Qknives
populære kvalitetsknive i lækkert design

Om Qknives

For mange mennesker er madlavning ikke bare en praktisk del af hverdagen. Det er nærmere en hobby, en kunst eller ligefrem en livsstil.
Det kan give en fantastisk følelse at stå i køkkenet og eksperimentere med smage og teknikker. Til gengæld er der intet, der kan ødelægge madlavningsglæden som en rigtig sløv køkkenkniv. Derfor er en kokkekniv fra Qknives en virkelig god investering for dig, der elsker at lave mad.
Her kan du læse om virksomheden og deres kvalitetsknive. Du kan også blive klogere på, hvad Qknives tilbyder og hvad du bør overveje, inden du klikker dine nye knive hjem.

DIY ilustration

Det skal du overveje, før du køber nye knive hos Qknives

 • Knivstålets hårdhed og kvalitet: en meget vigtig faktor at kigge efter, når du skal købe nye knive, er hvor mange HRC på rockwell-skalaen, kniven har. Det siger nemlig noget om knivstålets hårdhed og kvalitet. Qknives’ knive ligger ret højt på rockwell-skalaen, hvilket betyder at de holder sig skarpe længere.
 • Skaftets udformning: en god kniv skal ligge godt og sikkert i hånden. Det kan være en smagssag, om du er mest til tungere knivskafter eller de lidt lettere. Hvor tykt skaftet skal være, kommer også an på, hvor stor din hånd er og hvad, der føles rart for dig. Ofte er det dog blot et spørgsmål om tilvænning, hvis man f.eks. går over til knive med et mindre skaft.
 • Design: æstetikken betyder noget, når man skal vælge knive, der skal hænge eller stå fremme i ens køkken. Hos Qknives er der et bredt udvalg af knive i flotte designs. Led efter en kniv, der både har de funktioner du søger, og ser indbydende ud for dig.
 • Pris: knive fås i rigtig mange prisklasser, og det er ingen hemmelighed, at der er en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Hos Qknives har de dog meget rimelige priser, så du vil sagtens kunne finde en kvalitetskniv, der er til at betale.
 • Anmeldelser fra forbrugere og eksperter: inden du beslutter dig for, hvilken kniv du skal købe, er det en god idé at læse nogle forskellige anmeldelser fra forbrugere og fra eksperter på området. På den måde får du et bedre indblik i fordelene og ulemperne ved de forskellige modeller, så du kan træffe det bedste valg.

Om Qknives

Om Qknives

Tlf: 25944677

Man - Fre: 09-15Altid gratis fragt
Tilfredshedsgaranti eller pengene retur
100 dages returret

Gå til forhandler

Mere om Om Qknives

Kokkeknive i høj kvalitet

En rigtig god kniv er uden tvivl det vigtigste redskab i et køkken. Når du handler hos Qknives får du uden tvivl en kokkekniv i topkvalitet, der forener æstetik og funktion. En kniv fra Qknives er en fantastisk investering, hvis du går bare en smule op i madlavning, og er også den ideelle gave til madelskeren, den unge, der lige er flyttet hjemmefra eller bare en, der er træt af sløve knive.

 • Altid 62 HRC på rockwell-skalaen
 • Stål, der er smedet efter Damaskus-metoden
 • Tidløse designs
 • Bliver leveret i en lækker gaveæske

SPECIFIKATIONER

 • Altid fri fragt
 • 100 dages returret på alle ordrer
 • Dag til dag levering, hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage

62 HCR på rockwell-skalaen

Det er langt fra alle, der kender til rockwell-skalaen, men når du skal købe en god kniv, er den vigtig at vide lidt om.
Rockwell-skalaen bruges til at give karakterer til en knivs hårdhed. Derudover siger den også noget om knivens holdbarhed og knivstålets kvalitet. Skalaen er opdelt i forskellige kategorier, hvor køkkenknive altid er under HRC.
Typiske europæiske køkkenknive har en HRC på 50-55, men knivene fra Qknives har altid en HRC på hele 62. Det er altså et godt stykke over normen.
En høj HRC betyder, at din kniv vil holde sig skarp længere, så du får glæde af den i betydelig længere tid.

Smedet efter Damaskus-metoden

En anden unik ting ved knivene fra Qknives er, at der er smedet efter Damaskus-metoden. Det er en metode, hvor en masse lag af stål bliver smedet sammen. Det gør at kniven har et ’banket’ look, der ser utrolig flot ud. Det er dog ikke kun for æstetikkens skyld, at denne metode er anvendt. Den gør nemlig også knivstålet enormt slidstærkt, hårdt og elastisk.

Se alle de velroste produkter fra Qknives her

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme