Qknives – populære kvalitetsknive i lækkert design

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 05.07.2022|Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugertest er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Bemærk, artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Om Qknives

For mange mennesker er madlavning ikke bare en praktisk del af hverdagen. Det er nærmere en hobby, en kunst eller ligefrem en livsstil.
Det kan give en fantastisk følelse at stå i køkkenet og eksperimentere med smage og teknikker. Til gengæld er der intet, der kan ødelægge madlavningsglæden som en rigtig sløv køkkenkniv. Derfor er en kokkekniv fra Qknives en virkelig god investering for dig, der elsker at lave mad.
Her kan du læse om virksomheden og deres kvalitetsknive. Du kan også blive klogere på, hvad Qknives tilbyder og hvad du bør overveje, inden du klikker dine nye knive hjem.

 

Tlf: 25944677

Man - Fre: 09-15Altid gratis fragt
Tilfredshedsgaranti eller pengene retur
100 dages returret

Gå til forhandler

 

Kokkeknive i høj kvalitet

En rigtig god kniv er uden tvivl det vigtigste redskab i et køkken. Når du handler hos Qknives får du uden tvivl en kokkekniv i topkvalitet, der forener æstetik og funktion. En kniv fra Qknives er en fantastisk investering, hvis du går bare en smule op i madlavning, og er også den ideelle gave til madelskeren, den unge, der lige er flyttet hjemmefra eller bare en, der er træt af sløve knive.

 • Altid 62 HRC på rockwell-skalaen
 • Stål, der er smedet efter Damaskus-metoden
 • Tidløse designs
 • Bliver leveret i en lækker gaveæske

62 HCR på rockwell-skalaen

Det er langt fra alle, der kender til rockwell-skalaen, men når du skal købe en god kniv, er den vigtig at vide lidt om.
Rockwell-skalaen bruges til at give karakterer til en knivs hårdhed. Derudover siger den også noget om knivens holdbarhed og knivstålets kvalitet. Skalaen er opdelt i forskellige kategorier, hvor køkkenknive altid er under HRC.
Typiske europæiske køkkenknive har en HRC på 50-55, men knivene fra Qknives har altid en HRC på hele 62. Det er altså et godt stykke over normen.
En høj HRC betyder, at din kniv vil holde sig skarp længere, så du får glæde af den i betydelig længere tid.

Smedet efter Damaskus-metoden

En anden unik ting ved knivene fra Qknives er, at der er smedet efter Damaskus-metoden. Det er en metode, hvor en masse lag af stål bliver smedet sammen. Det gør at kniven har et ’banket’ look, der ser utrolig flot ud. Det er dog ikke kun for æstetikkens skyld, at denne metode er anvendt. Den gør nemlig også knivstålet enormt slidstærkt, hårdt og elastisk.

Det skal du overveje, før du køber nye knive hos Qknives

 • Knivstålets hårdhed og kvalitet: en meget vigtig faktor at kigge efter, når du skal købe nye knive, er hvor mange HRC på rockwell-skalaen, kniven har. Det siger nemlig noget om knivstålets hårdhed og kvalitet. Qknives’ knive ligger ret højt på rockwell-skalaen, hvilket betyder at de holder sig skarpe længere.
 • Skaftets udformning: en god kniv skal ligge godt og sikkert i hånden. Det kan være en smagssag, om du er mest til tungere knivskafter eller de lidt lettere. Hvor tykt skaftet skal være, kommer også an på, hvor stor din hånd er og hvad, der føles rart for dig. Ofte er det dog blot et spørgsmål om tilvænning, hvis man f.eks. går over til knive med et mindre skaft.
 • Design: æstetikken betyder noget, når man skal vælge knive, der skal hænge eller stå fremme i ens køkken. Hos Qknives er der et bredt udvalg af knive i flotte designs. Led efter en kniv, der både har de funktioner du søger, og ser indbydende ud for dig.
 • Pris: knive fås i rigtig mange prisklasser, og det er ingen hemmelighed, at der er en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Hos Qknives har de dog meget rimelige priser, så du vil sagtens kunne finde en kvalitetskniv, der er til at betale.
 • Anmeldelser fra forbrugere og eksperter: inden du beslutter dig for, hvilken kniv du skal købe, er det en god idé at læse nogle forskellige anmeldelser fra forbrugere og fra eksperter på området. På den måde får du et bedre indblik i fordelene og ulemperne ved de forskellige modeller, så du kan træffe det bedste valg.

 

Se alle de velroste produkter fra Qknives her

 

Det skal du vide, før du handler hos Qknives

Masser af tilbehør til knive

Det er ikke nok kun at købe et sæt gode knive. De kræver også noget tilbehør. Det kan du finde masser af hos Qknives.
De forhandler bl.a. flotte skærebrætter i eg, så du har et godt underlag, når du laver mad.
De har også flere knivholdere, der er et must, så dine gode knive ikke skal ligge i en skuffe og blive sløve.
Vil du gerne kunne holde dine knive skarpe, kan du også købe både slibesten og strygestål hos Qknives. 

Føles godt i hånden

Qknives har selv testet alle de knive, de forhandler, så de er sikre på at de alle føles gode at arbejde med. De har en god tyngde uden at blive decideret tunge, så du har fuld kontrol over dine knive, mens du bruger dem.

Nogle skal lige vænne sig til skaftet, som ofte er lidt mindre end det typiske skaft på europæiske knive, men med tiden føles det helt naturligt.

Flot og tidløst design

Æstetikken er muligvis ikke den vigtigste faktor, når det kommer til køkkenudstyr, men det er dog heller ikke helt ligegyldigt. Køkkenet er et sted, man opholder sig meget og hvor ens gæster også tit hænger ud. Derfor vil man gerne have, at ens gryder, pander og knive ser nogenlunde stilrene ud.
Hos Qknives får du altid knive, der har et virkelig lækkert design, der vil passe flot ind i ethvert køkken. De har et tidløst look, du også vil synes om, om nogle år.

Om Qknives

Qknives er en virksomhed med fokus på både kvalitet og service. Qknives blev startet i 2019 af Mike Horup og Mathias Lydersen, der begge kommer fra Nordjylland.
De har ikke en baggrund fra kokke-verdenen, men til gengæld er de begge madelskere og passionerede amatørkokke. De fandt hurtigt ud af, hvor stor en forskel en rigtig god og skarp kniv gør for madlavningsglæden, og det blev startskuddet for Qknives.
Deres sortiment er smalt, fordi de går op i selv at gennemteste hvert eneste produkt. De sælger ikke noget, de ikke kan stå indenfor. Derudover er der ingen indgravering på deres knive. Det valgte de fra starten fra, da en indgravering gør kniven dyrere og efter deres mening også en smule grimmere.
Qknives er en lille virksomhed, der sælger kvalitetsprodukter til en skarp pris.

Specifikationer:

 • Altid fri fragt
 • 100 dages returret på alle ordrer
 • Dag til dag levering, hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage

 

Se alle de gode tilbud fra Qknives her

 

Hvad tilbyder Qknives?

Som navnet antyder, er Qknives forhandlere af knive. De har alverdens knive i deres sortiment, så du kan finde lige præcis den, du har brug for. Det kan f.eks. være kokkeknive, brødknive, udbener-knive og hele knivsæt, hvor du får alle de basisknive, du bør have i dit køkken.
Udover knive forhandler Qknives også en række lækkert tilbehør til knive. Det er f.eks. knivholdere, slibesten og skærebrætter.
Alle deres produkter er nøje udvalgt og gennemtestede, så du kan forvente den allerhøjeste kvalitet.

Vi anbefaler at du handler hos Qknives, fordi de har et godt udvalg af knive i super høj kvalitet, der fungerer godt til al slags madlavning.
Deres knive er også en oplagt gave til nogen, der lige er flyttet hjemmefra og er ved at opbygge et velassorteret køkken. Knivene leveres endda i en lækker gaveæske.

Qknives anmeldelse: Det siger forbrugerne

Qknives er en virksomhed med fokus på god service og høj kvalitet. Det ses tydeligt på de mange gode anmeldelser, de har fået.
På Trustpilot scorer de rigtig højt og mange roser både deres produkter og deres kundeservice. En tilfreds køber skriver bl.a.: De flotteste kvalitetsknive hænger nu smukt på væggen og frister til at snitte, skære og hakke sig gennem al slags mad. Et ‘skarpt’ tilbud, hvor jeg fik fuld valuta for pengene. 

Generelt bliver Qknives rost for at have rigtig hurtig levering, god kundeservice både på telefon og mail, og for deres lækre kvalitetsprodukter.

Qknives rabatkode og tilbud

De fleste er glade for at spare penge, og derfor søger man gerne efter rabatkoder, inden man klikker noget hjem fra nettet. Det behøver du dog ikke gøre, når du handler hos Qknives. De kører altid knivskarpe Qknives tilbud, som gør at rabatkoder bliver helt overflødige.
Hos Qknives kan du altid finde god kvalitet til meget fair priser.

Information om Qknives

Firmanavn  Qknives
Adresse Vandmanden 12, 9200 Aalborg SV
Hjemmeside https://qknives.dk/
Telefon 25944677
CVR-nummer 40286977
Returregler 100 dages returret på alle ordre
Reklamationsret 2 års reklamationsret
Mærker  

Leveringsmuligheder Fri fragt med Postnord
Dag til dag levering ved bestilling inden kl. 16 på hverdage
Betalingsmuligheder  

Hvad er rockwell-skalaen?

Når du skal måle hårdheden af stålet på en køkkenkniv, er rockwell-skalaen den mest anvendte metode. Kniven får en karakter alt efter, hvordan stålet bliver testet.

På rockwell-skalaen får kniven altid et “HR”, hvilket står for “hardness rockwell”. Den bliver også tildelt et bogstav, hvorunder det mest anvendte inden for køkkenknive er et C    heraf HRC.

Kniven får også en tal-karakter, som indikerer kvaliteten af redskabet. En europæisk køkkenkniv får typisk en vurdering på 50-55 HRC, hvorimod knive i bedre kvalitet, og med en højere stålhårdhed, får tildelt et højere tal. Kokkekniven fra Qknives har en HRC på 62, hvilket er i den høje ende af skalaen.

 

På første billede kan du se hele knivsættet fra Qknives. 

 

Se alle de gode produkter fra Qknives her

 

FAQ

Laver Qknives gode produkter?
Qknives laver produkter af den højeste kvalitet. Derudover gennemtester de selv alle produkter, så de kan stå 100% indenfor det, de sælger.
Hvad tilbyder Qknives?
Qknives tilbyder alt indenfor knive – lige fra brødknive, kokkeknive og knivsæt til skærebrætter og slibesten.
Hvad koster Qknives’ produkter?
Qknives’ produkter har altid en skarp pris, langt de fleste kan være med på. Der er dog tale om høj kvalitet, som selvfølgelig aldrig vil være decideret billigt.

forbruger-test.dk

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

Find mere information her

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme