Qknives
populære kvalitetsknive i lækkert design

For mange mennesker er madlavning ikke bare en praktisk del af hverdagen. Det er nærmere en hobby, en kunst eller ligefrem en livsstil.

Det kan give en fantastisk følelse at stå i køkkenet og eksperimentere med smage og teknikker. Til gengæld er der intet, der kan ødelægge madlavningsglæden som en rigtig sløv køkkenkniv. Derfor er en kokkekniv fra Qknives en virkelig god investering for dig, der elsker at lave mad.

Her kan du læse om virksomheden og deres kvalitetsknive. Du kan også blive klogere på, hvad Qknives tilbyder og hvad du bør overveje, inden du klikker dine nye knive hjem.

DIY ilustration

Det skal du overveje, før du køber nye knive hos Qknives

 • Knivstålets hårdhed og kvalitet: en meget vigtig faktor at kigge efter, når du skal købe nye knive, er hvor mange HRC på rockwell-skalaen, kniven har. Det siger nemlig noget om knivstålets hårdhed og kvalitet. Qknives’ knive ligger ret højt på rockwell-skalaen, hvilket betyder at de holder sig skarpe længere.
 • Skaftets udformning: en god kniv skal ligge godt og sikkert i hånden. Det kan være en smagssag, om du er mest til tungere knivskafter eller de lidt lettere. Hvor tykt skaftet skal være, kommer også an på, hvor stor din hånd er og hvad, der føles rart for dig. Ofte er det dog blot et spørgsmål om tilvænning, hvis man f.eks. går over til knive med et mindre skaft.
 • Design: æstetikken betyder noget, når man skal vælge knive, der skal hænge eller stå fremme i ens køkken. Hos Qknives er der et bredt udvalg af knive i flotte designs. Led efter en kniv, der både har de funktioner du søger, og ser indbydende ud for dig.
 • Pris: knive fås i rigtig mange prisklasser, og det er ingen hemmelighed, at der er en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Hos Qknives har de dog meget rimelige priser, så du vil sagtens kunne finde en kvalitetskniv, der er til at betale.
 • Anmeldelser fra forbrugere og eksperter: inden du beslutter dig for, hvilken kniv du skal købe, er det en god idé at læse nogle forskellige anmeldelser fra forbrugere og fra eksperter på området. På den måde får du et bedre indblik i fordelene og ulemperne ved de forskellige modeller, så du kan træffe det bedste valg.

Om Qknives

Tlf: 25944677

Man - Fre: 09-15 • Altid gratis fragt
 • Tilfredshedsgaranti eller pengene retur
 • 100 dages returret

Mere om Om Qknives:

 • Kokkeknive i høj kvalitet
  En rigtig god kniv er uden tvivl det vigtigste redskab i et køkken. Når du handler hos Qknives får du uden tvivl en kokkekniv i topkvalitet, der forener æstetik og funktion. En kniv fra Qknives er en fantastisk investering, hvis du går bare en smule op i madlavning, og er også den ideelle gave til madelskeren, den unge, der lige er flyttet hjemmefra eller bare en, der er træt af sløve knive.
 • Altid 62 HRC på rockwell-skalaen
  Stål, der er smedet efter Damaskus-metoden
  Tidløse designs
  Bliver leveret i en lækker gaveæske
 • 62 HCR på rockwell-skalaen
  Det er langt fra alle, der kender til rockwell-skalaen, men når du skal købe en god kniv, er den vigtig at vide lidt om.
  Rockwell-skalaen bruges til at give karakterer til en knivs hårdhed. Derudover siger den også noget om knivens holdbarhed og knivstålets kvalitet. Skalaen er opdelt i forskellige kategorier, hvor køkkenknive altid er under HRC.
  Typiske europæiske køkkenknive har en HRC på 50-55, men knivene fra Qknives har altid en HRC på hele 62. Det er altså et godt stykke over normen.
  En høj HRC betyder, at din kniv vil holde sig skarp længere, så du får glæde af den i betydelig længere tid.
 • Smedet efter Damaskus-metoden
  En anden unik ting ved knivene fra Qknives er, at der er smedet efter Damaskus-metoden. Det er en metode, hvor en masse lag af stål bliver smedet sammen. Det gør at kniven har et ’banket’ look, der ser utrolig flot ud. Det er dog ikke kun for æstetikkens skyld, at denne metode er anvendt. Den gør nemlig også knivstålet enormt slidstærkt, hårdt og elastisk.

 

Se alle de velroste produkter fra Qknives her

Hvad tilbyder Qknives?

Som navnet antyder, er Qknives forhandlere af knive. De har alverdens knive i deres sortiment, så du kan finde lige præcis den, du har brug for. Det kan f.eks. være kokkeknive, brødknive, udbener-knive og hele knivsæt, hvor du får alle de basisknive, du bør have i dit køkken.
Udover knive forhandler Qknives også en række lækkert tilbehør til knive. Det er f.eks. knivholdere, slibesten og skærebrætter.
Alle deres produkter er nøje udvalgt og gennemtestede, så du kan forvente den allerhøjeste kvalitet.

Vi anbefaler at du handler hos Qknives, fordi de har et godt udvalg af knive i super høj kvalitet, der fungerer godt til al slags madlavning.
Deres knive er også en oplagt gave til nogen, der lige er flyttet hjemmefra og er ved at opbygge et velassorteret køkken. Knivene leveres endda i en lækker gaveæske.

Qknives anmeldelse: Det siger forbrugerne

De fleste er glade for at spare penge, og derfor søger man gerne efter rabatkoder, inden man klikker noget hjem fra nettet. Det behøver du dog ikke gøre, når du handler hos Qknives. De kører altid knivskarpe Qknives tilbud, som gør at rabatkoder bliver helt overflødige.
Hos Qknives kan du altid finde god kvalitet til meget fair priser.

Information om Qknives

Firmanavn  Qknives
Adresse Vandmanden 12, 9200 Aalborg SV
Hjemmeside https://qknives.dk/
Telefon 25944677
CVR-nummer 40286977
Returregler 100 dages returret på alle ordre
Reklamationsret 2 års reklamationsret
Mærker
Leveringsmuligheder Fri fragt med Postnord
Dag til dag levering ved bestilling inden kl. 16 på hverdage
Betalingsmuligheder

Hvad er rockwell-skalaen?

Når du skal måle hårdheden af stålet på en køkkenkniv, er rockwell-skalaen den mest anvendte metode. Kniven får en karakter alt efter, hvordan stålet bliver testet.

På rockwell-skalaen får kniven altid et “HR”, hvilket står for “hardness rockwell”. Den bliver også tildelt et bogstav, hvorunder det mest anvendte inden for køkkenknive er et C  –  heraf HRC.

Kniven får også en tal-karakter, som indikerer kvaliteten af redskabet. En europæisk køkkenkniv får typisk en vurdering på 50-55 HRC, hvorimod knive i bedre kvalitet, og med en højere stålhårdhed, får tildelt et højere tal. Kokkekniven fra Qknives har en HRC på 62, hvilket er i den høje ende af skalaen.

FAQ

Laver Qknives gode produkter?
Qknives laver produkter af den højeste kvalitet. Derudover gennemtester de selv alle produkter, så de kan stå 100% indenfor det, de sælger.
Hvad tilbyder Qknives?
Qknives tilbyder alt indenfor knive – lige fra brødknive, kokkeknive og knivsæt til skærebrætter og slibesten.
Hvad koster Qknives’ produkter?
Qknives’ produkter har altid en skarp pris, langt de fleste kan være med på. Der er dog tale om høj kvalitet, som selvfølgelig aldrig vil være decideret billigt.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme