Test og anmeldelse: Den velroste MusclePain massagepistol

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 25.04.2022|Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugertest er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Anmeldelse: Musclepain Massagepistol test

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

På redaktionen har vi testet massagepistolen fra MusclePain.

Denne test af massagepistolen fra MusclePain er foretaget i forbindelse med træning og er skrevet på baggrund af en periode på 35 dage, hvor at redaktionens testperson har udøvet intens cykling- og løbetræning. Testen er udført i forbindelse med træningen, hvor at massagepistolen fra MusclePain er testet af både før og efter træning. Vores test af MusclePain-massagepistolen er skrevet på baggrund af 905,2 km cykling og 47,3 km løb i test-perioden. 

Udover, at vi på redaktionen har testet massagepistolen i forbindelse med træning, så har vi testet, hvor godt massagepistolen fra MusclePain afhjælper spændinger i nakken forårsaget af et stillesiddende kontorjob foran computeren og generelt hvor god en massage eller slagterapi som den reelt udfører.

Musclepain Massagepistol - Vi har testet massagepistolen fra MusclePain - her er vores konklusion

Konklusion på testen af massagepistolen

Massagepistolen fra MusclePain er vores klare anbefaling og vi vurderer den værende den bedste massagepistol på markedet til en super skarp pris og med et stilrent design. Benytter du dig af en massør og leder efter et alternativ, så kan Massagepistolen fra MusclePain blive et billigt alternativ til massøren, da dens behandling kan have nogle af de samme effekter på ømhed, muskelsmerter mm.

Massagepistolen vil være ideel til dig som træner ofte, eller træner op til et mål: Det kunne være et løbeevent, marathon, cykling, måske endda en Iron Man eller andre udmattende og fysisk krævende træninger. Jo hurtigere musklerne får lov til at restituerer, des hurtigere kan du komme ud at træne igen – og her vil en investering i en massagepistol være ideél for dem som træner meget.

Vigtigt er at notere sig, at massagepistolen ikke kun er en gadget for træningsentusiasten – Det er lige så meget henvendt til dem der ønsker mere pleje og afslapning til dine muskler i hverdagen. Når du bruger din massagepistol, øger du blodcirkulationen til musklerne, som får muskelgrupperne til at slappe af efter behandling. Derudover er massagepistolen fra MusclePain fantastisk til at lindre spændinger i ryg, skulder- og nakke-regionerne, eksempelvis efter en lang arbejdsuge i et stillesiddende arbejde med samme arbejdsstilling.

Specifikationer:

  • Unikt, stilrent, skandinavisk design
  • Flot rejsetaske medfølger
  • Antal massagehoveder: 6 (inkl. 2 metal/stål massagehoveder)
  • Antal hastighedsniveauer: 10 (1400 – 3200 slag/min)
  • Slagdybde: 10mm
  • 20W støjsvag motor (30-45db)
  • Batteritid: Op til 5 timer på en fuld opladning
  • Brugervenligt LED/touch-display
  • Vægt: 0,8 kg
  • Hurtig levering: 1-2 dages leveringstid

Hvordan virker massagepistolen fra MusclePain

Massagepistolen er super nem at bruge. Den har en tænd/sluk kontakt i bunden og når du har tændt den så kan du nemt styre med det brugervenlige touch-display. Første gang du prøver massagepistolen fra MusclePain, så vil du med sikkerhed blive positivt overrasket over hvor utroligt godt og behageligt det føles og hvor god effekt dens slagterapi har – Det var 100 % det indtryk vi fik her på redaktionen, da vi først mærkede massagepistolen på egen krop. 

Massagepistoler er et revolutionært massageapparat, som er udstyret med et støttende massagehoved, der bevæger sig frem og tilbage. Vælger du massagepistolen fra MusclePain så medfølger der 6 forskellige massagehoveder som hver især har deres unikke effekt. Det er super nemt at udskifte de medfølgende massagehoveder. Du skal blot indsætte det ønskede massagehoved og ellers presse det ind til at det er stabilt. Når så du er færdig med et massagehoved, så skal du blot hive massagehovedet ud af maskinen igen uden at være nervøs for at du ødelægger noget. 

Unikt for de 6 medfølgende massagehoveder fra MusclePain, så får du yderligere 2 metal-massagehoveder som vi har erfaret er perfekte til at give hård massage, og som vi specielt kan anbefale til brug ved hård massage af lårmusklerne.

Som navnet antyder, så giver en massagepistol massage, hvilket den gør i form af gentagende stød til musklen – Dette kaldes slagterapi og øger blodcirkulationen til musklerne med sine mange slag i minuttet, blødgør musklerne hvilket er medvirkende til hurtigere restitution og kan hjælpe med at lindre både ømhed og muskelsmerter. Massagepistolen fra MusclePain har 10 forskellige hastigheder for slagterapien, så du nemt via. dens LED/touch-display kan styre hvor intens massage du ønsker – om det skal være hård eller afslappende massage. Vi har erfaret at massageterapien fra massagepistolen gør et perfekt job når det kommer til at behandle spændte og ømme muskler. Massagepistolens vibrationer får muskelområdet til at slappe mere af så musklerne kan løsnes op, og har du ømme stænger efter en intens træning, så kan en grundig massage lindre ømheden, så du ikke skal mærke det dagen efter og måske endda kan træne igen den næste dag, hvorimod at du normalvis ville blive hjemme.

Massagepistoler er især udbredt blandt diverse terapeuter og professionelle sportsudøvere, især indenfor endurance/udholdenhedssport, hvor de benytter sig af massagepistoler på daglig basis, både før og efter træning eller under behandling ved terapeuterne – Massagepistolen fra MusclePain bliver bl.a. brugt af danske fysioterapeuter, professionelle løbere, fitnessudøvere og sportsatleter fra det danske kvindelandshold i håndbold m.fl.

Vores vurdering af massagepistolens effekt

Efter at vi selv har testet massagepistolens effekt, så er det vores klare overbevisning, at hvis du benytter massagepistolen i forbindelse med træning og benytter den efter træning, så vil du med sikkerhed mærke hvor god en effekt slagterapien har på din restitution og ømhed i musklerne. Blot en kort 5-10 minutters massage kan virkelig gøre stor effekt, da musklerne får lov at slappe af efter massagebehandlingen. Med andre ord får du løsnet musklerne op og du vil opnå et boost i restitutionen for de muskelgrupper hvor at du har brugt massagepistolen. 

Derudover så kan MusclePain’s massagepistol være med til at skabe motivation til din træning. Ved brug af massagepistolen før træning, så kan du opnå motivation, da vi har erfaret at behandlingen kan hjælpe dig på vej ud af døren på de træninger hvor at du ikke har motivationen. Og ligeledes når du har vænnet dig til at benyttet sin massagepistol efter hver træning, så oplever vi at man kan blive motiveret blot ved tanken om hvor behageligt massageterapien føles, og man kan tænke: “jeg glæder mig til at komme hjem og bruge massagepistolen”. Det er hvad vi personligt oplevede.

Er en massagepistol fra MusclePain kun god i forbindelse med træning?

Massagepistolen fra MusclePain er ikke kun en gadget for træningsentusiasten. Det er lige så meget henvendt til dig der ønsker mere pleje og afslapning af muskler i hverdagen. Når du bruger din massagepistol, øger du blodcirkulationen til musklerne og det kan gøres på en behagelig måde så brugen af en massagepistol får musklerne til at slappe af. Ønsker du dejlig, afslappende massage eksempelvis før sengetid? Så er massagepistolen fra MusclePain vores klare anbefaling for behagelig massage.

Som det er nævnt i introduktionen, så har vi ligeledes testet massagepistolens effekt i forbindelse med de spændinger og smerter som mange kender til at få ved at sidde i samme arbejdsposition længe. Vi har benyttet massagepistolen til at blødgøre og lindre spændinger i skulder- og nakkeregionen efter at have arbejdet på kontor og foran computeren hver dag. Her klarer MusclePain’s massagepistol sig også fantastisk. Vi har erfaret at det bløde massagehoved egner sig perfekt og sørger for enormt behagelig massage i skuldre og nakkeregionen, som kan lindre smerter, spændinger og ømhed. Ellers er det u-formede hoved super godt til at give mere præcis massage på hver sin side af nakkehvirvlerne.

En massagepistol er både smart og effektiv, og udover funktionaliteten af produktet så er det også en økonomisk løsning som kan supplere og måske erstatte eller minimere brugen af massører, hvilket ofte er en dyr løsning. Når du som forbruger først støder på produktet massagepistol, så kan man måske godt tænke at det er et dyrt produkt – Men hvis man sætter det op imod at gå til behandling hos en massør pga. Muskelømhed eller spændinger, så vil det være en meget billig løsning at investere i en massagepistol – Og når man nu beslutter sig for at investere i en massagepistol som erstatning for at benytte sig af en massør, så skal man også vælge et en massagepistol af bedste kvalitet.

Hvad får du med når du køber en massagepistol fra MusclePain

Når du handler ved MusclePain, så er du sikret hurtig levering. Ifølge MusclePain’s hjemmeside er der 1-2 dages leveringstid. I vores tilfælde blev ordren foretaget torsdag og vi modtog massagepistolen dagen efter på en fredag. Hvis produktet ikke skulle leve op til dine forventninger, tilbyder Musclepain 365 dages fuld returret. Massagepistolen fra MusclePain kommer med i en flot rejsetaske med indretning til alle dele, hvilket betyder at du nemt kan have den med dig overalt. 

I rejsetasken har du udover massagepistolen, en brugsanvisning, oplader og de 6 massagehoveder som er inklusiv de 2 metalhoveder som kan bruges til mere intens og hårdere massage af musklerne.

Du kan også læse om andre ting om personlig pleje her på siden. Dette kunne fx være vores guide til epilatorere.

Anmeldelse: Musclepain Massagepistol test

forbruger-test.dk

Vores skribent og research-team

Find mere information her

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme