De 13 bedste trådløse routere: Test-og anmeldelses-oversigt

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 06.06.2022|Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugertest er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Det er i dag de færreste, der kan leve uden en router. Det handler om at finde en, der sikrer en god internetforbindelse, der både er hurtig, sikker og problemfri, og for mange er internettet i dag en essentiel ting i hverdagen.

Router, forbrugertest

Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Bemærk, artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Der findes rigtig mange forskellige trådløse routere på markedet i dag, og derfor kan det være svært at vælge det rigtige for dig.

Du får her en gennemgang af nogle af de bedste trådløseroutere, der er på markedet anno 2022, og derfor får du også bedre forudsætninger for at tage det rette valg.

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Router, forbrugertest

forbruger-test.dk

4.68 22

TP-LINK TL-MR6400 Trådløs Router – med SIM-kort og høj sikkerhed

Bedste 3G/4G router

 • 4,5 ud af 5 stjerner i gennemsnit baseret på 726 brugeranmeldelser hos Google

TP-LINK TL-MR6400 Trådløs Router er det ideelle valg til dig, der leder efter en velfungerende 3G/4G router.

Du kan forbinde op til 32 forskellige enheder til routeren, og når du anvender den, gør du det via SIM-kort.

En anden stor bonus er den høje sikkerhed, som kan give dig mere ro i sindet. Her får du nemlig dobbelte firewalls.

 • Op til 32 enheder kan forbinde sig trådløst
 • SIM-kort-anvendelse
 • Dobbelte firewalls for ekstra sikkerhed

Redaktionens vurdering

På redaktionen har vi kåret TP-LINK TL-MR6400 Trådløs Router til ”Bedste 3G/4G router”, da her er tale om en SIM-kort anvendelse, som du kan bruge til dit mobile bredbånd.

Vi rekommanderer modellen, fordi du får glæde af 300 MBPS Wi-Fi, som er rigtig hurtigt og perfekt til husstande, hvor der bor op til fire personer. Vi vil også fremhæve, at der er eksterne antenner, som kan give en bedre modtagelse.

Vi ser også den høje sikkerhed med WPA og WPA2 som en stor bonus, da det gør krypteringen stærkere. 

Vær opmærksom på, at varianten har en kortere rækkevidde end premium-konkurrenterne.

Fordele

 • 300 MBPS-Wi-Fi
 • Eksterne antenner for bedre modtagelse
 • WPA og WPA2-kryptering for bedre sikkerhed
Ulemper

 • Kortere rækkevidde end premium-konkurrenterne

Det skal du vide, før du køber TP-LINK TL-MR6400 Trådløs Router

Forbindelsesmuligheder med LAN og WAN

Apparatet kommer med mange muligheder for forbindelse og tilslutning, som øger alsidigheden, og derfor finder du for eksempel tre LAN-porte og en WAN-port.

Moderne Wi-Fi standarder

Enheden er udstyret med Wi-Fi standarderne 802.11 b, g og n, hvilket er rigtig fint. N er den hurtigste standard efterfulgt af G og B. Frekvensen er på 2,4 GHz og ikke 5 GHz, og her skal du være opmærksom på, at 5 GHz har en hurtigere hastighed end 2,4. Til gengæld har 2,4 GHz en længere rækkevidde.

Forøget rækkevidde med eksterne antenner

Modellen er født med eksterne antenner, hvilket giver dig en længere rækkevidde. Det betyder, at den lettere kan nå ud til hele huset.

Hvad siger forbrugere og eksperter om TP-LINK TL-MR6400 Trådløs Router

Produktet modtager 4,5 ud af 5 stjerner i gennemsnit i brugeranmeldelser hos Google, og brugerne er generelt meget positivt stemt. Flere forklarer, at den er meget brugervenlig og nem at sætte op, og derfor er den også velegnet til dig, der ikke er så teknisk anlagt. Aspekter som prisen og en problemfri anvendelse bliver også fremhævet.

Specifikationer

 • Type: Trådløs router
 • Mærke: TP-LINK
 • Standarder: 802.11 b, g og n
 • Frekvens: 2,4 GHz
 • Maksimal hastighed: 300 MBPS
 • Sikkerhed: WEP, WPA, WPA2, WPA-PSK, WPA2-PSK
 • LAN-porte: 3
 • WAN-porte: 1

      

     Netgear Orbi WiFi System RBK50 – Bedst i test hos PriceRunner

     Netgear Orbi WiFi System RBK50Overvejer du at udskifte din nuværende router med et mesh-system, så kan du med fordel vælge denne Netgear Orbi RBK 50, som er virkelig god til den almindelige bruger. Den er nemlig blevet udpeget til at være Bedst i test hos Pricerunner. Den pris har den blandt andet fortjent, fordi den har en super god rækkevidde og en virkelig hurtig opkobling.

     I vurderingen er der også blevet lagt vægt på, at systemet består af både en router og en satellit. Desuden har systemet nogle gode indstillingsmuligheder, og dens brugervenlighed er i top. 

     Alt i alt får Netgear Orbi RBK50 4,5 stjerner ud af 5 hos Pricerunner. 

     Gode ting ved Netgear Orbi WiFi System RBK50

     • Stor rækkevidde
     • Lynhurtig hastighed (over 500 Mbps)
     • WiFi-systemdækning: op til 5,000 sq.ft.
     • Trådløs kabling
     • Med ”Circle with Disney” (voksenkontrol af børnenes forbrug)
     • Bedst i test hos Pricerunner (4,5 stjerner ud af 5)

     Om Netgear Orbi WiFi System RBK50

     Dette router-system er blandt de allerbedste til den almindelige bruger. Det er den enkle og lynhurtige måde at få et meget stærkt, stabilt og lynhurtigt WiFi-signal i hele hjemmet på. Systemet består af en router og en satellit. Det er meget brugervenligt, og især på hastighed og rækkevidde scorer det mange point.

     Desuden er systemet forsynet med en ”Circle with Disney”, hvilket betyder, at du kan tidsbegrænse og styre børnenes brug af data og apps. Det er en nødvendighed i mange familier. 

     Rækkevidden er rigtig god sammenlignet med andre tilsvarende produkter, det er først efter 15 meter fra hjemmet, at det kniber med signalet.

     Netgear Orbi WiFi System RBK50 i forhold til det øvrige marked

     Når dette mesh-system får prædikatet Bedst i test hos Pricerunner, så skyldes det først og fremmest, at den adskiller sig positivt i forhold til hastighed og rækkevidde inden for sin kategori med to enheder. Desuden er systemet nemt at installere og nemt at bruge.

     Systemet adskiller sig også fra andre ved at det har USB-porte på satellit og router, hvilket fremtidssikrer det i forhold til en kommende softwareopdatering.

     TP-Link Deco M9 Plus – ekstremt høj rækkevidde

     TP-Link Deco M9 PlusEn TP-Link Deco M9 Plus router er blandt de bedste inden for sin kategori af Mesh WiFi-systemer. Hos Pricerunner får den 4 stjerner ud af 5, og det gør den først og fremmest på grund af sin ekstremt gode rækkevidde og dernæst på grund af dens mange fremtidssikre og smarte funktioner.

     Den kan for eksempel sagtens trække signalet ud på 40 meters afstand i en acceptabel 4K-kvalitet. Du får en mesh-router, der har en meget stor rækkevidde og mange funktioner. I forhold til hastigheden er TP-Link Deco M9 Plus også ret godt med. Den er på 92 Mpbs ved almindeligt brug, men falder til 39 Mpbs ved en hård belastning.

     Det stabile system får en sikker andenplads hos Pricerunner. 

     Gode ting ved TP-Link Deco M9

     • Dens virkelig store rækkevidde (mindst 40 m)
     • Dens indbyggede Zigbee-hub og den medfølgende app
     • Den har stemmestyring med Amazon Alexa og IFTTT
     • Den har en effektiv forældrekontrol
     • Den får 4 stjerner ud af 5 hos Pricerunner

     Om TP-Link Deco M9 Plus mesh-router

     Denne gode og smarte trådløse mesh-router har brug for enten en Android 4.3, en Apple iOS 8.0 eller en enhed, der er højere, for at kunne køre den. 

     Den har en virkelig smart indbygget Zigbee-hub, hvilket blandet andet betyder, at det er muligt at kontrollere mange af de andre smart hjem-produkter. Det kan du alt sammen styre via din app på telefonen eller på en anden enhed.

     Routeren er desuden udstyret med en USB-port, som ikke er aktiv endnu, men som kan aktiveres i forbindelse med en fremtidig opdatering.

     TP-Link Deco M9 Plus er kompatibel med Amazon Alexa og IFTTT, og visse af dens funktioner kan stemmestyres. 

     Routeren er forsynet med en effektiv forældrekontrol-funktion, hvilket er super praktisk i en børnefamilie. 

     TP-Link Deco M9 Plus og tilsvarende produkter

     Denne mesh-router adskiller sig primært fra sammenlignelige produkter ved dens suverænt lange rækkevidde. Desuden kan den via sin Zigbee-hub kobles på den samlede app for styring af flere af hjemmets elektriske apparater.

     Det er den smarte og kraftige mesh-router, som har stor potentiale.

     Linksys EA6900

     Forbrugertest, Linksys EA6900

     Er du på udkig efter en trådløs router, som ligger i toppen, når det kommer til diverse anmeldelser? Så bør du tage et nærmere kig på Linksys EA6900.

     Denne er nemlig blevet testet godt og grundigt igennem af en lang række eksperter, og disse er alle om noget begejstrede for denne model. Faktisk er de så glade for den, at de har valgt at give den hele 4 ud af 5 mulige stjerner.

     Videoanmeldelse af Linksys EA6900

     Fordele ved Linksys EA6900:

     • Modellen kommer med tre antenner, hvorfor det er sikret, at signalet fordeles jævnt ud i hele hjemmet
     • Routeren er udstyret med ac-teknologi, der giver dig de bedste muligheder
     • Du kan styre routeren fra din mobiltelefon, hvorfor den er yderst effektiv og brugervenlig
     • Modellen har et meget højt sikkerhedsniveau
     • Ifølge eksperterne er det den hurtigste router, som der forefindes på markedet på nuværende tidspunkt

     Mere information om Linksys6900

     Selvom at den trådløse router Linksys EA6900 kommer i et meget mere moderne og stilrent design, end det normalt gør sig gældende for sådanne modeller, så har det ikke været med til at nedsætte funktionaliteten og hastigheden.

     Routeren har 3 mere eller mindre diskrete antenner på bagsiden, og derfor kommer de ikke til at synes meget synlige, når routeren placeres i hjemmet og skal passe ind i den resterende indretning.

     Linksys EA6900 er desuden designet til at give et meget hurtigt internet, og derfor er det målt til at være næsten helt op til 4 gange hurtigere, end hvad der normalt gør sig gældende for en router af denne kaliber.

     Linksys EA6900 er en trådløs model, og så anvender den 802.11ac. Det gør, at den er både lige så moderne og lige så hurtig, som det overhovedet er muligt for en trådløs router af sin størrelse.

     Det betyder, at modellen gør sig perfekt ind i de lidt større hjem, hvor der ofte er mange, der skal bruge en god, sikker og stabil forbindelse på én og samme tid.

     De tre antenner, som routeren er udstyret med, sikrer nemlig en jævn fordeling af signalet, og det betyder, at alle familiemedlemmer kan både streame, downloade, surfe og spille samtidig.

     Linksys6900 er vurderet til at give den hurtigste og mest stabile hastighed på markedet, så hvis du bruger dit internet til gaming eller streaming, så er den optimal til det.

     Brugervenligheden er helt i top

     Den er nemlig utrolig let i brug, og så er den påsatte brugerfalde så responsiv, at der ikke kan findes noget negativt at sige om den. Der findes desuden også nogle yderst smarte genveje, som kan bruges til de mange software-funktioner.

     Dog ligger modellen i den dyre ende af skalaen, hvorfor den kræver lidt flere penge, end det gør sig gældende med så mange andre modeller.

     Når det kommer til prisen, har Linksys6900 således svært ved at konkurrere med de mange andre trådløse routere, som der findes på markedet på nuværende tidspunkt.

     ASUS RT-AX86U – eksklusiv Asus AiMesh-funktion

     ASUS RT-AX86UTestresultater

     ASUS RT-AX86U er en trådløs router med mange funktioner, der har præsteret godt i en test foretaget af TechRadar. Modellen scorer en samlet rating på 5/5 stjerner og får den specielle kåring ”Editor’s Choice” af testpanelet. 

     Blandt fordelene bliver det fremhævet, at routeren har gode muligheder for forældrekontrol, og at den er har stærke gamingfunktioner.

     I konklusionen skriver eksperterne: ”Asus RT-AX86U leverer fremragende Wi-Fi 6-ydeevne med mange funktioner, der vil appellere til hardcore-gamere”. 

     Det er dog ikke kun eksperter, men også brugere, der anerkender kvaliteten af ASUS RT-AX86U. Kunderne hos Amazon.de har vurderet produktet til en score på 4.4/5 stjerner på baggrund af mere end 500 anmeldelser.

     Mere om ASUS RT-AX86U

     ASUS RT-AX86U er kendetegnet ved at være rig på funktioner og meget alsidig. Du får en model, der har en god rækkevidde, hvilket er noget af det vigtigste, når du skal vælge en router.

     På den måde skal du ikke på samme måde have problemer med, at der er dele af din bolig, hvor routeren er uden for rækkevidde. 

     Modellen har også en god signalstyrke, hvilket er et plus for dig i praksis. Det betyder, at du kan regne med en stabil og hurtig forbindelse med ASUS RT-AX86U. 

     Er du gamer, og bruger du tungere og mere krævende programmer, er den trådløse router fra ASUS et godt valg. 

     ASUS RT-AX86U vs. markedet

     ASUS RT-AX86U skiller sig ud på markedet ved at være af rigtig god kvalitet på flere områder. Modellen er derfor særligt velegnet til dig, der er gamer og gerne vil have en kraftfuld router, og som er villig til at betale for den. 

     Derudover er routeren kendetegnet ved de mange funktioner, den indeholder. 

     Fordele

     • Wi-Fi 6 med høj ydeevne og rækkevidde
     • 2,5 Gbit / s-port og spilport
     • Bred vifte af funktioner

     Ulemper

     • En smule dyr

     Udvalgte specifikationer

     • Frekvensbånd: 2,4 GHz/5 GHz
     • Antal WAN-porte: 2
     • VPN-support
     • Nulstillingsknap
     • Printserver

     ASUS ZenWiFi XT8 AX6600 – stabilt Wi-Fi-netværk til store boliger

     ASUS ZenWiFi XT8 AX6600Testresultater

     ASUS ZenWiFi XT8 AX6600 gør det godt i en test og bedømmelse foretaget af TechRadar. Her bliver modellen vurderet til en rating på 5/5 stjerner, og den bliver udnævnt til ”Editor’s Choice”. 

     Testpanelet konkluderer blandt andet: ”[…] det nye ZenWifi AX mesh-netværkssystem giver en ydeevne helt i top til streaming af video, gaming og andre online aktiviteter”.

     Eksperterne roser også den trådløse router for forældrekontrollen og de gode sikkerhedsfunktioner, du får med modellen. 

     Over 690 af kunderne hos Amazon.de har bedømt ASUS ZenWiFi XT8 AX6600. Her scorer routeren en rating på 4.5/5 stjerner, og flere tilfredse købere lægger vægt på, at den er hurtig og stabil.

     Mere om ASUS ZenWiFi XT8 AX6600

     Routeren fra ASUS er kendetegnet ved at være rigtig stabil og hurtig på samme tid. Modellen er generelt af rigtig høj kvalitet, og du kan tilslutte den ASUS-appen, som giver dig gode muligheder for styring. 

     En klar fordel ved routeren er, at den giver dig, der har mindre børn, gode muligheder for kontrol af internettet. 

     Du får faktisk to routere med ASUS ZenWiFi XT8 AX6600, som kommer i et strømlinet design, der vil passe fint ind i mange hjem.  

     ASUS ZenWiFi XT8 AX6600 vs. markedet

     ASUS ZenWiFi XT8 AX6600 adskiller sig fra lignende routere ved at være meget kraftfuld og stabil. De to routere hører til i toppen af markedets kvalitet. 

     Modellen fra ASUS er derfor især velegnet til dig, der prioriterer en rigtig stærk netværksforbindelse. 

     Fordele

     • LAN-forbindelse med 2.5 Gbit
     • Stærkt Wi-Fi-gennemløb

     Ulemper

     • Tre LAN-porte deler 1 Gbit/s
     • Problemer med IPv6-drift (Multicast IPTV)

     Udvalgte specifikationer

     • Antal WAN-porte: 1
     • Frekvensbånd: 2,4 GHz (1 band) / 5 GHz (2 band)
     • Forældrekontrol
     • NAT-gennemløb
     • Nulstillingsknap

     Strong ATRIA Wi-Fi Mesh Home Kit 1200 (2 pack) Trådløs Router – fantastisk dækkeevne

      Vores anbefaling

     Strong ATRIA Wi-Fi Mesh Home Kit 1200 (2 pack) Trådløs Router er det ideelle valg til dig, der leder efter et godt og prisvenligt mesh-netværk til hjemmet.

     Modellen kommer med en tilhørende app, du kan bruge til let opsætning af netværket, og mesh-systemet giver en dækkeevne på op til 600 m2.

     Med hastigheder op til 1200 Mbit per sekund vil du også opleve en særdeles hurtig hastighed – perfekt til den større familie.

     • ATRIA Mesh App til Wi-Fi Mesh-netværk
     • 6 enheder, som dækker op til 600 m2 på flere etager
     • Hastigheder op til 1200 Mbit per sekund

     Redaktionens vurdering

     På redaktionen har vi kåret Strong ATRIA Wi-Fi Mesh Home Kit 1200 (2 pack) Trådløs Router til ”Vores anbefaling”, da du får en fremragende hastighed og dækkeevne.

     Vi anbefaler produktet, fordi der er Wi-Fi 5-understøttelse, hvilket er den nye og forbedrede generation med en stærkere standard, og så er det smart, at du kan tilføje op til fire ekstra enheder.

     Det vækker også vores begejstring, at varianten fungerer med alle routere og modemmer, og med tre Gigabit Ethernet-porte er du godt udstyret.

     Bemærk dog, at apparatet kommer med færre software features end de dyrere konkurrenter.

     Fordele

     • Wi-Fi 5-understøttelse
     • Muligt at tilføje op til fire ekstra enheder
     • Tre Gigabit Ethernet-porte
     • Virker med alle routere og modemmer
     Ulemper

     • Færre software-features end andre modeller

     Det skal du vide, før du køber Strong ATRIA Wi-Fi Mesh Home Kit 1200 (2 pack) Trådløs Router

     Fantastisk hastighed

     Modellen er født med en særdeles hurtig hastighed på 1200 MBPS, der gør det muligt for hele familien at være på samtidig. Frekvensen er på både 2,4 GHz og 5 GHz, hvilket er en stor bonus. 5 GHz har en hurtigere hastighed end 2,4, men til gengæld har 2,4 GHz en længere rækkevidde.

     Utrolig 600 m2 rækkevidde

     Produktet kommer med mange fordele, men rækkevidden er klart en af de mest fremhævnings-værdige. Med 600 m2 fordelt på flere etager er rækkevidden helt sublim.

     Fremragende præstation med høj sikkerhed og hastighed

     Også præstationen er i en klasse for sig hos Strong ATRIA Wi-Fi Mesh Home Kit 1200. Den er utrolig stabil i drift, og den høje sikkerhed med både WPA, WPA2 og WPA-PSK giver dig ro i sindet. Standarderne på 802.11 a, b og g er pæne uden dog at være prangende.

     Specifikationer

     • Type: Trådløs router
     • Mærke: Strong ATRIA
     • Frekvens: 2,4 og 5 GHz
     • Trådløs maksimal hastighed: 1200 MBPS
     • Trådløs sikkerhed: WPA, WPA2, WPA-PSK
     • Standarder: 802.11 a, b og g
     • Antal porte: 3

      

     Ubiquiti AmpliFi HD Mesh

     Forbrugertst Ubiquiti Amplifi HD Mesh

     Modellen Ubiquiti AmpliFi HD Mesh er også blevet vurderet og testet af en række eksperter. Og der hersker ingen tvivl om, at dette er en rigtig god trådløs router.

     Den belønnes blandt andet med aboslut topscore af alle hold af eksperter, og det er selvom, at holdet inkluderer eksperter der både beskæftiger sig med teknologi, forbrugertests og computer.

     Videoanmeldelse af Ubiquity AmpliFi HD Mesh

     Gode ting ved Ubiquiti AmpliFi HD Mesh

     • Det er en flot router med en godt mesh-system
     • Modellen er stilfuld og kan passe ind i ethvert moderne hjem
     • Routeren kan anvendes alene lige såvel, som den kan kobles sammen med flere routere
     • Du får med denne både Dual Band og en smart touch-display i farver
     • Det er en stabil router med en høj dækkeevne, hvis du spørger eksperterne

     Mere information om Ubiquiti AmpliFi HD Mesh

     Ubiquiti AmpliFi HD Mesh ligner ikke en helt traditionel router, og det er det bestemt heller ikke.

     Denne kommer nemlig med det meget moderne og avancerede mesh-system og et unikt design, der blandt andet består af et touch-panel.

     At routeren kommer med et mesh-system betyder, at dennes indre er opbygget af en række mindre routere med satellit-signaler.

     Det giver en meget bedre dækning og en større rækkevidde. Ubiquiti AmpliFi HD Mesh giver således en meget jævn og stabil forbindelse. Derudover er den også meget flot og kommer i et stilrigt design, hvorfor den gør sig godt ind i ethvert moderne og nyt hjem, hvor der er fokus på udtryk og indretning.

     Denne model kan anvendes alene, lige såvel som den kan kobles sammen med andre routere. Det gør man blandt andet, hvis man har et behov for at øge rækkevidden. Den gør det muligt for dig både at spille og streame på én og samme tid uden, at der opleves langsomme eller forsinkede forbindelser i form af for eksempel hak.

     Det er bredt nok til at kunne dække det hele af et almindeligt hjem, hvorfor der ikke er nogle områder, som vil give en bedre forbindelse frem for andre.

     Den kommer desuden med en tilhørende app, og den er også meget let at anvende. Ubiquiti AmpliFi HD Mesh er derfor meget brugervenlig, hvilket er en fordel i mange familier.

     Ubiquiti AmpliFi HD Mesh er desuden også en meget stabil router – i hvert fald hvis man spørger eksperterne. Det gør, at der ikke opleves mange udfald i signalet, og det er lige præcis det, som der er mange, der efterspørger.

     ASUS RT-AC68U

     Forbrugertest, ASUS RT-AC68U

     I alt har fem testpaneler vurderet ASUS RT-AC68U, og de er alle begejstrede for modellen.

     Så vil du have en trådløs router, der er testet godt igennem, så er ASUS RT-AC68U det rette valg for dig og din familie.

     Videoanmeldelse af ASUS-RT68U

     Gode ting ved ASUS RT-AC68U

     • Modellen er det perfekte valg for den erfarne og avancerede bruger
     • Den kommer med det nyeste chipset fra Broadcom
     • Routeren har en meget høj hastighed og ydeevne
     • Den kommer i et råt design med rustikke materialer og 3 antenner
     • Ifølge eksperterne er det en meget stærk router, der kan det hele

     Mere information om ASUS RT-AC68U

     ASUS RT-AC68U passer til den mest krævende og erfarne forbruger. Så har du høje forventninger til din router, er ASUS RT-AC68U svaret.

     Modellen er trådløs, og så inkorporerer den også Broadcoms nye chipset. Det sikrer dig den aboslut hurtigste hastighed ud fra de nyeste teknologier.

     ASUS RT-AC68U er desuden udstyret med TurboQAM, og det er med til at øge hastigheden yderligere. Det skyldes, at hastigheden højnes på hver af de tre data-streams.

     Hvis man kigger på designet, så er ASUS RT-AC68U en model, der skal stå op. Og med det slanke og lige udtryk gør den sig også godt i den position.

     Den har et karbonfiber-udtryk, og derfor passer den ind i ethvert hjem med fokus på det lidt mere rå og rustikke. Det er desuden også noget, som de tre antenner er med til at tilføre modellen.

     Den kan alt

     Ifølge eksperterne er der her tale om en meget stærk router, der kan det hele.

     Modellen er i den højere ende af prisskalaen, men det menes dog at være retfærdigt idet ydeevnen, rækkevidden og alsidigheden i en hel klasse for sig selv i toppen.

     Derudover det meget let at sætte ASUS RT-AC68U op, hvorfor den er meget brugervenlig. Og eksperterne fra Techradra.com og Cnet.com er generelt enige i, at der skal gives mange plusser til modellen.

     De synes, at ASUS RT-AC68U er en meget moderne router, der har alt, hvad man har behov for, og så præsterer den også meget godt på faktisk alle parametre.

     Også designet får især kommentarer fra Tomsguide.com. Her menes det, at der er tale om et yderst velgennemtænkt design, som er med til at give routeren mere værdi, idet den kan pryde mange danske hjem.

     Archer C20

     Forbrugertest, Archer C20

     Er du på udkig efter en god trådløs router, så bør du tage et kig på Archer C20 Dual Band Router. Det kan nemlig være den helt rette router for dig og den forbindelse, du efterspørger.

     Denne trådløse router har i mange tests lagt helt i toppen som værende en af de bedste router, der er at finde på markedet på nuværende tidspunkt – og det endda til en helt fornuftig pris. Alle kan således være med, når det kommer til den trådløse router, Archer C20.

     Videoanmeldelse af TP-LINK Archer C20

     Gode ting ved Archer C20

     • 3 antenner sørger for en jævn fordeling af netværk
     • Et højt sikkerhedsniveau
     • Farven og udseendet gør routeren nem at integrere i hjemmet
     • De to forskellige dataoverførselshastigheder sikrer en konstant god forbindelse
     • De to former for tilslutning gør det muligt med kablede forbindelser

     Mere information om Archer C20

     Archer C20 kommer med hele 750Mbps, hvorfor du kan være sikker på et produkt, der opfylder alle behov.

     Routeren kommer desuden med hele tre antenner, hvilket også tyder på et produkt med en enorm ydeevne, som også gør sig godt til de helt store familier, hvor der er et større behov for mere internet. Den trådløse router kommer i et smart, sort design, hvorfor den kan matche ind i enhver indretning.

     Routeren er således yderst moderne og smart at se på, og derfor vil den ikke komme til at virke hverken rodet eller forkert placeret i et hjem. Den falder naturligt ind, og med sin kompakte størrelse vil den heller ikke kræve masser af plads, hvorfor den ikke kommer til at være i vejen på noget som helst tidspunkt.

     Dual Band Router har som sagt en samlet hastighed på helt op til 750 Mbps eller 300 Mbps på 2,4 GHz og 433 Mbps på 5 GHz. Men det er ikke det hele.

     Den trådløse router understøtter også 802.11 ac og har en 1 x RJ45 WAN-port lige såvel, som den har en 4 x RJ45 Lan porte. Det er således en router, der kan opfylde ethvert behov.

     Den næste generation af Wi-Fi

     Den trådløse router kan mange steder leveres med den næste generations Wi-Fi-standard, som er 802.11ac. Denne er bagud kompatibel med 802.11n, og så er den også hele 3 gange hurtigere end normale trådløse N-hastigheder.

     Du får derfor med Dual Band routeren en høj effektivitet og en robust sikkerhed, hvorfor det er den perfekte måde at accelerere et hjemmenetværk og få så meget som overhovedet muligt ud af forbindelsen.

     Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

     Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

     Huawei WiFi Q2 Pro 

     Huawei WiFi Q2 Pro

     Dette system er en storebror til det tidligere Huawei WiFi Q2 og ud over det ekstra ord Pro, så har det nye system også fået en markant forbedring af netværksydeevnen i dette seneste skud på stammen. Det betyder, at det er blevet en hel del hurtigere end det tidligere system var.

     Hos Pricerunner har de målt en hastighedsforbedring på hele 50 % i gennemsnit. Det vil sige, at det kan nå op på en forbedring på op til 70 % på en lav belastning og en forbedring på omkring 20 % ved høj belastning. 

     I forhold til hastigheden er den acceptabel i op til 15 meters afstand. Pricerunner vurderer også, at installationen af systemet er lidt kompliceret. 

     Alt i alt ender Pricerunner med at give Huawei WiFi Q2 Pro en samlet vurdering på 3,5 stjerner ud af 5.

      

     Gode ting ved Huawei WiFi Q2 Pro

     • Dens meget forbedrede hastighed
     • Forbedret udgave i forhold til Huawei WiFi Q2
     • Den kommer til en god pris
     • Backhaul via elnettet
     • Den får 3,5 stjerner ud af 5 hos Pricerunner

     Om Huawei WiFi Q2 Pro

     Det er absolut dette systems stabile hastighed, der scorer de fleste point. Det gælder, uanset hvilken belastning, du kører med. Systemet kører stabilt og har et kraftigt signal, også ved meget høj belastning. Den smarte Power Line understøttelse sørger for, at der kan dækkes nogle ret store arealer. 

     Pricerunner fremhæver også, at ved ren filoverførsel, så er Q2 Pro blandt de allerhurtigste. 

     I forhold til installationen, så skal du være forberedt på, at du skal oprette forbindelse til dens WiFi-net, før du kan starte app’en. Ved andre tilsvarende routere er det oftest den anden vej rundt, at arbejdsgangen er. Det kan godt virke lidt kringlet.

     Huawei WiFi Q2 Pro er en meget værdig efterfølger til sin forgænger – primært på grund af dens markant forbedrede hastighed.

     Huawei WiFi Q2 Pro i forhold til øvrige routere

     Denne router adskiller sig først og fremmest fra andre tilsvarende ved dens meget store og stabile hastighed. Den får en god 4.plads i testen af de bedste meshroutere hos Pricerunner, og selv om installationen og rækkevidden ikke helt får topkarakterer, så er der stadig tale om en router af meget høj kvalitet.

     Google Wi-Fi

     Forbrugertest, Google Wi-fi

     Google har løsningen til det hele. Og det gør sig bestemt også gældende, når det kommer til en smart, trådløs router. Der er nemlig allerede nu en lang række af internationale eksperter, der har gennemtestet og prøvet sig frem med den nye model Google Wi-Fi.

     Og her er vurderingen klar! Alle er nemlig enige om, hvordan de skal bedømme den trådløse router. Det fremhæves især, at der er tale om en yderst og meget velfungerende trådløs router.

      

     Videoanmeldelse af Google Wifi Mesh Router

     Gode ting ved Google Wi-Fi

     • Du får et helt netværk i stedet for kun en enkelt router, det giver dig den bedste forbindelse
     • Routeren kommer i forskellige pakker, således du kan få den, der passer bedst til størrelsen af dit hjem
     • Du får et billigt men meget brugervenligt mesh-system
     • Du får en meget enkel og brugervenlig model, der kan passe ind i ethvert hjems indretning
     • Routeren er meget let at bruge, og så er den ifølge eksperterne også yderst stabil

     Mere information om Google Wi-Fi

     Det er således en lang række forskellige eksperter med hver deres vidensområde, der har været inde og finde ud af, hvad der kan siges om den nye Google Wi-Fi. Der er således grundlag for meget valid viden, som man ikke skal være nervøs for at tage udgangspunkt i.

     Google Wi-Fi fungerer nemlig i perfekt overensstemmelse med det eksisterende modem, som der forefindes i hjemmet. Og på den måde eksisterer der også et samspil med den eksisterende internetudbyder.

     Det er forskelligt, hvilken forbindelse man har behov for, for eksempel i forhold til, hvor stort et hjem man har.

     For at sikre at man altid har en solid og sikker forbindelse, skal man således vælge Google Wi-Fi pakken, der passer til sit hjem.

     De forskellige pakker indeholder enten 1 eller 3 mesh-pakker – og det er her, hvor man skal være opmærksom på at vælge ud fra den størrelse, som ens hjem har.

     Mesh er et helt trådløst system i sig selv, som består af en række små routere, der med signaler fra forskellige satellitter arbejder sammen om at sikre dig den absolut bedste stabilitet. Det giver ydermere dig den bedste og bredeste dækning.

     Derudover har Google Wi-Fi også et om noget anderledes udseende i forhold til de helt traditionelle trådløse routere. Her er der nemlig tale om nogle små, runde objekter i stedet for en upraktisk og stor kasse.

     Den bedste dækning i alle rum

     Der er en lang række eksperter og medier, der har været inde og tage et kig på Google Wi-fi med henblik på en anmeldelse. Og der hersker ikke nogen tvivl.

     Samtlige anmeldere giver nemlig den trådløse router topkarakter. Hos Cnet.com begrundes dette blandt andet med, at Google Wi-Fi giver en helt fantastisk dækning i hele hjemmet – uanset hvilket rum, som man befinder sig i.

     Ifølge eksperterne er hastigheden også i en klasse for sig. Og det samme gør sig gældende med brugervenligheden, hvorfor enhver familie vil kunne finde ud af at anvende den nye trådløse router.

     Det bliver af eksperterne forklaret, at de aldrig har oplevet en trådløs router, der er så let at anvende, og så er den som et plus også meget nem at sætte op, hvorfor man ikke skal bruge flere timer på at rode rundt med den, før man får sig en god og sikker forbindelse.

     Prisen er desuden også et enormt plus, for faktisk er Google Wi-Fi billigere, end det gør sig gældende med andre trådløse routere, der også er udstyret med et mesh-system.

     Et negativt aspekt af routeren er at man skal være i besiddelse af enten en smartphone eller en tablet, førend det er muligt at sætte hele systemet op. Har man ikke det, kan det yderligere føre til en problematisk situation.

     ASUS RT-AC87U

     Forbrugertest, Asus RT-AC87U

     Hvis du gerne vil have en ny trådløs router, som kun får topkarakterer af en lang række eksperter fra de største teknologimagasiner, som der findes i verden, så kan det være, at denne model, ASUS RT-AC87U er den helt rette for dig.

     Routeren belønnes med lutter topkarakterer af eksperterne, som stammer fra for eksempel Cnet.com, Techradar.com og Trustedreviews.com.

     Videoanmeldelse af Asus RT-AC87U

     Gode ting ved ASUS RT-AC87U

     • Dette er en router, som er yderst moderne, og som kommer i et meget klassisk design
     • Modellen kommer med 4 antenner, hvilket sikrer en jævn forbindelse i det meste af hjemmet
     • Du får en meget høj hastighed med hele 2234 Mbps – det er meget højere end mange andre trådløse routere
     • Du bliver givet den bedte form for sikkerhed med et omfattende og avanceret Protection-system
     • Ifølge eksperterne får du med ASUS RT-AC87U den mest komplette router, som der findes på markedet

     Mere information om ASUS RT-AC87U

     Selvom ASUS RT-AC87U på mange måder er en helt traditionel router med et klassisk udseende, en kasseform, som det kendes fra andre modeller og trådløse antenner, som er placeret bagpå, så kan denne model alligevel noget mere.

     Det er nemlig en yderst stærk trådløs router, der sørger for et meget hurtigt internet. ASUS RT-AC87U kommer nemlig med det, som der kaldes for en meget høj overførselshastighed med 2234 Mbps.

     Og det er faktisk en af de højeste, som der forefindes på markedet på nuværende tidspunkt. Med ASUS RT-AC87U kan du derfor være sikker på en meget hurtig forbindelse, der ikke kommer til at sænke dig i dit arbejde, som kræver en rigtig god forbindelse.

     Modellen kommer med en meget hurtig hastighed i forhold til Wi-Fi og hertil kommer, at den også er udstyret med en meget stor rækkevidde.

     Det betyder, at det er muligt at få sig en hurtig og sikker forbindelse i alle rum i ens hjem. Der er således ikke nogle områder, der er at foretrække, når man skal på internettet. En stor del af hjemmet bliver således dækket med denne router, ASUS RT-AC87U.

     Det sørger nemlig i modsætning til så mange andre trådløse routere for, at ens enheder er beskyttet mod både virusser og diverse malwares.

     Sådanne ubehagelige ting holdes således på afstand fra ens hjemmenetværk og det giver en meget stor tryghed – især hvis der er børn i familien, som godt kan komme til at klikke sig lidt forvirret rundt i ny og næ på diverse sider, når de surfer rundt.

     Denne model vil derfor være det absolut bedste valg, hvis man har et stort fokus på sikkerhed og beskyttelse af ens personlige oplysninger og data. De høje standarder indenfor sikkerhed og hastighed, som man får med denne router, kommer på bekostning af dens pris, som er en del højere end gennemsnittet.

     D-LINK DIR-810L

     Forbrugertest, D-Link DIR-810L

     Er du på udkig efter en billig, trådløs router, der dog yder det, som den lover? Så kan det være, at du bør tage et lidt grundigere kig på topscorer, D-LINK DIR-810L. Denne router ligger nemlig flere steder i toppen over at være den bedste til sin pris.

     Og den pris er ikke særlig høj, derfor kan den for mange familier være det mest ideelle og optimale valg. Det er dog ikke den bedste router, som der findes på markedet, hvis blot der skal måles på kvaliteten, den vindende titel kommer således fra, at det er den bedste router til sin pris på markedet.

     Videoanmeldelse af D-LINK DIR-810L

     Gode ting ved D-LINK DIR-810L

     • Du får hurtige hastigeder på helt op til 733 Mbps, selvom selve routeren er så lille
     • Du får en Wi-Fi standard, som hedder 802.11 b/g/n/ac
     • Det er den bedste router, som der forefindes til den billigste pris på nuværende tidspunkt
     • Du får med hele 4 antenner en stabil og jævn forbindelse, der kan dække dine få kvadratmeter
     • D-LINK DIR-810L er vurderet bedst i test i mange forskellige tests, hvor der er fokus på værdi for pengene

     Apple AirPort Extreme

     Forbrugertest, Apple Airport Extreme

     Apple AirPort Extreme har også vundet flere bedst i test. Og en lang række eksperter er enige om, at modellen skal have 4 stjerne ud af i alt 5. Apple AirPort Extreme er desuden også en brugerfavorit på Amazon.com, hvor den i gennemsnit scorer 4,4 stjerner ud af også 5 stjerner.
     Hvis du er interesseret i dette produkt, så kan du købe det her.

     Videoanmeldelse af Apple Airport Extreme

     Gode ting ved Apple AirPort Extreme

     • Routeren kommer i et klassisk Apple-design, som er meget moderne og giver et enkelt udtryk
     • Den er designet til at give 3 gange så hurtig en Wi-Fi-forbindelse
     • Du har mulighed for at drage fordel af både 2,4 og 5 GHz frekvenser
     • Modellen har hele 6 antenner, som giver et meget stærkt signal
     • Ifølge eksperterne er modellen ’idiotsikker’, hvorfor den kan anvendes af alle uanset erfaringsgrundlag

     Mere information om D-LINK DIR-810L

     D-LINK DIR-810L er den aboslut billigste trådløse router, som der forefindes på markedet på nuværende tidspunkt. Og derudover kan den alt det, som der spørges efter, når man leder efter en ny og god router.

     Det er ikke en router, som giver den bedste ydeevne, men når der måles på prisen og den kvalitet, som man får for pengene, så går den i front.

     D-LINK DIR-810L understøtter 802.11ac-standard teknologien, og det er den, som man i dag foretrækker i de fleste nyere routere. Stilmæssigt er modellen her desuden også rigtig fin. Den fylder ikke meget, og så har den et meget simpelt design.

     D-LINK DIR-810L måler kun 16 x 12 centimeter, og den er derfor i den lille skala. Derfor er det også lettere at integrere den i enhver indretning, som man har i sit hjem.

     Hvis det ønskes, er den endda også mulig at skjule, idet der findes mange fine ting, der kan bruges som skjuler.

     På den måde gør denne router sig også godt i de mindre hjem, og det også fordi, at rækkevidde på forbindelsen ikke er så bred, som det gør sig gældende med de lidt større, mere avancerede og også dyrere modeller

     Det er med denne trådløse router muligt at hente en app ned – og det er hvad enten, du kører med en smartphone, der benytter sig af iOS eller Android. Appen hjælper dig med at konfigurere routeren.

     Og så bliver det med appen også lettere for dig at opdatere systemerne. Det er således en lille boks, der alt i alt udgør et rigtig godt køb, hvis du er på jagt efter et godt og stabilt internet til dit lille hjem.

     Desværre er D-LINK DIR-810L ikke udstyret med nogle USB-porte ,som det ellers gør sig gældende med så mange andre trådløse routere, som der forhandles på markedet på nuværende tidspunkt.

     Mere information om Apple Airport Extreme

     Apple AirPort Extreme er designet, så den er både pæn og enkel at se på, og det bliver fulgt til dørs af en brugervenlighed, som er i bedste Apple-stil.

     Modellen har en lidt utraditionelt udseende i forhold til normale trådløse routere, idet den er både enkelt, slank og høj frem for blot at være en firkantet, sort boks.

     Og så er Apple AirPort Extreme desuden også designet, så den giver hele 3 gange så hurtig en forbindelse samt et meget stærkere signal. Det må siges at være nogle høje ambitioner, som Apple AirPort Extreme skal leve op til.

     Apple AirPort Extreme har lige som andre routere både 2,4 og 4 GHz frekvenser, som gør det muligt for den enkelte enhed at tilslutte sig den mest optimale frekvens.

     En smartphone vil således ikke forstyrre ved det Wi-Fi, som en computer skal bruge og omvendt. Apple AirPort Extreme kommer med hele 6 diskrete antenner, og du er således med denne model sikret en jævn forbindelse til hele dit hjem, hvor der ikke er nogle områder, som vil være bedre dækkede end andre.

     Desuden kan man tilslutte Apple AirPort Extreme til både sin iPhone, sin iPad eller sin Mac. Apple AirPort Extreme er derfor meget kompatibel med andre Apple-produkter.

     Stilfuldt design

     Apple AirPort Extreme er en meget stilfuld og moderne router, og så understøtter den de nyeste Wi-Fi-teknologier.

     Det giver den en god ydeevne hvor brugervenligheden også værd at bemærke. Den er nemlig helt i top.

     Derudover kommer Apple AirPort Extreme med rigtig god support med god firmware og mulighed for diverse opdateringer.

     Den bedste trådløse router til dit hjem

     Det kan være svært at finde den helt perfekte router til sit hjem, og der er mange at vælge imellem. Dog er der nogle ting, du bør have med i dine overvejelser.

     Hvis du køber en af disse routere er du klar til at streame musik i høj kvalitet. Hvis det er det perfekte headset som du mangler, så kan du læse om de bedste på markedet her!

     Hvis din router ikke præsterer som den skal, så kan de her læse vores artikel om Wi-fi forstærkere!

     Tænk på prisen. Vælg først og fremmest en router, som du har råd til, og vær også sikker på, at prisen ofte følger med kvaliteten.

     Dermed ikke sagt at en billig router er af en dårligere kvalitet, men måske har den ikke en lige så bred ydevene og rækkevidde, eller også kommer den ikke med den nyeste teknologi eller en masse forskellige, smarte funktioner.

     Som en gennemsnitsforbruger er der ikke nogen grund til at investere i den dyreste model.

     Med disse routere kan du anskaffe dig et alarm system der kører over Wi-fi, uden problemer, da de leverer på et stabilt og konstant niveau. Så du kan roligt slå dig ned foran sofaen og se en god serie, hvis du mangler inspiration til den rette sofa, så klik her for at læse vores artikel om dette!

     Du skal også tænke på routerens udseende. Den skal stå fremme i dit hjem, og derfor er det vigtigt, at du synes, den kan stemme overens med det udtryk og den indretning, som du fører. Er det ikke tilfældet, kan du hurtigt komme til at fortryde dit køb.

     router

     Vælg derfor en router der er moderne og stilmæssigt til at holde ud til at kigge på.

     Her skal du især tænke på, hvor mange som I er i familien, og hvor meget I anvender nettet.

     Tænk også på hvad I bruger internettet til. Der er for eksempel behov for en højere hastighed, hvis der spilles meget, mens en mindre er nok, hvis der kun surfes.

     Du skal derfor tænke på de behov, som I har i jeres familie.

     Hvis du er typen der gerne vil spille på din gaming pc, så kan vi klart anbefale routerne i denne test!

     Hav også et generelt fokus på den rækkevidde, som hver enkel router kommer med. Bor du i et mindre hus, kan en enkel med en lille rækkevidde være nok, mens der er behov for nogle lidt stærkere modeller eller eventuelt flere styks for at opnå den samme effekt i et større hjem.

     Alle vil jo gerne have en god og stabil dækning i hele hjemmet og i alle rum.

     Du skal vælge enten Dual Band eller Single Band. En router med Dual band tilbyder net på flere frekvenser, mens du kun får det på en enkelt med Single Band. Igen skal du derfor overveje, hvor meget og til hvad, I bruger internettet til hjemme hos jer.

     Er det ikke medtænkt, kan I risikere en langsom og ustabil forbindelse.

     Har du behov for USB porte? Nogle routere har op til flere af dem, mens andre ikke har en eneste. Du skal derfor tænke på, hvad du gerne vil koble til din router, og om du overhovedet har behov for at koble den sammen med noget som helst.

     router

     Har du en printer, kan det for eksempel være smart med en USB port.

     Hvis dit internet ikke helt er godt nok til at trække trådløse højtalere, så kan de her læse om de bedste bluetooth højtalere på markedet!

     Alle routere kommer også med hver deres fokus på sikkerhed. Og det er derfor vigtigt at gøre sig nogle overvejelser i forhold til, hvor sikkert et hjemmenetværk man gerne vil have.

     For nogle er det nok med det helt basale, mens andre har brug for yderligere beskyttelse blandt andet af deres personlige data.

     Det kan for eksempel være smart med et system, der beskytter netværket mod virusser.

     Skal det så være router eller mesh? Hvis en almindelig router ikke er nok til dit hjem, for eksempel hvis det er meget stort, kan der være behov for et mesh-system. Det er effektivt på mange punkter og kan dække alle hjørner i alle rum.

     Sådan placerer du den

     Mange har behov for meget hurtigt internet i deres hverdag, og for at få det, kan det være vigtigt at gøre sig nogle gode og grundige overvejelser i forhold til, hvor man placerer sin router.

     For det første skal routeren og antennerne især gerne stå frit, så den kan afgive og modtage det bedste signal.

     Mange forsøger ofte at gemme den væk eller skjule den, fordi den ikke pynter i hjemmet, men det er ikke altid en fordel for signalet, som kan blive svækket.

     Derudover skal routeren også have mulighed for at trække kølig luft ind, og det er også lettere, hvis den står frit.

     Det kan også være en fordel at placere den nær de rum, hvori man skal bruge et godt netværk.

     Det være sig for eksempel på et kontor eller i en stue. Ofte er det nemlig sådan, at jo længere man kommer væk fra sin router, jo mere forringes ens signal.

     router

     Hvis du synes, at din router er langsom eller ustabil, kan det skyldes, at der er for mange enheder koblet på den på samme tid.

     En router kan kun håndtere et vist antal enheder på én gang, og derfor kan det være en fordel at koble dem fra, som der alligevel ikke er i brug.

     Man skal også løbende holde sin router opdateret, idet der ofte kommer nye teknologier til. Derfor er det smart med en app, som kan fortælle, hvornår der er behov for en opdatering af systemet.

     Du kan også selv teste din forbindelse blandt andet via en netforbindelse eller diverse apps.

     Og så er det ikke nogen hemmelighed, at det er de nyeste routere, der giver den bedste forbindelse.

     Bliver du ved med at opleve en langsom, hakkende og usikker forbindelse, kan det derfor være tid til, at du gør dig en investering i en ny og moderne router, der er udstyret med den nyeste teknologi, som der forefindes på markedet på nuværende tidspunkt.

     Beskrivelse af kilder og tests

     Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

     I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

     Google

     Google er en af verdens største søgemaskiner med et tilknyttet omfattende brugerunivers. En af tjenesterne er adgangen til en række brugeranmeldelser fra verden rundt. Her gælder det TP-LINK TL-MR6400 Router

     Anmeldelserne blev fundet: April 2022

     Du kan læse anmeldelserne her

     TechRadar

     TechRadar er en britisk publikation, der beskæftiger sig med teknologi af forskellig karakter. På deres webside finder du blandt andet tests af relevante produkter og nyheder om teknologi.

     TechRadar har testet og vurderet ASUS RT-AX86U, som scorer 5/5 stjerner og bliver kåret til ”Editor’s Choice”. Routeren får blandt andet ros for at have et imponerende udvalg af sikkerhedsfunktioner, og at den har en god rækkevidde. 

     Testen er udført: August 2020

     Læs hele testen her

     Eksperterne fra TechRadar har også foretaget en test af ASUS ZenWiFi XT8 AX6600. Her bliver routeren bedømt til en score på 5/5 stjerner, og den bliver samtidig kåret til ”Editor’s Choice”. 

     Produktet giver ifølge testpanelet ”en ydeevne helt i top til streaming af video, gaming og andre online aktiviteter”.

     Testen er udført: August 2020

     Læs hele testen her

     FAQ

     Hvilke er de bedste trådløse routere til hjemmebrug?
     Der findes flere forskellige trådløse routere på markedet. Nogle af de bedste trådløse højtalere er Netgear Orbi Wifi systemet og TP-Link Deco M9 Plus systemet. De to systemer er især populære grundet de mange funktioner og deres yderst flotte designs, der gør dem lette at skjule i hjemmet.
     Hvordan vælger jeg en trådløs router?
     Når du skal vælge den bedste trådløse Wi-fi router er det vigtigt, at du kender dine præferencer – nogle ønsker eksempelvis at deres router er meget lille eller har et meget enkelt design. Derudover skal du overveje, hvilke specielle funktioner, din Wi-fi router skal have.
     Kan du blot købe en router og have internet?
     For at opnå forbindelse til et trådløst netværk i dit hjem, er en router helt essentiel. Du kan som regel leje, eller købe, en god router hos din internetudbyder. Du tror det måske ikke, men som udgangspunkt kan blot købe en Wi-fi router og herefter har du trådløst internet.
     Hvordan ved jeg, om min router fungerer korrekt?
     Det kan være en smule svært at gennemskue, hvornår ens router faktisk fungerer. Du ved, at din router fungerer, når du har internet på dine apparater, eller når routeren lyser grønt. Er du i tvivl om, hvordan du tænder for din router, skal du altid kontakte din internetudbyder.

     Se også denne artikel på forbrugsguiden.dk: Trådløs Router Test 2020 – De bedste trådløse routere ifølge eksperterne – Testvinder Guide

      

     Værd at vide om trådløse routere

     • En ny router er ikke nødvendigvis løsningen på alle dine problemer. Der kan være mange forskellige elementer som påvirker din evne til at have godt internet.
      Tænk på faktorer som rækkevidde, hvilket materiale dine vægge er af, mængde af brugere og pakke fra din udbyder, før du køber en ny router.

     Anmeldelser af trådløse routere

     Vores skribent og research-team

     Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

     Trådløse routere: De bedste i test

      

     • Netgear Orbi WiFi System RBK50
     • TP-Link Deco M9 Plus
     • Linksys EA6900
     • ASUS RT-AX86U
     • ASUS ZenWiFi XT8 AX6600
     • Ubiquiti AmpliFi HD Mesh
     • ASUS RT-AC68U
     • Archer C20

     Bedøm denne artikel

     Klik på en stjerne for at bedømme