De bedste Weber grill – få test-overblikket her

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 21.04.2022|Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugertest er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Weber bliver af flere uafhængige testpaneler vurderet til at være bedst i test, da deres sortiment af gasgriller er blandt de mest brugervenlige, effektive og holdbare på markedet.

Weber grill

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

yElsker du også at tilbringe tid i haven, efterfulgt af en hyggelig grill aften med god mad? Så vil det gavne dig, at investerer i en Weber gasgrill.

Når du vælger Weber sikre du dig en gasgrill i en exceptionel god kvalitet, som med garanti vil holde i mange år. De giver dig nemlig muligheden for at kunne grille året rundt, så du altid kan nyde en god omgang grillmad.

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.


Weber Q 3000 Gasgrill

Forbrugertest, Weber handy

Denne gasgrill er til dig som ønsker sig en mellemstor gasgrill, som du kan bruge i din lille baggård. Dog er den stor nok til at du har muligheden for at tilberede en hel steg i den.

Med dens lave vægt og overraskende meget plads, passer den perfekt hos dig som ønsker en handy gasgrill.

Videoanmeldelse af Weber Q-3000

Gode ting ved Weber Q 3000 Gasgrill

 • Grillareal på 63 x 45 cm
 • 2 brændere i rustfrit stål
 • 2 foldeborde
 • Integreret termometer i låget
 • Trinløs varmestyring

Mere information om Weber Q 3000 Gasgrill

Men denne fantastiske smarte Weber grill har du, på trods af størrelsen, mulighed for at grille hele måltidet på en gang, med dens 2 brændere i rustfrit stål.

Med et grill areal på 63 x 45 centimeter har du mulighed for også at grille en hel steg, hvis ønskes. Noget af det vi er helt vilde med ved denne gasgrill, er at der er indbygget termometer i låget.

Det vil sige at du ikke skal til at stå og rode temperaturen og lukke alt varmen ud hver gang, for at se hvor langt din steg er.

De giver den ros for dens grillresultater, og evnen til at grille kødet pænt og ensartet på hele grillarealet.

I Weber Q serien findes der tre forskellige, Q 1000, Q 2000 og Q 3000. Q 3000 er den største i serien som har to brændere i rustfri stål, og et grillareal på 63 x 45 centimeter.

Det vil sige at der plads til både at grille med direkte og indirekte varme, som kommer til stor nytte så der skal grilles en større steg og andet på samme tid.


Weber Q3200 gasgrill m. vogn – Energieffektiv og kompakt

Weber Q3200 gasgrill m. vogn - Energieffektiv og kompaktTestresultater

Weber Q3200 gasgrill er blevet testet af PriceRunner, og er i denne sammenhæng blevet kåret som den bedste i test med positive kommentarer angående energieffektivitet, den kompakte form og rengøring.

Om Weber Q3200 gasgrill med vogn med sort låg og stegerist Q 3200 

Weber Q3200 gasgril er en kompakt grill, der passer perfekt til den lille terrasse eller altan. Den er udstyret med elektronisk tænding og opnår en temperatur på 250 grader i løbet af 9 minutter og 30 sekunder. Dette er relativt lang tid for en gasgrill, hvilket skyldes, at grillen er energieffektiv. Dog er du sikret, at der ingen kolde pletter er på maden, når den er færdig, da varmen bliver jævnt fordelt. Derudover er den også velegnet til både direkte og indirekte grillstegning grundet de innovative blus.

Grillen er nem at gøre ren, da fedt og kødsaft samles i en beholder i bunden. Til trods for den lille og kompakte størrelse er grillfladen stor, og så er den udstyret med lys i håndtagene, hvilket især er godt til sensommeren, hvor mørket begynder at falde tidligere igen. Yderligere gør de store hjul den nem at flytte på, hvis den skal sættes til side efter brug.

Grillen anbefales især til grillentusiaster, men den er også ideel for begynderen, der vil være sikker på, at det første køb er en succes.

Udvalgte specifikationer:

 • Tid til 150 grader: 2 minutter og 15 sekunder
 • Tid til 250 grader: 9 minutter og 30 sekunder
 • Grillflade: 65 x 46 cm
 • Længde: 93 foldet sammen, 140 foldet ud
 • Bredde: 110 cm
 • Højde: 57 cm
 • Brændere: 2 stk.
 • Effekt: 6,35 kW

 

Weber Genesis II E-310 GBS gasgrill – bedst til den dedikerede griller

Weber Genesis II E-310 GBS gasgrill - bedst til den dedikerede grillerTestresultater

New York Times har kåret denne grill som den bedste til den dedikerede griller, da den både er større, mere elegant og dyre end dens forgænger. Dens ydeevne er ikke markant forbedret fra Webers Spirit II grill, dog er ydeevnen exceptionel på begge, hvorfor dette ikke er en nødvendighed.

Om Weber Genesis II E-310 GBS gasgrill 

Weber Genesis II E-310 GBS gasgrill tager sig af maden, mens du nyder dine venner og families selskab til grillfesten. Dette er muligt grundet dens GS4 grillsystem. 

Grillen har 3 brændere, der fordeler varmen jævnt, hvorfor du får et ensartet stykke kød hele vejen igennem. Derudover vil kødet også få den lækre røgsmag, som værdsættes ved grillmad, da den er udstyret med porcelænsemaljerede flaverizer bars, der samler fedt og saft fra kødet og lader det ryge og syde. Efterfølgende, kan fedtet let fjernes fra grillen ved hjælp af den lettilgængelige drypbakke, der er placeret i opsamlingsbakken under grillboksen. Dette gør det muligt at samle smag til sovsen, samt forenkler rengøring.

Grillen er yderligere udstyret med Weber GBS risten, hvortil der findes mange tilbehørsmuligheder fra den store GBS verden. Dermed kan du tilkøbe yderligere grilludstyr, efterhånden som behovet viser sig. 

Udvalgte specifikationer

 • Højde: 114 cm
 • Bredde: 137 cm
 • Dybde: 74 cm
 • Grease Management System
 • GS4 High Performance Grill System
 • iGrill™ 3 kompatibel
 • Porcelænsemaljerede Flavorizer® Bars
 • Porcelænsemaljeret bund og låg
 • Elektronisk tænding
 • Gourmet BBQ System Grillrist i porcelænsemaljeret støbejern
 • Effekt (kW): 11

Weber Q 1200

forbrugertest, Weber Q 1200

Denne grill er til dig som ønsker en billige Weber grill, med mulighed for at kunne flytte den alt efter, hvor du ønsker at grille.

Den er til dig som er vild med at grille en gang i mellem og nyde smagen af grillmad.

Videoanmeldelse af WeberQ1200

Gode ting ved Weber Q 1200 Gasgrill

 • Lille og kompakt grillareal 43 x 42 cm
 • 1 brændere i rustfrit stål
 • 2 sammenfoldelige sideborde
 • Integreret termometer i låget
 • Grillriste i procelænsmaljeret støbejern

Mere information om Weber Q 1200

En fantastisk løsning til dig som ønsker en god gasgrill til billige penge, der ikke fylder alt for meget. Weber Q 1200 er perfekt for dig, hvis grillbehov ikke er så stort, men dog stadig trænger sig på en gang i mellem.

Med dens lille størrelse har du mulighed for at stille den næsten lige hvor det passer dig, blandt andet på et bord eller en stander som man kan købe som tilbehør.

Den er god til at grille det nødvendige BBQ på, med dens grillareal på 43 x 32 centimeter.

Med dens indbyggede termometer på låget giver det dig et overblik, så det bliver det nemmere for dig at holde styr på varmen i grillen.

Det går jo ikke at du kommer til at lukke alt varmen ud, hver gang du skal tjekke temperaturen.

Med denne grill får du et grillareal på 43 x 32 centimeter, som er ganske udmærket til dig som ikke griller hver dag, men kun en gang i mellem.

Den har nemlig masser af plads til at grille pølser, spyd, brød eller mindre bøffer på de få centimeter.

Grillen er udstyre med en enkel brænder og har et maks. på 2,49 kw/t, hvilket er ret lavt. Det betyder dog at den sparre meget på gassen.

Du skal derfor ikke bekymre dig om din gasregning. Q 1200 er udstyret med elektronisk tænding, termometer og et praktisk foldebord i hver side, som giver dig muligheden for mere arbejdsplads når du griller.


 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Weber Spirit E320

Weber Spirit E320, forbrugertest

Denne Weber grill er til dig som har lidt mere plads og ønsker dig en brugervenlig gasgrill i god kvalitet.

Ønsker du at kreerer til familien, året rundt, morgen og aften, så er det værd at investere i en kvalitets gasgrill.

Det den klarer sig ekstra godt på, og kriterierne der har udløst dens placering, er Spirit E320’s exceptionelle gode varmefordeling og utrolig effektiv opvarmning. Det tager kun 10 minutter før den er klar til at grille.

Med dens integreret termometer i låget, gør det hele din grillproces meget nemmere, da du ikke skal til at rode med temperaturen, og lukke alt varmen ud, hver gang det skal tjekkes. Det vil gøre det nemmere for dig at tilberede din mad.

Videoanmeldelse af Weber Spirit E320

Gode ting ved Weber Spirit E320

 • Grillareal på 60 x 45 cm
 • 3 brændere i rustfrit stål
 • 1 sidebrænder
 • Opbevaringsskab
 • Trinløs varmestyring

Mere information om Weber spirit E320

Det den klarer sig ekstra godt på, og kriterierne der har udløst dens placering, er Spirit E320’s exceptionelle gode varmefordeling og utrolig effektiv opvarmning.

Det tager kun 10 minutter før den er klar til at grille.

Med dens integreret termometer i låget, gør det hele din grillproces meget nemmere, da du ikke skal til at rode med temperaturen, og lukke alt varmen ud, hver gang det skal tjekkes. Det vil gøre det nemmere for dig at tilberede din mad.

Med dens 3 brændere og grillareal på 60 x 45 centimeter, giver det dig rig mulighed for at tilberede et måltid til hele familien.

Den af ene af brænderne er en side brænder, som vil sige at den er monteret i det ene side bord. Det vil gavne dig med dette ekstra blus, i tilfælde af du har brug for mere plads.

Spirit E320 har, i modsætning til de lidt mindre gasgrille, en ekstra brænder som er monteret i det ene sidebord. Denne brænder virker som et helt normalt gasblus, der kan bruges hvis du skal varme blandt andet sovs eller dampe grøntsager.

Det som gør at prisen på denne grill er en del højere end de mindre gasgrille, er at dens låg og bund har en holdbar porcelænsemalje, frem for at det er støbt i aluminium. Weber grill giver 10 års garanti på dette.


Weber Spirit Original E-310

Forbrugertest, Weber Spirit Original E-310

Denne grill er god til dig som ønsker en gasgrill i en god kvalitet, som kan grille for dig året rundt, uden at den skal fylde alt for meget.Derudover fås den til en supergod pris i forhold til, hvor fantastisk godt den holder og ikke mindst, hvor exceptionelt godt dem griller din BBQ.

Videoanmeldelse af Weber Spirit Original E-310

Gode ting ved Weber Q 3000 Gasgrill

 • Grillareal på 60 x 45 cm
 • 3 brændere i rustfrit stål
 • 6 redskabskroge
 • Integreret termometer i låget
 • Opbevaringsskab

Mere information om Weber Spirit Original E-310

Denne gasgrill er supernem at gå til og meget brugervenlig, hvor der ikke er noget forvirring. Den er simpel og lige til. E-310 er god til dig som ønsker en gasgrill i en god kvalitet til en god pris, uden at den fylder hele terrassen.

Med denne grill får du masser af plads på dine to sideborde. Den er udstyret med 3 brændere og en varmehylde som gør at man får mest muligt ud af dens grillareal på 60 x 45 centimeter.

Denne model er udstyret med god opbevarings plads, både med dens opbevaringsskab, samt dens to sideborde som også har god plads.

Derudover er den også udstyret med de 6 redskabskroge, hvorpå du kan hænge alt dit grilludstyr.

Vej hjælp af dens trinløse varmestyring kan du nemt justerer de 3 brændere, således at du udnytter gassen bedst muligt, og regulere efter dit behov.

Grillens låg og bund har en sejlivet porcelænsemalje, som gør at Weber giver hele 10 års garanti på den. Låget er lavet således at den isolere og holder varmen bedre, på den måde mindsker du forbruget af gassen.


Weber Genesis II LX E-340 Gasgrill

Forbrugertest, Weber Genesis II LX E-340

Denne gasgrill er til dig som ønsker, et fuldt udstyret udendørs køkken, i en suveræn kvalitet og smukt design.Dog kræver den også at du har pladsen og ikke mindst lysten til at forkæle din familie og venner med lækkert grill mad året rundt.
Med dens robuste design holder den til, at du kan grille udendørs året rundt og glæde din familie og venner med lækkert god grillmad, lige meget, hvad det danske vejr byder.

Hvis du er interesseret i denne model, så kan du købe den her

Videoanmeldelse af Weber Genesis II LX S-340

Gode ting ved Weber Spirit E320

 • Grillareal på 68 x 48 cm
 • 3 brændere i rustfrit stål
 • 2 sideborde
 • Termometer integreret i låget
 • Trinløs varmestyring

Mere information om Weber Genesis II LX S-340

Med dens store grillareal på hele 68 x 48 centimeter har du mulighed for at grille store mængder på en gang, helt op til hvad der svare til 5-7 personer. Så kan alle få mad på en gang.

Som de fleste Weber griller er denne også udstyret med et integreret termometer. Det gør at du under hele grilningen, kan holde øje med temperaturen, så du kan tilberede dit kød bedst muligt.

Vi er vilde med dens trinløse varmestyring, som gør at du nemt kan justere varmen på de 3 brændere, som Genesis II LX E-340 er udstyret med.

I tilfælde af at du ønsker at bage på din grill, gør denne funktion det meget nemmere for dig, samt termometeret som sidder på låget, så du kan holde øje med temperaturer.

Denne Weber grill er udstyret med en side brænder, som gør at man har mulighed for at tilberede en sovs eller dampe grøntsager, samtidig med at man har fuldt gang i grillen med alt det lækre BBQ, familien venter spændt på.

Derudover er der monteret 3 rustfrie brændere i grillen. Hver af dem med trinløst varmestyring, således at du kan vælge, hvor meget varme der skal være på de forskellige brændere.

Dette kommer til fordel i situationer, hvor man for eksempel skal tilberede en steg, og ønsker lige meget varme over hele grillen. Eller omvendt, ikke skal bruge varme i den ene side af grillen, fordi man måske kun har brug for den indirekte varme.


Værd at vide om Weber grill

 • At grille i haven er en af danskernes yndlings sommeraktiviteter. Før i tiden var dét at eje en Weber grill associeret med prestige, men sådan er det ikke nødvendigvis længere.
 • Altså ikke hvis man blot kigger på prisen i hvert fald. Der findes mange af deres grille, som ligger i et fornuftigt prisleje for de fleste konsumenter.

Du har lige købt din nye Weber grill og du er lidt i tvivl om, hvordan du bruger den bedst, og får det maksimale ud af den.

Hos Weber grill tilbyder de dig en gratis guide, som de kalder Webers grillskole, hvor du kan lære alt om de mange spørgsmål du skulle ligge inde med. Spørgsmål som blandt andet, hvordan du tænder den din nye gasgrill, hvordan du bedst mulig tilbereder dit kød og ikke mindst gode råd til, hvilket udstyr du skal benytte dig af.

Hos Webers grillskole finder du også gode råd og vejledninger til, hvordan du vedligeholder gasgrillen bedst muligt, så den kan holde i mange år.

Grillkursus hos Weber Grill Academy

Ønsker du at løfte dine grill evner, og ikke mindste at kunne skabe en kulinariske oplevelser ved grillen, så dig og familien opnår nye højder inde for grillens magi, så vil dette kursus være perfekt for dig.

Mangler du underholdning når du griller? Så kan vi varmt anbefale at lytte til musik samtidig. Om du er til høretelefoner eller højtalere, så kan du finde artikler om begge her på forbruger-test.dk!

Når du køber en Weber grill har du mulighed for at udvide din Weber samling med en masse lækkert tilbehør, som vil gøre din grilloplevelse meget sjovere og nemmere.

Hvis en Weber Grill stadig er lidt ude for dit budget, eller du hellere vil have noget til mindre grillarrangementer, så kan du her læse vores test-guide om paninigrille!

Man kan blandt andet med fordel tilkøbe vedligeholdelse produkter, så du kan være sikker på at din grill, vil holde i mange år uden komplikationer. Det er nemlig vigtigt at du holder din grill ren og vedligeholdt, så du kan bruge den i årevis.

Derud over kan man også tilkøbe alt det sjove tilbehør såsom Weber grill bestik, så du ikke ødelægger risten, og så dit BBQ får den bedst behandling.

For at udvide dine grill evner kan du tilkøbe tilbehør, som kan bruges til at bage i, således at dit brød får en god sommer smag. Der er uendelige muligheder for tilbehør, hop ud i det og se, hvad der passer dit behov.

Gasflasker til din Weber grill

Når du køber din Weber grill skal du slev tilkøbe gasflaskerne og regulator, så du kan komme i gang med at grille, da det ikke følger med i købet.

På www.weber.dk tilbyder de dig den fantastiske service, at du kan gå ind og finde en helt masse vanvittige lækre opskrifter, som du kan bruge til din næste grill aften.

Du finder alt fra lækkert BBQ med masser af smagfuldt kød, lækre fiske opskrifter, hvordan du tilbereder dine grøntsager på grillen, så de får den sprødeste og bedste smag, og så videre.

Du får muligheden for at kategorisere, alt efter om du ønsker at se opskrifter med forretter, fisk og skaldyr, kød, desserter, pizza og brød og så videre.

Hver opskrift indeholder en liste med de råvare du skal bruge til retten samt en fremgangsmåde på, hvordan du tilbereder den. Der er opskrifter at finde på alt, hvad dine smagsløg behager.

Hvis du er en grill entusiast, så ved du at det ofte er en ret så dyr investering, hvis man skal have en god grill. Da de oftest står ude, er de også en genstand som tyve kan være interesserede i.

Vores råd er at altid stille din grill væk efter brug, sådan så tyve ikke bliver inviteret til at tage den. Så kan man eventuelt investere i en tyverialarm, dér hvor man stiller den, så kan man vide sig sikker på, at ens investering ikke falder i de forkerte hænder!

Nu hvor du har læst om alle de fremragende grill, som vi har gennemgået, er der et par ting du bør have styr på, inden du tænker grill-aften.

Ingen har lyst til at være til en grill-aften, hvis du har en ukontrolleret baghave med ukrudt som stikker op overalt.

Hvis du, som de fleste, ikke har tid til at slå din egen plæne, så kan vi varmt anbefale at læse vores artikel om Robot-plæneklippere! Hvis du ikke helt er med på robot-plæneklipper vognen, så kan du her læse vores artikel om græsslåmaskiner.

Læs også Gasgrill test udgivet af tilhusoghave.dk

Læs også: Test af de 10 bedste Gasgrill

Weber grill

forbruger-test.dk

4.62 13

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

Weber grill: De bedste i test

 • Weber Q 3000 Gasgrill
 • Weber Spirit E320
 • Weber Q3200 gasgrill m. vogn
 • Weber Genesis II E-310 GBS gasgrill
 • Weber Spirit Original E-310
 • Weber Q 1200

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme