Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Bedste PanzerGlass™ – De bedste skærmbeskyttelse i test

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Bedste PanzerGlass™ – De bedste skærmbeskyttelse i test

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Kender du det, når man lige har købt en ny smartphone, og så opdager man en ridse på skærmen? Det er en frustrerende oplevelse, som mange af os har haft.

Derfor er slidstærke beskyttelsesglas blevet et must-have tilbehør. De er nemme at montere og giver ekstra beskyttelse mod stød og ridser. I denne artikel gennemgår vi derfor nogle af de bedste PanzerGlass™-modeller på markedet, så du kan finde den rette løsning til din telefon.

Vores favorit skærmbeskyttelser

PanzerGlass™ Galaxy S21 Ultra skærmbeskyttelsesglas
Lager
Bedst til Samsung Galaxy S21 Ultra

PanzerGlass™ Galaxy S21 Ultra skærmbeskyttelsesglas

Gå til bedste pris
161 Kr. hos ComputerSalg
Læs mere
Lager
PanzerGlass™ IPhone SE Privacy skærmbeskyttelse
Lager
Bedst til iPhone SE

PanzerGlass™ IPhone SE Privacy skærmbeskyttelse

Gå til bedste pris
127 Kr. hos Grafical
Læs mere
Lager
PanzerGlass™ iPhone 12 Pro Max skærmbeskyttelse
Lager
Bedst til iPhone 12 Pro Max

PanzerGlass™ iPhone 12 Pro Max skærmbeskyttelse

Gå til bedste pris
127 Kr. hos Grafical
Læs mere
Lager

PanzerGlass™ Galaxy 20+ skærmbeskyttelse

Gå til bedste pris Læs mere
PanzerGlass™ iPhone 12/12 Pro skærmbeskyttelse
Lager

PanzerGlass™ iPhone 12/12 Pro skærmbeskyttelse

Gå til bedste pris
103 Kr. hos ComputerSalg
Læs mere
Lager
PanzerGlass™ iPhone X/Xs/11 Pro
Lager

PanzerGlass™ iPhone X/Xs/11 Pro

Gå til bedste pris
119 Kr. hos Batteribyen.dk
Læs mere
Lager

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Det skal du overveje, før du køber et nyt skærmbeskyttelse:

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bedst til Samsung Galaxy S21 Ultra test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

PanzerGlass™ Galaxy S21 Ultra skærmbeskyttelsesglas - med krystalklar gennemsigtighed

PanzerGlass™ Galaxy S21 Ultra AntiBacterial Fingerprint kompatibel skærmbeskyttelse er redaktionens favorit. Beskyttelsesglasset leverer det, du forventer af enhver form for skærmbeskyttelse; det er modstandsdygtigt overfor ridser, skrammer og støv.

Samtidig har det en række andre fordele, der gør, at glasset er ét af de ekstra gode valg. Det er bakterieafvisende, fuldt kompatibelt med både ansigtsgenkendelse og in-screen fingerprint og beskytter din skærm, hvis du taber den. 

PanzerGlass™ Galaxy S21 Ultra skærmbeskyttelsesglas
Bedst til Samsung Galaxy S21 Ultra

Dagens bedste priser og tilbud på PanzerGlass™ Galaxy S21 Ultra skærmbeskyttelsesglas:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Krystalklar gennemsigtighed
 • Antibakterielt glas
 • Let at installere / sætte på skærmen

Mere om PanzerGlass™ Galaxy S21 Ultra skærmbeskyttelsesglas

SPECIFIKATIONER

 • Passer til: Samsung Galaxy S21 Ultra
 • Farve: Sort kant
 • Kompatibel: Fingeraftryks kompatibel
 • Medfølger: Fungerer med cover eller case

Den indlysende fordel ved skærmbeskyttelse, at beskyttelsesglasset er slidstærkt og beskytter skærmen mod ridser og mindre skader. Selvom telefon i ny og næ får et par stød eller skrammer, så vil du ikke kunne se det på skærmen. 

Skærmbeskyttelsen er stadig kompatibelt med den fingeraftrykslæser, der sidder i telefonens skærm. Du kan stadig bruge alle touch-funktionerne på skærmen, selvom der er en skærmbeskyttelse over selve skærmen.

Beskyttelsesglasset er meget modstandsdygtigt, hvilket du også kan mærke på tykkelsen af glasset. Det har dog ingen indflydelse på, hvordan et cover eller en case sidder på telefonen, og du kan derfor sagtens beskytte din telefon med begge dele.

Galaxy S21 Ultra skærmbeskyttelsen fra PanzerGlass™ er et af de stærkeste beskyttelsesglas, du kan finde på markedet, og du beskytter din telefon og skærm i højeste grad.

Som en ekstra detalje er den belagt med et olefobisk lag, som er modstandsagtigt overfor bakterier, og samtidig forhindrer belægningen irriterende fingeraftryk på skærmen.

Fordele og ulemper ved PanzerGlass™ Galaxy S21 Ultra skærmbeskyttelsesglas

Fordele

 • Slidstærk
 • Fingeraftrykskompatibel – 100% touch
 • God beskyttelse mod ridser, stød og andre mindre skader

Ulemper

 • Tykt glas
 • Ikke støvafvisende
Bedst til iPhone SE test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

PanzerGlass™ IPhone SE Privacy skærmbeskyttelse - privat PanzerGlass™ til din iPhone

Skærmbeskyttelse fra PanzerGlass™ til iPhone SE-modellen er det bedste, vi har fundet til den model. Det er meget populær model med mere end 3370 anmeldelser på Google shopping.

Hos forbrugerne på Google Shopping modtager den 3,5 stjerner. Baseret på anmeldelserne kan vi slutte, at beskyttelsesglasset virker meget solidt, og sidder godt på mobilen, og ikke mindst, at den er nem at montere. 

Leder du efter et beskyttelsesglas til at beskytte din iPhone SE mod ridser, så er iPhone SE Privacy fra PanzerGlass™ af god kvalitet, men til en god pris. 

PanzerGlass™ IPhone SE Privacy skærmbeskyttelse
Bedst til iPhone SE

Dagens bedste priser og tilbud på PanzerGlass™ IPhone SE Privacy skærmbeskyttelse:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • smart Privacy-filter
 • Super+ glaskvalitet
 • Berøringsfunktion sikret til perfektion

Mere om PanzerGlass™ IPhone SE Privacy skærmbeskyttelse

SPECIFIKATIONER

 • Passer til: iPhone SE (2020)/8/7/6
 • Farve: Gennemsigtigt
 • Privatlivsfilter: Ja

Beskyttelsesglasset er op mod 9 gange så stærkt, som almindeligt glas. Du får derfor en solid beskyttelse af skærmen på din telefon. 

På glasset er der en oleofobisk belægning. Det er et fedtafvisende materiale, som er nemt at rengøre, og forhindrer fingeraftryk på glasset. Din telefon ser pænere ud og holder sig renere i længere tid. 

Privatlivsfilteret sikrer dig i høj grad privatliv, hvis du ikke vil dele informationerne på din skærm med andre. Filteret gør skærmen sort fra siden af, så du ikke bliver kigget over skuldrene, når du bruger din telefon. Så kan du uforstyrret sidde i bussen eller på arbejdspladsen og tjekke din netbank eller skrive beskeder med din familie og venner, uden at andre kan følge med. 

Skærmbeskyttelsen kan påvirke fingeraftrykslæseren hos enkelte brugere, så den kan nogle gange kræve et ekstra forsøg eller to for at låse op.

Fordele og ulemper ved PanzerGlass™ IPhone SE Privacy skærmbeskyttelse

Fordele

 • 9 gange stærkere end almindeligt glas
 • Oleofobisk belægning forhindrer fingeraftryk og let at rengøre
 • Privatlivs skærmbeskyttelse

Ulemper

 • Kan påvirke fingeraftrykslæserens funktion
Bedst til iPhone 12 Pro Max test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

PanzerGlass™ iPhone 12 Pro Max skærmbeskyttelse - stødabsorberende og antibakterielt

Hvis du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten af din nye skærmbeskyttelse, så skal du vælge iPhone 12 Pro Max AntiBacterial CamSlider skærmbeskyttelse fra PanzerGlass™.

Googles forbrugere har givet det en samlet score på 4,2 stjerner ud af 5 mulige. En af anmelderne skriver, at de: ”endnu ikke har fundet en bedre beskyttelse til sin telefon”.

PanzerGlass™  er i den højeste ende hvad angår kvalitet, og selvom prisen også afspejler kvaliteten, så er det pengene værd at investere, for at beskytte din telefon så godt som muligt. Det kan i længden spare dig for dyre udgifter til reparationer af skærmen eller at købe en helt ny telefon. 

PanzerGlass™ er perfekt til dig som lidt for ofte taber din telefon og gerne vil have den ultimative beskyttelse. 

PanzerGlass™ iPhone 12 Pro Max skærmbeskyttelse
Bedst til iPhone 12 Pro Max

Dagens bedste priser og tilbud på PanzerGlass™ iPhone 12 Pro Max skærmbeskyttelse:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Stødabsorberende mod stød og fald
 • Komplet skærmbeskyttelse af høj kvalitet
 • Antibakterielt filter

Mere om PanzerGlass™ iPhone 12 Pro Max skærmbeskyttelse

SPECIFIKATIONER

 • Passer til: iPhone 12 Pro Max
 • Stødabsorberende: Ja
 • 100% touch: Ja

Som med andre skærmbeskyttelse, så beskytter det smarte PanzerGlass™ iPhone 12 Pro Max skærmbeskyttelse effektivt telefonens skærm mod ridser og skrammer.

Glasset er ikke generende for brugen af telefonen, og du får derfor samme funktionalitet af telefon, som hvis du ikke havde beskyttelse på.

PanzerGlass™-modellen er udstyret med et filter der dræber op til 99% af de bakterier, der kan sætte sig på skærmen i løbet af dagen. Selvom du vasker hænder og spritter af flere gange om dagen, så kan du stadig overføre bakterier til din telefon. Slip for at tage for mange bakterier med hjem ved at vælge et skærmbeskyttelse, der ikke lader bakterierne sidde fast på skærmen.

PanzerGlass™ har også en CamSlider funktion. Hvis du er nervøs for, om nogen kigger med via dit frontkamera, kan du nemt dække kameraet til. Du skal bare slide den lille plastikdel henover kameraet, og så er du fuldt dækket.

Selvom det er i den dyre ende, så får du den kvalitet, du betaler for med PanzerGlass™ til iPhone 12 Pro Max.

Fordele og ulemper ved PanzerGlass™ iPhone 12 Pro Max skærmbeskyttelse

Fordele

 • Dobbelt privatlivsglas
 • Modstandsdygtig over for ridser og bakterier
 • Nem at montere

Ulemper

 • Højt prisleje

PanzerGlass™ Galaxy 20+ skærmbeskyttelse - god beskyttelse af hele skærmen

PanzerGlass™ Galaxy 20+ er et skærmbeskyttelse, der beskytter mod ridser og skrammer, og som dækker hele skærmen.

På Google har brugerne anmeldt denne PanzerGlass™-model, og giver det 3,5 stjerner ud af 5 mulige. Netop at påføre skærmbeskyttelsen kan være en af de besværlige ting ved at beskytte din telefon. Få nemt og hurtigt beskyttet din skærm, ved at vælge et skærmbeskyttelse med Easy Edge påføring. Så kan du selv montere skærmbeskyttelsesglasset derhjemme og sætte et nyt på så ofte, du ønsker. 

Dagens bedste priser og tilbud på PanzerGlass™ Galaxy 20+ skærmbeskyttelse:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • 14 dages fuld returret

Mere om PanzerGlass™ Galaxy 20+ skærmbeskyttelse

SPECIFIKATIONER

 • Passer til: Samsung Galaxy S20+
 • Farve: Sort kant
 • 100% touch: Ja

PanzerGlass™ Galaxy 20+ Fingerprint kompatibel skærmbeskyttelse dækker hele skærmen, og holder skærmen fri for ridser og skrammer.

Rundt langs PanzerGlass™-modellen sidder en sort kant, der indrammer telefonens skærm, når det sidder på. Det er kompatibelt med Samsungs funktion med at aflæse fingeraftryk, så du får stadig den fulde touch-funktion.

Beskyttelsesglasset er ikke støvafvisende, så det kan samle støv, du skal tørre af indimellem.

Det kommer med en smart detalje med Easy Edge påføring, der gør det endnu nemmere at montere dit beskyttelsesglas derhjemme uden luftbobler og skævheder. Du kan nemt både montere og udskifte skærmbeskyttelsen, når det har fået for mange ridser, og din smartphone trænger til et nyt. Det er en stor fordel, der kan spare dig for både en del tid og penge. 

Fordele og ulemper ved PanzerGlass™ Galaxy 20+ skærmbeskyttelse

Fordele

 • Dækker hele overfladen af skærmen
 • Easy Edge påføring
 • Kompatibel med fingeraftrykslæser

Ulemper

 • Ikke støvafvisende

PanzerGlass™ iPhone 12/12 Pro skærmbeskyttelse - effektiv antibakteriel skærmbeskyttelse

Med det antibakterielle skærmbeskyttelse fra PanzerGlass™ får du både beskyttet din telefon mod ridser og bakterier. I løbet af dagen kan der sætte sig flere tusinde bakterier på din smartphone, og derfor har de udviklet en filter som dræber op til 99% af de bakterier.

Googles brugere har anmeldt produktet, og det får 3,5 stjerner ud af 5 mulige. Leder du efter et skærmbeskyttelse der både beskytter dig når du er lidt for klodset, og som heller ikke fanger bakterier, så har vi fundet det rigtige til dig. Skærmbeskyttelsen tiltrækker dog let støv, hvilket kan være irriterende. 

Dagens bedste priser og tilbud på PanzerGlass™ iPhone 12/12 Pro skærmbeskyttelse:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • 14 dages fuld returret

Mere om PanzerGlass™ iPhone 12/12 Pro skærmbeskyttelse

SPECIFIKATIONER

 • Passer til: iPhone 12/12 Pro
 • Farve: Sort kant
 • Privatlivsfilter: Ja

Beskyttelsen af skærmen mod ridser og bakterier er en af de største fordele ved iPhone 12/12 Pro AntiBacterial Privacy beskyttelsesglasset. 

Det er ikke de eneste fordele glasset har. Beskyttelsesglasset beskytter også dine øjne, ved at reducere det blå lys der kommer fra din lille skærm. Er du en af dem, der bruger både din telefon og computer meget i hverdagene, kan du med fordel beskytte dine øjne ekstra ved at bruge skærmbeskyttelsen.

Det beskytter ovenikøbet også mod nysgerrige blikke. Hvis du er træt af, at andre kan kigge med på hvad du laver på telefonen, så bliver du glad for privatlivsglas. Du kan se alt, hvad der foregår på skærmen, men står andre og kigger med fra siden, vil telefonen se sort og slukket ud. Så bestemmer du selv, hvem der skal med på din telefon.

Fordele og ulemper ved PanzerGlass™ iPhone 12/12 Pro skærmbeskyttelse

Fordele

 • Privatlivsglas
 • Modstandsdygtig over for ridser og bakterier
 • Nem at montere

Ulemper

 • Kan let tiltrække støv

PanzerGlass™ iPhone X/Xs/11 Pro - med god privatlivsbeskyttelse

Skærmbeskyttelsen fra PanzerGlass™ med CamSlider Privacy giver fuldkommen privatlivsbeskyttelse, samtidig med at det beskytter skærmen mod skrammer og ridser.

Googles brugere er tilfredse med beskyttelsesglasset og giver det en score på 4,2 stjerner. En af brugerne skriver, at det: ”beskytter skærmen uden at forstyrre billedet på nogen måde”. Vurderingen fra brugerne er høj. Det er et beskyttelsesglas der giver både dig og din telefon høj beskyttelse udover at passe på selve skærmen. 

Dagens bedste priser og tilbud på PanzerGlass™ iPhone X/Xs/11 Pro:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • 14 dages fuld returret

Mere om PanzerGlass™ iPhone X/Xs/11 Pro

SPECIFIKATIONER

 • Passer til: iPhone X/Xs/11 Pro
 • Farve: Sort kant
 • Privatlivsfilter: Ja
 • CamSlider: Ja

Den dobbelte privatlivsbeskyttelse dækker både din skærm og dit frontkamera, så uvedkommende ikke kan følge med hos dig. Du slipper for nysgerrige blikke over skulderen, når du sidder i bussen eller på kontoret. Samtidig er dit kamera fuldt beskyttet mod at nogle kigger på dig.

Uden at gå på kompromis med kvaliteten er det modstandsdygtigt overfor stød og ridser, så din skærm er godt dækket mod uheld og hverdagens slid og brug. Skærmbeskyttelsen kan virke meget tykt i siden, fordi det er lavet af flere lag glas.

Det er en skærmbeskyttelse, der beskytter både dig og din telefon på flere måder. Dine øjne er beskyttet mod den store påvirkning af blåt lys, som du får fra skærmen.

Selve glasset kan være skrøbeligt, og du kan være ude for, at du er nødsaget til at skifte det oftere end med andre modeller. 

Fordele og ulemper ved PanzerGlass™ iPhone X/Xs/11 Pro

Fordele

 • Sikret med dobbelt privatlivsbeskyttelse
 • Modstandsdygtig overfor stød og ridser
 • Antibakteriel

Ulemper

 • Tyk i siden
 • Skrøbelig

Hvad skal du overveje, før du køber skærmbeskyttelser

 • Hvilken størrelse skal du bruge? Størrelsen på skærmbeskyttelse afhænger af hvilken telefon du har. PanzerGlass™ er tilpasset skærmens størrelse. Uanset om du har en Samsung eller iPhone, så er der en PanzerGlass™-model præcis til din telefon.  
 • Er det nødvendigt med et skærmbeskyttelse? Et beskyttelsesglas er langt stærkere end almindelig skærmbeskyttelse eller flydende beskyttelsesglas, og det er derfor bedre til at passe på din telefons skærm.
  Med prislejet for en ny smartphone og reparationer i dag, kan det godt betale sig at investere i beskyttelsesglas, der beskytter din skærm i lang tid.
 • Er det irriterende at have skærmbeskyttelse på? Telefonens skærm virker på helt samme måde, som hvis du ikke havde beskyttelse på. Der kan dog være forskel på, hvordan skærmen føles – især hvis beskyttelsesglasset er meget tykt. Hvis du er bekymret for, om det bliver irriterende at have på, så kig efter et tyndt beskyttelsesglas til telefonen.

arrow-more

Hvordan monterer jeg et beskyttelsesglas?

Beskyttelsesglas holder i længst tid, når der ikke er støv eller snavs under det. Sørg derfor for at rengøre skærmen grundigt, inden du påfører skærmbeskyttelse.

 • Du kan med fordele vaske hænder, inden du monterer glasset.
 • Start med at fjerne støv og skidt med en klud eller det medfølgende udstyr, inden du går i gang med montering. Sidder der støv eller fedtfingre på skærmen, vil der komme luftbobler under glasset.

Mange beskyttelsesglas kommer med et klistermærke, du kan bruge til at fange det sidste støv.

 • Derefter fjerner du den beskyttende folie fra skærmbeskyttelsen, og undgå så vidt muligt at røre ved glasset eller skærmen med fingrene.
 • Placér beskyttelsesglasset over skærmen og brug eventuelt frontkamera, hjørner eller home-knap til at vurdere, hvor det skal sidde.
 • Tryk let med en finger midt på skærmen, når glasset ligger rigtigt. Det vil få den overskydende luft forsvinde ud til siden, det sidste kan du presse ud med et tryk fra midten og ud til kanterne.
 • Skærmbeskyttelsen er korrekt monteret, når der ikke er flere luftbobler på skærmen.
 • Undgå at bruge cover det første døgn, så glasset sætter sig helt tæt til skærmen. Så holder beskyttelsesglasset i lang tid, og beskytter din telefon mest muligt. 

Hvad er skærmbeskyttelse til din mobil?

Et beskyttelsesglas er en særligt stærk beskyttelsesfilm til din smartphone skærm. Glasset skal du montere på skærmen.

Skærmbeskyttelse består oftest af en kombination af vinduesglas og plastglas. De to typer glas bliver klæbet skiftevis sammen, der giver et stærkt materiale, der er perfekt til at beskytte smartphone skærme mod ridser og skrammer. Samtidig er det også stadig muligt at bruge touch-funktionen, hvilket er en nødvendighed.

Beskyttelsesglas kan variere i tykkelse, og være ned til 20 mm og op mod 200 mm tykke. Et tykkere lag giver en bedre beskyttelse, mens et tyndere lag kan føles bedre, når du stryger fingrene hen over det.

Beskyttelsesglas er godt til at beskytte mod stød og ridser, men der er også modeller, der kan mere end det. Eksempelvis er der udviklet specielle skærmbeskyttelse med privatlivsbeskyttelse. Skærmen er som normalt for dig, når du bruger den, men helt sort hvis man ser på den fra siden. Så slipper du for at bekymre dig om, at sidemanden læser med i dine sms’er på busturen.

En anden funktion er en slider til frontkameraet, så du kan slå den manuelt til og fra, som du ønsker det. 

Hvad koster et beskyttelsesglas?

Prisen varierer en del alt efter kvalitet og hvilken model telefon, du skal bruge din skærmbeskyttelse til. Beskyttelsesglas er dog generelt en af de dyreste skærmbeskyttelsestyper på markedet. Det er primært, fordi glasset er noget af det mest hårdføre, du kan finde, som samtidig fungerer i kombination med touch-skærme.

Prisen ligger fra ca. 80 kroner og op til 300-400 for de dyreste udgaver. Den største forskel i prisen afhænger, hvor stærkt glasset er. Som regel er de tykkere glas mere holdbare, og derfor også dyrere end de tyndere modeller.

I den høje ende af prislejet er der som regel flere funktioner, når du køber et beskyttelsesglas. Mange af modellerne kommer dermed også med privatlivsfilter, så andre ikke kan følge med, i hvad der sker på din skærm.

Der er også modeller med antibakterielle overfalder, så telefonen kan forblive så vidt muligt fri for bakterier og andet skidt. Der er også skærmbeskyttelse med et oleofobt lag, som beskytter skærmen mod fingeraftryk, bevarer trykfølsomheden og forlænger holdbarheden af beskyttelsesglasset. 

Beskrivelse af kilder og tests

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Kundeanmeldelser

Google Shopping

Google er verdens største søgemaskine, og derfor også det sted flest kunder finder de produkter du leder efter. Derfor har Google med deres Shopping side samlet kunderne, så de kan afgive anmeldelser af de produkter de har købt og afprøvet. 

Googles brugere har anmeldt beskyttelsesglasset IPhone SE Privacy Skærmbeskyttelse fra PanzerGlass™.
Du kan se anmeldelserne her

Hos Google har brugerne også anmeldt PanzerGlass™ iPhone 12 Pro Max AntiBacterial CamSlider Skærmbeskyttelse.
Du kan se anmeldelserne her

Derudover har brugerne hos Google også anmeldt PanzerGlass™ Galaxy 20+ Fingerprint kompatibel Skærmbeskyttelse.
Du kan se anmeldelserne her

Googles anmeldere har også anmeldt PanzerGlass™ iPhone 12/12 Pro AntiBacterial Privacy Skærmbeskyttelse.
Du kan se anmeldelserne her

Anmelderne hos Google er vilde med PanzerGlass™ iPhone X/Xs/11 Pro CamSlider Privacy.
Du kan se anmeldelserne her

FAQ

Hvilket beskyttelsesglas er bedst?
Jo tykkere beskyttelsesglasset er, jo bedre beskytter det telefonen. Det bedste beskyytelsesglas er dog det, der opfylder dine krav til, hvad du foretrækker. En tynd skærmbeskyttelse kan være mere behagelig at bruge på skærmen.
Hvad skal jeg overveje før jeg køber skærmbeskyttelse?
Skærmbeskyttelsen skal passe til den størrelse skærm din telefon har. Vælg derfor altid et beskyttelsesglas, der passer til din specifikke mobil. Ellers kan du overveje tykkelsen og kravet for beskyttelse.
Hvad er beskyttelsesglas lavet af?
Beskyttelsesglas er lavet af en kombination af vinduesglas og plastglas, der et limet sammen på skift. Det giver et klart, men holdbart beskyttende lag til skærmen.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme