Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Løbebånd - Bedst i test: De 7 bedste løbebånd til hjemmet og fitness

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Løbebånd - Bedst i test: De 7 bedste løbebånd til hjemmet og fitness

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Er du en af de mange, der sidder fast i en stillesiddende livsstil? Overvejer du at investere i et løbebånd til hjemmet, men er usikker på hvilken model du skal vælge?

At investere i et løbebånd kan være løsningen på dit problem. Men det er vigtigt at finde den rigtige model, der passer til dine behov og budget. Læs videre for en udførlig gennemgang af vores bud på de 7 bedste løbebånd, samt tips til hvordan du finder det perfekte løbebånd for dig.

Vores favorit løbebånd

Mest pålidelige løbebånd

Sole F85

Gå til bedste pris Læs mere
Bedste professionelle løbebånd

Spirit Fitness CT850

Gå til bedste pris Læs mere
Bedste løbebånd til prisen

Sole F63 Bluetooth løbebånd

Gå til bedste pris Læs mere
Bedste løbebånd i budgetklassen

Masterfit TP150

Gå til bedste pris Læs mere
Master Fitness T20
Ukendt Lager
Godt løbebånd til begyndere

Master Fitness T20

Gå til bedste pris
6.999 Kr. hos Traeningsmaskiner
Læs mere
Ukendt Lager
ODIN T6
Lager
Godt praktisk løbebånd

ODIN T6

Gå til bedste pris
4.999 Kr. hos Apuls.dk
Læs mere
Lager
Odin T8 Løbebånd
Lager
Bedste løbebånd uanset niveau

Odin T8 Løbebånd

Gå til bedste pris
9.999 Kr. hos Apuls.dk
Læs mere
Lager

Seneste ændring:

Vi har rykket Sole F63 til sektionen med tidligere anmeldte produkter, da vi ikke længere kunne finde det på lager ved nogen forhandlere.

Tidligere ændringer:

1. august 2022

Vi har lavet dybdegående research og analyseret produkternes specifikationer og funktioner for at kunne lave en detaljeret sammenligning. Det har resulteret i, at vi i vores artikel har fået en stor sammenligningstabel, der giver et grundigt overblik over de vigtigste produktegenskaber, specifikationer og bruger- og ekspertanmeldelser. Tabellen har til formål at give dig en bedre forståelse af løbebånd , så din beslutning i højere grad træffes ud fra et informeret grundlag.

27. juli 2022

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

5 ting du skal overveje, før du køber et løbebånd

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 7 bedste løbebånd i test-guiden 2024:

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Mest pålidelige løbebånd test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Sole F85 - Kongen af løbebånd

 • 'Bedste premium-valg'-pris hos PriceRunner med høj vurdering på 4,5/5
 • "Fantastisk værdi for pengene og ydeevne" hos Bäst-i-Test
 • 'Bedste køb'-pris hos Treadmill Doctor
 • 4,8/5 hos Treadmillreviewguru.com

Sole F85 er til dig, der leder efter et populært løbebånd, som du kender det fra fitnesscentret. Ligesom Concept2 anses for at være kongen inden for romaskiner, er F85 de seneste 15 år blevet anset for at være kongen inden for løbebånd.

Sole F85
Mest pålidelige løbebånd

Dagens bedste priser og tilbud på Sole F85:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Samme dimensioner som i fitnesscentret
 • 4 hestekræfter
 • Løbebåndet der har været længst på markedet

Analyse og anmeldelse af Sole F85

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 4 HK
 • Dimensioner: 211 x 94 x 151 cm
 • Løbebælte: 56 x 152 cm
 • Trænings programmer: 10
 • Maks. hastighed: 22 km/t
 • Maks. stigning: 15 %
 • Vægt: 131 kg
 • Maks. brugervægt: 150 kg
 • Sammenfoldelig

Kraftig motor

Sole F85 har en kraftig motor med 4 HK, som giver en stabil og jævn ydeevne, hvilket vi fik bekræftet under vores egen personlige test af løbebåndet. Hvad enten du vil lave intensiv intervaltræning, træne til et halvmarathon, genoptræne efter en skade eller blot gå en tur, er F85 et godt valg, da båndet har kapacitet nok til at trække en konstant vægt. Den maksimale brugervægt er desuden 150 kg, så den kan bruges af de fleste.

Stor løbeflade

Med en løbeflade på 56 x 152 cm og en valsebredde på 7 cm får du en følelse af at være på et løbebånd i fitnesscentret, da dimensionerne og stabiliteten er ens. Samtidig har du rig mulighed for trygt at løbe uden risiko for at træde ved siden af, og da løbebæltet tilmed er støjreducerende og med støddæmpning, får du en behagelig og skånsom løbeoplevelse hver gang, som også var tydeligt at mærke i vores tests. 

Indbygget Bluetooth

Løbebåndets konsol har foruden indbyggede højttalere også Bluetooth, hvor du igennem den gratis app fra Sole kan gemme dine træningsdata på din smartphone eller tablet, så de altid er tilgængelige. På den måde kan du lettere få et overblik over din træningsmæssige udvikling og sætte mål fremadrettet, så du hele tiden udfordres og bliver bedre. Med Bluetooth har du desuden mulighed for tilkoble Zwift, der imod betaling gør, at du kan udforske forskellige dele af verden og samtidig løbe med eller mod andre mennesker.

Hvad siger forbrugere og eksperter om Sole F85?

Sole F85 løbebåndet har fået titlen “Best Premium Pick” på PriceRunner med en imponerende 4,5/5-stjernet vurdering og er blevet rost for sin fremragende ydeevne og høje værdi, hvilket gør det til et godt valg for dig, der søger en førsteklasses løbebåndsoplevelse. Den rummelige løbeflade giver rigelig plads til lange skridt og fjerner bekymringer om pladsbegrænsninger, mens det avancerede dæmpningssystem reducerer belastningen på knæ og led betydeligt og øger komforten og sikkerheden med sine robuste sidehåndtag. Sole F85 er anerkendt af Best-in-Test for sin luksuriøse kvalitet, bemærkelsesværdige værdi og alsidighed og passer perfekt i forskellige omgivelser fra hjemmetræningscentre til mindre kommercielle rum. På trods af at nogle giver udtryk for et behov for bredere transporthjul, forstærkes løbebåndets prestige dog af en imponerende 4,8/5-stjernet vurdering fra Treadmill Reviews, som roser dens banebrydende underholdningsfunktioner som streaming-apps, skærmspejling og trådløs opladning.

Mere om Sole F85

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 4 HK
 • Dimensioner: 211 x 94 x 151 cm
 • Løbebælte: 56 x 152 cm
 • Trænings programmer: 10
 • Maks. hastighed: 22 km/t
 • Maks. stigning: 15 %
 • Vægt: 131 kg
 • Maks. brugervægt: 150 kg
 • Sammenfoldelig

Forbruger tests vurdering

Sole F85 får vores anbefaling efter en nøje vurdering, fordi den har nogle imponerende egenskaber, som især henvender sig til dig, der træner meget. Løbebåndets kraftige 4 HK-motor sørger for en stabil og pålidelig præstation, hvilket er altafgørende under både højintensiv intervaltræning og mere rolige restitutionspas. Med en maksimal belastning på helt op til 150 kg henvender Sole F85 sig til alle, der ønsker et solidt og robust løbebånd til deres hjemmegym.

Løbebåndet er, som du kender det fra fitnesslokalet, og med implementeringen af vigtige sikkerhedsfunktioner som f.eks. en kantstop-funktion, kan du føle dig helt tryg under din træning. Derudover imponerer det os, hvor nemt det er at integrere løbebåndet med din smartphone via Bluetooth, så du let kan holde øje med dine fremskridt. Du har også mulighed for at tilslutte løbebåndet til Zwift, hvilket skaber en mere interaktiv træningsoplevelse. Selvom der kan forekomme lette vibrationer fra de forreste stolper, så synes vi, at løbebåndets generelle soliditet, komforten fra støddæmperne og fokus på dine behov opvejer det. Vi mener derfor, at Sole F85 er et oplagt valg til dig, der ønsker at løbe på løbebånd, uden du behøver at forlade hjemmet – du får med garanti ydeevne og masser af features for pengene.

Prisvenlig
/10
Kraft
/10
Alsidighed
/10
Stabilitet
/10
Funktioner
/10

Fordele og ulemper ved Sole F85

Fordele

 • Lang levetid
 • 10-tommer TFT LCD-skærm
 • Kan foldes sammen
 • Høj maks. hastighed på 22 km/t

Ulemper

 • Frontstolperne er ikke fastmonteret, så du vil kunne føle nogle små rystelser

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Sole F85
Bedste professionelle løbebånd test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Spirit Fitness CT850 - eksklusivt løbebånd med ekstra stor løbeflade

 • Godt løbebånd til hjemmet ifølge GarageGymReviews.com
 • 4/5-stjernet bedømmelse hos Treadmill Doctor

Løber du professionelt? Eller vil du have en træningsmaskine, du skal kunne bruges i flere årtier frem? Spirit Fitness CT850 hører til de mest eksklusive og veludstyrede løbebånd på både det danske og det internationale marked.

Spirit Fitness CT850
Bedste professionelle løbebånd

Dagens bedste priser og tilbud på Spirit Fitness CT850:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Kraftig 4HP AC-motor til alle typer træning
 • 10 forprogrammerede træningsprogrammer
 • Høj vægtkapacitet på 200 kg

Hvad siger brugere og eksperterne om Spirit Fitness CT850

Anmeldelser fra Treadmill Doctor og GarageGymReviews.com har givet Spirit Fitness CT850 høje karakterer, med en vurdering på 4 ud af 5 stjerner fra Treadmill Doctor, der fremhæver dens styrke i kommerciel klasse og tilpasningsevne til både hjemmet og fitnesscentret. Eksperterne fremhæver bl.a. livstidsgarantien på rammen, motoren og dækket, kombineret med en 10-årig garanti på dele, hvilket afspejler producentens tillid til løbebåndets modstandsdygtighed og levetid. Brugerne værdsætter især det dobbeltsidede, vendbare dæk, der er med til at forbedre løbebåndets holdbarhed, hvilket gør det til et oplagt valg for dedikerede løbere, der søger en pålidelig træningspartner. Selvom det er kategoriseret som en kommerciel model, ligger prisen tættere på løbebånd til hjemmebrug, og det får ros for sin robuste konstruktion, brugervenlighed og omfattende garanti. Manglen på en foldefunktion er efter vores mening kun en mindre ulempe, når den vejes op mod dens eksemplariske kvalitet og funktionalitet.

Mere om Spirit Fitness CT850

SPECIFIKATIONER

 • Maks. brugervægt: 205 kg
 • Materiale: Vendbar løbeflade
 • Effekt: 4 HK
 • Inkl.: Dobbelt ventilator
 • Maks. hastighed: 20 km/t
 • Trænings programmer: 10
 • Maks. stigning: 15%
 • Vægt: 180 kg
 • Dimensioner: 216 x 91 x 154 cm

Det er let at genkende de mest effektive og modstandsdygtige løbebånd. I denne forbindelse skal du holde øje med såvel motorkraft som brugervægt.

Spirit Fitness CT850 har en 4Hk motor, og den kan klare en brugervægt på op til 180kg (til sammenligning kan de fleste andre kvalitetsløbebånd håndtere en vægt på op til 130-150kg). Det enestående ved Spirit Fitness CT850 er, at løbebåndet er designet med en vendbar løbeflade. I takt med at du er aktiv på din træningsmaskine, vil du slide løbearealet op, hvilket kan forringe og forkorte maskinens levetid. Når det er muligt at vende pladen om, kan du få glæde af dit løbebånd i masser af år frem i tiden.

Hver en komponent og bestanddel af Spirit Fitness CT850 er lavet af materialer af høj kvalitet. Du kan let vedligeholde dit løbebånd, der blot skal tørres af med en fugtig klud.

Den brede løbeflade er med til at give maskinen en større soliditet og en bedre stabilitet. Du kan løbe intensivt, uden du får fornemmelsen af usikkerhed eller mangel på kontrol med dine bevægelser. 

Forbruger tests vurdering

CT850+ fra Spirit er et yderst solidt og velkendt løbebånd, der skiller sig ud med sin førsteklasses kvalitet og konstruktion. Løbebåndet er designet til at imødekomme en lang række forskellige træningsbehov og er et oplagt valg til både kommercielle formål – som fitnesscentre og virksomheder – samt til dig, der ønsker et professionelt træningsmiljø derhjemme. Med en vægtgrænse på 200 kg og en kraftfuld 4 HK AC-motor opnår du en yderst stabil træningsoplevelse.

Selvom modellen ikke har en indbygget tabletholder og har et lidt stor og tungt design, så er vi overbeviste om, at det ikke ødelægger oplevelsen. De mindre mangler opvejes nemlig af løbebåndets imponerende vægtkapacitet, hældningsevne og generelt høje kvalitet, hvilket gør CT850+ til en af de bedste modeller på markedet – uden tvivl et løbebånd du bør overveje.

Prisvenlig
/10
Kraft
/10
Alsidighed
/10
Stabilitet
/10
Funktioner
/10

Fordele og ulemper ved Spirit Fitness CT850

Fordele

 • Vendbar løbeplade
 • Meget stabilt og robust
 • Stræk motor
 • Pladen er vokset og dermed vedligeholdelsesfri
 • Livsvarig garanti for motoren

Ulemper

 • Ingen tabletholder
 • Lidt stort og klodset

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Spirit Fitness CT850
Bedste løbebånd til prisen test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Sole F63 Bluetooth løbebånd - godt løbebånd til hjemmet

 • 4.5 hos Treadmillreviewguru.com
 • 4.3 hos Garagegymreviews.com

Sole F63 er lillebroren til den populære F85 og indeholder samme komponenter, bare i en mindre udgave, hvilket vi under egen test, hvor der ingen mærkbar kvalitetsmæssigt forskel var at mærke, kan bekræfte. Så er du på udkig efter et løbebånd i høj kvalitet, men har du ikke budgettet eller pladsen til den dyrere og større model, er F63 et oplagt valg, ligegyldigt om du skal bruge den kun dig, eller hvis familien også skal være med.

Sole F63 Bluetooth løbebånd
Bedste løbebånd til prisen

Dagens bedste priser og tilbud på Sole F63 Bluetooth løbebånd:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Lavet af samme komponenter som Sole F85
 • Oplagt til familiebrug
 • Har indbyggede højtalere

Analyse og anmeldelse af Sole F63

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 208 x 89 x 145 cm
 • Løbebælte: 152 x 51 cm
 • Trænings programmer: 10
 • Maks. stigning: 15%
 • Maks. hastighed: 20 km/t
 • Vægt: 115 kg
 • Maks. brugervægt: 148 kg
 • Sammenfoldelig
 • Effekt: 3 HK

Opkobling til Bluetooth og apps

Med Sole F63 kan du tilslutte din telefon via Bluetooth for at høre musik, mens du træner. Derudover kan du gratis med Sole app’en overføre dine træningsdata og holde styr på din udvikling eller mod betaling bruge KinoMap og Zwift, hvis du vil simulere forskellige kendte ruter og dyste mod andre motionister.

LCD display

Løbebåndets LCD display er efter vores vurdering overskueligt og brugervenligt og viser de mest nødvendige data som hastighed, stigning, tid, distance, kalorieforbrænding og puls. Med genvejsknapperne kan du tilmed også nemt justere hastighed og stigning, så du kan tilpasse intensiteten efter behov. 

Til familiebrug

Sole F63 er en smule billigere, smallere og har en lidt mindre motor end F85, men er oplagt til almindelige familier, der gerne vil motionere. Modellen er et mellemklasse produkt med en solid 3 HK motor og løbeflade på 51 x 152 cm, som passer til de fleste personer uanset niveau og alder. Den er dertil udstyret med et Flex støddæmpende system, der sammenlagt gør, at belastningen på dine led mindskes med op til 40 % sammenlignet med løb på asfalt. Samtidig lagde vi mærke til, at systemet også sørgede for et markant lavere støjniveau under brug.  

Mere om Sole F63 Bluetooth løbebånd

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 208 x 89 x 145 cm
 • Løbebælte: 152 x 51 cm
 • Trænings programmer: 10
 • Maks. stigning: 15%
 • Maks. hastighed: 20 km/t
 • Vægt: 115 kg
 • Maks. brugervægt: 148 kg
 • Sammenfoldelig
 • Effekt: 3 HK
Prisvenlig
/10
Kraft
/10
Alsidighed
/10
Stabilitet
/10
Funktioner
/10

Fordele og ulemper ved Sole F63 Bluetooth løbebånd

Fordele

 • Samme komponenter som F85, bare mindre
 • Mulighed for at overføre og gemme dine træningsdata til Sole app’en
 • Dæmpningssystem der giver et lavere støjniveau
 • Passer godt til familiebrug
 • Billigere model

Ulemper

 • Maks. hastighed på 20 km/t

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Sole F63 Bluetooth løbebånd
Bedste løbebånd i budgetklassen test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Masterfit TP150 - foldbart løbebånd til hjemmet

Vil du i gang med at motionere derhjemme til en lav pris, er Masterfit TP150 et godt valg. Løbebåndet har ikke den højeste maksimale brugervægt eller de mest avancerede funktioner, men har til gengæld en mindre størrelse, der gør den nem at finde plads til og opbevare derhjemme.

Masterfit TP150
Bedste løbebånd i budgetklassen

Dagens bedste priser og tilbud på Masterfit TP150:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Kan bruges af løbere på alle niveauer
 • 12 forudindstillede programmer
 • Kompakt design

Analyse og anmeldelse af Masterfit TP150

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 2,25 HK
 • Dimensioner: 183 x 87 x 142 cm
 • Trænings programmer: 15 stk
 • Maks. stigning: 10%
 • Maks. hastighed: 18 km/t
 • Løbebælte: 50 x 140 cm
 • Vægt: 94 kg
 • Maks. brugervægt: 130 kg
 • Sammenfoldelig

Kompakt design

Masterfit TP150 har et kompakt design med mulighed for at blive slået op, så den næsten ingenting fylder i rummet. Bor du derfor i et mindre hus eller i en lejlighed, hvor pladsen er en smule begrænset, er modellen praktisk og oplagt. Tophastigheden er derudover 18 km/t, og du får 15 stigningsniveauer, hvilket er tilstrækkeligt for de fleste.

Fornuftig pris

Masterfit TP150 er et godt løbebånd i forhold til prisen, hvor du får god værdi for pengene. Selvom modellen er blandt de billigste i vores oversigt, kan den uden problemer bruges til både den seriøse løber samt den mere den mere afslappede fritidsløber, der blot vil vedligeholde formen. I vores test af modellen mærkede vi tydeligt, at modellen, på trods af sin pris og ellers kompakte og sammenklappelige design, stadig er af høj kvalitet og stabil at løbe på. 

Funktioner og forudindstillede programmer

På løbebåndets display kan du se alle de vigtigste data, herunder distance, kalorieforbrænding, puls og stigningsprocent. Håndtagene er dertil udstyret med pulsmålere, som især er brugbare til maskinens pulsprogram. Du får samtidig mulighed for at koble din smartphone til løbebåndet, så du kan høre din yndlingsmusik fra de indbyggede højttalere, mens du træner. Du får også 12 forudindstillede programmer samt 3 manuelle, så du har mulighed for at prøve lidt forskelligt og træne på den måde, der passer dig bedst.

Hvad siger forbrugere og eksperter om Masterfit TP150

Masterfit TP150 forhandles af abilicaonline.dk, som baseret på 400+ anmeldelser i skrivende stund har 4,4/5 stjerner på Trustpilot.

Mere om Masterfit TP150

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 2,25 HK
 • Dimensioner: 183 x 87 x 142 cm
 • Trænings programmer: 15 stk
 • Maks. stigning: 10%
 • Maks. hastighed: 18 km/t
 • Løbebælte: 50 x 140 cm
 • Vægt: 94 kg
 • Maks. brugervægt: 130 kg
 • Sammenfoldelig

Forbruger tests vurdering

Masterfit TP150 kan bruges af de fleste personer uanset niveau og er derudover oplagt til dem, der ikke har så meget plads i boligen. På baggrund af vores egen test, hvor vi opdagede fordelene ved at have forudindstillede programmer samt den gode pris, vurderer vi, at løbebåndet er den bedste budgetvenlige mulighed.

Prisvenlig
/10
Kraft
/10
Alsidighed
/10
Stabilitet
/10
Funktioner
/10

Fordele og ulemper ved Masterfit TP150

Fordele

 • Passer til den almindelige familie
 • Pulsmålere på håndtagene
 • 12 forudindstillede programmer og 3 manuelle
 • Kompakt løbebånd

Ulemper

 • Maksimal brugervægt på 125 kg
Godt løbebånd til begyndere test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Master Fitness T20 - løbebånd med justerbar hældning og flere træningsprogrammer

 • 4,8 på Google Shopping

Master Fitness T20 har en række funktioner og egenskaber, der er specielt skræddersyet til at opfylde begyndernes behov, så du kan komme godt i gang med at løbe. Motoren på 2 hk sikrer, at du får en god træning, mens den store løbeflade giver masser af plads at bevæge sig på.

Master Fitness T20
Godt løbebånd til begyndere

Dagens bedste priser og tilbud på Master Fitness T20:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Stærk motor (2 HP)
 • 25 træningsprogrammer
 • Gode displayfunktioner

Anmeldelse: Produktanalyse af Master Fitness T20

SPECIFIKATIONER

 • Trænings programmer: 25
 • Displayinformationer: Tid, distance, hastighed, forbrændre kalorier, puls
 • Maks. brugervægt: 120 kg
 • Vægt: 67 kg
 • Løbevidde: 46 cm
 • Maks. hastighed: 16 km/t
 • Maks. stigning: 16%
 • Løbelængde: 130 cm
 • Effekt: 2 HK
 • Dimensioner: 108 x 75 x 143
 • Sammenfoldelig

God hastighed og justerbar hældning
Master Fitness T20 har en god maksimal hastighed på 16 km/t og en justerbar hældning på 0-16 %. Det gør det til et af de mest alsidige løbebånd på markedet, da det kan tilpasses til de flestes behov. Derudover er løbebåndet let at flytte, folde ud og sammen, hvilket gør det oplagt til små hjem eller kontorer.

Informationsdisplay og træningsmoduler
Løbebåndets display viser tid, distance, hastighed, forbrændte kalorier og pulsfrekvens. Disse oplysninger hjælper dig med at holde styr på din workout, hvilket er en helt essentiel funktion på et løbebånd. I tillæg finder du en masse træningsprogrammer i displayet, der kan være med til at udfordre dig og variere din træning.

Quick Start gør det utrolig nemt og enkelt at starte løbebåndet, så du kan komme i gang med din træning, uden de store forberedelser. Displayet indeholder en synlig start- og stopknap, en hylde til en tablet eller smartphone, knapper til at justere hastigheden og hældningen samt to velplacerede flaskeholdere, der gør det let at få en slurk vand under træning.

Hvad siger forbrugere og eksperterne om Master Fitness T20?

Master T20 løbebåndet scorede 4,8 ud af 5 stjerner på Googles sammenlægning af brugeranmeldelser på tværs af butikker. Forbrugerne sagde, at løbebåndet er støjsvagt, stabilt og nemt at sætte op.

Løbebåndet blev testet af PriceRunner.se, og blev kåret som testvinder. Det har en kraftig motor, der kan klare både sprint, løb og gang. Overfladen du går/løber på er ganske rummelig og konstruktionen er mærkbart bedre end gennemsnitlige løbebånd.

Mere om Master Fitness T20

SPECIFIKATIONER

 • Trænings programmer: 25
 • Displayinformationer: Tid, distance, hastighed, forbrændre kalorier, puls
 • Maks. brugervægt: 120 kg
 • Vægt: 67 kg
 • Løbevidde: 46 cm
 • Maks. hastighed: 16 km/t
 • Maks. stigning: 16%
 • Løbelængde: 130 cm
 • Effekt: 2 HK
 • Dimensioner: 108 x 75 x 143
 • Sammenfoldelig

Redaktionens vurdering

T20 skiller sig ud med sine mange smarte funktioner, der er perfekte til dig, som er ny inden for løbetræning. Med en 2 HK motor og et stort løbeområde sørger løbebåndet for, at du får en behagelig start på dit nye træningsprogram. Og hvis du bor småt, er det intet problem – fordi designet er foldbart, løber du aldrig ind i pladsmæssige udfordringer. Derudover får du hele 25 træningsprogrammer og en justerbar hældning på 0-16%, så du kan nå en bred vifte af fitnessmål, mens du forbedrer dine færdigheder.

Displayet på løbebåndet viser alle de vigtige træningsinformationer som tid, distance og puls – og betjeningen er super nem. Så selvom løbebåndet ikke egner sig til den allermest intensive træning, og desværre heller ikke ligefrem er så kompakt, at det kan ligge under sengen, så er det stadig det ideelle valg for dig, der er ny inden for løbetræning – du får nemlig et både pålidelig og alsidigt løbebånd.

Prisvenlig
/10
Kraft
/10
Alsidighed
/10
Stabilitet
/10
Funktioner
/10

Fordele og ulemper ved Master Fitness T20

Fordele

 • Justerbar hældning (0-16%)
 • Høj maksimal hastighed (16 km/t)
 • En holder til tablet eller smartphone
 • To flaskeholdere

Ulemper

 • Den passer ikke under sengen
 • Erfarne brugere ønsker måske mere avancerede funktioner
Godt praktisk løbebånd test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

ODIN T6 - mindre og praktisk løbebånd til hjemmet

Er du mere til et simpelt løbebånd ril næsten ingen penge, så har vi selvfølgelig også sådan et til dig.

ODIN T6 er et lille løbebånd til dig, der vil i gang med at løbe derhjemme.

Løbebåndet er super praktisk, da det ikke vejer så meget – det kan altså nemt rykkes rundt på i hjemmet. Derudover kan det også foldes sammen, så det nærmest intet fylder. Dertil er løbebåndet også udstyret med transporthjul, så du kan flytte rundt på det, som du ønsker.

ODIN T6
Godt praktisk løbebånd

Dagens bedste priser og tilbud på ODIN T6:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Vejer kun 45 kg
 • Stødabsorberende løbeflade
 • Budgetvenligt valg

Mere om ODIN T6

SPECIFIKATIONER

 • Trænings programmer: 12 stk
 • Maks. hastighed: 14 km/t
 • Vægt: 45 kg
 • Kapacitet: 120 kg
 • Dimensioner: 151,5 x 69 x 129,7 cm
 • Maks. stigning: 3 niveauer
 • Effekt: 2,25 HK
 • Sammenfoldelig
 • Maks. brugervægt: 100 kg

Der er sat en ekstra motor i, som giver løbebåndet et rigtig godt overskud. Maxhastigheden er dog på 12 km/t, så dette løbebånd er ikke til dig som ønsker et løbebånd med mulighed for en 100% spurt i form af noget intervaltræning.

Det er dog genialt hvis du har tænkt dig at bruge løbebåndet til genoptræning eller hvis du er dårligt gående.

Der følger 12 træningsprogrammer med dette løbebånd, så du har mulighed for at træne med stor variation. Det hjælper med at holde motivationen oppe, da du kan se på det indbyggede display hvor meget bedre din data bliver.

Det indbyggede display viser tid, distance, kalorieforbrug, hastighed, puls og meget mere. Det er dog desværre ikke muligt at tilslutte sin telefon, da der ingen indbyggede højttalere er.

ODIN T6 løbebåndet har en rigtig fin og god stødabsorberende løbeflade, som er med til at skåne dine led ved stødende hver gang du træder.

Alt i alt et super fint budget løbebånd.

Forbruger tests vurdering

Odin T600v2 er et yderst praktisk valg, hvis du leder efter et kompakt og let løbebånd til hjemmet. Med sit design, der nemt kan klappes sammen, og de praktiske transporthjul er løbebåndet oplagt til dig, der har et mindre hjem og ønsker muligheden for at flytte rundt på det, som du ønsker. Du får hele 12 træningsprogrammer og kan løbe med en maksimal hastighed på 12 km/t – dermed er løbebåndet ideelt til både begyndere, personer i genoptræning og dig, der primært dyrker motion i form af let jogging.

Det er dog vigtigt at pointere, at løbebåndet har nogle begrænsninger, herunder en maksimal brugervægt på 100 kg samt færre hældningsmuligheder. Derfor er Odin T600v2 måske ikke det oplagte valg for dig, hvis du er på udkig efter avancerede løbeprogrammer og træningsmuligheder. Vi synes dog stadigvæk, at løbebåndets fornuftige pris og gode basisfunktioner gør Odin T600v2 til et rigtig godt valg, hvis du ønsker et enkelt og effektivt løbebånd til en overkommelig pris.

Prisvenlig
/10
Kraft
/10
Alsidighed
/10
Stabilitet
/10
Funktioner
/10

Fordele og ulemper ved ODIN T6

Fordele

 • Lille og praktisk løbebånd
 • Transporthjul så du kan flytte løbebåndet alene
 • Kan bruges med løbesko eller uden
 • Der medfølger en flaske smørremiddel

Ulemper

 • Har færre stigningsniveauer end andre modeller
 • Maks. brugervægt kunne være højere

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om ODIN T6
Bedste løbebånd uanset niveau test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Odin T8 Løbebånd - løbebånd med stødabsobering i særklasse

 • Anbefalet af stort dansk sundhedsmagasin

Odin T8 Løbebånd er blevet testet hos det store, danske sundhedsmagasin Sport og Sundhedscenter, og eksperterne er meget imponerede over modellen.

Odin T8 Løbebånd
Bedste løbebånd uanset niveau

Dagens bedste priser og tilbud på Odin T8 Løbebånd:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Kraftig motor - 5hp
 • Indbyggede hjul for nem transport
 • Maks. hastighed på 20 km/t

Mere om Odin T8 Løbebånd

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 180 cm x 86 cm x 139 cm
 • L x B x H (sammenslået): 110 cm x 86 cm x 156 cm
 • Trænings programmer: 12
 • Maks. stigning: 15%
 • Maks. hastighed: 20 km/t
 • Inkl.: Løbeplade: 140 cm x 51 cm
 • Vægt: 89 kg
 • Maks. brugervægt: 150 kg
 • Effekt: 5 HK
 • Sammenfoldelig

Eksperterne forklarer, at her er tale om et løbebånd i god kvalitet, som passer til såvel den seriøse som den afslappede løber.

Det kommer med en solid og holdbar konstruktion, og det føles derfor meget robust – selv når du sætter tempoet op.

Løbebåndet får også ros for at have en rigtig stærk motor, og så er det muligt at løbe helt op til 20 km/t.

Eksperterne er også glade for, at det er muligt at anvende smartphone og tablet til modellen, og displayet er samtidig meget brugervenligt.

Odin T8 Løbebånd har en høj, maksimal hastighed på 20 km/t, og du kan kombinere de høje hastigheder med forskellige intervaller for stigning. Den maksimale stigning ligger på 15 %, og den vil udfordre din kondition ved løb og gang. Der findes 12 forudindstillede træningsprogrammer, du kan benytte dig af, hvis du ønsker dig professionelt input.

Løbebåndet er også meget moderne, hvad angår teknologi, for du har mulighed for at koble både tablet og smartphone til. Du får selvfølgelig også en tilhørende app, så du kan få det meste ud af din træning – tilslutningen sker via Bluetooth.

Den foretrukne enhed kan også bruges til underholdning, hvis du synes, løbeturen bliver lidt lang. Båndet har indbyggede højtalere i displayet, hvor du kan afspille din egen musik. Denne tilslutning sker via AUX-stik.

Når du er færdig med træningen, kan du let pakke båndet sammen, så det ikke fylder så meget og bliver lettere at opbevare.

Redaktionens vurdering

Odin T8 er det oplagte valg til dig, der enten dyrker løb på professionelt plan, eller som bare gør det for sjov. Løbebåndet har en solid og holdbar konstruktion samt en kraftig motor, der tillader dig at nå hastigheder på helt op til 20 km/t, så uanset om du foretrækker en afslappet eller intens træning, er Odin T8 et oplagt valg til dig.

Med mulighed for at tilslutte din smartphone eller tablet kan du let give din træning et ekstra pift ved at høre din yndlingsmusik gennem de indbyggede højttalere, mens du benytter den medfølgende app, der er designet til at forbedre din træning. Derudover byder løbebåndet på 12 forudindstillede træningsprogrammer og en maksimal hældning på 15%, så du kan skrue op for intensiteten og dermed udfordre dit nuværende fitnessniveau. Dog kan det for nogle være en lille ulempe, at der ikke er hastighedsjusteringer på håndtagene. Vi mener samlet set, at Odin T8 tilbyder en god kombination af holdbarhed og moderne teknologi, hvilket gør oplevelsen både sjovere og mere effektiv – uden at gå på kompromis med brugervenligheden.

Prisvenlig
/10
Kraft
/10
Alsidighed
/10
Stabilitet
/10
Funktioner
/10

Fordele og ulemper ved Odin T8 Løbebånd

Fordele

 • Tilslutning af tablet eller telefon via Bluetooth
 • Kan foldes sammen med én hånd
 • Stødabsobering i særklasse som skåner dine led

Ulemper

 • Ikke mulighed for at justere hastighed på håndtagene

Hvad er forskellen på en AC- og DC motor?

Der er større forskel end du tror mellem en AC- (vekselstrøm) og DC motor (jævnstrøm).

AC motor fordele:

 • Større motorkraft ved samme antal hestekræfter
 • Længere levetid
 • Mindre vedligeholdelse
 • Mere stille

Som regel er løbebåndene med DC motor billigere end dem med AC motor. Som du kan se herover er AC-motorerne også langt bedre.

Tips & tricks til brugen af løbebånd

Ønsker du effektiv men skånsom træning på løbebåndet, som giver associationer til en udendørs løbetur? Så læs med her for råd til brugen af løbebånd:

 • Første råd er varme godt op, inden din træning. Det kan du gøre ved at indstille båndet til en hastighed, hvor du har et normalt raskt gåtempo. På den måde varmer du de store muskelgrupper op på en skånsom måde. Ved at varme op mindsker du risikoen for skader.
 • Placer dig midt på båndet, så du opnår den mest naturlige position. Du bør være i en afstand til håndtagene, hvor du kan gribe fat dem. Det forbedrer din sikkerhed.
 • Lyt hele tiden til din krop, og juster hastigheden herefter. Det er en god idé at følge et træningsprogram. Hvis du for eksempel vil forbedre din kondition, kan du give dig i kast med intervaltræning. Nogle modeller har indbyggede intervaltræningsprogrammer, og ellers kan du for eksempel bruge et løbeur til tidtagning.
 • Hvis du gerne vil variere træningen og gøre den ekstra virkningsfuld, kan du benytte dig af hældningsfunktionen, som du finder på mange løbebånd. Det skaber illusionen af at løbe i et bakket terræn i det fri.
 • Når træningen er forbi, kan du strække ud på løbebåndet. Brug løbebåndets arme til at stabilisere din krop, mens du strækker ud. Du kan strække din akillessene ud ved at træde op med tæerne på kanten af løbebåndet og sætte hælen i gulvet.

Sådan ændrer løbetræning din krop og hjerne

Løb bliver en mere og mere populær træningsform. Den kan dyrkes hvor som helst og når som helst. Det eneste, det kræver, er et par gode løbesko og den rette motivation.

Motivationen er for mange, at der er en række fordele forbundet med træningsformen, som relaterer sig til sundhed. Løb viser sig gavnligt for både krop og sjæl.

En hurtig effekt af løbetræningen er, at du vil opleve at have mere energi i hverdagen. Når du løber, bliver der frigivet endorfiner, som er kemikalier i hjernen. Det giver dig en større følelse af velvære og kan forbedre dit humør og overskud. Derfor bliver løb anset for et godt middel til at forebygge og lindre symptomer på depression og stress.

Under et vægttab er løbetræningen et godt supplement til sund kost og styrketræning. Du forbrænder omkring 1 kalorie per kropskilo for hver kilometer, du løber. Din kondition bliver også bedre, så du får generelt mere energi i hverdagen til for eksempel at tage trappen frem for elevatoren.

Løbetræning styrker flere af din krops organer såsom lungerne og hjertet. Kredsløbet bliver bedre, og du får også styrket dine led og knogler.

Din hvilepuls daler, og det samme gør dit blodtryk, hvis du løbetræner med jævne mellemrum. Med et lavere blodtryk bliver risikoen for blodpropper mindsket. Dit kolesteroltal bliver også lavere, så risikoen for åreforkalkning bliver mindre. Samtidig får du en øget insulinfølsomhed.

Du forbedrer dine forudsætninger for at få et sundt og godt langt liv, hvis du snører løbeskoene regelmæssigt og stiger op på løbebåndet.

Husk, at alt tæller  lige fra lunten til spurt. Uanset om din løbetur er kort eller lang, kan du opnå sundhedsmæssige fordele ved løbetræning. Det er et aktiv for mange, som vælger at investere i et løbebånd.

9 hurtige om Løbebånd

Hvad er et godt løbebånd?

Et godt løbebånd til hjemmebrug skal være robust, da det skal kunne holde til, at du løber med fuld vægt på det. Det gælder især, hvis du løber hurtigt, er tung og hvis der er flere i familien, der skal bruge det.

Løbebåndet skal også gerne have et godt løbeareal, en solid ramme og støddæmpning.

Hvad koster et godt løbebånd?

Løbebånd af en ordentlig kvalitet, der primært er velegnet til hjemmetræning, ligger prismæssigt mellem ca. 9.000 kr. og 30.000 kr. Det kan altid godt betale sig at købe træningsudstyr af god kvalitet. Det fungerer bedre, og det holder i længere tid. Det er også med til at øge chancen for, at du kommer til at bruge det.

Hvor langt skal et løbebånd være?

Et typisk løbebånd til hjemmebrug har en længde på et sted mellem ca. 120 cm og 150 cm. I forhold til bredden så kan den ligge mellem ca. 41 cm og 56 cm. Som en tommelfingerregel siger man, at jo længere og bredere løbebåndet er, desto hurtigere kan du løbe på det.

Hvor meget vejer et løbebånd?

De tungeste løbebånd egner sig ikke til at blive flyttet på, da de er temmelig tunge. Vægten på et løbebånd kan variere ret meget. De kan veje fra omkring 80 kg og op til ca. 230 kg. De tungeste er også de mest solide. Nogle løbebånd er forsynet med transporthjul, og det er praktisk, hvis du vil flytte med det.

Kan et løbebånd stå udenfor?

Du bør ikke lade dit løbebånd stå permanent udenfor. Der kan være dele, der ruster, og der kan trænge fugt ind i maskineriet. Et løbebånd vil ikke kunne holde til at stå udenfor i det danske klima. Du kan sagtens bære det udenfor, når vejret er til det. Det er altid rart at træne under åben himmel.

Kan man have løbebånd i en lejlighed?

Ja, du kan fint have et løbebånd stående i din lejlighed. Mange løbebånd fylder ikke så meget, og flere kan tilmed klappes sammen.

I forhold til om det kan genere dine over- under eller naboer, så kan du placere løbebåndet et sted, hvor det generer mindst muligt. Vælg gerne et løbebånd med et lavt lydniveau. Du kan også vælge at træne på tidspunkter, hvor det forstyrrer mindst.

Hvor hurtigt skal man løbe på løbebånd?

Du kan fint gå på dit løbebånd. Ligesom du også fint kan jogge. Den maksimale hastighed varierer fra løbebånd til løbebånd. Man kan sige, at jo højere en hastighed, desto større løbeareal kræver det. Den maksimale hastighed for løbebånd til hjemmetræning ligger et sted mellem 15 km/t og 20 km/t.

Hvordan starter man et løbebånd?

Som begynder er det tilrådeligt, at du starter med at gå på løbebåndet. Herefter kan du stille og roligt øge tempoet. Når du er fortrolig med det, kan du begynde at indstille intensiteten og hældningen. Nogle modeller kommer med indbyggede begynderprogrammer, så du langsomt trænes op. Gå hellere for langsomt end for hurtigt til værks.

Løbebånd: Sammenklappeligt eller stående?

Skal dit løbebånd ikke stå fremme hele tiden, så er det klart en fordel at vælge en model, der kan slås sammen. Den er transportabel, og hvis du skal bruge løbebåndet til at gå eller jogge på, så er sådan en model at foretrække. Vil du træne intensivt, kan det bedre betale sig med et faststående løbebånd.

Et andet redskab der ofte passer godt ind i hjemmet er en spinningcykel, hvilket er et effektivt værktøj til dig der ønsker at træne forskelligt.

Gode råd til bedre restitution efter løb

Brug af et saunatæppe efter løb på et løbebånd kan være gavnligt af flere årsager. For det første kan løb på et løbebånd få dig til at svede og udskille toksiner fra din krop, og efterfølgende kan en saunatæppe session kan hjælpe med at yderligere detoxe din krop.

For det andet giver sauna tæpper en form for passiv kardiovaskulær motion. De øger din kropstemperatur og øger din puls, som efterligner virkningerne af moderat motion hvilket kan hjælpe med at øge blodcirkulationen.

For det tredje kan brug af et saunatæppe efter motion hjælpe med at reducere muskelsmerter og forbedre restitutionstiden. Varmen kan hjælpe med at øge blodgennemstrømningen til dine muskler, hvilket kan hjælpe med at reparere dine muskler hurtigere.

Alt i alt kan brugen af et saunatæppe efter løb på en løbebånd hjælpe med at forbedre fordelene ved din træning, hjælpe med restitution og fremme generel sundhed og trivsel.

Hvad koster et løbebånd?

Prisen på et løbebånd varierer meget afhængigt af mærke, størrelse, kvalitet og funktioner. Et grundlæggende løbebånd kan købes for et par tusinde kroner, mens mere avancerede løbebånd kan koste op mod 20.000 kroner eller mere.

Generelt kan man sige, at prisen på et løbebånd stiger i takt med dets kvalitet og funktioner. Hvis du er på udkig efter et løbebånd til hjemmebrug, kan du forvente at betale et sted mellem 3.000 og 10.000 kroner for et godt kvalitetsløbebånd. Du kan altid kigge efter et løbebånd tilbud, hvor du nemt kan sparer op imod 50%.

Beskrivelse af kilder og tests

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops.

Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Verywellfit.com

Verywellfit.com er en engelsk platform, hvis formål er at inspirere motionister over hele verden og give dem de bedste betingelser for at vælge det rette træningsudstyr. På sitet findes mere end 6.000 anmeldelser, guides og tests. 

I vores testoverblik har vi anvendt Verywellfit.com til vurdering af NordicTrack 1750. Løbebåndet kåres som det bedste valg, når du både vil have gode træningsfaciliteter derhjemme og høj grad af komfort. Det er særligt de stødabsorberende egenskaber på løbearealet, der får træningsmaskinen til at rangere øverst i testanmeldelsen hos Verywellfit.com.

Testen er udgivet den: 8. februar 2021
Du kan læse hele testen her

Tomsguide.com

Tomsguide.com er et digitalt og engelsksproget testmagasin, der indenfor de seneste år har opnået stor popularitet og udbredelse i Europa. Panelet og redaktionen hos Tomsguide.com består af eksperter og engagerede fagfolk, der skriver om de emner og produkter, som de er specialiserede indenfor. 

I vores testoverblik over bedste løbebånd har vi gjort brug af den seneste nye testanmeldelse fra Tomsguide.com, når det kommer til denne type træningsmaskine.

Her kåres NordicTrack 1750 som det bedste løbebånd på markedet. Det beskrives i testen, at du får en træningsmaskine for livet, som du kan blive ved at udvikle dig fysisk med.

Testen er udgivet den: 4. marts 2021 

Du kan læse hele testen her

Self.com

Self.com kombinerer det bedste fra livsstilsmagasiner med forbrugerguides. På den digitale platform finder du blogs, tests og artikler, der handler om psykisk trivsel, beauty og mode. 

Det er en del af missionen hos Self.com at være først ude med artikler og anmeldelser af de nyeste og mest aktuelle produkter på markedet – det gælder også udstyr til træning og fitness. 

Vi har gjort brug af Self.com til beskrivelse og vurdering af det eftertragtede NordicTrack 1750 løbebånd. 

NordicTrack 1750 anmeldes med en 3. plads i den store testoversigt, hvor løbebåndet fremhæves på grund af brugervenligheden. Det er træningsmaskinen, som alle uanset erfaring med maskiner og løbetræning kan få succes med at anvende derhjemme.

Testen er udgivet den: 5. januar 2021

Du kan læse hele testen her

Treadmillreviewguru.com

Som navnet fortæller, er Treadmillreviewguru.com et website, der kun handler om løbebånd. Det er platformen, som de dedikerede, professionelle eller ambitiøse løbere gør brug af, når der skal købes nyt udstyr til hjemmetræningen. Én af årsagerne til magasinets popularitet er designet. Du får detaljerede beskrivelser af fordele og ulemper ved hvert enkelt produkt, så du bedst muligt kan vurdere, hvilket løbebånd der egner sig til dig og dine behov.

Testen fra Treadmillreviewguru.com er anvendt til beskrivelse og vurdering af NordicTrack 1750. Hos det engelske magasin kåres løbebåndet som det bedste valg til hjemmetræning. Maskinen kommer ind på en 3. plads og fremhæves på grund af sine komponenter af høj kvalitet. 

Testen er udgivet den: 7. januar 2021
Du kan læse hele testen her.

Runnersworld.com

Runnerworld.com er sitet, der samler den nyeste viden om træning, fysiologi, udstyr og maskiner, som alle relaterer sig til løb. Sitet har sit eget nyhedsbrev, som flere tusinde løbere i hele Europa abonnerer på. Her får de nyheder hver måned, og de får adgang til de nyeste tests af løbebånd, høretelefoner, pulsmålere, løbetøj og tilbehør. 

Vi har brugt testanmeldelsen af de bedste løbebånd anno 2021 fra Runnersworld.com til vurdering af NordicTrack 1750. Dette løbebånd kommer ind på en 10. plads i den store og omfattende test, som samler de nyeste modeller på det internationale marked. NordicTrack 1750 beskrives positivt for at være udstyret med alle de funktioner og egenskaber, du som nybegynder eller øvet har brug for, når du vil have succes med træning i mange år frem.

Testen er udgivet den: 9. marts 2021
Du kan læse hele testen her.

Pricerunner.dk

Når der er brug for at få overblik over priser på bestemte varer, tyr mange danskere til Pricerunner.dk. Pris- og produktsammenligningstjenesten opdaterer hver uge deres 9.000+ store database af varer. Sitet har omkring 18,2 millionerne besøgende hver måned, og det udvider løbende sin database med nye tests og produktsammenligninger. 

Pricerunners test af løbebånd er brugt til vurdering af Spirit Fitness CT850. Dette løbebånd kommer ind på en 10. plads og en score på 3,5/5 stjerner i den omfattende test. Pricerunner anmelder og tester løbebåndene i forhold til brugervenlighed, kvalitet og design, funktionalitet og ydeevne.

Testen er udgivet den: 24. november 2021
Du kan læse hele testen her.

Udover Spirit Fitness CT850 har Pricerunner også inkluderet F85 2020 løbebåndet på deres liste over gode løbebånd.
Du kan se testen her

Bäst-i-test.se

Det svenske magasin har testet Sole F63, som er udnævnt som testvinder takket være den høje ydeevne til prisen. Testteamet består af både elite- og hverdagsudøvere, der sammen evaluerer træningsmaskiner med fokus på brugervenlighed, kvalitet, design, funktionalitet og ydeevne. Magasinet opvejer fordele og ulemper og giver løbebåndet en høj vurdering på 4,5/5 stjerner. 

Vi har også anvendt Bäst-i-test.se til vurdering af Spirit Fitness CT850. Løbebåndet modtager 3,5/5 stjerner i testen og kommer ind på en 8. plads. Det bliver fremhævet for sin stabile og stærke motor, som er årsagen til, at du kan anvende træningsmaskinen til intensive løb i mange år frem. 

Testen er opdateret: Marts 2021

Læs hele testen her

Treadmilldoctor.com

Treadmill Doctor er et stort sundhedswebsite med rødder i USA. Websitet udgiver blandt andet løbebåndsanmeldelser og rådgivning til forbrugere. Skaberne bag er to specialister inden for industrien med mange års erfaring. 

Specialisterne har anmeldt Sole F85, som får en 3. plads i 2021 Best Buy Award. I anmeldelsen har eksperterne fokus på løbebåndets samlede værdi set i forhold til prisklassen. De har også fokus på enkeltparametre som motor, kapacitet og garanti. Anmelderne fremhæver fordele og ulemper ved produktet og konkluderer, at Sole F85 er den bedst byggede i sin prisklasse.

Læs hele anmeldelsen her

Treadmill Doctor har også anmeldt Sole TT8, som får positiv omtale. Her går specialisterne ind og bedømmer forskellige parametre med en score fra 1 til 10, for eksempel vandreområde: 9, strøm: 7,8 og garanti: 8,5. Samlet får produktet en god anmeldelse og ros for blandt andet soliditet, brugervenlighed og pris.

Læs hele anmeldelsen her

Sportogsundhedscenter.dk

Sport- og Sundhedscenter er et stort dansk sundhedsmagasin. Magasinet giver forbrugere relevant viden om træningsudstyr, sundhed, skader og lignende emner. Her kan danskerne finde anmeldelser, artikler og testresultater om nye produkter på markedet.  

Det danske sundhedsmagasin har udnævnt Odin T8 til testvinder i test. Testen af løbebåndet er forløbet over flere måneder og har blandt andet haft fokus på maksimal hastighed, stigningsgrad og motorens ydeevne. Både løbebåndet og den tilhørende testede app får en samlet høj vurdering.

Testen er blevet udført den: 12. januar 2020
Læs hele testen her

Treadmillsreview.net

Treadmillsreview.net udgiver ærlige anmeldelser uden bias, og deres anmeldelser er baseret på mere en 20 års erfaring i industrien. De har anmeldt hundredvis af løbebåndsmodeller og mærker.Anmeldelsen af F85 2020 er meget positiv, og modellen får en overlegen score på 9,8 ud af 10 mulige.
Du kan se anmeldelsen her

Michael Stugart

Michael Stugart er en YouTubekanal, som blandt andet uploader anmeldelser af cykler og træningsudstyr.

I en af Michaels videoer laver han en lyd-test af F85 2020 løbebåndet. Generelt er anmeldelsen positiv. 

Anmeldelsen er uploadet den 7. juni 2019
Du kan se videoen her

FAQ

Hvilke løbebånd er bedst?
Sole F85 er det bedste løbebånd i denne oversigt. Det er vurderet som ”bedst i test” af det svenske magasin Bäst-i-test. De testede ni modeller og udførte derved Skandinaviens største test af løbebånd. Hvis du vælger F85, får du et løbebånd i høj kvalitet, du kan bruge i mange år.
Hvordan vælger jeg det rigtige løbebånd?
Du bør overveje dine ambitioner, inden du køber et løbebånd. Hvis du vil bruge det, når vejret ikke er til udendørsløb, kan du nøjes med en billigere model. Hvis du bruger løbebåndet til professionel træning og vil have det bedste, bør du være villig til at investere mere.
Kan jeg tabe mavefedt ved at løbe på et løbebånd?
Ja, du kan sagtens tabe mavefedt ved at løbe på et løbebånd. Løb er en meget effektiv metode til at forbrænde kalorier, som tillader, at du kan lande i et kalorieunderskud. På den måde kan du med den rette træning og kost tabe fedt på hele kroppen.
Er det pengene værd at købe et løbebånd?
Et løbebånd er en god investering for dig, der ved, at du vil bruge det jævnligt. Mange køber et løbebånd, som ender med at samle støv i kælderen. Hvis du ikke er sikker, bør du starte med at købe en billigere model. Så kan du altid opgradere.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme