Køl og frys

Det er vigtigt at investere i et køleskab eller en fryser af god kvalitet.
Har man fået fingrene i et produkt af dårlig kvalitet, kan man risikere at temperaturen vil stige, hvis man får fyldt hylderne godt op.

Hvis ovenstående er tilfældet, bør man investere i et nyt produkt, da det afkølede/nedfrosne mad vil forringes, hvis det ikke opbevares ved den anbefalede temperatur.

Det er at foretrække at have et køleskab/fryser med god plads, så man kan opbevare mest muligt.
Ydermere foretrækker nogle personer køleskab med godt lys, hvor andre foretrækker køleskabe, der kan lave isterninger.

Eksperterne hos Forbruger-test.dk har derfor skabt et overblik over de forskellige muligheder, som forskellige produkter giver. Derfor kan du hos os finde et samlet overblik over de bedste produkter, deres pris og kvaliteter, herunder fordele og ulemper.

Vores tests i denne kategori dækker blandt andet over:

  • Køleskabe
  • Fryser
  • Kummefryser
  • Minikøleskab

Minikøleskab test – Her er de 8 bedste minikøleska…

For at gøre udvælgelsen af dit nye minikøleskab hurtig og nem har vi her samlet et udvalg af de 8 bedste minikøleskab på markedet. Herunder kan du læse hvad de forskellige minikøleskabe kan og, hvilke fordele og ulemper de har i brug. På denne måde får du et overblik over hvilket minikøleskab, der passer til lige netop dine behov. Du kan også læse vores guide til minikøleskab, brugen og vedligehol…

Læs mere >

Vinkøleskab test – 6 bedste i energiklasse A+ til…

vinkøleskab test
Vi har her i denne artikel samlet de vinkøleskabe som får de bedste kundeanmeldelser og bliver vurderet til at være et godt og energivenligt køb. Alle 6 Vinkøleskabe er energivenlige i energiklassen B til A+. Denne Vinkøleskab test indeholder:  Artiklen indeholder en grundig gennemgang af testvindende vinkøleskabe fra adskillige tests. Derudover giver vi dig en god gennemgang af, hvordan man får m…

Læs mere >