Køl og frys

Det er vigtigt at investere i et køleskab eller en fryser af god kvalitet.
Har man fået fingrene i et produkt af dårlig kvalitet, kan man risikere at temperaturen vil stige, hvis man får fyldt hylderne godt op.

Hvis ovenstående er tilfældet, bør man investere i et nyt produkt, da det afkølede/nedfrosne mad vil forringes, hvis det ikke opbevares ved den anbefalede temperatur.

Det er at foretrække at have et køleskab/fryser med god plads, så man kan opbevare mest muligt.
Ydermere foretrækker nogle personer køleskab med godt lys, hvor andre foretrækker køleskabe, der kan lave isterninger.

Eksperterne hos Forbruger-test.dk har derfor skabt et overblik over de forskellige muligheder, som forskellige produkter giver. Derfor kan du hos os finde et samlet overblik over de bedste produkter, deres pris og kvaliteter, herunder fordele og ulemper.

Vores tests i denne kategori dækker blandt andet over:

  • Køleskabe
  • Fryser
  • Kummefryser
  • Minikøleskab

Vinkøleskab test – 6 bedste i energiklasse A+ til…

vinkøleskab test
Vi har her i denne artikel samlet de vinkøleskabe som får de bedste kundeanmeldelser og bliver vurderet til at være et godt og energivenligt køb. Alle 6 Vinkøleskabe er energivenlige i energiklassen B til A+. Denne Vinkøleskab test indeholder:  Artiklen indeholder en grundig gennemgang af testvindende vinkøleskabe fra adskillige tests. Derudover giver vi dig en god gennemgang af hvordan man får me…

Læs mere >

5 bedste tyverialarmer uden abonnement

tyverialarm
Vi har fundet de 5 bedste tyverialarmer, der alle sammen er uafhængige og ikke kræver nogen form for opkobling til en fast vagtcentral. Fordelen ved dette er, at du ikke ender med en masse ekstra udgifter i tilfælde af falsk alarm. Typisk bliver disse former for alarmer solgt som startpakker, hvor der er mulighed for senere hen at tilkøbe ekstra komponenter – alt efter behov. Denne tyverialarm tes…

Læs mere >