Grill & Bål

Mange danskere forbinder lange, lyse sommeraftener med grillmad på terrassen. Mange vil mene, at mad på grillen lige smager dét bedre, hvorfor mange danskere gerne vil kunne få grillmad året rundt; med den rigtige grill er dette faktisk muligt.

Når man er på udkig efter en ny grill, kan det være svært at finde ud af, hvilken en man skal købe. Forbruger-test.dk sørger for at give dig et godt overblik over forskellige produkter.

Denne kategori dækker blandt andet over:

  • Bålfad
  • Transportable grill
  • Havepejs
  • Gasgrill
  • Kulgrill

Vores eksperter har indsamlet forskellige testresultater for at kunne give dig et så godt overblik som muligt. Produkterne vurderes ikke kun udfra deres fordele, men også deres ulemper bringes på banen.
Dermed kan du træffe det rigtige valg om et nyt produkt uden at blive skuffet over mulige ulemper.

Weber Grill test – Her er de 5 bedste Weber gasgri…

Weber grill
Weber bliver af flere uafhængige testpaneler vurderet til at være bedst i test, da deres sortiment af gasgriller er blandt de mest brugervenlige, effektive og holdbare på markedet. Denne Weber Grill test indeholder:  Artiklen indeholder en grundig gennemgang af testvindende Weber Grill, fra adskillige tests. En guide til, hvordan du kommer godt fra start med sin grill er også at finde nederest i a…

Læs mere >