Sport

Mange danskere er hoppet med på fitnessbølgen, hvor man stræber efter en sund og aktiv livsstil. Foruden viljestyrke og dedikation, kræver en aktiv livsstil det rette udstyr.

Der findes et hav af udstyr indenfor forskellige sportsgrene, hvorfor dette er en bred kategori. Vi fokuserer blandt andet på:

  • Løbesko
  • Yogaudstyr
  • Skiudstyr

.. og meget mere!

Det kan være svært at finde det rette udstyr, hvorfor vi gerne vil hjælpe dig godt på vej med din sunde livsstil.

Vores eksperter hos Forbruger-test.dk har samlet forskellige tests for at give dig ét samlet overblik. Vi bringer både fordele og ulemper ved hvert produkt, så du kan føle dig velinformeret, før du træffer dit valg.

Får du fingrene i et forkert produkt, kan det medføre sportskade – eller være til en anden hindring for træningen og heraf resultaterne.

Bedste proteinpulver i test

I denne test har vi fundet de 5 bedste proteinpulver, som alle er blevet testet og vurderet af forskellige uafhængige forbruger magasiner. Derudover har de alle fået tildelt titler, som “testvinder” og “bedst i test”. Denne proteinpulver test indeholder:  Artiklen indeholder en grundig gennemgang af testvindende proteinpulver fra adskillige tests. Derudover giver vi dig en kort gennemgang af hvad…

Læs mere >

5 bedste tyverialarmer uden abonnement

tyverialarm
Vi har fundet de 5 bedste tyverialarmer, der alle sammen er uafhængige og ikke kræver nogen form for opkobling til en fast vagtcentral. Fordelen ved dette er, at du ikke ender med en masse ekstra udgifter i tilfælde af falsk alarm. Typisk bliver disse former for alarmer solgt som startpakker, hvor der er mulighed for senere hen at tilkøbe ekstra komponenter – alt efter behov. Denne tyverialarm tes…

Læs mere >