Sport

Mange danskere er hoppet med på fitnessbølgen, hvor man stræber efter en sund og aktiv livsstil. Foruden viljestyrke og dedikation, kræver en aktiv livsstil det rette udstyr.

Der findes et hav af udstyr indenfor forskellige sportsgrene, hvorfor dette er en bred kategori. Vi fokuserer blandt andet på:

  • Løbesko
  • Yogaudstyr
  • Skiudstyr

.. og meget mere!

Det kan være svært at finde det rette udstyr, hvorfor vi gerne vil hjælpe dig godt på vej med din sunde livsstil.

Vores eksperter hos Forbruger-test.dk har samlet forskellige tests for at give dig ét samlet overblik. Vi bringer både fordele og ulemper ved hvert produkt, så du kan føle dig velinformeret, før du træffer dit valg.

Får du fingrene i et forkert produkt, kan det medføre sportskade – eller være til en anden hindring for træningen og heraf resultaterne.

Løbehjul test – De 5 bedste løbehjul lige nu!

Løbehjulet er stadig et hit blandt mange børn og unge. Det er et legetøj, som børn kan have rigtig meget glæde af. Specielt om sommeren, hvor de kører rundt på dem i nabolaget sammen med de andre børn. Derfor har vi samlet de bedste fem løbehjul som har klart sig bedst i test, og på forskellige parametre, blandt diverse forbrugermagasiner og -anmeldelser. Det betyder, at du kan få det bedste overb…

Læs mere >

Bedste proteinpulver i test

I denne test har vi fundet de 5 bedste proteinpulver, som alle er blevet testet og vurderet af forskellige uafhængige forbruger magasiner. Derudover har de alle fået tildelt titler, som “testvinder” og “bedst i test”. Denne proteinpulver test indeholder:  Artiklen indeholder en grundig gennemgang af testvindende proteinpulver, fra adskillige tests. Derudover giver vi dig en kort gennemgang af, hva…

Læs mere >