Stor oversigt over de 11 bedste fodbold reboundere

Udgivet 27.10.2020 | Senest redigeret 05.01.2021 | Denne artikel indholder reklamelinks. Læs mere her.

I denne oversigt vil du blive præsenteret for 11 af de allerbedste fodbold reboundere, der kan fås på markedet lige nu. Dermed får du et godt overblik over produkterne, og derfor bliver det nemmere for dig at vælge, hvilken model I skal have hjemme i haven eller nede i fodboldklubben.

Der vil være fodbold reboundere til spil på alle niveauer. Find den, der passer helt perfekt til jer i vores store fodbold rebound testoversigt.

forbruger-test.dk

M-STATION P 10 – Bedst til prisen

Denne model får 4,8 stjerner ud af 5 fra tilfredse kunder på amazon og ZEE Soccer Academy & Professionel Goalkeeper School. I anmeldelserne bliver blandt andet følgende fremhævet:

 • Patenteret net-konstruktion 
 • Velegnet til alle niveauer
 • Perfekt rebound

 

Se produktet her

En fodbold rebounder, der kan træne spillere på alle niveauer. Den kan bruges både indendørs og udendørs. De to kraftige og elastiske rebound net måler 100 x 100 cm, og de kan vinkles på 5 forskellige måder. Systemet er patenteret, og den giver perfekt rebound hver gang.

M-STATION TALENT – Testvinder

Talent modellen fra M-STATION omtales som verdens bedste, og den får da en meget fin anmeldelse af SoccerCleats101.com smat fine anmeldelser. Blandt de mange fine anmeldelser af produktet bliver følgende fremhævet:

 • Dyr – men alle pengene værd
 • Den medfølgende træningsapp
 • Bruges i nogle af verdens største klubber

 

Se produktet her

M-STATION TALENT måler spillerens tekniske evner, som dermed nemmere kan forbedres. Ved at bruge den medfølgende trænings-app, MuninPlay kan rebounderen bruges som en perrsonlig tekniktræner. Det er helt unikt på verdensplan. TALENT bruges af nogle af de største klubber i verden.

M-STATION ACADEMY – Premium valg

Den store rebounder på 200 x 200 cm bliver rost til skyerne af både spillere i alle aldre og trænere i flere lande. I udtalelserne bliver blandt andet følgende fremhævet:

 • Bruges af professionelle spillere
 • Velegnet i fodboldklubber
 • 200 x 200 cm

 

Se produktet her

Den meget store fodbold rebounder er særligt velegnet til brug i klubber. Den har 12 forskellige vinkler og en stor overflade. Det er medvirkende til, at spillere på alle niveauer kan have et stort udbytte af at træne på den. Det gælder også professionelle spillere. ACADEMY modellen bruges i mange af de allerstørste fodboldklubber i verden. 

My Hood fodbold rebounder – god til hjemmebrug

Denne rebounder klarer sig godt i forhold til anmeldelser fra kunder. Den får 4,5 stjerner ud af 5 fra kunder på Coolshop.dk. I de pågældende anmeldelser er der ikke så mange ord, men stjernerne taler for sig selv.

 

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Nettet måler 130 x 130 cm, og dens vinkel kan justeres, sådan at træningen bliver varieret. Du kan træne både redninger, hovedstød og spark på den. My Hood egner sig glimrende til brug hjemme i haven eller i fodboldklubben.

EXIT Kickback Rebounder – god hjemmetræner

Denne populære rebounder er perfekt at bruge hjemme i haven eller til at tage med ud på den større plæne, når du skal træne. Den er ikke kun god for fodboldspillere, men alle slags spillere af boldspil kan have stor gavn af den.

 

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.078,00

Rebounderen måler 124 x 124 cm, og den kan vinkles fra mellem 35 grader og op til 90 grader. Den er nem at justere, og den er meget robust. Du kan bare give den gas, når bolden skal returneres.

My Hood XL fodbold rebounder – stor og vendbar

Den store flade på 1,7 x 1,7 meter gør denne fodbold rebounder nem at træne på. Det store trampolin-net har 5 forskellige vinkler, og da det kan vendes om, så får du yderligere 5 vinkler. Det gør den meget fleksibel, og mulighederne for træning endnu større.

 

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Den er supergod til selvtræning hjemme i haven eller til træning i fodboldklubben. Der følger fire solide pløkker med, der kan sørge for stabiliteten.

Guardian fodbold rebounder – god til mindre børn

Der er mange rosende ord fra tilfredse kunder i forhold til denne fodbold rebounder. Der gives samlet set 4,5 stjerner fra kunder på coop.dk. Der bliver fremhævet følgende:

 • Super god og robust
 • Fin til prisen
 • Super træner

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Guardian fodbold rebounder er perfekt til selvtræning i haven. Den måler 124 x 124 cm, og den er særligt velegnet til mindre og halvstore børn. Du kan blandt andet træne hovedstød, reflekser, tæmning, vending og modtagning på den. Det giver alsidig træning.

Rebounder Bestplay – god allround træner

Træn selv dine bold skills på denne rebounder. Den måler 130 x 130 cm, og den står ret stabilt ved hjælp af de medfølgende pløkker og dens egenvægt på 22,5 kg. Desuden er rebounderens dobbeltfod også med vil at stabilisere den. Dens elastiske net er også ret kraftigt, hvilket gør, at rebounderen også er velegnet til brug for store børn og voksne.

 

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Du kan træne selv, eller I kan være nogle stykker til at træne på den ad gangen. Træn for eksempel hovedstød, spark og redninger. 

Fodbold rebounder – god til mindre børn

Denne lille fodbold rebounder kan bruges både indenfor og udenfor. Den er særligt velegnet til mindre børn, som gerne vil træne og forbedre sine fodboldtalenter. Den måler 1 x 1 meter i rammen, og den kan reguleres, så den ændrer vinkel. Dermed er den god at træne modtagelse, skud, aflevering og tæmning på.

 

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Det giver hurtigt barnet en bedre fornemmelse for boldkontrol, og så kan man træne på den selv. Både spilleren og målmanden kan have god gavn af træningen.

Fodbold rebounder – stor og bred

Denne fodbold rebounder adskiller sig fra de fleste andre ved at være rektangulær. Det er også ret stort, da det måler 214 x 118 cm. Det giver en ret stor flade at træne på, og du kan sagtens være flere end en spiller ad gangen, der træner på den.

 

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Den består af to net, der er spændt op sådan, at du får flere vinkler og flere højder at arbejde med. Rebounderen er perfekt at stille op ude i haven. Med den er der mulighed for mange timers leg og spilletræning ude i det fri.

STIGA Rebounder Kicker – til spillere på over 3 år

Der er mange timers god leg og boldtræning i denne rebounder. Den er meget populær til brug hjemme i haven, og den kan bruges til træning af talentet inden for flere forskellige boldspil. Nettets vinkel kan justeres, sådan at træningen kan optimeres. En eller flere spillere kan træne på den ad gangen.

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

STIGA Rebounder Kicker måler 100 x 100 cm, og det er en perfekt størrelse til selv-træning.

Hvordan udvælges produkterne i oversigten?

De produkter, som optræder i denne oversigt, er nogle, der har gjort sig særligt godt bemærket i forhold til kundeanmeldelser.

Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger en fodbold rebounder?

Vil du gerne have en rebounder enten hjemme i den private have eller ned i klubben, så bør du kigge efter en model, der passer til den eller dem, der skal bruge den. Skal den primært bruges af et mindre barn hjemme i haven, eller skal den bruges af teenagere og voksne? Skal den mest være til leg og sport, eller skal den bruges i forbindelse med træning for professionelle fodboldspillere?

Uanset hvilket niveau, brugerne spiller og træner på, så vil de få mest ud af en rebounder, der matcher deres niveau.

Denne side er anmeldt af: Torben L. Mathiasen Rating 5/5

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

Find mere information her