Fodbold rebounder test-oversigt: De 5 bedste fodbold reboundere

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

ANNONCER

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

featured image

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Fodbold reboundere er brugbare redskaber, når du gerne vil træne skud og reflekser. I vores test-oversigt præsenterer vi dig derfor for de bedste fodbold reboundere på markedet lige nu. Dermed får du et overblik over produkterne så det bliver nemmere at vælge, hvilken model I skal have hjemme i haven eller nede i fodboldklubben.

Der findes reboundere til fodboldspillere på alle niveauer, og du kan derfor være sikker på at finde en, der både matcher dit behov og niveau.

Sidste ændring: 20. januar 2023

Vi har rykket Kickmaster Quick Up Og Point til outlet sektionen.

Hvad skal man overveje, når man køber en fodbold rebounder?

Se hele tabellen

Bedste alsidige valg

EXIT Kickback Fordbold Rebounder - god til hjemmetræning

 • 4,7/5 stjerner på Google Shopping

EXIT Kickback er oplagt til hjemmebrug i haven eller til at tage med ud på den lokale fodboldbane, når du skal træne. Derudover kan modellen bruges til stort set alle former for boldspil. 

EXIT Kickback Fordbold Rebounder
Bedste alsidige valg
 • Velegnet til alle former for boldsport
 • Kan justeres i 10+ trin
 • Solidt produkt med høj spænding

Mere om EXIT Kickback Fordbold Rebounder

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 124 x 124 cm

Fordele og ulemper ved EXIT Kickback Fordbold Rebounder

Fordele

 • Kompakt og brugervenlig
 • Let at samle
 • Elegant sort design
 • God til træning

Ulemper

 • Bold er ikke inkluderet
Bedste valg til tekniktræning

STIGA Rebounder Kicker - fodbold trampolin til spillere over 3 år

 • 4,5/5 stjerner på Google Shopping

Stigas boldtrampolin er populær til havebrug og kan bruges til at træne flere forskellige slags boldspil. Nettets vinkel kan derudover justeres, så træningen kan tilpasses til forskellige personer. 

STIGA Rebounder Kicker
Bedste valg til tekniktræning
 • Kan modstå hårde skud
 • PE-net til alle vejrforhold
 • Ideel til at øve sig

Mere om STIGA Rebounder Kicker

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 100 x 100 cm

Fordele og ulemper ved STIGA Rebounder Kicker

Fordele

 • Kvalitets materialer
 • Justerbar
 • God stabilitet
 • Nem at opbevare

Ulemper

 • Kan være vanskelig at samle

Bestplay rebounder - stor og vendbar boldtrampolin

Træn selv dine bold skills på denne rebounder. Den måler 130 x 130 cm, og den står ret stabilt ved hjælp af de medfølgende pløkker og dens egenvægt på 22,5 kg. Desuden er rebounderens dobbeltfod også med vil at stabilisere den. Dens elastiske net er også ret kraftigt, hvilket gør, at rebounderen også er velegnet til brug for store børn og voksne.

Mere om Bestplay rebounder

Du kan træne selv, eller I kan være nogle stykker til at træne på den ad gangen. Træn for eksempel hovedstød, spark og redninger. 

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Bestplay rebounder

Rebounder Bestplay - god allround træner

Denne fodbold rebounder adskiller sig fra de fleste andre ved at være rektangulær. Det er også ret stort, da det måler 214 x 118 cm. Det giver en ret stor flade at træne på, og du kan sagtens være flere end en spiller ad gangen, der træner på den.

Mere om Rebounder Bestplay

Den består af to net, der er spændt op sådan, at du får flere vinkler og flere højder at arbejde med. Rebounderen er perfekt at stille op ude i haven. Med den er der mulighed for mange timers leg og spilletræning ude i det fri.

Guardian fodbold rebounder - god til mindre børn

Der er mange rosende ord fra tilfredse kunder i forhold til denne fodbold rebounder. Der gives samlet set 4,5 stjerner fra kunder på coop.dk. Der bliver fremhævet følgende:

 • Super god og robust
 • Fin til prisen
 • Super træner

Guardian fodbold rebounder er perfekt til selvtræning i haven. Den måler 124 x 124 cm, og den er særligt velegnet til mindre og halvstore børn. Du kan blandt andet træne hovedstød, reflekser, tæmning, vending og modtagning på den. Det giver alsidig træning.

Hvad skal man overveje, når man køber en fodbold rebounder?

 • Størrelse
  Individuelle behov og præferencer har indflydelse på, hvilken størrelse en rebounder bør have. Din alder og dit fokus er også godt at tage i betragtning. En lille rebounder kan eksempelvis være ideel til præcisionstræning, men samtidig være uoplagt til en erfaren spiller, hvis kraft kan være for stor og vælte produktet. Reboundere på 84 × 84 cm er velegnede til unge amatørfodboldspillere, der vil træne derhjemme. Træner du op til konkurrencer, skal din rebounder optimalt set være 164 × 164 cm. En mellemstor rebounder på 100 × 100 cm er også en god mulighed, hvis du befinder dig midt i mellem de to intervaller. Overvej også, hvor nem rebounderen er at transportere, og om den kan være i bagagerummet, når den er foldet sammen.
 • Net
  De fleste reboundere har enten bungee-snore eller fjedre, der skaber spænding i nettet, som får bolden til at hoppe tilbage. Net, der kan bruges i al slags vejr, er at foretrække, så du er sikret bedre holdbarhed. Du bør også undersøge hvilket materiale, rebounderen er fremstillet af. Fjedre er typisk bedre end bungee-snore, fordi de kan modstå alle vejrforhold, men begge dele kan udskiftes, hvis det er nødvendigt.
 • Funktioner
  Nogle reboundere kan også bruges som fodboldmål, som for nogen er en god bonus, der giver flere muligheder. En anden funktion at overveje omhandler, hvor justerbart nettet er. Mere justerbare net har den fordel, at de kan sættes op, som man vil, så det kan bruges af flere. Slutteligt kan man undersøge, om rebounderen er foldbar, så den nemt kan opbevares. Nogle leveres endda med en bæretaske, hvilket gør det endnu nemmere at tage den med.
 • Pris
  Prisen på fodbold reboundere afhænger af forskellige faktorer, herunder deres egenskaber og funktioner. Dyrere modeller koster omkring 1.000 kr. og har multifunktionelle designs og større størrelser, der er velegnet til avancerede brugere. De billigere alternativer koster 200 kr. eller mindre og har mere enkle konstruktioner med færre funktioner, men er stadig brugbare for begyndere.
 • Brugeranmeldelser
  Det er en god idé at læse brugeranmeldelser, før du foretager et køb, da de kan fortælle, om et produkt er godt eller ej. Hvis eksisterende kunder eksempelvis er tilfredse med kvaliteten og stabiliteten af en rebounder, kan du oftest regne med, at det er et godt køb. For at hjælpe dig med din købsbeslutning har vi derfor inkluderet brugeranmeldelser.

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Hvordan udvælges produkterne i oversigten?

Produkterne i vores oversigt har gjort sig bemærket i forhold til kundeanmeldelser og er på den baggrund blevet udvalgt.

Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger en fodbold rebounder?

Hvad enten du er på udkig efter en rebounder til haven eller klubben, bør du kigge efter en model, der passer til de personer, der skal bruge den. Skal den primært bruges af et mindre barn eller af teenagere og voksne? Skal den mest bruges til underholdning, eller skal den bruges i forbindelse med professionel træning?

Uanset hvilket niveau, brugerne spiller og træner på, vil de få mest ud af en model, der matcher deres niveau.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

The Sun

The Sun er Storbritanniens største avis, der også udkommer online. Den blev oprindeligt etableret i 1969 og har siden da leveret nyheder, objektive test og anmeldelser til hele verden.

Kickmaster Quick Up Og Point får en flot anmeldelse hos The Sun. Ud af 6 anmeldte fodboldmål anbefales Kickmaster Quick Up Og Point som det bedste fodboldmål til haven til præcisionsskydning. Det er meget kompakt, hvilket er en fordel, når det skal transporteres, og så er der både mulighed for at skyde på mål på den ene side med skydeskive og et almindeligt standardmål på den anden side.

Anmeldelsen er udført den: 3. april 2020
Du kan se anmeldelsen her

Kundeanmeldelser

Google Shopping

Google Shopping er en produktsøgemaskine fra Google. Den giver brugerne mulighed for at søge efter produkter fra en række onlineforhandlere og sammenligne priserne mellem dem. Google Shopping indeholder også brugerbedømmelser og anmeldelser, så kunderne kan træffe informerede beslutninger om, hvor de skal købe.

Kickmaster Quick Up Og Point 106x76cm se kundernes vurderinger her.

Exit Kickback Large Rebounder 124x124cm se kundernes vurderinger her.

STIGA Rebounder Kicker se kundernes vurderinger her.

Amazon

Amazon er en verdensomspændende forhandler er alt fra plejeprodukter og tøj til bildele og fodboldmål. De tilbyder forbrugerne muligheden for at give et antal stjerner ud af 5 og anmelde produkterne. Amazon laver også selv uafhængige tests og anmeldelser af produkter.

Kickmaster Quick Up Og Point har fået over 1.300 forbrugeranmeldelser på Amazon, hvor den scorer 4,4 stjerner ud af 5. Forbrugerne kan tilføje en kommentar, hvor det fremgår af flere, at fodboldmålet Kickmaster Quick Up Og Point får store som små i gang med at skyde til måls.

Du kan se anmeldelserne her

FAQ

Er fodbold reboundere brugbare?
Ja, fodbold reboundere er brugbare, hvis du gerne vil træne skud og reflekser. Afhængig af hvilken vinkel, du rammer på rebounderen, skydes bolden tilbage i forskellige retninger. Dermed kan du både træne præcisionsskud samt dine reflekser ved at forsøge at tæmme skuddene fra rebounderen.
Hvad er fodbold reboundere fremstillet af?
En fodbold rebounder består af selve nettet og en ramme. Rammen er lavet af metal – ofte aluminium – så den er solid og holdbar, men samtidig ikke vejer så meget. Nettet er derimod ofte lavet af elastik – f.eks. bungee snor.
Hvordan fungerer en fodbold rebounder?
En rebounder fungerer ved at returnere bolden til dig, når du sparker den ind på rebounderen. Dog vil bolden ikke altid blive leveret direkte tilbage, da retningen bestemmes af sparkets vinkel.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Kickmaster Quick Up Og Point

M-STATION P 10

M-STATION TALENT

M-STATION ACADEMY

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme