Om os

Kort om Forbrugertest

Forbrugertest er et online forbrugermagasin til formål at hjælpe vores læsere via inspiration og vejledning i at finde det rette produkt til den rette pris ved at lave gennemarbejdet indhold inden for forbrugsgoder inden for elektronik, husholdning, sport og fritid.  

Hvem står bag Forbrugertest

Forbrugertest er i dag en del af det digitale mediehus, Obsidian Media. Vi er en dansk virksomhed med hovedkontor i Aarhus.

Obsidian Media ApS
Bødker Balles Gård 15B
8000 Aarhus
CVR: 40483667
kontakt@obsidianmedia.dk

Vores vision er både simpel og ambitiøs; vi ønsker at være verdens bedste forbrugermagasin. Det betyder, at vi vil være forbrugernes foretrukne platform, når de skal indsamle viden om forbrugsgoder

Vi arbejder målrettet på at optimere og opdatere vores medier, hvor vi bestræber os på at skabe maksimal værdi for vores læsere ved at udføre grundige research i de emner, vi berører i vores artikler. 

Deraf er vores mission, at vi skal hjælpe forbrugeren med at få inspiration og nyttig viden, der hjælper dem med, at få dette produkt til den rette pris, der matcher netop deres behov. 

Tag endelig fat i os via ovenstående e-mail med spørgsmål, kommentarer, ris/ros eller andre henvendelser. Vi svarer så hurtigt vi kan, men det kan tage op til 7 hverdage. 

Redaktionelle retningslinjer, samarbejdspartnere og annoncer

Vi er et annoncefinansieret medie, hvor vi linker ind til udvalgte samarbejdspartnere for de produkter og ydelser, vi promoverer i vores guides. Det fungerer via den såkaldte “affiliate marketing” model, hvor vi som medie refererer vores læsere videre til vores partnere, og såfremt vedkommende køber produktet, bliver vi belønnet med en mindre kommission.

Det er vores model, og det er vi meget åbne om, da det finansierer vores arbejde med fortsat at skabe gode værdiskabende forbrugerguides online. Det betyder også, at vi er både ambassadører og en slags “sælgere” for vores partnere, da vi har en økonomisk interesse. Med det nævnt, er det meget vigtigt at understrege, at vi først og fremmest forsøger at skabe værdi og godt indhold til vores læsere, hvilket tydeligvis også skinner igennem i vores artikler. 

Det er ligeledes vigtigt at nævne, at vi ikke tester produkterne selv, men via en kompliceret dataindsamling og research samler eksterne tests, kundeanmeldelser og priser ét sted, så du ikke behøver at lede mere. 

Hvordan finder vi de bedste produkter? 

Mange af vores artikler er forbrugerguides, der handler om, hvordan du som kunde finder det bedste produkt til dine behov. Dette stiller høje krav til vores research-arbejde, hvor det er vores fornemmeste opgave at identificere de bedste produkter på markedet til ethvert behov. 

Det er ikke muligt for os på nuværende tidspunkt at teste alle produkterne selv. Dér, hvor vi gerne vil skabe værdi, er samle alt information ét sted og sammenholde produkterne op imod hinanden på forskellige specifikationer og egenskaber. 

Når vi vurderer, hvilke produkter, der skal med i artiklen, og hvilke der skal anbefales/fremhæves, samler vi vurderinger fra andre tests og eksperter på området: 

  • Officielle forbrugerråd såsom danske Forbrugerrådet TÆNK, svenske Råd og Rön, norske ForbrukerRådet, britiske Which, amerikanske ConsumerReports samt flere andre. 
  • Officielle tests fra større medier som Politiken, Jyllands-posten, NY Times, BBC og mange andre. 
  • Ekspertråd fra danske og udenlandske medier inden for produktets nicher som fx Flatpanels, BoBedre, T3 Magazine, KitchenArena, TechGearLab, GoodHouseKeeping etc.

Disse tests og ekspertråd sammenholder vi med, hvordan forbrugeren tager imod produktet, hvilket sker ved at samle forbrugernes anmeldelser af produkter på tværs af webshops som Amazon, Coop, Elgiganten, Power, Whiteaway, Matas, hvor kunderne selv har anmeldt produktet. 

Baseret på ovenstående, kombineret med en masse research ved at tale med de store forhandlere/leverandører, gennemgå online portaler, YouTube anmeldelser og diverse fora, kommer vi med en række anbefalinger på, hvilket produktet vi mener overordnet klarer sig bedst i test. 

Med test mener vi derved både officielle tests og “den ultimative test”, som jo netop er forbrugernes egen dom. Vi mener, at kombinationen af dette giver et retvisende billede på, hvilke produkter vi vurderer, at vores læsere får mest værdi for pengene på. 

For at øge value-for-money yderligere, laver vi ligeledes en prissammenligning på produktet, så vores læsere får anbefalet det bedste og billigste sted at købe produktet. 

Vores to research ansvarlige, Maria og Vladimir, står for det daglige arbejde med produkt-research. 

Forbehold 

Vi Forbrugertest og Obsidian Media tager forbehold for tastefejl eller ved forkerte angivne oplysninger relateret til de produkter og services vi belyser på vores sites. Selvom vi bruger enormt meget tid på research og kvalitetssikring, kan der opstå fejl i vores artikler, og vi anbefaler altid, at du som læser/kunde altid tjekker produktinformationer hos forhandleren eller leverandøren af produktet.

Det er ligeledes vigtigt at nævne, at vi i løbet af 2020 har opkøbt og overtaget en række hjemmesider omhandlende forbrugsgoder, som vi har været – og stadig er – i en proces for at gennemgå for fejl eller misinformation.

 

Om Forbruger-test

Forbruger-test er et online forbrugermagasin med det formål at hjælpe vores læsere til at finde de rette produkter til den rette pris, når det kommer til forbrugsgoder inden for en række kategorier såsom bolig og fritid, elektronik, husholdning, hvidevarer og personlig pleje. Vi har samlet forskellige testresultater, så du nemt kan danne dig overblik over de bedste produkter på markedet. Du kan læse mere om de enkelte kategorier af produkter nedenfor. 

 

Forbruger-test – brug dine penge klogest

Forbruger-test har mere end 1000 artikler og overskuelige forbrugerguides, der sammenligner priser og specifikationer på produkter for dig. Vores dedikerede research-team viser dig fordele og ulemper ved produkterne og giver dig faglige anbefalinger valide vurderinger. Forbruger-test er et kommercielt medie, men vores guides tager udgangspunkt i en større analyse og indsamling af data fra officielle forbrugerråd, officielle tests fra større medier – danske såvel som udenlandske – sammenholdt med forbrugerens egne anmeldelser på tværs af webshops. Vores artikler udarbejdes på baggrund af en grundig gennemgang af disse data. Vi er en af de få portaler, hvor det ikke kun er produkternes fordele, der fremhæves, men også produkternes ulemper. Vores balancerede tilgang sikrer, at du er informeret på bedst mulig vis og kender til begge sider af et produkt. Derfor finder du her – kort sagt – inspiration til, hvordan du kan bruge dine penge klogest, når du skal købe produkter til hverdagslivet.

 

Forbruger-test ønsker at være din foretrukne portal, når du skal købe ny elektronik, hårde hvidevarer, haveredskaber eller andre forbrugsgoder. Vi gør det komplicerede overskueligt med vores oversigter og guides, som er skrevet af vores dedikerede skribent-team. 

 

Herunder kan du læse mere om, hvad du kan finde guides og tests af i de forskellige kategorier: 

 

Bolig & Fritid

I Bolig & Fritid finder du produkter og udstyr til bolig, have og fritid. For eksempel kan du finde alt det, du skal bruge til at nyde udelivet i form af gasgrille, havemøbler og haveudstyr som hækkeklippere, græstrimmere og andet, der letter havearbejdet. Havearbejde er ikke for alle – nogle elsker det, nogle vil bare have det overstået i en fart. Uanset hvilken gruppe, du tilhører, kan du her få overblik over det bedste udstyr til din have. Herudover finder du kategorier til den aktive fritid, fx cykler. Vi danskere elsker at cykle – både som transportmiddel og som sportsaktivitet. Læs vores artikler om ladcykler, racercykler, mountainbikes, elcykler og udstyr til cyklen som lygter, cykelhjelme m.m. 

 

Elektronik 

I vores elektronik-kategori kan du holde dig opdateret på computere, tablets, trådløse hovedtelefoner, mikrofoner, bluetooth højttalere, fladskærme. Har du en gamer gemt i dig – eller er dine børn galde for at game – finder du også test og anmeldelser af det bedste gamertastatur, den bedste gamer mus og lignende. 

Husholdning

Hos Forbruger-test.dk ved vi, hvor meget det betyder i hverdagen, at rengøring, madlavning og husholdning kan glide rimeligt let. Derfor har vi samlet en række testresultater for at kunne give dig en samlet oversigt over ’bedst i test’ over køkkenredskaber, køkkenmaskiner og støvsugere. For alle os, som synes kaffe er en uundværlig del af morgenrutinen, har vi en række artikler om kaffemaskiner, espressomaskiner, Nespresso maskiner, mælkeskummere, kaffekværne og stempelkander. 

 

Hvidevarer

Tænk på dengang, man ikke havde hverken køleskabe, vaskemaskiner og opvaskemaskiner. Det er godt, at vi i dag kan få hjælp til de tidskrævende opgaver i hjemmet. Nogle gange kan udvalget af hårde hvidevarer dog synes uendeligt og uoverskueligt. Vi hjælper dig derfor med at skabe overblik over de bedst testede hårde hvidevarer inden for både vask, madlavning, køl og frys. Se vores guides over de bedste ovne, emhætter, opvaskemaskiner, vaskemaskiner, køleskabe, kummefrysere og en masse andet en række kategorier. 

 

Personlig pleje

Det er både det indre og det ydre, der tæller. Personlig pleje handler både om at have det godt indeni og afspejle denne følelse udenpå. Men hvad skal man gøre og gribe i, når det kommer til kosttilskud, deodoranter, hudpleje og hårpleje? Der findes så mange produkter og mærker på markedet, som påstår at kunne både det ene og det andet. Hos Forbruger-test.dk er det vores mål at informere dig om de bedste testede produkter samt deres fordele og ulemper. Du kan derfor finde guides til de bedste elektriske tandbørster, badevægte, barbermaskiner, krøllejern, kosttilskud, ansigtscreme og meget mere.