Kaffemaskiner

Mange danskere kan nikke genkendende til, at de har brug for den obligatoriske morgenkaffe for en god start på dagen.

Kaffe er vigtigt for mange danskere og deres hverdag, hvorfor smagen skal være i topkvalitet. Lidt for mange danskere tager til takke med for dårlig kaffe, fordi de har svært ved at finde den rette maskine, som kan lave kaffe, som baristaen laver den.

Der findes en del forskellige type maskiner og et hav af produkter inden for samme type. Vi forstår derfor godt, at du tænker, det kan være ganske uoverskueligt at finde din nye maskine.

Forbruger-test.dk ønsker at hjælpe dig, derfor bringer vi tests af følgende type maskiner:

  • Stempelkaffe
  • Espressomaskiner
  • Kaffekværn
  • Ekstra tilbehør
  • Kaffekapsler

.. og meget mere!

Vores kaffeelskende eksperter har indsamlet forskellige testresultater og vurderinger for at kunne give dig et samlet overblik.
Vi opstiller både fordele og ulemper, så du nemmere kan finde den rette kaffemaskine til dig og dine behov.

Kaffekværn test – De 7 bedste kaffekværn

Her får du de 7 bedste kaffe kværn, som uafhængigt har fået de bedste anmeldelser. Det eneste du skal gøre, er at finde den model, der passer bedst til dig og dine behov. Denne kaffekværn test indeholder:  Artiklen indeholder en grundig gennemgang af testvindende kaffekværn fra adskillige tests. Derudover kan man til sidste i artiklen finde alle de benyttede testkilder der er blevet brugt. Vi gør…

Læs mere >

5 bedste tyverialarmer uden abonnement

tyverialarm
Vi har fundet de 5 bedste tyverialarmer, der alle sammen er uafhængige og ikke kræver nogen form for opkobling til en fast vagtcentral. Fordelen ved dette er, at du ikke ender med en masse ekstra udgifter i tilfælde af falsk alarm. Typisk bliver disse former for alarmer solgt som startpakker, hvor der er mulighed for senere hen at tilkøbe ekstra komponenter – alt efter behov. Denne tyverialarm tes…

Læs mere >