Hårpleje

Hårpleje betyder meget for danskerne. Det gør sig gældende for begge køn, dog primært kvinderne.
Ens hår har betydning for ens samlede udtryk, hvorfor mange danskere går meget i deres frisure.

Der findes et hav af produkter til håret, både til at style det og til at beskytte det. Foruden hår på hovedet, dækker hårpleje også over hårfjerning.

Eksperter indenfor området har testet følgende:

  • Glattejern
  • Krøllejern
  • Hårtørrer
  • Hårkur
  • Hårolie
  • Hårfjerning

.. og meget mere!

Vores eksperter bringer dig et så oprigtigt billede af hårprodukterne som muligt. De indsamler flere forskellige testresultater for at kunne give dig et samlet overblik over de bedste hårprodukter på markedet.

Testene bringer dig både fordele og ulemper, så du ikke skal frygte ubehagelige overraskelser ved købet af et nyt produkt.

Hos hos kan du finde frem til lige netop det produkt, som vil være til mest gavn for dig og dit hår.

5 bedste tyverialarmer uden abonnement

tyverialarm
Vi har fundet de 5 bedste tyverialarmer, der alle sammen er uafhængige og ikke kræver nogen form for opkobling til en fast vagtcentral. Fordelen ved dette er, at du ikke ender med en masse ekstra udgifter i tilfælde af falsk alarm. Typisk bliver disse former for alarmer solgt som startpakker, hvor der er mulighed for senere hen at tilkøbe ekstra komponenter – alt efter behov. Denne tyverialarm tes…

Læs mere >

Test af 6 fantastiske epilatorer

Vi har samlet et bredt udvalg af testresultater, hvorfor vi herunder kan bringe dig de 6 bedste epilatorer på markedet. Du kan læse om, hvad de forskellige epilatorer kan, heraf også fordele og ulemper. Efter at have læst denne artikel, vil du være velinformeret om hvilken epilator, som passer bedst til dig. Denne epilator test indeholder:  Artiklen indeholder en grundig gennemgang af testvindende…

Læs mere >