Vippeserum test-guide: Bedste øjenvippe serum til lange og smukke vipper

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 22.06.2022|Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugertest er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Går du med en drøm om lange, fyldige øjenvipper? Måske har du brugt mascara i mange år, så dine øjenvipper har brug for lidt ekstra pleje, så de kan blive sunde og stærke igen. Så kan det være, du har overvejet at finde et vippeserum, der kan give dig det ønskede resultat.

Et vippeserum plejer dine øjenvipper og er lavet af aktive ingredienser, der skal stimulere væksten – det er uanset, om du gerne vil have tykkere, længere eller flere øjenvipper.

Ifølge vores beauty-ekspert Helle Wedderkopp er det vigtigt at gøre sig klart, hvad du ønsker sig i en vippeserum, da de har forskellige egenskaber. Måske vil du gerne have et hurtigt resultat fx op til et bryllup eller en fest. Eller måske har du mistet mange vipper gennem mange års brug af mascara og vippebukker og vil gerne pleje og styrke vipperne, så du på sigt får naturlige, sunde og stærke øjenvipper.

Det skal du overveje, før du køber vippeserum:

 • Ønsket effekt: Vil du have lange, smukke vipper eller er du på udkig efter en plejende vippeserum, der styrker vipperne over tid?
 • Ingredienser: Mange vippesera indeholder prostaglandiner. Det er ingredienser, der har dokumenteret effekt på vækst af øjenvipper – men du skal være påpasselig, idet prostaglandiner også kan have en række uønskede og ubehagelige bivirkninger, herunder øjenirritation, hævelse, pigmentændringer og tørre øjne. Derfor er det vigtigt, du tager stilling til hvad serummet indeholder, før du køber. Du kan også finde veganske  vippesera, hvis du gerne vil se dig fri for parabener, hormoner og kunstige tilsætningsstoffer. De er ofte også parfumefri.
 • Pris vs. kvalitet: Det er ikke altid, at de dyre sera er bedre. Du kan finde billigere alternativer og veganske løsninger til fornuftige penge, så et potentielt køb behøver ikke sprænge budgettet.
 • Danske produkter: Det er en god idé at købe et danskproduceret serum, hvis du vil sikre dig, at ingredienserne er i orden. Det er nemlig ikke altid, at godkendte ingredienser i fx USA er godkendt i Danmark.

Det kan være svært at finde ud af hvilken løsning, der er bedst til dig. Hvis du vil blive klogere på, hvor du skal lægge dine penge, så kan du læse mere i vores oversigt og finde det helt rigtige produkt til dine vipper. 

Du kan også læse ekspertens råd til, hvilken vippeserum, der er den rette for dig.

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

forbruger-test.dk

NaturligOlie Økologisk Bryn- og Vippeserum – 98,7% økologisk 2i1 produkt

Redaktionens Anbefaling

 • 4,9/5 stjerner på Trustpilot baseret på 2850+ anmeldelser
 • Klinisk dokumenteret effekt – resultater efter 6-8 uger
 • Tilfredshedsgaranti – lige meget hvornår i købsprocessen du vil fortryde dit køb, så får du dine pengene retur

 

bedste økologiske vippeserum

Introduktion

NaturligOlie Økologisk Bryn og Vippeserum booster med klinisk dokumenteret effekt din naturlige hårvækst som giver fyldigere og sundere hårstrå. Serumen er et smart 2 i 1 produkt som virker både til dine øjenbryn, samt vipper. Serumen har 4,2/5 stjerner baseret på 46 anmeldelser hos NaturligOlie, og NaturligOlie har 4,9/5 stjerner på Trustpilot baseret på mere end 2800+ anmedelser. 

Om NaturligOlie Økologisk Bryn- og Vippeserum

NaturligOlie Økologisk Bryn- og Vippeserum består udelukkende af naturlige produkter, og hele 98,7% er økologisk indhold. Serumen indeholder ingen farlig kemi, og er gennemsigtig angående alle ingredienser i produktet, så du ved præcis hvad du tilfører dine vipper. 

Serumen indeholder bl.a. økologisk ricinusolie og arganolie som virker stiumlerende og styrkende på hårsækkende. Derudover indeholder produktet økologisk kokosolie og jojobaolie som kan beskytte og blødgøre hårene. Mikroalgeekstrakt kan desuden hjælpe med at stimulere og øge volumen i hårstråene.

Naturligolie kører lige nu et tilbud, hvor man kan få 20% på deres vippeserum. Det kan du se her

Udvalgte specifikationer

 • 2-i-1 produkt
 • 4,9/5 stjerner baseret på 2800+ anmeldelser på Trustpilot
 • Naturligt indhold og 98,7% økologisk indhold
 • Klinisk dokumenteret effekt
 • Resultater efter 6-8 uger
 • Tilfredshedsgaranti – uanset hvornår i processen du bliver utilfreds får du pengene retur.

HairLust Eyelash Enhancing Serum – Øjenvippe serum til tynde og svage vipper

Bedst til prisen

 • Dermatologisk testet og viser resultater efter 8-12 ugers brug
 • Fri for prostaglandiner og mineralolier
 • 4,4/5 stjerner baseret på 6000+ anmeldelser på TrustPilot

Introduktion

HairLust Eyelash Enhancing serum er et dermatologisk testet serum, der giver fyldigere, stærkere og længere øjenvipper ved hjælp af en kombination af aktive ingredienser.

  Om HairLust Eyelash Enhancing serum

  HairLust Eyelash Enhancing serum er et dansk produkt, der hverken indeholder hormoner eller parabener og sulfater – det er et serum helt uden de bivirkninger, som lignende produkter nogle gange kan have. 

  HairLust Eyelash Enhancing serum indeholder patenteret Widelash Complex, hvilket sikrer optimal vækstcyklyd, biotin, der bidrager til hårsækkenes funktion, hyaluronsyre, der modvirker tab af elasticitet og dehydrering i cellerne og sidst koffein, der forlænger hårets vækstcyklus. Kombinationen af disse sikrer en optimal vækstcyklus uden de typiske birvirkninger fra hormonforstyrrende alternativer på markedet. 

  Udvalgte specifikationer:

  • Velegnet til svage og tynde øjenvipper
  • Sikrer en optimal vækstcyklus
  • Fri for prostaglandiner og mineralolier
  • Dermatologisk testet
  • Synlige resultater på kun 8-12 uger


  Yummi Hair Care Eyelash Growth – Vippeserum, der øger styrke og længde

  Bedste Premium Valg

  • Stimulerer hårvækst og øger længden
  • Vegansk
  • Benyt koden: “YUAFOM10” og få 10 % rabat på dit køb

  Yummi Hair Care Eyelash Growth Øjenvippeserum 8 ml er det ideelle valg til dig, der gerne vil have en øget længde og kraft i dine øjenvipper. På en enkel og simpel måde kan du foretage en hurtig påføring – lige så let som når du påfører din mascara.

  Modellens hovedformål er at styrke hver enkelt vippe, så du får fornyet din naturlige vipper med ekstra saft og kraft. Det er lig med øjenvipper, der giver længde, fylde og intensitet til dine øjne.

  Produktet er skabt til alle typer af personer, og det inkluderer også dig, der lider af allergi. Der er hverken parfume eller æteriske olier i formularen, så du kan med ro i sindet anvende serummet.

  • Hurtig og nem påføring
  • Styrker vipperne og tilfører fugt
  • Fri for parfume

  Redaktionens vurdering

  Vi anbefaler Yummi Hair Care Eyelash Growth Øjenvippeserum 8 ml, fordi den er perfekt til dig, der kerer dig om din sundhed eller dig, som lider af allergi. Vi anbefaler den også til dig, der er ked af dine nuværende øjenvipper og gerne vil tilføre dem en forøget styrke. Du behøver ikke at have prøvet et øjenvippeserum før for at benytte dig af serummet fra Yummi Care.

  Hos redaktionen har vi kåret den til “bedste premium valg”, da du får valuta for din investeringssum. Prisen ligger i semi højt, mens kvaliteten er meget høj.

  Påføringen sker med den medfølgende børste, og du skal bare gøre det en enkelt gang om dagen. Læg dog mærke til, at børsten ikke er helt udformet som en mascara-børste, og derfor kan anvendelsen kræve lidt tilvænning.

  En særlig fordel, vi vil fremhæve, er, at når du svinger børsten, så tilfører du dine vipper en formel med plejende ingredienser, der giver styrke indefra. Det inkluderer for eksempel glycerin, der har mange fugtgivende egenskaber.

  Yummi Hair er kendt for deres naturlige og berigende produkter, og derfor kan du tillige opleve et serum, der er veganer-venligt. Vi er særligt glade for, at der ikke er anvendt kunstige ingredienser, og det gør indholdet ganske fri for både allergener og parfume.

  Det skal du vide, før du køber Yummi Hair Care Eyelash Growth Øjenvippeserum 8 ml

  Yummi Hair Care Eyelash Growth Øjenvippeserum 8 ml vil være et fordelagtigt valg for den forbruger, der går meget op i sit udseende og beauty-rutiner. Serummet er skabt til dig, der ikke vil nøjes med korte, knækkede og beskadigede øjenvipper.

  Mellemhøj pris

  Yummi Hair Care Eyelash Growth Øjenvippeserum 8 ml ligger prismæssigt i mellem højt sammenlignet med konkurrenterne. Produktet er et godt valg til dig, der gerne vil prøve et anerkendt mærke, hvor du får rigtig meget for pengene.

  Aktive ingredienser

  Serummet fra Yummi Hair Care indeholder udelukkende naturlige ingredienser, som fugter såvel som stimulerer hårvæksten. Det betyder, at når du påfører den hver dag, vil du allerede kunne se resultater inden for fire til otte uger. Modellens ingredienser går også ind og hjælper mod vipper, der har tendens til at falde af. Med den øgede styrke vil de opleve en bedre modstandsdygtighed.

  Nem at påføre

  Yummi Hair Care Eyelash Growth Øjenvippeserum 8 ml kommer med en medfølgende børste, der er let at anvende. Sørg for at rense dine øjenvipper først med et mildt renseprodukt, og derefter kan du påføre serummet langs hele vippekanten.

  Serum til langtidsbrug

  Når du køber et øjenvippeserum, er kapaciteten forskellig. Det betyder, at du med nogle produkter kun får nok serum til et par uger, mens du andre steder vil få mere rigelige mængder. Den typiske kapacitet ligger på mellem 3,5 og 7 millimeter, men hos Yummi Hair Care Eyelash Growth Øjenvippeserum får du hele 8 milliliter. Det er nok til mange måneders brug.

  Specifikationer

  • Type: Øjenvippeserum
  • Mærke: Yummi Hair Care
  • Kapacitet: 8 milliliter
  • Påføres med: Medfølgende børste en gang dagligt

  Eyelash & Eyebrow Growth Serum 8 ml – øjenvippe serum i naturlige ingredienser

  Bedste billige valg

  • 2-i-1 produkt
  • Du får 2-i-1 produkt
  • Høj tilfredshed blandt kunderne
  • Synlige resultater i efter 3-5 ugers brug
  Eyelash & Eyebrow Growth Serum 8 ml - 2-i-1 produkt

  Introduktion

  Eyelash & Eyebrow Growth Serum er en populær 2-i-1 løsning, der giver markant længere vipper og fyldigere bryn. Produktet har fået 4 ud af 5 stjerner blandt 61 anmeldelser.

  Om Eyelash & Eyebrow Growth Serum 

  Eyelash & Eyebrow Growth Serum indeholder udelukkende naturlige ingredienser, der alle er medvirkende til at give langsigtede resultater. 

  Produktet indeholder Aloe Vera, der både indeholder Vitamin B og C samt antioxidanter og virker blødgørende, beroligende og plejende for både hår og hud, Ricinus, der også er kendt som castor oil, hvilket øger hårvæksten, da den indeholder en syre, der modvirker hormoner, der resulterer i hårtab, Panax Ginseng, der stimulerer blodcirkulation, virker antibakteriel og tilføre en masse vitaminer og sidst Myrobalan, der er rig på antioxidanter og virker plejende og blødgørende.

  Udvalgte specifikationer:

  • 2-i-1 produkt 
  • Let applikation til både vipper og bryn
  • Høj tilfredshed
  • Naturlige ingredienser
  • Virker efter 3-5 ugers brug

  Sanzi Beauty Vippeserum 5ML – Vegansk og hormonfri øjenvippe serum

  • Resultatgaranti
  • Hormonfri, uden parabener, uden parfume
  • Vegansk certificeret

  ØJENVIPPE SERUM 5ML

  Introduktion

  Serummet fra Sanzi indeholder aktive og komplekse ingredienser, der styrker væksten af øjenvipperne. Produktet har scoret 4.7 stjerner ud af 5 stjerner på Trustpilot blandt andet med kommentaren: ”Jeg elsker ALT ved produktet”.

  Om Sanzi vippeserum

  Sanzi Beauty Eyelash Growth serum giver længere, fyldigere og stærkere øjenvipper via aktive og komplekse ingredienser. 

  Sanzi Beauty Eyelash Growth serum indeholder Myristoyl Pentapeptide-17, der er en af de mest anerkendte peptider indenfor hårvækst, sodium Hyaluronate, der binder og holder på fugt, Cucurbita Pepo Seed Extract, der har højt indhold af vitaminer og nærende mineraler, Echinacea Angustigolia, der virker anti-inflammatorisk og anti-bakteriel og Arginine, der øger blodtilstrømningen til hårsækkene.

  Udvalgte specifikationer:

  • Giver lange og fyldige vipper
  • Rig på peptider og antioxidanter
  • Resultatgaranti
  • Svier ikke ved påføring 
  • Oliefri
  • Hormonfri
  • Fri for parabener
  • Ikke tilsat kunstig parfume
  • Vegansk certificeret

  RevitaLash Eyelash Conditioner 2 ml – anmelderrost vippeserum

  • Prisbelønnet vippeserum
  • Plejer og styrker vipperne
  • Virker på kun 3-8 uger

  RevitaLash Eyelash Conditioner 2 ml

  Introduktion

  RevitaLash Eyelash Conditioner er et prisbelønnet serum til øjenvipperne, der plejer og styrker vipperne allerede i løbet af 3-8 uger, hvorefter du vil kunne se en betydelig forskel i både dine vippers styrke og fylde, men også i vipperne form, da de får et lille løft og dermed en smuk buet form. Denne vippeserum er bedst i test!

  Om RevitaLash vippeserum 

  RevitaLash Eyelash Conditioner er et serum til øjenvipperne, der både plejer og styrker dem, så de bliver stærkere og mere fyldige. Serummet virker i løbet af 3-8 uger, hvorefter du vil kunne se en betydelig forskel i dine vippers udseende og styrke.

  Produktet indeholder blandt andet hvedeprotein, morgenfrue og grøn te, hvilket skaber en formular, der gør vipperne smidige, så de ikke knækker, samt fremmer vækst og forlænger hårenes livscyklus.

  Udvalgte specifikationer:

  • Plejer og styrker vipperne 
  • Virker på 3-8 uger
  • Giver vipperne et løft 
  • Gør vipperne smidige, så de ikke knækker
  • Fremme hårvækst

  Xlash Eyelash Serum 3 ml – vippeserum testet af øjenlæger

  • Cruelty free
  • Testet af øjenlæger
  • Velegnet til alle hudtyper
  • En af de billigste vippeserummer

  Xlash Eyelash Serum 3 ml

  Introduktion

  Xlash Eyelash Serum har scoret 3.9 stjerner ud af 5 stjerner i bedømmelser blandt andet med kommentaren: ”Da jeg købte produktet, troede jeg egentlig ikke det ville virke. Men efter ca.2 mdr. begyndte jeg at kunne se resultatet. Jeg har fået meget tykkere og længere vipper! (…) jeg oplever ikke at vipperne falder hurtig af, faktisk synes jeg, at jeg taber færre vippehår nu end før.”

  Om Xlash Eyelash Serum

  Xlash Eyelash Serum er testet af øjenlæger, der efter 28 dage har fået kliniske resultater, der viser, at længden øges med 45%, volumen øges med 40% og tykkelsen af vipperne øges med 20%. 

  Påfør Xlash Eyelash Serum på rene vipper i en tynd linje langs vipperoden på de øverste vipper én gang om dagen og helst hver aften, da dette lader serummet virke natten over.

  Udvalgte specifikationer:

  • Øger vippernes vækst, fylde, længde og tykkelse
  • Testet af øjenlæger
  • Cruelty free

  iGlow Lash Maximizer 2 ml vippeserum – Giver vipperne optimale vækstforhold

  • Virker ved hjælp af naturlige antioxidanter
  • Øger blodcirkulationen i de små blodkar og giver vipperne optimale vækstforhold
  • Er klinisk testet og EU-godkendt

  iGlow Lash Maximizer 2 ml.

  Introduktion

  iGlow Lash Maximizer er en forlængende øjenvippe serum, der giver lange, fyldige og glamourøse øjenvipper i løber af 3-8 ugers brug. 

  Om iGlow Lash Maximizer

  iGlow Lash Maximizer giver lange, fyldige og mørkere vipper efter blot 3-8 ugers brug.

  iGlow Lash Maximizer ndeholder naturlige antioxidanter, der beskytter og styrker de enkelte hårstrå samt skaber optimale vækstforhold ved at øge blodcirkulationen i de små blodkar, der fører ind til vippernes hårsække. Det er denne funktion, der adskiller produktet fra lignende produkter på markedet. 

  Påfør serummet hver aften på ren hud, efter du har fjernet din øjenmakeup, ligesom du ville påføre en eyeliner langs den øverste vippekant. På den måde trænger produkterne ind i huden i løbet af natten og får lov til at virke. 

  Udvalgte specifikationer:

  • Virker efter 3-8 ugers brug
  • Indeholder naturlige antioxidanter
  • Øger blodcirkulationen I de små blodkar

  Clinique Lash Building Primer 4,8 gr. – Optimerer effekten af din mascara

  • Testet af øjenlæger
  • Allergitestet
  • Fri for parfume

  Clinique Lash Building Primer 4,8 gr.

  Introduktion

  Clinique Lash Building Primer er en primer til dine øjenvipper, der optimerer effekten af din mascara samt plejer dine vipper.

  Om Clinique Lash Building Primer 4,8 gr.

  Clinique Lash Building Primer er en transparent primer til dine øjenvipper, der forstærker effekten af din mascara. 

  Den er fremstillet af en unik kombination af polymerer, der får mascaraen til at holde bedre samt gør vipperne længere og fyldigere samt reparerer og plejer dine tørre vipper.

  Påfør Clinique Lash Building Primer I et tykt lag i opadgående bevægelser på vipperne, inden du påfører din mascara. 

  Clinique Lash Building Primer 4,8 er testet af øjenlæger, fri for parfume og velegnet til sensitive øjne samt kontaktlinsebrugere.

  Udvalgte specifikationer:

  • Plejer, reparerer, forlænger og giver fylde
  • Optimerer effekten af din mascara
  • Testet af øjenlæger
  • Fri for parfume
  • Velegnet til både sarte øjne og kontaktlinsebrugere
  • Allergitestet

  LANCOME Cils Booster XL* – Øjenvippe serum, som beskytter og plejer

  • Primer til mascara
  • Beskytter dine øjenvipper
  • Indeholder pro-vitamin og E-vitamin

  LANCOME Cils Booster XL

  Introduktion

  LANCOME Cils Booster XL* er en hvid mascarabase, der får dine vipper til at se ekstra lange og ekstra fyldige ud i løbet af dagen.

   

  Om LANCOME Cils Booster XL*

  LANCOME Cils Booster XL* giver dine vipper ekstra længde og ekstra volumen, hvis du bruger den under din almindelige mascara. Mascara primeren indeholder microfibre, der garanterer netop denne længde og fylde, hvorfor den netop er den perfekte base til din mascara. 

  Mascara primeren indeholder pro-vitamin B5 og E-vitamin, hvilket er ingredienser, der plejer og beskytter vipperne, samt gør dem både stærkere, mere smidige og modstandsdygtige.

  Påfør LANCOME Cils Booster XL* umiddelbart før du bruger din mascara for at opnå ekstra lange og fyldige vipper.

  Udvalgte specifikationer:

  • Primer dine øjenvipper inden brug af mascara
  • Giver længde og volumen
  • Giver stærkere, mere smidige og modstandsdygtige vipper
  • Plejer og beskytter dine vipper
  • Indeholder pro-vitamin B5 og E-vitamin.

  Swiss Clinic Brow Enhancer Serum – 75% øget hårvækst efter kun 7 dage

  • Øger hårvæksten med 75% efter kun 7 dages brug
  • Modvirker hårtab
  • Giver tættere og fyldigere bryn

  Swiss Clinic Brow Enhancer Serum 6 ml

  Introduktion

  Swiss Clinic Brow Enhancer Serum er et effektivt produkt med aktive ingredienser, der resulterer i fyldige bryn efter kun 7 dages brug.

  Om Swiss Clinic Brow Enhancer Serum 6 ml

  Swiss Clinic Brow Enhancer Serum er et aktivt produkt, der giver tættere og fyldigere bryg ved at øge hårvæksten samt modvirke hårtab.

  Swiss Clinic Brow Enhancer Serum indeholder 2 aktive og banebrydende ingredienser, der øger hårvæksten i hårsækkende med op til 75% efter kun 7 dages brug, hvorfor den adskiller sig fra lignende produkter, der bruger flere uger om at vise resultater. 

  Påfør Swiss Clinic Brow Enhancer Serum på brynet i hårenes groretning både morgen og aften for det bedste resultat. Når resultatet er opnået, kan forbruget nedsættes til et par gange om ugen. 

  Udvalgte specifikationer:

  • Giver tætte og fyldige bryn
  • Øger hårvæksten og styrker hårene
  • Modvirker hårtab
  • Nem at påføre

  M2 Beauté Eyelash Activating Serum – Forlænger vippernes levetid

  • Giver stærkere, længere og fyldigere vipper
  • Forlænger vippernes levetid
  • Optimalt resultat efter 16 uger

  M2 Beauté Eyelash Activating Serum 4 ml

  Introduktion

  M2 Beauté Eyelash Activating Serum er et produkt, der giver stærkere, længere og mere fyldige vipper på kort tid samtidig med, at produktet forlænger vippernes levetid.

  Om M2 vippeserum Beauté Eyelash Activating 

  M2 Beauté Eyelash Activating Serum giver stærkere, længere og mere fyldige vipper igennem det aktive stof MDN, der stimulerer vippernes naturlige vækst og biotin, der styrker vippernes samtidig med, at vippernes levetid forlænges.

  Efter blot 6-8 uger vil du kunne se en betydelig forskel i vippernes længde, tæthed og styrke, samt i nogle tilfælde mørkere vipper, der buer harmonisk, og efter 16 uger vil du have opnået det optimale resultat.

  Påfør serummet ligesom en flydende eyeliner langs vippekanten én gang dagligt på afrenset hud.

  Udvalgte specifikationer:

  • Giver stærke, fyldige og lange øjenvipper
  • Stimulerer vippernes vækst
  • Styrker vipperne
  • Forlænger vippernes levetid
  • Synligt resultat efter 6-8 uger
  • Optimalt resultat efter 16 uger.

  Xlash PRO Eyelash Serum 6 ml – Cruelty free vippeserum

  • Cruelty free
  • Testet af øjenlæger
  • Indeholder naturlige ingredienser og urter

  Xlash PRO Eyelash Serum 6 ml

  Introduktion

  Xlash PRO Eyelash Serum har scoret 3.9 stjerner ud af 5 stjerner blandt 78 bedømmelser blandt andet med kommentaren: ” Den er virkelig god, og kan sagtens anbefales. efter at have haft eyelashextentions på i 4-5 måneder, havde jeg virkelig korte vipper, hvor at mascara ikke hjalp det store. Jeg har nu fået de flotteste og længste vipper, jeg nogensinde har haft, og den kan klart anbefales.”

  Om Xlash PRO Eyelash Serum 6 ml

  Xlash PRO Eyelash Serum er testet af øjenlæger, hvor de kliniske resultater efter 28 dage viser, at vipperne har opnået 45% mere længde, 40% mere volumen og 20% mere tykkelse.

  Påfør Xlash PRO Eyelash Serum på rene vipper i en tynd linje langs vipperoden på de øvre vipper én gang om dagen. Brug gerne serummet om aftenen, så det kan få lov at virke natten over.

  Udvalgte specifikationer:

  • Øger vippernes vækst
  • Giver mere volumen, længde og tykkelse
  • Testet af øjenlæger
  • Cruelty free
  • Indeholder bl.a. naturlige ingredienser

  Nanolash vippeserum – Synlige resultater på kun 4 uger

  • Forstærker og plejer dine vipper
  • Giver smidige og fleksible vipper
  • Synlige resultater efter 4 uger

  Nanolash Eyelash serum - Synlige resultater på kun 4 uger

  Introduktion

  Nanolash Eyelash serum har scoret hele 4,5 stjerne ud af 5 stjerner hos 222 bedømmelser. 

  Om Nanolash Eyelash serum

  Denne Nanolash Eyelash serum giver smukke, lange og fyldige vipper ved hjælp af sin unikke formel, der hurtigt absorberes ind i øjenvippernes rødder og dermed forstærker og forlænger dem. Serummen giver hårsækkene næring og giver dem et stærkere udgangspunkt og dermed et stærkere resultat. 

  Nanolash Eyelash serum virker efter 4-6 uger, hvo du vil opdage forskellen på dine vipper, der vil være længere og stærkere, og også i nogle tilfælde mørkere. 

  Påfør serummet helt tæt på vippekanten præcis ligesom en eyeliner hver aften inden sengetid på afrenset hud, så produktet kan virke i natten over. Pas på du ikke kommer i for tæt kontakt med selve øjet.

  Udvalgte specifikationer:

  • Farve: Transparent
  • Finish: mere volume og længde
  • Egenskaber: vækststimulerende

  GOSH Growth Serum The Secret Of Longer Lashes 6 ml – Øger procentdelen af hår

  • Indeholder SymPeptide XLash og Follucusan
  • Øger procentdelen af hår
  • Rig på aktive ingredienser

  GOSH Growth Serum The Secret Of Longer Lashes 6 ml

  Introduktion

  GOSH Growth Serum The Secret Of Longer Lashes er et serum til vipperne, der gør dem stærkere, tykkere, mere fyldige og også øger hårvæksten af vipperne.

  Om GOSH Growth Serum The Secret Of Longer Lashes

  GOSH Growth Serum The Secret Of Longer Lashes er et effektivt serum, der både plejer og styker vipperne via aktive ingredienser, så de bliver stærkere, kraftigere og dermed mere fyldige. 

  GOSH Growth Serum The Secret Of Longer Lashes ndeholder den vækstaktive SymPeptide XLash, der har en synlig effekt på vippernes længde og tykkelse og Follucusan, der ligeledes resulterer i tykkere vipper, men også fremmer hårvækst og øger procentdelen af hår.

  Påfør GOSH Growth Serum The Secret Of Longer Lashes på rene øjne, der er fri for makeup, langs den øvre vippekant hver aften, så produktet kan få lov at virke natten over.

  Udvalgte specifikationer:

  • Rig på aktive ingredienser
  • Giver stærkere og fyldigere vipper
  • Øger procentdelen af hår
  • Indeholder SymPeptide XLash og follicusan

   

  Eksperten anbefaler: Sådan vælger du den rigtige vippeserum

  Ifølge beauty-eksperten Helle Wedderkopp er den optimale vippeserum til dig afhængig af, hvad du ønsker at opnå. Hvis du skal giftes eller skal til en stor fest, kan det være du ønsker dig lange, flotte vipper uden at skulle ty til kunstige vipper. I så fald anbefaler hun, at du anvender en vippeserum i god tid, da du skal have lidt tålmodighed med effekten. Du kan dog få vippesera, der virker hurtigere end andre, så det kan være det rette valg for dig. 

  Omvendt kan det være, at du har brugt mascara og vippebukker i mange år – måske har din alder også indhentet dig – så dine øjenvipper er blevet slidte. Så vil du formentlig foretrække et produkt, der er udviklet til at give ekstra pleje og styrke, så dine naturlige øjenvipper bliver stærkere og mere fyldige på sigt. Denne langsigtede løsning giver ofte også et mere naturligt og fyldigt resultat. 

  Wedderkopp nævner også vippesera, der plejer mens du har mascara på udenover. De har ofte til formål at give mere volume og længde til dine vipper.

  Endelig anbefaler hun, at du ikke glemmer brynene. I øjeblikket er der meget fokus på flotte øjenbryn, da de danner ramme om ansigtet. Derfor kan du med fordel investere i en brynserum, så de får den nødvendige pleje. 

  Du kan også læse MasterClass’ artikel om, hvordan man påfører øjenvippe serum bedst muligt.

  Sådan har vi udvalgt produkterne

  I denne vippeserum testoversigt har vi forsøgt at fremhæve populære produkter, der er blevet anmeldt positivt af tidligere købere. På den måde sikrer vi, at vi udelukkende anbefaler produkter til dig, som andre allerede har testet og anmeldt. 

  Sådan får du lange og fyldige vipper

  Hvis du drømmer om de smukkeste bambi vipper, bør du finde det perfekte produkt til dig i vores vippeserum testoversigt. Det effektive serum indeholder aktive ingredienser, som vil pleje dine vipper og få dem til at vokse. Så hvis du vil have smukke, lange vipper, bør du finde din serum med det samme.

  Beskrivelse af kilder og tests

  Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
  Trustpilot.com

  Trustpilot.com er en hjemmeside, hvor forbrugere kan anmelde brands og virksomheder. Udover at skrive en anmeldelse, kan forbrugerne give en rating på mellem 1 og 5 stjerner. Siden bruges især til at anbefale eller advare mod bestemte webshops.

  På Trustpilot.com er brandet Sanzi Beauty, der har lavet Sazi Beauty Vippeserum 5ML, som er med i denne oversigt, blevet anmeldt. De har fået en flot samlet rating på 4.7/5 stjerner, og især deres vippeserum bliver rost meget af forbrugerne i anmeldelserne.

  Du kan se anmeldelserne her

  På Trustpilot.com er NaturligOlie som har lavet Naturligolie Økologisk Bryn- og Vippeserum blevet anmeldt. De har fået en rating på 4,9/5 stjerner baseret på mere end 2850+ anmeldelser.

  Du kan se anmeldelserne af NaturligOlie her

  FAQ

  Hvilket vippeserum er det bedste produkt på markedet?
  Det er selvfølgelig meget individuelt, hvilket vippeserum man hver især foretrækker. Et godt bud på det bedste vippeserum, som er på markedet lige nu, er dog Hairlust Eyelash Enhancing Serum, som er blevet kåret til at være den bedste til prisen. Serummet er velegnet til svage og tynde vipper.
  Hvad bør jeg være opmærksom på, når jeg skal købe vippeserum?
  Når du skal vælge dig et vippeserum, så er det vigtigt, at du er opmærksom på, hvad dine behov er. Der er efterhånden et hav af forskellige serummer, hvormed du bør gå efter lige den slags, som lever bedst op til de egenskaber, som du ønsker.
  Virker vippeserum egentlig?
  Ja, der er videnskabeligt belæg for, at vippeserummer virker. Hvis du dog vil være helt sikkert på, at det serum, som du køber, med garanti virker, så bør du gå efter et serum, som er FDA-godkendt, da disse serummer er blevet testet og har bevist, at de virker.
  Er det sikkert at bruge vippeserum?
  Ja, de vippeserummer, som du finder i butikkerne, er generelt sikre at bruge. Det er en skrøne, at vippeserum skulle være skadeligt, men du bør selvfølgelig altid bruge det med varsomhed, såvel som at du bør vælge velkendte brands, som du selv kender, eller som har gode anmeldelser.

   

  Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

  Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

   

  Tolure Hairplus Vippe / Bryn Serum – vippeserum

  • Giver tættere bryn
  • Fremmer hårvækst
  • Modvirker hårtab.

  Tolure Hairplus Vippe

  Introduktion

  Tolure Hairplus Vippe / Bryn Serum har scoret hele 4.1 stjerner ud af 5 stjerner blandt 10 anmeldelser blandt andet med kommentaren: ”Den bedste vippeserum nogensinde!!! Jeg har nok prøvet omkring 10 forskellige vippe serum, og der er ingen af de andre der kan det samme som HairPlus kan. Det svier ikke i eller omkring mine øjne, man ser hurtigt resultat, prisen er rimelig, og den er rigtig drøj i brug. Et produkt jeg altid har en reserve af HVIS NU”.

  Om Tolure Hairplus Vippe / Bryn Serum

  Tolure Hairplus Vippe / Bryn Serum har en unik formel, der stimulerer hårsækkene og fremmer deres naturlige vækstpotentiale ved hjælp af bio-peptider, der også styrker hårets struktur og dermed modvirker hårtab. 

  Tolure Hairplus Vippe / Bryn Serum indeholder vitamin A, C og E, hvilket giver din hud de optimale næringsstoffer og ginseng, der intensiverer blodtilførslen til området.

  Udvalgte specifikationer:

  • Indeholder Vitamin A, C og E, der giver huden de rette næringsstoffer
  • Indeholder ginseng ekstrakt, der øger blodtilførslen.
  • Modvirker hårtab

  Vores skribent og research-team

  Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

  Find mere information her

  Træt af det gamle glattejern og på jagten efter en ny?
  Så læs også vores artikel: Nyt glattejern? Find de bedste i test her

  Vippeserum: De bedste i test

  • HairLust Eyelash Enhancing Serum
  • Sanzi Beauty Vippeserum 5ML
  • Eyelash & Eyebrow Growth Serum 8 ml
  • NaturligOlie Økologisk Bryn- og Vippeserum
  • RevitaLash Eyelash Conditioner 2 ml
  • Xlash Eyelash Serum 3 ml
  • iGlow Lash Maximizer 2 ml
  • iGlow Eyebrow Serum 5 ml.
  • Clinique Lash Building Primer 4,8 gr
  • LANCOME Cils Booster XL
  • Swiss Clinic Brow Enhancer Serum
  • M2 Beauté Eyelash Activating Serum
  • Xlash PRO Eyelash Serum 6 ml
  • Nanolash Eyelash serum
  • GOSH Growth Serum The Secret Of Longer Lashes 6 ml

  Bedøm denne artikel

  Klik på en stjerne for at bedømme