Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Bedste Hårvitaminer: Vores bud på de 7 bedste vitaminer til håret

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Bedste Hårvitaminer: Vores bud på de 7 bedste vitaminer til håret

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Kæmper du med hårtab eller slidte spidser? Sundt hår er ikke kun et resultat af ydre pleje, men også af indtagelse af de rette vitaminer og mineraler. Faktisk er det B-vitaminet, biotin, der har stor betydning for vores hår- og skægvækst.

Hvis du drømmer om fyldigere hår, eller oplever problemer som hårtab og slidte spidser, kan hårvitaminer være løsningen. I denne artikel vil vi guide dig gennem vores bud på de 7 bedste hårvitaminer. Så lad os dykke ned i en verden af hårpleje fra indersiden.

Vores favorit hårvitaminer

Hairlust Hair Formula Gummies for Women

Gå til bedste pris Læs mere
Vitayummy Hår & Negle Vitaminer
Lager

Vitayummy Hår & Negle Vitaminer

Gå til bedste pris
151 Kr. hos Helsegrossisten
Læs mere
Lager
Sugarbearhair vitaminer til håret
Lager

Sugarbearhair vitaminer til håret

Gå til bedste pris
239 Kr. hos Lyko
Læs mere
Lager

Seneste ændring:

Den 5. marts 2024 tilføjede vi Lernberger Stafsing Hair Vitamins til vores artikel.

Tidligere ændringer:

16. august 2023

Vi opdaterede vores artikel den 16/08/2023 med produktet “Hair Luxious”, som er et vegansk hårvitamin i form af tabletter.

16. august 2022

Vi har lavet dybdegående research og analyseret produkternes specifikationer og funktioner for at kunne lave en detaljeret sammenligning. Det har resulteret i, at vi i vores artikel har fået en stor sammenligningstabel, der giver et grundigt overblik over de vigtigste produktegenskaber, specifikationer og bruger- og ekspertanmeldelser. Tabellen har til formål at give dig en bedre forståelse af Hårvitaminer, så din beslutning i højere grad træffes ud fra et informeret grundlag.

11. august 2022

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Det skal du overveje, inden du køber hårvitaminer:

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 7 bedste hårvitaminer i test-guiden 2024:

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Yuaia Hårvitaminer - hårvitaminer med naturlige smagsstoffer og farvestoffer

 • 4,9/5 på Google shopping

Yuaia hårvitaminer er designet til dem, der ønsker vitaminer til håret med et højt indhold af næringsstoffer, såsom folinsyre, biotin og vitamin B12. Det er et godt valg for alle, der ønsker en bedre hårvækst eller bare gerne vil bevare et sundt hår.

Dagens bedste priser og tilbud på Yuaia Hårvitaminer:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Højt indhold af folinsyre, biotin og B12-vita
 • Fri for gluten, laktose og gelatine
 • Naturlig jordbærsmag

Anmeldelse: Produktanalyse af Yuaia Hair Vitamins

SPECIFIKATIONER

 • Antal stk: 60
 • Type: Piller
 • Vegansk

Yuaia hårvitaminer hjælper med at nære håret indefra og ud. Hårvitaminerne er fri for gelatine, gluten og laktose, hvilket gør dem velegnede til veganere og andre med diætrestriktioner. Produktet er lavet med bambusekstrakt og giver et ekstra boost af næring, så dit hår ser bedst muligt ud. Med en anbefalet daglig dosis på to piller om dagen og en naturlig jordbærsmag gør hårvitaminerne det nemt at få det hår, du ønsker dig. Indtagelse af den daglige dosis vil hjælpe med at nære håret og fremme hårvækst, helbrede hårsækkene og styrke hårstråene. Den naturlige jordbærsmag i hårvitaminerne giver en behagelig og forfriskende smag, der kan gøre det nemmere for dig at holde fast i din nye hårsundhedsrutine.

Hvad siger brugere og eksperter om Yuaia Hair Vitamins?

Brugernes vurderinger af hårvitaminerne er overvældende positive, med en gennemsnitlig vurdering på 4,9 ud af 5 stjerner ifølge Google. Kunderne fortæller, at hårvitaminerne har hjulpet dem med at nå deres ønskede mål såsom hårvækst, øget glans og reduceret hårtab. Mange skriver også, at vitaminerne har hjulpet dem med at holde deres hår sundt uden brug af skrappe kemikalier eller andre behandlinger. Shoppen Yuaia Haircare har også fået 4,7/5 stjerner på Trustpilot baseret på 305 anmeldelser, hvilket viser, at virksomheden har både gode produkter og god service.

Mere om Yuaia Hårvitaminer

Ifølge Yuaia Haircare giver kosttilskuddet håret næring indefra og kan hjælpe med at opbygge en normal og sund hårstruktur. 

Yuaias hårvitaminer blev i 2021 nomineret af Danish Beauty Award i kategorien Inner Beauty Award. Yuaia Haircare har derudover fået 4,7/5 stjerner på Trustpilot baseret på 178 anmeldelser, hvilket vidner om, at virksomheden både har gode produkter og god service. 

Redaktionens vurdering

Med et bredt indhold af vitaminer og mineraler kan disse hårvitaminer passe til alle hårtyper, men det kan tage noget tid, før du oplever virkningen. Naturlige smags- og farvestoffer gør dem velsmagende, men den meget søde smag kan dog for nogle være lidt for sukret. Alt i alt er disse vitaminer til håret en god og effektiv måde at fremme sund hårvækst på med minimal indsats fra din side.

Fordele og ulemper ved Yuaia Hårvitaminer

Fordele

 • En bred vifte af vitaminer
 • Indeholder bambusekstrakt
 • Nærer håret indefra
 • Velegnet til alle hårtyper

Ulemper

 • Smagen kan være for sød for nogle
 • Det tager noget tid, før du oplever effekt

Hairlust Hair Formula Gummies for Women - sukkerfrie vitaminer til håret

 • 4,2/5 stjerner på Trustpilot
 • Høj bedømmelse på momstertest.dk
 • 4,2/5 på Google shopping

HairLust Hair Formula Gummies har et højt indhold af biotin, som er et vigtigt næringsstof for håret. Vingummierne er gode til dig, der gerne vil forbedre den generelle tilstand af dit hår, eller vil øge hårets tykkelse eller længde.

Dagens bedste priser og tilbud på Hairlust Hair Formula Gummies for Women:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Højt indhold af biotin
 • Indeholder silica fra bambusekstrakt
 • Klinisk testet

Anmeldelse: Produktanalyse af HairLust Hair Formula Gummies

SPECIFIKATIONER

 • Antal stk: 90
 • Type: Vingummier
 • Vegansk

HairLust Hair Formula Gummies er en unik hårvitaminformular, der indeholder silica fra bambusekstrakt for at nære hårsækkene og fremme hårvæksten. De er klinisk testede og er helt fri for sukker, hvilket gør dem til et ideelt valg for blandt andet diabetikere. Den daglige dosis består af tre vingummier, der ved regelmæssigt brug giver nok vitaminer og mineraler for et flot og sundt hår. Sammenlignet med andre hår vitaminer er HairLust et godt alternativ, da det tilbyder alle de essentielle næringsstoffer uden tilsat sukker eller kunstige ingredienser, der kan forstyrre de naturlige hårprocesser.

Hvad siger brugere og eksperter om HairLust Hair Formula Gummies?

Hårvitaminerne har fået gode anmeldelser fra brugerne på Google med et gennemsnit på 4,2 ud af 5 stjerner. Derudover har hårvitaminerne fået en imponerende score på 42 ud af 45 point på momstertest.dk med fremragende vurderinger inden for funktionalitet (14/15), kvalitet (15/15) og pris (13/15). Dette gør hår vitaminer til et godt valg for dig, der ønsker at give dit hår den bedst mulige pleje. Anmeldelserne har været overvejende positive, og brugerne har oplevet, at hårvæksten og hårets sundhed er forbedret. Baseret på 8.000+ anmeldelser har firmaet HairLust i øvrigt fået 4,4/5 stjerner på Trustpilot. Hvis du vil have mere hårpleje fra Hairlust, så se de bedste Hairlust shampoo her.

Mere om Hairlust Hair Formula Gummies for Women

Det er ikke kun kunderne, som er glade for produktet. Vitaminerne til håret er tidligere nomineret til Danish Beauty Award, Costumes Beauty favourites og Costumes Skønheds favoritter, som tydeligt indikerer, at produktet anerkendes for sin virkning og kvalitet.

Redaktionens vurdering

Hårvitaminerne indeholder naturlige ingredienser, har en behagelig smag og er diabetikervenlige, hvilket gør dem til et rigtig fint hårtilskud. Vingummierne indeholder en unik blanding af hårnærende vitaminer og mineraler, såsom biotin, folinsyre, zink og A- og E-vitamin. Kombinationen af alle disse næringsstoffer sikrer maksimal hårsundhed og forbedret udseende. Selvom emballagen kan være svær at åbne og lukke, opvejes dette nemt af fordelene. Vi anser dette produkt som værende et godt sukkerfrit alternativ, der vil hjælpe dig med at opnå de ønskede resultater uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller smag.

Fordele og ulemper ved Hairlust Hair Formula Gummies for Women

Fordele

 • Naturlige smags- og farvestoffer
 • Helt fri for sukker
 • God smag
 • Diabetikervenlig

Ulemper

 • Emballagen er lidt svær at åbne og lukke

Hair Luxious - Vegansk hårvitamin i form af tabletter

Hårvitamerne fra Hair Luxious indebærer en blanding af B-vitaminer, og herunder det velkendte D-biotin, der ofte fremhæves som “hårvitaminet”, og sammensætningen af vitaminer er derfor et godt valg for dig, der ønsker at styrke dit hår.

Dagens bedste priser og tilbud på Hair Luxious:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • 25 udvalgte ingredienser
 • Månedlig dosis i én dåse
 • Indeholder flere B-vitaminer inklusiv D-bioti

Anmeldelse: Produktanalyse af Hair Luxious

SPECIFIKATIONER

 • Antal stk: 60
 • Type: Tabletter
 • Vegansk

25 veganske ingredienser
Hair Luxious er et avanceret hårtilskud med en omfattende blanding af 25 ingredienser, der er udvalgt til at give optimal næring indefra og ud, og blandt de essentielle ingredienser er selen, zink og jern. Herunder hjælper selen med at fremme hovedbundens sundhed og understøtter kroppens naturlige evne til at bekæmpe oxidativ stress, hvilket i sidste ende bidrager til levende og sundt hår. Hertil hjælper zink med at regulere olieproduktionen i hovedbunden, og til sidst suppleres det af jern, som hjælper med at lette transporten af ilt og næringsstoffer til hårsækkene, hvilket også er med til at give dig stærkt og smidigt hår. Derudover er hårvitaminerne et vegansk produkt, der også henvender sig til både veganere og vegetarer, der søger sunde ingredienser til at styrke deres hårs naturlige skønhed.

Praktisk anvendelighed og optimal dosering
Produkter fra Hair Luxious har en praktisk tilgang til hårpleje og indkapsler den optimale månedlige dosis i en enkelt beholder, og hver dåse indeholder derfor 60 tabletter, og den anbefalede daglige dosis sikrer en stabil tilførsel af vigtige næringsstoffer, der giver dit hår pleje. Derudover mener vi, at den gennemtænkte emballage gør det nemt for dig at indarbejde kosttilskuddet i din daglige rutine.

Doseringsanvisning: Anbefalet dagligt indtag er 2 tabletter. Doseringen bør ikke overskrides.

Mere om Hair Luxious

SPECIFIKATIONER

 • Antal stk: 60
 • Type: Tabletter
 • Vegansk

Redaktionens vurdering

Hårvitaminerne fra Hair Luxious har med sine 25 veganske ingredienser, herunder selen, zink og jern, potentiale til at styrke håret og fremme både hovedbundens sundhed og en stærk hårvækst, og vi mener, at deres engagement i at imødekomme veganere og vegetarer gør produktet yderligere attraktivt. Herunder har hårvitaminerne også en fordel i, at den månedlige dosis er indkapslet i en enkelt dåse, og den anbefalede daglige dosis på to tabletter sikrer en stabil og ensartet tilførsel af essentielle næringsstoffer, der understøtter hårets sundhed. Vi anerkender dog, at nogle personer kan have svært ved at sluge tabletter, og som en løsning hertil tilbyder Hair Luxious også hårvitaminer i form af vingummi, som er en alternativ mulighed, der opretholder den samme praktiske emballage.

Fordele og ulemper ved Hair Luxious

Fordele

 • Vegansk produkt
 • Tilsat selen, zink og jern
 • Leveres i en praktisk emballage

Ulemper

 • Nogle mennesker foretrækker ikke tabletform

Australian Bodycare Hair Loss Care - hårvitaminer til mænd og kvinder

 • 4,6/5 stjerner på Trustpilot

Australian Bodycare Hair Loss Care hårvitaminer hjælper med at bidrage til normal hårpigmentering og -vækst. Vitaminerne til håret er gode til alle, der ønsker at fremme sund hårvækst, reducere hårtab og bevare den naturlige farve i håret.

Dagens bedste priser og tilbud på Australian Bodycare Hair Loss Care:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Egnet til både mænd og kvinder
 • Bidrager til normal hårpigmentering
 • Biotin og zink for sund hårvækst

Anmeldelse: Produktanalyse af Australian Bodycare Hair Loss Care

SPECIFIKATIONER

 • Antal stk: 60
 • Type: Tabletter
 • Vegansk

Australian Bodycare Hair Loss Care tilbyder en omfattende løsning med hårvitaminer, der er specielt designet til at forebygge hårtab og tyndt hår. Dette produkt indeholder avanceret biotin, zink, cooper og capsaicin for at hjælpe med at stimulere hårvækst. Desuden er det dermatologisk testet, så du ved, at det er sikkert og effektivt til alle typer hår. Med en anbefalet dagsdosis på kun 2 kapsler kan denne pakke med 60 kapsler desuden holde i op til en måned. Sammenlignet med andre lignende produkter på markedet skiller disse hårvitaminer sig ud med sin unikke blanding af ingredienser, der genopretter hårets fylde og samtidig fremmer sund genvækst.

Hvad siger brugere og eksperter om Hair Loss Care piller?

Australian Bodycares vitaminer til håret er blevet bredt rost af kunderne for deres effektive virkning på hårets sundhed. På Trustpilot har producenten opnået en imponerende 4,6/5 stjernet bedømmelse fra mere end 10.000 anmeldelser. Vurderingerne er baseret på kundetilfredshed på tværs af en række kriterier såsom kvalitet, brugervenlighed, værdi for pengene og general kundeservice.

Mere om Australian Bodycare Hair Loss Care

Ved køb af disse hårvitaminer får du 60 kapsler, som svarer til en måneds forbrug. Kapslerne kan indtages af både mænd og kvinder.

Australian Bodycare lover, at du er garanteret resultater inden for 3-4 måneder. Skulle du imod forventning ikke opleve en mærkbar effekt, tilbydes du 100% tilfredshedsgaranti. 

Redaktiones vurdering

Hårvitaminerne fra Australian Bodycare indeholder hårplejende ingredienser som biotin, zink og C- og A-vitamin, der fremmer hårvækst og styrker hårstrået, samtidig med at brud reduceres. Derudover indeholder de essentielle fedtsyrer og antioxidanter, der er afgørende for at opretholde sundt hår. Dette veganervenlige produkt er velegnet til både mænd og kvinder, der ønsker at genoprette deres hårs sundhed og fylde. Selv om det kan tage noget tid, før virkningerne bemærkes, har produktet vist sig at give resultater, når det bruges regelmæssigt over tid. Hvis man bøvler med hårtab eller tyndt hår, er produktet klart en overvejelse værd for at få en sund hårvækst igen.

Fordele og ulemper ved Australian Bodycare Hair Loss Care

Fordele

 • Genskaber sundt og fyldigt hår
 • Forebygger hårtab og tyndt hår
 • Velegnet til veganere
 • Dermatologisk testet

Ulemper

 • Det tager noget tid, før du oplever effekt

Lernberger Stafsing - Mange hårvitaminer til en god pris

Lernberger Stafsing vitaminer er mere end bare vitaminer til håret. De sikrer nemlig ikke kun, at din hovedbund finder sin naturlige balance, men også at dine negle og dit hår bliver næret indefra. Hvis du går op i en holistisk tilgang til din krops sundhed, og samtidig gerne vil have et flot og velplejet look, både med hår og negle, så er Lernberger Stafsing helt klart noget for dig.

Dagens bedste priser og tilbud på Lernberger Stafsing:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Nærer både dine negle og hår
 • 2 måneders forbrug i én pakke
 • AnaGain™ som aktivt ingrediens

Anmeldelse: Produktanalyse af Lernberger Stafsing

SPECIFIKATIONER

 • Antal stk: 120
 • Type: Piller
 • Vegansk: ?

Mod hårtab

Lernberger Stafsing hår vitaminer skiller sig ud på det store marked for hårplejeprodukter ved at indeholde AnaGain™. Det er et nyt og effektivt indholdsstof, der er udvundet fra økologiske ærtespirer, og som er designet til at genoplive din hårvækstcyklus, mens det samtidig minimerer hårtab.

Lernberg Stafsing adskiller sig markant fra sine konkurrenter, heriblandt Yuaia Hair Vitamins og Hair Luxious, ved at tilbyde hele 120 piller i en pakke, mens de andre kun tilbyder 60 piller. Med dobbelt så mange sikrer kosttilskuddet dig en fuld forsyning i hele to måneder, og dermed undgår du at skulle købe en ny forsyning lige foreløbigt – en fordel for både dig og din pengepung.

Andre ingredienser

Lernberger Stafsings formel er udviklet med AnaGain™ og nøgleingredienser som bambusekstrakt, zinklaktat, nicotinamid (vitamin B3) og biotin. Ingredienserne spiller alle en vigtig rolle, når det kommer til at fremme din hårvækst samt forbedre hårets generelle sundhed og udseende. Takket være bambusekstraktens høje indhold af silicium bliver dit hår stærkere og mere elastisk, hvilket mindsker risikoen for, at dit hår knækker og samtidig giver dit hår en flot glans. 

 

Derudover sørger zink for at din hårfollikel forbliver sund, ved at støtte cellevæksten, mens nicotinamid øger keratinproduktionen – begge dele er essentielle for at forhindre hårtab og stimulere en sund hårvækst. Til sidst har vi biotin, der hjælper med at opretholde dit hårs struktur, idet det er en vigtig komponent i dannelsen af hårproteiner. Samlet set resulterer det hele i, at du får et tykkere og mere livligt hår, som både ser og føles sundere.

Mere om Lernberger Stafsing

SPECIFIKATIONER

 • Antal stk: 120
 • Type: Piller
 • Vegansk: ?

ForbrugerTest's vurdering

Med AnaGain som en nøgleingrediens, der er kendt for at fremme hårvækst samt forbedre hårcyklussen, er hårvitaminerne fra Lernberger Stafsing en effektiv løsning til at forbedre dit hår. 

Selvom Lernberger Stafsings ligger i en højere prisklasse sammenlignet med andre muligheder på markedet, er det vigtigt at huske, du får hele 120 piller med i en pakke – det er altså det dobbelte af, hvad du f.eks. modtager med Yuaia Hair Vitamins og Hair Luxious, der begge kun indeholder 60 piller. På den måde sikrer de ekstra piller, at du har nok til en behandling over to måneder – så slipper du for at skulle købe en ny pakke hele tiden.

Fordele og ulemper ved Lernberger Stafsing

Fordele

 • Med bambusekstrakt
 • Beriget med zinklaktat
 • Forskellige former for B-vitaminer (B3, B7, B1, B2, B12)

Ulemper

 • I det højere prisleje

Vitayummy Hår & Negle Vitaminer - vitaminer til negle og hår med et højt indhold af biotin

 • 4,7/5 på Google Shopping
 • 4,1/5 på Amazon

Den største fordel ved VITAYUMMY Hair & Nails Vitamins Raspberry er, at de både er effektive og smager godt. Det er også en super god løsning til dem, der ønsker at tage hårvitaminer på en indbydende måde, da disse kommer som vingummier med en lækker smag af hindbær.

Dagens bedste priser og tilbud på Vitayummy Hår & Negle Vitaminer:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Højt indhold af biotin
 • Med en smag af hindbær
 • Indeholder folinsyre, D-vitamin og B12-vitami

Anmeldelse og analyse af Vitayummy Hair & Nails Vitaminer Raspberry

SPECIFIKATIONER

 • Antal stk: 60
 • Type: Vingummier
 • Vegansk

Hårvitaminerne har et højt indhold af biotin, som er et vandopløseligt vitamin, der er en del af B-vitaminerne. Biotin er vigtigt for hårets sundhed, da det er med til at holde håret stærkt og sundt. Hårvitaminerne indeholder også andre vigtige næringsstoffer for hårets sundhed, herunder folinsyre, D-vitamin og B12-vitamin. Disse vitaminer til håret er med til at støtte hårvæksten og forhindre, at håret bliver tørt og knækker. Hår vitaminerne er allergivenlige og veganske, hvilket betyder, at de ikke indeholder kunstige smagsstoffer eller animalske ingredienser. Det gør dem til et godt valg for veganere og personer med allergier.

Hvad siger forbrugere om VITAYUMMY Hair & Nails Vitamins Raspberry?

Ifølge Googles sammenlægning af brugeranmeldelser på tværs af butikker har VITAYUMMY Hair & Nails Vitamins Raspberry en gennemsnitlig bedømmelse på 4,7 stjerner ud af 5 mulige. Amazon-kunder giver hårvitaminerne en gennemsnitlig bedømmelse på 4,1 stjerner ud af 5 mulige. Mange forbrugere har sagt, at de har oplevet forbedret hårvækst efter at have brugt disse hårvitaminer. Angiveligt skulle hårvitaminerne hjælpe med at forbedre hårets udseende, samt gøre det fyldigere og tykkere hos flere forbrugere. I modsætning til nogle andre vitaminer til håret indeholder dette produkt ikke nogen usunde tilsætningsstoffer eller kunstige ingredienser.

Mere om Vitayummy Hår & Negle Vitaminer

SPECIFIKATIONER

 • Antal stk: 60
 • Type: Vingummier
 • Vegansk

Redaktiones vurdering

Hårvitaminerne kan have en effekt på bare tre uger, samtidig med at de også øger stofskiftet, hvilket er godt, hvis du forsøger at tabe dig. Dog kan vingummierne være for søde for nogle, og så kan de klumpe sammen i glasset, da de er lidt klæbrige. Da hårvitaminerne indeholder en kraftfuld blanding af vitaminer og er fri for animalske ingredienser, synes vi, at det er blandt de bedste veganske hårvitaminer på markedet.

Fordele og ulemper ved Vitayummy Hår & Negle Vitaminer

Fordele

 • Allergivenlig og vegansk
 • Fri for kunstige smagsstoffer
 • Effekter kan ses efter blot 3 uger
 • Øger stofskiftet
 • Perfekt til dem, der ikke kan lide at sluge piller

Ulemper

 • Smagen kan være for sød for nogle
 • Lidt svært at få dem ud, da de kan klistrer sammen

Sugarbearhair vitaminer til håret - populære hårvitaminer hos kendisser

 • 4,7/5 stjerner på Trustpilot

Sugarbearhair tilbyder også vitaminer til håret, der kan tygges, som er en fordel for dem, der har problemer med at sluge piller. 

Dagens bedste priser og tilbud på Sugarbearhair vitaminer til håret:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Tilsat smag fra bær og citrusfrugter
 • Velegnet til vegetarer og allergikere
 • 13 vitaminer

Mere om Sugarbearhair vitaminer til håret

SPECIFIKATIONER

 • Vegansk
 • Type: Vingummier
 • Antal stk: 60 x 3

Hårvitaminerne har form som vingummibamser og deres forfriskende smag kommer fra bær og citrusfrugter. Produktet er bl.a. blevet promoveret af Kim og Khloe Kardashian på sociale medier.

Kosttilskuddet er fri for laktose, gluten og gelatine og kan derfor indtages af både vegetarer og allergikere. 

Fordele og ulemper ved Sugarbearhair vitaminer til håret

Fordele

 • Indeholder biotin og zink
 • Effekt inden for 3 måneder
 • Vegetariske

Ulemper

 • Højere prisklasse

Hvad skal du overveje, før du køber hårvitaminer

 • De bedste resultater: For at få de mest optimale resultater af hårvitaminer, bør du dagligt indtage den anbefalede dosis, som er angivet på pakken.
 • Indtag samtidig med måltider: Kroppen kan bedre optage næringsstofferne fra pillerne, hvis de indtages med et måltid.
 • Spis fortsat varieret: Hårvitaminer er et kosttilskud og bør ikke erstatte en varieret kost.
 • Kombiner med andre produkter: Læs nedenstående afsnit om madvaner og anbefalinger af andre plejeprodukter, du med fordel kan anvende sammen med hårvitaminerne.

 

arrow-more

Hvad er hårvitaminer?

Hårvitaminer er kosttilskud, der er designet til at fremme sundt hår, og ofte påvirker de også neglenes sundhed positivt. Disse vitaminer indeholder normalt en blanding af næringsstoffer såsom B-vitaminer, C-vitamin, biotin, jern og andre mineraler, som kan hjælpe med at styrke håret og forbedre dets sundhedstilstand. Mange mennesker tager vitaminer til håret for at forebygge hårtab eller for at styrke deres hår, især hvis de har en kost, der er mangelfuld i de nødvendige næringsstoffer. Det er dog vigtigt at bemærke, at resultaterne af at tage vitaminer til hår og negle varierer, og at det altid er bedst at tale med en læge, før man begynder at tage nogen form for kosttilskud.

Vitaminer til hår og negle kan komme i forskellige former, herunder som tabletter, kapsler, pulver og også som vingummi. Hårvitamin-vingummier er en populær form for hårvitaminer, da de er lette at tage, smager godt og kan gøre det mere behageligt at tage kosttilskuddet hver dag.

Hvilke vitaminer er godt for håret?

Vitamin A, B, C, D og E er de vitaminer til håret, som er mest vigtige.
Følgende vitaminer har betydning for vores hårvækst og indgår i ovenstående produktanbefalinger.

Biotin
Biotin er et B-vitamin, der naturligt findes i vores kost. Vitaminet indgår i de fleste fødevarer, men er særligt fremtrædende i æggeblommer, lever og havregryn. Biotin er grundlæggende for, at celler kan styrke håret.

C-vitamin
En stor del af vores hårstrå består af proteinet kollagen. Ved at indtage C-vitamin kan du ifølge eksperter hjælpe kroppen med at producere kollagen, som også er vigtigt for produktionen af nye hårsække. Du finder et højt indhold af C-vitamin i citrusfrugter.

E-vitamin
E-vitamin er et antioxidant, der ifølge eksperter kan reparere og opbygge vores hårceller. E-vitamin er særligt fremtrædende i fødevarer som mandler, frø og avocado.

Hvad kan jeg ellers gøre for at pleje mit hår?

 • Mindsk indtagelsen af usund mad, da vedligeholdelsen og udviklingen af håret kræver vitaminer og mineraler, der fås i en varieret og sund kost.
 • For at pleje dit hår, kan du bruge hårkur eller hårolie, som passer specifikt til dig.
 • Mindsk brugen af føntørrer og glatte- og krøllejern. Lad håret få en pause ved at lufttørre i stedet. Alternativt kan du bruge varmebeskyttende produkter mod høje temperaturer.
 • Forsøg så vidt muligt at begrænse brugen af tørshampoo. Selvom tørshampoo kan være nyttigt, hvis tiden er knap, kan langvarigt brug medføre en usund hovedbund og hårtab.
 • Ligeledes kan længerevarende brug af hårspray udtørre håret, så det potentielt begynder at spalte.
 • Du skal heller ikke glemme hårene i øjenbrynene. Med serum til øjenbryn kan du nemt vedligeholde dem, så du altid ser fly ud.

Er der nogle bivirkninger ved hårvitaminer?

Der kan være visse bivirkninger ved brug af hårvitaminer. Her er nogle mulige bivirkninger:

Maveproblemer: Nogle mennesker kan opleve maveproblemer som kvalme, opkastning eller diarré efter at have taget hårvitaminer. Dette kan være en reaktion på de indholdsstoffer, der er til stede i vitaminerne. Det anbefales at tage hårvitaminer med mad eller i delt dosis for at mindske risikoen for maveirritation.

Hududslæt: Enkelte mennesker kan udvikle hududslæt eller kløe som en allergisk reaktion på visse ingredienser i hårvitaminerne. Hvis du oplever hudreaktioner, bør du stoppe med at tage vitaminerne og konsultere en læge.

Ubalancer i næringsstoffer: Hårvitaminer kan indeholde høje doser af visse vitaminer og mineraler. Hvis du tager andre kosttilskud eller får tilstrækkelige mængder af disse næringsstoffer gennem din kost, kan det føre til ubalancer og potentielt skade din sundhed. Det er vigtigt at overveje dit samlede indtag af vitaminer og mineraler og undgå overdreven dosering.

Interaktion med medicin: Nogle hårvitaminer kan interagere med visse lægemidler. Hvis du tager medicin, er det vigtigt at konsultere din læge eller apoteket for at sikre, at der ikke er nogen kendte interaktioner mellem dine medicin og hårvitaminerne.

Det er vigtigt at huske, at bivirkninger kan variere fra person til person, og ikke alle vil opleve dem. Hvis du oplever vedvarende bivirkninger eller har bekymringer, er det bedst at konsultere en læge eller en sundhedsperson for rådgivning, der er tilpasset til din specifikke situation.

Beskrivelse af kilder og tests

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Momstertest.dk

Momster er et digitalt mediebureau med fokus på at skabe indhold, der taler til familier og mødre. Virksomheden har udviklet en unik måde at teste produkter på, som sikrer troværdighed og autenticitet; Momster Testen. Denne test indebærer, at tre testfamilier udvælges til at gennemgå det samme produkt, og hver familie får tid nok til at teste det ordentligt hjemme med deres familie.

Momster-teamet udvælger testfamilierne ud fra kriterier som f.eks. alder, bopæl og familieforhold. De ser også på, om familierne allerede kender og har brugt produktet, eller om de er nysgerrige efter at undersøge det. De tre anmeldelser, som de kommer frem til, bliver derefter samlet i ét blogindlæg og offentliggjort på Momstertest, som er en del af Momster.

 

Du kan se testen af HairLust Hair Formula Gummies ved at klikke her

Kundeanmeldelser

Trustpilot

På Trustpilot kan forbrugere anmelde forskellige producenter og forhandlere af produkter. Det er en velanset side, hvor forbrugerne giver deres oplevelser til kende med antal stjerner og en kommentar til anmeldelsen.

Anmeldelserne opdateres løbende
Thehairlust.dk: du kan se anmeldelserne her
Yummihaircare.dk: du kan se anmeldelserne her
Australian-bodycare.dk: du kan se anmeldelserne her
Nicehair.dk: du kan se anmeldelserne her
Du kan se anmeldelser af Hairlust ved at klikke her

Google Shopping

Google Shopping en online markedsplads baseret på kundeanmeldelser, der forbinder kunderne med de bedste produkter til deres behov. Kunderne kan sammenligne omkostninger på tværs af forskellige forhandlere og produkter ved hjælp af Google Shoppings søge- og købsmuligheder. De kan også let finde brugeranmeldelser og bedømmelser for et bestemt produkt, før de træffer en købsbeslutning.

Yuaia Hair vitaminer kundeanmeldelser kan findes her

HairLust Hair Formula Gummies kundeanmeldelser kan findes her

Vitayummy Hair & Nails Vitamins Raspberry kundeanmeldelser kan findes her

Amazon

Det største online marked i verden, Amazon, er stedet hvor millioner af købere går hen for at finde alle typer produkter – samt deres brugeranmeldelser. At købe let med et enkelt klik, links til andre websteder og brugeranmeldelser er blot nogle af de tjenester og funktioner, som Amazon tilbyder, så kunderne kan vurdere fordele og ulemper, før de foretager et køb.

Vitayummy Hair & Nails Vitamins Raspberry kundeanmeldelser kan findes her

FAQ

Hvilke hårvitaminer er bedst?
Der findes mange forskellige hårvitaminer på markedet. En af de mest populære udbydere blandt kunder og beauty awards er Yuaia Hårvitaminer.
Hvilke vitaminer styrker håret?
Vores hår og negle har brug for en række forskellige vitaminer og mineraler for at holdes sunde. Primært er der tale om magnesium, jern og A-, B-, C-, D-, E- vitamin.
Hvornår kan jeg se resultater fra hårvitaminerne?
Afhængigt af valget af hårvitamin kan du forvente, at effekten varierer fra 2-4 måneder. Personer i vitamin underskud vil hurtigere kunne se og mærke resultater.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme