Hairlust shampoo: Den ultimative guide til Hairlust shampoo

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

ANNONCER

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Hairlust shampoo: Den ultimative guide til Hairlust shampoo

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Vi har undersøgt og samlet information om en af de mest populære shampoo mærker på markedet, Hairlust, som er kendt for deres unikke formler, der kan hjælpe med at pleje og styrke dit hår.

Vi har dykket ned i produkternes egenskaber, ingredienser, fordele og ulemper, så du kan træffe en informeret beslutning, når du skal købe en ny shampoo til dit hår.

Læs med her for at lære mere om Hairlust shampoo og finde ud af, om de laver den rigtige shampoo til dit hår.

Vores favorit

Bedst Hairlust shampoo til skadet hår

Hair Growth & Repair Shampoo

Gå til bedste pris Læs mere
Bedste Hairlust shampoo til krøller

Hair Growth & Repair Shampoo for Curls

Gå til bedste pris Læs mere
Bedste hairlust shampoo til blondiner

Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes

Gå til bedste pris Læs mere
Bedste hairlust shampoo til mænd

Hair Growth & Repair Shampoo for Men

Gå til bedste pris Læs mere
Bedste Hairlust hårplejesæt

Hair Rehab Box

Gå til bedste pris Læs mere

Hvad skal man overveje, før man køber en Hairlust shampoo:

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 5 bedste Hairlust shampooer i test-guiden 2023:

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Bedst Hairlust shampoo til skadet hår test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Hair Growth & Repair Shampoo - til følsom hovedbund

Fordelen ved denne shampoo er, at den er fyldt med en række økologiske ingredienser, som hjælper med at fremme hårvækst og reparere tyndt eller skadet hår. Shampooen er derfor et godt valg, hvis du ønsker at forbedre dit hårs sundhed og udseende.

Hair Growth & Repair Shampoo
Bedst Hairlust shampoo til skadet hår

Dagens bedste priser og tilbud på Hair Growth & Repair Shampoo:

 • Formuleret med en række økologiske ingrediens
 • Certificeret vegansk
 • Fri for parabener, silikoner og sulfater

Anmeldelse og analyse af Hair Growth & Repair Shampoo

SPECIFIKATIONER

 • Volumen: 250 ml

En af shampooens hovedingredienser er koffein fra kaffebønneolie, som hjælper med at styrke cirkulationen og forbedre hårvæksten. Derudover hjælper den med at balancere hårets fugtniveau og forebygge spaltede spidser. Shampooen er velegnet til følsom hovedbund, da den er fri for skadelige kemikalier såsom parabener, silikoner og sulfater.

Det gør den til en god løsning for dig med sart hovedbund og spaltede spidser, der stadig ønsker at nyde godt af fordelene ved en kvalitetsshampoo. Derudover er den også certificeret vegansk af Vegan Society, hvilket betyder, at den er fremstillet uden animalske produkter eller biprodukter. Det gør den til et fremragende valg for dem, der følger en vegansk livsstil, og ønsker noget sundere hår.

Mere om Hair Growth & Repair Shampoo

SPECIFIKATIONER

 • Volumen: 250 ml

Redaktionens vurdering

Hair Growth & Repair-shampooen er et godt produkt, der hjælper med at pleje og reparere skadet hår. Den har en let duft med noter af ferskenblomst og brasilianske appelsiner, hvilket gør den dejligt forfriskende at bruge. Konsistensen er dog lidt for tyk, og flaskens plastik er ret robust, så det er svært at klemme den sammen. På trods af disse ulemper synes vi stadig, at denne shampoo er en af de bedste til skadet hår.

Fordele og ulemper ved Hair Growth & Repair Shampoo

Fordele

 • Velegnet til følsom hovedbund
 • Styrker cirkulationen
 • Certificeret vegansk
 • Let naturlig duft
 • Balancerer hårets fugtniveau og forebygger spaltede spidser

Ulemper

 • Konsistensen er en smule tyk
 • Plastikken i flasken er ret robust, så det er svært at klemme den
Bedste Hairlust shampoo til krøller test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Hair Growth & Repair Shampoo for Curls - med bambusekstrakt og aktiv Aquaxyl

Hair Growth & Repair Shampoo for Curls er en godkendt shampoo til krøllet hår, da den ikke indeholder sulfater. Det gør den til et godt valg, hvis du følger Curly Girl metoden, hvor man prøver at undgå skrappe kemikalier i hårprodukter, som kan virke skadende på krøller.

Hair Growth & Repair Shampoo for Curls
Bedste Hairlust shampoo til krøller

Dagens bedste priser og tilbud på Hair Growth & Repair Shampoo for Curls:

 • Velegnet til alle typer krøller
 • Godkendt til Curly Girl metoden
 • Indeholder bambusekstrakt og det fugtgivende

Anmeldelse og analyse af Hair Growth & Repair Shampoo for Curls

SPECIFIKATIONER

 • Volumen: 250 ml

Shampooen indeholder bambusekstrakt, som er kendt for sine reparerende egenskaber. Bambus er en naturlig siliciumkilde, der er med til at styrke håret og fremme sund vækst. Shampooen indeholder også Aquaxyl, der er en fugtgivende aktiv ingrediens, som hjælper med at fremme sund hårvækst ved at opretholde fugtbalancen i hovedbunden.

Derudover indeholder shampooen proteiner, der hjælper med at holde håret stærkt og sundt. Dette er særligt vigtigt for krøllet hår, da det kan være mere udsat for skader og brud.
Shampooen er certificeret vegansk af Vegan Society, hvilket betyder, at den ikke indeholder animalske produkter eller biprodukter og ikke er testet på dyr. Det gør den til et godt valg for alle, der leder efter en cruelty-free shampoo. Derudover har den en dejlig, tropisk duft, der helt sikkert vil få dig til at føle dig opfrisket, hver gang du bruger den.

Mere om Hair Growth & Repair Shampoo for Curls

SPECIFIKATIONER

 • Volumen: 250 ml

Redaktionens vurdering

Shampooen har en let konsistens, der gør den nem at påføre og fordele jævnt i håret. Den er også certificeret økologisk, hvilket betyder, at den er lavet med naturlige ingredienser og ikke indeholder skadelige kemikalier. Nogle brugere har dog oplevet, at den kan være lidt udtørrende, så hvis du har tørt hår, bør du måske bruge en balsam efter brug af denne shampoo. Derudover er flasken hård og firkantet, hvilket kan gøre det udfordrende at klemme shampooen ud. Trods dette anser vi stadig denne shampoo som det bedste valg til krøller.

Fordele og ulemper ved Hair Growth & Repair Shampoo for Curls

Fordele

 • Certificeret økologisk
 • Den indeholder protein, som holder håret stærkt
 • Let konsistens
 • Dejlig tropisk duft
 • Certificeret vegansk

Ulemper

 • Den kan være lidt udtørrende
 • Hård firkantet flaske
Bedste hairlust shampoo til blondiner test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Shampooen er designet til at vedligeholde lyst hår i en kølig, blond nuance. Den indeholder E-vitamin, som hjælper med at reparere og nære hovedbunden og hårsækkene, hvilket fremmer sund hårvækst.

Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes
Bedste hairlust shampoo til blondiner

Dagens bedste priser og tilbud på Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes:

 • Indeholder E-vitamin
 • Fugtgivende effekt på grund af naturlige ingr
 • Mango- og blåbærekstrakt beskytter håret

Anmeldelse og analyse af Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes

SPECIFIKATIONER

 • Volumen: 250 ml

Shampooen indeholder naturlige ingredienser som mango og blåbærekstrakt, som hjælper med at fugte håret og beskytte det mod skader. Mangoekstrakt er rig på A- og C-vitamin, som begge er effektive antioxidanter. Vitaminerne hjælper med at beskytte håret mod UV-stråler og andre former for miljøskader, samt stimulerer regenerering af hårceller og produktion af kollagen.

Blåbærekstraktet i shampooen er rig på polyfenoler, som er gavnlige for hovedbunden og hjælper med at forbedre hårets elasticitet og glans. Blåbærekstraktet har også antibakterielle egenskaber, som kan hjælpe med at berolige en irriteret hovedbund.

Shampooen hjælper med at fjerne det gullige eller orange skær i håret, som miljømæssige faktorer eller stylingprodukter kan forårsage. Ved at fjerne disse uønskede farvetoner hjælper shampooen med at holde håret flot og lyst.

Mere om Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes

SPECIFIKATIONER

 • Volumen: 250 ml

Redaktionens vurdering

Hair Growth and Repair hampooen til blondiner er fri for kemikalier som parabener og silikone, som over tid kan skade dit hår. Derudover efterlader den dit hår fyldigere, sundere og mere skinnende. Shampooens tykke konsistens kan være lidt af et problem, fordi den er svær at fordele jævnt i håret, men på trods af denne mindre ulempe, har vi kåret denne shampoo som den bedste til blondiner.

Fordele og ulemper ved Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes

Fordele

 • Giver fyldigere, sundere og mere skinnende hår
 • Fjerner gulligt og orange skær
 • Reparerer og styrker sund hårvækst
 • Fri for parabener, silikone, SLS/SLES sulfater

Ulemper

 • En lidt tyk konsistens
Bedste hairlust shampoo til mænd test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Hair Growth & Repair Shampoo for Men - med aloe vera og rosmarinolie

Hair Growth and Repair shampooen til mænd reparerer og regenererer hårsækkene, og har en dokumenteret effekt af tredjepartslaboratorier. Den er derfor velegnet til mænd, der oplever tidligt hårtab, da den indeholder ingredienser, der fremmer hårvækst og forhindrer yderligere hårtab.

Hair Growth & Repair Shampoo for Men
Bedste hairlust shampoo til mænd

Dagens bedste priser og tilbud på Hair Growth & Repair Shampoo for Men:

 • Økologisk aloe vera og rosmarinolie har en pl
 • Fri for sulfater, silikone og udtørrende alko
 • Dokumenteret effekt af tredjepartslaboratorie

Anmeldelse og analyse af Hair Growth & Repair Shampoo for Men

SPECIFIKATIONER

 • Volumen: 250 ml

Shampooen indeholder økologisk aloe vera, som er kendt for sine plejende egenskaber. Den indeholder vitaminer, mineraler, enzymer og antioxidanter, der kan nære og revitalisere hovedbunden og håret.

De gavnlige virkninger af økologisk aloe vera og rosmarinolie arbejder sammen for at forbedre hovedbundens sundhed, fremme hårvækst og hjælpe med at reparere skadet hår. Shampooen er certificeret økologisk og vegansk. Det betyder, at de ingredienser, der er brugt til at fremstille shampooen, er helt naturlige og ikke indeholder nogen skrappe kemikalier eller animalske biprodukter.

Shampooen er fri for skadelige kemikalier som sulfater, der kan være hårde mod hovedbunden og forårsage udtørring og afskalning, samt silikone, der også kan tynge håret og gøre det fedtet, og alkohol, der kan fjerne naturlige olier, hvilket fører til tørhed og krusning.

Mere om Hair Growth & Repair Shampoo for Men

SPECIFIKATIONER

 • Volumen: 250 ml

Redaktionens vurdering

Shampooen har en meget behagelig duft, som ikke er for overvældende. Den efterlader dit hår med en dejlig duft og en frisk fornemmelse. Den renser håret og hovedbunden i dybden og fjerner enhver ophobning eller snavs, der måtte være til stede. Den kunne dog godt skumme bedre, når den bruges, hvilket gør det lidt mere udfordrende at skylle den helt ud, men vi synes stadig, at denne shampoo fortjener at være vores bedste valg til mænd.

Fordele og ulemper ved Hair Growth & Repair Shampoo for Men

Fordele

 • Forbedrer hovedbundens sundhed
 • Certificeret økologisk og vegansk
 • Behagelig duft
 • Renser i dybden

Ulemper

 • Den kunne skumme bedre
Bedste Hairlust hårplejesæt test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Hair Rehab Box - 6 produkter til optimale vækstbetingelser

Hair Rehab Box er et sulfatfri shampoo og balsam sæt, der hjælper med at skabe optimale vækstbetingelser i hovedbunden. Det er designet til kvinder, der ønsker den bedst mulige hårpleje.

Hair Rehab Box
Bedste Hairlust hårplejesæt

Dagens bedste priser og tilbud på Hair Rehab Box:

 • Skaber optimale vækstbetingelser i hovedbunde
 • Fremstillet i Danmark
 • Fri for skadelige og uønskede kemikalier

Anmeldelse og analyse af Hair Rehab Box

Hair Rehab Box kommer med shampoo, balsam, en hårmaske, olie, et pudebetræk af ren bambus og en vådbørste. Shampooen og balsammen er sulfatfri og hjælper med at forebygge spaltede spidser, mens hårmasken er lavet med 98,9% naturlige ingredienser og hjælper med at styrke håret.

Hårolien er en blanding af lette olier, der hjælper med at nære og beskytte håret, og det rene bambuspudebetræk forhindrer sammenfiltring og beskytter håret, mens du sover. Æsken kommer også med en vådbørste, som hjælper med at rede håret ud og fordele shampooen og balsammen jævnt.

Produkterne er fremstillet i Danmark, hvor de produceres under streng kvalitetskontrol og kun med ingredienser af højeste kvalitet. Alle produkterne arbejder sammen for at skabe en afbalanceret og effektivt hårplejerutine, der ikke udtørrer håret eller hovedbunden, og resulterer i velplejet hår.

Redaktionens vurdering

Hair Rehab Box er et hårplejesæt, der bruger økologiske ingredienser til at pleje håret. Det er certificeret vegansk og økologisk, hvilket gør det til et godt valg for dig med følsom hud. Selvom shampooen kan føles tung for finere hår, er dette generelt et rigtig godt produkt, der fortjener sin pris som det bedste hårplejessæt.

Fordele og ulemper ved Hair Rehab Box

Fordele

 • Sættet består af 6 produkter
 • Plejer uden at udtørre hår eller hovedbund
 • Rene økologiske ingredienser
 • Certificeret vegansk og økologisk

Ulemper

 • Den kan føles tung til finere hår

Hvad skal du overveje, før du køber

 • Hårtype
  Når du skal ud og finde en ny shampoo, er det vigtigt, at du tænker over din hårtype. Personer med tørt hår kan have brug for en shampoo, der er specielt designet til at tilføre fugt; personer med fedtet hår bør kigge efter en shampoo, der hjælper med at kontrollere olieproduktionen; mens personer med krøllet hår bør vælge en shampoo, der hjælper med at definere og kontrollere krøller.Hvis man har farvet hår, kan man have brug for en sulfatfri shampoo for at forhindre udtværing, eller en shampoo, der er beregnet til bestemte hårfarver, f.eks. blondiner eller rødhårede. Blondiner kan have brug for en lilla shampoo for at modvirke gule toner, og personer med rødt hår bør overveje shampoo, der er designet til at øge glans og livlighed.
  Der findes også shampooer, der er udviklet til bestemte hårtyper, f.eks. fint eller tykt hår. Hvis du har fint hår, skal du undgå shampoo med skrappe kemikalier eller sulfater, da disse kan fjerne naturlige olier og få dit hår til at se tyndere ud. Tykt hår har brug for en shampoo, der hjælper med at tæmme krus og holde dit hår glat og sundt.
 • Ingredienser
  Når du køber en Hairlust shampoo, er det vigtigt at overveje, hvilke ingredienser der er mest gavnlige for din hårtype; det kan f.eks. være aquaxyl, havsalt, vitaminer, mangoekstrakt, bambusekstrakt, panthenol eller aloe vera. Aquaxyl er en ingrediens, der hjælper med at fastholde fugt og forebygge tørhed. Den findes ofte i shampooer, der er beregnet til tørt eller skadet hår. Havsalt er en ingrediens, der er rig på mineraler og vitaminer og kan hjælpe med at give volumen og glans.Mangoekstrakt er en naturlig balsam, der kan hjælpe med at blødgøre hårstråene og gøre det lettere at rede håret ud. Bambusekstrakt er et mildt rensemiddel, der er ideelt til en følsom hovedbund. Vitaminer som panthenol hjælper med at holde håret sundt og stærkt, og endelig er aloe vera en naturlig fugtighedscreme, der kan hjælpe med at berolige hovedbunden og reducere inflammation.

  Det er også vigtigt at være opmærksom på forskellige ingredienser, såsom silikone, parabener og sulfater, der kan skade vores hår i det lange løb. Silikone dækker håret og får det til at se skinnende ud, men over tid ophobes det og gør håret mat, livløst og svært at style. Parabener er konserveringsmidler, der hjælper med at forlænge shampooens holdbarhed, men de kan også forårsage irritation af huden. Sulfater er overfladeaktive stoffer, der hjælper med at skabe et fyldigt skum, men samtidig kan de også fjerne naturlige olier og efterlade håret tørt og skørt.

 • Særlige egenskaber
  Noget af det første du bør overveje, når du køber en Hairlust shampoo, er duften. Mange shampooer har en behagelig duft, der kan få dig til at føle dig forfrisket og opkvikket, når du bruger dem. Hvis du er overfølsom overfor visse dufte, så det er selvfølgelig vigtigt, at vælge en shampoo, der ikke vil forårsage irritation. Noget andet, du skal overveje, er flasken.
  Nogle shampooer kommer i pumpeflasker, som kan være mere praktiske end de traditionelle flasker.Nogle shampooer er tykke og cremede, mens andre er tynde og flydende. Der er ikke nogen rigtig eller forkert konsistens, men det er vigtigt at vælge en shampoo, der passer godt til din hårtype. Endelig bør du sikre dig, at den shampoo, du vælger, har en dokumenteret effekt. Mange shampooer hævder at forbedre glansen eller forhindre krus, men ikke alle lever op til deres løfter.
 • Bruger- og ekspertanmeldelser
  Brugeranmeldelser kan give dig en idé om, hvordan produktet virker for folk med din hårtype, og hvad de synes om duften og konsistensen, mens ekspertanmeldelser kan give dig vigtige oplysninger om et produkts ingredienser og ydeevne.
 • Pris
  Generelt er dyrere shampooer fremstillet med ingredienser af bedre kvalitet og indeholder ofte færre skrappe kemikalier. Certificerede veganske shampooer er f.eks. fremstillet uden animalske produkter eller biprodukter og bruger ofte økologiske ingredienser, som er bedre for dit hår og din hovedbund.
  Desuden er dyrere shampooer normalt fri for parabener, silikoner og sulfater, som kan fjerne naturlige olier og på sigt skade håret. Hvis du gerne vil spare, kan du nøjes med at købe en shampoo, men hvis du gerne vil have mest værdi for pengene, kan det være en idé at købe et hårsæt, der indeholder flere forskellige plejeprodukter og giver dig det optimale resultat.

arrow-more

Hvem er Hairlust?

Hvis du er på udkig efter kvalitetsshampoo, så er du måske allerede stødt på Hairlust. Dette danske firma producerer en række shampooer og balsam, der er designet til at pleje og revitalisere dit hår. Deres produkter fås i en række forskellige formularer, herunder shampooer specielt til blondiner, skadet hår, krøller og mænd.

Virksomheden blev skabt af Sofie Tidemand og Rasmus Serup, som begge selv havde oplevet problemer med tyndt hår og hårtab. Det inspirerede dem til at starte Hairlust, der skal sikre højkvalitetsprodukter til alle behov, som ellers kan være svære at finde i hårindustrien. Deres fokus er at skabe innovative hårprodukter, der rent faktisk virker mod f.eks. tyndt hår.

Deres produkter findes i mange forskellige formularer, herunder shampooer specielt til blondiner, skadet hår, krøller, tyndt hår og mænd. Så hvis du leder efter en shampoo, der kan hjælpe med at holde dine blonde lokker skinnende eller give dig flotte sunde krøller og sørge for velplejet hår, så er produkterne fra Hairlust helt sikkert værd at tjekke ud.

Læs også: Hårvitaminer test

Hvilke ingredienser bruger Hairlust i deres shampooer?

Hairlust bruger en række forskellige ingredienser i deres shampooer. De mest anvendte er:

Aquaxyl er en naturlig hyaluronsyrebooster, der hjælper med at holde din hud hydreret og fyldig. Det findes i håndkøbsprodukter som serum, geler og cremer og fås også i injicerbar form. Aquaxyl har vist sig at øge fugtniveauet i huden samt forbedre elasticiteten og reducere rynker.

Havsalt bruges ofte i hårprodukter, fordi det kan hjælpe med at rense hovedbunden, fjerne overskydende olie ophobninger og give håret volumen og fylde. Det er også et godt naturligt alternativ til de skrappe kemikalier, der findes i mange shampooer og balsamer. 

Kaffebønneolie er rig på antioxidanter og næringsstoffer, der kan fremme sundt hår og hud. Når kaffebønneolie anvendes lokalt, kan den hjælpe med at beskytte huden mod skader forårsaget af kemikalier, samtidig med at den giver et boost af hydrering. Dette gør produkter med kaffebønneolie til et godt valg, hvis ud har tør eller følsom hud.

Kaffebønneolie kan også hjælpe med at stimulere hårvækst og forebygge hovedbundstilstande som f.eks. skæl. Når kaffebønneolie anvendes i håret, kan det få håret til se skinnende ud og føles blødt og håndterbart.

Økologisk aloe vera er i århundreder blevet brugt til at behandle en række forskellige lidelser både internt og eksternt, da det er en utrolig alsidig og effektiv naturlig ingrediens. Når økologisk aloe vera anvendes lokalt, kan den hjælpe med at berolige og nære huden. Det er især gavnligt for dem med tør, følsom eller solskoldet hud, da det hjælper med at fastholde fugten.

Økologisk mangoekstrakt kan bruges som et naturligt blødgørende middel til huden. Det er rig på vitamin A, C og E, som er vigtige næringsstoffer for hudens sundhed. Mango er også en god kilde til antioxidanter, som kan hjælpe med at beskytte din hud mod skader forårsaget af kemikalier som frie radikaler. Frie radikaler er ustabile molekyler, der kan forårsage celleskader og føre til for tidlig aldring. Antioxidanter neutraliserer frie radikaler og hjælper med at forhindre dem i at forårsage celleskader.

Økologisk bambusekstrakt er rig på organiske syrer, som effektivt kan fjerne lugt og snavs. Derudover kan det også virke beroligende og beskyttende på huden. Desuden fungerer økologisk bambusekstrakt også som en antiperspirant og deodorant. 

Anagain er et af de få ekstrakter, hvor det er blevet klinisk bevist, at det kan hjælpe folk med at få deres hår til at vokse igen. I en undersøgelse af 100 personer med hårtab viste Anagain sig at hjælpe 92 % af dem med at få håret til at vokse igen.

Hvis du leder efter en effektiv behandling mod hårtab, er Anagain en god mulighed. Det er sikkert, effektivt og ikke alt for dyrt.

Hvor ofte er Hairlust på udsalg?

Hairlust er typisk på udsalg med få måneders mellemrum. Hvis du gerne vil sikre dig, at du får de bedste tilbud, kan du tilmelde dig deres nyhedsbrev og få de seneste rabatter sendt direkte i din indboks. Dog er det slet ikke sikkert, at du synes, du har brug for rabat, fordi produkterne er relativt billige i forhold til andre produkter af samme kvalitet.

Hvad siger folk om Hairlust shampoo?

Overordnet set ser det ud til, at brugerne elsker Hairlust shampoo! Mange brugere skriver i deres anmeldelser, at shampooerne efterlader deres hår blødt, skinnende og sundt. Derudover siger mange blonde brugere, at deres shampooer til blond hår hjælper med at holde deres hår flot og levende og forhindrer misfarvning. Nogle få personer har nævnt, at shampooerne dufter lidt for kraftigt til deres smag, men det synes at være en mindretalsudtalelse.

Læs også: Hårolie Test

FAQ

Er Hairlust dansk?
Ja, Hairlust er dansk. Hairlust blev grundlagt i 2017 af Sofie Tidemand og Rasmus Serup.
Hvor kan jeg købe Hairlust?
Hairlust kan købes på deres egen hjemmeside, hvor du altid vil finde de bedste priser.
Ja, Hairlust vil højst sandsynligt være godt til dit hår. De har mange forskellige formularer lavet til alt fra blond, skadet og krøllet hår.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme