Vask

Det kan være svært at finde den rigtige vaskemaskine eller tørretumbler, da de forskellige typer maskiner byder på mange forskellige funktioner.
Med den rette maskine kan du undgå at sende dit tøj til rens, da du kan klare det hele selv.

De forskellige maskiner bringer forskellige programmer, såsom uldvask, kold vask, håndvask og meget mere.

Disse maskiner kan være dyre i drift og knap så gode for miljøet, hvorfor dette er elementer, som vores eksperter har haft in mente, når de har undersøgt forskellige typer indenfor kategorierne:

  • Tørretumbler
  • Vaskemaskine
  • Vaske-tørremaskine

Vores eksperter har vurderet forskellige type maskiner udfra forskellige testresultater. Derfor bringer vores artikler de bedste af de bedste maskiner på markedet, så du hurtigt kan få et overblik over kvalitet og pris samt fordele og ulemper.

Damprenser test – De 6 bedste damprensere

damprenser test
I denne test giver vi dig de 6 bedste damprensere, der er at finde på markedet i dag. De er alle blevet testet og vurderet af en række uafhængige testmagasiner, der har givet dem titler, som ”testvinder”, ”bedst i test” og generelt gode anmeldelser. Fordi der ikke er lavet specielt mange tests af dette produkt, har vi primært kigget på brugeranmeldelser. Denne Damprenser test indeholder:  Gennemga…

Læs mere >

Vaskemaskine test – 10 bedste vaskemaskiner

vaskemaskine test
I denne artikel kigger vi nærmere på de 10 bedste vaskemaskiner på markedet, som alle har klaret sig supergodt i test, og får gode anmeldelser. Således at du nemmere kan finde den vaskemaskine, som passer bedre til dig og dine behov. Denne Vaskemaskine test indeholder:  Artiklen indeholder en grundig gennemgang af testvindende Vaskemaskine, fra adskillige tests. Derudover kommer vi ind på, hvad ma…

Læs mere >