Test-oversigt over de 7 bedste hårtrimmere ifølge eksperterne

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 14.01.2022|Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugertest er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

De fleste kender til hårtrimmere. Det er et multifunktionelt produkt, som kan hjælpe dig med at trimme, barbere og klippe både hår og skæg. Mange vælger en hårtrimmer fremfor at gå til frisør. Der er mange fordele i at have en hårtrimmer, og du kan også overveje, om du skal følge trop.

Hårtrimmer

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Der er så mange forskellige hårtrimmere på markedet i dag og derfor kan det være meget svært at finde den helt rigtige til en selv.

Her får du en testoversigt af nogle af de bedste hårtrimmere på markedet i 2022, og derved kan du også få bedre muligheder til at kunne træffe det helt rigtige valg. 

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Hårtrimmer

forbruger-test.dk

4.59 29

Panasonic ER 1611

Panasonic, hair trimmer

Panasonic er endnu et af de større mærker, og de har selvfølgelig også produceret en god mængde hårtrimmere. Deres model ER 1611 er anvendt af især mange danske frisører, og det er der flere grunde til. Først og fremmest befinder denne model sig i den dyre ende af prisskalaen.

Video Anmeldelse af Panasonic ER 1611

Gode ting ved Panasonic ER 1611

 • Brugervenlig og slidstærk trimmer i ergonomisk design
 • Batterilevetid på 50 minutter, kan oplades fuldt på 1 time
 • Selvslibende knivblade belagt med titanium
 • Kan anvendes både med og uden ledning
 • Trimmeren kan anvendes i alle stikkontakter grundet spændingstilpasning
 • Vælg mellem længdeindstillinger mellem 0,8mm og op til 15mm
 • Ved køb medfølger 3 kamme, olie, ledning samt oplader til trimmeren

Om Panasonic ER 1611

Denne trimmer er designet til at være let, og den ligger desuden rigtig godt i hånden pga. sit ergonomiske design.

Den udmærker sig især på sin slidstyrke og sin kraftige motor. Denne model kan køre i op til 50 minutter pr. fuld opladning. Selv om dette ikke lyder af meget, så tager det kun 1 time at lade maskinen fuldt op.

Hvis man har behov for det, kan man også tilslutte ledningen og anvende trimmeren, mens den lader. På denne måde har du ubegrænset batterilevetid. Knivbladene er belagt med titanium, og de sliber sig selv, således at trimmeren aldrig bliver sløv.

Den er også udstyret med spændingstilpasning, der gør det muligt at anvende den i samtlige stikkontakter i hele verden.

Denne trimmer fås med 3 forskellige kamme, som har hver deres længde. Med kammene har du mulighed for at indstille længden fra 0,8mm til og med 15mm.

Hvis du vælger at anvende trimmeren uden kam, så har du mulighed for at indstille længden til mellem 0,8mm og 2mm. Længden justeres med hjulet, der sidder foran trimmeren. Uden kam kan du vælge mellem 5 forskellige længdeindstillinger.

Foruden kamme, så leveres denne trimmer også med olie til at smøre maskinen med. Du kan også tage knivbladene af, hvis disse skulle blive slidt ned gennem lang tids brug.

Det er derfor ekstremt let at udskifte blade, og du har også let ved at vedligeholde maskinen, så den holder længst muligt.

 

Philips Hårtrimmer QC5580 – super godt gør-det-selv hårklipper

 

Philips Hair Trimmer QC5580

i samarbejde med PriceRunner

Testresultat 

Denne hårtrimmer fra Philips er blevet vurderet til 4.5 stjerner ud af 5 hos Amazon i Tyskland.

Gode ting ved Phillips QC5580

 • Knive i rustfrit stål
 • Selvslibende knive
 • Kan bruges med eller uden ledning
 • Ergonomisk design
 • Med rejseetui

Om QC5580 hårtrimmeren fra Philips

Med denne lille handy hårtrimmer har du ikke længere brug for at gå til frisøren. Eller du kan lige snuppe den, når der går for længe imellem din frisørbesøg. Den er nemlig super nem at bruge, og den kan både trimme, klippe og barbere både hovedhår og skæg, og den gør det nemt og jævnt. Dermed er du godt dækket ind til din egen hjemmefrisør.

Trimmerens hoved er meget bevægeligt, og det gør brugen af den meget nem. Skæret og alt det øvrige tilbehør kan nemlig drejes hele 180 grader, og du har 14 forskellige længdeindstillinger at vælge imellem. Dermed kan du selv skabe nogle forskellige frisurer i både skæg og hår, og det er nemt at gøre det selv eller at bede en bekendt om at gøre det.

Når du selv skal klippe, barbere og trimme dit hår og dit skæg, så betyder det meget, at redskabet er nemt at håndtere for en selv og for en glad amatør. Det er denne model, og den leverer et godt og pænt resultat, også selv om du er begynder og lidt usikker på brugen.

Trimmeren kan både bruges med og uden ledning. Det gør det nemmere at bruge den, når du kan gøre det uden ledning. Den er en times tid om at lade helt op, og derefter har du omkring en time at bruge den i, før den skal lades op igen.

Kan du ikke vente så længe på en opladning, så kan du give den en 10-minutters lynopladning. Herefter kan den bruges i ti minutter. Så er du hurtigt videre.

Alle delene til trimmeren er nemme at gøre rene, da de er 100 % vandtætte. Det gør den meget nem at vedligeholde.

Udvalgte specifikationer

Den lille handy hårtrimmer med mange dele fra Philips klarer nemt at trimme både hår og skæg. Den har blandt andet følgende egenskaber:

 • Klippebredde: 41 mm
 • Forskellige længdeindstillinger: 14
 • Stor kam: 3 – 15 mm
 • Lille kam: 1 -3 mm
 • Batterier: NiMH
 • Opladningstid: en time
 • 100 % vandtæt

Trimmerens ergonomiske design gør det lækker og nemt at bruge den, og den gode batteri giver den en lang levetid.

Remington Indestructible HC5880

 

remington, hair trimmer

 

Vi skal nu kigge på en trimmer fra det lidt mere ukendte, amrerikanske mærke, Remington. Denne model befinder sig i midten af prisskalaen, og den har flere gode kvaliteter. Remington Indestructible HC5880 er designet til at være både meget kompakt og slidstærk, så den kan holde længere end andre trimmere.

Gode ting ved Remington Indestructible HC5880

 • Slidstærk og effektiv trimmer med knivblade i japansk stål
 • Skærehastighed på 350mm/sek
 • Fremstillet i holdbart og stødabsorberende polycarbonat
 • Mulighed for at længdeindstille mellem 1,5mm og 25mm
 • Batterilevetid på 120 minutter pr. fuld opladning
 • Lades fuldt op på 4 timer
 • 11 kamme, rensebørste, olie samt kuffert til maskinen medfølger ved køb

Om Remington Indestructible HC5880

Denne trimmer er utroligt holdbar. Den er stødabsorberende, og du behøver derfor ikke være omhyggelig med at pakke den, når du skal afsted. Du kan i stedet smide den i tasken og tage den frem igen, når du skal bruge den, uden at være bange for at trimmeren er gået i stykker undervejs.

Indestructible er fremstillet i polycarbonat, og den tåler derfor også en tur på gulvet ved et uheld.

Trimmerens knivblade er fremstillet i japansk stål, hvilket indikerer et højt kvalitetsniveau. Disse knivblade sikrer en høj ydeevne, og denne trimmer har også en skærehastighed på hele 350mm/sek. Dette gør den til en af markedets mest effektive trimmere.

Med denne model har du mulighed for at klippe med længdeindstillinger fra 1,5mm til 25mm. Dette gør du bl.a. ved hjælp af med 11 medfølgende kamme, som alle har forskellige længdeindstillinger.

Indestructible er derudover udstyret med et gummigreb, der gør det lettere at både holde ved og styre trimmeren. Du skal derfor heller ikke bekymre dig om, at trimmeren slipper ud af dine hænder under trimning.

Denne model har en batterilevetid på 120 minutter, og du kan bruge den både med og uden ledning. En fuld opladning tager ca. 4 timer, og du kan derfor med fordel lade trimmeren om natten.

Batterierne er i øvrigt lithiumdrevne, og dette giver modellen en længere levetid end mange andre modeller på markedet. Modellen er også udstyret med et LED-display, der viser dig opladningsstatus på maskinen.

Selve skæresystemet på denne trimmer kan tages af, hvilket betyder, at du har meget let ved at udskifte knivbladene. Derudover får du også olie og rensebørste med til maskinen, så du kan vedligeholde denne uden problem.

Ved køb af denne model medfølger også en kuffert til maskinen samt en oplader.

Wahl ColorPro

wahl colorpro, hair trimmer

 

Vi skal kigge på endnu en ny producent, og denne gang står Wahl for skud. De har produceret en trimmer I høj kvalitet og med en masse medfølgende tilbehør. Denne trimmer går under navnet ColorPro. Det er en meget stilren trimmer i blå og sølv. Derudover er den udsmykket med farvekoder, som hjælper til at huske længdeindstillingerne, som man får med hver enkelt kam.

Gode ting ved Wahl ColorPro

 • Effektiv og farvekoordineret trimmer med meget tilbehør
 • Batterilevetid på ca. 90 minutter
 • Fuld opladning på 120 minutter
 • Udstyret med QuickCharge-funktion, der giver dig et strøm-boost på kort tid
 • Selvslibende knivblade
 • 9 farvekoordinerede kamme med forskellig længde medfølger
 • Mulighed for at klippe mellem 1mm og 25mm
 • Kam, saks, rensebørste, oplader, klippekappe, olie, skærbeskytter som opbevaringstaske medfølger

Om Wahl ColorPro

Du får en masse udstyr med ved køb af denne trimmer, og der er derfor også kamme med i hver deres størrelse og i hver deres farve. Med disse kamme har du mulighed for at klippe længder mellem 1mm og 25mm. Hvis du vil klippe 1mm kræver det dog, at du trimmer uden kam.

Farvesystemet giver dig mulighed for at klippe hele familien uden større besvær, og selv de mindste kan også hjælpe med at huske på, hvilken farve de bliver klippet med. Så bliver klipningen hurtigt meget sjovere.

Denne trimmer er også udstyret med skarpe og selvslibende knivblade, der giver dig en meget præcis trimning. Batteriet har derudover en levetid på hele 90 minutter, så du har tid nok til at klippe hele familien, såfremt dette bliver nødvendigt.

Skulle det alligevel ske, at din trimmer løber tør for strøm undervejs, så frygt ikke.

ColorPro har nemlig en indbygget QuickCharge-funktion. Denne function gør det muligt at lade trimmeren op på 15 minutter, så du kan gøre klippearbejdet færdigt. Herefter skal trimmeren helst lade igen, men det skulle også kunne lade sig gøre, hvis alle mand er blevet klippet færdig.

En fuld opladning tager ca. 120 minutter. Skulle børnene være utilpas med at få klippet hår omkring ørene, så medfølger der også specielle kamme til dette. Disse kamme har en hældning på tænderne, så du snildt kan klippe effektivt om øret, uden at de små skal bekymre sig.

Foruden at være effektiv og smart med tilhørende, farvede kamme, så får du også en masse andet udstyr med i købet. Du får først og fremmest både kam og saks med, og disse kan hjælpe dig med at klippe helt præcist.

Derudover får du også en rensebørste til at fjerne genstridige hårklumper i maskinen. Skulle maskinen trænge til behandling, så får du også en olie med hertil.

Du får også en skærbeskytter til at beskytte knivene, hvis du f.eks. skal ud at rejse. Der følger også en klippekappe med, så du og dine børn undgår hår på tøjet undervejs, og i kan derfor få en nærmest professionel behandling derhjemme.

Sidst, men ikke mindst, følger der selvfølgelig også en oplader med til maskinen samt en opbevaringstaske til hele molevitten. Når du køber maskinen, så vil du også kunne finde samtlige dele og tilbehør i denne taske, så du ved, hvordan det hele skal pakkes fremover.

Grundet den store mængde udstyr, så befinder denne trimmer sig også i den dyre ende af prisskalaen.

Remington Colour Cut HC5035

 

remington color, hair trimmer

 

Endnu en gang star der Remington på modellen. Vi skal kigge på en af denne amerikanske producents produkter, og det drejer sig denne gang om Colour Cut HC5035. Denne model er designet til at være strømlinet og glat i design, og den får derfor et meget moderne look. Den befinder sig desuden i den billige ende af prisskalaen.

Video Anmeldelse af Remington Colour Cut HC5035

Gode ting ved Remington Colour Cut HC5035

 • Prisvenlig og blid hårtrimmer med masser af ekstra udstyr
 • Rustfrie og selvslibende knivblade sikrer dig en skarp trimmer i lang tid
 • Kan længdeindstilles med 9 medfølgende kamme i hver sin farve
 • Længdeindstillinger mellem 0,5mm og 20mm
 • Skal anvendes med ledning
 • Ved køb medfølger nakkebørste, rensebørste, kam, en lille saks samt en ledning til stikkontakten

Om Remington Colour Cut HC5035

Colour Cut er designet til at give dig muligheden for både en skarp og skånsom barbering eller trimning. Denne model er udstyret med Comfort Blades, som sørger for, at du kan få en præcis og jævn trimning af både hår og skæg.

Derudover skulle disse blade også være blide mod huden, så du ikke skal døje med irriteret hud efter barbering. Bladene i denne model er både selvslibende og rustfrie, og modellen holder sig derfor skarp i længere tid end mange andre modeller.

Navnet på denne model er ikke tilfældigt. Nej, der medfølger nemlig 9 forskellige kamme med forskellige længder. Disse kamme kommer også i hver deres farve, og du kan på denne måde bedre huske på, hvilke kamme du skal bruge til hvad.

Kammene giver dig mulighed for at tilpasse længden på trimmeren fra 0,5mm til 20mm. Kammene inklusive, så har du i alt 15 forskellige længdeindstillinger at gøre godt med.

Denne trimmer skal bruges med ledning, og du har derfor ikke mulighed for at lade den op på forhånd. Til gengæld kan du bruge trimmeren når du vil, og du vil derfor aldrig opleve, at trimmeren løber tør for strøm midtvejs i trimningen.

Derudover følger der flere praktiske genstande med, når du køber denne trimmer. Du får først og fremmest en rensebørste med til maskinen, så du kan fjerne eventuelle ophobninger af hår.

Derudover har du også mulighed for at tage bladene af og udskifte disse. Der medfølger også en lille saks og en kam, så du kan være sikker på, at resultatet bliver helt perfekt.

En nakkebørste medfølger også, og denne kan bruge til at fjerne hår fra nakken, halsen, kroppen og ansigtet efter trimning.

Philips QC5580/32

 

philips, hair trimmer

Vi skal endnu en gang kigge på et trimmer fra Philips, og denne gang går modellen under navnet QC5580/32. Denne trimmer er en smule anderledes fra de andre på denne liste, og det er der en helt speciel grund til. Philips har udviklet en trimmer, hvor selve hovedet kan roteres. På denne måde kan du nå selv de sværeste vinkler og steder på hovedet.

i samarbejde med PriceRunner

Video Anmeldelse af Philips QC5580/32

Gode ting ved Philips QC5580/32

 • Smart og effektiv gør-det-selv-trimmer med roterende skær
 • Mulighed for at rotere trimmeren 180 grader, så selv de sværeste vinkler kan nås
 • Batterilevetid og fuld opladning på 60 minutter
 • 1-til-1-rate på opladning og anvendelse giver dig mulighed for at rette håret og skægget til med kort varsel
 • 2 medfølgende kamme giver dig mulighed for at trimme mellem 0,5mm og 15mm
 • Tåler skyl under vandhane
 • Opladeindikator viser dig nuværende energiniveau
 • Ved køb medfølger rensebørste, 2 stk. kamme, olie, lader samt rejseetui

Om Philips QC5580/32

De fleste klarer selv skægget uden problemer, men det kan være svært at få trimmet hovedet på egen hånd.

Med denne trimmer undgår du også at klippe skævt, da du altid kan justere hovedets vinkel. Så hvor andre trimmere kan være svære at klippe lige med, så kan man, med denne trimmer klare opgaven til perfektion. Du kan også klikke tilbehøret på og dreje hovedet, så selv kammene kan anvendes i alle vinkler.

Med denne model får du også to kamme med i købet. Disse kamme kan også klikkes på og drejes, og de giver dig mulighed for at trimme længder mellem 1mm og 15mm. De to kamme kan justeres med 2mm ad gangen.

Vil man gerne have klippet håret kortere end dette, så kan man også anvende den medfølgende præcisionskam, som giver dig mulighed for at klippe helt ned til mellem 0,5mm og 3mm. Med præcisionskammene kan du justere længden med 0,5mm ad gangen.

Denne trimmer har en batterilevetid på ca. 60 minutter, og du får derfor en trimmer med god levetid. Har du behov for at lade trimmeren op på kort tid, så kan du også gøre dette.

Trimmeren kan nemlig lades op på 10 minutter, og dette giver dig tilsvarende 10 minutters anvendelse. Dette er smart, hvis håret eller skægget skal rettes til, inden du skal ud af døren. Trimmeren viser dig desuden også, hvornår det er ved at være tid til at oplade igen.

Vil man rense trimmeren efter anvendelse, så kan denne skylles under hanen. Hvis du døjer med genstridige hårklumper, kan du også fjerne disse med den medfølgende rensebørste.

Derudover får du også både olie til vedligeholdelse og et rejseetui med i handlen. På denne måde kan du passe bedst muligt på din trimmer samt have den med rundt, uden at bekymre dig om dryssende hår i tasken.

Braun BT3040

 

brown, hair trimmer

Denne model kommer fra det velkendte brandt Braun. Braun er en af de større producenter på markedet, og de har lavet en masse forskellige produkter. Heriblandt BT3040, som vi nu skal kigge på. Denne hårtrimmer er produceret i et flot, sort design, og den er lavet med det formål at trimme håret til perfektion.

Gode ting ved Braun BT3040

 • Pris- og brugervenlig hårtrimmer med utrolig præcision
 • Enkelt og sort design
 • Precision Dial giver dig 39 forskellige længeindstillinger
 • En fuld opladning giver dig 60 minutters brug
 • Genopladeligt batteri medfølger og oplades på 8 timer
 • Batteri, 2 ekstra kamme med forskellig længder, rensebørste samt oplader til hårtrimmeren medfølger

Om Braun BT3040

Dette er en meget prisvenlig hårtrimmer, som befinder sig i den billige ende af prisskalaen.

Denne model er udstyret med en Precision Dial, som Braun kalder den trinløse regulering af længeindstillingen. Denne funktion giver dig mulighed for at indstille trimmeren på 39 forskellige længeindstillinger.

Du har derfor gode muligheder for at tilpasse trimmeren til perfektion. Du får også 2 forskellige kamme med, der har hver deres længde. BT3040 giver dig mulighed for at trimme længder mellem 0,5mm og 20mm.

Braun BT3040 er også udstyret med skarpe barberblade, der ikke ruster eller slides. Med disse kan du være sikker på, at trimmeren ikke bliver sløv, og du vedligeholder både skarpheden og præcisionen.

Denne model kører på både batterier og strøm, og du skal derfor huske at lade din hårtrimmer, hvis du vil bruge den ofte.

Batteriet medfølger, og det tager ca. 8 timer at lade modellen fuldt op. Derfor kan du med fordel lade trimmeren om natten, når du alligevel ikke skal bruge den. En fuld opladning giver dig ca. 60 minutters brug, hvilket svarer til mange dage.

Hvis du er typen, der vedligeholder håret og skægget hver dag, og derfor ikke bruger trimmeren længe ad gangen, så kan maskinen dog holde endnu længere. Er du derimod typen, der ordner hår og skæg en gang om ugen, så holder batteriet selvfølgelig længe.

Dog skal du være opmærksom på, at batteriet ikke holder så mange gange.

Modellen er desuden vandtæt, og du kan derfor sagtens skylle den efter brug, når du skal fjerne de resterende hår på trimmeren. Skulle du have problemer med at fjerne disse, så kan du også anvende den medfølgende børste til at rense trimmeren.

Denne model er utroligt brugervenlig, idet den kun har meget få funktioner at tage stilling til.

Den er derudover også meget præcis, og de mange længdeindstillinger giver dig stor præcision, hvad enten du skal bruge trimmeren til hår eller skæg.

Ved køb af denne model medfølger, foruden rensebørste og de 2 kamme, en oplader.

Gør dig disse tanker før køb af hårtrimmer

 

Det kan godt være svært at vælge, når man skal have fat i en ny maskine til hjemmet. Det samme gælder for hårtrimmere. Selvom vi i denne guide har gennemgået flere forskellige produkter, så er det ikke sikkert, at du er sikker på, hvilken slags maskine du gerne vil have.

Derfor får du i dette afsnit en masse gode råd om, hvad du bør være opmærksom på, når du skal vælge en hårtrimmer. Der kan nemlig være mange ting, der spiller ind, når du skal vælge, og du bør især tænke over, hvad dine behov er.

Du bør tænke over, hvor ofte du forventer at skulle bruge trimmeren, og hvor lang tid ad gangen du skal trimme. Derudover kan du overveje, om trimmeren skal anvendes til hår, skæg eller begge dele.

Det kan også være vigtigt at huske på, at der er forskel på trimmere, som skal bruges af én eller flere personer. F.eks. kan det være en fordel at investere i en trimmer med lang batterilevetid, hvis du f.eks. skal klippe børnene derhjemme.

Det kan også være, at du kun skal bruge trimmeren til at rette skægget til om morgenen, hvorfor du kan nøjes med en præcis og skarp trimmer, der måske ikke har markedets bedste batteri.

For at gøre det hele meget lettere, vil du i nedenstående afsnit blive informeret om de forskellige faktorer og deres fordele samt ulemper.

Først og fremmest skal du overveje, hvilket prisleje du er villig til at betale. Trimmere fås i mange prisklasser, og der er også stor forskel på, hvad de forskellige trimmere kan.

Selvfølgelig bør du huske på, at det oftest hænder, at de dyrere modeller har enten flere funktioner eller mere tilbehør. Du kan dog stadig finde gode produkter til netop dine behov inden for rimelighedens grænser. Det kræver bare, at du kigger godt efter.

Du bør dog stadig være forberedt på at skulle investere i en god trimmer, hvis du gerne vil have et langtidsholdbart produkt. De fleste kvalitetsprodukter koster en smule mere, og du risikerer også, at de billige modeller går hurtigere i stykker.

I disse tilfælde vil du alligevel skulle smide flere penge efter en ny trimmer, og det kan i stedet være en fordel at investere i kvalitet fra starten af.

Kan du også lide at holde et sundt og pænt skæg, så vil du måske også være interesseret i vores test-guides om skægolier. Se også vores test-guide om elektriske tandbørster lige her.

Trimmerens funktioner

Dernæst bør du gøre op med dig selv, om du skal have en multifunktionel trimmer med alverdens udstyr, eller om du har behov for en maskine, der bare klipper godt og effektivt. Det er nemlig ikke alle, der har behov for de smarte og avancerede modeller.

Det kan sagtens være, at du bare skal bruge trimmeren i ny og næ, og i sådanne tilfælde er det helt fint at købe en lidt billigere model. Så er det dog vigtigt, at du finder den bedste til prisen.

Der findes alligevel mange gode funktioner, som kan gøre trimningen en smule nemmere. F.eks. er det lettere at vedligeholde en bestemt længde skæg og hår, hvis du finder en trimmer, der tilbyder den ønskede længde.

Det kan også være, at du gerne vil prøve dig frem med forskellige længder. I dette tilfælde kan du drage fordel af en trimmer med mange forskellige længdeindstillinger. Du kan nemlig få trimmere med enten meget få eller utroligt mange længdeindstillinger.

Som du sikkert husker fra produktgennemgangen, så så vi også på en trimmer med omkring 400 længdeindstillinger. Med sådan en maskine har du altså gode muligheder for at ramme nøjagtig den længde, som du gerne vil have til enten dit hår eller dit skæg.

Det modsatte kan også blive et irriterende element for dig, hvis du f.eks. gerne vil have en bestemt længde, men må nøjes med 1,5mm for lidt eller for meget. Mange trimmere vil dog også have medfølgende kamme, og disse kan også hjælpe dig med at nå den perfekte længde.

Det er dog her vigtigt at huske på, at du skal være opmærksom på de medfølgende kamme og deres længder. Der er nemlig forskel på disse, og du vil opleve, at kammene også varierer i længde fra mærke til mærke.

Én trimmer har måske to medfølgende kamme, som passer godt til dig, hvorimod en anden trimmer med 9 forskellige kamme ikke kan anvendes i dit tilfælde.

Der findes også trimmere med mere specielle funktioner, som f.eks. vakuumsugning eller roterende skær. Sådanne funktioner er ikke nødvendigvis et must for alle, men de kan være en stor hjælp eller en nødvendighed for nogle.

F.eks. kan det roterende skær være en utroligt besparende funktion at have adgang til, hvis man selv klipper sit hår. Denne funktion giver dig nemlig mulighed for at tage hånd om din frisure på helt egen hånd. Du behøver nemlig ingen ekstra hænder til at nå de svære vinkler, da det roterende hoved kan hjælpe dig med at nå.

Batteritid

Noget helt andet at tænke på er batteriet. Der er stor variation af de mange modellers batterilevetider, og du skal tage stilling til, om du skal bruge en langtidsvarende model eller ej. Der kan være flere fordele i en trimmer med lang batterilevetid.

Først og fremmest slipper du for at skulle lade batteriet ofte, og du kan derfor slippe for at skulle tænke på at lade maskinen. Derudover kan du bruge maskinen i lang tid ad gangen, hvilket kan være en fordel, hvis man f.eks. klipper børnenes hår på samme tid.

I dette tilfælde vil du nødigt stå med en tom trimmer og et halvklippet børnehoved.

Det kan også være smart, hvis du f.eks. skal have trimmeren med ud at rejse, og du ikke har mulighed for at lade den, der hvor du skal hen. Skal man f.eks. på ferie i bare en uge eller to, så vil en trimmer med lang batterilevetid sagtens kunne holde uden at trænge til opladning.

Det vil en trimmer med kort batteritid ikke kunne, og du vil derfor være nødt til at have en model med f.eks. spændingstilpasning, som kan lade i internationale stikkontakter.

Det kan dog også være, at løsningen for dig er en trimmer med kort batteritid. Disse er oftere billigere, og er man typen, der ikke skal trimme så ofte, så betyder batterilevetiden sjældent meget.

I samme sammenhæng bør du også tænker over, hvor hurtigt din trimmer skal kunne lade fuldt op. Hvis du er typen, der ofte glemmer at lade dine apparater, så kan det være smart at have en trimmer med QuickCharge-funktionen eller en forholdsvis hurtig opladning.

Mange modeller kræver nemlig en fuld opladning på 4 eller 8 timer, og det er de færreste, der har tid til dette om morgenen. Du kan dog også komme udenom dette problem ved at finde dig en trimmer, som kan anvendes med ledning.

Mange trimmere har lange ledninger, og du kan derfor bruge disse når du vil, hvor du vil. Med sådan en model kan du slippe for at huske dig selv på at lade din trimmer om natten, og du kan i stedet bruge den på et hvilket som helst tidspunkt.

Dog kan dette være et problem, hvis du f.eks. ikke har en stikkontakt tæt nok på håndvasken på badeværelset.

Trimmerens skær

For de fleste er skarphed ikke en vigtig faktor at tænke på. Det kan dog være en faktor for nogle, og du kan derfor med fordel tænke over, om du har meget kraftigt hår eller genstridigt skæg.

Det betyder også noget, om du plejer at klippe store mængder hår eller skæg ad gangen, da dette vil øge kravene til din trimmer. Mange trimmere i dag, er dog belagt med titanium, og de vil derfor være selvslibende.

Dette betyder, at din trimmer aldrig bliver sløv, og du skal derfor ikke bekymre dig om, at din trimmer river i hår eller skæg, som tiden går. Selv mange af de billigste modeller på markedet har selvslibende knivblade nu om dage, og det kan du nyde godt af.

Hvis du ikke får fat i en trimmer med selvslibende knive, så bør du dog være opmærksom på, at disse skal udskiftes efter længere tids anvendelse.

Du kan dog også forlænge knivbladenes levetid ved at smøre dem med olie fra tid til anden. Så får du også mere ud af din trimmer, og du forhøjer chancerne for at undgå irriteret hud og ujævn trimning.

Hvad følger med til trimmeren?

Sidst, men ikke mindst, bør du også overveje, om du skal have fat i en model med en masse medfølgende tilbehør.

De fleste modeller har to eller flere medfølgende kamme, som giver dig flere muligheder for at længdeindstille trimmeren. Dette kan især være en god idé, hvis trimmeren skal bruges både til dig selv og børnene, og hvis I har forskellige hårlængder.

Har man f.eks. både en dreng og en pige, vil man sjældent kunne anvende samme længde til dem begge.

Der kan i øvrigt fås mange ”børnevenlige” modeller, som har bl.a. farvekodede kamme med dertilhørende længdeindstilling, og på denne måde kan man også inddrage børnene, når det er blevet tid til at klippe håret.

Foruden kamme kan du også få en masse ekstra tilbehør. Der findes f.eks. en masse forskellige slags børster til at rengøre maskinen samt olie til at vedligeholde denne.

Hvis du gerne vil gøre brug af disse værktøjer, så kan du med fordel investere i en model, hvor dette medfølger. Ellers skal du på egen hånd investere i dette ved siden af, og det bliver pludseligt meget dyrere at købe en trimmer.

Herudover kan du også få både kam og saks med til mange produkter, selvom de fleste dog har disse i forvejen. Du kan også få både klippekapper og ekstra skær med til dine produkter, så du ikke skal tænke over hår på gulv og tøj samt sløve knivblade.

Læs også: Test af de 8 bedste skægolier

Vedligehold din trimmer og forlæng levetiden

Generelt set bør man altid vedligeholde sine maskiner, og hårtrimmere er ingen undtagelse. Jo bedre du passer på din trimmer, jo bedre klipper den, og jo længere vil den holde.

Det er en god investering i sit produkt at vedligeholde det, og du kan med fordel sætte dig ind i, hvordan du bedst holder din trimmer i god stand.

Du kan f.eks. sørge for at hjælpe knivbladene med at holde sig skarpe ved at smøre dem i olie. Mange modeller har medfølgende olie til skæret, og dette kan du med fordel anvende efter hver 2. eller 3. brug.

Hvis ikke dette medfølger, så kan du selvfølgelig altid investere i noget på egen hånd. Det er især vigtigt at huske på, hvis man har en model, der ikke har selvslibende knivblade. For i dette tilfælde vil knivene hurtigt blive sløve eller ruste, og du vil skulle erstatte dem.

Det er selvfølgelig også en mulighed at erstatte skæret, men hvis du har et produkt i meget høj kvalitet, kan dette blive en dyrere løsning. Derfor bør du forsøge at huske på, at vedligeholdelse kan være en god og besparende vane at få indført.

Vedligehold gælder dog ikke kun om at holde bladene skarpe. Du bør også huske at rense din trimmer efter hver trimning, for på denne måde kan du undgå, at hårene sætter sig fast i din maskine.

Foruden hår, så kommer trimmere også i kontakt med både døde hudceller og eventuelle bakterier, og disse kan alle sætte sig i maskinen som klumper af snavs. Hvis der sidder for mange hår og klumper i maskinen, så risikerer du, at trimmeren ikke klipper godt eller, i værste fald, bliver ødelagt.

Mange modeller har medfølgende rensebørster, og disse er bl.a. tiltænkt hårklumper. Du skal blot bruge børsten til at børste eventuelle hårklumper i maskinen væk, så den kan være klar til brug, når du skal have trimmet skægget eller håret næste gang.

Her kan det også være smart med en vandtæt trimmer, for så kan man nøjes med at skylle maskinen under vandhanen. Vil du være på den helt sikre side, så kan du selvfølgelig gøre begge dele.

Gode råd og tips til hårtrimmeren

Når du endelig har fået fat i en trimmer, så bør du også være omhyggelig med anvendelsen af maskinen. Mange vælger at bruge den, når det passer dem, og det kan ofte resultere i ujævne resultater.

Du bør nemlig huske på et par ting, før du anvender din trimmer. Hvis du vil have det bedste resultat, så bør du nemlig også forberede dig inden trimning.

Først og fremmest bør du selvfølgelig altid huske på, at din trimmer skal være ren inden brug. Som tidligere nævnt, så kan du både anvende rensebørster, olie samt skylle vandtætte modeller, så maskinen både er fri for hår og har skarpe blade.

Hvis din trimmer ikke er rengjort inden brug, så risikerer du både irriteret hud, ujævn klipning eller småskader på huden. Derudover bør du huske på, at det er lettest at klippe hår, hvis dette ikke er filtret eller helt vådt.

Der er forskel på at klippe med trimmer og med saks, og trimmeren har lettest ved at klippe tørt hår.

Hvis du alligevel døjer med uglet eller filtret hår, så kan du altid fugte håret og rede det, inden du tager trimmeren i brug. Hvis ikke du gør dette, så risikerer du ujævne resultater og små riv fra trimmeren undervejs.

Du bør også huske på, at trimmeren skal længdeindstilles inden brug. Hvis det er første gang, at du anvender din trimmer, så kan du altid prøve med en længere længde. Hellere tage for lidt af frisuren ad gangen, end at tage for meget af på én gang.

Hvis uheldet skulle være ude, så er der ikke andet for, end at vente på at håret gror ud igen. Prøv dig derfor frem, indtil du finder den helt rette længde til din frisure eller dit skæg, og husk herefter på denne længde.

Enkelte modeller har måder, hvorpå man lettere kan huske den rigtige længdeindstilling. Nogle modeller er endda så smarte, at de selv husker på den sidst brugte indstilling. Sådan en model kan være smart, hvis man er typen der let glemmer sådanne ting.

Et sidste godt tip til anvendelse af trimmeren er at starte i nakken. Hvad enten du skal klippe dig selv eller andre, så er det nemmest at starte bagfra. Nakken trimmes lettest ved at starte nedefra og derefter bevæge sig opad og udad, så man får dækket hele området.

Hvis du klipper dig selv, så kan dette være svært at både se og nå. Du kan f.eks. prøve dig frem med at håndholdt spejl, eller du kan investere i en trimmer med roterende skær. Du kan selvfølgelig også få hjælp af en ven eller kæreste til at tage de sværeste steder.

Det bliver nemlig meget lettere på egen hånd, når resten af håret skal klippes, da du har lettere udsyn til disse områder.

Hvad kan du ellers bruge en trimmer til?

Som oftest vil man bruge en hårtrimmer til at klippe hår eller trimme skægget med. Men vidste du, at du også kan bruge hårtrimmeren til at trimme hår på både maven og brystet?

Det kræver dog en lidt anderledes form for trimning, og der er flere ting at være opmærksom på.

For nogle vil dette ikke være et problem overhovedet, da der er stor forskel på, hvor meget hår man har på disse områder. For andre vil det være helt almindelig rutine, og det kan derfor også være en god idé at vide, hvordan man bedst trimmer hår i disse områder.

Når man skal trimme brystet eller maven, så er det også utroligt vigtigt at få redt håret. Dette kan virke mærkeligt og unødvendigt, men idéen er den samme som med håret på hovedet.

Knuder kan nemlig føre til sår eller irriteret hud, hvis du forsøger at trimme disse uden at rede dem ud. Tag derfor fat i nærmeste kam og få redt hårene ud så godt som muligt. Herefter gælder det om at finde sin længdeindstilling.

Hvad enten du vil være glat eller bare trimme hårene ned til en mindre længde, så skal du finde den rette indstilling til dine behov. Vær opmærksom på, at du bør være ekstra nænsom, hvis du skal fjerne hårene i disse områder, da huden kan være mere blød og mindre hærdet end huden i ansigtet.

Som oftest vil man altid barbere og klippe med hårene, når det kommer til både skægget og håret på hovedet. Det er dog ikke tilfældet, når det kommer til bryst- og mavehårene. Disse trimmes bedst mod hårene, og dette skyldes flere ting.

Først og fremmest er det nemmest at fjerne hårene, hvis man trimmer mod hårene. Derudover gror hårene i disse områder anderledes end hårene i ansigtet og på hovedet.

Hårene kan i disse områder nemlig gro i mange forskellige retninger, og du vil derfor være nødt til at trimme i mange forskellige områder for at fjerne disse helt.

Som nævnt er huden i disse områder mere blød, og du bør derfor også være mere omhyggelig med trimning af hårene.

Du kan også med fordel anvende skrubbecreme på brystet og maven, så du slipper for både indgroede hår samt rødmet og irriteret hud efter trimning. Cremen har nemlig i mange tilfælde en blødgørende effekt, og dette er især godt til tør og irriteret hud.

Pas godt på din hud

I denne guide er du uden tvivl stødt på ordene ”irriterende hud”. Dette er der mange, der døjer med, især ved hyppig barbering. Der er mange gode måder at komme uden om dette på, og det kræver oftest ikke mange ændringer i rutinen at slippe for disse gener.

Du kan med fordel begynde at bruge barberskum til din barbering, hvis du ikke i forvejen gør dette, da skummet er mere skånsomt mod huden. Hvis du er typen, der plejer at bruge sæbe, så er dette især løsningen for dig.

Sæbe er nemlig med til at udtørre huden, og du vil hurtigt kunne opleve en forbedring i huden, hvis du skifter til barberskum.

Du bør også efter barbering huske at anvende cremer eller aftershave til huden. Aftershave er løsningen til dig, der mangler noget afkølende til huden.

Her er det vigtigt at huske på, at aftershave helst skal være alkoholfri, for ellers risikerer du at udtørre huden, og så er formålet med aftershaven spildt. Hvis aftershave ikke virker for dig, så kan det anbefales at bruge fugtgivende creme til huden.

Med fugtgivende creme får huden de mineraler og den fugt, som den har brug for, og du vil i mange tilfælde kunne opleve, at din hud er både blødere og mindre irriteret efter barbering. Tør hud er nemlig mere udsat og tåler ikke hyppig barbering særlig godt.

Hvis du stadig oplever, at din hud bliver udtørret og irriteret, så kan det være, at du trimmer for ofte.

Du skulle måske i stedet forsøge at trimme mindre, og du kan med fordel springe trimningen over i ny og næ. På denne måde giver du huden lov til at hvile, og du vil i mange tilfælde kunne opleve, at huden bedre klarer trimningen fremover.

Du bør i øvrigt huske på, at ansigtet gerne skal vaskes og renses inden barbering. Dette skyldes, at fedtet hud ikke tager godt imod knivbladene, og du vil i stedet få svært ved at nå helt ned til hårene.

Sørg i stedet for at vaske ansigtet grundigt i lunkent eller varmt vand, så du får fjernet eventuelt fedt i ansigtet. Dette kan også være tilfældet om morgenen, da vi udskiller både sved og snavs, når vi sover.

Du kan også have snavs i ansigtet, hvis du f.eks. glemmer at skifte hovedpudebetrækket ofte, da dette tit er en kilde til både snavs og fedt.

Følger du disse råd, så er du allerede godt på vej til en bedre og mere skånsom barbering, og du vil få meget mere ud af din hårtrimmer.

Gå ikke glip af andre relevante artikler, om forskellige produkter som vi har lavet test-guides om. Du finder bl.a. test-guides om nespresso maskiner og smoothie blendere her.

Se også denne artikel på forbrugsguiden.dk: Hårtrimmer test 2020 – Find den bedste hårtrimmer – Testvinder Guide

Se også artiklerne: Test af de 5 bedste Termokrus

Læs også vores artikel om: Guide: Se de bedste skægtrimmere i test her


 

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Amazon.de

Amazon.de er den tyske udgave af internetgiganten Amazon.com, hvor du kan købe alt mellem himmel og jord fra forhandlere såvel som private. Køberne kan give produkterne stjerner ud fra deres overordnede indtryk efter et køb.

På Amazon.de er det blandt andet muligt at købe hårtrimmere og heriblandt også den smarte Philips Hårtrimmer QC5580. Mere end 1000 brugere har tilkendegivet deres mening om hårtrimmeren i form af stjerner, og modellen får gennemsnitligt en flot score på 4,5 ud af 5 mulige. Særligt på parametrene nøjagtighed, let at holde og værdi for pengene klarer Philips Hårtrimmer QC5580 sig rigtig godt. Den får nemlig henholdsvis 5, 4,7 og 4,7 ud af 5 på de nævnte parametre. 

Anmeldelserne er udført løbende
Du kan se anmeldelserne her


FAQ

Hvilken hårtrimmer er den bedste til klipning?
Nogle af de hårtrimmere, som egner sig bedst til klipning af hår, er blandt andre modellerne Philips Hårtrimmer QC5580, Panasonic ER 1611 og Remington Indestructible HC5880. Hårtrimmerne bliver rost for deres praktiske og gode egenskaber, som gør det nemmere at klippe ens eget hår derhjemme.
Hvordan vælger jeg en hårtrimmer?
Når du skal vælge en hårtrimmer, så bør du blandt andet vælge ud fra, hvilket indstillingsmuligheder maskinen har. På den måde får du en maskine, som kan skabe de frisurer, som du gerne vil have. Dertil bør du også vælge ud fra, hvordan maskinens batterilevetid og opladningstid er.
Hvor ofte bør jeg komme olie i min hårtrimmer?
Du bør komme olie i din hårtrimmer, hver gang du har brugt den. Du skal dog ikke putte meget i ad gangen, da to til tre dråber er rigeligt. Hvis du ikke finder det praktisk at smøre maskinen så ofte, kan du i stedet gøre det én gang i måneden.
Hvor lang tid holder en hårtrimmer?
Når du køber en ny hårtrimmer, så kan du forvente, at maskinen ca. kommer til at holde i fem til ti år. Dog varierer den enkelte models levetid alt efter, hvilken kvalitet den er bygget i. Dertil har måden, hvorpå du vedligeholder hårtrimmeren, også en indflydelse på holdbarheden.

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Remington HC6550

remington, hair trimmer

Den sidste model på denne liste kommer også fra Remington, og dette er en mere avanceret model af slagsen. Den er designet i et sort og blåt design, og den befinder sig i den dyre ende af prisskalaen. Denne model har flere praktiske funktioner, og den udskiller sig derfor også fra mange andre modeller på markedet.

Gode ting ved Remington HC6550

 • Praktisk og effektiv trimmer med selvslibende knivblade
 • Batterilevetid på 60 minutter pr. fuld opladning
 • Fuld opladning tager 4 timer
 • 9 medfølgende kamme giver mulighed for længdeindstillinger fra 1,5mm til 25mm
 • Kan anvendes med og uden ledning
 • Udstyret med sugeteknologi, der opsamler afskårne hår
 • Ved køb medfølger også en rensebørste, smøreolie samt rejseetui og ledning til at lade med

 

Om Remington HC6550

Først og fremmest er knivbladene i denne model belagt med titanium, og de er derfor også selvslibende. Dette betyder, at din trimmer holder sig skarp langt ud i fremtiden, og du skal derfor ikke skifte blade ofte. Producenten siger endda selv, at du ikke behøver skifte bladene i hele trimmerens levetid.

Denne model er derudover udstyret med et stærkt lithiumbatteri, som giver dig op til 60 minutters anvendelse på en fuld opladning. En fuld opladning tager ca. 4 timer, og du kan derfor snildt oplade maskinen, mens du sover.

Vil man gerne være sikker på, at der er strøm på maskinen, så kan man også anvende den med en ledning. Dette begrænser kun din trimning tilsvarende længden på ledningen.

Til denne model medfølger ca. 9 kamme, som alle har forskellige størrelse. Du har derfor også mulighed for at indstille denne trimmer meget præcist. Længdeindstillingerne spænder mellem 1,5mm og 25mm.

Denne trimmer er også vandtæt, og du kan derfor sagtens skylle den efter anvendelse for at fjerne de resterende hår. Hvis dette ikke er nok, så kan du også anvende den medfølgende rejsebørste til at fjerne genstridige hårklumper.

Foruden rensebørste og kamme, så medfølger også olie til at smøre maskinen med samt et rejseetui, så du kan have modellen med overalt uden at drysse hår i tasken.

Som en sidste og utroligt smart funktion, så er denne trimmer udstyret med sugeteknologi. Dette betyder, at maskinen suger afskårne hår op undervejs, og du slipper derfor for hårrester på gulv, tøj og i vasken.

Du kan derfor også snildt anvende trimmeren alle steder uden at skulle bekymre dig om dryssende hår. Hvad enten det er i stuen eller i soveværelset, så suger maskinen samtlige hår op.

 

 

 

Philips HC9490/15

philips, hair trimmer

Den næste trimmer på listen kommer fra endnu en gigant på markedet, nemlig Philips. Vi skal kigge på deres model, som går under navnet HC9490/15. Denne model ligger, modsat den forrige model på listen, i den høje ende af prisskalaen. Philips er dog kendt for at lave kvalitetsprodukter, så du kan roligt regne med, at denne model også er af høj kvalitet.

 

Video Anmeldelse af Philips HC9490/15

Gode ting ved Philips HC9490/15

 • Avanceret og effektiv hårtrimmer i den dyre ende af prisskalaen
 • Dobbeltbladet trimmer giver dig hurtige og effektive resultater
 • 400 forskellige længdeindstillinger giver dig utrolig præcision
 • Memory-funktion husker dine senest brugte længdeindstillinger, både med og uden kam
 • Batterilevetid på 3 timer pr. fuld opladning
 • Oplades fuldt på 1 time
 • 3 forskellige kamme med forskellige længder samt rejseetui og ladestation medfølger

Om Philips HC9490/15

Den høje pris skyldes også, at denne trimmer har både flere funktioner og eksempelvis holder længere. Modellen fås i en flot sølv, og den er har et meget stilrent design.

Denne trimmer fra Philips er utroligt skarp, og den har ikke bare ét, men to lag barberblade. Dette betyder, at den klipper meget bedre, og du kan derfor også spare tid, fordi du ikke skal døje med selv de mest besværlige hår. Bladene er i øvrigt selvslibende, og de bliver derfor aldrig sløve.

Derudover har maskinen også indbygget memory-funktion, som gør den i stand til at huske senest brugte længdeindstilling. Denne memory-funktion fungerer også på de 3 medfølgende kamme, og den kan huske længdeindstillingen baseret på den specifikke kam.

Du har mulighed for at anvende det indbyggede Performance Wheel til at indstille længden på maskinen.

Denne maskine har imponerende 400 forskellige længdeindstillinger at vælge mellem. Dette giver dig et spænd på mellem 0,5mm og helt op til 42mm. Du kan herefter indstille længden med op til 0,1mm ad gangen, hvilket giver dig utroligt præcise resultater.

Længden indstilles ved hjælp af hjulet på maskinen, og displayet vil herefter vise dig den indstillede længde. De medfølgende kamme giver dig mulighed for at trimme i følgende længder:

 • 1-7mm
 • 7-24mm
 • 24-42mm

Maskinen er trådløs og du kan derfor snildt anvende den uden besvær, og du skal ikke døje med for korte ledninger.

Batteriet har en driftstid på hele 3 timer pr. fuld opladning, og du skal derfor ikke lade maskinen ofte. Det tager derudover kun 1 time at lade maskinen fuld op, hvilket giver dig utroligt god anvendelse.

Du kan endda nå at lade trimmeren på kort tid, selv hvis du har travlt. Du behøver derfor ikke at huske at lade trimmeren om natten, da den sagtens kan lades op til at klare en enkelt barbering på meget kort tid.

Ved køb af denne maskine medfølger også et smart rejseetui, så du kan have trimmeren med dig overalt. Du undgår herved også, at eventuelle hårrester i maskinen ender i dit tøj eller dine andre sager, når du rejser.

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

Find mere information her

Læs om hvad andre anbefaler ved køb af en hårtrimmer
Daily Rush – Debat

Hårtrimmere: De bedste i test

 • Philips Hårtrimmer QC5580
 • Panasonic ER 1611
 • Remington Indestructible HC5880
 • Wahl ColorPro
 • Remington Colour Cut HC5035
 • Philips QC5580/32
 • Braun BT3040

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme