De 11 bedste kaffemaskiner: Test- og anmeldelses-oversigt

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 15.12.2021|Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugertest er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Er der noget bedre end en varm kop kaffe om morgenen? Med vores gennemgang af de bedste kaffemaskiner i denne test-guide, kan du få kaffen præcis som du vil have den!

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Der findes en række maskiner på markedet i dag til at brygge kaffe.

Dem, der bliver gennemgået her nedenunder, har udmærket sig i diverse tests og er af både eksperter inden for området og forbrugere som bruger kaffemaskiner i deres hverdag blevet vurderet til at være topscorer.

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

forbruger-test.dk

4.57 14

Wilfa WSP-2A Svart Precisjon

kaffemaskiner

Denne kaffemaskine brygger en perfekt kop kaffe, samtidig med at den ser godt ud i køkkenet. Hvis du værdsætter et stilrent design, og en smagfuld kop kaffe, så er dette maskinen for dig.

Video Anmeldelse af Wilfa WSP-2A Svart Precisjon

Gode ting ved Wilfa WSP-2A Svart Precisjon

 • Aroma Control – få den perfekte kop, altid
 • Digitalt termostat
 • Afkalkningsindikator
 • Autosluk efter 40 minutter

Mere information om Wilfa WSP

Denne kaffemaskine adskiller sig fra de andre ved både at have fokus på design og funktionalitet. Dette er bestemt også noget, som forbrugermagasiner har bidt mærke i. Hos Connery, hvor kaffemaskinen er blevet anmeldt, får den rigtige fine ord med på vejen.

De kan især godt lide det flotte, minimalistiske design og funktioner. De påpeger ligeledes at maskinen er stabil, laver en fantastisk kaffe og er meget simpel. Vi synes derfor at den helt klart skal med i denne kaffemaskine test-guide, fordi den har fået så rosende ord med på vejen.

Vi kan også især godt lide den aftaglige vandbeholder. Dermed slipper du for at bruge kaffekanden til at hælde vand over, hvilket ofte kan resultere i at der kommer kaffegrums i – dette er ikke tilfældet her.

En anden fantastisk funktion er det runde brusehoved, som giver en jævn fordeling af vandet henover de kværnede kaffebønner. Gennem denne metode, udnytter kaffemaksinen optimalt alle bønnerne.

Den er ligeledes udstyret med et digitalt termostat samt afkalkningsindikator, som giver dig mulighed for at følge med i, hvilken temperatur vandet har, samt hvornår maskinen skal afkalkes.

Temperaturen når du skal brygge kaffe, og det ved Wilfa. Kaffemaskinen her, har en temperaturstabilitet på 94 grader. Dette er især vigtigt, fordi temperaturen har en vigtig rolle i forhold hvordan kaffen bliver ekstraheret fra kaffebønnerne.

Til sidst, så har vandbeholderen en kapacitet på hele 1,25 liter, og dermed kan du sagtens lave en stor kande kaffe.

Bosch TKA6A041 – Testvinder

kaffemaskiner

Denne kaffemaskine fra Bosch må siges at være en ganske traditionel kaffemaskine, som mange kaffe-elskende danskere vil synes godt om.

Video Anmeldelse af Bosch TKA6A041

Gode ting ved Bosch TKA6A041

 • Drypstop
 • Afkalkningsprogram
 • Transparent aftagelig vandtank

Mere information om Bosch TKA6A041

Denne kaffemaskine fra Bosch må siges at være en ganske traditionel kaffemaskine, som mange kaffe-elskende danskere vil synes godt om. Den er endda blevet kåret som testvinder af Forbrugerrådet Tænk i 2017.

De har specielt lagt mærke til, at maskinen brygger frisk kaffe ret hurtigt og ligeledes er nem at afkalke. Hvis du derfor ikke har så meget tid at gøre godt med om morgenen, ligesom os, så synes vi i hvert fald, at denne kaffemaskine fortjener at få ros for sin hurtighed.

Ligesom de andre kaffemaskiner, så har denne også en autostopsfunktion, som gør at maskinen sættes på standby efter noget tid – enten 20, 40 eller 60 minutter. Hvis du derfor er hurtigt ude om morgenen, så skal du ikke frygte at din kaffemaskine stadig står tændt, da den slukker efter noget tid.

Den nemme afkalkningsmetode, som Forbrugerrådet Tænk også har påpeget, er fantastisk. Bosch har nemlig gjort det så nemt som muligt, ved at indikere hvornår maskinen skal afkalkes gennem en LED-knap.

Efterfølgende skal du faktisk bare afkalke maskinen gennem det indbyggede afkalkningsprogram, hvilket må siges at være nemt og overskueligt.
Prisniveauet på denne maskine er også fantastisk.

Vi synes derfor at denne kaffemaskine er pengene værd i forhold til funktionerne og prisen. Du får en god kaffemaskine der kan brygge en hurtig og lækker filterkaffe.

Denne Bosch kaffemaskine er en traditionel filterkaffemaskine med en aftagelig vandtank, filterbeholder og en glaskande til 10/15 kopper kaffe, hvilket svarer til cirka én liter frisk-brygget kaffe.

Med den indbyggede afkalkningsprogram, så kan du hurtigt og nemt afkalke din kaffemaskine. Via det indbyggede LED-lys, så får du automatisk besked om, hvornår maskinen skal afkalkes.

Maskinen har også en autosluk funktionen, så maskinen ikke står om natten og bruger strøm – dette er ud fra et økonomisk perspektiv, en fantastisk lille og smart funktion.

Ligeledes så har maskinen også en Aroma+ knap, hvilket betyder at du selv har mulighed for at indstille kaffearomaen, så den passer til dine smagsnuancer.

Melitta Look Therm Timer – smart rengøringsudstyr og simpelt låg til kanden

Melitta Look Therm TimerTestresultater

Tyske Testberichte.de har testet og lavet en vurdering af kaffemaskinen, og den får en meget positiv bedømmelse. I konklusionen roser eksperterne modellen, der høster anerkendelse på en række punkter. 

Blandt andet skriver de, at Melitta Look Therm Timer er en fremragende maskine, der gør det nemt for dig at lave kaffe. 

De lægger også vægt på, at timeren er let at indstille, og at du kan være sikker på, at din kaffe er klar på det ønskede tidspunkt. 

Det er dog ikke kun eksperter, men også brugere, der er vilde med Melitta Look Therm Timer. Kunderne hos Amazon har vurderet modellen til en samlet score på 4.6 ud af 5 stjerner.

Melitta Look Therm Timer vs. markedet

Melitta Look Therm Timer adskiller sig fra andre kaffemaskiner på markedet ved at være brugervenlig, mens den samtidig holder kaffen varm i lang tid. 

Modellen er kendetegnet ved at være let for dig at gøre ren, og den er udstyret med et kandelåg, som er let at tage af. Derudover kommer den med automatisk tænding, hvilket er smart for dig i praksis. 

Maskinen er især et oplagt valg for dig, der er på udkig efter en praktisk og effektiv kaffemaskine, som er nem at betjene. 

Fordele

 • Kaffen er varm i lang tid
 • Nem at rengøre
 • Automatisk tænding
 • Kandelåget er let at tage af

Ulemper

 • Permanent installeret vandtank
 • Lugen til vandpåfyldning er relativt smal

Udvalgte specifikationer

 • Kapacitet: 15 kopper
 • Farve: hvid
 • Filterholder inkluderet
 • LED-display

Melitta Aroma Signature Deluxe

kaffemaskiner

Denne kaffemaskine fra Melitta er en fantastisk kaffemaskine, hvilket den også har fået anerkendelse for.

Dette er nemlig en kvalitetskaffemaskine til en fantastisk pris, og dette er der mange der allerede har opdaget. Brugerne kalder det også en ”fremragende maskine med en fantastisk kaffebrygge-evne”.

Video Anmeldelse af Melitta Aroma Signature Deluxe

Gode ting ved Melitta Aroma Signature Deluxe

 • Afkalkningsprogram
 • Indbygget LED belysning
 • Mulighed for valg af vandets hårdhed

Mere information om Melitta Aroma Signature Deluxe

Den får ros for dens evne til at brygge lækkert og velsmagende kaffe. Gennem den indbyggede aroma kontrol, giver maskinen dig den perfekte kop kaffe. Maskinen justerer aromaen i forhold til om du brygger 4 eller 10 kopper kaffe. Det synes vi bestemt skulle fremhæves.

Noget denne maskine skal roses for, er designet. Den er lavet i rustfrit stål, hvilket giver følelsen af, at det er en kvalitetsmaskine – hvilket det bestemt er. Ligeledes, så har maskinen også drypstop, så kaffen ikke drypper ned på varmepladen når du fjerner kanden.

Denne Melitta Aroma Signature Deluxe er i sig selv en fantastisk kaffemaskine. Med et fantastisk design og en teknisk maskine, giver den dig en optimal og fantastisk kaffeoplevelse. 

At denne kaffemaskine har fået en anerkendelse kan også ses ved den avancerede maskine. Den har transparante vandrør, som sikrer at maskinen ikke kalker hurtigt til. Den har også LED-belysning i vandbeholderen og i knapperne.

Vandbeholderen er på imponerende 1,25 liter, hvilket betyder at du nemt kan brygge en stor kande kaffe til når familien eller vennerne kommer på besøg.

Bosch TKA8013

kaffemaskiner

Vi kunne simpelthen ikke lade vær med at tage denne kaffemaskine fra Bosch med i test-guiden, fordi den er så fantastisk hurtig til at brygge en kande kaffe – nemlig kun 8 (!) minutter

Video Anmeldelse af Bosch TKA8013

Gode ting ved Bosch TKA8013

 • Drypstop
 • Automatisk afkalkningsprogram
 • Måleenhed på vandtanken

Mere information om Bosch TKA8013

Forbrugerne er også vilde med denne kaffemaskine, som kalder det for en ”top kaffemaskine der laver fantastisk god kaffe” og ”en pålidelig maskine som laver varm kaffe hurtigt”. Dermed går du ikke galt i byen, hvis du leder efter en fantastisk og hurtig kaffemaskine.

Denne maskine adskiller sig også fra de andre på et specielt punkt. Den har en fantastisk automatisk afkalkningsprogram, der gør det meget lettere at afkalke den. Dette synes vi bestemt er en god ide, eftersom at kaffemaskinen bliver brugt rigtig meget.

Bosch TKA8013 er et godt valg og samtidig en billig kaffemaskine, der laver den traditionelle filterkaffe til perfektion. Den aftagelige vandtank gør det nemt at fylde den med vand, i forhold til ikke-aftagelige vandtanke hvor der er risiko for at der kommer kaffegrums i maskinen.

Vandbeholderen er også på 1,25 liter, hvilket giver dig mulighed for at lave en stor kande kaffe. Ligeledes er den udstyret med drypstop og autosluk efter 40 minutter.

Den har også et specielt ”Duel Heating System” som består af to varmelegmer, der garanterer den mest optimale brygge- og serveringstemperatur.

Melitta Excellent Grade 3.0

kaffemaskiner

Hvis du leder efter en stabil kaffemaskine, der kan brygge en god kande kaffe til eksempelvis arbejdspladsen eller hjemmet, så er denne her perfekt – vi har i hvert fald glæde af den.

Video Anmeldelse af Melitta Excellent Grade 3.0

Gode ting ved Melitta Excellent Grade 3.0

 • Automatisk afkalkningsprogram
 • Måleenhed på vandtanken
 • Bryggetemperatur: 96 grader

Mere information om Melitta Excellent Grade

Vi er også stor fan af bryggetemperaturen på hele 96 grader. Dette gør at kaffen ikke kommer til at virke bitter eller brændt, men har den rette smag og temperatur. Det ville være ærgerligt at brygge kaffe, og efterfølgende have en dårlig smagsoplevelse.

Ligeledes har den også fået tildelt Den Gyldne Bønne, hvilket er en anbefaling som kun de færreste kaffemaskiner får, da der er hårde krav om at blive godkendt til den. Så dette er helt sikker en god kaffemaskine – specielt når man tager prisen i betragtning.

Melitta Excellent 3.0 er et fantastisk valg og samtidig en billig kaffemaskine, der laver den traditionelle filterkaffe til perfektion. Kaffes brygges hurtigt og ved den rette temperatur – nemlig ved 96 grader.

Vandbeholderen er også på 1,25 liter, hvilket giver dig mulighed for at lave en stor kande kaffe. Ligeledes er den udstyret med drypstop og autosluk efter 40 minutter.

Den har også et specielt ”Duel Heating System” som består af to varmelegmer, der garanterer den mest optimale brygge- og serveringstemperatur.

Moccamaster KBGT741

kaffemaskiner

Moccamaster må siges at være en af de mest populære producenter af kaffemaskiner i Europa.

Deres fokus på kvalitet, design og smag har været grundene til, at de er blevet så populære og anerkendte indenfor kaffeindustrien.

Video Anmeldelse af Moccamaster KBGT741

Gode ting ved Moccamaster KBGT741

 • Måleenhed på vandtanken
 • Bryggetemperatur: 96 grader
 • Autosluk

Mere information om Moccamaster KBGT741

Moccamaster må siges at være en af de mest populære producenter af kaffemaskiner i Europa. Deres fokus på kvalitet, design og smag har været grundene til, at de er blevet så populære og anerkendte indenfor kaffeindustrien.

Denne Moccamaster KBGT741 er heller ingen undtagelse. Brugerne af denne kaffemaskine, beskriver den som en ”super kaffemaskine der brygger hurtigt”,

Specielt det elegante og nærmest tidsløse design, har nærmest gjort at Moccamasteren har gjort sit indtog i de danske hjem. Derfor synes vi også at minimum en Moccamaster kaffemaskine skulle med i denne test-guide.

Vi kan især godt lide den medfølgende termokande i rustfrit stål, hvor kaffen bliver brygget ned i. Det betyder at kassen holder sig varm i lang tid – hvilket er markant mere hvad en glaskande kan præstere.

Udover, så synes vi også, at termokanden er et oplagt valgt at servere kaffen i for venner og familie. Igen vil vi fremhæve, at det er en elegant og tidsløs design, der ligger til grund for dette valg.

Denne kaffemaskine er bygget med øje for kvalitet. Denne Moccamaster model er håndsamlet, og testet, på fabrikken inden den ender ude i butikkerne. Den er lavet i rustfrit stål, hvilket er det samme med termokanden.

Yderligere har den en kapacitet på 1,25 liter, hvilket er en passende mængde, hvis du skal servere kaffe til vennerne.

Den aftagelige filterholder er udstyret med en drypstop funktion, hvilket gør at kanden kan fjernes under brygning – og dermed får du ikke kaffe udover bordet.

Siemens TC86303

kaffemaskiner

Denne Siemens TC86303 kaffemaskine fortjener også at blive nævnt i vores store kaffemaskine test-guide.

Den har fået ros for at brygge en rigtig god og velsmagende kaffe på få minutter.

Video Anmeldelse af Siemens TC86303

Gode ting ved Siemens TC86303

 • Drypstop
 • Holdbar kvalitet i rustfrit stål
 • Måleenhed på vandtanken
 • Mulig for at indstille brygningstidpunkt

Mere information om Siemens TC86303

Grunden til, at denne model er så god til at brygge en god kande kaffe, skal ses i forhold til maskinens to varmeelementer, som giver den mest optimale kaffebrygning. Udover, så er kaffemaskinen også rigtig god til at holde kaffen varm.

Dette er specielt relevant for dem, som elsker at drikke deres kaffe over længere tid.

For mange forbrugere, så spiller prisen også en rolle. Prisen på denne model er faktisk meget tilfredsstillende, og det er helt klart at man får noget for sine penge, hvis man køber denne kaffemaskine fra Siemens.

Hvis du køber denne kaffemaskine får du virkelig noget for pengene. Udover at kunne brygge en solid kande kaffe på 1,25 liter, så er bryggeprocessen og måden maskinen holder din kaffe varm op, også i top.

Deres maskiner er ligeledes udstyret med det såkaldte AromaSensePlus, hvilket gør at kaffen opnår den bedste smag og aroma – også selvom du kun vælger at brygge en halv kande.

Maskinen er også nem at rengøre, da vandtanken kan aftages hurtigt og ligeledes kan filterbeholderen rengøres hurtigt. Maskinen går også på standby, hvilket også er  bekvemt, specielt hvis du er hurtigt ude af døren om morgenen.

Delonghi BCO421

kaffemaskiner

Denne spændende Delonghi kaffemaskine skulle også lige med i vores test-guide.

Denne maskine er nemlig en praktisk kombi-kaffemaskine, hvor du enten kan lave en frisk kop espresso eller en god kande kaffe.

Video Anmeldelse af Delonghi BCO421

Gode ting ved Delonghi BCO421

 • Antidryp system
 • Holdbar kvalitet i rustfrit stål
 • Mulighed for at bruge specifikke kapsler
 • Praktisk kopvarmer

Mere information om Delonghi BCO421

Dette er især perfekt for dig, som er lidt kræsen i forhold til dit valg af kaffe. Med den indbyggede mælkeskummer, så kan du også lave en god cappuccino.

Derfor synes vi, at denne kaffemaskine er perfekt til dig som ønsker flere kaffevarianter end blot filterkaffe i hverdagen. Vi er helt vilde med den indbyggede mælkeskummer og espresso, som gør at vi nemt kan lave en lækker cafe latte eller cappuccino.

Denne 2-i-1 kaffemaskine fra Delonghi må siges at være en oplagt kandidat for dig der elsker forskellige kaffevarianter. Med denne kan du brygge alt fra almindelig filterkaffe til lækre kaffespecialiteter.

Glaskanden har ligeledes en kapacitet på cirka 10 kopper, hvilket er en godkendt størrelse.

Den har ligeledes en aftagelig drypbakke, et antidryp system samt en praktisk kopvarmer.

Hamilton Beach 49980-SC

kaffemaskiner

Mange danskere nyder både en kop kaffe om morgenen og om aftenen, og det gør vi også. Om morgenen kan der dog ofte være lidt travlt, hvis man skal gøre sig klar til at tage på arbejde.

Video Anmeldelse af Hamilton Beach 49980-SC

Gode ting ved Hamilton Beach 49980-SC

 • Drypstop
 • Bryg en kande eller kop kaffe
 • Indbygget timer

Mere information om Hamilton Beach 49980-SC

Mange danskere nyder både en kop kaffe om morgenen og om aftenen, og det gør vi også. Om morgenen kan der dog ofte være lidt travlt, hvis man skal gøre sig klar til at tage på arbejde.

Samtidig vil man heller ikke drikke en hel kande kaffe om morgenen, men dette er der nu kommet en løsning på. Denne Hamilton Beach kaffemaskine kan udover at brygge en kande kaffe, også brygge en kop kaffe.

Hvilket må siges at være perfekt til dig som enten studerer, og gerne vil være frisk til morgen-forlæsningen, eller dig der pendler til arbejde. Derfor synes vi, at denne kaffemaskine fortjener vores anbefaling.

Det er ikke kun os, som synes at denne kaffemaskine er fantastisk. Mange brugere af denne kaffemaskine er også meget tilfredse. De beskriver den som en ”fantastisk kaffemaskine”, ”nem at finde ud af” og ”en praktisk kaffemaskine”.

Yderligere, så er folk også begejstret for den indbyggede timer. Det betyder at man ikke skal røre en finger om morgen, og dermed laver kaffemaskinen automatisk en kopkaffe, så den står klar til når man skal ud af døren. Smart ikke?

Denne kaffemaskine fra Hamilton må siges ikke kun at være almindelig. Udover at kunne brygge en kande kaffe, så kan du også brygge en kop kaffe – enten i den medfølgende termokrus eller i en anden kop.

Det er f.eks. perfekt til dig der skal tidligt afsted om morgenen – enten på arbejde eller i skole. Med den indbyggede timer, kan du indstille kaffemaskinen til at brygge en kop kaffe, når du står op. Dermed står den parat til, når du skal afsted.

Kaffemaskinen har en vandeholder på 1.5 liter, hvilket giver rig mulighed for at lave en stor kande kaffe til når du får familien eller vennerne på besøg. Udover så har den også en autosluk-funktion, så maskinen slukker automatisk, hvis du selv glemmer det.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Moccamaster KBG744

kaffemaskiner

Som kaffedrikkere, så elsker vi når der er rigeligt med kaffe – specielt på kontoret.

Denne kaffemaskine er ret speciel, eftersom den kan brygge to kander kaffe samtidigt – og dermed er der nok kaffe til alle.

 

Video Anmeldelse af Moccamaster KBG744

Gode ting ved Moccamaster KBG744

 • Drypstop
 • Holdbar kvalitet i rustfrit stål
 • Måleenhed på vandtankene
 • 8 minutters brygningstid

Mere information om Moccamaster KBG744

Producenten bag er selvfølgelig Moccamaster, som er velkendt for deres kaffemaskiner i en fantastisk og robust kvalitet, hvilket vi selvfølgelig er et kæmpe plus.

Kaffemaskinen er rigtig god til at brygge velsmagende kaffe ved den rette temperatur og indenfor en hurtig tidsramme.

Hvis du overvejer at købe en kaffemaskine til kontorbrug eller en mindre café, så er dette den perfekte kaffemaskine. Med denne erhvervskaffemaskine fra Moccamaster, så får du en kvalitetsmaskine som du kender fra selv samme brand.

Maskinen her er produceret i ridsefast aluminium, og kan ligeledes brygge 20 kopper kaffe på 8 minutter.

Eftersom at det er en dobbelt maskine, så kan du brygge to forskellige slags kaffe, så der er noget at vælge imellem blandt dine kollegaer eller kunderne. Den har også en watteffekt på 2060. hvilket gør det til en kraftfuld maskine.

Den har også automatisk drypstop og slukker ligeledes efter 40 minutter.

Gode råd til valg af kaffemaskine

Materiale

Når du skal købe en kaffemaskine, skal du huske at kigge på hvilke materialer den er lavet af.

Filtreringsgrad

Det er også en god idé, at holde øje med kvaliteten af selve filtret eller stemplet. Stemplet bør nemlig sidde stramt i kanden, når du trykker det ned. Hvis det ikke gør det, så er der en sandsynlighed for, at der kommer grums i din endelige kop. Yderligere, så bør metalfilteret i stemplet virke stærkt.

Design

Design er ofte et personligt valg. Nogle foretrækker den traditionelle kaffemaskine. Andre vil gerne have en moderne, som er lavet i rustfrit stål, og passer til et nymoderne køkken. En kaffemaskine i en fantastisk kvalitet og design, er faktisk ikke så dyr igen, og vil nemt kunne holde flere år i køkkenet. Så du bør derfor vælge en der er flot at kigge på og som passer til dit hjem.

Husk at se vores robotstøvsuger, printer, trådløs router og løbeur test!


 

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Testberichte.de

På den tyske webside Testberichte.de finder du et hav af vurderinger og sammenligninger af produkter. Hjemmesidens eksperter baserer blandt andet deres bedømmelser på brugernes meninger og forskellige testresultater. 

Vi har citeret testsiden, fordi deres eksperter har bragt en test af vores omtalte Melitta Look Therm Timer. Modellen får ros på flere punkter, og testpanelet er blandt andet begejstrede for timeren, der er nem for dig at indstille. 

Derudover konkluderer de, at maskinen er god til at holde din kaffe varm, og at låget er nemt for dig at tage af og på. 

Testen er udført: april 2019

Du kan se testen her

 

FAQ

Hvilke kaffemaskiner er de bedste på markedet?
Nogle af de bedste kaffemaskiner på markedet lige nu er blandt andet modellerne Wilfa WSP 2A Svart Precisjon, Bosch TKA6A041 og Melitta Look Therm Timer. Kaffemaskinerne har fået nogle gode anmeldelser i en række forbrugstests, hvor de blandt andet bliver rost for deres praktiske og smarte egenskaber.
Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal købe en kaffemaskine?
Når du skal købe en kaffemaskine, så skal du være opmærksom på, at du får en maskine, som har de egenskaber, du skal bruge til at lave din foretrukne form for kaffe. Dog bør du ikke bruge penge på en model, som er for avanceret til dit brugsformål.
Hvor lang tid holder en kaffemaskine?
I gennemsnit kan en kaffemaskine holde i ca. 5 år, før den trænger til at blive skiftet ud. Dog varierer holdbarheden efter, hvilken kvalitet maskinen er lavet i. Det er muligt at finde kvalitets kaffemaskiner, som kan holde helt på til 10 år, før de skal udskiftes.
Bør jeg slukke min kaffemaskine?
Ja, det slider på varmelegemerne inde i kaffemaskinen, når maskinen står tændt i længere tid ad gangen. Hvis du ikke skal bruge din kaffemaskine, er det en fordel at slukke den på kontakten, så den ikke står unødvendigt tændt og bruger strøm.

 

Værd at vide om Kaffemaskiner

 • Rens ofte din kaffemaskine så grumsen ikke sætter sig
  Nogle kaffemaskiner bliver yderst varme – vær forsigtig

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

Kaffemaskiner: De bedste i test

 • Wilfa WSP-2A Svart Precisjon
 • Bosch TKA6A041
 • Melitta Look Therm Timer
 • Melitta Aroma Signature Deluxe
 • Bosch TKA8013
 • Melitta Excellent Grade 3.0
 • Moccamaster KBGT741
 • Siemens TC86303
 • Delonghi BCO421
 • Hamilton Beach 49980-SC

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme