Ventilator til badeværelset: Find de 15 bedste her

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 02.12.2021
Ventilator badeværelse
Vi samler anmeldelser, tests, ekspertråd og priser. Vores guides er baseret på research og tredjepartsforbrugertests. Vi betragter kundernes anmeldelser som testresultater – i vores optik er det den bedste test af et produkt. Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere om vores metode og research team her.

Udluftningen i badeværelset skal være i orden i hjemmet, da det ellers kan have mange negative konsekvenser for dit hjem og dit helbred. En dårlig ventilation i dit badeværelse kan nemlig både skabe fugtskader i materialerne, men det kan også give dig ondt i hovedet og medvirke til, at du føler dig utilpas. 

Det er derfor essentielt at finde den bedste ventilator til dit badeværelse, hvilket er derfor du nedenfor finder de 17 bedste i test. Her kan du læse mere om den enkelte ventilator og dens specifikke egenskaber.

Ventilator badeværelse

forbruger-test.dk

Ventilator badeværelse, Silent-100 – S&P – Med forskellige versioner til dine behov

Fan bathroom

Med denne serie af ventilatorer til dit badeværelse vil du undgå den larmende og blæsende lyd, som mange mennesker ellers forbinder med ventilatorer. Det undgår du fuldstændig her. Dette er også derfor, at denne Silent-100 serie er en af de bedste på markedet. Der findes fem forskellige versioner inden for denne populære serie:

 • CZ: Denne suger luften ud, som den skal, og er derfor kendt som den almindelige standardmodel
 • CRZ: Denne har en timer, hvor du har muligheden for at lade den køre i max. 30 min efter lyset slukker
 • CHZ: Denne kan måle luftfugtigheden, og du har muligheden for at vælge, hvor høj luftfugtigheden højest må være, inden den går i gang med at ventilere. Derudover har den to timere. Den ene timer gør det muligt at bestemme, hvor lang tid den skal køre, efter lyset slukkes. Den anden timer er en opstartsforsinkelses timer, så du har mulighed for at fx vaske og tørre hænder, uden at den går i gang
 • CRIZ: Denne har også en timer, hvor du har muligheden for at vælge hvor lang tid, at ventilatoren skal køre efter lyset slukkes. Den kan max køre 30 min efter. Den har også en opstartsforsinkelses timer, som er til, når du indstiller ventilatoren på ”automatisk”
 • CHZ Visual: Denne sidste version kan måle fugten i rummet, og du kan selv indstille, hvor meget luftfugtigheden må være på, før den begynder at ventilere. Denne har også en efterløbs timer, som gør, at ventilatoren kører i nogle minutter efter lyset slukkes. Det smarte er dog, at denne version bliver ved med at køre, hvis den måler, at luftfugtigheden er for høj

i samarbejde med PriceRunner

Fælles for alle disse versioner i Silent-100 er deres støjsvage egenskab, at de passer til huller og rør med omkreds på 100 mm, og at de alle er fantastiske til at lufte ud. Mangler du derfor en ventilator i dit badeværelse, og vil du gerne have nogle forskellige versioner at vælge mellem, så er en af disse fra serien Silent-100 helt sikkert en perfekt løsning. 

Silent-100 Design: Vådrumsventilator – S&P – Med et pænt og elegant design

Fan bathroom

Søger du en ventilator til dit badeværelse, som både virker optimalt, er svag i lyden og på samme tid er rigtig pæn og stilren i sit udseende? Så er denne vådrumsventilator lige noget for dig. 

Udover det smukke og enkle design har du helt selv muligheden for at vælge mellem fire forskellige farver til den ene stribe, som er på fronten af ventilatoren. Udover dette er det væsentlig at vide, at ventilatoren:

 • Har en hygrostat, som måler fugten i rummet og ventilerer efter fugtigheden 
 • Har en elektronisk timer, så du selv kan bestemme ventilationen, efter du forlader badeværelset
 • Passer til rør med en omkreds på 100 mm, har et effektforbrug på 8 W og en spænding på 230 V

i samarbejde med PriceRunner

Derfor er denne ventilator fra Silent-100 den perfekte vådrumsventilator, hvis du gerne vil have et produkt, som virker optimalt, men på samme tid er et elegant og pænt element til rummet.

Ventilator badeværelse, CATA B-PLUS – En klassisk og prisvenlig ventilator i plast

Fan bathroom

Er du blevet træt af det dårlige indeklima i badeværelset, og leder du efter en hurtig og effektiv løsning på forbedring, så er denne CATA B-PLUS ventilator det gode og hurtige svar. Med denne får du en ventilator, som er brugervenlig og hurtigt kan monteres uden det store besvær. 

Ventilatoren er i hvid plast hele vejen igennem, og derfor er det enkle design fint at have på badeværelset. Denne prisvenlige ventilator har derudover:

 • Muligheden for at passe til rør med en omkreds på 90 eller 100 mm
 • En spænding på 230 V og 2500 omdrejninger i minuttet
 • Målene på 140 x 140 x 102 mm 

Det er utroligt vigtigt at have udluftning på sit badeværelse, og står du virkelig og mangler en hurtig og god ventilator til det indelukkede badeværelse, så er denne et helt optimalt svar på dette. 

i samarbejde med PriceRunner

S&P Silent 200 CZ Hvid, Ventilator Standard, 180x180mm ø118mm – Uden støj

Fan bathroom

Mangler du en hvid ventilator i dit badeværelse eller et andet lille og indelukket rum i dit hjem, så er denne ventilator i plast et match. Her får du nemlig en god og effektiv ventilator, hvor du ikke behøver at bekymre dig om den støjende og blæsende lyd ved ventilation. Grundet motoren med kuglelejer er den nemlig meget støjsvag med et lydniveau på kun 33 dBA, så lyden vil ikke være et irritationsmoment overhovedet.

Om denne ventilator, som både kan bruges på badeværelset, toilettet eller et andet indelukket rum, er det ideelt at vide, at den: 

 • Passer til rør med omkredsen 120 mm
 • Er dobbeltisoleret, har en maksimal temperatur på 50 grader og vejer 0,77 kg
 • Har en spænding på 230 V og et wattforbrug på 16 W

Denne ventilator er en ideel og fungerende løsning til det indelukkede badeværelse, som har brug for god udluftning uden overhovedet at larme og forstyrre i hverdagen. 

i samarbejde med PriceRunner

S&P Silent 100 CHRZ Design Sort, Fugtstyret Ventilator med hygrostat og timer, 188x188mm ø99mm (CHZ=CHRZ) – Til det mørke badeværelse

S&P Silent 100 CHRZ Design

Med sit sorte og enkle design er dette en perfekt ventilator i plast til det mørke eller sorte badeværelse, hvor den ikke tager alt opmærksomheden fra rummet. Her finder du en ventilator, som både er svag i lyden grundet motoren med kuglelejer, men som også er utrolig effektiv til at skabe en god og tilpas luftfugtighed i rummet. 

Med sit indbyggede hygrostat kan ventilatoren til dit badeværelse selv måle luftfugtigheden og begynder at lufte ud så snart, at der bliver for meget fugt i rummet. Med denne er det derfor slut med at bekymre dig om, at dit rum og materialer bliver ødelagt af indelukket fugt. Derudover får du her en ventilator, som har:

 • En timer, som bestemmer, hvor lang tid ventilatoren er i gang efter 
 • En blå stribe på fronten, som kun giver et ekstra smart look 
 • Spænding på 230 V, et wattforbrug på 8 W og en vægt på kun 0,57 kg

Derudover anbefales det, at aftrækningskanalen højest må være 120 cm lang og glat, hvis denne ventilator til dit badeværelse skal monteres i loftet. Denne sorte ventilator er derfor det ideelle produkt til at holde fugtskader og tilhørende helbredsproblemer langt væk fra dit hjem og dig. 

i samarbejde med PriceRunner

Fresh Pax Passad 31 hvid Ventilator med hygrostat og bevægelsessensor, ø 100mm – Med fantastisk udluftning

Fan bathroom

Ventilatoren til badeværelset skal gerne fungere helt optimalt, så du er sikret, at luftfugtigheden er præcis, som den skal være. Med denne ventilator kan du være sikker på, at den får luftfugtigheden ned ved hjælp af hygrostatet, og derved undgår du skader i hjemmet. 

Med Fresh Pax Passad 31 får du en hvid ventilator i plast, som med sin maksimale hastighed kun har et lydtryksniveau på 21 dBA grundet motoren med kuglelejre. Er dit badeværelse derfor tæt på soveværelset, skal du ikke bekymre dig om at blive forstyrret af en træls støj, da denne ventilator er meget støjsvag. 

Denne Fresh Pax Passad 31 ventilator: 

 • Har både en bevægelsessensor, et hygrostat og en automatisk efterløbstid, som tilsammen vil skabe den perfekte luftfugtighed i rummet
 • Kan placeres på væggen og har målene 172x210x90 mm
 • Har et effektforbrug på kun 4 W

Derudover har ventilatoren udluftningsspjæld, hvilket gør, at den er til montering i kanaler, som ikke har et naturligt udtræk. Søger du en fantastisk udluftning til dit indelukkede rum i hjemmet, så er Fresh Pax Passad 31 ventilator til dit badeværelse helt sikkert din nye faste installation.

i samarbejde med PriceRunner

Siku 100 AZTL ventilator med timer & aut.jalousi 160x160/ø100 mm – Med garanti for en god udluftning

Fan bathroom

Denne ventilator fra Siko er af høj kvalitet i materialer, og du er sikret en helt utrolig og god udluftning på badeværelset. Efter opsætningen af ventilatoren vil du kunne mærke stor forskel i luften i rummet, hvilket både vil gavne dit hjem og også din sundhed.

Med denne ventilator til dit badeværelse fra Siko får du et produkt, som opfylder kravene til at suge den for høje luftfugtighed ud. Ventilatoren har automatik jalousi, hvilket vil sige, at den kolde luft udenfor ikke trækker ind i rummet, når ventilatoren er slukket. Du skal derfor ikke bekymre dig om de kolde vinterdage med ventilatoren, da den søger for at holde luften ude. 

En smart egenskab ved ventilatoren er, at den har en justerbar timer, og du har derved muligheden for at justere, hvor lang tid at ventilatoren skal køre. Udover disse fantastiske egenskaber, har ventilatoren: 

 • Motor med kugleleje, hvilket medvirker til at ventilatoren ikke larmer
 • En spænding på 230 V
 • Mulighed for at monteres i både væggen og loftet 

Søger du derfor en ventilator til dit badeværelse af god kvalitet og som sikrer en god udluftning? Så er denne ventilator fra Siko et fremragende valg for dig og dit indelukkede rum.

i samarbejde med PriceRunner

S&P Silent 200 CRZ hvid, Ventilator m/indstillelig timer, 180x180mm ø118mm – Svag i støj og stærk i udluftning

Fan bathroom

Har du lagt mærke til, at dit badeværelse lugter grimt? Måske kan du se fugtskader i materialerne? Der er mange tegn på, at luftfugtigheden ikke er i orden i badeværelset, og her kan denne ventilator være det helt perfekte løsning. Dette er en af de bedste ventilatorer i test grundet dens grundige udluftning.

Dét, som denne ventilator vinder på, er blandt andet den justerbare timer, som du helt selv kan indstille på. Her kan du vælge hvor mange minutter, at ventilatoren skal køre efter, at du har slukket lyset. Det vil hjælpe med at fjerne den fugt, som stadig er i rummet, når du forlader det.

Derudover vinder denne på:

 • Det pæne og stilrene design 
 • Motoren, som er støjsvag 
 • Dens automatiske lukke, som sikrer at luft ikke hele tiden flyver ind 

Kan du nikke ja til, at du mangler en ventilator, som kan fjerne den forhøjede luftfugtighed på en stille måde uden at forstyrre i hverdagen, så er denne ventilator til dit badeværelse lige noget for dig.

i samarbejde med PriceRunner

Kriss Klimat K7 Ventilator – Som vådrumsventilator og varmeflytter

Fan bathroom

Kriss Klimat K7 er en ventilator, hvor du har mange muligheder. Denne ventilator kan bruges som en vådrumsventilator, men den kan også bruges som varmeflytter. Dette kan den grundet den elektroniske termostat, som er i ventilatoren. Her vil termostaten kunne måle når varmen i rummet er for høj, og derefter vil den kunne flytte den overskydende varme til et andet rum i hjemmet. Dette betyder, at den skal sidde imellem etager eller på væggen, hvis den bruges som varmeflytter.

Denne ventilator stopper ikke med at imponere med dens funktioner her. Bruger du ventilatoren som vådrumsventilator har den nemlig hele seks forskellige funktioner, som vil hjælpe dig med at få den helt rigtige luftfugtighed i rummet:

 • Muligheden for at vælge mellem tre ventilationshastigheder 
 • Den automatisk starter, hvis du bevæger dig i rummet, eller hvis luftfugtigheden er for høj
 • Dens fantastiske udluftning i rummet, som sikrer en sund luftfugtighed
 • Ventilatorens ekstra ventilation 
 • Dens egenskab til at fungere optimalt og automatisk i den funktion du vælger 
 • Dens manuelle stop og start funktion på kontakt 

Mulighederne med denne Kriss Klimat K7 føles nærmest uendelige, og du vil her have en unik mulighed for både at bruge den som ventilator til badeværelse og varmeflytter. Derfor er denne ventilator helt klart en af de bedste på markedet.

i samarbejde med PriceRunner

Thermex Silent 100 CHRZ hvid med Hygrostat og timer 158x158mm ø99mm – Med støjsvag motor og automatisk lukke

Fan bathroom

Her får du en ventilator til dit badeværelse fra serien Silent 100, der opfylder alt, hvad man kunne forlange i en ventilator. Det er en af de bedste på markedet grundet dens mange funktioner, som til sammen sikrer dig den perfekte luftfugtighed i badeværelset. 

Det første, som gør denne ventilator fantastisk, er, at den er støjsvag og derfor ikke larmer, når den er i brug. Derved kan du sagtens have den til at være tæt på soveværelset, uden at den forstyrrer. Derudover er der en timer indbygget, som du helt selv kan justere. Her kan du bestemme, hvor mange minutter at ventilatoren skal ventilere, efter du forlader badeværelset, hvilket kan hjælpe på at fjerne alt overskydende fugt. 

Der er så mange positive egenskaber ved denne ventilator, og det er vigtigt også at nævne, at:

 • Den har et justerbart hygrostat, som måler luftfugtigheden. Når luftfugtigheden er for høj begynder ventilatoren at køre
 • Den skal monteres af en el-installatør
 • Hvis den skal monteres i loftet, må aftrækskanalen højest være 120 cm

Leder du derfor efter en hvid ventilator i plast, som udenpå ligner en helt almindelig og klassisk ventilator, men indeni er en af de bedste på markedet grundet de mange egenskaber, så er denne det sikre valg.

i samarbejde med PriceRunner

Dukadan ventilator el 600 – Til dig der vil holde luftfugtigheden nede

Fan bathroom

Luftfugtigheden er vigtig at holde nede i badeværelset, så du ikke får fugtskader i alle materialerne i rummet. Med denne Dukadan ventilator har du muligheden for at lufte godt ud, så både rummet og dig får det bedre og mindre indelukket. 

Designet er hvidt og klassisk, og derfor forstyrrer ventilatoren ikke i rummet. Da den både kan monteres på væggen og i loftet, kan du helt selv finde ud af, hvor den passer bedst og forstyrrer mindst for dig. 

Det, denne ventilator vinder på, er både den billige pris, men også dens nemme opsætning og montering. Her skal du blot koble den til en tænd/sluk kontakt, og så ventilerer den, som den skal i hele rummet. Du kan derfor selv beslutte, hvornår den ventilerer, og hvornår den er slukket. Denne ventilator til dit badeværelse er:

 • Kun beregnet til at være en ventilator i badeværelse
 • God og enkel til at tage den værste fugt i rummet
 • Simpel at montere og bruge 

Er det derfor en hurtig, billig og nem ventilator, som bare skal forbedre luftfugtigheden i badeværelset, så er ventilatoren fra Dukadan en ideel løsning. 

i samarbejde med PriceRunner

Ventilator badeværelse, Siku-100 – Med mulighed for forskellige udførelser

Fan bathroom

Denne serie fra Siku er alle ventilatorer lavet af gode kvalitetsmaterialer. Du er derfor sikret en god ventilator, som holder i mange år. Det er fælles for alle versionerne fra serien, at de er støjsvage på grund af, at motoren er med kuglelejer. Det er muligt at vælge forskellige udførelser alt efter, hvad du føler, at du har brug for i dit indelukkede badeværelse:

 • Snortræk: Med snortræk i ventilatoren har du muligheden for at slukke og tænde den med en snor
 • Jalousi: Med automatisk jalousi i din ventilator sikrer du dig, at det ikke trækker igennem ventilatoren, da lameller her vil lukke, når ventilatoren er slukket, men være åbne når ventilatoren er tændt 
 • Timer: Med en timer vil du have muligheden for at sætte timeren til at slukke for ventilatoren efter 2-30 minutter
 • Hygrostat: Med et hygrostat kan ventilatoren måle fugten i rummet, og derfor vil ventilatoren automatisk tænde, når fugtluftigheden bliver for høj 

Alle versionerne passer til rør med omkreds på 100 mm og har kun et lydtrykniveau på 34 dBA. Med mange forskellige udførelser har du her muligheden for at tilvælge alt, som du har brug for i en ventilator til dit badeværelse.

i samarbejde med PriceRunner

Thermex ventilator edm 100 hz hygro – Med alt du behøver for den bedste udluftning

Fan bathroom

Med denne ventilator får du alt, hvad du behøver for den bedste udluftning til dit indelukkede rum i hjemmet. Udover den fantastiske udluftning så er motoren med kuglelejer, hvilket betyder, at den næsten ikke larmer i brug. 

Ventilatoren har et hygrostat indbygget, og derfor er du sikker på, at luftfugtigheden aldrig bliver for høj i rummet. Du kan selv justere på hygrostatet og finde ud af hvilken luftfugtighed, der passer bedst til dig og dine behov. Hvis luftfugtigheden overstiger den luftfugtighed, som du har bestemt, begynder ventilatoren at udlufte automatisk. 

Hvis du vælger at købe denne ventilator til dit badeværelse, får du et produkt som:

 • Giver en god og sikker udluftning i rummet
 • Er pæn, tidsløs og hvid i sit design 
 • Ikke forstyrrer nattesøvnen med larm 

Ønsker du derfor en ventilator, hvor du altid kan være sikker på, at luftfugtigheden ikke bliver for høj og derved ikke forårsager fugtskader, vil denne ventilator være det perfekte valg. Med denne ventilator vil du kunne nyde dit badeværelse uden at føle dig indelukket, klam og utilpas.

i samarbejde med PriceRunner

Cata E-100 G Standard ventilator m/hvid glasfront, 150x150mm ø100mm

Fan bathroom

Det kan være, at du længe har tænkt over at købe en ventilator til dit badeværelse, men at udseendet på dem ikke ligefrem tiltrækker dig? Hele badeværelsets indretning behøver faktisk slet ikke blive ødelagt på grund af ventilatorens udseende med denne Cata E-100 ventilator. Her får du nemlig en ventilator, som både ventilerer godt og som ser godt ud i rummet. 

Med den pæne glasplade på fronten ser den moderne ud, og så er den nem at tage af, når den skal gøres rent. I stedet for at stå og bruge lang tid på at rengøre sin ventilator, har du her muligheden for at få det hurtigt overstået på nogle minutter. 

Derudover har denne Cata E-100 ventilator:

 • Et lydniveau på 31 dB, og derfor larmer den ikke ret meget i brug 
 • Et forbrug på 8V og en spænding på 230 V
 • Mulighed for at blive monteret i rør som har en omkreds på 100 mm 

Skal din nye ventilator til dit badeværelse derfor både være pæn i udseende og god til at ventilere i rummet, så kan Cata E-100 ventilatoren hjælpe dig i mål.

i samarbejde med PriceRunner

Cata Fugtstyret ventilator E-100 GSTH m/hygrostat og timer, m/glasfront, 150x150mm ø100mm, sølvgrå

Fan bathroom

Vil du gerne både have en ventilator til dit badeværelse, som fungerer optimalt, men som også ser modernem, smart og lækker ud? Så bør du kigge nærmere på denne Cata E-100. Her får du en ventilator, som både har en justerbar timer, et justerbart hygrostat til at måle luftfugtigheden og en en støjsvag motor med et lydniveau på 17-31 dB. 

Den smarte glasplade på den sølvgrå ventilator kan hurtig og nemt afmonteres og tørres af. Ventilatoren har målene 150×150 mm og passer til rør med en omkreds på 100 mm. Dét, som denne ventilator helt klart vinder på, er dens:

 • Moderne og utrolig smarte udseende 
 • Justerbare hygrostat og den justerbare timer 
 • Lave lydniveau

Denne Cata E-100 ventilator til dit badeværelse er helt klart en af de smarteste i design på markedet, og derfor vil den give et ekstra element til indretningen på badeværelset. Med denne ventilator vil du derfor nærmere føle, at den er med til at indrette på en positiv måde end at den ødelægger indretningen. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:


Amazon

Amazon er én af verdens største handelsplatforme, hvor du kan købe alt til hus, fritid, personlig pleje og byggeprojekter. Handelssiden kan benyttes af alle og enhver, og den udvides løbende med nye produkter og tilbud.

Vi har brug Amazon til bedømmelse af Cata E 100 GTH BK ventilatoren, der kåres med 4,5/5 stjerner. 

Det er det moderne, digitale design, der får badeværelsesventilatoren til at stige i tops i bedømmelsen. Den er brugervenlig programmeret, så du let kan se luftfugtigheden på dit badeværelse.

Du kan se anmeldelsen her


Google Shopping 

Hos Google Shopping kan du let og enkelt finde frem til produkter, udstyr og tilbehør, som du bruger i hverdagene. Den store fordel ved handelssiden er, at priser og produktsortimenter opdateres løbende, så du kan få det bedste overblik over de nyeste produkter indenfor en lang række kategorier.

Vi har anvendt Google Shopping til vurdering af Cata Ventilator E-100 GTH Hygro. Badeværelsesventilatoren kåres med 4/5 stjerner, og den roses blandt andet for sit elegant og stilrene, hvide design. Derudover fremhæves Cata Ventilator E-100 GTH Hygro på grund af timerfunktionen, så du kan sætte ventilation til, når der brug for det derhjemme.

Du kan se anmeldelsen her

Se også TEST – De bedste ventilatorer til badeværelset skrevet af bomagasinet.dk.

Se vores artikel om: Guide: Ny solcelle ventilator? Her er de fire bedste fra test

Se vores artikel om: Fugtstyret ventilator – her får du de bedste i test

FAQ

Hvilken ventilator er bedst til badeværelset?

Hvilken ventilator der er bedst ud til lige præcis dit badeværelse, afhænger af, flere faktorer i dit badeværelse og dagligdagsliv. Et bud på en super god ventilator er dog Silent-100 Design vådrumsventilatoren, som er enorm effektiv, men som samtidig har et pænt og elegant design, hvilket kan være praktisk.

Virker ventilatorer på badeværelset overhovedet?

Ja, det virker rigtig godt at have ventilatorer ude på badeværelset. Da du går i bad i rummet, så dannes der ofte fugt og damp derude, hvilket potentielt kan føre svamp med sig, som kan være sundhedsskadeligt. En ventilator fjerner dog fugten og reducerer dermed risikoen for svamp.

Hvad sker der, hvis jeg ikke ventilerer mit badeværelse?

Hvis du ikke ventilerer dit badeværelse med en ventilator, så kan du risikere, at der kommer svamp i væggene og i loftet. Det er langt fra optimalt, da skimmelsvamp kan være sundhedsskadeligt, hvormed du kan blive syg af det. Det er derfor en rigtig god ide at ventilere dit badeværelse.

Fjerner en ventilator på badeværelse dårlige lugte?

Ja, en ventilator kan fjerne dårlige lugte ude på badeværelset, selvom det ikke er deres primære funktion. De er lavet til hovedsageligt at fjerne fugt og damp, men da de skaber en form for udsugning, så kan de også fjerne dårlige lugte fra rummet, hvilket kan være smart.

This page has been reviewed by: Ludvig Dybwad Rating 5/5

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

Find mere information her

Ventilator Badeværelse: De bedste i test

 

 • Ventilator badeværelse, Silent-100

 • Silent-100 Design

 • Ventilator badeværelse, CATA B-PLUS

 • S&P Silent 200 CZ Hvid, Ventilator Standard

 • S&P Silent 100 CHRZ

 • Fresh Pax Passad 31

 • Siku 100 AZTL ventilator med timer & aut.jalousi 160×160/ø100 mm

 • S&P Silent 200 CRZ hvid, Ventilator m/indstillelig timer, 180x180mm ø118mm

 • Kriss Klimat K7 Ventilator

 • Thermex Silent 100 CHRZ hvid med Hygrostat og timer 158x158mm ø99mm

 • Dukadan ventilator el 600

 • Ventilator badeværelse, Siku-100

 • Thermex ventilator edm 100 hz hygro

 • Cata E-100 G Standard

 • Cata Fugtstyret ventilator E-100 GST