Testoversigt: Her er de 11 bedste el terrassevarmere i test

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 04.10.2021
Forbruger-test.dk samler både eksterne test og anmeldelser, så du har de bedste forudsætninger for at vælge det helt rigtige produkt. Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

Er du træt af de kolde somre? Og vil du gerne have mere ud af din terrasse eller altan? Det kan være svært at nyde sin flotte og hyggelige terrasse i Danmark. Men der findes en løsning. Hvis du investerer i en effektiv el terrassevarmer kan du forlænge perioden, hvor du kan sidde og hygge på terrassen med flere måneder. Derved er det slut med at finde bunkevis af tæpper frem, blot fordi du vil tilbringe en majaften på terrassen.

Udvalget af el terrassevarmere er ret stort, og derfor kan det være svært at finde frem til det rette valg. Vi har dog forsøgt at gøre det lettere for dig. Herunder har vi samlet seks gode kandidater.
Vi har udvalgt disse produkter til vores testoversigt ved at læse objektive tests, kigge på forbrugeranmeldelser mm. Måske findes din næste el terrassevarmer blandt produkterne? Der er terrassevarmere til enhver smag og i mange forskellige prislejer.

forbruger-test.dk

Veito Aero S 2500W - Bedste terrassevarmer med sleep timer

Veito Aero S 2500W

Testresultat

Veito Aero S 2500W får en score på 1,35 og ordene ”sehr gut” med på vejen af den tyske hjemmeside RTL. 

Om Veito Aero S 2500W

Veito Aero S 2500W er helt perfekt, hvis du har brug for en terrassevarmer, der kan bruges både udenfor og indenfor. Denne Veito-model gør brug af den nyeste teknologi, så du opnår en god og vedholdende varme, du nemt kan indstille på.

Designet er robust og holdbart, og du skal derfor ikke være nervøs for at rykke rundt på terrassevarmeren. Veito Aero S 2500W er også en klar vinder, når det kommer til det æstetiske. Den er designet, så den er behagelig at se på, og derfor kan du også med god samvittighed placere den præcis dér, hvor du har brug for den.

Veito Aero S 2500W gør brug carbon fiber-teknologien. Det er muligt at tilpasse den perfekte varme til gulvet, møblerne eller de personer, der sidder tæt på terrassevarmeren. Du kan endda indstille Veito Aero S 2500W til at tænde op eller køle ned igen ved hjælp af sleep timer-funktionen. 

Udvalgte specifikationer

 • Farve: Sort
 • Vægt: 2,2 kg
 • Watt: 2500 watt
 • Strømforsyning: AC 230 V 50/60 Hz

Veito Aero S 2500W vs. markedet

Veito Aero S 2500W byder på et stilsikkert design, der kan placeres i en hvilken som helst sammenhæng. Kortbølge-funktionen giver en god varme i alle situationer, og du kan nemt indstille denne terrassevarmer fra Veito.

i samarbejde med PriceRunner

Hortus el terrassevarmer 500/1000/1500 watt: Bedste billige testvinder

Testresultater

Denne el terrassevarmer fra Hortus er blevet kåret som testvinder i en test, der er foretaget af PriceRunner. Her bliver produktet vurderet til 4,5 ud af 5 mulige stjerner. Terrassevarmeren fra Hortus bliver især rost for sin effektivitet og brugervenlighed.
Produktet bliver ligeledes vurderet til 4,5 ud af 5 mulige stjerner hos Coops forbrugere.

Om Hortus el terrassevarmer 500/1000/1500 watt

Denne el terrassevarmer opvarmer hurtigt et område på op til ni kvadratmeter gennem infrarød varme. Terrassevarmeren har tre indstillinger – 500, 1000 eller 1500 watt, alt efter hvor meget varme du har brug for. 

Hele 92% af den energi, som lampen anvender, bliver omdannet til varme.
Selvom din terrasse er stor, skal du ikke være bekymret for, om alle kan få noget af varmen. Denne lampe har nemlig en rækkevidde på hele tre meter. Den lange rækkevidde skyldes primært det højteknologiske golden tube rør. Udover at være effektiv, er produktet også ganske holdbart. Lysrøret har en levetid på mindst 5.000 timer.

Terrassevarmeren bør monteres 180 centimeter over jorden, og den kan let betjenes af en fjernbetjening, som naturligvis følger med produktet. Det koster blot 3,3 kroner i timen at have denne lampe kørende – hvilket må siges at være en lav pris at betale for at forlænge de lune aftener på terrassen.

Udvalgte specifikationer

 • Farve: Aluminium
 • Volt: 230
 • Monteres: På væg
 • Opvarmer (m2): 9
 • Watt: 1500

Se priser og tilbud på Hortus el terrassevarmer 500/1000/1500 watt her:

i samarbejde med PriceRunner

Veito CH1800RE - Bedste til mindre forsamlinger

Veito CH1800RETestresultat

Veito CH1800RE er en klar favorit på sammenligningshjemmesiden Pricerunner, hvor den ender på en 4. plads over de bedste terrassevarmere. Blandt forbrugerne på Amazon får Veito CH1800RE også mange roser, og den får sammenlagt 4,5 ud af 5 stjerner. 

Om Veito CH1800RE

Veito CH1800RE er en terrassevarmer, du nemt kan flytte og placere præcis, hvor du har lyst til, den skal være. Den er fritstående, og den infrarøde terrassevarmer kan indstilles på fire forskellige temperaturindstillinger: 900W, 1200W, 1500W og 1800W. Den er også nem at bære rundt på, da den vejer utroligt lidt takket være dens aluminiumskonstruktion.

Veito CH1800RE er en terrassevarmer, du kan tænde op for og så bare lade passe sig selv. Den har en indbygget overophedningsbeskyttelse, der sikrer dig, at den ikke kan blive for varm. Du kan også slå en timer til, så terrassevarmeren selv slukker efter et vist antal timer.

Modellen fungerer godt udenfor, men du kan også sagtens have den stående indenfor i stuen og varme dine fødder. Ja, du kan faktisk endda tage den med ind i brusebadet, da Veito CH1800RE kan modstå regn og vand – den er vandtæt med en høj IP55 / IP44-klassificering.

Udvalgte specifikationer

 • Farve: Sort/sølv
 • Vægt: 2,8 kg
 • Temperaturindstillinger: 900W, 1200W, 1500W og 1800W
 • Rækkevidde: 20 kvm  
 • Watt: 1800 watt

Veito CH1800RE vs. markedet

Veito CH1800RE er en perfekt terrassevarmer til en mindre forsamling eller til privat brug. Du kan placere den stort set alle steder – udenfor på terrassen, indenfor i stuen og endda ude på badeværelset – og den vejer ingenting med sin aluminiumskonstruktion. 

i samarbejde med PriceRunner

Enders Polo 2.0 Gas - kompakt og meget attraktiv

Enders Polo 2.0 GasTestresultat

Enders Polo 2.0 Gas er en sand topscorer, og den havner på en 2. plads ved den tyske hjemmeside Testberichte. Terrassevarmeren bliver blandt andet præsenteret sådan her: ”Ingeniørerne har formået at teste teknologien i et kompakt hus, hvilket også lover, at varmen forbliver nøjagtigt, hvor den er påkrævet”.

Om Enders Polo 2.0 Gas

Enders Polo 2.0 Gas er en af de nyeste modeller fra den tyske producent Enders. Det er tydeligt at se, at de med terrassevarmeren har stilet efter et smart og funktionelt design. Den har en højde på omtrent 115 centimeter og en vægt på 14 kilo, og derfor er den nem at placere de fleste steder.

Modellen kommer i børstet stål og kan derfor anvendes udenfor på alle tidspunkter af året. Med dens justerbare vindskjold skal du ikke være nervøs for blæst eller regn.

Producenten Enders har også haft sikkerheden med i overvejelserne, da de designede Polo 2.0 Gas. Den har en integreret anti-vippe-mekanisme, der simpelthen afbryder gasforsyningen, hvis temperaturen overstiger 45 grader. Og så vil gasforsyningen også afbrydes, hvis flammen pludselig går ud.

Enders Polo 2.0 Gas leveres komplet med slange og regulator, og den er meget nem at samle.

Udvalgte specifikationer

 • Farve: Sølv
 • Vægt: 14 kg.
 • Højde: 115 cm.
 • Drifttid: Med 11 kg. gasflaske 20 til 50 timer 
 • Materiale: Rustfrit stål

Enders Polo 2.0 Gas vs. markedet

Enders Polo 2.0 Gas skiller sig ud fra de andre terrassevarmere, da den både er stilfuld og funktionel. Med dens lave højde og lette vægt er den nem at placere hvor som helst.

Den anvender rustfrit stål på overfladen, og du kan derfor trygt lade den stå udenfor hele året rundt. Du skal heller ikke være bange for sikkerheden, da der både er vindskjold, anti-vippe-mekanisme og en automatisk afbrydelse af gasforsyningen, hvis flammen skulle gå ud. 

i samarbejde med PriceRunner

Eva Sol HeatUp - smuk model til de køligere dage

Eva Sol HeatUpTestresultat

Eva Sol HeatUp får hele 7,5 ud af 10 stjerner hos den norske anmelderside Tek.no, og den bliver blandt andet beskrevet: ”Dette er en robust kortbølgevarmer med flot design”. Hos Amazon er brugerne også ret begejstrede, og den får 3,5 ud af 5 stjerner.

Om Eva Sol HeatUp

Ved Eva Sol HeatUp er der i sandhed tænkt i de æstetiske baner. Den er virkelig unik med sit smukke udseende, og den passer flot ind i ethvert stilrent, skandinavisk hjem.

Eva Sol HeatUp står på tre solide ben, og det betyder, at den er nem at placere overalt. Kroppen på terrassevarmeren er aflang og når op i en 110 centimeters højde. Den er derfor helt perfekt at stille op ved siden af et bord, når benene og fødderne skal varmes.

Du skal heller ikke vente lang tid på at blive varmet godt igennem. Du kan med Eva Sol HeatUp opnå fuld varme på bare 5 sekunder, og så kan du tilpasse varmen med de tre temperaturindstillinger. 

Udvalgte specifikationer

 • Farve: Sort
 • Vægt: 8,7 kg.
 • Højde: 110 cm.
 • Materiale: Aluminium og kunststof

Eva Sol HeatUp vs. markedet

Hvis du leder efter en terrassevarmer, der både er smuk at se på, og som varmer hurtigt og effektivt igennem, er Eva Sol HeatUp det helt ideelle bud. På bare 5 sekunder opnår du fuld varme, og den aflange krop gør det nemt at målrette varmen.

i samarbejde med PriceRunner

Hortus terrassevarmer 1200 watt: Bedst til prisen

Testresultater

Denne terrassevarmer bliver vurderet til hele 4,6 ud af 5 mulige stjerner af Coops forbrugere. En positiv kundekommentar lyder: ”Ser pænt ud. Varmer dejligt”. Og en anden lyder således: ”Fantastisk terrassevarmer. Diskret og Handy. Giver varme til alle rundt om 6-8 personers bordet”.

Om Hortus terrassevarmer 1200 Watt

Hvis du vil have høj kvalitet til en fair pris, bør du kigge nærmere på denne terrassevarmer. Her får du en elektriske terrassevarmer, som ikke blot er designet flot, men som også er ganske effektiv. Denne el terrassevarmer begynder straks at sende en dejlig lun luft ud, så snart den bliver tændt. 

Lampen er udformet i en tube-form, hvilket vil sige, at den spreder varme rundt om sig selv. Derved bliver området opvarmet 360 grader i op til 5 meter. Og til en ganske lav pris, må dette siges at være ganske tilfredsstillende. 

Hvis et smart design, effektiv varme og en lav pris ikke er nok for dig, kan du også glæde dig over, at dette er en meget sikker el terrassevarmer.

Produktet er udstyret med en tung fod, som skal være med til at stabilisere terrassevarmeren, så den ikke vælter. Herudover er der indstilleret en ekstra sikkerhedsfunktion, hvis lampen skulle vælte. Er uheldet ude, vil lampen nemlig automatisk slukke. Herefter tænder lampen af sig selv igen, når den bliver rejst op.

Udvalgte specifikationer

 • Farve: Grå
 • Vægt: 3,5 kilo
 • Rækkevidde (meter): 3-5
 • Watt: 1200
 • Materiale: Aluminium og stål

Se priser og tilbud på Hortus terrassevarmer 1200 watt her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 Hortus terrassevarmer halogen 900/1200/2100 watt: Premium valg

Testresultater

Bordmodellen af denne smarte terrassevarmer er blevet vurderet ganske positivt i PriceRunners test. Og noget tyder på, at guldmodellen er lige så populær. Denne bliver anmeldt til 4,5 ud af 5 mulige stjerner af forbrugerne.

Om Hortus terrassevarmer halogen 900/1200/2100 watt

Hvis du ikke vil gå ned på kvalitet, og ikke har noget i mod at betale for at få noget af det bedste på markedet, så er denne el terrassevarmer lige noget for dig. Hvis du vælger denne terrassevarmer, får du en varmkilde, der er udformet i et smukt design, og som har tre forskellige energiindstillinger. 

Varmeapparatet kan indstilles i højde (fra 170 til 202 centimeter) hvilket er meget praktisk, hvis den skal flyttes, eller hvis du skifter møbler på terrassen.

El terrassevarmeren fra Hortus er fremstillet i kvalitetsmaterialer, hvilket også afspejles i den lange holdbarhed. Denne lampe har nemlig en minimum funktionstid på 5000 timer. Det vil sige, at hvis du i gennemsnit har terrassevarmeren tændt i én time om dagen, vil den kunne holde i næsten 14 år. Og så har den vist også udtjent sin værnepligt. 

Udover at være holdbar, er denne varmelampe også økonomisk i et andet aspekt. Den koster nemlig blot 3-4 kroner i timen, og den har opnået maksimal varme efter blot fem sekunder.

Udvalgte specifikationer

 • Farve: Sortlakeret aluminium
 • Volt: 230
 • Monteres: Stilles på gulv
 • Opvarmer (m2): 6-8 
 • Watt: 900/1200/2100

Se priser og tilbud på  Hortus terrassevarmer halogen 900/1200/2100 watt her:

  FORHANDLER

  TOTAL PRIS

  ANNONCER

  Terrassevarmer vægmodel oval: Fin el terrassevarmer til lavpris

  Om Terrassevarmer vægmodel oval

  Hvis du har brug for en lille smart el terrassevarmer til en lav pris, er denne lige noget for dig. Den lave pris afspejles dog ikke i kvaliteten – her får du nemlig stadig en ret effektiv el terrassevarmer. 

  Varmelampen monteres på væggen og er ideel til at opvarme både terrasser, udestuer, garager og altaner. Lampen har tre varmeindstillinger – 650, 1300 og 2000 watt. 

  Lampen anvender infrarød varme, og du vil kunne mærke effekten efter et par sekunder. Den infrarøde teknik virker ligesom solens stråler. Det vil sige, at lampen ikke opvarmer luften – men blot det, den rammer. Dette gør el terrassevarmeren langt mere effektiv. Samtidig med dette er produktet også energibesparende og klimavenlig som følge af den smarte teknologi. 

  Hvis du vil have en smart og billig terrassevarmer, som kræver minimal vedligeholdelse, og som ikke støjer, er dette et perfekt valg for dig.

  Udvalgte specifikationer

  • Farve: Sort
  • Volt: 220
  • Monteres: På væg
  • Watt: 650/1300/2000

  Se priser og tilbud på  Terrassevarmer vægmodel oval her:

  FORHANDLER

  TOTAL PRIS

  ANNONCER

  El terrassevarmer hængende 1500 watt: Smart og effektiv varmelampe

  Om El terrassevarmer hængende 1500 watt 

  Indtil videre har vi kun haft produkter, som stod på jorden eller blev monteret på væggen, i denne testoversigt. Og det er netop her, at denne smarte el terrassevarmer skiller sig ud fra mængden. 

  Hvis du vil have en el terrassevarmer, som scorer højt på både æstetik og effektivitet, er dette et godt valg. Denne varmelampe er netop designet som en almindelig loftslampe, hvilket giver den et meget charmerende look. 


  Der er monteret en sikkerhedsline, da varmelampen er en smule tungere end en almindelig loftslampe. Lampen bruger 1500 watt og kan både anvendes inde og ude. Lampen giver dig en hurtig og optimal opvarmning, da den anvender den smarte infrarødteknologi, der sikrer effektiv opvarmning af samtlige gæster på terrassen.

  Lampen er vandafvisende og anvender et Clear Halogen varmerør til at skabe en behagelig varme.

  Udvalgte specifikationer

  • Farve: Sort
  • Volt: 220
  • Monteres: I loft
  • Watt: 1500

  Se priser og tilbud på El terrassevarmer hængende 1500 watt her:

  FORHANDLER

  TOTAL PRIS

  ANNONCER

  VEITO Blade 2000 W – bedste terrassevarmer hos PriceRunner

  VEITO Blade 2000 W

  Testresultat

  VEITO Blade 2000 W er blevet vurderet til at være den bedste terrassevarmer på PriceRunner.

  Om VEITO Blade 2000 W

  Vælger du en VEITO Blade 2000 W, så får du en terrassevarmer, der er både stilren og effektiv, og som kan gøre det behageligt at sidde på terrassen i en større del af året.

  Denne model er en infrarød terrassevarmer, der monteres på en væg, en markise eller en parasol. Det gør den meget fleksibel. Den er elegant og meget brugervenlig, og så er den også vandafvisende. Den kan godt tåle at hænge ude, når det regner, hvilket er en klar fordel herhjemme.

  Selv om den ikke syner af ret meget, så er VEILO Blade 2000 W i stand til at opvarme omkring 25 m2. Varmen kan reguleres ved hjælp af en fjernbetjening. Vælg denne terrassevarmer, hvis du vil have et populært produkt, som kan opvarme selv store terrasser. 

  Udvalgte specifikationer

  • Mærke: VEITO
  • Farve: sort
  • Mål: 9 x 90 x 13 cm
  • Vægt: 2,2 kg
  • Styrke: fra 800 W til 2000 W
  • Areal: 25 m2
  • Med væltesikring
  • Med overophedningssikring
  • Vandtæt 
  • Varmelegemets levetid: 10.000 timer

  Se priser og tilbud på VEITO Blade 2000 W her:

  i samarbejde med PriceRunner

   

  Enders Densol Elegance Terrassevarmer - imponerende varme og lavt gasforbrug

  Enders Densol Elegance TerrassevarmerTestresultat

  Enders Gas Elegance får 4,6 ud af 5 stjerner af brugerne hos Amazon, som skriver: ”[…] den strålende terrassevarmer er i stand til at skabe en vidunderlig varm atmosfære selv i efterårs-vintervejr”.

  Om Enders Densol Elegance Terrassevarmer

  Hvis du søger efter en terrassevarmer, der er god for miljøet, bør du vælge Enders Gas Elegance. I modsætning til en traditionel gasvarmer er Enders Gas Elegance udstyret med en nyudviklet, højeffektiv øko-brænder, som er med til at reducere CO2-udslippet med op til 30%.

  Enders Gas Elegance er dog en stor terrassevarmer, så det er ikke nødvendigvis en, du ofte vil flytte rundt på. Den egner sig perfekt til at stå ude på en terrasse, hvor varmen kan fordele sig hurtigt og i en stor rækkevidde.

  Med den indbyggede Piezo-tænding kan du blot med ét klik hurtigt få varme, og så er der også en automatisk anti-vippe-mekanisme og en gas-afbryder indbygget, så du undgår ulykker.

   

  Udvalgte specifikationer

  • Farve: Stål
  • Vægt: 16, 5 kg.
  • Højde: 220 cm.
  • Effekt: 3 – 8 kW
  • Rækkevidde: 9 meter

  Enders Densol Elegance Terrassevarmer vs. markedet

  Enders Gas Elegance er helt perfekt, hvis du vil have en mere klimavenlig terrassevarmer. Den reducerer dit CO2-udslip med op til 30%, og så varmer den også hurtigt op med blot ét tryk på tændingsknappen.

  Se priser og tilbud på Enders Densol Elegance Terrassevarmer her:

  FORHANDLER

  TOTAL PRIS

  ANNONCER

  Testkilder

  Det er vigtigt for os at fremhæve produkter, der rent faktisk har klaret sig godt i tests, og som er populære blandt forbrugerne. Dette sikrer, at vi kan give dig et overblik over de bedste produkter. 

  I denne testoversigt har vi blandt andet anvendt en test fra PriceRunner. Det er vigtigt for PriceRunner at teste produkterne så autentisk som muligt, så de kan give de mest præcise beskrivelser. Hvordan de har anmeldt de forskellige el terrassevarmere, kan du læse mere om i næste afsnit. 

  Udover objektive tests, er det også vigtigt for os at lytte til forbrugerne. Derfor har vi primært udvalgt produkter, der har positive forbrugeranmeldelser. For os er en god anmeldelse fra en slutbruger et klart kvalitetsstempel – derfor vægter vi forbrugernes mening så højt.

  Sådan er produkterne blevet testet

  Hos PriceRunner er produkterne blevet testet ud fra disse parametre: 

  • Ydeevne
  • Funktioner
  • Brugervenlighed

  Under punktet ”ydeevne” har de tjekket, hvor god varmespredningen er over et givent areal. Og om dette stemmer overens med produktbeskrivelsen. Herudover har de sammenholdt ydeevne med andre populære produkter på markedet for at nå frem til en konklusion. 

  Under punktet ”funktioner” har de stillet disse spørgsmål: Er der mulighed for at indstille effekten? Kan produktet justeres i højde? Er sikkerhedsfunktionerne som de skal være? 

  Sidst men ikke mindst har de testet brugervenligheden. Her har de primært vurderet, hvor let det er at betjene produktet, og de har givet ekstra point til produkter, hvor der medfølger en fjernbetjening.

  Sådan vælger du den rette el terrassevarmer 

  Hvis du endnu ikke er sikker på, hvilken af de seks terrassevarmere, du bør vælge, kan du få et par gode råd her. Det rette valg for én person, er nemlig ikke nødvendigvis det rette for en anden. Det handler primært om dine individuelle præferencer samt området, som din nye terrassevarmer skal opvarme. Du kan stille dig selv disse spørgsmål for at nå frem til en konklusion: 

  • Har jeg brug for at opvarme en stor terrasse? 
  • Vil jeg finde en billig terrassevarmer? 
  • Hvor højt vægter jeg design og æstetik? 
  • Skal jeg finde den mest energivenlige el terrassevarmer? 

  Når du har fundet ud af, om du vægter effektivitet, pris, design eller energivenlighed højest, vil det være meget lettere for dig at vælge mellem de seks fremhævede produkter.

  Derfor bør du vælge en el terrassevarmer

  Når man overvejer, hvor få penge der skal bruges for at kunne forlænge sommeren i begge ender, virker det som et åbenlyst valg af købe en el terrassevarmer. Men produktet findes jo også med andre energikilder end el. Fx kan du finde en terrassevarmer, der anvender gas. Men hvorfor er en el terrassevarmer bedre end en terrassevarmer, der bruger gas?

  Der er mange fordele ved at vælge en eldrevet terrassevarmer fremfor en gasdrevet terrassevarmer. De største fordele ved at vælge en el terrassevarmer er, at de er lugtfri, støjfri og kræver minimal vedligeholdelse. Udover dette er en elektrisk terrassevarmer et godt energibesparende og miljøvenligt valg, da du kan spare helt op til 50% i omkostninger i forhold til en terrassevarmer med gas.

  Der er dog også fordele ved at vælge en gas terrassevarmer. Disse bliver især anvendt på større områder, derfor vil det ofte være disse, som du ser på cafeer og lignende. Disse må dog kun anvendes udendørs, hvilket er endnu en grund til at vælge en el terrassevarmer.

  Beskrivelse af kilder og tests

  Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. 

  I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
   

  RTL

  RTL samarbejder med den tyske hjemmeside EkspertenTesten, som udelukkende fokuserer på digital handel. EkspertenTesten gennemsøger regelmæssigt de største onlinebutikker efter nye produktserier, som så bliver præsenteret for læserne. På nuværende tidspunkt er der omtrent 70 ansatte, som sikrer den højeste kvalitet af information og de mest omfattende produktsammenligninger på det tysktalende internet.

  Veito Aero S 2500W får en samlet score på 1,35 og ordene ”sehr gut”.

  Anmeldelsen er opdateret den: 21. februar 2021
  Du kan se anmeldelsen her
   

  Pricerunner

  Pricerunner er Danmarks største sammenligningstjeneste med 2,2 millioner produkter. Der bliver her sammenlignet priser fra 27 lande, og der bliver udført professionelle test af 1300 produkter i 150 kategorier.

  Veito CH1800RE bliver blandt andet præsenteret sådan her: ”Veito CH1800 RE er en god infrarød terrassevarmer, der spreder en behagelig varme på et relativt stort areal i forhold til sin størrelse.”

  Anmeldelsen er opdateret den: 24. februar 2021
  Du kan se anmeldelsen her
   

  Amazon

  Amazon er nok den største digitale markedsplads i verden, og her præsenteres alle relevante informationer og anmeldelser af et givent produkt. Vi anvender de mange anmeldelser til at få indblik i, hvad tidligere kunder synes om produkterne. Det giver os et ærligt billede af, hvordan produkterne modtages af forbrugerne.

  Veito CH1800RE opnår en score på 4,5 ud af 5 stjerner hos forbrugerne, Eva Sol HeatUp får 3,5 stjerner, og Enders / Densol Elegance Terrassevarmer får hele 4,6 ud af 5 stjerner hos forbrugerne.

  Du kan se anmeldelserne af Veito CH1800RE her
  Du kan se anmeldelserne af Eva Sol HeatUp her
  Du kan se anmeldelserne af Enders Densol Elegance her
   

  Testberichte

  Testberichte.de er én af Tysklands største spillere, når det kommer til at indsamle og præsentere værdifuld viden for de tyske forbrugere. De sammenligner produkter ved at indsamle viden fra mere end 500 tyske magasiner, anmeldelser og tekniske specifikationer. Testberichte.de har base i Berlin og består af omkring 60 ansatte.

  Testberichte.de præsenterer blandt andet Enders Polo 2.0 sådan her: ”Ingeniørerne har formået at rumme gennemprøvet teknologi i et kompakt hus, hvilket også lover, at varmen forbliver nøjagtigt, hvor den er nødvendig”.

  Anmeldelsen er opdateret den: 8. januar 2021
  Du kan se anmeldelsen her

  Enders / Densol Elegance Terrassevarmer får disse ord med på vejen: ”[…] den strålende terrassevarmer er i stand til at skabe en vidunderlig varm atmosfære selv i efterårs-vintervejr”.

  Anmeldelsen er opdateret: september 2020
  Du kan se anmeldelsen her
   

  Tek.no

  Tek.no er Norges største hjemmeside for forbrugerteknologi. På hjemmesiden finder du grundige test, nyheder og guider til teknologi. Tek.no har omtrent 1.200.000 læsere om ugen.

  Eva Sol HeatUp bliver blandt andet beskrevet sådan her: ”Dette er en robust kortbølgevarmer med flot design”.

  Anmeldelsen er opdateret den: 7. november 2020
  Du kan se anmeldelsen her

  Læs også: Testoversigt: Sådan finder du den bedste gas terrassevarmer.

  Se også denne artikel på Husplushave.dk: Terrassevarmer – Gas eller El – Vælg den rigtige opvarmning til terrassen

  FAQ

  Kan jeg efterlade en terrassevarmer udenfor?

  Selvom terrassevarmere er lavet til, at de skal bruges udenfor, så er det ikke en god ide at efterlade den udenfor alt for længe. Hvis den står udsat for vind og vejr, så kan det være med til at slide terrassevarmeren ned, hvormed den potentielt går i stykker før tid.

  Kan jeg stille en terrassevarmer under en overdækket terrasse?

  Ja, du kan som udgangspunkt godt bruge en terrassevarmer under en overdækket terrasse. Dog bør du sikre dig, at din specifikke model egner sig til det, og at den passer til din terrasses størrelse. Det er forskelligt fra model til model, hvor meget plads en terrassevarmer skal have omkring sig.

  Er terrassevarmere sikre at bruge?

  Ja, terrassevarmere er ganske sikre at bruge, hvis du naturligvis sørger for at sætte dig ind i, hvordan du bruger dem korrekt. Det er blandt andet vigtigt, at du skaber nok friplads omkring terrassevarmeren, men sørger du for det, så er de væsentligt sikrere at bruge end f.eks. levende ild.

  Er en terrassevarmer pengene værd?

  Hvis du elsker at opholde dig ude på terrassen – selv ud på de sene sommeraftener -, så kan det bestemt være pengene værd at købe en terrassevarmer. En terrassevarmer vil kunne forlænge tiden, som du kan bruge ude på terrassen, da den er med til give dig varmen.

  Denne side er anmeldt af: Torben Simonsen Rating 5/5

  Vores skribent og research-team

  Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

  Find mere information her

  Terrassevarmere: De bedste i test

  • Veito Aero S 2500W
  • Hortus el terrassevarmer 500/1000/1500 watt
  • Veito CH1800RE
  • Enders Polo 2.0 Gas
  • Eva Sol HeatUp
  • ortus terrassevarmer 1200 watt
  • Hortus terrassevarmer halogen 900/1200/2100 watt
  • Terrassevarmer vægmodel oval
  • El terrassevarmer hængende 1500 watt
  • VEITO Blade 2000 W
  • Enders Densol Elegance Terrassevarme