Testoversigt: Her er de 6 bedste el terrassevarmere i test

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 18.02.2021
Vi samler alle test for dig. Forbruger-test.dk anmelder ikke produkterne. Vi samler eksterne anmeldelser sådan, at du kan vælge det rigtige produkt.

Er du træt af de kolde somre? Og vil du gerne have mere ud af din terrasse eller altan? Det kan være svært at nyde sin flotte og hyggelige terrasse i Danmark. Men der findes en løsning. Hvis du investerer i en effektiv el terrassevarmer kan du forlænge perioden, hvor du kan sidde og hygge på terrassen med flere måneder. Derved er det slut med at finde bunkevis af tæpper frem, blot fordi du vil tilbringe en majaften på terrassen.

Udvalget af el terrassevarmere er ret stort, og derfor kan det være svært at finde frem til det rette valg. Vi har dog forsøgt at gøre det lettere for dig. Herunder har vi samlet seks gode kandidater.
Vi har udvalgt disse produkter til vores testoversigt ved at læse objektive tests, kigge på forbrugeranmeldelser mm. Måske findes din næste el terrassevarmer blandt produkterne? Der er terrassevarmere til enhver smag og i mange forskellige prislejer.

forbruger-test.dk

Hortus el terrassevarmer 500/1000/1500 watt: Testvinder

Testresultater

Denne el terrassevarmer fra Hortus er blevet kåret som testvinder i en test, der er foretaget af PriceRunner. Her bliver produktet vurderet til 4,5 ud af 5 mulige stjerner. Terrassevarmeren fra Hortus bliver især rost for sin effektivitet og brugervenlighed.
Produktet bliver ligeledes vurderet til 4,5 ud af 5 mulige stjerner hos Coops forbrugere.

Om Hortus el terrassevarmer 500/1000/1500 watt

Denne el terrassevarmer opvarmer hurtigt et område på op til ni kvadratmeter gennem infrarød varme. Terrassevarmeren har tre indstillinger – 500, 1000 eller 1500 watt, alt efter hvor meget varme du har brug for. 

Hele 92% af den energi, som lampen anvender, bliver omdannet til varme.
Selvom din terrasse er stor, skal du ikke være bekymret for, om alle kan få noget af varmen. Denne lampe har nemlig en rækkevidde på hele tre meter. Den lange rækkevidde skyldes primært det højteknologiske golden tube rør. Udover at være effektiv, er produktet også ganske holdbart. Lysrøret har en levetid på mindst 5.000 timer.

Terrassevarmeren bør monteres 180 centimeter over jorden, og den kan let betjenes af en fjernbetjening, som naturligvis følger med produktet. Det koster blot 3,3 kroner i timen at have denne lampe kørende – hvilket må siges at være en lav pris at betale for at forlænge de lune aftener på terrassen.

Udvalgte specifikationer

 • Farve: Aluminium
 • Volt: 230
 • Monteres: På væg
 • Opvarmer (m2): 9
 • Watt: 1500

Se priser og tilbud på Hortus el terrassevarmer 500/1000/1500 watt her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hortus terrassevarmer 1200 watt: Bedst til prisen

Testresultater

Denne terrassevarmer bliver vurderet til hele 4,6 ud af 5 mulige stjerner af Coops forbrugere. En positiv kundekommentar lyder: ”Ser pænt ud. Varmer dejligt”. Og en anden lyder således: ”Fantastisk terrassevarmer. Diskret og Handy. Giver varme til alle rundt om 6-8 personers bordet”.

Om Hortus terrassevarmer 1200 Watt

Hvis du vil have høj kvalitet til en fair pris, bør du kigge nærmere på denne terrassevarmer. Her får du en elektriske terrassevarmer, som ikke blot er designet flot, men som også er ganske effektiv. Denne el terrassevarmer begynder straks at sende en dejlig lun luft ud, så snart den bliver tændt. 

Lampen er udformet i en tube-form, hvilket vil sige, at den spreder varme rundt om sig selv. Derved bliver området opvarmet 360 grader i op til 5 meter. Og til en ganske lav pris, må dette siges at være ganske tilfredsstillende. 

Hvis et smart design, effektiv varme og en lav pris ikke er nok for dig, kan du også glæde dig over, at dette er en meget sikker el terrassevarmer.

Produktet er udstyret med en tung fod, som skal være med til at stabilisere terrassevarmeren, så den ikke vælter. Herudover er der indstilleret en ekstra sikkerhedsfunktion, hvis lampen skulle vælte. Er uheldet ude, vil lampen nemlig automatisk slukke. Herefter tænder lampen af sig selv igen, når den bliver rejst op.

Udvalgte specifikationer

 • Farve: Grå
 • Vægt: 3,5 kilo
 • Rækkevidde (meter): 3-5
 • Watt: 1200
 • Materiale: Aluminium og stål

Se priser og tilbud på Hortus terrassevarmer 1200 watt her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 Hortus terrassevarmer halogen 900/1200/2100 watt: Premium valg

Testresultater

Bordmodellen af denne smarte terrassevarmer er blevet vurderet ganske positivt i PriceRunners test. Og noget tyder på, at guldmodellen er lige så populær. Denne bliver anmeldt til 4,5 ud af 5 mulige stjerner af forbrugerne.

Om Hortus terrassevarmer halogen 900/1200/2100 watt

Hvis du ikke vil gå ned på kvalitet, og ikke har noget i mod at betale for at få noget af det bedste på markedet, så er denne el terrassevarmer lige noget for dig. Hvis du vælger denne terrassevarmer, får du en varmkilde, der er udformet i et smukt design, og som har tre forskellige energiindstillinger. 

Varmeapparatet kan indstilles i højde (fra 170 til 202 centimeter) hvilket er meget praktisk, hvis den skal flyttes, eller hvis du skifter møbler på terrassen.

El terrassevarmeren fra Hortus er fremstillet i kvalitetsmaterialer, hvilket også afspejles i den lange holdbarhed. Denne lampe har nemlig en minimum funktionstid på 5000 timer. Det vil sige, at hvis du i gennemsnit har terrassevarmeren tændt i én time om dagen, vil den kunne holde i næsten 14 år. Og så har den vist også udtjent sin værnepligt. 

Udover at være holdbar, er denne varmelampe også økonomisk i et andet aspekt. Den koster nemlig blot 3-4 kroner i timen, og den har opnået maksimal varme efter blot fem sekunder.

Udvalgte specifikationer

 • Farve: Sortlakeret aluminium
 • Volt: 230
 • Monteres: Stilles på gulv
 • Opvarmer (m2): 6-8 
 • Watt: 900/1200/2100

Se priser og tilbud på  Hortus terrassevarmer halogen 900/1200/2100 watt her:

  FORHANDLER

  TOTAL PRIS

  GÅ TIL

  1.675,00

  Terrassevarmer vægmodel oval: Fin el terrassevarmer til lavpris

  Om Terrassevarmer vægmodel oval

  Hvis du har brug for en lille smart el terrassevarmer til en lav pris, er denne lige noget for dig. Den lave pris afspejles dog ikke i kvaliteten – her får du nemlig stadig en ret effektiv el terrassevarmer. 

  Varmelampen monteres på væggen og er ideel til at opvarme både terrasser, udestuer, garager og altaner. Lampen har tre varmeindstillinger – 650, 1300 og 2000 watt. 

  Lampen anvender infrarød varme, og du vil kunne mærke effekten efter et par sekunder. Den infrarøde teknik virker ligesom solens stråler. Det vil sige, at lampen ikke opvarmer luften – men blot det, den rammer. Dette gør el terrassevarmeren langt mere effektiv. Samtidig med dette er produktet også energibesparende og klimavenlig som følge af den smarte teknologi. 

  Hvis du vil have en smart og billig terrassevarmer, som kræver minimal vedligeholdelse, og som ikke støjer, er dette et perfekt valg for dig.

  Udvalgte specifikationer

  • Farve: Sort
  • Volt: 220
  • Monteres: På væg
  • Watt: 650/1300/2000

  Se priser og tilbud på  Terrassevarmer vægmodel oval her:

  FORHANDLER

  TOTAL PRIS

  GÅ TIL

  El terrassevarmer hængende 1500 watt: Smart og effektiv varmelampe

  Om El terrassevarmer hængende 1500 watt 

  Indtil videre har vi kun haft produkter, som stod på jorden eller blev monteret på væggen, i denne testoversigt. Og det er netop her, at denne smarte el terrassevarmer skiller sig ud fra mængden. 

  Hvis du vil have en el terrassevarmer, som scorer højt på både æstetik og effektivitet, er dette et godt valg. Denne varmelampe er netop designet som en almindelig loftslampe, hvilket giver den et meget charmerende look. 


  Der er monteret en sikkerhedsline, da varmelampen er en smule tungere end en almindelig loftslampe. Lampen bruger 1500 watt og kan både anvendes inde og ude. Lampen giver dig en hurtig og optimal opvarmning, da den anvender den smarte infrarødteknologi, der sikrer effektiv opvarmning af samtlige gæster på terrassen.

  Lampen er vandafvisende og anvender et Clear Halogen varmerør til at skabe en behagelig varme.

  Udvalgte specifikationer

  • Farve: Sort
  • Volt: 220
  • Monteres: I loft
  • Watt: 1500

  Se priser og tilbud på El terrassevarmer hængende 1500 watt her:

  FORHANDLER

  TOTAL PRIS

  GÅ TIL

  Outfit Ane El terrassevarmer 800 watt: Effektiv varmelampe i et smart design

  Om Outfit Ane El terrassevarmer 800 watt

  Hvis du godt kunne tænke dig en el terrassevarmer, som ser smart ud, og som ikke fylder særligt meget, er dette en god kandidat. Outfit Ane el terrassevarmer fylder intet på terrassen, men hvis man alligevel skulle få øje på den, er det ganske pæn at kigge på. 

  På trods af størrelsen og et lavt energiforbrug, er dette stadig en meget effektiv varmelampe. Den kan opvarme op til otte kvadratmeter. Dette gør den perfekt til at have stående enten under eller på havebordet, så alle gæster kan holde varmen. 

  Terrassevarmeren er udstyret med et carbon rør, som giver effektive varme. Denne varme bliver fordelt ligeligt til alle omkring bordet på grund af den smarte udformning af produktet. 

  Udvalgte specifikationer

  • Farve: Sort
  • Volt: 230
  • Opvarmer (m2): 8
  • Watt: 800

  VEITO Blade 2000 W – bedste terrassevarmer hos PriceRunner

  VEITO Blade 2000 W

  Testresultat

  VEITO Blade 2000 W er blevet vurderet til at være den bedste terrassevarmer på PriceRunner.

  Om VEITO Blade 2000 W

  Vælger du en VEITO Blade 2000 W, så får du en terrassevarmer, der er både stilren og effektiv, og som kan gøre det behageligt at sidde på terrassen i en større del af året.

  Denne model er en infrarød terrassevarmer, der monteres på en væg, en markise eller en parasol. Det gør den meget fleksibel. Den er elegant og meget brugervenlig, og så er den også vandafvisende. Den kan godt tåle at hænge ude, når det regner, hvilket er en klar fordel herhjemme.

  Selv om den ikke syner af ret meget, så er VEILO Blade 2000 W i stand til at opvarme omkring 25 m2. Varmen kan reguleres ved hjælp af en fjernbetjening. Vælg denne terrassevarmer, hvis du vil have et populært produkt, som kan opvarme selv store terrasser. 

  Udvalgte specifikationer

  • Mærke: VEITO
  • Farve: sort
  • Mål: 9 x 90 x 13 cm
  • Vægt: 2,2 kg
  • Styrke: fra 800 W til 2000 W
  • Areal: 25 m2
  • Med væltesikring
  • Med overophedningssikring
  • Vandtæt 
  • Varmelegemets levetid: 10.000 timer

  Se priser og tilbud på VEITO Blade 2000 W her:

  i samarbejde med PriceRunner

   

  Testkilder

  Det er vigtigt for os at fremhæve produkter, der rent faktisk har klaret sig godt i tests, og som er populære blandt forbrugerne. Dette sikrer, at vi kan give dig et overblik over de bedste produkter. 

  I denne testoversigt har vi blandt andet anvendt en test fra PriceRunner. Det er vigtigt for PriceRunner at teste produkterne så autentisk som muligt, så de kan give de mest præcise beskrivelser. Hvordan de har anmeldt de forskellige el terrassevarmere, kan du læse mere om i næste afsnit. 

  Udover objektive tests, er det også vigtigt for os at lytte til forbrugerne. Derfor har vi primært udvalgt produkter, der har positive forbrugeranmeldelser. For os er en god anmeldelse fra en slutbruger et klart kvalitetsstempel – derfor vægter vi forbrugernes mening så højt.

  Sådan er produkterne blevet testet

  Hos PriceRunner er produkterne blevet testet ud fra disse parametre: 

  • Ydeevne
  • Funktioner
  • Brugervenlighed

  Under punktet ”ydeevne” har de tjekket, hvor god varmespredningen er over et givent areal. Og om dette stemmer overens med produktbeskrivelsen. Herudover har de sammenholdt ydeevne med andre populære produkter på markedet for at nå frem til en konklusion. 

  Under punktet ”funktioner” har de stillet disse spørgsmål: Er der mulighed for at indstille effekten? Kan produktet justeres i højde? Er sikkerhedsfunktionerne som de skal være? 

  Sidst men ikke mindst har de testet brugervenligheden. Her har de primært vurderet, hvor let det er at betjene produktet, og de har givet ekstra point til produkter, hvor der medfølger en fjernbetjening.

  Sådan vælger du den rette el terrassevarmer 

  Hvis du endnu ikke er sikker på, hvilken af de seks terrassevarmere, du bør vælge, kan du få et par gode råd her. Det rette valg for én person, er nemlig ikke nødvendigvis det rette for en anden. Det handler primært om dine individuelle præferencer samt området, som din nye terrassevarmer skal opvarme. Du kan stille dig selv disse spørgsmål for at nå frem til en konklusion: 

  • Har jeg brug for at opvarme en stor terrasse? 
  • Vil jeg finde en billig terrassevarmer? 
  • Hvor højt vægter jeg design og æstetik? 
  • Skal jeg finde den mest energivenlige el terrassevarmer? 

  Når du har fundet ud af, om du vægter effektivitet, pris, design eller energivenlighed højest, vil det være meget lettere for dig at vælge mellem de seks fremhævede produkter.

  Derfor bør du vælge en el terrassevarmer

  Når man overvejer, hvor få penge der skal bruges for at kunne forlænge sommeren i begge ender, virker det som et åbenlyst valg af købe en el terrassevarmer. Men produktet findes jo også med andre energikilder end el. Fx kan du finde en terrassevarmer, der anvender gas. Men hvorfor er en el terrassevarmer bedre end en terrassevarmer, der bruger gas?

  Der er mange fordele ved at vælge en eldrevet terrassevarmer fremfor en gasdrevet terrassevarmer. De største fordele ved at vælge en el terrassevarmer er, at de er lugtfri, støjfri og kræver minimal vedligeholdelse. Udover dette er en elektrisk terrassevarmer et godt energibesparende og miljøvenligt valg, da du kan spare helt op til 50% i omkostninger i forhold til en terrassevarmer med gas.

  Der er dog også fordele ved at vælge en gas terrassevarmer. Disse bliver især anvendt på større områder, derfor vil det ofte være disse, som du ser på cafeer og lignende. Disse må dog kun anvendes udendørs, hvilket er endnu en grund til at vælge en el terrassevarmer.

  Læs også: Testoversigt: Sådan finder du den bedste gas terrassevarmer.

  Se også denne artikel på Husplushave.dk: Terrassevarmer – Gas eller El – Vælg den rigtige opvarmning til terrassen

  Denne side er anmeldt af: Torben Simonsen Rating 5/5

  Vores skribent og research-team

  Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

  Find mere information her