In-ear høretelefoner test – De 10 bedste i denne testoversigt

f
Udgivet 14.03.2020|Senest redigeret 23.09.2020 | Denne artikel indholder reklamelinks. Læs mere her.

Er du vild med god lyd? Vil du ikke gå på kompromis med design og funktion? Så kig med her. In-ear høretelefoner er et oplagt valg, hvis du ønsker naturlig lydisolering, komfort og god lydkvalitet. Denne type af høretelefoner er diskrete og kan bruges i alle sammenhænge. På trods af et diskret og småt udseende, bliver du overrasket over hvor meget kraft, der kan tone frem i disse høretelefoner.  Nedenstående testoversigt giver dig et overblik over de bedste in-ear høretelefoner på markedet.

f

forbruger-test.dk

Sennheiser Momemtum Free – testvinder

TestresultaterSennheiser Momemtum Free

Disse wireless in-ear høretelefoner fra Sennheiser er blandt andet testet ”Bedst i test” hos Forbrugerådet Tænk. Her lægges vægt på en fantastisk lyd og komfort, samt topscorer ift. holdbarheden.

I flere andre test fremhæves også kvaliteten af lyden, som værende fremragende, hvilket må siges at være et vigtigt parameter i valget af de bedste høretelefoner.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mere om Sennheiser Momentum Free

De trådløse høretelefoner giver dig en fremragende lydkvalitet med mulighed for at nyde musikken i op til 6 timer. Særligt det ultralette design øger følelsen af kvalitet og du mærker dem stort set ikke, når de sidder i ørerne. De er også rigtig gode til at holde lyden indenfor, så dine omgivelser ikke forstyrres af musikken.

Ørepropperne er bundet sammen af et kabel, så du er sikret imod at tabe dem. Disse egner sig derfor særligt godt til løb og træning, da du ikke behøver at være bange for at miste høretelefonerne i farten. Ydermere er der den lækre feature, at ørepropperne er magnetiske, så de kan klikkes sammen og hænges omkring halsen. Samtidig giver propperne en naturlig passiv støjreduktion.

Udover at være fremragende til musik er Sennheiser Momentum Free ideel til kommunikation. De kan tilsluttes to apparater på én gang, såsom computer og telefon. Man kan nemt modtage opkald, mens man hører musik – uden at skulle tage høretelefonerne ud af øret.

Udvalgte specifikationer

 • Wireless in-ear høretelefoner
 • Batteritid op til 6 timer
 • Ultralet design – vægt
 • Kontrol af musikvalg, opkald og lydstyrke ved kabel
 • Medfølger: læder rejse-etui, USB-opladningskabel og forskellige størrelser af ørestykker

Wavell One in-ear høretelefoner

Wavell OneHøretelefonerne fra Wavell One er et af de nyere skud på stammen inden for danskdesignede, trådløse høretelefoner. Det danske design skinner igennem på funktionalitet såvel som på lydkvaliteten og selve høretelefonernes udseende.

Høretelefonerne giver lyd i den absolutte topklasse. Det er nemlig aptX og AAC, der sikrer, at du får lyd i højeste format ud af høretelefonerne. Det er i den grad noget, der kan mærkes på brugen af høretelefonerne, hvilket er gældende, uanset om du er på løbetur, cykler på arbejde eller sidder hjemme i sofaen – lydoplevelsen er altid i top.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Samtidigt er den lavet i et ergonomisk design, som gør den komfortabel at have i ørene, uanset hvad du end måtte lave med dem i. Og du kan tilmed have dem i lang tid ad gangen. De er nemlig formet efter øret, således komforten på høretelefonerne er optimal.

Høretelefonerne, Wavell One, har nemlig en aktiv spilletid på mere end 7 timer uden opladning. Med opladning i etui stiger tallet til 35 timers aktiv spilletid på høretelefonerne uden stationær opladning.

En anden stor fordel ved modellen er, at den er afvisende for henholdsvis støv og vand. Det øger anvendelsesmulighederne for produktet. Det er blandt andet noget af det, der gør dem anvendelige til sport. Dette understøttes af den ergonomiske opbygning af høretelefonerne, som gør, at de også sidder godt under aktivitet. 

Udover disse specifikationer får du også:

 • Høretelefoner, der understøtter trådløs opladning
 • Besvarelse af opkald
 • Opsætning på bare 30 sekunder
 • Mulighed for valg af farver på høretelefonernes front

Samlet set altså de komplette høretelefoner, der kan alt det, der er behov for i trådløse høretelefoner. Det er høretelefoner med en stor frihed i forhold til brug og funktionalitet såvel som i design og lyd. Lyden er altid fantastisk og høretelefonerne tager sig designmæssigt flot ud.

W7 by Miiego – Positivt anmeldte høretelefoner

W7 by Miiego

Testresultater 

W7 by Miiego har fået positive anmeldelser hos RunningExpert.com.

Mere om W7 by Miiego

W7 by Miiego er høretelefonerne til dig, som på ingen måde vil gå på kompromis med kvaliteten af dine høretelefoner. W7 by Miiego egner sig særligt godt til løb, så hvis du løber meget og kan lide at høre musik samtidig, er der en god sandsynlighed for, at W7 by Miiego er noget for dig. 

W7 by Miiego er ultrasmå høretelefoner. De fås med justerbar pasform i form af at kunne strammes i nakken. W7 by Miiego vejer heller nærmest ingenting – der er tale om enormt lette høretelefoner med en vægt på bare 10 gram. 

W7 by Miiego er derudover vandtætte. De vil kunne klare at blive badet i sved, og de vil også kunne overleve en kraftig regnbyge. Dette gør W7 by Miiego til de perfekte høretelefoner til dig, som er meget aktiv og glad for at befinde dig udenfor. 

Hvis du går op i, at dine høretelefoner afspiller med en lyd i topklasse, vil W7 by Miiego også være noget for dig. W7 by Miiego leverer en eksplosiv lyd i form af en klar diskant samt en dyb og kraftig bas. Du får en helt særlig lydoplevelse, som kan få dig til at glemme tid og sted, når du er ude at løbe. 

Udvalgte specifikationer

 • Bluetooth 5.0
 • 12 timers batteritid pr. opladning
 • IPX6 sved- og vandtætte
 • Justerbar pasform
 • Med indbygget mikrofon
 • Inkl. opbevaringspose
 • Vægt: 10 g

Soundliving Earbuds WhiteSoundliving Earbuds - Billigt alternativ til AirPods

Ordentlig musik fortjener ordentlige høretelefoner. Selv det bedste nummer kan komme til at lyde overflødigt, hvis lydkvaliteten halter. Er du på udkig efter et par nye høretelefoner, er Soundliving Earbuds et rigtig godt bud. 

Om Soundliving Earbuds 

Høretelefonerne er udviklet af det danske firma Soundliving, som længe har været kendetegnet ved stilrene, skandinaviske designs i god kvalitet. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Med 5.0 versionen af Soundliving Earbuds kan du koble dine høretelefoner til din smartphone, din computer eller din tablet via Bluetooth. Det tager kun et øjeblik, og høretelefonerne vil dertil huske dine enheder fremover og automatisk kunne tilkoble igen. Soundliving Earbuds har en genopladelig case, som oplader af sig selv, når du placerer dem i æsken. Høretelefonernes batteri kan holde i op til 22 timer, og deres mange højkvalitetskomponenter giver dig en fyldig og lækker lydoplevelse hver gang, du bruger dem.

Hvis du leder efter høretelefoner, som giver dig en fantastisk musikoplevelse, bør du overveje at købe disse. Du får lydkvalitet i særklasse til en særdeles skarp pris.

Udvalgte specifikationer

 • Udviklet af det danske firma Soundliving
 • In-ear høretelefoner til den aktive livsstil
 • Stilrent og elegant design i sort farvetema
 • Høj kvalitet og nytænkende funktioner
 • God komfort og lækker lydkvalitet
 • Kan kobles til dine enheder via Bluetooth
 • Genopladelig case følger med høretelefonerne
 • Batteriet kan holde i op til hele 22 timer

M1+ by Miiego – Høretelefoner til den aktive lytter

Miiego M1+ in ear høretelefoner

Disse høretelefoner er perfekte til den aktive person, som gerne vil have mulighed for at indstille høretelefonerne, så de passer helt perfekt til dig og dine behov.

Mere om M1+ by Miiego

M1+ by Miiego er de perfekte høretelefoner til dig, som holder af at høre musik, mens du er aktiv. M1+ by Miiego er velegnet til at have på, når du er nede og træne i motionscentret eller ude at løbe. Dette skyldes høretelefonernes justerbare pasform, som gør det muligt for dig at tilpasse høretelefonerne til netop din krop, og som sikrer dig, at høretelefonerne ikke flytter på sig, når du bevæger dig. 

M1+ by Miiego er designet til at give dig en helt unik lydoplevelse. Høretelefonerne er designet til at spille lyd med en klar og tydelig diskant samt en stærk og dyb bas. Dette gør lytteoplevelsen omsluttende og ideel til at afspille musik. 

Derudover er M1+ by Miiego designet med IPX6-teknologien. Denne gør høretelefonerne sved- og vandafvisende, hvilket gør dem endnu mere egnede til dig, som har en aktiv livsstil.

M1+ by Miiego er et par lette høretelefoner – de vejer kun 25 gram, hvilket dog er lidt mere end fx W7 by Miiego-høretelefonerne, som kun vejer 10 gram. Til gengæld leverer M1+ by Miiego en længere batterilevetid end W7 by Miiego. M1+ by Miiego har en batterilevetid på helt op til 16 timer. 

M1+ by Miiego er bygget med Comply Memory Foam øredutter, som på unik vis tilpasser sig øret og lukker al udefrakommende støj ude. 

Udvalgte specifikationer

 • 16 timers batteritid pr. opladning
 • Pro Ear-tips
 • IPX6 sved- og vandafvisende
 • Bluetooth 5.0
 • Justerbar pasform
 • Med indbygget mikrofon
 • Vægt: 25 g

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Sennheiser CX 300 ii – bedst til prisen

Sennheiser CX 300 ii

Med disse in-ear høretelefoner fra Sennheiser får du et stærkt produkt til en budgetvenlig pris. De er lette, diskrete og komfortable at bære. Sennheisers bud vil passe glimrende til en god løbetur, da bassen kan have en tendens til at tage overhånd. Dette kan for nogen være et minus, mens andre synes, at det passer perfekt til en god træning.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mere om Sennheiser CX 300S

Sennheiser lægger vægt på, at høretelefonerne er med aktiv støjreduktion og derfor lukker alt lyd fra omverdenen ude. De er designet specifik til øregangen, og der medfølger forskellige størrelser af ørestykker, der kan sikre personlig pasform. Du opnår herigennem en kraftfuld og dynamisk lyd med fokus på god bas.

Stikket, som tilsluttes musikafspilleren er vinklet, hvilket gør den meget praktisk og holdbar. En anden praktisk feature er den asymmetrisk ledning, som gør den nem at placere bag nakken på farten.

Udvalgte specifikationer

 • In-ear høretelefoner
 • Uovertruffen komfort i øregangen
 • Optimeret til MP3, IPod, IPhone m.m.
 • Medfølger: opbevaring-etui og forskellige størrelser af ørestykker

   AL3+ FREEDOM – Prisvindende sportshøretelefoner

   Miiego AL3+ Freedom

   Testresultater 

   AL3+ FREEDOM er blevet vurderet til 3,9/5 stjerner i et samlet gennemsnit af 200+ kundeanmeldelser fra Google Shopping.

   Om AL3+ FREEDOM

   AL3+ FREEDOM er en af de klassiske produkter fra Miiego. Der er tale om sportshøretelefoner med en så stabil og sikker pasform, at du kan udføre nærmest alle slags bevægelser med høretelefonerne på, uden at de rører sig ud af flækken. 

   AL3+ FREEDOM er designet med den smarte sved- og vandafvisende teknologi IPX6. Denne teknologi sikrer dig, at du kan bruge høretelefonerne i al slags vejr. Derudover behøver du ikke bekymre dig om at komme til at svede, når du har AL3+ FREEDOM på. De kan nemlig klare både sved og en kraftig regnbyge. 

   AL3+ FREEDOM har en lang batterilevetid på 11 timer. De vejer ikke specielt meget med sine kun 41 gram. Grundet høretelefonernes lethed samt deres komfortable design er det lige ved, at man glemmer, at man har høretelefonerne på, når man bærer dem. 

   AL3+ FREEDOM har den funktion, at de ikke afskærmer en fra udefrakommende lyde. Du kan lytte til omgivelserne samtidig med, at du lytter til musik. Dette øger din sikkerhed, når du dyrker sport. 

   Derudover er AL3+ FREEDOM utroligt nemme at betjene. På høretelefonens sider finder du knapper, som gør dig i stand til at justere både lyd, spole i sangene eller foretage et opkald. 

   Udvalgte specifikationer

   • 11 timers batteritid pr. opladning
   • IPX6 sved- og vandafvisende
   • Bluetooth 4.1
   • Unik pasform med nakkebøjle
   • Med indbygget mikrofon
   • Vægt: 41 g

   FORHANDLER

   TOTAL PRIS

   GÅ TIL

   Apple AirPods Pro - Premium valg

   Apple AirPods Pro

   De nye Apple AirPods Pro er i den dyrere end af in-ear høretelefoner, men de leverer også en virkelig god kvalitet. I forhold til den sidste udgave af Apple AirPods kan der nu benyttes aktiv støjreduktion til brugeren, som vil have helt ro fra omverdenen. Den nye version nævnes i flere forskellige test til at være langt bedre, både i forhold til lydkvalitet og komfort i ørerne. Hos Apple får du uden tvivl kvalitet, hvilket opleves under brug og i designet. Hvis du allerede er Apple-bruger, lægger vægt på fantastisk lyd og design, og ikke har noget i mod at bruge lidt ekstra penge, så er Apple AirPods Pro noget af det bedste på markedet.

   FORHANDLER

   TOTAL PRIS

   GÅ TIL

   Mere om Apple AirPods Pro

   Høretelefonerne har et karakteristisk design, og ligner umiddelbart nogle, der nemt kunne falde ud. Det er dog langt fra virkeligheden – de sidder rigtig godt. Apple har en funktion, hvor der udføres en måling af dine ører, og derefter kan du vælge den af de medfølgende ørepropper, som passer perfekt.

   Læs også vores artikel om: Høretelefoner testoversigt: Find de bedste høretelefoner i test

   De nye Apple AirPods Pro har en høj kvalitet af lyd, særligt grundet den aktive støjreduktion. Ved hjælp af 3 indbyggede mikrofoner måles dine omgivelser og lyden justeres, så udefrakommende støj fjernes. Især udenfor viser det sig, at den aktive støjreduktion er effektiv. Funktionen kan nemt slås fra ved berøring.

   Udvalgte specifikationer

   • True Wireless in-ear høretelefoner
   • Batteritid op til 4,5 timer
   • Ultralet design – vægt: 5.4 gram
   • Kompatibel med IPhone, IPad, IPod, Mac
   • Medfølger: 3 silikone ørepropper, trådløs opladnings-etui og lightning til USB C-kabel

      Sony WF-1000XM3 – aktiv støjreduktion

      Sony WF-1000XM3

      Det er ikke muligt at lave en oversigt over testede høretelefoner uden at nævne Sony’s high-end bud på disse. Sony WF-1000XM3 testes bedst i stort set alle tests og er derfor værd at have med. Grunden til, at de ikke er blevet testvinderen, er at designet er en smule klodset og de fylder mere, sammenlignet med de andre. Dette medfører, at de er mere vindfølsomme. Det behøver dog ikke at være et problem for dig, da det kun gør sig gældende i blæsevejr og under gang i højt tempo.

      FORHANDLER

      TOTAL PRIS

      GÅ TIL

      Mere om Sony WF-1000XM3  

      Høretelefonerne er trådløse og med aktiv støjreduktion. Flere test skriver, at der opleves den bedste aktive støjreduktion på markedet, så hvis man går efter det, skal Sony’s variant opleves. Støjreduktionen kan tilpasses i 20 trin fra maksimal reduktion til næsten ingen.

      Den generelle lyd i høretelefonerne testes, som den bedste på markedet i øjeblikket. Særligt bas og dynamik fremhæves, som noget særligt. 

      En anden grund til at tage et kig på Sony WF-1000XM3 er batteri-levetiden. Batteriet kan holde i 6 timer, og da der følger yderligere 3 batterier med, er det nemt at forlænge levetiden i op til 18 timer mere. Det er smart for typen, som er på farten hele dagen, men stadig gerne vil have musikken med sig.

      Udvalgte specifikationer

      • True wireless in-ear høretelefoner
      • Batteritid op til 24 timer
      • Vægt: 2×8,5 gram, opladnings-etui: 77 gram
      • Trådløs signaloverførsel via Bluetooth
      • Medfølger: 2 sæt ørepropper, opladnings-etui og USB C-kabel

       

      Samsung Galaxy Buds – godt køb

      Samsung Galaxy Buds

      Samsung Galaxy Buds er et godt køb, da de har en fin lyd og er behagelige at have på. De er af typen true-wireless høretelefoner, og har en lang batterilevetid på op til 7 timer. Disse høretelefoner er et godt bud til ham eller hende, som ikke er lydnørd, men stadig gerne vil kunne høre god musik med komforten og æstetikken i højsædet.

      FORHANDLER

      TOTAL PRIS

      GÅ TIL

      Mere om Samsung Galaxy Buds  

      Selvom disse høretelefoner er udviklet af Samsung, udelukker det ikke at andre Android- eller IPhone-brugere kan gøre brug disse. De kommer i et etui, der fungerer som oplader. Høretelefonerne er plastikagtige, men af den grund er de også ultralette. Når de først er placeret i øret, er følelsen meget komfortabel. En lille tap forhindrer dem i at falde ud.

      Der er integreret en funktion, som gør det muligt at finde høretelefonerne, hvis de bliver væk. I den tilhørende app kan man tænde for en biplyd, som forhåbentlig så gør det muligt at finde dem.

      Lyden beskrives som fin, men hvis man går meget op i den bedste lydkvalitet, bør man se nærmere på nogle af de andre bud i denne test. 

      Udvalgte specifikationer

      • True-wireless in-ear høretelefoner
      • Batteritid op til 7 timer
      • Vægt: 5,6 gram
      • Aktiv støjreduktion
      • Trådløs signaloverførsel via Bluetooth
      • Medfølger: ørepropper-sæt, opladningsbase og USB-kabel

          Testkilder

          For at give dig den bedste og mest overskuelige oversigt er der indsamlet og gennemgået adskillige tests af høretelefoner i ind- og udland. Kilderne er af høj kvalitet og med fokus på at gøre markedet gennemskueligt.

          taenk

          Tænk (28. november 2019)

          Forbrugerrådet Tænk varetager forbrugernes interesser, og er benyttet, som én af kilderne til denne test. Der er testet over 70  forskellige høretelefoner. Laboratoriet har blandt andet testet for lydkvalitet, støjgener, batteri-levetid, holdbarhed og støjgener. Du skal selv søge videre på Tænk’s hjemmeside, men der skal dog betales til et medlemsskab for at kunne læse hele testen.

          Råd & Rön (5. juni 2019)radron

          Dette er den svenske udgave af en forbrugerorganisation, som ligesom Tænk, forsøger at gøre markedet gennemskueligt og oplysende for den enkelte forbruger. 

          Råd & Rön har testet mere end 75 forskellige høretelefoner, hvoraf 31 af dem var med aktiv støjreduktion. Der testes blandt andet for lydkvalitet, komfort, lyd fra omgivelser, holdbarhed og batteri-levetid. 

          Du kan læse testen på Råd & Rön’s hjemmeside ved at betale for et medlemskab.

           

          aftonbladet

          Aftonbladet (26. November 2019)

          Aftonbladet testede i november 2019 15 forskellige typer af høretelefoner.

          Der er både billige og dyre udgaver. Der oplyses ikke hvilke kriterier, der testes ud fra, men rangeres fra 1-5, hvor 5 er det bedste.

          Du kan læse testen på Aftonbladet’s hjemmeside ved at betale for et medlemskab.

          Værd at vide om in-ear høretelefoner

          Der findes et hav af producenter af in-ear høretelefoner, og det kan være svært, som forbruger at skulle udvælge sit næste køb. Den ovenstående oversigt kan give dig en retning at gå i, samt viden om hvilke specifikationer, der er vigtige for dig. I det følgende vil du tilegne dig mere generel viden om in-ear høretelefoner, så du er rustet til dit næste køb.  

          In-ear høretelefoner kan inddeles i 3 typer: 

          • Wireless
          • True-wireless
          • Non-wireless

          Wireless høretelefoner er ikke helt trådløse, da de er forbundet med et lille kabel fra øre til øre. True-wireless udgaven er dog helt uden ledning og sidder kun fast inde i øret. Nogle typer har dog en bøjle, der fæstnes rundt omkring øret for at mindske risikoen for, at de falder ud. Wireless og non-wireless kobles op via Bluetooth og er praktiske, da man undgår at blive viklet ind i ledninger. Non-wireless er, som ordet beskriver, høretelefoner med ledning, som tilsluttes musikafspiller eller telefon direkte med denne. Nogle foretrækker høretelefoner med ledning, da der er mindre risiko for at tabe dem.

          Det anbefales altid at tjekke batteri-levetid og mulighed for opladning, hvis man er på udkig efter wireless høretelefoner. Dette er gjort nemt i den ovenstående test.

          Dette bør du overveje inden køb

          Inden du går ud og bruger mange penge på et par nye høretelefoner, kan det være en god ide at overveje, hvad dine krav til dem er. 

          Er det vigtigste for dig at opnå den bedste lyd, eller skal de være modstandsdygtige over for vand, vind og vejr?

          Hvis du gerne vil kunne høre musik, mens du er aktiv, kan du med fordel vælge en type, der er vandtæt og holdbar. Du kan komme til at tabe dem under en løbetur, og de skal kunne holde til sved og regn. Nogle høretelefoner har en bøjle omkring øret, hvilket gør dem velegnet til løb og anden aktivitet. Andre er bundet sammen af et kabel, som kan hænges omkring nakken.

          Bruger du primært høretelefonerne på jobbet eller i hjemmet, kan det være mindre vigtigt, at de har en højere holdbarhed ift. slag og vejr. For dig kan det vigtigste være, at lyden er i topklasse og at de sidder uden at skabe gener i øregangen. 

          Pasformen er essentiel for den oplevede lydkvalitet, og bør derfor vægtes højt. 

          Det kan være svært at vide om typen af høretelefoner, passer dine ører og derfor kan man med fordel prøve forskellige typer. Der følger dog for meste ørestykker med i varierende størrelse, som sikrer pasformen. 

          Når du har dine behov for anvendelse på plads, kan du gå videre til næste step. Et godt råd er at udvælge sig 3-4 forskellige høretelefoner, som matcher dine behov og herefter tage ud i butikkerne for at prøve dem. Her kan du hurtigt vurdere om de umiddelbart matcher din øregang, eller om det hurtigt kan tilpasse ved at skifte ørepropperne. Du får også en fornemmelse af design og kvalitet, når du fysisk kan røre og se produktet. I mange butikker kan man få lov både at prøve høretelefonerne, men også høre lyden, hvilket må siges at være en vigtig faktor.

          Se også Høretelefoner test – De bedste høretelefoner til løb og fritid skrevet af forbrugsguiden.dk.

          Se vores artikel om: Marshall høretelefoner testoversigt – De bedste høretelefoner fra Marshall

          Denne side er anmeldt af: Marie M. Friis Rating 5/5

          r fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.
          Bedøm denne artikel

          Om skriben

          Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

          Find mere information her