Bedste in-ear høretelefoner: De 13 bedste earbuds ifølge eksperterne

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

ANNONCER

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Bedste in-ear høretelefoner: De 13 bedste earbuds ifølge eksperterne

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

In-ear høretelefoner er et oplagt valg, hvis du vil have lydisolering samt komfort og fleksibilitet. In-ear er en diskret type høretelefoner, der kan bruges i alle sammenhænge og som på trods af størrelsen kan levere god lyd samt bas. Vi har fundet en række af de bedste modeller på markedet, så du lettere kan få et overblik og derved finde det bedst mulige par til dig og dine behov.

Vores favorit earbuds

Wavell 3 Pro
Lager
Bedste forbindelse i in-ear hovedtelefoner

Wavell 3 Pro

Gå til bedste pris
889 Kr. hos MOBILCOVERS.DK
Læs mere
Lager
Bose QuietComfort Earbuds II
Ukendt Lager
De bedste støjreducerende in-ear-høretelefoner

Bose QuietComfort Earbuds II

Gå til bedste pris
1.536 Kr. hos Komplett.dk
Læs mere
Ukendt Lager
Wavell 3 Core
Lager
Gode alsidige in-ear høretelefoner

Wavell 3 Core

Gå til bedste pris
389 Kr. hos MOBILCOVERS.DK
Læs mere
Lager
Apple AirPods Pro
Lager
Bedste premiumvalg

Apple AirPods Pro

Gå til bedste pris
1.870 Kr. hos GoBlue.dk
Læs mere
Lager
Apple AirPods (3. generation)
Lager
Blandt de bedste in-ear-hovedtelefoner med god lydkvalitet

Apple AirPods (3. generation)

Gå til bedste pris
1.399 Kr. hos Komplett.dk
Læs mere
Lager
Sony WF-1000XM4
Ukendt Lager
Blandt de bedste in-ear-høretelefoner med batteri

Sony WF-1000XM4

Gå til bedste pris
1.999 Kr. hos Expert.dk
Læs mere
Ukendt Lager
Google Pixel Buds Pro
Lager
Bedste in-ear-hovedtelefoner til Android-integration

Google Pixel Buds Pro

Gå til bedste pris
1.613 Kr. hos NordicElectronics
Læs mere
Lager
Et godt valg til sportsaktiviteter

Soundliving earbuds 2.0

Gå til bedste pris Læs mere

W7 by Miiego

Gå til bedste pris
443 Kr. hos Cykelgear.dk
Læs mere
Soundliving Earbuds
Lager

Soundliving Earbuds

Gå til bedste pris
396 Kr. hos ComputerSalg A/S
Læs mere
Lager
Sony WF-1000XM3
Lager

Sony WF-1000XM3

Gå til bedste pris
1.831 Kr. hos ComputerSalg A/S
Læs mere
Lager
Sony MDR EX650AP
Ukendt Lager

Sony MDR EX650AP

Gå til bedste pris
349 Kr. hos Komplett.dk
Læs mere
Ukendt Lager

Seneste ændring:

Vi har opdateret vores artikel med en købsvejledning og introduceret fem nye in-ear-høretelefoner, herunder Wavell Pro med lang batteritid, Bose QuietComfort Earbuds II med “Aware”-lyttetilstand, Apple AirPods (3. generation) til rumlig lyd, Sony WF-1000XM4 til effektiv støjreduktion og Google Pixel Buds Pro til problemfri integration med Android-enheder.

Tidligere ændringer:

16. august 2022

Vi har lavet dybdegående research og analyseret produkternes specifikationer og funktioner for at kunne lave en detaljeret sammenligning. Det har resulteret i, at vi i vores artikel har fået en stor sammenligningstabel, der giver et grundigt overblik over de vigtigste produktegenskaber, specifikationer og bruger- og ekspertanmeldelser. Tabellen har til formål at give dig en bedre forståelse af earbuds, så din beslutning i højere grad træffes ud fra et informeret grundlag.

11. august 2022

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Hvad skal man overveje, når man køber in-ear-høretelefoner?

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bedste forbindelse i in-ear hovedtelefoner test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Wavell 3 Pro - in-ear headphones for call clarity in windy conditions

Har du problemer med at blive hørt ordentligt på grund af støjende forhold, mens du er i gang med et opkald? Her er Wavell 3 Pro med sin nyskabende teknologi mod vindstøj, Wind Cavity, løsningen. Uanset hvor blæsende det er, sørger Wavell 3 altid for, at du kan kommunikere tydeligt og uden forstyrrelser, når du er udendørs.

Wavell 3 Pro
Bedste forbindelse i in-ear hovedtelefoner

Dagens bedste priser og tilbud på Wavell 3 Pro:

 • Justerbar hybrid aktiv støjreduktion
 • Intuitive berøringskontrol
 • Innovativ Wind Cavity Technology

Anmeldelse: Produktanalyse af Wavell 3 Pro

SPECIFIKATIONER

 • Vandtæt
 • Stemmestyring
 • Bluetooth version: 5.3
 • Batteritid: 7,5 timer
 • Støjreducerende

Klar kommunikation

Wavell 3 Pro har en smart hybrid aktiv støjreduktion (ANC), der kan justeres helt op til -40 dB gennem Wavell’s egen app. Du kan let skifte mellem ANC, Normal og Ambient tilstande, så du altid har den rette lydoplevelse. Og med seks mikrofoner og Environmental Noise Cancellation (ENC) er du altid sikret klare opkald, uanset om du er på cyklen, i blæsevejr eller andre støjende omgivelser. Med Wavell Connect-appen får du desuden mulighed for at tilpasse dine touch funktioner, lyd præferencer og ANC-indstillinger – alt sammen lige ved hånden, og selvfølgelig til både iOS og Android – så du kan tilpasse din brugeroplevelse præcis, som du vil have den.

 

Udholdenhed og kontrol

Udover sit brugervenlige design skiller Wavell 3 Pro sig virkelig ud takket være sin lange batteritid. Du får nemlig hele 7,5 timers afspilning uden ANC, samt 6 timers afspilning med støjreduktion. Men med opladningsetuiet kan du faktisk få helt op til 30 timers spilletid uden ANC og 24 timer med ANC – så er du dækket ind hele dagen uden problemer.

Derudover har in ear høretelefoner nogle praktiske og enkle touch funktioner, så du nemt kan skifte sang eller besvare opkald, mens du er på farten. Med den avancerede Bluetooth 5.3-teknologi får du desuden hurtigere og endnu mere stabile forbindelser, og med en rækkevidde på op til 300 meter, er du sikret en konsekvent god forbindelse med en gennemført lydkvalitet – uanset om du har gang i en hård træning eller en hektisk arbejdsdag.

Wavell 3 Pro har desuden en IPX5 rating, hvilket betyder, at de er både sved- og vandafvisende og dermed velegnede til selv de mest intense træninger til ethvert vejr. Du vil altså ikke have nogle problemer med Wavell 3, lige meget hvad du bruger dem til.

Mere om Wavell 3 Pro

SPECIFIKATIONER

 • Vandtæt
 • Stemmestyring
 • Bluetooth version: 5.3
 • Batteritid: 7,5 timer
 • Støjreducerende

ForbrugerTest's vurdering

Wavell 3 Pro er et par imponerende in-ear høretelefoner med en række gode funktioner. De seks mikrofoner, Environmental Noise Cancellation (ENC) og Wind Cavity-teknologien sikrer nemlig, at du altid får en krystalklar lyd, også selvom forholdene omkring dig er meget støjende. Fordi høretelefonerne kan håndtere de fleste forhold, er det ideelt til dig, der har brug for en god lyd, uanset hvor du befinder dig. Appen Wavell Connect, som kan downloades til både iOS og Android, giver dig endnu flere muligheder for at tilpasse dine in ear høretelefoner, mens deres IPX5 klassificering for vand- og svedbestandighed gør, at du roligt kan benytte dem under træning – også selvom vejret er blæsende og regner. Og med den effektive Bluetooth 5.3-teknologi er du sikret en stabil og lynhurtig forbindelse. 

 

Skal du bruge hovedtelefonerne i lang tid, kan du let administrere ANC-indstillingerne eller bruge det medfølgende opladningsetui, så du hurtigt kan oplade dem – ideelt, hvis du skal på en lang rejse, hvor du gerne vil bruge dem hele vejen. Så ligegyldigt om du skal træne, fokusere på arbejde, eller bare slappe af med noget god musik i ørerne, så kan du roligt regne med Wavell 3 Pro.

Bedst til prisen test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Wavell Two - trådløse in-ear høretelefoner fra dansk firma

Høretelefonerne fra Wavell er ét af de nyere dansk designede produkter, hvilket skinner igennem på funktionalitet, lydkvalitet og design. Du har mulighed for at vælge mellem fire farver på høretelefonernes front, så du kan tilpasse looket til din stil. 

Wavell Two
Bedst til prisen

Dagens bedste priser og tilbud på Wavell Two:

 • Klar lyd
 • Alsidigt design
 • Vandafvisende med IPX5-klassificering

Mere om Wavell Two

SPECIFIKATIONER

 • Vandtæt
 • Bluetooth version: 5.2
 • Batteritid: 35 timer

Høretelefonerne giver kvalitetslyd gennem aptX og AAC uanset om du løber, cykler på arbejde eller sidder hjemme i sofaen.

Samtidig er de fremstillet i et ergonomisk design, som gør dem behagelige at have i ørene. Der medfølger dertil syv forskellige ear-tips, så du kan skifte dem ud alt efter hvilket par, der passer bedst til dig. 

Wavell Two har en aktiv spilletid på mere end 7 timer og op til 35 timer med opladning i etuiet.

Fordele og ulemper ved Wavell Two

Fordele

 • Lang batteritid
 • Dansk designet
 • Både velegnet til brug i hverdagen og i fitness

Ulemper

 • Færre funktioner sammenlignet med premium-modeller

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Wavell Two
De bedste støjreducerende in-ear-høretelefoner test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bose QuietComfort Earbuds II - Vandafvisende in-ear-høretelefoner

 • 5/5 og den bedste støjreduktion på Whathifi.com
 • Bedste støjreduktion generelt på PCMag.com
 • 5/5 og redaktørens valg på TechRadar.com
 • 4,3/5 og redaktørens valg på TomsGuide.com
 • 4,5/5 og redaktørens valg på TechAdvisor.com

Bose QuietComfort Earbuds II skiller sig især ud med sin “Aware”-lyttetilstand, som automatisk justerer niveauet af aktiv støjreduktion, så du kan høre din musik og dine omgivelser samtidig. Høretelefonerne er derfor især velegnede til hyppt rejsende, der ønsker gode støjreduktionsegenskaber, uden at miste opmærksomheden på deres omgivelser.

Bose QuietComfort Earbuds II
De bedste støjreducerende in-ear-høretelefoner

Dagens bedste priser og tilbud på Bose QuietComfort Earbuds II:

 • "Aware"-lyttetilstand
 • Funktion til hurtig opladning
 • Bluetooth 5.3

Anmeldelse: Produktanalyse af Bose QuietComfort Earbuds II

SPECIFIKATIONER

 • Vandtæt
 • Stemmestyring
 • Bluetooth version: 5.3
 • Batteritid: 6 timer
 • Støjreducerende

Hurtigopladning
Høretelefonerne udmærker sig ved deres design og funktionalitet og giver en god oplevelse for kræsne lyttere. Ikke alene forbedrer det mere og mindre ergonomiske design komforten – det har også en hurtigopladningsfunktion, der giver to timers spilletid med kun 20 minutters opladning. Bekvemmeligheden sikrer, at du kan nyde uafbrudt musik på farten uden at gå på kompromis med hverken tid eller kvalitet.

Høretelefonerne har desuden justerbare ørepropper og stabilitetsbånd, der giver mulighed for en personlig pasform og forbedret placering, hvilket yderligere forbedrer din komfort og stabilitet. Med en batteritid på op til seks timer på en fuld opladning og yderligere 24 timer med det medfølgende opladningsetui, kan du nyde dine yndlingsmelodier hele dagen.

Forsigtighedsregler: Når du bruger lyttefunktionen “Aware”, kan du i højere grad være opmærksom på dine omgivelser, hvilket forbedrer sikkerheden – især i travle eller potentielt farlige miljøer.

UltraConnect
Når det gælder lydydelse, skiller høretelefonerne fra Bose sig virkelig ud. Dens CustomTune-lydkalibreringsteknologi justerer intelligent lyden og den aktive støjreduktion (ANC) baseret på din øregangs unikke akustiske respons. Funktionen sikrer en både optimeret og skræddersyet lytteoplevelse. Høretelefonerne har desuden et karakteristisk stilkdesign med touch-kontroller, der giver en intuitiv og ubesværet måde at styre afspilning, ANC og lydstyrkejusteringer på. Derudover er den aktive støjreduktion meget imponerende og betragtes som “verdens bedste støjreduktion fra enhver høretelefon – med bøjle eller i øret.”

Med Bluetooth 5.3 og en IPX4-klassificering for vand- og svedmodstand er høretelefonerne desuden designet til at forbedre din lytteoplevelse, mens de tilpasser sig din aktive livsstil. Derudover tilbyder den medfølgende Bose Music-app guidede ture, tilpasning af touch-kontroller og adgang til støjreducerende forudindstillinger.

Sammenfattende mener vi, at Bose QuietComfort Earbuds II leverer en engagerende lydpræstation med både dybe og lyse toner, der sikrer altid høj kvalitet.

Sammenlignet med markedet skiller Bose QuietComfort Earbuds II sig ud med deres imponerende støjreduktion og vandafvisende konstruktion, der giver en fordybende lydoplevelse med gode tilpasningsmuligheder.

Pro tip: Udforsk mulighederne i Bose Music-appen for at tilpasse touch-kontroller og støjreduktionsindstillinger efter dine personlige præferencer.

Hvad siger brugerne og eksperterne om Bose QuietComfort Earbuds II?

Bose QuietComfort Earbuds II har fået ros fra brugerne for deres intuitive funktioner og exceptionelle lydkvalitet. Brugerne har blandt andet rost pause-funktionen, hvor man kan pause musikken med blot et dobbelttryk på siden af højre høretelefon, samt muligheden for let justering af lydstyrken, som minder om de populære Apple AirPods. Derudover er den behagelige pasform blevet fremhævet som en fremtrædende funktion, der sikrer en sikker og behagelig lytteoplevelse.

Nogle brugere har dog udtrykt frustration over behovet for at downloade Bose Music-appen for at kontrollere støjreduktionsniveauerne, da de fandt det besværligt og unødvendigt. På trods af ulempen er den generelle holdning positiv, og brugerne foretrækker Bose QuietComfort Earbuds II frem for andre alternativer på markedet.

Whathifi.com roser høretelefonerne fra Bose og anerkender, at selvom de har en høj pris, leverer de til gengæld  imponerende støjreduktion og lydkvalitet, der fortjener positiv opmærksomhed. TechAdvisor.com bemærkede yderligere, at selvom Sony WF-1000XM4 måske tilbyder flere funktioner og lydcodecs, udmærker Bose-ørepropperne sig til gengæld med deres pasform og aktive støjreduktion.

TechRadar.com hylder Bose for at have genvundet titlen som mester i støjreduktion og siger, at produktet overgår konkurrenterne med deres forbedrede støjreduktion og overlegne lyd. TomsGuide.com anerkender fremskridtene med indenfor lydkvalitet, samtalekvalitet og aktiv støjreduktion, men peger også på nogle ulemper som f.eks. touch-kontrollens pålidelighed og problemer med app-forbindelse. PCMag.com skriver til slut, at Bose QuietComfort Earbuds II sætter en ny standard for aktiv støjreduktion i øret og leverer en kraftfuld og basfyldt lydoplevelse.

Mere om Bose QuietComfort Earbuds II

SPECIFIKATIONER

 • Vandtæt
 • Stemmestyring
 • Bluetooth version: 5.3
 • Batteritid: 6 timer
 • Støjreducerende

Redaktionens vurdering

Vi synes, at Bose QuietComfort Earbuds II tilbyder en god lydoplevelse, der også vil imponere kræsne lyttere. Med avancerede funktioner som “Aware”-lyttetilstanden, der tilbyder en god balance mellem støjreduktion og miljøbevidsthed, er høretelefonerne særligt velegnede til hyppigt rejsende, der sætter pris på både fordybende musik og at være opmærksomme på deres omgivelser.

Høretelefonernes vandafvisende konstruktion sikrer desuden god holdbarhed, hvilket gør dem til pålidelige ledsagere, hvis du har en aktiv livsstil. Selvom manglen på trådløs opladning kan betragtes som en ulempe, kan du let løse problemet ved at bruge en bærbar powerbank. Alt i alt mener vi, at Bose QuietComfort Earbuds II tilbyder god lydkvalitet, tilpasningsmuligheder og bekvemmeligheden ved avancerede funktioner.

Fordele og ulemper ved Bose QuietComfort Earbuds II

Fordele

 • God støjreduktion
 • Vandafvisende konstruktion
 • Avancerede funktioner
 • Mulighed for at tilpasse pasformen
 • God lydkvalitet

Ulemper

 • Ingen trådløs opladning
Gode alsidige in-ear høretelefoner test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Wavell 3 Core - in-ear-høretelefoner til udendørs aktiviteter

Kan du godt lide at spille, eller søger du bare en god lydoplevelse uden forstyrrelser? Så er Wavell 3 Core det rette valg for dig. In ear høretelefonere leveres med et udvalg af forskellige størrelser, der sikrer, at de altid sidder perfekt i dine ører, hvilket giver dig både en behagelig og indlevende lytteoplevelse.

Wavell 3 Core
Gode alsidige in-ear høretelefoner

Dagens bedste priser og tilbud på Wavell 3 Core:

 • God batteritid
 • Praktisk opladning
 • Flere øreprop muligheder

Anmeldelse: Produktanalyse af Wavell 3 Core

SPECIFIKATIONER

 • Vandtæt
 • Stemmestyring
 • Bluetooth version: 5.2
 • Batteritid: 8 timer
 • Støjreduktion

Forlænget batteri og touch-styring

Wavell 3 Core er ret imponerende, når det kommer til batteritid og brugervenlighed. Med op til hele 8 timers musikafspilning på én enkelt opladning og et opladningsetui, der forlænger tiden til hele 32 timer, er høretelefonerne det perfekte valg for dig, der ikke gider at oplade dem hele tiden. 

Og så behøver du ikke engang at tage telefonen op af lommen hele tiden. Med Wavell 3 Cores smarte touch-kontroller kan du nemlig let styre musikken og dine opkald. Med et tryk kan du skifte sang, besvare opkald og justere volumen – super nemt og hurtigt. Derudover har Wavell 3 Core en hurtig USB-C-opladning, så den lever op til alle de moderne standarder.

Bluetooth-teknologi og holdbarhed

Wavell 3 Core er udstyret med den nyeste Bluetooth-teknologi (V5.2), der giver dem rigtige gode forbindelsesmuligheder. Med teknologien er du sikret en stabil og problemfri forbindelse – noget der kan være afgørende i en hverdag, hvor du ofte er på farten. Derudover har høretelefonerne en IPX5-klassificering, der beskytter dem mod vand og sved, så de egner sig til udendørs aktiviteter og intense træninger. Samtidig giver appen dig en brugeroplevelse udover det sædvanlige, hvor du både kan tilpasse lyden og touch-kontrollen og endda tilføje en søvntimer.

Mere om Wavell 3 Core

SPECIFIKATIONER

 • Vandtæt
 • Stemmestyring
 • Bluetooth version: 5.2
 • Batteritid: 8 timer
 • Støjreduktion

ForbrugerTest's vurdering

Wavell 3 Core in-ear høretelefoner er et pålideligt og praktisk valg til dig, der værdsætter en ordentlig lyd. Med en imponerende batteritid på op til 32 timer – takket være det medfølgende opladningsetui – er du sikret god musik på selv de helt lange rejser og de mest hektiske dage. Høretelefonerne er udstyret med smarte touch-kontroller, som giver dig en nem og intuitiv måde at styre din musik på, mens deres modstandsdygtighed over for sved og let regn gør dem ideelle til dig, der elsker at træne udendørs. 

Selvom høretelefonerne ikke kan tåle ekstreme vejrforhold som voldsomme regnbyger og intens varme, er det dog sjældent et problem i praksis for de fleste. Faktisk er det altid en god idé at beskytte sine elektroniske enheder mod barske vejrforhold, hvilket også er tilfældet her. Derudover leverer Wavell 3 Core en fremragende lydkvalitet, hvor du kan være sikker på, at de kan klare de udfordringer, du møder i hverdagen. Derfor er de oplagte til dig, der gerne vil have en god lyd, uden du skal gå på kompromis med din nuværende livsstil – i stedet indretter Wavell 3 Core sig efter dig.

Fordele og ulemper ved Wavell 3 Core

Fordele

 • Tilbyder en imponerende batteritid på op til 32 timer
 • Brugervenlige touch-kontroller
 • Modstandsdygtig over for sved og let regn
 • Tilpasselige app-funktioner

Ulemper

 • Ekstreme vejrforhld kan påvirke ydeevnen
Bedste premiumvalg test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Apple AirPods Pro - trådløse in ear høretelefoner til iPhone

 • T3 platinum award - med høj rating 5/5
 • TechRadar anbefalingspris - med høj bedømmelse 4,5/5
 • Ekspertanmeldelser giver prisen for bedste køb - med en høj bedømmelse på 5/5
 • 4,8/5 stjerner på Amazon

De nye Apple AirPods Pro er i den dyre ende af prisskalaen, men leverer også varen. I forhold til den sidste udgave af Apple AirPods kan der nu benyttes aktiv støjreduktion, hvis du vil have helt ro fra dine omgivelser. 

Apple AirPods Pro
Bedste premiumvalg

Dagens bedste priser og tilbud på Apple AirPods Pro:

 • Aktiv støjreduktion
 • Tilpasset pasform
 • Gennemsigtighedstilstand

Mere om Apple AirPods Pro

SPECIFIKATIONER

 • Batteritid: 4,5 timer
 • Vandtæt
 • Stemmestyring
 • Bluetooth version: 5.3
 • Støjreducerende

Den nye version bliver nævnt i flere forskellige test og vurderes som god i parametrene “lydkvalitet” og “komfort”. Hvis du allerede er Apple-bruger, lægger vægt på god lyd, flot design og ikke har noget i mod at bruge lidt ekstra penge, så er Apple AirPods Pro et oplagt valg.

Høretelefonerne har et karakteristisk design og ligner umiddelbart noget, der nemt kan falde ud af ørene, men sidder i virkeligheden godt i ørene. Apple har en funktion, som måler dine ører, så du derefter kan vælge den silikoneprop, der bedst passer til dig. 

Ved hjælp af 3 indbyggede mikrofoner måles dine omgivelser og lyden justeres, så udefrakommende støj fjernes. Især udenfor er den aktive støjreduktion effektiv. 

Fordele og ulemper ved Apple AirPods Pro

Fordele

 • God lydkvalitet
 • Trådløs opladningscase
 • Sved- og vandafvisende
 • Letvægt
 • Velegnet til træning

Ulemper

 • Høj prisklasse
 • Uden smarte funktioner til Android
Blandt de bedste in-ear-hovedtelefoner med god lydkvalitet test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Apple AirPods (3. generation) - ette og kompakte in-ear-hovedtelefoner

 • Et klart skridt op fra tidligere AirPods på PCMag.com
 • 4/5 på Whathifi.com
 • 4,5/5 på TomsGuide.com
 • 4,5/5 og redaktørens valg på TechAdvisor.com
 • 4,3/5 på Google Shopping

Apple AirPods 3 med fuld rumlig lyd giver en tredimensionel lydoplevelse, hvilket gør dem til et godt valg for filmentusiaster, musikelskere og gamere, der ønsker en forstærket audiovisuel oplevelse.

Apple AirPods (3. generation)
Blandt de bedste in-ear-hovedtelefoner med god lydkvalitet

Dagens bedste priser og tilbud på Apple AirPods (3. generation):

 • Understøtter fuld rumlig lyd
 • Alsidige touch-kontroller
 • Driver med lav forvrængning

Anmeldelse: Produktanalyse af Apple AirPods (3. generation)

SPECIFIKATIONER

 • Vandtæt
 • Stemmestyring
 • Bluetooth version: 5.0
 • Batteritid: 6 timer

Fleksible berøringsfølsomme kontroller
AirPods 3 sætter en ny standard for in-ear-høretelefoner med sit brede udvalg af funktioner. Hvis vi starter med betjeningselementerne, tilbyder de en alsidig og brugervenlig oplevelse, der minder om de betjeningselementer, der findes på AirPods Pro-modellen.

Ved blot at klemme på stilken én enkel gang kan du ubesværet afspille, sætte på pause eller besvare et opkald. Stilken giver også mulighed for nem navigation, med et dobbelt-tryk for at springe frem og et tredobbelt for at gå tilbage. For problemfri adgang til Siri aktiveres stemmeassistenten med ét langt tryk. Desuden introducerer AirPods 3 en række smarte funktioner, herunder Siri stemmeaktivering, lyddeling, Adaptive EQ og rumlig lyd.

Tilføjelsen af en huddetekteringssensor sikrer derudover praktisk auto-play og pause-funktionalitet, der reagerer på tilstedeværelsen eller fraværet af høretelefonerne i dine ører. Funktionerne forbedrer den samlede brugeroplevelse, samt giver problemfri kontrol og intelligent lydstyring.

Pro tip: Udnyt de alsidige touch-kontroller ved at gøre dig fortrolig med de forskellige tryk, så du nemt kan styre afspilning, besvare opkald og få adgang til Siri.

Forvrængningsfri lyddriver
Når det kommer til lydkvalitet, udmærker AirPods 3 sig med sin avancerede teknologi og teknik. Udstyret med en ny driver med “lav forvrængning” leverer disse in-ear-høretelefoner en god og velafbalanceret lydprofil. Lydgengivelsen har en fyldigere bas, en god mellemtone og en udglattet top. Det sikrer, at hver eneste tone og detalje i din yndlingsmusik gengives med præcision og klarhed. Derudover introducerer produktet Adaptive EQ, som bruger en indbygget mikrofon til at analysere dit øres unikke akustik.

Den intelligente funktion justerer aktivt lydoutputtet for at optimere lytteoplevelsen baseret på din individuelle høreprofil. Hvad angår designet, har AirPods 3 en mere kompakt og lettere formfaktor, som er inspireret af den populære AirPods Pro-model. Mens Pro-versionen tilbyder udskiftelige ørepropper for bedre pasform og isolering, bevarer AirPods 3 sit karakteristiske åbne design. Designvalget opretholder komfort og en følelse af åbenhed, når man har dem på.

Endelig har Apple forlænget batteritiden for AirPods 3, så du kan lytte i op til 6 timer pr. opladning, hvilket er en forbedring i forhold til tidligere modeller. Det medfølgende opladningsetui giver yderligere 24 til 30 timers batteritid, hvilket sikrer forlænget brug uden behov for hyppig genopladning.

Bemærk: Selvom AirPods 3 understøtter MagSafe-opladning, skal du sikre dig, at du har en kompatibel MagSafe-oplader for at få fuldt udbytte af funktionen.

Hvad siger brugerne og eksperterne om Apple AirPods (3. generation)?

Brugerne har rost AirPods 3 for dens funktioner og ydeevne. De sætter pris på de velkendte knapper, som er de samme som på AirPods Pro, og som giver mulighed for alsidig og nem styring af musikafspilning og opkald. Tilføjelsen af smarte funktioner som Siri-stemmeaktivering, lyddeling, Adaptive EQ og rumlig lyd har desuden fået stor ros og forbedrer den samlede brugeroplevelse. Enhedens komfort, sømløse tilslutningsmuligheder og integration med Apples system roses også.

Ifølge Whathifi.com tilbyder AirPods 3 forbedret lyd, innovative Apple-centrerede funktioner og et Pro-inspireret redesign, som placerer dem godt i Apples ystem. Derudover bemærker PCMag.com, at selvom det åbne øreproppedesign måske ikke appellerer til alle, giver tredje generation af AirPods bedre basdybde og øget holdbarhed. T

omsGuide. com fremhæver, at AirPods 3 på trods af manglende aktiv støjreduktion tilbyder bemærkelsesværdige opgraderinger såsom huddetektering, MagSafe-opladning og forbedret batteritid, hvilket gør dem til et betydeligt skridt op fra AirPods 2. Til slut understreger TechAdvisor.com det mindre konturerede design, de nye funktioner og den forbedrede lydydelse, især den banebrydende rumlige lydteknologi, som forbedrer lytteoplevelsen for ejere af Apple-enheder.

Mere om Apple AirPods (3. generation)

SPECIFIKATIONER

 • Vandtæt
 • Stemmestyring
 • Bluetooth version: 5.0
 • Batteritid: 6 timer

Redaktionens vurdering

Overordnet set, synes vi, at Apple AirPods 3 uden tvivl leverer en exceptionel lydoplevelse, hvilket gør dem til et overbevisende valg for filmentusiaster, musikelskere og gamere, der søger fordybende lyd. Med fuld spatial audio-understøttelse giver in-ear-høretelefonerne et tredimensionelt lydbillede, der forbedrer den audiovisuelle oplevelse. De alsidige touch-kontroller, der ligner dem på AirPods Pro, tilbyder desuden praktisk og intuitiv navigation, hvilket muliggør problemfri afspilningskontrol og nem adgang til Siri.

Derudover imponerer AirPods 3 med deres driver med lav forvrængning, som leverer en forbedret lydkvalitet med en fyldig basdybde, en levende mellemtone og detaljerede høje toner. Inkluderingen af Adaptive EQ sikrer personlig lydoptimering baseret på din individuelle høreprofil, hvilket yderligere forbedrer lytteoplevelsen.

Der er ingen aktiv støjreduktion, hvilket kan være en ulempe for nogle, men du har stadig mulighed for at dæmpe ekstern støj ved at bruge Comply-skumpropper eller andet tilbehør fra tredjeparter, der giver passiv støjisolering. Vi mener, at disse in-ear-hovedtelefoner med Apple-centrerede funktioner, MagSafe-opladning, trykfølsom squeeze-kontrol og god batteritid er en god investering for alle, der søger en god lydløsning.

Fordele og ulemper ved Apple AirPods (3. generation)

Fordele

 • Forbedret lydkvalitet med bedre basdybde
 • Understøttelse af MagSafe-opladning
 • Trykfølsomme knapper
 • God batteritid
 • Innovative Apple-centrerede funktioner

Ulemper

 • Mangel på aktiv støjreduktion
Blandt de bedste in-ear-høretelefoner med batteri test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Sony WF-1000XM4 - In-ear-hovedtelefoner med understøttelse af avancerede lydteknologier

 • 5/5 og fremragende allroundere på Whathifi.com
 • De bedste overordnede in-ear-hovedtelefoner på TechRadar.com
 • 4,5/5 og bedste trådløse model til audiofile på PCMag.com
 • 4,2/5 og redaktørens valg på TomsGuide.com
 • 4,2/5 på Google Shopping

Sony WF-1000XM4’s aktive støjreduktion reducerer effektivt omgivende støj, hvilket gør dem særligt velegnede til hyppigt rejsende, kontorarbejdere og dig, der søger en stille og fordybende lytteoplevelse i støjende omgivelser.

Sony WF-1000XM4
Blandt de bedste in-ear-høretelefoner med batteri

Dagens bedste priser og tilbud på Sony WF-1000XM4:

 • Aktiv støjreduktion
 • Afbalanceret og fordybende lydkvalitet
 • Forlænget batteritid

Anmeldelse: Produktanalyse af Sony WF-1000XM4

SPECIFIKATIONER

 • Vandafvisende: IPX4
 • Stemmestyring
 • Bluetooth-version: 5.2
 • Batterilevetid: 12 timer
 • Støjreducerende
 • Type: In-ear
 • Mikrofon
 • Opladningstid: 1,5 timer
 • Vægt: 7,3 g

Langvarig udholdenhed ved afspilning
Høretelefonerne fra Sony har et kompakt og ovalt design med større cirkulære berøringspaneler, der udstråler luksus og holdbarhed. De sidder behageligt i ørerne og har en god pasform, der sikrer, at de bliver på plads under aktiv brug. IPX4-klassificeringen for sved- og vandmodstand gør dem desuden endnu mere attraktive, da de derfor også er velegnede til træning og motion. Derudover giver det skinnende, matte finish og kobberringdetaljerne dem et æstetisk ydre.

Det medfølgende opladningsetui, som er mindre og lettere end tidligere modeller, er både praktisk og stilfuldt med sin glatte, matte struktur og Sony-logo i guld. Med en klasseledende batteritid på op til 8 timer med ANC slået til, som kan forlænges til 12 timer uden ANC, tilbyder WF-1000XM4 desuden en imponerende afspilningstid. Hurtigopladningsteknologien giver derudover mulighed for at kunne oplade til en times brug på blot 5 minutter, så du altid er klar til at nyde din yndlingsmusik.

De brugerdefinerbare touch-kontroller, som omfatter medieafspilning, opkaldsstyring, stemmeaktivering og volumenkontrol, giver intuitiv betjening og forbedrer den samlede brugeroplevelse yderligere.Sammenlignet med andre produkter på markedet er Sony WF-1000XM4 en af de høretelefoner med længest batteritid.

Tip: Eksperimentér med de tilgængelige touch-kontroller på høretelefonerne for effektivt at styre medieafspilning, opkald, stemmeaktivering og lydstyrkekontrol. Tilpas dem, så de passer til dine præferencer og forbedrér dermed din samlede brugeroplevelse.

Engagerende og fængslende lydgengivelse
Når det kommer til funktioner, skiller høretelefonerne sig især ud med deres Quick Attention-tilstand, som reducerer lydstyrken til 10 %, så det er nemt at føre samtaler uden at skulle tage høretelefonerne ud. Speak-to-Chat-funktionen er et andet højdepunkt, som automatisk sætter musikken på pause, når du begynder at tale. Integrationen med populære stemmeassistenter som Google Assistant, Alexa og Siri, giver desuden mulighed for håndfri betjening og nem adgang til forskellige funktioner.

Med særlig vægt på lydkvalitet leverer høretelefonerne derudover en afbalanceret og fordybende lydoplevelse. De giver desuden et enestående stereobillede, præcis instrumentplacering og et imponerende lydbillede, der giver dybde og fylde til din musik. Understøttelsen af avancerede lydteknologier som 360 Reality Audio kombineret med kompatibilitet med LDAC-, AAC- og SBC Bluetooth-codecs sikrer en lydgengivelse i høj kvalitet. Sony Connect Headphones-appen giver desuden en række tilpasningsmuligheder, så du kan finjustere dine lydpræferencer med den indbyggede equalizer og få adgang til firmwareopdateringer.

Med Bluetooth 5.2 opretholder in-ear høretelefonerne en altid stærk og stabil forbindelse. Samlet set er høretelefonerne et eksempel på Sonys ekspertise på markedet for in-ear-høretelefoner og leverer en dynamisk, detaljeret og afbalanceret lydprofil, der vil tilfredsstille selv de mest kræsne lydentusiaster.

Pro tip: Aktivér Quick Attention-tilstanden, når du har brug for at føre en samtale uden at tage høretelefonerne ud. Funktionen reducerer lydstyrken til 10 %, så det er nemt at kommunikere, mens du har høretelefonerne på.

Hvad siger brugerne og eksperterne om Sony WF-1000XM4?

Brugere har rost de mærkbare forbedringer i lydkvalitet og pasform af Sony WF-1000XM4 sammenlignet med tidligere modeller. Bassen er bedre, og den aktive støjreduktion (ANC) er meget effektiv, især til at reducere lavfrekvent baggrundsstøj som motorbrummen.

Nogle brugere fandt de mellemstore AirPods mere behagelige til lange Zoom-møder, men satte dog pris på Sony-ørepropperne af skum, der giver en sikker pasform og bedre lydisolering. Lyden fra Sony-høretelefonerne bliver beskrevet som solid, med fremtrædende bas og mærkbare lydbeats, selvom nogle brugere synes, at vokalen ikke er lige så god sammenlignet med AirPods.

Alt i alt udtrykte brugerne stor tilfredshed med lydkvaliteten, ANC, tilpasningsmulighederne og komforten i Sony WF-1000XM4-ørepropperne.

Eksperter fra TomsGuide.com roser Sony WF-1000XM4 for sin elitære lyd, støjreduktion og gode funktioner og mener, at de er værd at investere i på grund af den større overordnede funktionalitet sammenlignet med andre modeller i samme prisklasse. PCMag.com fremhævede specifikt høretelefonernes gode lydydelse og aktive støjreduktion. TechRadar.com nævnte, at Sony effektivt har kombineret ydeevne, ergonomi og byggekvalitet, hvilket gør dem svære at slå.

Whathifi.com roste desuden den dynamiske, detaljerede og afbalancerede lydydelse sammen med den sprøde bas og raffinerede vokal. Anmelderne nævner derudover også den behagelige pasform, støjisolering, støjreduktion, IPX4-vandtæthed, Sonys Headphones Connect-app, touch-kontroller og smarte funktioner som Quick Attention og Speak-To-Chat, som funktioner, der gør WF-1000XM4 til et par gode trådløse in-ear-høretelefoner.

Mere om Sony WF-1000XM4

SPECIFIKATIONER

 • Vandafvisende: IPX4
 • Stemmestyring
 • Bluetooth-version: 5.2
 • Batterilevetid: 12 timer
 • Støjreducerende
 • Type: In-ear
 • Mikrofon
 • Opladningstid: 1,5 timer
 • Vægt: 7,3 g

Redaktionens vurdering

Samlet set, synes vi, Sony WF-1000XM4 trådløse høretelefoner giver en god lytteoplevelse med deres aktive støjreduktion, afbalancerede og fordybende lydkvalitet og forlængede batteritid. Den aktive støjreduktion reducerer effektivt omgivende støj, hvilket gør dem velegnede til hyppige rejsende, kontorarbejdere og dig, der blot søger ro i støjende omgivelser.

Den stærke integration med populære stemmeassistenter som Google Assistant, Alexa og Siri giver desuden mulighed for praktisk håndfri betjening, hvilket yderligere forbedrer brugervenligheden. Sonys Headphones Connect-app tilbyder derudover omfattende tilpasningsmuligheder og firmwareopdateringer, så du nemt kan skræddersy dem efter dine unikke lydpræferencer. Derduover synes vi, at høretelefonerne har et slående design med et luksuriøst, mat finish, en holdbar konstruktion og en IPX4-klassificering for sved- og vandmodstand, hvilket gør dem velegnede til træning og motion.

Selvom de ligger i en højere prisklasse, retfærdiggør de overlegne funktioner, lydkvalitet og konstruktion investeringen for dig, der søger trådløse ørepropper i topklasse. For dig, der leder efter en avanceret lydoplevelse og et omfattende sæt funktioner, synes vi, at Sony WF-1000XM4 er et fremragende valg.

Fordele og ulemper ved Sony WF-1000XM4

Fordele

 • God lydkvalitet
 • Komfortabel pasform med effektiv støjisolering
 • God integration med stemmeassistenter som Google Assistant, Alexa og Siri
 • Sonys app Headphones Connect

Ulemper

 • I en højere prisklasse
Bedste in-ear-hovedtelefoner til Android-integration test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Google Pixel Buds Pro - n-ear-hovedtelefoner med intuitiv touch-kontrol på ørepropperne

 • 4/5 på TomsGuide.com
 • 4/5 på TechHive.com
 • 4,4/5 på Google Shopping
 • 4,4/5 på Amazon

Google Pixel Buds Pro tilbyder problemfri integration med Android-enheder, så du ubesværet kan nyde din lydoplevelse, hvilket gør det til et godt valg for Android-brugere, der søger en problemfri og optimeret brugeroplevelse

Google Pixel Buds Pro
Bedste in-ear-hovedtelefoner til Android-integration

Dagens bedste priser og tilbud på Google Pixel Buds Pro:

 • Smidig integration med Android
 • Effektiv aktiv støjreduktion
 • Integration med Google Assistant

Anmeldelse: Produktanalyse af Google Pixel Buds Pro

SPECIFIKATIONER

 • Vandtæt
 • Stemmestyring
 • Bluetooth version: 5.0
 • Batteritid: 11 timer
 • Støjreducerende

Teknologi til fordybende lydbilleder
In-ear høretelefonerne har effektiv aktiv støjreduktion, som eliminerer de fleste lave og mellemfrekvente eksterne lyde, så du kan fordybe dig i en fængslende og uafbrudt lydoplevelse. Desuden beskytter høretelefonerne mod vindstøj, hvilket reducerer irritationen ved blæsende vindstød under dine udendørs aktiviteter og sikrer krystalklar lydkvalitet.

Med Bluetooth 5.0-understøttelse og AAC- og SBC-codecs leverer Pixel Buds Pro desuden en stabil trådløs forbindelse og problemfri kompatibilitet med både iOS- og Android-enheder. Derudover giver Bluetooth multipoint-teknologien dig mulighed for ubesværet at forbinde og skifte mellem to forskellige enheder, hvilket giver et højt niveau af fleksibilitet og bekvemmelighed.

Desuden sikrer den brede trådløse rækkevidde på op til 21 meter i åbne rum god bevægelsesfrihed uden at gå på kompromis med lydkvaliteten. Høretelefonerne har en robust byggekvalitet og en IPX4-vandtæthedsvurdering, der sikrer holdbarhed og beskyttelse mod sved, hvilket bl.a. gør dem gode til træning.

Bemærk: Pixel Buds Pro er optimeret til Android-enheder og giver den bedste brugeroplevelse inden for Android-økosystemet. Selv om de kan fungere med iOS-enheder, kan nogle funktioner og egenskaber være begrænsede.

Wavell Pro har fordelen ved Bluetooth version 5.2, som giver en mere avanceret og stabil trådløs forbindelse sammenlignet med Google Pixel Buds Pro med Bluetooth version 5.0.

Integration af smart stemmeassistent
In-ear-høretelefonerne fra Google udmærker sig ikke kun ved deres funktionalitet, men også ved deres smukke design. De fås i en række farver, bl.a. koral, tåge, kul og citrongræs, og de er et stilfuldt statement, der skiller sig ud fra de typiske varianter, der dominerer markedet. Desuden har Pixel Buds Pro en god batteritid, der giver op til 7 timers afspilning med aktiv støjreduktion aktiveret og 11 timer i transparenstilstand. Opladningsetuiet giver yderligere op til 31 timers afspilning, hvilket sikrer, at du kan nyde din musik i længere perioder uden afbrydelser.

Derudover giver integrationen med Google Assistant en stemmeassistentoplevelse, der muliggør hurtig udførelse af kommandoer og forbedrer den generelle bekvemmelighed. Pixel Buds Pro har også en Transparency-tilstand med klar lyd, som giver dig mulighed for større opmærksom på dine omgivelser ved at inkorporere omgivende lyde i din lytteoplevelse. Google Pixel Buds-appen forbedrer tilpasningen og kontrollen yderligere ved at tilbyde EQ-forudindstillinger, justering af volumenbalance, Google Assistant-indstillinger og problemfri overdragelse mellem flere tilsluttede enheder.

Pro tip: Udnyt Google Assistant-integrationen ved at bruge stemmekommandoer til håndfri styring af din musik, opkald og notifikationer. Bare sig “Hey Google” eller “OK Google” for at aktivere assistenten.

Hvad siger brugerne og eksperterne om Google Pixel Buds Pro?

Brugerne har rost Google Pixel Buds Pro for deres kompakte størrelse, mange funktioner, gode lydkvalitet og problemfri integration med Android-systemet.
De har især været glade for den pålidelige og hurtige parring med Google Pixel-enheder, som gør det nemt at styre telefonen via stemmekommandoer.

Transparenstilstanden er blevet rost for at bevare opmærksomheden på omgivelserne, mens annulleringstilstanden, selvom den ikke er den bedste, stadig giver mulighed for behagelige musikoplevelser i støjende omgivelser. Integrationen med Google Assistant er desuden højt værdsat og giver håndfri adgang til forskellige funktioner, såsom at foretage opkald og skifte sang.

Ifølge TechHive.com tilbyder Google Pixel Buds Pro en elegant og problemfri oplevelse for Android-brugere, med fokus på den samlede brugeroplevelse snarere end blot lydkvalitet. Den tætte integration mellem Pixel Buds Pro og Android-telefoner sammenlignes med iPhone og AirPods, hvilket gør dem til en værdifuld investering, hvis du har en Android. TomsGuide.com fremhæver desuden Google Pixel Buds Pro som en god mulighed for brugere, der søger den bedste Google Assistant-oplevelse og god støjreduktion.

Mere om Google Pixel Buds Pro

SPECIFIKATIONER

 • Vandtæt
 • Stemmestyring
 • Bluetooth version: 5.0
 • Batteritid: 11 timer
 • Støjreducerende

Redaktionens vurdering

Vi synes, Google Pixel Buds Pro er et godt valg for Android-brugere, der ønsker en problemfri og optimeret lydoplevelse. Med deres elegante design, levende farver og IPX4-vandtæthed tilbyder høretelefonerne både stil og holdbarhed. Den gode batteritid sikrer desuden langvarig ydeevne, mens Bluetooth multipoint-teknologien giver mulighed for nem forbindelse med flere enheder.

På trods af den manglende understøttelse af digitale tredjepartsassistenter, giver integrationen med Google Assistant en robust stemmeassistentoplevelse og hurtig udførelse af kommandoer. Derudover tilbyder Google Pixel Buds-appen tilpasningsmuligheder og problemfri overdragelse af enheder. Samlet set synes vi, Pixel Buds Pro leverer en velafrundet lydløsning, der integreres problemfrit med Android-enheder og giver en række funktioner, der imødekommer forskellige behov.

Fordele og ulemper ved Google Pixel Buds Pro

Fordele

 • Elegant design
 • Levende farvemuligheder
 • God batteritid
 • IPX4-vandtæthed
 • Bluetooth multipoint-teknologi

Ulemper

 • Manglende understøttelse af tredjeparts digital assistent
Et godt valg til sportsaktiviteter test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Soundliving earbuds 2.0 - hovedtelefoner med høj komfort og holdbarhed

Hvis du er på udkig efter trådløse høretelefoner med en høj lydkvalitet, er høretelefonerne fra SoundLiving et godt valg, da de er designet til dig, der sætter pris på både komfort og god lydkvalitet, og hertil giver de både klar lyd og dyb bas, når du er på farten.

Soundliving earbuds 2.0
Et godt valg til sportsaktiviteter

Dagens bedste priser og tilbud på Soundliving earbuds 2.0:

 • 22 timers afspilning
 • Dobbelt mikrofon
 • Høj lydkvalitet

Anmeldelse og analyse af Soundliving earbuds 2.0

SPECIFIKATIONER

 • Bluetooth version: 5.2
 • Batteritid: 22 timer
 • Vandtæt
 • Støjreducerende: ?

22 timers musik
Høretelefonerne fra Soundliving har en lang batterilevetid og med det inkluderende og genopladelige etui til høretelefonerne, får du op til 22 timers lyttetid. Ved blot at placere høretelefonerne i etuiet, når du ikke bruger dem, sikrer du strøm hele dagen. 

Velegnet til træning
Høretelefonerne fra Soundliving er en god ledsager til dine sportsaktiviteter, da de er vandafvisende, og du dermed også kan bruge dem, når du sveder eller træner i regnvejr, og hertil forbindes høretelefonerne trådløst til din telefon via Bluetooth 5.2, så du slipper for besværet med ledninger under din træning. Den opdaterede Bluetooth-version giver desuden mere sikre og stabile overførsler, understøtter bedre lydcodecs og giver strømbesparende funktioner sammenlignet med version 5.0 af Soundlivings høretelefoner. 

Tydelig telefonsamtale
Den dobbelte mikrofonfunktion på høretelefonerne sikrer tydelige telefonsamtaler ved at bruge en mikrofon til at opfange din stemme og en anden til at opfange støj fra omgivelserne, hvilket effektivt reducerer baggrundsstøj og giver bedre klarhed.

Hvad siger brugerne om Soundliving earbuds 2.0?

SoundLiving har en høj rating på 4,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot.com, hvor de fleste brugere er tilfredse med kvaliteten af deres produkter, og herunder især med høretelefonerne og deres lydkvalitet. Herunder nævner kunderne også deres tilfredshed med kundeservice og levering. 

Mere om Soundliving earbuds 2.0

SPECIFIKATIONER

 • Bluetooth version: 5.2
 • Batteritid: 22 timer
 • Vandtæt
 • Støjreducerende: ?

Redaktionens vurdering

Sammenfattende er høretelefonerne fra Soundliving et godt valg for dig, der leder efter et par trådløse høretelefoner, som både er pålidelige og praktiske. Deres vandafvisende funktion gør dem til et godt valg for dig, der ofte dyrker sport med høretelefoner i ørerne, og hertil sikrer Bluetooth 5.2 en stabil forbindelse mellem dine enheder. Det er dog værd at bemærke, at der ikke er nogen stemmeassistent tilgængelig på høretelefonerne, hvilket kan være upraktisk, men på trods af den lille ulempe mener vi, at høretelefonerne fra Soundliving er en god investering for alle, der er på udkig efter komfortable og holdbare høretelefoner med en god lydkvalitet.

Fordele og ulemper ved Soundliving earbuds 2.0

Fordele

 • Godt valg til sport
 • Vandafvisende
 • Bluetooth 5.2

Ulemper

 • Mangel på stemmeassistent

W7 by Miiego - Positivt anmeldte in-ear høretelefoner

 • Positive anmeldelser hos RunningExpert.com

W7 er høretelefonerne til dig, der vil have en model, som egner sig til løb og fysisk aktivitet og samtidig ikke går på kompromis med kvaliteten.

Dagens bedste priser og tilbud på W7 by Miiego:

Mere om W7 by Miiego

SPECIFIKATIONER

 • Vandtæt
 • Bluetooth version: 5.0
 • Batteritid: 12 timer
 • Støjreducerende

Høretelefonerne kan strammes i nakken og derfor tilpasses. Derudover vejer de kun 10 g.

W7 er også vandtætte og kan derfor klare regn og sved uden problemer, hvilket er oplagt til de personer, der er aktive udenfor. 

Lydkvaliteten er god i forhold til produktets pris, men selvfølgelig ikke så god som topmodellerne.

Fordele og ulemper ved W7 by Miiego

Fordele

 • God batteritid
 • Lille størrelse
 • Vandtæt
 • Hurtig opladningstid

Ulemper

 • Kraftig bæretaske

Soundliving Earbuds - billige trådløse in-ear høretelefoner

Er du på udkig efter et par nye høretelefoner til en overkommelig pris og med god lyd, er Soundliving Earbuds et rigtig godt bud.

Dagens bedste priser og tilbud på Soundliving Earbuds:

Mere om Soundliving Earbuds

SPECIFIKATIONER

 • Vandafvisende: IPX4
 • Bluetooth-version: 5.2
 • Batterilevetid: 22 timer
 • Støjreducerende
 • Mikrofon
 • Opladningstid: ?
 • Vægt: 50 g
 • Type: In-Ear

Høretelefonerne er udviklet af det danske firma, Soundliving, som længe har været kendt for stilrent og skandinavisk design i god kvalitet.

Med 5.0 versionen af Soundliving Earbuds kan du koble dine høretelefoner til din smartphone, din computer eller din tablet via Bluetooth. Det tager kun et øjeblik, og høretelefonerne vil efterfølgende huske dine enheder og automatisk tilslutte sig dem igen. Høretelefonerne kommer også med et genopladeligt case. Batteriet kan holde i op til 22 timer, så hvis du leder efter høretelefoner, som giver en god musikoplevelse, har du her et godt bud.

Fordele og ulemper ved Soundliving Earbuds

Fordele

 • Med touch funktion
 • Bluetooth 5.0
 • Smart opladningsetui
 • Behagelig pasform

Ulemper

 • Ikke svedafvisende

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Soundliving Earbuds

Sony WF-1000XM3 - støjreducerende in-ear hovedtelefoner

 • Høj rating på 4,5/5 stjerner på PriceRunner
 • ExpertReviews pris for bedste køb med en høj bedømmelse på 5/5
 • Tom's Guide Redaktørens valgpris

Designet på Sony WF-1000XM3 er en smule klodset og fylder lidt mere sammenlignet med andre modeller, som medfører, at de er mere vindfølsomme. Det behøver dog ikke at være et problem for dig, da det kun gør sig gældende i blæsevejr og under gang i højt tempo.

Dagens bedste priser og tilbud på Sony WF-1000XM3:

Mere om Sony WF-1000XM3

SPECIFIKATIONER

 • Stemmestyring
 • Bluetooth version: 5.0
 • Batteritid: 24 timer
 • Støjreducerende

Høretelefonerne er trådløse og med aktiv støjreduktion og flere tests skriver, at det er en af de bedste støjreduktioner på markedet. Støjreduktionen kan tilpasses i 20 trin fra maksimal reduktion til næsten ingen.

Bas, lyd og batteritid fremhæves også som gode egenskaber. Batteriet kan holde i 6 timer, og da der følger yderligere 3 batterier med, er det nemt at forlænge tiden i op til 18 timer mere. Det er smart for personen, der er på farten hele dagen, men stadig gerne vil have musikken med sig.

Fordele og ulemper ved Sony WF-1000XM3

Fordele

 • Uden ledning
 • God batteritid
 • God pasform
 • Bluetooth-forbindelse
 • Kvalitetslyd

Ulemper

 • Ikke vandtæt

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Sony WF-1000XM3

Sony MDR EX650AP - Gode in-ear til lavpris

 • Høj bedømmelse 5/5 hos What Hi-Fi?
 • 4,5/5 stjerner på Google Shopping
 • Høj bedømmelse 4,5/5 stjerner hos PriceRunner

Sony MDR EX650AP er blevet anmeldt af tusindvis af forbrugere hos Pricerunner.dk, hvor høretelefonerne scorer 4,2/5 stjerner. Herudover er Sony MDR EX650AP topscorer i eksperternes test, hvor de får 4,5/5 stjerner og særligt bliver rost for fine detaljer, naturlig lyd og høj kvalitet.

Dagens bedste priser og tilbud på Sony MDR EX650AP:

Sony MDR EX650AP vs. markedet

I modsætning til flere andre modeller i vores oversigt får du med Sony MDR EX650AP et headset med ledning. Til gengæld får du smarte funktioner som eksempelvis den gratis Sony SmartKey-app, hvor du kan konfigurere musikfunktionerne til din Android-smartphone. Udover det flotte design kan du også nyde en skarp lydkvalitet, der skabes af den lille, dog kraftfulde driver, som giver hver tone klarhed. Sony har forsøgt at skabe en stabil og klar lyd ved at anvende messingkanaler med et 15% større diameter, som skaber en bedre klarhed og en øget stabilitet.

Mere om Sony MDR EX650AP

En af de største fordele ved høretelefonerne er den lave pris, som dog ikke afspejles ikke i kvaliteten, hvis vi ser på, hvad lydogbillede.dk siger: ”Velbyggede med en luksusfølelse. Fremragende lydkvalitet, uden at det bliver kedeligt”. Hos Lydogbillede.dk bliver de kåret som testvindere og får 4,4/5 stjerner.

Udover testresultaterne bliver Sony MDR EX650AP rost hos af forbrugerne hos Sony.dk, hvor høretelefonerne modtager 4,4/5 stjerner og hos ekspertmagasinet Whathifi.com, hvor de får topscoren 5/5 stjerner.

Fordele og ulemper ved Sony MDR EX650AP

Fordele

 • God lydkvalitet
 • Afbalanceret diskant
 • Let

Ulemper

 • Ikke trådløs

Hvad skal du overveje, før du køber earbuds

Med ledning vs. trådløse
In-ear-høretelefoner med ledning In-ear-høretelefoner med ledning giver ensartet lydkvalitet og kompatibilitet med mange enheder via et 3,5 mm jackstik. De kræver ikke opladning, er altid klar til brug og er ofte billigere end trådløse løsninger. De er velegnede til dig, der sætter pris på god lydkvalitet og ikke har noget imod kabler.

Trådløse in-ear-høretelefoner, trådløse høretelefoner tilbyder kabelfri bekvemmelighed, ved hjælp af tilslutning via Bluetooth, og er særlig velegnet til aktive brugere. Det er dog vigtigt at overveje batteritiden, når du vælger trådløse høretelefoner, da de i modsætning til høretelefoner med ledning kræver opladning for at fungere. Mindre batterier giver 3-4 timers afspilningstid og er velegnede til korte lyttesessioner eller en hurtig træning. Mellemstore batterier holder i 4 til 6 timer, hvilket gør dem velegnede til brug hele dagen, især med opladningsetuier, der forlænger den samlede batteritid til mellem 20 og 30 timer. Til mere intensiv brug, såsom lange flyrejser eller arbejdsdage, kan større batterier give mellem 6 og 10 timers afspilning på en enkel opladning, og når de parres med et opladningsetui, giver det op til 40 timers ekstra batteritid.

Lydkvalitet
Større drivere, typisk omkring 10 til 14 mm, er i stand til at producere højere og klarere lyde. De kan levere en mere slagkraftig bas og en bedre overordnet balance i lydgengivelsen. Det er dog vigtigt at bemærke, at større drivere også kan føre til et mere klodset design, som måske ikke
passer til alle, når det gælder komfort og pasform.

God støjisolering hjælper med at blokere eksterne lyde, så du kan fokusere på din musik eller lyd. Nogle in-ear-høretelefoner opnår støjisolering gennem designet af høretelefonerne, mens andre inkorporerer aktiv støjreduktionsteknologi, som bruger mikrofoner til at identificere og annullere specifikke lyde. Det ønskede niveau af støjisolering kan variere afhængigt af individuelle præferencer og brugsscenarier.

Frekvensrespons refererer til det spektrum af frekvenser, som in-ear-høretelefonerne kan gengive. Et bredere frekvensresponsområde giver mulighed for mere detaljeret lydgengivelse på tværs af forskellige frekvensområder. Det kan resultere i en mere fordybende lytteoplevelse, især for audiofile eller dig, der blot sætter pris på et højt niveau af nøjagtighed i din lyd. Det er dog vigtigt at bemærke, at det gennemsnitlige menneskelige høreområde er ca. 20 Hz til 20 kHz, så overdrevent brede frekvensresponser er ikke altid mærkbare eller nødvendige for alle.

Yderligere funktioner
For fitnessentusiaster og personer, der bor i fugtige områder, kan det være værd at overveje høretelefoner med vand- og svedresistens, da det sikrer holdbarhed under hård træning og udendørs aktiviteter. Støjreduktion eller også kaldet noise cancellation er derudover en efterspurgt funktion, der minimerer uønskede lyde fra omgivelserne og skaber en fordybende og fokuseret musik- eller opkaldsoplevelse. Nogle in-ear-høretelefoner anvender nemlig en aktiv støjreduktionsteknologi til netop dette formål.

Ved effektivt at blokere eksterne lyde forbedrer støjisolering den samlede musik- eller lydoplevelse, hvilket er en fordel under rejser eller træning i travle fitnesscentre. For yderligere at forbedre bekvemmeligheden forenkler touch-kontroller navigationen, mens stemmeassistentkompatibilitet muliggør problemfri håndfri betjening. Brugerdefinerbare lydprofiler giver dig mulighed for at finjustere lydoutputtet, så det passer til dine individuelle præferencer, og integration med virtuelle assistenter som Siri eller Google Assistant giver ekstra fleksibilitet og kontrol over enhedens funktioner.

Bemærk: Hvis du ofte bruger dine in-ear-høretelefoner til telefonopkald, bør du prioritere modeller med god mikrofonkvalitet og støjreducerende funktioner for at sikre klar og uafbrudt kommunikation.

Pris
In-ear-høretelefoner fås i prisklasser fra 300 kr. op til 2000 kr. og opefter. I budgetklassen (300-700 kr.) kan du finde entry-level-modeller, der giver en anstændig lydkvalitet til daglig brug. I mellemklassen (700-1500 kr.) finder du høretelefoner med bedre lydkvalitet, forbedret byggekvalitet og ekstra funktioner som trådløs forbindelse og længere batteritid, hvilket giver en god balance mellem lydkvalitet og pris. I premium-klassen (1500 kr. og derover) finder du til slut førsteklasses høretelefoner med overlegen lydkvalitet, avancerede funktioner som aktiv støjreduktion og kompatibilitet med Hi-Res Audio-codecs, der henvender sig til audiofile og professionelle, der søger det højeste niveau af lydkvalitet.

Bruger- og ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser giver værdifuld indsigt fra personer, der har førstehåndserfaring med høretelefonerne, og kan give brugbare perspektiver på komfort, lydkvalitet, holdbarhed og generel tilfredshed. De kan hjælpe dig med at måle ydeevnen i den virkelige verden og identificere eventuelle problemer eller ulemper. Ekspertanmeldelser, på den anden side, udføres af fagfolk, der er specialiserede i evaluering af lydudstyr. Anmeldelserne giver dybdegående analyser, detaljerede sammenligninger og objektive vurderinger af forskellige aspekter af in-ear-høretelefoner. Eksperter overvejer ofte faktorer som lydkvalitet, design, byggekvalitet, komfort, funktioner og værdi for pengene. Deres ekspertise og tekniske viden kan hjælpe dig med at forstå styrkerne og svaghederne ved forskellige modeller, så du kan træffe en mere informeret købsbeslutning.

arrow-more

Hvad du bør overveje, inden du køber in-ear høretelefoner

Inden du bruger mange penge på et par nye høretelefoner, kan det være en god ide at overveje, hvad dine krav til dem er. Er det vigtigste for dig god lyd, eller skal de være modstandsdygtige over for vand, vind og vejr?

Hvis du gerne vil kunne høre musik, mens du er aktiv, kan du med fordel vælge en type, der er vandtæt og holdbar. Hvor nogle høretelefoner har en bøjle omkring øret, som gør dem velegnet til løb og anden aktivitet, er andre bundet sammen af et kabel, der kan hænges omkring nakken. Bruger du primært høretelefonerne på jobbet eller i hjemmet, kan det være mindre vigtigt, at de har en højere holdbarhed ift. regn og vind. Du kan læse vores anmeldelse af Niceboy Hive Drops 3, som er sved- og vandafvisende, og som er yderst budgetvenlige.

Komfort er dog altid vigtigt, og i det fleste tilfælde følger der ørestykker med i varierende størrelse, så du kan prøve dig frem. Når du har dine behov for anvendelse på plads, kan du gå videre til næste step. Et godt råd er at udvælge 3-4 forskellige høretelefoner, som matcher dine behov og herefter tage ud i butikkerne for at prøve dem.

Her kan du hurtigt vurdere om de umiddelbart matcher din øregang, eller om de kan tilpasses ved at skifte ørepropper. Du får også en fornemmelse af design og kvalitet, når du fysisk kan røre og se produktet. I mange butikker kan man få lov både at prøve høretelefonerne, men også høre lyden, hvilket er en vigtig faktor.

Værd at vide om in-ear høretelefoner

Der findes et hav af producenter af in-ear høretelefoner, og som forbruger det kan være svært at udvælge et produkt. Den ovenstående oversigt kan give dig et fingerpeg samt viden om hvilke specifikationer, der er vigtige. I det følgende afsnit giver vi dig mere generel viden om in-ear høretelefoner, så du er rustet til dit næste køb. In-ear høretelefoner kan inddeles i 3 typer:

 • Wireless
 • True-wireless
 • Non-wireless

Wireless høretelefoner er ikke helt trådløse, da de er forbundet med et lille kabel fra øre til øre. True-wireless udgaven er dog helt uden ledning og sidder kun fast inde i øret.

Nogle typer har dog en bøjle, der fæstnes rundt omkring øret for at mindske risikoen for, at de falder ud. Wireless og non-wireless kobles op via Bluetooth og er praktiske, da man undgår at blive viklet ind i ledninger.

Non-wireless er, som ordet beskriver, høretelefoner med ledning, som tilsluttes telefonen direkte. Nogle foretrækker høretelefoner med ledning, da der er mindre risiko for at tabe dem. Det anbefales altid at tjekke batteritid og mulighed for opladning, hvis man er på udkig efter wireless høretelefoner.

Beskrivelse af kilder og tests

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Råd & Rön (5. juni 2019)

Råd & Rön har testet mere end 75 forskellige hovedtelefoner, hvoraf 31 af dem havde aktiv støjreduktion. Der testes blandt andet for lydkvalitet, komfort, lyd fra omgivelserne, holdbarhed og batterilevetid.

Du kan læse testen på Råd & Röns hjemmeside ved at tegne et medlemskab.

Aftonbladet (26. November 2019)

Aftonbladet testede i november 2019 15 forskellige typer af hovedtelefoner.

Der er både billige og dyre udgaver.Der oplyses ikke, hvilke kriterier der testes ud fra, men de rangeres fra 1-5, hvor 5 er det bedste.

Du kan læse testen på Aftonbladets hjemmeside ved at tegne et medlemskab.

Runningexpert.com

Runningexpert.com tog sin begyndelse i 2005, og det er i dag et sted, hvor løbere kan finde god information til deres træning. De skriver artikler, indhold og anmeldelser om udstyr til løberen.

W7 by Miiego er anmeldt hos Runningexpert.com, hvor de er testet af en løber over en længere periode. Anmeldelsen bygger blandt andet på en gennemgang af konstruktionen, batterilevetiden, komforten og under forskellige aktiviteter. Modellen får ros for at være et kvalitetsprodukt, der særligt egner sig til løb.

Anmeldelsen er udført den: 17. august 2020
Du kan se anmeldelsen her

Lydogbillede.dk

Den danske side Lydogbillede.dk handler det kort og godt om at give forbrugerne gode anmeldelser og information til at vælge lyd og billede. Det gælder hovedsagligt forskelligt musikudstyr, fjernsyn og de nyeste gadgets på markedet.

Sennheiser CX 400BT er gennemgået af en af eksperterne hos Lydogbillede.dk. De er vurderet på brugervenlighed og lydkvaliteten af både musik og tale, mens de mere praktiske funktioner som støjreduktion og lignende er testet. Modellen anbefales i anmeldelsen særligt til musik, fordi lyden er i orden, mens prisen på produktet er forholdsvist lavt.

Anmeldelsen er udgivet den: 16. december 2020
Du kan se anmeldelsen her

PCMag.com

PCMag.com er en anerkendt teknologipublikation, som foretager grundige tests og evalueringer af in-ear-høretelefoner. Deres anmeldelser dækker en bred vifte af kriterier, herunder lydkvalitet, støjreduktion, komfort, holdbarhed og softwarefunktioner, og hjælper læserne med at træffe informerede beslutninger baseret på ekspertanalyser.

Du kan se deres test her.
Testen blev sidst opdateret den 29/06/2023.

Du kan læse anmeldelsen af Apple AirPods (3. generation) her.
Anmeldelsen blev sidst opdateret den 25/10/2021

Du kan læse en anmeldelse af Sony WF-1000XM4 her.
Anmeldelsen blev sidst opdateret den 06/06/2021

Du kan læse en anmeldelse af Bose QuietComfort Earbuds II her.
Anmeldelsen blev sidst opdateret den 16/02/2023

Sea.pcmag.com

Når det kommer til computere, gode høretelefoner og lignende produkter, laver Sea.pcmag.com indhold til forbrugerne. Der er både top 10-lister over produkter, mens de også guider i, hvordan du får mest ud af dit udstyr.

Sennheiser CX 400BT er anmeldt hos Sea.pcmag.com. Anmelderen har undersøgt både kvaliteten af designet og konstruktionen, men også testet performance under forskellige forhold. Lydkvaliteten er vurderet både i forhold til musik, men også under tale i eksempelvis telefon. Sammenlignet med andre lignende modeller får Sennheiser CX 400BT en topplacering for særligt lydkvaliteten.

Anmeldelsen er udført den: 24. oktober 2020
Du kan se anmeldelsen her

TechHive.com

TechHive.com er en velrenommeret hjemmeside, der specialiserer sig i nyheder og anmeldelser af forbrugerteknologi. De evaluerer in-ear-høretelefoner ved at teste forskellige aspekter som lydkvalitet, støjreduktion, komfort, batteritid, tilslutningsmuligheder og kompatibilitet med forskellige enheder, hvilket giver omfattende indsigt og vurderinger.

Du kan læse anmeldelsen af Google Pixel Buds Pro her.
Anmeldelsen blev sidst opdateret den 22/11/2022

TomsGuide.com

TomsGuide.com er en pålidelig kilde til teknologianmeldelser, herunder in-ear-høretelefoner. De udfører grundige tests og sammenligner forskellige modeller baseret på kriterier som lydkvalitet, komfort, støjreduktion, batteritid, tilslutningsmuligheder og særlige funktioner, og tilbyder ekspertrådgivning og vurderinger for at hjælpe læserne med at træffe informerede valg.

Du kan læse anmeldelsen af Apple AirPods her.
Anmeldelsen blev sidst opdateret den 02/11/2022

Du kan læse en anmeldelse af Bose QuietComfort Earbuds II her.
Anmeldelsen blev sidst opdateret den 20/09/2022

Du kan læse en anmeldelse af Sony WF-1000XM4 her.
Anmeldelsen blev sidst opdateret den 21/02/2023

Du kan læse en anmeldelse af Google Pixel Buds Pro her.
Anmeldelsen blev sidst opdateret den 10/03/2023

TechAdvisor.com

TechAdvisor.com er et velrenommeret teknologi-website, der tilbyder omfattende anmeldelser og købsvejledninger, herunder in-ear-høretelefoner. De udfører detaljerede tests og evalueringer af forskellige aspekter som lydkvalitet, komfort, støjreduktion, batteritid, tilslutningsmuligheder og kompatibilitet med forskellige enheder og giver pålidelige anbefalinger og vurderinger for at hjælpe forbrugerne i deres købsbeslutninger.

Du kan læse anmeldelsen af Apple AirPods (3. generation) her.
Anmeldelsen blev sidst opdateret den 10/10/2021

Du kan læse en anmeldelse af Bose QuietComfort Earbuds II her.
Anmeldelsen blev sidst opdateret den 07/11/2022

Techradar.com

Hos Techradar.com kan du læse indhold, nyheder og anmeldelser af forskellige teknologiske forbrugerprodukter. Deres ekspertpanel og skribenter opererer fra forskellige kontorer i London, Bath, San Francisco, New York og Sydney.

Sennheiser CX 400BT er testet hos Techradar.com, hvor de er gennemgået i forhold til ikke kun komforten af designet, men særligt lydkvaliteten. Eksperten vurderer og anmelder: designet, lydperformance, batterilevetid og forbindelse med bluetooth. Sidst sammenholdes Sennheiser CX 400BT med resten af markedet. Modellen Sennheiser CX 400BT anbefales af eksperten, der giver den 4,5 stjerner ud af 5.

Anmeldelsen er udført den: 4. september 2020
Du kan se anmeldelsen her

Du kan se deres test her.
Testen blev sidst opdateret den 05/06/2023.

Du kan læse anmeldelsen af Bose QuietComfort Earbuds II her.
Anmeldelsen blev sidst opdateret den 20/02/2023

Du kan læse en anmeldelse af Sony WF-1000XM4 her.
Anmeldelsen blev sidst opdateret den 24/01/2022

Trustedreviews.com

I 2014 kom Trustedreviews.com til verden, og de giver forbrugerne uafhængig viden og gode råd til, hvad de skal bruge deres penge på. Deres ekspertteam gennemgår flere hundrede produkter om året, og det gør Trustedreviews.com til en anerkendt side.

Hos Trustedreviews.com er Sennheiser CX 400BT testet af en af eksperterne fra teamet. Modellen fra Sennheiser er vurderet på en række ting som: design, komfort under brug, batteriets levetid og opladning og lydkvaliteten af tale og musik i forskellige sammenhænge. Samlet får høretelefonerne 4,5 stjerner ud af 5 af eksperten på Trustedreviews.com.

Anmeldelsen er udført den: 4. november 2020
Du kan se anmeldelsen her

Expertreviews.co.uk

Det anerkendte, britiske testmagasin Expertreviews.co.uk leverer uafhængige tests af produkter til hjemmet.

Expertreviews.co.uk har testet Sennheiser CX 400BT, hvor en ekspert gennemgår produktet og har testet det i praksis. Eksperten gennemgår blandt andet, hvad du får for dine penge, hvordan høretelefonerne spiller, og hvem der vil have glæde af Sennheiser CX 400BT. Modellen scorer i alt 4 ud af 5 stjerner hos eksperten fra Expertreviews.co.uk.

Anmeldelsen er udført den: 9. februar 2021
Du kan se anmeldelsen her

Whathifi

Whathifi er dedikeret til teknologiske og elektroniske produktbeskrivelser og tests, der hjælper forbrugerne med at finde de rigtige produkter. De fokuserer især på hifi-udstyr – både når det kommer til lyd og billede.

Sony MDR EX650AP blev vurderet af Whathifi i 2014, hvor den blev kåret som årets produkt. I anmeldelsen får modellen 5 ud af 5 stjerner. Modellen er gennemgået med hensyn til design og performance, hvor den roses for begge dele og derfor vinder. Anmelderen kan ikke umiddelbart finde nogen fejl ved produktet, hvilket resulterer i en fuld score på 5 stjerner.

Anmeldelsen blev udført den: 18. juni 2014
Du kan læse anmeldelsen her

Du kan se deres test her.
Testen blev sidst opdateret den 05/06/2023.

Du kan læse anmeldelsen af Apple AirPods her.
Anmeldelsen blev sidst opdateret den 16/09/2022

Du kan læse en anmeldelse af Bose QuietComfort Earbuds II her.
Anmeldelsen blev sidst opdateret den 19/10/2022

Kundeanmeldelser

Google Shopping

Du kan se brugeranmeldelser af Apple AirPods (3. generation) her.

Du kan se brugeranmeldelser af Bose QuietComfort Earbuds II her.

Du kan se brugeranmeldelser af Sony WF-1000XM4 her.

Du kan se brugeranmeldelser af Google Pixel Buds Pro her.

Amazon

Du kan se brugeranmeldelser af Apple AirPods (3. generation) her.

Du kan se brugeranmeldelser af Bose QuietComfort Earbuds II her.

Du kan se brugeranmeldelser af Sony WF-1000XM4 her.

Du kan se brugeranmeldelser af Google Pixel Buds Pro her.

Trustpilot.com

Du kan se brugeranmeldelser af Wavell her.

FAQ

Hvordan vælger jeg et par in-ear høretelefoner?
Når du skal vælge in-ear høretelefoner, er det vigtigt at overveje, hvad dine personlige behov og præferencer er. Når du er klar over, hvad dine nye in-ear høretelefoner skal kunne, får du nemmere ved at finde det perfekte par.
Hvilke in-ear høretelefoner er de bedste?
Der er i dag en lang række gode in-ear høretelefoner på markedet, hvormed det kan være svært at påpege hvilket par, der er det bedste. I stedet bør du overveje, hvad dine personlige behov er, så du kan finde det par, der passer bedst til dig.
Er in-ear eller over-ear høretelefoner bedst?
Hvorvidt in-ear eller over-ear høretelefoner er den bedste løsning kommer an på, hvad dine behov er. Hvis du lytter meget til musik derhjemme, kan over-ear være en god løsning. Hvis du derimod hyppigt lytter til musik eller podcasts på farten, er in-ear ofte lidt smartere.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme