In-ear høretelefoner test – De 13 bedste i denne testoversigt

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 08.09.2021
f
Forbruger-test.dk samler både eksterne test og anmeldelser, så du har de bedste forudsætninger for at vælge det helt rigtige produkt. Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

Er du vild med god lyd? Vil du ikke gå på kompromis med design og funktion? Så kig med her. In-ear høretelefoner er et oplagt valg, hvis du ønsker naturlig lydisolering, komfort og god lydkvalitet. Denne type af høretelefoner er diskrete og kan bruges i alle sammenhænge. På trods af et diskret og småt udseende, bliver du overrasket over hvor meget kraft, der kan tone frem i disse høretelefoner.  Nedenstående testoversigt giver dig et overblik over de bedste in-ear høretelefoner på markedet.

f

forbruger-test.dk

Wavell One in-ear høretelefoner - Vores klare anbefaling

Wavell One
 • Bedste in-ear høretelefoner i prisklassen under 1000 kr.

Høretelefonerne fra Wavell One er et af de nyere skud på stammen inden for danskdesignede, trådløse høretelefoner. Det danske design skinner igennem på funktionalitet såvel som på lydkvaliteten og selve høretelefonernes udseende.

Høretelefonerne giver lyd i den absolutte topklasse. Det er nemlig aptX og AAC, der sikrer, at du får lyd i højeste format ud af høretelefonerne. Det er i den grad noget, der kan mærkes på brugen af høretelefonerne, hvilket er gældende, uanset om du er på løbetur, cykler på arbejde eller sidder hjemme i sofaen – lydoplevelsen er altid i top.

Se priser og tilbud på Wavell One in-ear høretelefoner her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Samtidigt er den lavet i et ergonomisk design, som gør den komfortabel at have i ørene, uanset hvad du end måtte lave med dem i. Og du kan tilmed have dem i lang tid ad gangen. De er nemlig formet efter øret, således komforten på høretelefonerne er optimal.

Høretelefonerne, Wavell One, har nemlig en aktiv spilletid på mere end 7 timer uden opladning. Med opladning i etui stiger tallet til 35 timers aktiv spilletid på høretelefonerne uden stationær opladning.

En anden stor fordel ved modellen er, at den er afvisende for henholdsvis støv og vand. Det øger anvendelsesmulighederne for produktet. Det er blandt andet noget af det, der gør dem anvendelige til sport. Dette understøttes af den ergonomiske opbygning af høretelefonerne, som gør, at de også sidder godt under aktivitet. 

Udover disse specifikationer får du også:

 • Høretelefoner, der understøtter trådløs opladning
 • Besvarelse af opkald
 • Opsætning på bare 30 sekunder
 • Mulighed for valg af farver på høretelefonernes front

Samlet set altså de komplette høretelefoner, der kan alt det, der er behov for i trådløse høretelefoner. Det er høretelefoner med en stor frihed i forhold til brug og funktionalitet såvel som i design og lyd. Lyden er altid fantastisk og høretelefonerne tager sig designmæssigt flot ud.

M1+ by Miiego – Bedste høretelefoner til den aktive sportsudøver

Miiego M1+ in ear høretelefoner

Disse høretelefoner er perfekte til den aktive person, som gerne vil have mulighed for at indstille høretelefonerne, så de passer helt perfekt til dig og dine behov.

Mere om M1+ by Miiego

M1+ by Miiego er de perfekte høretelefoner til dig, som holder af at høre musik, mens du er aktiv. M1+ by Miiego er velegnet til at have på, når du er nede og træne i motionscentret eller ude at løbe. Dette skyldes høretelefonernes justerbare pasform, som gør det muligt for dig at tilpasse høretelefonerne til netop din krop, og som sikrer dig, at høretelefonerne ikke flytter på sig, når du bevæger dig. 

M1+ by Miiego er designet til at give dig en helt unik lydoplevelse. Høretelefonerne er designet til at spille lyd med en klar og tydelig diskant samt en stærk og dyb bas. Dette gør lytteoplevelsen omsluttende og ideel til at afspille musik. 

Derudover er M1+ by Miiego designet med IPX6-teknologien. Denne gør høretelefonerne sved- og vandafvisende, hvilket gør dem endnu mere egnede til dig, som har en aktiv livsstil.

M1+ by Miiego er et par lette høretelefoner – de vejer kun 25 gram, hvilket dog er lidt mere end fx W7 by Miiego-høretelefonerne, som kun vejer 10 gram. Til gengæld leverer M1+ by Miiego en længere batterilevetid end W7 by Miiego. M1+ by Miiego har en batterilevetid på helt op til 16 timer. 

M1+ by Miiego er bygget med Comply Memory Foam øredutter, som på unik vis tilpasser sig øret og lukker al udefrakommende støj ude. 

Udvalgte specifikationer

 • 16 timers batteritid pr. opladning
 • Pro Ear-tips
 • IPX6 sved- og vandafvisende
 • Bluetooth 5.0
 • Justerbar pasform
 • Med indbygget mikrofon
 • Vægt: 25 g

Se priser og tilbud på M1+ by Miiego her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Apple AirPods Pro - Premium valg

Apple AirPods Pro

De nye Apple AirPods Pro er i den dyrere end af in-ear høretelefoner, men de leverer også en virkelig god kvalitet. I forhold til den sidste udgave af Apple AirPods kan der nu benyttes aktiv støjreduktion til brugeren, som vil have helt ro fra omverdenen. Den nye version nævnes i flere forskellige test til at være langt bedre, både i forhold til lydkvalitet og komfort i ørerne. Hos Apple får du uden tvivl kvalitet, hvilket opleves under brug og i designet. Hvis du allerede er Apple-bruger, lægger vægt på fantastisk lyd og design, og ikke har noget i mod at bruge lidt ekstra penge, så er Apple AirPods Pro noget af det bedste på markedet.

Se priser og tilbud på Apple AirPods Pro her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

W7 by Miiego – Positivt anmeldte høretelefoner

W7 by Miiego

Testresultater 

W7 by Miiego har fået positive anmeldelser hos RunningExpert.com.

Mere om W7 by Miiego

W7 by Miiego er høretelefonerne til dig, som på ingen måde vil gå på kompromis med kvaliteten af dine høretelefoner. W7 by Miiego egner sig særligt godt til løb, så hvis du løber meget og kan lide at høre musik samtidig, er der en god sandsynlighed for, at W7 by Miiego er noget for dig. 

W7 by Miiego er ultrasmå høretelefoner. De fås med justerbar pasform i form af at kunne strammes i nakken. W7 by Miiego vejer heller nærmest ingenting – der er tale om enormt lette høretelefoner med en vægt på bare 10 gram. 

W7 by Miiego er derudover vandtætte. De vil kunne klare at blive badet i sved, og de vil også kunne overleve en kraftig regnbyge. Dette gør W7 by Miiego til de perfekte høretelefoner til dig, som er meget aktiv og glad for at befinde dig udenfor. 

Se priser og tilbud på W7 by Miiego her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Hvis du går op i, at dine høretelefoner afspiller med en lyd i topklasse, vil W7 by Miiego også være noget for dig. W7 by Miiego leverer en eksplosiv lyd i form af en klar diskant samt en dyb og kraftig bas. Du får en helt særlig lydoplevelse, som kan få dig til at glemme tid og sted, når du er ude at løbe. 

Udvalgte specifikationer

 • Bluetooth 5.0
 • 12 timers batteritid pr. opladning
 • IPX6 sved- og vandtætte
 • Justerbar pasform
 • Med indbygget mikrofon
 • Inkl. opbevaringspose
 • Vægt: 10 g

Soundliving Earbuds White – Bluetooth høretelefonerSoundliving Earbuds - Billigt alternativ til AirPods

Ordentlig musik fortjener ordentlige høretelefoner. Selv det bedste nummer kan komme til at lyde overflødigt, hvis lydkvaliteten halter. Er du på udkig efter et par nye høretelefoner, er Soundliving Earbuds et rigtig godt bud. 

Om Soundliving Earbuds 

Høretelefonerne er udviklet af det danske firma Soundliving, som længe har været kendetegnet ved stilrene, skandinaviske designs i god kvalitet. 

Se priser og tilbud på Soundliving Earbuds her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Med 5.0 versionen af Soundliving Earbuds kan du koble dine høretelefoner til din smartphone, din computer eller din tablet via Bluetooth. Det tager kun et øjeblik, og høretelefonerne vil dertil huske dine enheder fremover og automatisk kunne tilkoble igen. Soundliving Earbuds har en genopladelig case, som oplader af sig selv, når du placerer dem i æsken. Høretelefonernes batteri kan holde i op til 22 timer, og deres mange højkvalitetskomponenter giver dig en fyldig og lækker lydoplevelse hver gang, du bruger dem.

Hvis du leder efter høretelefoner, som giver dig en fantastisk musikoplevelse, bør du overveje at købe disse. Du får lydkvalitet i særklasse til en særdeles skarp pris.

Udvalgte specifikationer

 • Udviklet af det danske firma Soundliving
 • In-ear høretelefoner til den aktive livsstil
 • Stilrent og elegant design i sort farvetema
 • Høj kvalitet og nytænkende funktioner
 • God komfort og lækker lydkvalitet
 • Kan kobles til dine enheder via Bluetooth
 • Genopladelig case følger med høretelefonerne
 • Batteriet kan holde i op til hele 22 timer

AL3+ FREEDOM – Prisvindende sportshøretelefoner

Miiego AL3+ Freedom

Testresultater 

AL3+ FREEDOM er blevet vurderet til 3,9/5 stjerner i et samlet gennemsnit af 200+ kundeanmeldelser fra Google Shopping.

Om AL3+ FREEDOM

AL3+ FREEDOM er en af de klassiske produkter fra Miiego. Der er tale om sportshøretelefoner med en så stabil og sikker pasform, at du kan udføre nærmest alle slags bevægelser med høretelefonerne på, uden at de rører sig ud af flækken. 

AL3+ FREEDOM er designet med den smarte sved- og vandafvisende teknologi IPX6. Denne teknologi sikrer dig, at du kan bruge høretelefonerne i al slags vejr. Derudover behøver du ikke bekymre dig om at komme til at svede, når du har AL3+ FREEDOM på. De kan nemlig klare både sved og en kraftig regnbyge. 

AL3+ FREEDOM har en lang batterilevetid på 11 timer. De vejer ikke specielt meget med sine kun 41 gram. Grundet høretelefonernes lethed samt deres komfortable design er det lige ved, at man glemmer, at man har høretelefonerne på, når man bærer dem. 

AL3+ FREEDOM har den funktion, at de ikke afskærmer en fra udefrakommende lyde. Du kan lytte til omgivelserne samtidig med, at du lytter til musik. Dette øger din sikkerhed, når du dyrker sport. 

Derudover er AL3+ FREEDOM utroligt nemme at betjene. På høretelefonens sider finder du knapper, som gør dig i stand til at justere både lyd, spole i sangene eller foretage et opkald. 

Udvalgte specifikationer

 • 11 timers batteritid pr. opladning
 • IPX6 sved- og vandafvisende
 • Bluetooth 4.1
 • Unik pasform med nakkebøjle
 • Med indbygget mikrofon
 • Vægt: 41 g

Se priser og tilbud på AL3+ FREEDOM her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Sennheiser CX 300 ii – bedste billige in ear

Sennheiser CX 300 ii

Med disse in-ear høretelefoner fra Sennheiser får du et stærkt produkt til en budgetvenlig pris. De er lette, diskrete og komfortable at bære. Sennheisers bud vil passe glimrende til en god løbetur, da bassen kan have en tendens til at tage overhånd. Dette kan for nogen være et minus, mens andre synes, at det passer perfekt til en god træning.

Se priser og tilbud på Sennheiser CX 300 ii her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mere om Sennheiser CX 300S

Sennheiser lægger vægt på, at høretelefonerne er med aktiv støjreduktion og derfor lukker alt lyd fra omverdenen ude. De er designet specifik til øregangen, og der medfølger forskellige størrelser af ørestykker, der kan sikre personlig pasform. Du opnår herigennem en kraftfuld og dynamisk lyd med fokus på god bas.

Stikket, som tilsluttes musikafspilleren er vinklet, hvilket gør den meget praktisk og holdbar. En anden praktisk feature er den asymmetrisk ledning, som gør den nem at placere bag nakken på farten.

Udvalgte specifikationer

 • In-ear høretelefoner
 • Uovertruffen komfort i øregangen
 • Optimeret til MP3, IPod, IPhone m.m.
 • Medfølger: opbevaring-etui og forskellige størrelser af ørestykker

   Mere om Apple AirPods Pro

   Høretelefonerne har et karakteristisk design, og ligner umiddelbart nogle, der nemt kunne falde ud. Det er dog langt fra virkeligheden – de sidder rigtig godt. Apple har en funktion, hvor der udføres en måling af dine ører, og derefter kan du vælge den af de medfølgende ørepropper, som passer perfekt.

   Læs også vores artikel om: Høretelefoner testoversigt: Find de bedste høretelefoner i test

   De nye Apple AirPods Pro har en høj kvalitet af lyd, særligt grundet den aktive støjreduktion. Ved hjælp af 3 indbyggede mikrofoner måles dine omgivelser og lyden justeres, så udefrakommende støj fjernes. Især udenfor viser det sig, at den aktive støjreduktion er effektiv. Funktionen kan nemt slås fra ved berøring.

   Udvalgte specifikationer

   • True Wireless in-ear høretelefoner
   • Batteritid op til 4,5 timer
   • Ultralet design – vægt: 5.4 gram
   • Kompatibel med IPhone, IPad, IPod, Mac
   • Medfølger: 3 silikone ørepropper, trådløs opladnings-etui og lightning til USB C-kabel

      Sony WF-1000XM3 – aktiv støjreduktion

      Sony WF-1000XM3

      Det er ikke muligt at lave en oversigt over testede høretelefoner uden at nævne Sony’s high-end bud på disse. Sony WF-1000XM3 testes bedst i stort set alle tests og er derfor værd at have med. Grunden til, at de ikke er blevet testvinderen, er at designet er en smule klodset og de fylder mere, sammenlignet med de andre. Dette medfører, at de er mere vindfølsomme. Det behøver dog ikke at være et problem for dig, da det kun gør sig gældende i blæsevejr og under gang i højt tempo.

      Se priser og tilbud på Sony WF-1000XM3 her:

      FORHANDLER

      TOTAL PRIS

      GÅ TIL

      Mere om Sony WF-1000XM3  

      Høretelefonerne er trådløse og med aktiv støjreduktion. Flere test skriver, at der opleves den bedste aktive støjreduktion på markedet, så hvis man går efter det, skal Sony’s variant opleves. Støjreduktionen kan tilpasses i 20 trin fra maksimal reduktion til næsten ingen.

      Den generelle lyd i høretelefonerne testes, som den bedste på markedet i øjeblikket. Særligt bas og dynamik fremhæves, som noget særligt. 

      En anden grund til at tage et kig på Sony WF-1000XM3 er batteri-levetiden. Batteriet kan holde i 6 timer, og da der følger yderligere 3 batterier med, er det nemt at forlænge levetiden i op til 18 timer mere. Det er smart for typen, som er på farten hele dagen, men stadig gerne vil have musikken med sig.

      Udvalgte specifikationer

      • True wireless in-ear høretelefoner
      • Batteritid op til 24 timer
      • Vægt: 2×8,5 gram, opladnings-etui: 77 gram
      • Trådløs signaloverførsel via Bluetooth
      • Medfølger: 2 sæt ørepropper, opladnings-etui og USB C-kabel

       

      Samsung Galaxy Buds – godt køb

      Samsung Galaxy Buds

      Samsung Galaxy Buds er et godt køb, da de har en fin lyd og er behagelige at have på. De er af typen true-wireless høretelefoner, og har en lang batterilevetid på op til 7 timer. Disse høretelefoner er et godt bud til ham eller hende, som ikke er lydnørd, men stadig gerne vil kunne høre god musik med komforten og æstetikken i højsædet.

      Se priser og tilbud på Samsung Galaxy Buds her:

      FORHANDLER

      TOTAL PRIS

      GÅ TIL

      Mere om Samsung Galaxy Buds  

      Selvom disse høretelefoner er udviklet af Samsung, udelukker det ikke at andre Android- eller IPhone-brugere kan gøre brug disse. De kommer i et etui, der fungerer som oplader. Høretelefonerne er plastikagtige, men af den grund er de også ultralette. Når de først er placeret i øret, er følelsen meget komfortabel. En lille tap forhindrer dem i at falde ud.

      Der er integreret en funktion, som gør det muligt at finde høretelefonerne, hvis de bliver væk. I den tilhørende app kan man tænde for en biplyd, som forhåbentlig så gør det muligt at finde dem.

      Lyden beskrives som fin, men hvis man går meget op i den bedste lydkvalitet, bør man se nærmere på nogle af de andre bud i denne test. 

      Udvalgte specifikationer

      • True-wireless in-ear høretelefoner
      • Batteritid op til 7 timer
      • Vægt: 5,6 gram
      • Aktiv støjreduktion
      • Trådløs signaloverførsel via Bluetooth
      • Medfølger: ørepropper-sæt, opladningsbase og USB-kabel

          Sennheiser Momentum True – Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk

          Sennheiser Momentum TrueTestresultater

          Sennheiser Momentum True er et sæt anmelderroste høretelefoner. Forbrugerrådet Tænk kårer modellen som testvinder og giver den hele 74 ud af 100%. Eksperterne hos Forbrugerrådet Tænk siger således om produktet: ”Sennheiser Momentum True Wireless er kompakt og har samtidig fantastisk lyd”. Eksperterne fremhæver dog også, at batteritiden på blot fire timer kunne være bedre. 

          Både eksperter og forbrugere hos Pricerunner roser Sennheiser Momentum True. Her giver mere end 500 forbrugere en samlet score på 3,8/5 stjerner.
          Eksperterne hos Pricerunner giver høretelefonerne 3,5/5 stjerner og roser dem for at sidde godt i ørerne, have en god lydkvalitet samt et luksuriøst etui. 

          Sidst men ikke mindst er Sennheiser Momentum True også internationalt rost. Mere end 400 forbrugere hos Bestbuy.com har kvitteret med hele 4,1 ud af 5 mulige stjerner.

          Se priser og tilbud på Sennheiser Momentum True her:

          FORHANDLER

          TOTAL PRIS

          GÅ TIL

          Derfor anbefaler vi Sennheiser Momentum True

          • Fantastisk lydkvalitet
          • Høj komfort
          • Luksuriøst etui

           Mere om Sennheiser Momentum True

           Hvis du vælger Sennheiser Momentum True, får du et par høretelefoner med kompromisløs lyd, avanceret teknologi og et elegant design.
           I produktionen af modellen har der været fokus på de omhyggelige detaljer for at skabe den fineste lytteoplevelse. Det betyder, at du kan lytte til dine yndlingssange i den højeste kvalitet, når du træner, ordner vasketøjet eller tager en slapper. 

           Høretelefonerne har ikke blot et elegant design. De er også utroligt smarte. De giver dig mulighed for at bruge talekommandoer og en brugervenlig touch-betjening, så du let kan styre musikken. 

           Du kan også downloade en app, hvori du kan justere lydindstillingerne og derved opnå din foretrukne lyd. Det er let at bruge Sennheisers equalizer, så du kan få sprød lyd, ligegyldigt om du er til tung bas eller ej. 

           Sennheiser har udviklet innovative lydteknologier, som er med til at skabe, hvad de kalder en ”markedsledende lyd”. Og hvis vi lytter til eksperterne fra Forbrugerrådet Tænk og Pricerunner, må vi stole på, at det er sandt.

           Sennheiser Momentum True vs. markedet

           Sennheiser Momentum True ligger uden tvivl i den høje ende af prisskalaen, men du får også meget for dine penge. De er perfekte til den kvalitetsbevidste musikelsker, som ikke vil gå på kompromis med hverken design eller lydkvalitet. 

           For den relativt høje pris får du et innovativt produkt. Eksperterne kunne dog godt tænke sig en længere batterilevetid. Flere eksperter fremhæver dog også, at det smarte etui, hvor du kan oplade høretelefonerne, er med til at gøre den lave batterilevetid mulig at leve med.

           Vælg Sennheiser Momentum True, hvis du vil have design, komfort og lyd til at gå op i en højere enhed.

           Udvalgte specifikationer

           • Wireless in-ear høretelefoner
           • Batteritid op til 4 timer
           • Farve: Sort
           • Mikrofon: Ja
           • Trådløs teknologi: Bluetooth 5.0
           • Svedresistent: Ja

           Sennheiser CX 400BT – Testvinder hos flere medier

           Sennheiser CX 400BTTestresultater

           Sennheiser CX 400BT har vundet både forbrugernes hjerter og diverse tests i Danmark og udlandet. Hos Pricerunner scorer høretelefonerne 4/5 stjerner i deres store test af høretelefoner. Herudover kvitterer forbrugerne med hele 4,4/5 stjerner.

           I ekspertmagasinet Lydogbillede.dk mener de, at det er nogle af de bedste høretelefoner til prisen. De opsummerer Sennheiser CX 400BT således: ”Sennheiser CX 400BT er et par meget veldrejede hørepropper […] De kan anbefales, hvis du bare vil have den bedst mulige lyd fra musikken”.

           Udover disse to flotte resultater har Sennheiser CX 400BT opnået disse testresultater:

           Se priser og tilbud på Sennheiser CX 400BT her:

           FORHANDLER

           TOTAL PRIS

           GÅ TIL

           Derfor anbefaler vi Sennheiser CX 400BT

           • Høj lydkvalitet til prisen
           • Smart design
           • Justerbare lydindstillinger

            Mere om Sennheiser CX 400BT

            Med Sennheiser CX 400BT får du meget af det samme, som du får ved den dyrere Momentum True model. Du kan stadig opleve den exceptionelle og overlegne lydkvalitet, nyde det smarte design og styre din musik og dine opkald gennem brugervenlige touch-funktioner. 

            Sennheiser CX 400BT giver dig en høj komfort, og de sidder godt i ørerne, hvilket gør dem gode til træning og løb. Gennem den indbyggede equalizer kan du justere lydindstillingerne, så du altid kan få dine individuelle præferencer opfyldt. 

            I modsætning til den dyrere Momentum True model, bliver batterilevetiden ikke et problem med CX 400BT. Her får du nemlig en batterilevetid på helt op til 7 timer. Når batteriet er ved at være dødt, lægger du blot høretelefonerne i det smarte opladeretui. Med denne æske kan du oplade høretelefonerne undervejs, så du kan opnå en samlet batterilevetid på hele 20 timer.

            Hvis du er vild med stemmestyring, kan du glæde dig til at prøve CX 400BT modellen. Disse kan du nemlig styre med stemmen gennem Google Assistant eller Siri. Tryk blot en enkelt gang på den ene øreprop, så er du klar til at afspille musik eller foretage opkald via stemmestyring.

            Sennheiser CX 400BT vs. markedet

            Hvis du vil have alt det gode fra Sennheiser, men ikke vil betale for en model som Momentum True, så er CX 400BT måske det rette valg for dig.
            Disse høretelefoner giver dig en høj lydkvalitet og et skarpt design til en pris, der er relativt lav i forhold til andre Sennheiser modeller. Lydogbillede.dk udtaler således om Sennheiser CX 400BT: ”De er lidt mere tilbageholdende i den øverste oktav end storebror Momentum Wireless 2, men de er også væsentlig billigere”. 

            Sennheiser CX 400BT er den perfekte model til dig, der vil have nogle supergode høretelefoner til en overkommelig pris.

            Udvalgte specifikationer

            • Wireless in-ear høretelefoner
            • Batteritid op til 20 timer
            • Farve: Sort eller hvid
            • Mikrofon: Ja
            • Trådløs teknologi: Bluetooth 5.0
            • Svedresistent: Ja

            Sony MDR EX650AP – God kvalitet til lavpris

            Sony MDR EX650APTestresultater

            Sony MDR EX650AP er blevet anmeldt af tusindvis af forbrugere hos Pricerunner.dk. Her scorer høretelefonerne hele 4,2/5 stjerner. Herudover er Sony MDR EX650AP topscorer i eksperternes test. Her scorer de hele 4,5/5 stjerner og bliver særligt rost for sine detaljer, naturlige lyd og høje kvalitet.

            En af de største fordele ved disse høretelefoner er den lave pris. Denne afspejles dog ikke i kvaliteten, hvis vi ser, hvad lydogbillede.dk siger om høretelefonerne: ”Velbyggede med en god luksusfølelse. Fremragende lydkvalitet, uden at det bliver kedeligt”. Hos Lydogbillede.dk bliver de kåret som testvidere og får 4,4/5 stjerner.

            Udover disse to flotte resultater bliver Sony MDR EX650AP rost hos af forbrugerne hos Sony.dk, hvor høretelefonerne scorer 4,4/5 stjerner og hos ekspertmagasinet Whathifi.com, hvor de får topscoren på 5/5 stjerner.

            Se priser og tilbud på Sony MDR EX650AP her:

            FORHANDLER

            TOTAL PRIS

            GÅ TIL

            Derfor anbefaler vi Sony MDR EX650AP

            • Luksuriøs følelse
            • Skarp pris
            • Naturlig lyd og høj byggekvalitet

             Mere om Sony MDR EX650AP

             I modsætning til flere andre modeller i denne oversigt får du med Sony MDR EX650AP et headset med ledning. Modellen er ikke helt lige så smart, som mange af de andre modeller – men det er også her, ulemperne stopper. 

             Du får nemlig også nogle smarte funktioner i denne billige udgave. Du kan for eksempel downloade den gratis Sony SmartKey-app. I appen kan du konfigurere musikfunktionerne til din Android-smartphone

             Hvis du vælger Sony MDR EX650AP, får du et elegant, nærmest luksuriøst headset til en umådelig lav pris. Udover at nyde det flotte design kan du også nyde en skarp lydkvalitet, der skabes af den lille, dog kraftfulde driver, som giver hver eneste tone en krystallignende klarhed.

             Sony har med denne model forsøgt at skabe en stabil og klar lyd. Det har de opnået ved at anvende messingkanaler med et 15% større diameter, som skaber en bedre klarhed og en øget stabilitet.

             Sony MDR EX650AP vs. markedet

             Her har vi en af de billigste modeller i oversigten. Den lave pris skinner dog på ingen måde igennem, når vi kigger på design eller lydkvalitet.

             Magasinet WhatHifi.com giver Sony MDR EX650AP en score på 5 ud af 5 mulige stjerner. I 2014 har de endda kaldt høretelefonerne for ”årets produkt”. De roser særligt denne budgetvenlige model for den høje lydkvalitet, fremragende fit og skarpe pris.

             Hvis du vil have høj lydkvalitet og ikke er generet af en ledning, så er Sony MDR EX650AP det perfekte valg for dig. Her får du et par elegante høretelefoner til en skarp pris.

             Udvalgte specifikationer

             • In-ear høretelefoner med ledning
             • Farve: Sort
             • Mikrofon: Ja

             Beskrivelse af kilder og tests

             Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

             taenk

             Tænk (28. november 2019)

             Forbrugerrådet Tænk varetager forbrugernes interesser, og er benyttet, som én af kilderne til denne test. Der er testet over 70  forskellige høretelefoner. Laboratoriet har blandt andet testet for lydkvalitet, støjgener, batteri-levetid, holdbarhed og støjgener. Du skal selv søge videre på Tænk’s hjemmeside, men der skal dog betales til et medlemsskab for at kunne læse hele testen.

             Råd & Rön (5. juni 2019)radron

             Dette er den svenske udgave af en forbrugerorganisation, som ligesom Tænk, forsøger at gøre markedet gennemskueligt og oplysende for den enkelte forbruger. 

             Råd & Rön har testet mere end 75 forskellige høretelefoner, hvoraf 31 af dem var med aktiv støjreduktion. Der testes blandt andet for lydkvalitet, komfort, lyd fra omgivelser, holdbarhed og batteri-levetid. 

             Du kan læse testen på Råd & Rön’s hjemmeside ved at betale for et medlemskab.

              

             aftonbladet

             Aftonbladet (26. November 2019)

             Aftonbladet testede i november 2019 15 forskellige typer af høretelefoner.

             Der er både billige og dyre udgaver. Der oplyses ikke hvilke kriterier, der testes ud fra, men rangeres fra 1-5, hvor 5 er det bedste.

             Du kan læse testen på Aftonbladet’s hjemmeside ved at betale for et medlemskab.


             Runningexpert.com

             Runningexpert.com tog sin begyndelse i 2005, og det er i dag et sted, hvor løbere kan finde god information til deres træning. De skriver artikler, indhold og anmeldelser om udstyr til løberen.

             W7 by Miiego er anmeldt hos Runningexpert.com, hvor de er testet af en løber over en længere periode. Anmeldelsen bygger blandt andet på en gennemgang af konstruktionen, batterilevetiden, komforten og under forskellige aktiviteter. Modellen får ros for at være et kvalitetsprodukt, der særligt egner sig til løb.

             Anmeldelsen er udført den: 17. august 2020
             Du kan se anmeldelsen her


             Forbrugerrådet Tænk

             Tænk er Danmarks største og uafhængige forbrugermedie. Organisationen har 85.000 medlemmer, og på baggrund af sit tilhørsforhold til Forbrugerstyrelsen, er Tænk det mest ansete og citerede testmedie i Danmark.

             Hos Forbrugerrådet Tænk har de testet en række høretelefoner, hvor Sennheiser Momentum Tru kåres som testvinder. Modellen er blandt andet vurderet på baggrund af: lyd, brugervenlighed og komfort, bluetooth-funktionen, batterilevetid, holdbarhed og indhold af skadelig kemi. Sennheiser Momentum Tru scorer flotte resultater i de fleste kategorier og løber med en titel som testvinder hos Forbrugerrådet Tænk.

             Anmeldelsen er udført: november 2019
             Du kan se anmeldelsen her


             Lydogbillede.dk

             Den danske side Lydogbillede.dk handler det kort og godt om at give forbrugerne gode anmeldelser og information til at vælge lyd og billede. Det gælder hovedsagligt forskelligt musikudstyr, fjernsyn og de nyeste gadgets på markedet.

             Sennheiser CX 400BT er gennemgået af en af eksperterne hos Lydogbillede.dk. De er vurderet på brugervenlighed og lydkvaliteten af både musik og tale, mens de mere praktiske funktioner som støjreduktion og lignende er testet. Modellen anbefales i anmeldelsen særligt til musik, fordi lyden er i orden, mens prisen på produktet er forholdsvist lavt.

             Anmeldelsen er udgivet den: 16. december 2020
             Du kan se anmeldelsen her


             Sea.pcmag.com

             Når det kommer til computere, gode høretelefoner og lignende produkter, laver Sea.pcmag.com indhold til forbrugerne. Der er både top 10-lister over produkter, mens de også guider i, hvordan du får mest ud af dit udstyr.

             Sennheiser CX 400BT er anmeldt hos Sea.pcmag.com. Anmelderen har undersøgt både kvaliteten af designet og konstruktionen, men også testet performance under forskellige forhold. Lydkvaliteten er vurderet både i forhold til musik, men også under tale i eksempelvis telefon. Sammenlignet med andre lignende modeller får Sennheiser CX 400BT en topplacering for særligt lydkvaliteten. 

             Anmeldelsen er udført den: 24. oktober 2020
             Du kan se anmeldelsen her


             Techradar.com

             Hos Techradar.com kan du læse indhold, nyheder og anmeldelser af forskellige teknologiske forbrugerprodukter. Deres ekspertpanel og skribenter opererer fra forskellige kontorer i London, Bath, San Francisco, New York og Sydney.

             Sennheiser CX 400BT er testet hos Techradar.com, hvor de er gennemgået i forhold til ikke kun komforten af designet, men særligt lydkvaliteten. Eksperten vurderer og anmelder: designet, lydperformance, batterilevetid og forbindelse med bluetooth. Sidst sammenholdes Sennheiser CX 400BT med resten af markedet. Modellen Sennheiser CX 400BT anbefales af eksperten, der giver den 4,5 stjerner ud af 5.

             Anmeldelsen er udført den: 4. september 2020
             Du kan se anmeldelsen her


             Trustedreviews.com

             I 2014 kom Trustedreviews.com til verden, og de giver forbrugerne uafhængig viden og gode råd til, hvad de skal bruge deres penge på. Deres ekspertteam gennemgår flere hundrede produkter om året, og det gør Trustedreviews.com til en anerkendt side.

             Hos Trustedreviews.com er Sennheiser CX 400BT testet af en af eksperterne fra teamet. Modellen fra Sennheiser er vurderet på en række ting som: design, komfort under brug, batteriets levetid og opladning og lydkvaliteten af tale og musik i forskellige sammenhænge. Samlet får høretelefonerne 4,5 stjerner ud af 5 af eksperten på Trustedreviews.com.

             Anmeldelsen er udført den: 4. november 2020
             Du kan se anmeldelsen her


             Expertreviews.co.uk

             Det anerkendte, britiske testmagasin Expertreviews.co.uk leverer uafhængige tests af produkter til hjemmet.

             Expertreviews.co.uk har testet Sennheiser CX 400BT, hvor en ekspert gennemgår produktet og har testet det i praksis. Eksperten gennemgår blandt andet, hvad du får for dine penge, hvordan høretelefonerne spiller, og hvem der vil have glæde af Sennheiser CX 400BT. Modellen scorer i alt 4 ud af 5 stjerner hos eksperten fra Expertreviews.co.uk.

             Anmeldelsen er udført den: 9. februar 2021
             Du kan se anmeldelsen her


             Whathifi

             Whathifi er målrettet teknologiske og elektroniske produktbeskrivelser og -tests, der hjælper forbrugerne med at finde de rigtige produkter. De går særligt op i hifi-udstyr – både når det kommer til lyd og billede.

             Sony MDR EX650AP er vurderet af Whathifi i 2014, hvor de blev årets produkt. I anmeldelsen får modellen 5 ud af 5 stjerner. Modellen er gennemgået i forhold til designet og performance, hvor den får ros for begge dele og vinder derfor. Anmelderen kan ikke umiddelbart finde nogle fejl ved produktet, der får fuldt antal point i form af 5 stjerner.

             Anmeldelsen er udført den: 18. juni 2014
             Du kan se anmeldelsen her

             Værd at vide om in-ear høretelefoner

             Der findes et hav af producenter af in-ear høretelefoner, og det kan være svært, som forbruger at skulle udvælge sit næste køb. Den ovenstående oversigt kan give dig en retning at gå i, samt viden om hvilke specifikationer, der er vigtige for dig. I det følgende vil du tilegne dig mere generel viden om in-ear høretelefoner, så du er rustet til dit næste køb.  

             In-ear høretelefoner kan inddeles i 3 typer: 

             • Wireless
             • True-wireless
             • Non-wireless

             Wireless høretelefoner er ikke helt trådløse, da de er forbundet med et lille kabel fra øre til øre. True-wireless udgaven er dog helt uden ledning og sidder kun fast inde i øret. Nogle typer har dog en bøjle, der fæstnes rundt omkring øret for at mindske risikoen for, at de falder ud. Wireless og non-wireless kobles op via Bluetooth og er praktiske, da man undgår at blive viklet ind i ledninger. Non-wireless er, som ordet beskriver, høretelefoner med ledning, som tilsluttes musikafspiller eller telefon direkte med denne. Nogle foretrækker høretelefoner med ledning, da der er mindre risiko for at tabe dem.

             Det anbefales altid at tjekke batteri-levetid og mulighed for opladning, hvis man er på udkig efter wireless høretelefoner. Dette er gjort nemt i den ovenstående test.

             Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

             Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

              


              

             Sennheiser Momentum Free – trådløs høretelefon 

             Sennheiser Momentum Free

             Testresultater

             Disse wireless in-ear høretelefoner fra Sennheiser er blandt andet testet ”Bedst i test” hos Forbrugerådet Tænk. Her lægges vægt på en fantastisk lyd og komfort, samt topscorer ift. holdbarheden.

             I flere andre test fremhæves også kvaliteten af lyden, som værende fremragende, hvilket må siges at være et vigtigt parameter i valget af de bedste høretelefoner.

             Mere om Sennheiser Momentum Free

             De trådløse høretelefoner giver dig en fremragende lydkvalitet med mulighed for at nyde musikken i op til 6 timer. Særligt det ultralette design øger følelsen af kvalitet og du mærker dem stort set ikke, når de sidder i ørerne. De er også rigtig gode til at holde lyden indenfor, så dine omgivelser ikke forstyrres af musikken.

             Ørepropperne er bundet sammen af et kabel, så du er sikret imod at tabe dem. Disse egner sig derfor særligt godt til løb og træning, da du ikke behøver at være bange for at miste høretelefonerne i farten. Ydermere er der den lækre feature, at ørepropperne er magnetiske, så de kan klikkes sammen og hænges omkring halsen. Samtidig giver propperne en naturlig passiv støjreduktion.

             Udover at være fremragende til musik er Sennheiser Momentum Free ideel til kommunikation. De kan tilsluttes to apparater på én gang, såsom computer og telefon. Man kan nemt modtage opkald, mens man hører musik – uden at skulle tage høretelefonerne ud af øret.

             Udvalgte specifikationer

             • Wireless in-ear høretelefoner
             • Batteritid op til 6 timer
             • Ultralet design – vægt
             • Kontrol af musikvalg, opkald og lydstyrke ved kabel
             • Medfølger: læder rejse-etui, USB-opladningskabel og forskellige størrelser af ørestykker

             Dette bør du overveje inden køb

             Inden du går ud og bruger mange penge på et par nye høretelefoner, kan det være en god ide at overveje, hvad dine krav til dem er. 

             Er det vigtigste for dig at opnå den bedste lyd, eller skal de være modstandsdygtige over for vand, vind og vejr?

             Hvis du gerne vil kunne høre musik, mens du er aktiv, kan du med fordel vælge en type, der er vandtæt og holdbar. Du kan komme til at tabe dem under en løbetur, og de skal kunne holde til sved og regn. Nogle høretelefoner har en bøjle omkring øret, hvilket gør dem velegnet til løb og anden aktivitet. Andre er bundet sammen af et kabel, som kan hænges omkring nakken.

             Bruger du primært høretelefonerne på jobbet eller i hjemmet, kan det være mindre vigtigt, at de har en højere holdbarhed ift. slag og vejr. For dig kan det vigtigste være, at lyden er i topklasse og at de sidder uden at skabe gener i øregangen. 

             Pasformen er essentiel for den oplevede lydkvalitet, og bør derfor vægtes højt. 

             Det kan være svært at vide om typen af høretelefoner, passer dine ører og derfor kan man med fordel prøve forskellige typer. Der følger dog for meste ørestykker med i varierende størrelse, som sikrer pasformen. 

             Når du har dine behov for anvendelse på plads, kan du gå videre til næste step. Et godt råd er at udvælge sig 3-4 forskellige høretelefoner, som matcher dine behov og herefter tage ud i butikkerne for at prøve dem. Her kan du hurtigt vurdere om de umiddelbart matcher din øregang, eller om det hurtigt kan tilpasse ved at skifte ørepropperne. Du får også en fornemmelse af design og kvalitet, når du fysisk kan røre og se produktet. I mange butikker kan man få lov både at prøve høretelefonerne, men også høre lyden, hvilket må siges at være en vigtig faktor.

             Se også Høretelefoner test – De bedste høretelefoner til løb og fritid skrevet af forbrugsguiden.dk.

             Se vores artikel om: Marshall høretelefoner testoversigt – De bedste høretelefoner fra Marshall

             FAQ

             Hvordan vælger jeg et par in-ear høretelefoner?

             Når du skal vælge dig et par in-ear høretelefoner, så er det vigtigt, at du overvejer, hvad dine personlige behov og præferencer er. Når du er klar over, hvad du ønsker, at dine nye in-ear høretelefoner skal kunne, så får du nemmere ved at finde det perfekte par.

             Hvilke in-ear høretelefoner er de bedste?

             Der er i dag en lang række fantastisk gode in-ear høretelefoner på markedet, hvormed det kan være svært at pege på, hvilket par der er de bedste. I stedet bør du overveje, hvad dine personlige behov er, sådan at du kan finde det par, som passer bedst til dig.

             Er in-ear eller over-ear høretelefoner bedst?

             Hvorvidt in-ear eller over-ear høretelefoner er den bedste løsning, komme helt an på, hvad dine behov er. Hvis du lytter rigtig meget til musik derhjemme, så kan over-ear være en god løsning. Hvis du derimod ofte lytter til musik eller podcast på farten, så er in-ear ofte lidt smartere.

             Denne side er anmeldt af: Marie M. Friis Rating 5/5

             Vores skribent og research-team

             Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

             Find mere information her

             In-ear høretelefoner: De bedste i test

              

             • Wavell One in-ear høretelefoner
             • M1+ by Miiego
             • Apple AirPods Pro
             • W7 by Miiego
             • Soundliving Earbuds White
             • AL3+ FREEDOM
             • Sennheiser CX 300 ii
             • Sony WF-1000XM3
             • Samsung Galaxy Buds
             • Sennheiser Momentum True
             • Sennheiser CX 400BT
             • Sony MDR EX650AP