Test-overblik: Trådløse hovedtelefoner – her er de bedste 2021

Musik er én af de få ting næsten alle mennesker har til fælles, men vi kan lide forskellige genrer og har forskellige krav til lydkvalitet. Leder du efter et par over-ear hovedtelefoner, der matcher dine behov?  Vi har udvalgt en række modeller, herunder testvindere og forbrugerfavoritter.

Test af de 9 bedste hovedtelefoner
Udgivet 01.08.2019 | Senest redigeret 25.02.2021 | Denne artikel indholder reklamelinks. Læs mere her.

 

Er du træt af dine gamle in-ear høretelefoner? Leder du efter bedre lydkvalitet og er ledningen altid i vejen?

På et par over-ear hovedtelefoner, også kaldet around-ears, eller hørebøffer på “dansk”,  sidder ørekoppen rundt om dine ører, i stedet for på- eller i øret. Det giver producenten mulighed for at integrere en endnu større og mere kvalitetsrig højttaler, og derfor er lyden som regel bedre.

Men som med de fleste andre produkter kan det variere, alt afhængig af både pris og mærke

De trådløse hovedtelefoner er forbundet via Bluetooth. Det giver dig mere lyd og mindre irritation gennem en ledningsfri oplevelse.

Husk at vælge dine næste hovedtelefoner med omhu. Markedet er fyldt med valgmuligheder, og det kan være svært at navigere rundt i alle de forskellige modeller.

Vi hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning med en grundig gennemgang af de bedste over-ear hovedtelefoner på markedet anno 2021.

Test af de 9 bedste hovedtelefoner

forbruger-test.dk

4.67 54

Bose Noise Cancelling Headphones 700 – Testvinder

 

Bose Noise Cancelling Headphones 700Bose Noise Cancelling Headphones 700 er blevet kåret som testvinder i flere forskellige medier, heriblandt Tom’s Guide og NY Times, De støjreducerende hovedtelefoner har også hevet flere 5-stjernede anmeldelser hjem, bl.a. hos The Guardian. Det generelle billede er kort sagt, at du får et topprodukt, der leverer varen. 

Bose har specialiseret sig i støjreducerende hovedtelefoner og har gennem flere år været kendt som den måske bedste producent på netop dette felt siden lanceringen af QuietComfort-serien, om end konkurrencen er blevet en del hårdere, eksempelvis fra Sony. Bose Noise Cancelling Headphones 700 byder på et tiltalende design samt en række smarte funktioner. På den højre ørekop er der tilføjet touchstyring, så du helt smidigt kan skrue op og ned for volumen, skifte track eller besvare de indkommende opkald. Dette kombineres med fysiske knapper, heriblandt til styring af Bluetooth og de digitale stemmeasisstenter.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Fordele ved Bose Nose Cancelling Headphones 700

 • Krystalklar lyd
 • Førsteklasses støjreduktion 
 • Unikt mikrofonsystem
 • Flot og opdateret design

Mere om Bose Noise Cancelling Headphones 700

Hovedtelefonerne har en batteritid på godt 20 timer. Du kan forvente dig en krystalklar lyd, mens støjreduktionen kan justeres via hele 11 trin. Du kan derfor både vælge at lukke al støj ude i forbindelse med vigtige arbejdsmøder, men kan også tillade en vis mængde lyd, hvis du gerne vil kunne orientere dig i trafikken og lignende. Hovedtelefonerne bygger desuden på et unikt mikrofonsystem med en revolutionerende stemmeregistrering. De trådløse hovedtelefoner kan anvendes med ledning, dog uden noise cancelling-funktionen. 

Hovedtelefonerne fås i farverne sort, grå og midnight blue (limited edition). Der medfølger et etui til hovedtelefonerne.

Produktet versus markedet

Bose Noise Cancelling Headphones 700 ligger i de forskellige bedst i test-undersøgelser gerne i skarp konkurrence med Sonys WH-1000XM3, der er lidt billigere og har en lidt længere batteritid.

JBL LIVE 650BTNC – det prisvenlige valg

 

JBL LIVE 650BTNCEr du ikke parat til at smide de store summer efter dine næste hovedtelefoner, findes der gode alternativer til f.eks. hovedtelefonerne fra Bose og Sony. Ét af de bedre bud er hovedtelefonerne JBL LIVE 650BTNC med Bluetooth, der stadig leverer en fremragende lyd og bas samt masser af smarte funktioner.

Hos eksperterne på Techradar.com bliver JBL 650BTNC tildelt 4,4/5 stjener. De roser særligt høretelefonerne for den dynamiske lyd og høje komfort.

De holder dog ikke den helt samme kadence som topmodellerne fra Bose og Sony på de tekniske parametre. Det er imidlertid en bevidst strategi fra JBL’s side, der har haft et ønske om at nå et bredere kundesegment med en lidt billigere model, dog stadig med gode egenskaber. Hovedtelefonerne kan da også deres kram og har hentet 4 stjerner i flere forskellige anmeldelser, ligesom de ligger på en god testscore på 81/100 hos bl.a. TechSpots testpanel, og endda højere hos forbrugerne. Hovedtelefonerne fungerer både med Amazon Alexa og Googles stemmeassistent, der kan indstilles via JBL-appen og styres via en berøring på ørekoppen. Batteritiden ligger på 30 timer, hvis hovedtelefonerne vel at mærke anvendes uden støjreduktion, ellers 20 timer. Hovedtelefonerne har et både godt og robust udseende, der ikke forekommer plasticlignende.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mere om JBL LIVE 650BTNC

Hovedtelefonerne fås flere farver, herunder blå, hvid og sort. Der medfølger et etui til hovedtelefonerne.

Fordele ved JBL LIVE 650BTNC

 • Rigtig god lyd      
 • Prisvenlig model      
 • Tydelig mikrofon   

Produktet versus markedet

Er du lidt af en connaisseur, der går op i kvalitetslyd på dine hovedtelefoner, bør du se i retning af Bose og Sony, der ofte ligger og kæmper om førstepladserne i diverse test og har været markedsførende inden for området gennem adskillige år. Med JBL LIVE 650BTNC får du et mere gennemsnitligt og væsentligt billigere produkt, der dog stadig leverer et godt resultat til prisen. Det er især inden for lyd og støjreduktion, at både Bose og Sony overhaler JBL.

Microsoft Surface Headphones – Bedste køb

 

Microsoft Surface HeadphonesMicrosoft Surface Headphones med Bluetooth ligger lunt i svinget, når det kommer til at udpege de bedste hovedtelefoner på dagens marked. De har bl.a. scoret 81 ud af 100 point hos TechSpot, mens de løb med titlen som bedste køb hos den engelske forbrugerside Which? Hovedtelefonerne tilbyder en fantastisk lyd og støjreduktion, men ligger til gengæld også i den lidt dyrere prisklasse. Designet vil virke tiltalende for mange, om end den grå farve har været omdiskuteret. Yder den designet retfærdighed? I den nye model af Microsoft Surface har man valgt at inddrage den sorte farve i sortimentet – efter at have lyttet til kundernes indsigelser. Du kan nemt styre de forskellige intuitive funktioner – på den højre ørekop finder du f.eks. både power- og muteknappen samt den integrerede mikrofon. Du kan justere indstillingerne, samtidig med at musikken bliver afspillet. Hovedtelefonerne kan i øvrigt både bruges med og uden ledning, hvilket giver dig en stor frihed i hverdagen. Batteritiden ligger lige på omkring 15 timer, når du har aktiveret funktioner som Bluetooth og støjreduktion. Et af de kritikpunkter, der har været fremsat om Microsoft Surface Headphones, er, at de skal parres med en PC med Windows 10.

i samarbejde med PriceRunner

 

Mere om Microsoft Surface Headphones

Hovedtelefonerne fås i en klassisk grå farve. Der medfølger et etui til hovedtelefonerne.   

Fordele ved Microsoft Surface Headphones

 • Rigtig god lyd
 • Fantastisk støjreduktion
 • Godt, robust design

Produktet versus markedet

Microsoft har med lanceringen af sine Surface Headphones valgt at byde både Sony og Bose op til dans, og de er godt med på alle parametre, hvilket afspejles i de mange test. Surface Headphones findes både i en version 1 og 2, og med den nye model fås hovedtelefonerne nu også i en sort farve – et ønske fra kunderne. Batteritiden er ligeledes blevet optimeret.

Bose QuietComfort 35 wireless headphones ii – Bedst til prisen

 

Bose har altid været en af de største aktører indenfor kvalitets lyd. De har mestret evnen til at producere alt fra surroundsound, soundbar, Bose QuietComfort Hovedtelefoncomputer højttalere, trådløse højttalere og selvfølgelig også hovedtelefoner.

Med deres flagskibs model, QuietComfort 35, skuffer de absolut ikke. Denne over-ear hovedtelefon er en af de bedste i branchen.

En støjreduktion i verdensklasse, som får stilhed til at lyde mere stille og musik til at lyde bedre. Lyden er dog ikke på niveau med Sony’s WH-XM3.

Hovedtelefonerne sidder utroligt behageligt over dine hører, og efter du har haft dem på i 10 minutter, mærker du dem ikke længere.

Modellen findes både i hvid og sort.

i samarbejde med PriceRunner

Videoanmeldelse:

Fordele ved Bose QuietComfort 35

 • Støjreduktion i verdensklasse
 • Utrolige behagelige
 • Trådløs og god BT forbindelse

Mere om Bose QuietComfort 35

Bose QuitComfort fås I flere forskellige farver, rose gold, sort, sølv og blå. Disse ser naturlige ud i den pågældende farve og ser ikke klodsede ud på hovedet, når de bruges.

Hovedtelefonen er udstyret med Google Assistant som giver dig fuld kontrol over musikken med blot din stemme.

Inkluderet, i en forvejen meget fair pris, følger der et meget fint rejseetui. Alt i alt en rigtig god hovedtelefon til prisen.

B&O BeoPlay H9i – Premium-valg

 

Danske B&O’s flagskibsmodel indenfor hovedtelefoner. En luksuriøs hovedtelefon der præger gadebilledet, den er utrolig populær og med god Beoplay H9i hovedtelefongrund.

Hovedtelefonen er en af de dyreste i sammenligningen, men det gør ikke det store. Med sin pris på den forkerte side af 2500kr forventer man kvalitet. Det får man også i den grad.

Med sin touch-betjening samt stemmestyring, i form af Google Assistant, er det muligt at beholde telefonen i lommen og stadig betjene den. Du kan trykke og swipe for at besvare opkald, justere lydstryken, springe numre over, aktivere stemmestyring og meget mere.

Den aktive støjreduktion er i særklasse en af oversigtens bedste og fjerne alt udefrakommende støj.

Hvis du har budgettet, køb den. Hvis du ikke har budgettet, så spar sammen. Du vil ikke fortryde det.

i samarbejde med PriceRunner

Videoanmeldelse:

Fordele ved BeoPlay H9i

 • Fyldig og detaljeret kvalitetslyd
 • Sublim støjreduktion
 • Velfungerende touch-betjening
 • Fedt design
 • Mange forskellige farvemuligheder

Mere om B&O BeoPlay H9i

Batteritiden giver dig mulighed for at nyde din yndlingsmusik i op til 25 timer, dette gælder når støjreduktionen og stemmestyringen er tændt. Hvis dette ikke er nok, og du er på farten i længere tid, kan du blot tilslutte lydkablet for at holde musikken kørende.

En gang i mellem er det dog dejligt at kunne høre hvad der foregår omkring dag, fx i trafikken på din cykel. Dertil findes transparency mode som er udstyret i BeoPlay H9i.

Ørekopperne er af lammeskind og udstyret med memoryskum, der får hovedtelefonen til at huske lige præcis dit hoved og tilpasser sig.

Bøjlen er bygget af aluminium og polstret med ægte okselæder der fuldender det luksuriøse design.

Flagskibsmodellen er specielt anbefalet af det anerkendte Lyd og billede magasin, der kalder hovedtelefonen det bedste produkt på markedet, hvor kun prisen bliver anskuet som værende en negativ.

Sony WH-1000XM3 – Testvindende lyd

Sony WH-1000XM3 hovedtelefon Sony’s trådløse flagskibs model, er af allerhøjeste kvalitet når det gælder både lyd og støjreduktion. En sublim testvindende lyd med en Active Noice Cancelling-funktion der er så god, at den isolerer alt andet end musik fra dine øregange. Med støjreduktionen kan du nyde din musik overalt hvor du befinder dig. På cyklen gennem byen uden forstyrrende støj fra trafikken. I hjemmet med støvsugeren i hånden (Pas dog på, støjreduktionen er så god, at du ikke kan høre om støvsugeren er tændt) eller på arbejdet uden at høre alle klikkene fra den stressende tastaturtastningskrig. Touch-betjeningen på højre side af hovedtelefonen er meget velfungerende og nem at lære. Denne giver dig muligheden til nemt at navigere rundt i lydstyrke, afspil/stop eller spole et spor frem og tilbage. Anbefales på det varmest. Bedste ’value for money’ over-ear trådløs høretelefon på markedet i dag.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse:

Fordele ved Sony WH-1000XM3

 • Perfekt kombination af bas og diskant
 • Bedste støjreduktion på markedet
 • Mange muligheder til justerbare lydindstillinger
 • Batteritid på hele 38 timer

Mere om Sony WH-1000XM3

Med appen Headphones Connect, kan du finjustere dine præferencer inden for både lyd og støjreduktion. Skal bassen være så høj at hovedtelefonerne ryster til dit yndlings house musik? Skal diskanten være så høj, at du kan høre hver en tone i Adeles smukke stemme? Programmet kan sågar justere indstillingerne efter det gældende atmosfæriske tryk.

Hovedtelefonen fås både i sort og sølv, begge har fået en overhaling hvad angår designet fra forrige års model WH-1000XM2.  Sony har lavet dem en smule mindre, så de ikke ligner klodser over dine ører. Med sin batteritid på 38 timers og sine sølle 255 gram er funktionaliteten i top.

Hvis der skal nævnes noget negativt, må det være den indbyggede mikrofon, der lader til, meget paradoksalt, at opfange alle lyde fra omgivelserne. Personen i modsatte ende af opkaldet, vil altså kunne høre alt hvad der foregår.

Soundliving Soul Silver – Bedste valg under 500 kr.

soundliving-hovedtelefoner

Soundliving Soul er den nyeste lancering fra Soundliving.

Det stilrene design giver hovedtelefonen et lækkert og enkelt udtryk. På venstre side under logoet findes navigations knapperne, hvorpå tænd/sluk, pause og lydstyrker er tilgængelige.

Med 36 timers batteritid leverer hovedtelefoner en perfekt og klar lyd. Denne hovedtelefon er til dig, der søger kvalitetslyd med god bas, for at opnå de bedst mulige musikoplevelser.

Bluetooth 5.0 er indbygget i hovedtelefonen, hvilket gør det endnu nemmere at tilkoble din enhed og træde ind i lyduniverset. Alternativt findes en minijack indgang i bunden af venstre side, hvis man foretrækker ledning eller vil spare strøm.

Med denne hovedtelefon følger en lækker blød pose til at opbevare hovedtelefonen i ved f.eks. transport. Derudover følger et USB oplader kabel og en manual med i pakken.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Mere om Soundliving Soul Silver

Hed hovedtelefonens beskedne vægt på blot 197 gram, er det sikker, at man meget hurtigt vil glemme at man overhovedet er iført hovedtelefonerne.

Bluetooth 5.0 tillader en  rækkvide på 10 meter, så du ikke skal bekymre dig om at bevæge dig frit, når du eksempelvis er nede at træne og skal gå fra station til station, eller skal gøre rent derhjemme, og vil være uforstyrret af en ledning.

Så udover at se godt ud med et par flotte hovedtelefoner, så er det også et teknisk stærkt par hovedtelefoner, du vil blive udstyret med ved køb af Soundliving Soul Silver.

Havit F9

Havit F9 hovedtelefon

Med vores 4. valg af hovedtelefon til listen over de 10 bedste, kommer der en billig en af slagsen, uden at gå alt for meget kompromis med lyden.

Havit F9 er absolut en god hovedtelefon. Prisen er på nuværende tidspunkt 249DKK og er et klart bevis på, at hovedtelefoner ikke behøver koste over 2000DKK for at levere kvalitetslyd.

Lyden er selvfølgelig ikke lige så god som de 2 ovenstående modeller. Men den er heller ikke dårlig.

Hovedtelefonen er udstyret med en mikrofon som går klart igennem.

i samarbejde med PriceRunner

Videoanmeldelse:

Fordele ved Havit F9

 • Billig
 • Flot design
 • Meget komfortable

Mere info Havit F9

Med sine 200 timer i standby og 11 timers afspilningstid er batteriet absolut godkendt. Bassen er ikke lige så dyb som andre modeller, til gengæld spiller diskanten helt fint. Ørekopperne er med indlagt læder, hvilket er behageligt for huden omkring ørerne. En fin hovedtelefon til pengene. Heller ikke mere end det.

JVC S90

JVC S90 hovedtelefon

JVC har med denne hovedtelefon formået at presse prisen i bund uden at gå på kompromis med lydkvaliteten.

Støjreduktionen virker overraskende godt og er især god, når man sidder stille. I bevægelse kan den ikke rigtig følge med.

Denne hovedtelefon er til forbrugeren som ønsker en hovedtelefon med højere lydkvalitet end design. Design afdelingen har hverken sprunget budgettet eller haft de mest revolutionerende tanker. Designet er meget simpelt ifølge vores smag.

Med en pris på under 1000DKK er denne hovedtelefon meget godkendt og imødekommer behovet fra den almene danske forbruger.

i samarbejde med PriceRunner

Videoanmeldelse:

Fordele ved JVC S90

 • Rund og fyldig lydkvalitet
 • Fin pris
 • Lang batteritid
 • God støjreduktion

Mere om JVC S90

Med i prisen følger der en pæn bæretaske samt et aftageligt kabel for anvendelse ombord på fly.

Når hovedtelefonen hviler om halsen er det især dejligt at den har et svingbart design, som gør at du kan vende ørepuderne ind mod kroppen som er dejligt bløde.

Mikrofonen fungerer fint og uden problemer. Det samme gør Bluetooth forbindelsen.

En fin hovedtelefon til prisen.

JBL Everest Elite 750NC

JBL Everest Elite hovedtelefon

JBL er ekstremt undervurderet på dagens marked. De har leveret et monster af en hovedtelefon med denne Everest Elite. God lyd. Fedt design.

Til hovedtelefonen følger der en app ved navn ”My JBL Headphone” som sørger for at ”holde dig på beatet” hvad angår nyeste software. Hovedtelefonen er derfor fremtidssikret, da softwaren bliver løbende opdateret.

Støjreduktionen justeres alt afhængig af dine omgivelser. Systemet virker fint og er brugervenligt.

Modellen fås i metalliske farver som giver et råt look, som går fint til indholdet i klædeskabet.

i samarbejde med PriceRunner

 

Videoanmeldelse:

Fordele ved JBL Everest

 • Super god lyd
 • Fedt design i rå farver
 • Justerbar støjreduktion

Mere om JBL Everest

JBL er udstyret med TruNOTE. Et program som giver forbrugeren en personlig optimering af lydoplevelsen baseret på ørekoppens pasform over øret, dette gør at musikken blå så autentisk som muligt.

Med i købsæsken medfølger der et jackstik, en oplader samt en meget fin kasse til transporten af hovedtelefonen.

En meget god hovedtelefon, som på nuværende tidspunkt er på tilbud hos Coolshop.

Du kan læse om krøllejern, bæreseler og hårtrimmere her!

Beyerdynamic T1 2. generation

Beyerdynamic T1 hovedtelefon

Fra en af de mere prisvenlige produkter til det absolut dyreste produkt i oversigten. Med en pris på over 6500DKK giver det jo kun mening hvis komponenterne er belagt med guld. Og det er de faktisk også.

Dette produkt er tilegnet nørder indenfor lyd og hovedtelefoner og henvender sig bestemt ikke til den almindelige forbruger.

Hovedtelefonen er et monster af en hovedtelefon med branchens bedste lyd. Lyden er fyldig, detaljeret, rund, og afstemt. Dyb bas og lys diskant. En kombination der vil føles som en orgasme for dine øregange.

Komforten er helt i top, og efter et par timer iført hovedtelefonen, helt uden at kunne mærke hovedtelefonen, går det op for en hvor høj kvaliteten er. Dog har den høje kvalitet krævet at hovedtelefonen ikke har Bluetooth da den form for lydkvalitet kræver kabelforbindelse.

En vanvittig hovedtelefon til de største lydnørder.

i samarbejde med PriceRunner

Videoanmeldelse:

Fordele ved Beyerdynamic T1

 • Bedste lyd i test
 • Komfortabel
 • Føles utrolig holdbar

Mere om Beyerdynamic T1

Den tyske virksomhed Beyerdynamic er specialister inden for lyd. Igennem flere år har de leveret topkvalitet og de har virkelig fortjent deres plads på markedet i dag. Ligeså har dette produkt.

Top niveauet for lydkvaliteten er så høj på disse hovedtelefoner at de faktisk kræver en forstærker for at kunne yde sit bedste. Dog er det ikke nødvendigt. De er stadig en oplevelse i sig selv.

Ørekopperne er lavet af det blødeste stof og med memoryskum der husker hovedets form og tilpasser sig. Alt dette er blot en lille del af hvorfor denne hovedtelefon koster på den gode side af 6500DKK. Kvaliteten er uovertruffen.

Så hvis du har iført dig spenderbukserne og søger branchens klart bedste hovedtelefoner, kan Beyerdynamic T1 helt klart anbefales.

Du kan forresten læse om vaffeljern, køleskabe og kummefrysere her!

Sony WH-CH700N – Trådløse, støjreducerende med indbygget mikrofon

Sony WH-CH700N

Testresultater

Disse trådløse og støjreducerende høretelefoner fra Sony er blevet testet og anbefalet af Tænk. Du får derfor nogle gode høretelefoner, der kan levere en god lyd, og som er blevet anbefalet af en uafhængig testkilde.

Mere om Sony WH-CH700N

Skal du bruge nogle gode høretelefoner, der både er trådløse, har indbygget mikrofon og er støjreducerende? Så er Sony WH-CH700N et sikkert og godt valg. Disse høretelefoner fra Sony er nemlig designet til at give dig en god lydoplevelse selv på farten.

Høretelefonerne er over-ear, så de omkranser dit øre for den optimale lyd, om du ser serier, hører musik eller skal bruge dem til telefonsamtaler.

Med bluetooth kan du let forbinde disse høretelefoner fra Sony med enhver form for Apple eller Android-enhed, du måtte bruge. Der er ligeledes et 3,5 mm jackstik, hvis du foretrækker at bruge den medfølgende ledning.

Støjreduceringen er med en kunstig intelligens (AINC), der sikrer at uønsket støj fra dine omgivelser elimineres med et enkelt tryk på en knap

Sony WH-CH700N er i et enkelt sort design, der sidder komfortabelt og let kan indstilles, så de sidder perfekt til dit hoved.

Fordele ved Sony WH-CH700N:

 • Over-ear høretelefoner
 • Støjreducerende med kunstig intelligens (AINC)
 • Trådløse med bluetooth
 • Indbygget mikrofon

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

 

Sennheiser HD 4.50

Sennheiser 4.50 hovedtelefon

Ingen sammenligning uden en over ear hovedtelefon fra Sennheiser. Denne model ligger i midten af feltet hvad angår pris og kvalitet.

Lyden er med stærk dyb bas og en fin lys diskant. Hovedtelefonen er især god til musik, som ikke spilles i de laveste frekvenser altså uden den helt dybe bas.

Hovedtelefonen er udstyret med NoiseGard ANC, som er Sennheiser svar på støjreduktion. Støjreduktionen virker udmærket, men formår ikke at spille op til dans med konkurrenterne som Sony og Bose.

Den indbyggede mikrofon virker derimod som smurt. Lyden går klart igennem og modtageren af dit opkald kan tydeligt høre din stemme samtidig med at støjen i baggrunden er så vidt muligt isoleret.

Alt i alt en fin hovedtelefon til prisen – dog er det bemærkelsesværdigt, at vi efter analysen er mest imponeret over mikrofonen og ikke selve lydoplevelsen.

Videoanmeldelse:

Fordele ved Sennheiser HD 4.50

 • Godkendt lyd
 • Super god mikrofon
 • Minimalistisk stilrent design

Mere om Sennheiser HD 4.50

Batteritiden på Sennheiser er lang. 19 timer med støjreduktion og helt op til 25 uden. Dette gør, at du snildt kane tage hovedtelefonen med på farten uden at tænke på om hovedtelefonen kan klare sig hele turen.

Sennheiser HD 4.50 er konstrueret af plastik og falsk læder på ørekopperne. Dette får den til at føles skrøbelig, selvom hovedtelefonen er meget holdbar. Det virker som værende en fejldisponering af Sennheiser, da resten af hovedtelefonen ikke udstråler ”plastik”.

Hovedtelefonen fås kun i sort med grå metalliske farver. Dette passer fint til udtrykket og får hovedtelefonen til at ligne et kvalitetsprodukt.

Near Field Communication også kaldet NFC, gør parringen øjeblikkelig med kompatible enheder. Dette virker ekstremt godt.

En fin hovedtelefon som vil løse dine behov.

Du kan læse om robotplæneklippere, lysterapilamper og soundbars her!

Creative Aurvana Platinum

Creative Aurvana Platinum hovedtelefon

Creative har længe været en spiller på det danske hovedtelefon-marked. De har igennem mange år opbygget en stor know-how indenfor lyd, og da de kun sælger lydprodukter ved man, at man har med en specialist at gøre. Creative Aurvana Platinum er deres flagskibsmodel.

Hovedtelefonen er skabt til den perfekte lyd, hvorfor den er parat til at indtage klassens førerposition.

Lyden føles livagtig, og er omhyggeligt tunet til at levere forrygende bas i balance med en tydelig vokal og uberørte diskanttoner.

Designet er virkelig lækkert og ser luksuriøst ud. Det brune look giver lidt kant ift. de mange andre hovedtelefoner der findes på markedet i dag, markedet er proppet med sorte/grå hovedtelefoner med et råt aluminiumslook.

Aurvana Platinum er blevet ekstremt godt modtaget af diverse testmagasiner samt forbrugerne. Mange kalder dette produkt for det bedste produkt lavet af Creative. Det synes vi også.

Videoanmeldelse:

Fordele ved Creative Aurvana Platinum

 • Ekstremt høj lydkvalitet
 • Luksuriøst design
 • Fin batteritid
 • Brugervenlige funktioner

Mere om Creative Aurvana Platinum

Den sidste hovedtelefon i denne sammenligning. Og sikke en hovedtelefon vi slutter af med.

Aurvana Platinum er, som sagt, rost til skyerne af diverse testmagasiner og forbrugere. Og med god grund. En super fed hovedtelefon.

Komforten er i top og det føles som at man bære rundt på en sky, der så ovenikøbet, spiller en super fed lyd.

Near Field Communication er inkluderet i denne hovedtelefon, hvorfor du blot skal trykke en enkelt gang for at forbinde med dit device. Yderligere kan du have 2 forskellige elektroniske devices forbundet på samme tid, hvilket er super fedt hvis du sidder med din computer i skødet og telefonen i lommen.

Alt i alt en super fed hovedtelefon, som afrunder artiklen med et brag.

 

Hvorfor skal du købe en over ear hovedtelefon

Er du træt af dine gamle in ear høretelefoner? Er lydkvaliteten træls? Får du viklet ledningen om alle genstande der findes?

I en verden hvor mere og mere bliver trådløst er over ear hovedtelefon ingen undtagelse. Teknologien stormer fremad med hastige skridt, og især hovedtelefonsbranchen har taget et kvantespring i den rigtige retning.  Skil dig af med dine uddaterede høretelefoner der alligevel ikke kan spille op til dans og erhverv dig et par nye. Du vil ikke fortryde det.

Se vores artikel om: Bedst i test – læs om de bedste DK webcam

Læs også: Test af de 7 bedste Gaming headsets

Kort opsummering

Det var så vores gennemgang af disse 9 bedste over ear hovedtelefoner. Vi har prøvet at ramme så bredt som muligt, så der er anmeldelser til alle behov og til alle segmenter af forbrugere. Vi er glade for, at du læste med. Tak for denne gang.

Hvis du derimod er typen der sætter større pris på udendørs aktiviteter kan du med fordel se vores sammenligning af elcykler, cykelcomputere og cykelhjelme her!

Se også artiklerne: Test af de 6 bedste projektorer

 

FAQ

🏆 Hvilke Hovedtelefoner er bedst i test?

Vi har samlet en test over de bedste Hovedtelefoner på markedet i 2020. Vi har fundet flere test vinder i forskellige klasser. Du kan læse mere på selve artiklen.

🔍 Hvordan testes Hovedtelefoner?

Hovedtelefoner vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

🤔 Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger en af de mange Hovedtelefoner?”

Vi anbefaler, at du overvejer, hvor stort behov du har og hvor meget du regner med at bruge den. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, der findes Hovedtelefoner til flere forskellige prisklasser.

Denne side er anmeldt af: Lea T. Jeppesen Rating 10/10

 

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

Find mere information her

Hvis du er typen der elsker at have din kvalitets lyd med på jernhesten, kan du med fordel se vores guidende artikler om elcykler, cykelcomputere og cykelhjelme her!

Se også Høretelefoner test – De bedste høretelefoner til løb og fritid skrevet af forbrugsguiden.dk.