Test-overblik: Trådløse hovedtelefoner 2021 – her er de bedste

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 07.09.2021

Sætter du pris på god lydkvalitet? Så er trådløse hovedtelefoner et oplagt valg. Vi har udvalgt en række markedsledende modeller, herunder testvindere og forbrugerfavoritter.

Test af de 9 bedste hovedtelefoner
Forbruger-test.dk samler både eksterne test og anmeldelser, så du har de bedste forudsætninger for at vælge det helt rigtige produkt. Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.
Er du træt af dine gamle in-ear høretelefoner, og leder du efter rigtig god lydkvalitet?


På et par over-ear hovedtelefoner, også kaldet around-ears eller hørebøffer, sidder ørekoppen rundt om dine ører, i stedet for på- eller i øret. Det giver producenten mulighed for at integrere en endnu større og mere kvalitetsrig højttaler, og derfor er lyden som regel bedre. Men som med de fleste andre produkter kan det variere, afhængig af både pris og mærke. 

De trådløse hovedtelefoner er forbundet via Bluetooth, så du får en ledningsfri oplevelse, når du skal høre musik.  Når du skal  anskaffe dig et nyt par, er der nogle praktiske ting, du skal være opmærksom på. Det er altid en god idé at vurdere dine behov, før du klikker produktet hjem.

Spørgsmål, du kan stille dig selv før købet:

 • Har de trådløse hovedtelefoner batteritid, som passer til dit behov?
 • Hvis du pludselig mangler strøm, skal du så have mulighed for at afspille musik via et kabel?
 • Har du brug for, at dine trådløse hovedtelefoner er støjreducerende (Cancelling/ANC)?
 • Skal de trådløse hovedtelefoner kunne holde til, at du dyrker sport eller har dem med på rejsen?

 

Vi anbefaler, at du vælger dine næste trådløse hovedtelefoner med omhu. Markedet er fyldt med valgmuligheder, og det kan være svært at navigere rundt i alle de forskellige modeller og evaluere på kvalitet, funktioner og features.

Vores research-team har udvalgt nogle af de bedste trådløse over-ear hovedtelefoner på markedet anno 2021, og vi hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning med en grundig gennemgang af produkterne, herunder fordele, specifikationer og design.

Test af de 9 bedste hovedtelefoner

forbruger-test.dk

4.67 54

Dali IO-6 – Vores anbefaling

Dali IO-6

IO-6 fra Dali er trådløse høretelefoner skabt til at give dig en god lyd og bas, når du lytter til din yndlingsmusik. 

Det er et produkt, som får en høj bedømmelse på Testberichte.de. Testmagasinet fremhæver en test, hvor 13 trådløse høretelefoner er blevet afprøvet. Dali IO-6 får 74 point, hvilket ikke er dårligt, da den bedste i testen scorer 80 point. 

WhatHiFi har også anmeldt produktet og givet det 4 ud af 5 stjerner. Anmelderen er overordnet set meget tilfreds med produktet, men synes, at høretelefonerne mangler en form for dynamisk gennemslagskraft. 

Kunderne på Amazon giver produktet 4,2 ud af 5 stjerner. Kvaliteten er klart det, som langt de fleste kunder kommenterer positivt på i forhold til høretelefonerne.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Mere om Dali IO-6

Høretelefonerne er designet af den danske højttalerspecialist Dali, og du vil derfor opleve høretelefonerne som rigtige højtalere blot i et mindre format. 

Batteritiden på IO-6 høretelefonerne er op mod 30 timer, selv hvis du har Bluetooth og ANC aktivt. Skulle de løbe tør, har du mulighed for at sætte en ledning i høretelefonerne, så du kan lytte videre. 

IO-6 komforten er i top, så du kan have dem på i mange timer og lytte til den musik eller de lydbøger, som du foretrækker. 

Fordele 

 • Detaljer og dybde i lyd
 • Vokaler med tekstur
 • Bygget i Premium kvalitet
 • Effektiv støjreduktion

Ulemper

 • Begrænset dynamisk gennemslagskraft

Specifikationer

 • Fås i flere flotte farver
 • Type af hovedtelefoner: Around-ear
 • Aktiv lydisolation: Ja
 • Batteritid: Op til 30 timer (Bluetooth/ANC aktiv)
 • Ladetid: omkring 2,5 timer

IO-6 vs. markedet

Sammenlignet med nogle andre høretelefoner på markedet, så er den naturlige lyd fra Dali IO-6 en egenskab, som andre høretelefoner mangler. Den naturlige lyd betyder, at du kan bruge en EQ, som du lyster, uden at kvaliteten af lyden formindskes eller lyder mudret og rodet.


Bose Noise Cancelling Headphones 700 – Testvinder

 

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Bose Noise Cancelling Headphones 700 er blevet kåret som testvinder i flere forskellige medier, heriblandt Tom’s Guide og NY Times. De støjreducerende hovedtelefoner har også hevet flere 5-stjernede anmeldelser hjem, bl.a. hos The Guardian. Det generelle billede er kort sagt, at du får et topprodukt, der leverer varen. 

Bose har specialiseret sig i støjreducerende hovedtelefoner og har gennem flere år været kendt som den måske bedste producent på netop dette felt siden lanceringen af QuietComfort-serien, om end konkurrencen er blevet en del hårdere, eksempelvis fra Sony. Bose Noise Cancelling Headphones 700 byder på et tiltalende design samt en række smarte funktioner. På den højre ørekop er der tilføjet touchstyring, så du helt smidigt kan skrue op og ned for volumen, skifte track eller besvare de indkommende opkald. Dette kombineres med fysiske knapper, heriblandt til styring af Bluetooth og de digitale stemmeasisstenter.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Fordele ved Bose Nose Cancelling Headphones 700

 • Krystalklar lyd
 • Førsteklasses støjreduktion 
 • Unikt mikrofonsystem
 • Flot og opdateret design

Mere om Bose Noise Cancelling Headphones 700

Hovedtelefonerne har en batteritid på godt 20 timer. Du kan forvente dig en krystalklar lyd, mens støjreduktionen kan justeres via hele 11 trin. Du kan derfor både vælge at lukke al støj ude i forbindelse med vigtige arbejdsmøder, men kan også tillade en vis mængde lyd, hvis du gerne vil kunne orientere dig i trafikken og lignende. Hovedtelefonerne bygger desuden på et unikt mikrofonsystem med en revolutionerende stemmeregistrering. De trådløse hovedtelefoner kan anvendes med ledning, dog uden noise cancelling-funktionen. 

Hovedtelefonerne fås i farverne sort, grå og midnight blue (limited edition). Der medfølger et etui til hovedtelefonerne.

Produktet versus markedet

Bose Noise Cancelling Headphones 700 ligger i de forskellige bedst i test-undersøgelser gerne i skarp konkurrence med Sonys WH-1000XM3, der er lidt billigere og har en lidt længere batteritid.

Marshall Monitor II A.N.C. – Bedste Marshall høretelefoner

Marshall Monitor II A.N.C.Marshall høretelefonerne klarer sig godt i test. Det tyske testmagasin Testberichte.de fremhæver to forskellige tests, og i begge får Monitor II A.N.C. en virkelig god anmeldelse. 

Den ene test er baseret på en Stereo anmeldelse. Her får modellen en score på 79% i lydniveau og en fremragende bedømmelse med 5 ud af 5 stjerner for ydeevnen i forhold til prisen. Høretelefonerne får positive ord med på vejen om komforten, kvaliteten og kompakthed. 

Den anden test fremhævet hos Testberichte viser, at Monitor II A.N.C. får gode bedømmelser på kriterierne lyd, Bluetooth, ikke at have forurenende stoffer og ikke mindst holdbarheden. 

Hos britiske Amazon har brugerne også bedømt høretelefonerne. Modellen får gennemsnitligt 4,4 stjerner ud af 5, hvor over 2.300 kunder har anmeldt modellen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Mere om Marshall Monitor II A.N.C.

Monitor II A.N.C. er trådløse høretelefoner med fantastisk lydkvalitet. Producenten er det velkendte Marshall, hvilket også betyder, at det i høretelefoner i legendarisk Marshall design

ANC betyder, at høretelefonerne aktivt dæmper støj. Selv med ANC har Marshall høretelefonerne en lang batterilevetid på op mod 30 timer, som virkelig er en god og lang batterilevetid, hvilket kunderne fra Amazon også påpeger. 

Fordele 

 • Kraftig bas
 • Behagelige høje toner
 • Giver en balanceret og varm lyd
 • Lang batterilevetid (30 timer med ANC)
 • Kan parres med to Bluetooth enheder på samme tid

Ulemper

 • ANC-niveauet er ikke det bedste
 • Lyden er overfølsom og modtagelig over for vindstøj
 • Kræver et langvarigt tryk at tænde og slukke høretelefonerne

Specifikationer 

 • Type af hovedtelefoner: Around-ear
 • Aktiv lydisolation: Ja
 • Batteritid: Op til 30 timer (ANC aktivt)
 • Mikrofon findes på høretelefonerne

Marshall Monitor II A.N.C. vs. markedet

Høretelefonerne adskiller sig mest på det super lækre Marshall design og den høje kvalitet. Marshall er en producent, som har en forkærlighed for musik, og som derfor også vil give den bedste lyd til dig som bruger. Modellen har samlet set en god værdi for pengene. 

B&O BeoPlay H9i – Premium-valg

 

Danske B&O’s flagskibsmodel indenfor hovedtelefoner. En luksuriøs hovedtelefon der præger gadebilledet, den er utrolig populær og med god

Beoplay H9i hovedtelefon

grund.

Hovedtelefonen er en af de dyreste i sammenligningen, men det gør ikke det store. Med sin pris på den forkerte side af 2500kr forventer man kvalitet. Det får man også i den grad.

Med sin touch-betjening samt stemmestyring, i form af Google Assistant, er det muligt at beholde telefonen i lommen og stadig betjene den. Du kan trykke og swipe for at besvare opkald, justere lydstryken, springe numre over, aktivere stemmestyring og meget mere.

Den aktive støjreduktion er i særklasse en af oversigtens bedste og fjerne alt udefrakommende støj.

Hvis du har budgettet, køb den. Hvis du ikke har budgettet, så spar sammen. Du vil ikke fortryde det.

i samarbejde med PriceRunner

Videoanmeldelse:

Fordele ved BeoPlay H9i

 • Fyldig og detaljeret kvalitetslyd
 • Sublim støjreduktion
 • Velfungerende touch-betjening
 • Fedt design
 • Mange forskellige farvemuligheder

Mere om B&O BeoPlay H9i

Batteritiden giver dig mulighed for at nyde din yndlingsmusik i op til 25 timer, dette gælder når støjreduktionen og stemmestyringen er tændt. Hvis dette ikke er nok, og du er på farten i længere tid, kan du blot tilslutte lydkablet for at holde musikken kørende.

En gang i mellem er det dog dejligt at kunne høre hvad der foregår omkring dag, fx i trafikken på din cykel. Dertil findes transparency mode som er udstyret i BeoPlay H9i.

Ørekopperne er af lammeskind og udstyret med memoryskum, der får hovedtelefonen til at huske lige præcis dit hoved og tilpasser sig.

Bøjlen er bygget af aluminium og polstret med ægte okselæder der fuldender det luksuriøse design.

Flagskibsmodellen er specielt anbefalet af det anerkendte Lyd og billede magasin, der kalder hovedtelefonen det bedste produkt på markedet, hvor kun prisen bliver anskuet som værende en negativ.

Soundliving Soul Silver – Bedste valg under 500 kr.

soundliving-hovedtelefoner

Soundliving Soul er den nyeste lancering fra Soundliving.

Det stilrene design giver hovedtelefonen et lækkert og enkelt udtryk. På venstre side under logoet findes navigations knapperne, hvorpå tænd/sluk, pause og lydstyrker er tilgængelige.

Med 36 timers batteritid leverer hovedtelefoner en perfekt og klar lyd. Denne hovedtelefon er til dig, der søger kvalitetslyd med god bas, for at opnå de bedst mulige musikoplevelser.

Bluetooth 5.0 er indbygget i hovedtelefonen, hvilket gør det endnu nemmere at tilkoble din enhed og træde ind i lyduniverset. Alternativt findes en minijack indgang i bunden af venstre side, hvis man foretrækker ledning eller vil spare strøm.

Med denne hovedtelefon følger en lækker blød pose til at opbevare hovedtelefonen i ved f.eks. transport. Derudover følger et USB oplader kabel og en manual med i pakken.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Mere om Soundliving Soul Silver

Hed hovedtelefonens beskedne vægt på blot 197 gram, er det sikker, at man meget hurtigt vil glemme at man overhovedet er iført hovedtelefonerne.

Bluetooth 5.0 tillader en  rækkvide på 10 meter, så du ikke skal bekymre dig om at bevæge dig frit, når du eksempelvis er nede at træne og skal gå fra station til station, eller skal gøre rent derhjemme, og vil være uforstyrret af en ledning.

Så udover at se godt ud med et par flotte hovedtelefoner, så er det også et teknisk stærkt par hovedtelefoner, du vil blive udstyret med ved køb af Soundliving Soul Silver.

JBL LIVE 650BTNC – prisvenlig hvide høretelefoner

JBL LIVE 650BTNCEr du ikke parat til at smide de store summer efter dine næste hovedtelefoner, findes der gode alternativer til f.eks. hovedtelefonerne fra Bose og Sony. Ét af de bedre bud er hovedtelefonerne JBL LIVE 650BTNC med Bluetooth, der stadig leverer en fremragende lyd og bas samt masser af smarte funktioner.

Hos eksperterne på Techradar.com bliver JBL 650BTNC tildelt 4,4/5 stjener. De roser særligt høretelefonerne for den dynamiske lyd og høje komfort.

De holder dog ikke den helt samme kadence som topmodellerne fra Bose og Sony på de tekniske parametre. Det er imidlertid en bevidst strategi fra JBL’s side, der har haft et ønske om at nå et bredere kundesegment med en lidt billigere model, dog stadig med gode egenskaber. Hovedtelefonerne kan da også deres kram og har hentet 4 stjerner i flere forskellige anmeldelser, ligesom de ligger på en god testscore på 81/100 hos bl.a. TechSpots testpanel, og endda højere hos forbrugerne. Hovedtelefonerne fungerer både med Amazon Alexa og Googles stemmeassistent, der kan indstilles via JBL-appen og styres via en berøring på ørekoppen. Batteritiden ligger på 30 timer, hvis hovedtelefonerne vel at mærke anvendes uden støjreduktion, ellers 20 timer. Hovedtelefonerne har et både godt og robust udseende, der ikke forekommer plasticlignende.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Mere om JBL LIVE 650BTNC

Hovedtelefonerne fås flere farver, herunder blå, hvid og sort. Der medfølger et etui til hovedtelefonerne.

Fordele ved JBL LIVE 650BTNC

 • Rigtig god lyd      
 • Prisvenlig model      
 • Tydelig mikrofon   

Produktet versus markedet

Er du lidt af en connaisseur, der går op i kvalitetslyd på dine hovedtelefoner, bør du se i retning af Bose og Sony, der ofte ligger og kæmper om førstepladserne i diverse test og har været markedsførende inden for området gennem adskillige år. Med JBL LIVE 650BTNC får du et mere gennemsnitligt og væsentligt billigere produkt, der dog stadig leverer et godt resultat til prisen. Det er især inden for lyd og støjreduktion, at både Bose og Sony overhaler JBL.

Bose QuietComfort 35 wireless headphones ii – Billigste Bose høretelefoner

Bose har altid været en af de største aktører indenfor kvalitets lyd. De har mestret evnen til at producere alt fra surroundsound, soundbar, Bose QuietComfort Hovedtelefoncomputer højttalere, trådløse højttalere og selvfølgelig også hovedtelefoner.

Med deres flagskibs model, QuietComfort 35, skuffer de absolut ikke. Denne over-ear hovedtelefon er en af de bedste i branchen.

En støjreduktion i verdensklasse, som får stilhed til at lyde mere stille og musik til at lyde bedre. Lyden er dog ikke på niveau med Sony’s WH-XM3.

Hovedtelefonerne sidder utroligt behageligt over dine hører, og efter du har haft dem på i 10 minutter, mærker du dem ikke længere.

Modellen findes både i hvid og sort.

i samarbejde med PriceRunner

Videoanmeldelse:

Fordele ved Bose QuietComfort 35

 • Støjreduktion i verdensklasse
 • Utrolige behagelige
 • Trådløs og god BT forbindelse

Mere om Bose QuietComfort 35

Bose QuitComfort fås I flere forskellige farver, rose gold, sort, sølv og blå. Disse ser naturlige ud i den pågældende farve og ser ikke klodsede ud på hovedet, når de bruges.

Hovedtelefonen er udstyret med Google Assistant som giver dig fuld kontrol over musikken med blot din stemme.

Inkluderet, i en forvejen meget fair pris, følger der et meget fint rejseetui. Alt i alt en rigtig god hovedtelefon til prisen.

Microsoft Surface Headphones – Grå høretelefoner med noise cancelling

Microsoft Surface HeadphonesMicrosoft Surface Headphones med Bluetooth ligger lunt i svinget, når det kommer til at udpege de bedste hovedtelefoner på dagens marked. De har bl.a. scoret 81 ud af 100 point hos TechSpot, mens de løb med titlen som bedste køb hos den engelske forbrugerside Which? Hovedtelefonerne tilbyder en fantastisk lyd og støjreduktion, men ligger til gengæld også i den lidt dyrere prisklasse. Designet vil virke tiltalende for mange, om end den grå farve har været omdiskuteret. Yder den designet retfærdighed? I den nye model af Microsoft Surface har man valgt at inddrage den sorte farve i sortimentet – efter at have lyttet til kundernes indsigelser. Du kan nemt styre de forskellige intuitive funktioner – på den højre ørekop finder du f.eks. både power- og muteknappen samt den integrerede mikrofon. Du kan justere indstillingerne, samtidig med at musikken bliver afspillet. Hovedtelefonerne kan i øvrigt både bruges med og uden ledning, hvilket giver dig en stor frihed i hverdagen. Batteritiden ligger lige på omkring 15 timer, når du har aktiveret funktioner som Bluetooth og støjreduktion. Et af de kritikpunkter, der har været fremsat om Microsoft Surface Headphones, er, at de skal parres med en PC med Windows 10.

i samarbejde med PriceRunner

Mere om Microsoft Surface Headphones

Hovedtelefonerne fås i en klassisk grå farve. Der medfølger et etui til hovedtelefonerne.   

Fordele ved Microsoft Surface Headphones

 • Rigtig god lyd
 • Fantastisk støjreduktion
 • Godt, robust design

Produktet versus markedet

Microsoft har med lanceringen af sine Surface Headphones valgt at byde både Sony og Bose op til dans, og de er godt med på alle parametre, hvilket afspejles i de mange test. Surface Headphones findes både i en version 1 og 2, og med den nye model fås hovedtelefonerne nu også i en sort farve – et ønske fra kunderne. Batteritiden er ligeledes blevet optimeret.

Sony WH-1000XM3 – Testvindende lyd

Sony WH-1000XM3 hovedtelefon Sony’s trådløse flagskibs model, er af allerhøjeste kvalitet når det gælder både lyd og støjreduktion. En sublim testvindende lyd med en Active Noice Cancelling-funktion der er så god, at den isolerer alt andet end musik fra dine øregange. Med støjreduktionen kan du nyde din musik overalt hvor du befinder dig. På cyklen gennem byen uden forstyrrende støj fra trafikken. I hjemmet med støvsugeren i hånden (Pas dog på, støjreduktionen er så god, at du ikke kan høre om støvsugeren er tændt) eller på arbejdet uden at høre alle klikkene fra den stressende tastaturtastningskrig. Touch-betjeningen på højre side af hovedtelefonen er meget velfungerende og nem at lære. Denne giver dig muligheden til nemt at navigere rundt i lydstyrke, afspil/stop eller spole et spor frem og tilbage. Anbefales på det varmest. Bedste ’value for money’ over-ear trådløs høretelefon på markedet i dag.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Videoanmeldelse:

Fordele ved Sony WH-1000XM3

 • Perfekt kombination af bas og diskant
 • Bedste støjreduktion på markedet
 • Mange muligheder til justerbare lydindstillinger
 • Batteritid på hele 38 timer

Mere om Sony WH-1000XM3

Med appen Headphones Connect, kan du finjustere dine præferencer inden for både lyd og støjreduktion. Skal bassen være så høj at hovedtelefonerne ryster til dit yndlings house musik? Skal diskanten være så høj, at du kan høre hver en tone i Adeles smukke stemme? Programmet kan sågar justere indstillingerne efter det gældende atmosfæriske tryk.

Hovedtelefonen fås både i sort og sølv, begge har fået en overhaling hvad angår designet fra forrige års model WH-1000XM2.  Sony har lavet dem en smule mindre, så de ikke ligner klodser over dine ører. Med sin batteritid på 38 timers og sine sølle 255 gram er funktionaliteten i top.

Hvis der skal nævnes noget negativt, må det være den indbyggede mikrofon, der lader til, meget paradoksalt, at opfange alle lyde fra omgivelserne. Personen i modsatte ende af opkaldet, vil altså kunne høre alt hvad der foregår.

Havit F9 – Billige høretelefoner

Havit F9 hovedtelefon

Med vores 4. valg af hovedtelefon til listen over de 10 bedste, kommer der en billig en af slagsen, uden at gå alt for meget kompromis med lyden.

Havit F9 er absolut en god hovedtelefon. Prisen er på nuværende tidspunkt 249DKK og er et klart bevis på, at hovedtelefoner ikke behøver koste over 2000DKK for at levere kvalitetslyd.

Lyden er selvfølgelig ikke lige så god som de 2 ovenstående modeller. Men den er heller ikke dårlig.

Hovedtelefonen er udstyret med en mikrofon som går klart igennem.

i samarbejde med PriceRunner

Videoanmeldelse:

Fordele ved Havit F9

 • Billig
 • Flot design
 • Meget komfortable

Mere info Havit F9

Med sine 200 timer i standby og 11 timers afspilningstid er batteriet absolut godkendt. Bassen er ikke lige så dyb som andre modeller, til gengæld spiller diskanten helt fint. Ørekopperne er med indlagt læder, hvilket er behageligt for huden omkring ørerne. En fin hovedtelefon til pengene. Heller ikke mere end det.

JVC S90 – Høretelefoner med lang batterilevetid

JVC S90 hovedtelefon

JVC har med denne hovedtelefon formået at presse prisen i bund uden at gå på kompromis med lydkvaliteten.

Støjreduktionen virker overraskende godt og er især god, når man sidder stille. I bevægelse kan den ikke rigtig følge med.

Denne hovedtelefon er til forbrugeren som ønsker en hovedtelefon med højere lydkvalitet end design. Design afdelingen har hverken sprunget budgettet eller haft de mest revolutionerende tanker. Designet er meget simpelt ifølge vores smag.

Med en pris på under 1000DKK er denne hovedtelefon meget godkendt og imødekommer behovet fra den almene danske forbruger.

i samarbejde med PriceRunner

Videoanmeldelse:

Fordele ved JVC S90

 • Rund og fyldig lydkvalitet
 • Fin pris
 • Lang batteritid
 • God støjreduktion

Mere om JVC S90

Med i prisen følger der en pæn bæretaske samt et aftageligt kabel for anvendelse ombord på fly.

Når hovedtelefonen hviler om halsen er det især dejligt at den har et svingbart design, som gør at du kan vende ørepuderne ind mod kroppen som er dejligt bløde.

Mikrofonen fungerer fint og uden problemer. Det samme gør Bluetooth forbindelsen.

En fin hovedtelefon til prisen.

JBL Everest Elite 750NC – Kvalitets høretelefoner

JBL Everest Elite hovedtelefon

JBL er ekstremt undervurderet på dagens marked. De har leveret et monster af en hovedtelefon med denne Everest Elite. God lyd. Fedt design.

Til hovedtelefonen følger der en app ved navn ”My JBL Headphone” som sørger for at ”holde dig på beatet” hvad angår nyeste software. Hovedtelefonen er derfor fremtidssikret, da softwaren bliver løbende opdateret.

Støjreduktionen justeres alt afhængig af dine omgivelser. Systemet virker fint og er brugervenligt.

Modellen fås i metalliske farver som giver et råt look, som går fint til indholdet i klædeskabet.

i samarbejde med PriceRunner

 

Videoanmeldelse:

Fordele ved JBL Everest

 • Super god lyd
 • Fedt design i rå farver
 • Justerbar støjreduktion

Mere om JBL Everest

JBL er udstyret med TruNOTE. Et program som giver forbrugeren en personlig optimering af lydoplevelsen baseret på ørekoppens pasform over øret, dette gør at musikken bliver så autentisk som muligt.

Med i købsæsken medfølger der et jackstik, en oplader samt en meget fin kasse til transporten af hovedtelefonen.

En meget god hovedtelefon, som på nuværende tidspunkt er på tilbud hos Coolshop.

Du kan læse om krøllejern, bæreseler og hårtrimmere her!

Beyerdynamic T1 2. generation – Høretelefon i høj kvalitet

Beyerdynamic T1 hovedtelefon

Fra en af de mere prisvenlige produkter til det absolut dyreste produkt i oversigten. Med en pris på over 6500DKK giver det jo kun mening hvis komponenterne er belagt med guld. Og det er de faktisk også.

Dette produkt er tilegnet nørder indenfor lyd og hovedtelefoner og henvender sig bestemt ikke til den almindelige forbruger.

Hovedtelefonen er et monster af en hovedtelefon med branchens bedste lyd. Lyden er fyldig, detaljeret, rund, og afstemt. Dyb bas og lys diskant. En kombination der vil føles som en orgasme for dine øregange.

Komforten er helt i top, og efter et par timer iført hovedtelefonen, helt uden at kunne mærke hovedtelefonen, går det op for en hvor høj kvaliteten er. Dog har den høje kvalitet krævet at hovedtelefonen ikke har Bluetooth da den form for lydkvalitet kræver kabelforbindelse.

En vanvittig hovedtelefon til de største lydnørder.

i samarbejde med PriceRunner

Videoanmeldelse:

Fordele ved Beyerdynamic T1

 • Bedste lyd i test
 • Komfortabel
 • Føles utrolig holdbar

Mere om Beyerdynamic T1

Den tyske virksomhed Beyerdynamic er specialister inden for lyd. Igennem flere år har de leveret topkvalitet og de har virkelig fortjent deres plads på markedet i dag. Ligeså har dette produkt.

Top niveauet for lydkvaliteten er så høj på disse hovedtelefoner at de faktisk kræver en forstærker for at kunne yde sit bedste. Dog er det ikke nødvendigt. De er stadig en oplevelse i sig selv.

Ørekopperne er lavet af det blødeste stof og med memoryskum der husker hovedets form og tilpasser sig. Alt dette er blot en lille del af hvorfor denne hovedtelefon koster på den gode side af 6500DKK. Kvaliteten er uovertruffen.

Så hvis du har iført dig spenderbukserne og søger branchens klart bedste hovedtelefoner, kan Beyerdynamic T1 helt klart anbefales.

Du kan forresten læse om vaffeljern, køleskabe og kummefrysere her!

Sony WH-CH700N – Trådløse, støjreducerende med indbygget mikrofon

Sony WH-CH700N

Testresultater

Disse trådløse og støjreducerende høretelefoner fra Sony er blevet testet og anbefalet af Tænk. Du får derfor nogle gode høretelefoner, der kan levere en god lyd, og som er blevet anbefalet af en uafhængig testkilde.

Mere om Sony WH-CH700N

Skal du bruge nogle gode høretelefoner, der både er trådløse, har indbygget mikrofon og er støjreducerende? Så er Sony WH-CH700N et sikkert og godt valg. Disse høretelefoner fra Sony er nemlig designet til at give dig en god lydoplevelse selv på farten.

Høretelefonerne er over-ear, så de omkranser dit øre for den optimale lyd, om du ser serier, hører musik eller skal bruge dem til telefonsamtaler.

Med bluetooth kan du let forbinde disse høretelefoner fra Sony med enhver form for Apple eller Android-enhed, du måtte bruge. Der er ligeledes et 3,5 mm jackstik, hvis du foretrækker at bruge den medfølgende ledning.

Støjreduceringen er med en kunstig intelligens (AINC), der sikrer at uønsket støj fra dine omgivelser elimineres med et enkelt tryk på en knap

Sony WH-CH700N er i et enkelt sort design, der sidder komfortabelt og let kan indstilles, så de sidder perfekt til dit hoved.

Fordele ved Sony WH-CH700N:

 • Over-ear høretelefoner
 • Støjreducerende med kunstig intelligens (AINC)
 • Trådløse med bluetooth
 • Indbygget mikrofon

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Købsguide: Overvejelser inden du køber dit næste headset 

Hovedtelefoner og headset koster efterhånden så meget, at det kan betragtes som en investering. Derfor bør du være sikker på, at du vælger rigtigt, inden du bruger en masse penge på god lyd.

Hovedtelefoner dækker over en række forskellige ting. Der er både in-ear, over-ear, on-ear, trådløse samt dem, der lukker al lyd ude gennem støjreduktion (ANC). 

Derfor er der også god grund til, at du måske synes, at købet af høretelefoner er en lille smule uoverskueligt. Hvis det er tilfældet, kan du få et overblik her. 

Fordele ved over-ear høretelefoner

Hvis vi starter med formen på høretelefoner, er det primært over-ear høretelefonerne, der hører til den dyre kategori. Og der er også mange fordele ved et sæt høretelefoner af denne type. De har nemmere ved at gengive den nøjagtige lyde på tværs af frekvensspektret, fra sub bas til diskant. Derfor foretrækker mange ægte musikelskere denne type. 

De skaber også en bedre og mere nøjagtigt følelse af ”soundscape”. Høretelefonerne lukker dig inde i din egen lille verden, så du kan fokusere udelukkende på musikken. 

Over-ear høretelefoner betragtes generelt som det mest komfortable valg, og derfor er der mange, der vælger denne type.

Fordele ved on-ear høretelefoner

On-ear høretelefonerne er det bedste fra begge verdener. Det er den model, som mange vælger, hvis de ønsker at nyde godt af de mange fordele ved over-ear høretelefoner, men de er stadig interesserede i at have dem med sig på farten.

Mange on-ear høretelefoner kan klappes sammen, og selvom de måske ikke kan være krøllet sammen i lommen, så kan de stadig være i tasken uden at optage for meget plads.

Samtidig får du en stor del af den nøjagtighed i lyd, som over-ear høretelefonerne er kendt og elskede for, hvilket skaber den gyldne middelvej.

Der er også mange modeller, der kommer uden ledninger, da det er muligt at fylde dem med store batterier. Derfor er der også mange on-ear høretelefoner, der kan konkurrere med over-ear høretelefoner.

Fordele ved in-ear høretelefoner

Langt de fleste har haft et par af in-ear høretelefoner. Den åbenlyse fordel er, at de er nemme at transportere – uanset om det er med eller uden ledning. 

Helt uden at prøve kan du nyde en god lydisolering, når du benytter dig af in-ear høretelefoner. De lukker for øregangen, men bidrager stadig med en vis komfort. Det gælder særligt, hvis du vælger en model, der er designet med silikone eller memory foam på den del, der går ind i øret. 

In-ear høretelefoner er ikke kun gode, fordi de kan transporteres nemt. Ofte er lyden udmærket, og de er særligt et fremragende valg, hvis du dyrker motion. 

I trafikken er de også et favorabelt valg, da du – til trods for en vis udelukkelse af omverden – stadig kan høre en smule af, hvad der foregår omkring dig og derfor kan være opmærksom i trafikken.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Tomsguide.com

Tomsguide.com er et amerikansk teknologimagasin, der guider forbrugerne til at tage de bedste valg inden for teknologiens verden. Et hold af eksperter laver en række forskellige tests, hvor de efterfølgende giver en bedømmelse og skriver en anmeldelse.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 klarer sig godt i en anmeldelse hos Tomsguide.com. Testen går i dybden med funktioner såsom noise cancelation og batterilevetid, og modellen får i alt 4,5 stjerner ud af 5. Anmelderen fremhæver, at høretelefonerne har et godt design, god noise cancelation til opkald og musik og intuitive knapper. Prisen er dog i den høje ende.

Anmeldelsen er udført: marts 2020
Du kan se anmeldelsen her

Wirecutter

The New York Times Company købte i 2016 siden Wirevutter, hvor de laver anmeldelser og tests af forskellige forbrugerprodukter. Deres anmeldere er eksperter indenfor hvert deres område, så du får en grundig gennemgang af produktets fordele og ulemper. Anmelderne har alle haft produkterne i hånden.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 er blevet kåret som testvinder ud af 5 forskellige trådløse høretelefoner med noise cancelation. Modellen fra Bose anbefales for det komfortable og lette design, der gør dem velegnede til dig, der ofte er på farten. Særligt til flyrejserne vil de være behagelige og fjerne generende støj ifølge anmeldelsen.

Anmeldelsen er opdateret den: 20. september 2019
Du kan se anmeldelsen her

The Guardian

The Guardian er den online version af det anerkendte britiske nyhedsmagasin, der har eksisteret siden 1999. Det er en af de mest læste magasiner i Storbritannien, og de skriver om alt fra nyheder og sport til tests og anmeldelser af forbrugerprodukter.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 scorer 5 ud af 5 mulige stjerner hos ekspertanmelderen hos The Guardian. Modellen får ros for samme gode kvalitetslyd, som Bose er kendt for, men designet er mere moderne og strømlinet. Batterilevetiden fremhæves også som en klar fordel, mens app’en har problemer med at få forbindelse til høretelefonerne ifølge anmeldelsen.

Anmeldelsen er udført den: 16. september 2019
Du kan se anmeldelsen her

Techradar.com

Techradar.com er den største britiske hjemmeside med nyheder om forbrugerteknologi og ekspertanmeldelser af forskellige tech-produkter. De laver deres tests og anmeldelser i deres eget laboratorie, og alt deres indhold er skrevet under total redaktionel frihed.

Techradar.com bliver JBL 650BTNC tildelt 4,5 stjerner ud af 5 mulige. Anmeldelsen sammenligner modellen med tilsvarende i samme prisklasse i forhold til kvaliteten af lyd, design, brugervenlighed og indbyggede funktioner. De roser særligt høretelefonerne for den dynamiske lyd og høje komfort i forhold til prisen, så det er et godt køb, hvis budgettet stemmer ifølge Techradar.com.

Anmeldelsen er udført: 2019
Du kan se anmeldelsen her

TechSpot

TechSpot er en af de ledende publikationer om tech-produkter og -udstyr, og de har eksisteret siden 1998. Hjemmesiden deler nyheder, artikler, anmeldelser og tests af alt, der interesserer it-interesserede og gamere. Månedligt læser over 8 millioner mennesker med.

Hovedtelefonerne JBL 650BTNC er sammenlignet på baggrund af en række eksperters udtalelser, og redaktionen giver dem en samlet score på 81 point ud af 100. De fremhæver særligt, at høretelfonerne har en imponerende lyd, god dybde i bassen og er i god kvalitet til prisen. Noise cancelation er dog ikke så god som i modeller fra Sony eller Bose ifølge testen.

Du kan se testen her

Microsoft Surface Headphones med Bluetooth ligger lunt i svinget og har også scoret 81 ud af 100 point hos TechSpot. Modellen får ros på alle parametre, og særligt pointeres det, at de er meget komfortable at have på. Redaktionen fremhæver, at det er et par dyre høretelefoner, så du skal have budgettet til dem.

Du kan se testen her

Which.co.uk

Which.co.uk. ligger i London og er én af verdens største forbruger- og testmagasiner. Eksperter tester løbende produkter inden for mange forskellige kategorier, hvorefter de skriver anmeldelser af hvert enkelt.

Microsoft Surface Headphones med Bluetooth løber med titlen som bedste køb hos den engelske forbrugerside Which.co.uk. De får 76% i deres test af lydkvalitet af forskellige musikgenrer, funktioner såsom noise cancelation og indstilling efter akustikken i omgivelserne. Høretelefonerne klarer sig dog knapt så godt i forhold til batterilevetid, hvor de kun scorer 2 ud af 5 mulige stjerner i testen.

Du kan se anmeldelsen her

Forbrugerrådet Tænk

Tænk er Danmarks største og uafhængige forbrugermedie. Organisationen har 85.000 medlemmer, og på baggrund af sit tilhørsforhold til Forbrugerstyrelsen, er Tænk det mest ansete og citerede testmedie i Danmark.

De trådløse og støjreducerende WH-CH700N høretelefoner fra Sony er blevet testet og anbefalet af Tænk, hvor de scorer 72% i deres test. Testparametrene var lyd, brugervenlighed og komfort, bluetooth, batteri og holdbarhed, hvor de får ”god” eller ”meget god” i samtlige kategorier. Samlet set vurderer Tænk, at høretelefonerne har imponerende lyd til prisklassen og en fornuftig støjreduktion.

Testen er udført: november 2019
Du kan se testen her

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

 

Sennheiser HD 4.50 – høretelefon med mikrofon

Sennheiser 4.50 hovedtelefon

Ingen sammenligning uden en over ear hovedtelefon fra Sennheiser. Denne model ligger i midten af feltet hvad angår pris og kvalitet.

Lyden er med stærk dyb bas og en fin lys diskant. Hovedtelefonen er især god til musik, som ikke spilles i de laveste frekvenser altså uden den helt dybe bas.

Hovedtelefonen er udstyret med NoiseGard ANC, som er Sennheiser svar på støjreduktion. Støjreduktionen virker udmærket, men formår ikke at spille op til dans med konkurrenterne som Sony og Bose.

Den indbyggede mikrofon virker derimod som smurt. Lyden går klart igennem og modtageren af dit opkald kan tydeligt høre din stemme samtidig med at støjen i baggrunden er så vidt muligt isoleret.

Alt i alt en fin hovedtelefon til prisen – dog er det bemærkelsesværdigt, at vi efter analysen er mest imponeret over mikrofonen og ikke selve lydoplevelsen.

Videoanmeldelse:

Fordele ved Sennheiser HD 4.50

 • Godkendt lyd
 • Super god mikrofon
 • Minimalistisk stilrent design

Mere om Sennheiser HD 4.50

Batteritiden på Sennheiser er lang. 19 timer med støjreduktion og helt op til 25 uden. Dette gør, at du snildt kane tage hovedtelefonen med på farten uden at tænke på om hovedtelefonen kan klare sig hele turen.

Sennheiser HD 4.50 er konstrueret af plastik og falsk læder på ørekopperne. Dette får den til at føles skrøbelig, selvom hovedtelefonen er meget holdbar. Det virker som værende en fejldisponering af Sennheiser, da resten af hovedtelefonen ikke udstråler ”plastik”.

Hovedtelefonen fås kun i sort med grå metalliske farver. Dette passer fint til udtrykket og får hovedtelefonen til at ligne et kvalitetsprodukt.

Near Field Communication også kaldet NFC, gør parringen øjeblikkelig med kompatible enheder. Dette virker ekstremt godt.

En fin hovedtelefon som vil løse dine behov.

Du kan læse om robotplæneklippere, lysterapilamper og soundbars her!

Creative Aurvana Platinum – anmelderroste hovedtelefoner

Creative Aurvana Platinum hovedtelefon

Creative har længe været en spiller på det danske hovedtelefon-marked. De har igennem mange år opbygget en stor know-how indenfor lyd, og da de kun sælger lydprodukter ved man, at man har med en specialist at gøre. Creative Aurvana Platinum er deres flagskibsmodel.

Hovedtelefonen er skabt til den perfekte lyd, hvorfor den er parat til at indtage klassens førerposition.

Lyden føles livagtig, og er omhyggeligt tunet til at levere forrygende bas i balance med en tydelig vokal og uberørte diskanttoner.

Designet er virkelig lækkert og ser luksuriøst ud. Det brune look giver lidt kant ift. de mange andre hovedtelefoner der findes på markedet i dag, markedet er proppet med sorte/grå hovedtelefoner med et råt aluminiumslook.

Aurvana Platinum er blevet ekstremt godt modtaget af diverse testmagasiner samt forbrugerne. Mange kalder dette produkt for det bedste produkt lavet af Creative. Det synes vi også.

Videoanmeldelse:

Fordele ved Creative Aurvana Platinum

 • Ekstremt høj lydkvalitet
 • Luksuriøst design
 • Fin batteritid
 • Brugervenlige funktioner

Mere om Creative Aurvana Platinum

Den sidste hovedtelefon i denne sammenligning. Og sikke en hovedtelefon vi slutter af med.

Aurvana Platinum er, som sagt, rost til skyerne af diverse testmagasiner og forbrugere. Og med god grund. En super fed hovedtelefon.

Komforten er i top og det føles som at man bære rundt på en sky, der så ovenikøbet, spiller en super fed lyd.

Near Field Communication er inkluderet i denne hovedtelefon, hvorfor du blot skal trykke en enkelt gang for at forbinde med dit device. Yderligere kan du have 2 forskellige elektroniske devices forbundet på samme tid, hvilket er super fedt hvis du sidder med din computer i skødet og telefonen i lommen.

Alt i alt en super fed hovedtelefon, som afrunder artiklen med et brag.

 

Beskrivelse af kilder og tests

Testberichte.de

Testberichte er en tysk side, som sammenligner tests af mange forskellige produkter, og samler det hele et sted. De benytter sig af data og anmeldelser fra mange forskellige tyske testmagasiner, kundeanmeldelser og meget mere. 

Testberichte har samlet tests af flere forskellige høretelefoner. De har heriblandt også flere anmeldelser af Monitor II A.N.C. fra Marshall. Her er lydniveauet den kvalitet, som eksperterne har haft mest fokus på, og Monitor II A.N.C. klarer sig rigtig godt. 

Testen er udført: juli 2020
Du kan se testen her 

Testberichte.de har også bragt en anden test af Monitor II A.N.C. Her er høretelefonerne blevet vurderet på parametre som tone, Bluetooth, holdbarhed og forurenende stoffer. 

Marshall Monitor II A.N.C. præsterer godt, og eksperterne giver den ros på de fleste punkter. De konkluderer, at modellen er god, og den får en høj rating. 

Testen er udført: juli 2020
Du kan se testen her

Eksperterne fra den tyske testside har også bragt en test af IO-6 fra Dali. Modellen er blevet testet sammen med en lang række andre produkter, og de er blevet vurderet på parametre som lyd, udstyr og håndværk. 

IO-6 præsterer godt i testen, hvor den afbalancerede lyd og den gode støjreduktion er blandt de fordele, som bliver fremhævet. 

Testen er udført: juni 2020
Du kan se testen her

WhatHiFi

WhatHiFi går op i at bringe de seneste nye indenfor hjemmebiografer og teknologi. De bringer desuden anmeldelser, tips og tricks, videoer og meget mere. De kommer med råd, så du kan gøre det bedste køb. De er uafhængige og laver derfor ærlige anmeldelser. 

WhatHiFi har lavet en grundig anmeldelse af IO-6 høretelefonerne fra Dali. De har bedømt produktet ud fra parametrene: komfort, konstruktion og lyd. I komfort og konstruktion scorer IO-6 5 ud af 5 mulige og i lyd 4 ud af 5 mulige. Samlet set vægter lyden mere, så samlet får høretelefonerne en score på 4 ud af 5. 

Testen er udført: 2020
Du kan se testen her

FAQ

Hvilke trådløse høretelefoner er de bedste på markedet?

Hvilke trådløse høretelefoner der er de bedste, det afhænger i høj grad af dine personlige præferencer og behov. Nogle eksempler på nogle super gode trådløse høretelefoner, som du bør tjekke ud, er dog Bose Noise Cancelling Headphones 700, JBL Live 650TNC og Bose QuietComfort 35 wireless headphones ii.

Hvordan vælger jeg et par trådløse høretelefoner?

Når du skal vælge et par trådløse høretelefoner, så er der nogle egenskaber og lignende, som du bør tage stilling til og overveje. For eksempel bør du tænke over, hvor lang en batterilevetid, du ønsker, at høretelefonerne skal have. Dertil så bør du også gå efter en kort opladningstid.

Kan trådløse høretelefoner skade hjernen?

Der er ingen undersøgelser, som peger på, at trådløse høretelefoner kan skade hjernen. Det har ikke været muligt at påvise at radiofrekvens-stråling kan påvirke hjernen negativt ved for eksempel at føre til vækst af kræftceller. Du skal dermed ikke være bange for at bruge trådløse høretelefoner.

Er det sikrere at bruge over-ear høretelefoner?

Når det kommer til den generelle sikkerhed ved at bruge høretelefoner, så er over-ear ikke sikrerer end in-ear, da høretelefoner ved korrekt brug ikke skader dine øre eller hjerne. Dog får du ofte en bedre lydkvalitet, såvel som en bedre blokering af udefrakommende lyde med over-ear høretelefoner.


Denne side er anmeldt af: Lea T. Jeppesen Rating 10/10

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

Find mere information her

Hvis du er typen, der elsker at have lyd i ørene på jernhesten, kan du med fordel læse vores artikler om elcykler, cykelcomputere og cykelhjelme her.

Du kan også finde inspiration i Høretelefoner test – De bedste høretelefoner til løb og fritid skrevet af forbrugsguiden.dk.

Hovedtelefon: De bedste i test

 • Dali IO-6
 • Bose Noise Cancelling Headphones 700
 • Marshall Monitor II A.N.C.
 • B&O BeoPlay H9i
 • Soundliving Soul Silver
 • JBL LIVE 650BTNC
 • Bose QuietComfort 35 wireless headphones ii
 • Microsoft Surface Headphones
 • Sony WH-1000XM3
 • Havit F9
 • JVC S90
 • JBL Everest Elite 750NC
 • Sony WH-CH700N