Test-oversigt: De 7 bedste bærbare computere til dine behov

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

ANNONCER

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Test-oversigt: De 7 bedste bærbare computere til dine behov

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

I dag er det næsten umuligt at leve uden en bærbar computer, da de kan alt fra at tjekke netbanken, streame og surfe på nettet. Men med alle de forskellige modeller på markedet, kan det være svært at finde den, der passer til dig.

Bærbare computere findes i alle prisklasser, og det er derfor vigtigt at vide, hvad man skal bruge den til, så budgettet kan lægges efter dine behov. Læs med i vores oversigt for at blive klogere på hvilken bærbar, du skal have fat i.

Vil du have størst værdi for pengene, kan du med fordel købe en brugt computer fra den danske webshop, Refurb, der f.eks. opkøber computere fra virksomheder og derefter sætter dem i stand.

Vores favorit computere

Apple MacBook Air M2
Lager
Bedst i test

Apple MacBook Air M2

Gå til bedste pris
8.999 Kr. hos Elgiganten
Læs mere
Lager
Dell XPS 15 OLED
Lager
Windows andenplads

Dell XPS 15 OLED

Gå til bedste pris
18.499 Kr. hos Proshop.dk
Læs mere
Lager
Razer Blade 16
Lager
Bedste gaming-laptop til premium pris

Razer Blade 16

Gå til bedste pris
39.964 Kr. hos happii.dk
Læs mere
Lager
Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11
Lager
Bedste bærbare arbejdscomputer

Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11

Gå til bedste pris
16.120 Kr. hos Power
Læs mere
Lager
Gaming-laptop af høj kvalitet til prisen

ASUS ROG Zephyrus G14

Gå til bedste pris Læs mere
HP Notebook 2-i-1 Spectre X360 14
Lager
God 2-i-1 bærbar computer

HP Notebook 2-i-1 Spectre X360 14

Gå til bedste pris
8.900 Kr. hos Power
Læs mere
Lager
Microsoft Surface Laptop Go 2
Lager
God værdi for pengene

Microsoft Surface Laptop Go 2

Gå til bedste pris
4.829 Kr. hos Power
Læs mere
Lager

Seneste ændring:

“Vi har lavet dybdegående research og analyseret produkternes specifikationer og funktioner for at kunne lave en detaljeret sammenligning. Det har resulteret i, at vi i vores artikel har fået en stor sammenligningstabel, der giver et grundigt overblik over de vigtigste produktegenskaber, specifikationer og bruger- og ekspertanmeldelser. Tabellen har til formål at give dig en bedre forståelse af computere, så din beslutning i højere grad træffes ud fra et informeret grundlag.”

Tidligere ændringer:

1. september 2023

Vi har rykket Lenovo Yoga 9i Gen 8 til sektionen med tidligere anmeldte produkter, da vi ikke længere kunne finde det på lager ved nogen forhandlere.

25. juli 2023

Vi opdaterede vores artikel den 25/07/2023 med 8 nye og godt anmeldte produkter. Listen indeholder testvindere som Apple Macbook Air M2, Dell XPS 15 OLED, Razer Blade 16 og Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11. Yderligere produkter omfatter vores valg afhængigt af værdi og ydeevne, der herunder omfatter modeller som ASUS ROG Zephyrus G14, HP Notebook 2-i-1 Spectre X360 14, Lenovo Yoga 9i Gen 8 og Microsoft Surface Laptop Go 2, som også alle har fået gode anmeldelser fra forskellige anmeldere.

23. januar 2023

Vi har rykket Asus ZenBook 13 OLED til outlet sektionen.

Vi har rykket Dynabook Protege X30-F til outlet sektionen.

10. august 2022

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Hvad skal du overveje, når du køber en bærbar computer?

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 7 bedste bærbare computere i test-guiden 2024:

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bedst i test test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Apple MacBook Air M2 - Ny generation af MacBook med bedre ydeevne og batterilevetid

 • Bedste MacBook på pcmag.com med 4,5/5 stjerner
 • Bedste samlede bærbare computer fra techradar.com med 4,5/5 stjerner
 • Bedste samlede bærbare computer fra cnet.com
 • 4,8/5 stjerner på Amazon.com med 2000+ brugeranmeldelser

Når du dykker ned i funktionerne og specifikationerne på Apples MacBook Air M2, bliver du mødt af fremskridt inden for både video- og lydteknologi. Apples fokus på high-end multimedieproduktion og -gengivelse er fordelagtig for de kreative personer, som værdsætter den problemfrie integration og øgede kvalitet, som modellen tilbyder.

Apple MacBook Air M2
Bedst i test

Dagens bedste priser og tilbud på Apple MacBook Air M2:

 • Op til 18 timers batterilevetid
 • Ny generation af M2 Apple CPU
 • 1080p HD-kamera og tre mikrofoner

Anmeldelse: Produktanalyse af Apple MacBook Air M2

SPECIFIKATIONER

 • CPU: Apple M2-chipset; 8 cores, 3,49 GHz, L2 16 MB cache
 • GPU: Apple GPU, 10 cores, 3,6 TFLOPs
 • RAM: LPDDR5 SDRAM, 8GB
 • Lagring: 512 GB SSD
 • Skærm: 13,6" størrelse, 2560 x 1664 native opløsning
 • Batteri: 52,6 Wh litiumpolymerbatteri med 18 timers driftstid
 • Porte: Opladningsport, 3,5 mm jackstik, to Thunderbolt/USB 4-porte
 • Trådløs forbindelse: Wi-Fi 6, Bluetooth 5.3
 • Operativsystem: MacOS
 • Størrelse: 1,13 x 30,41 x 21,5 cm
 • Vægt: 1,24 kg

Nyt chipset med høj ydeevne
Den nyeste MacBook Air-model kommer med en ny generation af Apples M2-CPU, som er et teknologisk gennembrud inden for computerydelse til private personer. Sammenlignet med konkurrerende modeller, der bruger mere generiske chipset, giver M2-CPU’en mulighed for effektiv multitasking og hurtigere behandling hastigheder, med særligt fokus på videogengivelse og lydbehandling. Herunder er eksempelvis redigering af fotos i høj opløsning eller gengivelse af 4K-videoer betydeligt mere jævnt og hurtigere på den M2-udstyrede MacBook Air, og det samme gælder for lydkvaliteten.

God video- og lydkvalitet
Modellen har avancerede video- og lydfunktioner, herunder et 1080p HD-kamera samt tre mikrofoner. og kombination giver dig mulighed for en god videokonference oplevelse sammenlignet med almindelige bærbare computere, hvor et 720p-kamera og et grundlæggende mikrofonsystem anvende. I nutidens fjernarbejde og læringsmiljøer gør den klare kommunikation, som Macbook Air-modellen tilbyder, en betydelig forskel. Derudover er MacBooks berømt for deres lydafspilningssystemer i høj kvalitet og med funktioner som Spatial Audio.

Ekstra lang batterilevetid
Modellen indebærer desuden også en batterilevetid på op til 18 timer, hvilket er en fordel i forhold til mange af de alternative modeller, som har en gennemsnitlig batterilevetid på 10-12 timer. Det betyder dermed også, at modellen giver dig mulighed for at arbejde, spille eller streame hele dagen uden at skulle bekymre dig om at finde en oplader. Derudover gør den lange batterilevetid også modellen velegnet til rejsende, freelancere eller studerende, der ofte er på farten.

Hvad siger brugere og eksperter om Apple MacBook Air M2?

Både ekspert- og brugeranmeldelser af modellen er positive, og herunder har den modtaget priser fra flere forskellige testpersoner, men vi har valgt dem fra de mest pålidelige kilder. Anmeldere fra pcmag.com kalder modellen “den mest ikoniske laptop i historien”, mens andre på cnet.com kalder den for “den mest universelt anvendelige laptop i Apples sortiment”, og derudover udtaler anmeldere fra Tech Radar også, at det er “den bedste laptop, man kan købe for penge lige nu”.

De høje karakterer kommer af, at modellen er en fordelagtig og alsidig model, der tilbyder høj ydeevne, lang batterilevetid og et elegant design. Herunder er brugerne lige så tilfredse med modellen og omtaler den som værende “fantastisk” og en “betydelig forbedring i forhold til M1”, og de nævner særlig dens letvægtsdesign, lange batterilevetid og gode ydeevne.

Mere om Apple MacBook Air M2

SPECIFIKATIONER

 • CPU: Apple M2-chipset; 8 cores, 3,49 GHz, L2 16 MB cache
 • GPU: Apple GPU, 10 cores, 3,6 TFLOPs
 • RAM: LPDDR5 SDRAM, 8GB
 • Lagring: 512 GB SSD
 • Skærm: 13,6" størrelse, 2560 x 1664 native opløsning
 • Batteri: 52,6 Wh litiumpolymerbatteri med 18 timers driftstid
 • Porte: Opladningsport, 3,5 mm jackstik, to Thunderbolt/USB 4-porte
 • Trådløs forbindelse: Wi-Fi 6, Bluetooth 5.3
 • Operativsystem: MacOS
 • Størrelse: 1,13 x 30,41 x 21,5 cm
 • Vægt: 1,24 kg

Redaktørens vurdering

MacBook Air-modellen har flere fordelagtige opgraderinger at byde på, og den nye generation af M2-chipsettet overgår flere af konkurrenterne. Derudover giver modellens større skærm og opløsning sammenlignet med den tidligere M1-model en mere fordybende skærmoplevelse.Apple har længe været førende på markedet, når det gælder batterilevetid, og M2-modellen er ikke anderledes med op til 18 timers batterilevetid, hvilket gør den velegnet til dig, der ofte er på farten. Desuden er enheden tynd, let og bærbar, hvilket også gør det nemmere for dig at bære rundt på den.

På den anden side kan det begrænsede antal porte og tilpasningsmuligheder være en ulempe for nogle brugere, der har brug for mere alsidighed, men det er det velkendte kompromis med macbooks, og hvis du er fan af mærket, er det ikke sandsynligt, at begrænsningen påvirker din beslutning. For dig, der er på udkig efter en MacBook, vurderer vi, at modellen er et godt sted at starte, da både eksperter og brugere løbende kalder den for den bedste bærbare computer på det nuværende marked.

Fordele og ulemper ved Apple MacBook Air M2

Fordele

 • Ny generation af chipset giver bedre ydeevne
 • Større skærm og opløsning end M1-modellen
 • Højeste batterilevetid på markedet i øjeblikket
 • Tynd, let og bærbart design
 • 1080p HD-kamera

Ulemper

 • Begrænset antal porte og tilpasningsmuligheder
Windows andenplads test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Dell XPS 15 OLED - Top processor og skarp skærmkvalitet

 • Bedste Windows Laptop-pris fra tomsguide.com
 • 5/5 stjerner hos techradar.com
 • 4,5/5 stjerner hos pcmag.com

Modellen fra Dell er udstyret med et bredt udvalg af porte, som skaber balance mellem brugervenlighed og design. Herunder er den finjusterede integration fordelagtig for dig, der ofte har gang i flere projekter og for digitale kreatører, der værdsætter et effektivt arbejdsflow og problemfri sammenkobling af enheder. Det gør den også velegnet til dig, der er på udkig efter en bærbar computer, som kan erstatte din stationære computer.

Dell XPS 15 OLED
Windows andenplads

Dagens bedste priser og tilbud på Dell XPS 15 OLED:

 • Stor 3,5K OLED touch-skærm
 • 12. generations Intel CPU
 • Bredt udvalg af porte

Anmeldelse: Produktanalyse af Dell XPS 15 OLED

SPECIFIKATIONER

 • CPU: Intel Core i7-12700H, 3.5GHz, 6 cores, 24Mb Intel Smart Cache
 • GPU: Nvidia GeForce RTX 3050 Ti, GDDR5 4 GB hukommelse
 • RAM: LPDDR5 32GB
 • Lagring: 1 TB SSD
 • Skærm: 15,6" størrelse, 3456 x 2160 native opløsning, OLED
 • Batteri: 86 Wh litium-ion-batteri med 12 timers batterilevetid
 • Porte: 1 x USB 3.2 Gen 2 Type-C, 2 x Thunderbolt 4, 1 x 3,5 mm combo-stik, 1 x SD-kortplads, 1 x Kensington-lås
 • Trådløs forbindelse: Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.1
 • Operativsystem: Windows 11
 • Størrelse: 1,8 x 34,54 x 23,1 cm
 • Vægt: 1,95 kg

OLED-touch skærm
En af de mest fremtrædende egenskaber ved modellen fra Dell er den store 3,5K OLED-touch skærm med en opløsning, der leverer høj billedkvalitet, levende farver samt dyb sort. I modsætning til standard LED-skærme i konkurrerende bærbare computere giver OLED-skærmen bedre kontrast og farvenøjagtighed, hvilket forbedrer din brugeroplevelse, uanset om du bruger computeren til gaming, professionel videoredigering eller til at se film. Derudover har modellen en touchskærm, der giver dig mulighed for hurtigt at få adgang til kontrolelementer.

Ny generation af udstyr
Modellen fra Dell er udstyret med en 12. generations Intel Core i7-12700H-processor, som adskiller computeren fra mange af konkurrenterne, der stadig anvender ældre generationers processorer. Den muliggør også effektiv multitasking og håndterer nemt tunge softwareprogrammer. Dermed kan du forvente problemfri ydeevne, selv med flere krævende opgaver kørende samtidig.

Brugerdefinerbare opsætninger
Modellen har et bredt udvalg af porte, der passer til flere forskellige og eksterne enheder. Herunder har modellen en USB 3.2 Gen 2 Type-C, to Thunderbolt 4 porte, som også kaldes USB Type-C, et 3,5 mm combo-stik, et SD-kort-slot og en Kensington-lås. Dermed overgår modellen mange af sine konkurrenter på markedet, da de fleste tilbyder færre porte eller knap så mange forskellige typer af porte. Modellens udvalg af tilslutningsmuligheder forbedrer dermed den bærbare computers alsidighed, hvilket gør den til et godt valg for dig med forskellige tilslutningsbehov.

Hvad siger eksperterne om Dell XPS 15 OLED?

Ekspertanmeldere rangerer modellen højt blandt andre konkurrerende modeller, med fremtrædende funktioner som dens tekniske ydeevne, skærm med HD-videokvalitet, samt omtale af dens design, komfortable tastatur og bærbarhed.

Herunder udtaler Pcmag, at modellen er “det ypperste inden for bærbare computere, der erstatter stationære computere”. Techradar omtaler også modellen som “den perfekte computer til de fleste Windows-brugere”, og testpersoner fra tomsguide.com kalder modellen “den bedste 15-tommers Windows-laptop på markedet”.

Det væsentligste er dog, at de fleste anmeldere er imponerede over de nyeste opgraderinger på modellen og derfor mener, at den er anbefalelsesværdig.

Mere om Dell XPS 15 OLED

SPECIFIKATIONER

 • CPU: Intel Core i7-12700H, 3.5GHz, 6 cores, 24Mb Intel Smart Cache
 • GPU: Nvidia GeForce RTX 3050 Ti, GDDR5 4 GB hukommelse
 • RAM: LPDDR5 32GB
 • Lagring: 1 TB SSD
 • Skærm: 15,6" størrelse, 3456 x 2160 native opløsning, OLED
 • Batteri: 86 Wh litium-ion-batteri med 12 timers batterilevetid
 • Porte: 1 x USB 3.2 Gen 2 Type-C, 2 x Thunderbolt 4, 1 x 3,5 mm combo-stik, 1 x SD-kortplads, 1 x Kensington-lås
 • Trådløs forbindelse: Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.1
 • Operativsystem: Windows 11
 • Størrelse: 1,8 x 34,54 x 23,1 cm
 • Vægt: 1,95 kg

Redaktørens vurdering

Computeren fra Dell er et godt valg for dig, der prioriterer høj ydeevne, da modellen er drevet af 12. generations Intel Alder Lake CPU og kombineret med 32 GB RAM, leverer den hurtige og effektive resultater, mens dens 15-tommer og 3,5K OLED-skærm giver en god visuel oplevelse. Derudover giver modellens brede vifte af porte dig mulighed for at indrette dig derhjemme med computeren, og dertil er modellen både letvægtig samtidig med at den har et elegant design.

Nogle mener, at der kunne have været inkluderet en bedre GPU, og selvom det er tilfældet, at den kan køre nyere, grafiktunge spil, kan den næppe forventes at tilbyde billedhastigheder som dedikerede triple-A gaming-maskiner, og derfor mener vi, at sammenligninger er en smule uretfærdige. Afslutningsvis mener vi, at modellen fra Dell er en god mulighed for dig, der søger en blanding af høj ydeevne, funktionalitet og flot design.

Fordele og ulemper ved Dell XPS 15 OLED

Fordele

 • 12. generations Intel Alder Lake CPU og 32 GB RAM
 • 15 tommer skærm med 3,5K OLED-videokvalitet
 • Slot til SD-kort inkluderet
 • Let i forhold til sin størrelse og batterikapacitet

Ulemper

 • Kameraet kunne være bedre
 • Kunne have haft en bedre GPU
Bedste gaming-laptop til premium pris test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Razer Blade 16 - den bedste gaming-laptop på markedet

 • Editor's Choice hos pcworld.com
 • 4,5/5 stjerner hos fra ultrabookreview.com
 • 8/10 stjerner hos verge.com

Modellen fra Razer indebærer komponenter i høj kvalitet, og den er velegnet til dig, der søger en gaming-oplevelse på næste niveau, da modellen er designet med gamere i tankerne, hvilket sikrer, at den bærbare computer klarer selv de mest krævende virtuelle oplevelser.

Razer Blade 16
Bedste gaming-laptop til premium pris

Dagens bedste priser og tilbud på Razer Blade 16:

 • Komponenter i kvalitet for optimal ydeevne
 • Designet med den karakteristiske farver
 • Dual-mode-skærm: mini-LED, 4K eller 1080p

Anmeldelse: Produktanalyse af Razer Blade 16

SPECIFIKATIONER

 • CPU: Intel i9 13950HX; 5,5 GHz (turbo clock), 24 cores, 36MB Cache
 • GPU: Intel Iris Xe Graphics + Nvidia GeForce RTX 4090, GDDR6X 24GB
 • RAM: DDR5- 5200MHz 32GB
 • Lagring: 2 TB SSD
 • Skærm: 16" størrelse, 2560 x 1600 eller 1900 x 1200
 • Opløsning: 120 Hz opdateringshastighed med 4K UHD eller 240 Hz opdateringshastighed med 1080p FHD; mini-LED
 • Batteri: 95,2 Wh 4-cellers Li-ion-batteri med 13,5 timers driftstid
 • Porte: 2 x Thunderbolt 4 (USB-C), UHS-II SD-kortlæser, 3 x USB 3.2 Gen 2 Type-A, 1 x HDMI 2.1
 • Trådløs forbindelse: Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2, Killer Wireless-AX211
 • Operativsystem: Windows 11
 • Størrelse: 2,1 x 35,5 x 24,4 cm
 • Vægt: 2,45 kg

Høj ydeevne sikrer problemfri gaming
Modellen fra Razer har en Intel i9 13950HX-processor med en turbo-hastighed på 5,5 GHz samt 24 cores, og sammen med den avancerede Nvidia GeForce RTX 4090 GPU er laptoppen udstyret til at håndtere de mest krævende opgaver og computerspil. Sammenlignet med andre laptops på markedet er der blot få, der matcher den rå processorkraft og de grafiske evner, som modellen fra Razer tilbyder, og den er også favorit i benchmark-tests hos de fleste anmeldere. Herunder betyder modellens egenskaber,at du er sikret hurtigere indlæsningstider, jævnere computerspil og effektiv multitasking.

Alsidig skærm til High Definition-medier eller gaming
Modellens dual-mode-skærmen er en anden fordelagtig funktion, og du har mulighed for at vælge mellem en mini-LED 4K-skærm ved 120 Hz, som er velegnet til spil med mange detaljer og mediearbejde eller en 1080p-skærm med en hurtig opdateringshastighed på 240 Hz til konkurrencepræget spil. Selvom modellen er designet med gaming i tankerne, gør dens tilpasningsevne, at den er velegnet til de fleste af dine computeropgaver, uanset om det omfatter gaming.

Eksklusivt og matsort design
Modellens konstruktion afspejler Razers fokus på håndværk af høj kvalitet, og modellen designet i en matsort farve med baggrundsbelyst tastatur. Hertil giver det karakteristiske Razer-design et indtryk af en laptop i høj kvalitet, og selvom udseendet ofte kommer i anden række efter ydeevnen, overgår Razer de fleste konkurrenter på den front.

Hvad siger eksperterne om Razer Blade 16?

Modellens anmeldelserne er positive, og vi har hertil fundet flere anmeldere, der er særligt begejstrede for computeren, hvor personer fra verge.com blandt andet udtaler, at modellen ‘helt sikkert leverer en af de bedste spiloplevelser, man nogensinde har haft på en laptop’. Herunder er anmelderne imponerede over dual-mode-skærmen, kvalitetsopbygningen, det brede udvalg af porte og ifølge flere personer, er den en af de bedste modeller til gaming på markedet.

Mere om Razer Blade 16

SPECIFIKATIONER

 • CPU: Intel i9 13950HX; 5,5 GHz (turbo clock), 24 cores, 36MB Cache
 • GPU: Intel Iris Xe Graphics + Nvidia GeForce RTX 4090, GDDR6X 24GB
 • RAM: DDR5- 5200MHz 32GB
 • Lagring: 2 TB SSD
 • Skærm: 16" størrelse, 2560 x 1600 eller 1900 x 1200
 • Opløsning: 120 Hz opdateringshastighed med 4K UHD eller 240 Hz opdateringshastighed med 1080p FHD; mini-LED
 • Batteri: 95,2 Wh 4-cellers Li-ion-batteri med 13,5 timers driftstid
 • Porte: 2 x Thunderbolt 4 (USB-C), UHS-II SD-kortlæser, 3 x USB 3.2 Gen 2 Type-A, 1 x HDMI 2.1
 • Trådløs forbindelse: Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2, Killer Wireless-AX211
 • Operativsystem: Windows 11
 • Størrelse: 2,1 x 35,5 x 24,4 cm
 • Vægt: 2,45 kg

Redaktørens vurdering

Modellen fra Razer tilbyder høj processorkraft samtidig med, at den passer til forskellige opsætninger grundet sit brede udvalg af porte sammen med sin dual-mode-skærm.

Herunder nævner vil du dog opleve blæserstøj samt at computeren bliver varm under kraftig brug, men det er dog et forventet resultat for de fleste bærbare gaming-computere, og det kan derfor være nødvendigt at investere i et par separate kølere, især hvis du gerne vil spille mere intensivt. Den eneste ulempe ved modellen er dog den store touchpad, som til tider kan være i vejen og afbryde aktiviteten, og som især kan være forstyrrende under hurtige computerspil.

Derudover har du uden ‘palm rejection’ eller ‘detectable zones’ muligvis brug for et dedikeret tastatur, og med modellens flere USB-porte er det nemt at tilslutte, og hertil bruges bærbare computere fra Razer ofte som erstatning for stationære opsætninger. Alt i alt mener vi, at modellen fra Razer Blade et fordelagtigt udstyr til både professionelle og almindelige gamere, som tilbyder grafik og ydeevne i høj kvalitet, der klarer enhver type gaming, hvilket gør det prisen værd.

Fordele og ulemper ved Razer Blade 16

Fordele

 • Komponenter i høj kvalitet
 • Dobbelt UHD/FHD-skærme
 • Forskellige porte inklusiv HDMI 2.1 displayport
 • De fleste komponenter kan opgraderes
 • Robust konstruktion i matsort design

Ulemper

 • Touchpad kan komme i vejen med software justering
Bedste bærbare arbejdscomputer test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 - Letvægts laptop til erhvervsbrug

 • 5/5 stjerner hos pcmag.com
 • 8,4/10 bedømmelse hos rtings.com
 • Best Business Laptop award hos pcmag.com og digitaltrends.com

Modellen fra Lenovo skiller sig ud på markedet som en af de bedste business laptops. Alt fra letvægtsdesignet og det enkle og hurtige tastatur til batteristrøm afbalanceret med arbejdsdygtige chipsæt gør den ideel til professionelle, der har brug for en effektiv og bærbar enhed.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11
Bedste bærbare arbejdscomputer

Dagens bedste priser og tilbud på Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11:

 • Tastatur i høj kvalitet
 • Genanvendt aluminium, kulstof og magnesium
 • Valg af porte, 1080p-kamera og meget mere

Anmeldelse: Produktanalyse af Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11

SPECIFIKATIONER

 • CPU: 13. generation Intel i7-1355U; 1,7 GHz, L2 12 MB Cache
 • GPU: Intel Iris Xe-grafik
 • RAM: LPDDR5 16GB
 • Lagring: 512 GB SSD
 • Skærm: 14" størrelse, 1920 x 1200 native opløsning
 • Batteri: 57 Wh litiumpolymerbatteri med 11 timers batterilevetid
 • Porte: 2 x USB 3.2 Gen 2 Type-C, 2x USB4 Thunderbolt, 1 x 3,5 mm combo-stik, HDMI
 • Trådløs forbindelse: Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.1
 • Operativsystem: Windows 11
 • Størrelse: 1,53 x 31,56 x 22,25 cm
 • Vægt: 1,12 kg

Genbrugte, holdbare og lette materialer
Computeren er designet med en blanding af lette materialer som aluminium, kulstof og magnesium til at bygge kroppen på den bærbare computer, og i kombination med et smart design giver det modellen en relativt lille størrelse og en let vægt på blot 1,4 kg. Det er en af hovedårsagerne til, at Lenovo er i front på markedet for computere til erhvervsbrug, da den gør det nemmere at bære den frem og tilbage til møder eller at transportere dig rundt med den på travle hverdage.

Tastatur sikrer nem og ubesværet skrivning
Alle de ekspertanmeldelser, vi har læst, har nævnt Lenovos tastatur som værende fordelagtig, og på trods af. at det kan virke som en sekundær funktion, er et godt og responsivt tastatur afgørende for dig, der arbejder mange timer ved en bærbar computer. Modellens tastatur er matsort med let baggrundsbelyste taster, der giver hurtig feedback, når du trykker på dem. Tastaturet har en størrelse med plads nok til begge hænder, og alle tasterne er indenfor rækkevidde, så dine fingre ikke overanstrenges.

Ekstra funktioner for optimal arbejdsoplevelse
Modellen har et udvalg af porte magen til Lenovos tidligere modeller. Herunder indebærer det alt det nødvendige til at lave en arbejdsstation med en stationær opsætning inklusiv en HDMI-port til skærmforbindelse og to USB 4 thunderbolt-porte til enten hurtig filoverførsel eller tilslutning af vigtigt udstyr, der har brug for den hurtige respons. Den nye model kommer også med et 1080p-kamera, som sikrer dig god kvalitet på dine videomøder, og derudover har Lenovo fokus på sikkerhed, så ligesom de tidligere modeller kommer modellen også med en hurtig fingeraftryksscanner. De vigtigste opgraderinger i computeren er kommet gennem software, men den har dog også et kameraovertræk samt en valgfri sikkerhedsfunktion, som ved hjælp af kameraet advarer dig, hvis nogen står bag dig.

Hvad siger eksperterne om Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11?

Som tidligere nævnt er vi ikke stødt på en ekspertanmeldelse, der ikke har nævnt modellens tastatur, og derudover roser testpersoner også modellen for sit holdbare, men alligevel bærbare design og dens egenskaber kombineret med en batterilevetid over gennemsnittet på markedet. Herunder konkluderer Pcmag.com: “Den er stadig den bedste allround-laptop på markedet og endnu en gang vinder af Editors’ Choice-prisen”, mens personerne på digitaltrends.com udtaler: “Den nyeste model cementerer ThinkPad X1 Carbon som den førende maskine i business-klassen”.

Mere om Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11

SPECIFIKATIONER

 • CPU: 13. generation Intel i7-1355U; 1,7 GHz, L2 12 MB Cache
 • GPU: Intel Iris Xe-grafik
 • RAM: LPDDR5 16GB
 • Lagring: 512 GB SSD
 • Skærm: 14" størrelse, 1920 x 1200 native opløsning
 • Batteri: 57 Wh litiumpolymerbatteri med 11 timers batterilevetid
 • Porte: 2 x USB 3.2 Gen 2 Type-C, 2x USB4 Thunderbolt, 1 x 3,5 mm combo-stik, HDMI
 • Trådløs forbindelse: Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.1
 • Operativsystem: Windows 11
 • Størrelse: 1,53 x 31,56 x 22,25 cm
 • Vægt: 1,12 kg

Redaktørens vurdering

Efter vores mening, er det værd at overveje en opgradering af din computer til modellen fra Lenovo, og med de nyeste ændringer inden for processorkraft, hvor man er gået over til low-power CPU’er, rammer modellen en god balance mellem ydeevne og batterilevetid, og viser sig at være et godt valg for dig, der leder efter en fordelagtig computer til arbejdet. Derudover velegner det lette og bærbare design sig yderligere til dig, der arbejder på farten og ofte går fra møde til møde, samtidig med at den bevarer alsidigheden fra tidligere modeller med et bredt udvalg af porte, som hurtigt kan tilpasse computeren til en stationær arbejdsstation.

Det bør dog nævnes, at modellens samlede ydeevne er begrænset til arbejdsrelaterede opgaver og modellen derfor ikke præsterer lige så godt, når du anvender den til gaming eller videoredigering. Det er dog samtidig det forventede kompromis med modellerne, da Thinkpad-serien fra Lenovo fokuserer på at levere en afbalanceret ydeevne for bærbare arbejdscomputere. Uanset om du køber nye computere til kontoret eller leder efter en opgradering til din egen professionelle opsætning, mener vi derfor, at modellen fra Lenovo er et godt valg.

Fordele og ulemper ved Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11

Fordele

 • Nyeste generation af Intel CPU
 • Optimeret batterilevetid og ydeevne
 • Komfortabelt og brugervenligt tastatur
 • Bredt udvalg af porte
 • Let og bærbart design
 • Ekstra sikkerhedsfunktioner

Ulemper

 • Overordnet ydeevne begrænset til arbejdsrelaterede opgaver
Gaming-laptop af høj kvalitet til prisen test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

ASUS ROG Zephyrus G14 - kraftfuld gaming-laptop

 • Bedste gaming-laptop-pris fra theverge.com
 • Bedst til gaming-pris fra tomsguide.com
 • 4,4/5 stjerner på Amazon.com
 • 9/10 stjerner på theverge.com

Modellen fra Asus omfavner AMD’s Ryzen 9 og Radeon RX 6800S og er velegnet til den moderne gamer, da dens hardware positionerer den som et godt valg for dig, der brænder for fordybende spiloplevelser, hvor jævnt spil og grafik i høj opløsning er altafgørende.

ASUS ROG Zephyrus G14
Gaming-laptop af høj kvalitet til prisen

Dagens bedste priser og tilbud på ASUS ROG Zephyrus G14:

 • Dedikeret til gaming-performance
 • Lysstærk og levende 120 Hz-skærm
 • Hurtig filoverførsel og videokomprimering

Anmeldelse: Produktanalyse af Dell ASUS ROG Zephyrus G14

SPECIFIKATIONER

 • CPU: AMD Ryzen 9 6900HS / 3,3 GHz (4,9 GHz) / 16 MB Cache
 • GPU: AMD Radeon RX 6800S, GDDR5 8 GB hukommelse
 • RAM: DDR5 16GB
 • Lagring: 1 TB SSD
 • Skærm: 14" størrelse, 2560 x 1600 native opløsning, 120Hz opdateringsfrekvens
 • Batteri: 76 Wh 4-cellers litium-ion-batteri; ~10 timers driftstid
 • Porte: 2 x USB 3.2 Gen 2 Type-C, 1 x 3,5 mm combo-stik, 1 x microSD-kortplads, HDMI
 • Trådløs forbindelse: Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2
 • Operativsystem: Windows 11
 • Størrelse: 1,95 x 31,2 x 22,7 cm
 • Vægt: 1,72 kg

Høj ydeevne til gaming
Modellen indebærer både AMD’s Ryzen 9 6900HS og Radeon RX 6800S GPU, hvilket gør den til en god performer til gaming, da AMD’s processorserier er designet med fokus på performance under gaming. Sammenlignet med konkurrenterne giver modellens kombination en problemfri ydeevne, også i de nyeste grafisk krævende spil. Derudover er modellen også fordelagtig i andre sammenhænge end gaming, da den også er velegnet til blandt andet videoredigering og rendering applikationer.

Skærm med høj opdateringshastighed
Modellen fra Asus har en 14″ skærm med en opløsning på 2560 x 1600 samt en opdateringshastighed på 120 Hz, hvilket skiller den ud fra de fleste af dens konkurrenter, og med sin levende farvegengivelse leverer modellen en fordybende spiloplevelse. Derudover er dens høje opdateringshastighed ikke blot fordelagtig til gaming, men også til videoafspilning og almindelig hverdagsbrug.

Hastighed og lagring
Med 16 GB DDR5 RAM og en 1 TB SSD giver modellen dig hurtige filoverførsler, hurtige opstartstider samt effektiv multitasking, og herunder er videokomprimering særligt hurtig, hvilket også gør den til en god computer for content creators, da den giver dig en god oplevelse, uanset om du spiller, streamer eller håndterer store arbejdsopgaver på computeren.

Hvad siger brugere og eksperter om ASUS ROG Zephyrus G14?

Tom’s Guide roser modellen fra Asus for dens “stærke gaming og generelle ydeevne, lyse og farverige 120Hz-skærm og lange batterilevetid”, og hertil fortsætter anmeldelsen med at rose modellens slanke og bærbare design samt den kraft, den indeholder i så lille en ramme.

Verges anmeldere er også imponerede og fremhæver den bærbare computers spilydelse og bærbarhed, hvor de især sætter pris på, hvordan modellen balancerer kraft og bærbarhed, hvilket gør den til en fordelagtig computer til både gaming og arbejdsopgaver. Derudover opretholder den også en overordnet høj rating på Amazon, hvor mange brugere roser modellens gode gaming-performance, og flere nævner dens batterilevetid samt bærbare vægt og størrelse.

Mere om ASUS ROG Zephyrus G14

SPECIFIKATIONER

 • CPU: AMD Ryzen 9 6900HS / 3,3 GHz (4,9 GHz) / 16 MB Cache
 • GPU: AMD Radeon RX 6800S, GDDR5 8 GB hukommelse
 • RAM: DDR5 16GB
 • Lagring: 1 TB SSD
 • Skærm: 14" størrelse, 2560 x 1600 native opløsning, 120Hz opdateringsfrekvens
 • Batteri: 76 Wh 4-cellers litium-ion-batteri; ~10 timers driftstid
 • Porte: 2 x USB 3.2 Gen 2 Type-C, 1 x 3,5 mm combo-stik, 1 x microSD-kortplads, HDMI
 • Trådløs forbindelse: Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2
 • Operativsystem: Windows 11
 • Størrelse: 1,95 x 31,2 x 22,7 cm
 • Vægt: 1,72 kg

Redaktørens vurdering

Vi mener, at modellen fra Asus indebærer en række fordele for gamere, da dens specifikationer sikrer en jævn gaming session, der forstærkes af en høj opdateringshastighed på skærmen. Derudover er modellen også alsidig grundet sine mange porte, som blandt andet omfatter HDMI og miniSD som gør, at du både kan tilføje controllere og ekstra skærme.

Desuden skiller modellen sig ud med sin høje batterilevetid, og på trods af sine kraftige komponenter har modellen et tyndt og let design, der gør den bærbar. Det bør dog nævnes, at nogle brugere har fremhævet, at modellen kan overophede og have blæserstøj ved brug, i betragtning af dens kraftige indmad pakket i en kompakt form, kan man dog forvente varme, og gaming-laptops fungerer mest optimalt med kølere, og vi råder dig derfor til at investere i et par stykker, uanset hvilken gaming-laptop du beslutter dig for at købe.

Når alt det er sagt, mener vi, at modellen fra Asus er et godt valg til gaming i sin prisklasse, der både tilbyder høj ydeevne, god grafik og en række funktioner, der gør den nem og enkel at bruge.

Fordele og ulemper ved ASUS ROG Zephyrus G14

Fordele

 • Gode specifikationer til gaming
 • Høj opdateringshastighed på skærmen
 • Mange porte herunder en HDMI-port og et miniSD-kort spor
 • Batterilevetid over gennemsnittet
 • Komfortabelt tastatur

Ulemper

 • Nogle brugere bemærkede overophedning og blæserstøj
God 2-i-1 bærbar computer test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

HP Notebook 2-i-1 Spectre X360 14 - konvertibelt tablet/laptop-design med god grafik

 • Bedste 2-i-1 laptop pris fra theverge.com
 • 9/10 fra theverge.com
 • 9/10 fra cnet.com
 • 8,4/10 fra rtings.com

Laptoppen fra HP er en af de mere alsidige modeller på markedet med sit 2-i-1 design, der inkluderer både en laptop og tablet i én og en skarp 3K OLED-skærm. Herunder er modellen særligt velegnet til grafiske designere og den harmoniserer funktionalitet samt visuel klarhed og præsenterer sig som et godt redskab til både dine kreative og professionelle opgaver.

HP Notebook 2-i-1 Spectre X360 14
God 2-i-1 bærbar computer

Dagens bedste priser og tilbud på HP Notebook 2-i-1 Spectre X360 14:

 • Intel Evo label konvertibel bærbar computer
 • 3K OLED-skærm med 3:2-billedformat
 • Stylus Pen medfølger med 4.096 trykniveauer

Anmeldelse: Produktanalyse af HP Notebook 2-i-1 Spectre X360 14

SPECIFIKATIONER

 • CPU: Intel Core i7-1255U; 4,7 GHz, L3 12 MB Cache, 10 kerner
 • GPU: Intel UHD Graphics
 • RAM: LPDDR4 16GB
 • Lagring: 1 TB SSD
 • Skærm: 13,5" størrelse, 3000 x 2000 native opløsning; 2K, 3K 3:2 OLED
 • Batteri: 66 Wh 4-cellet Li-ion-batteri; ~12 timers driftstid
 • Porte: 1 x USB Type-A, 2x USB4 Thunderbolt, 1 x 3,5 mm combo-stik, microSD-kortlæser
 • Trådløs forbindelse: Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.3
 • Operativsystem: Windows 11
 • Størrelse: 1,69 x 29,8 x 22,04 cm
 • Vægt: 1,36 kg

Konvertibel laptop og tablet
Et afgørende træk ved modellen fra HP er dens konvertible design, som muliggør et dynamisk skift mellem laptop-, stander- og tablet tilstand, hvilket gør den fleksibel og er en stor fordel for dig, der sætter pris på alsidighed i din laptop. Hertil gør den medfølgende stylus pen også, at du nemt kan slippe dig løs på dit digitale lærred, uden at tastaturet kommer i vejen, eller stille den op, så du nemt kan se film. Herunder er de konvertible designs særligt populære blandt kreative personer og grafiske designere, da de er nemme at håndtere, og med Intel Evo-mærket, som blandt andet sikrer optimeret ydeevne, øjeblikkelig opstart og forlænget batterilevetid, er modellen fordelagtig på flere fronter.

Skarpe og levende billeder
3K OLED-skærmen gengiver billeder i høj opløsning med forbedret farvegengivelse, hvilket skaber en god visuel oplevelse for dig, hvilket forstærker oplevelsen for grafiske designere og video editors, der er afhængige af visuelle detaljer. Med en lysstyrke på over 400 nits og et karakteristisk 3:2-format er skærmen også tilpasset Spectres konvertible design og giver dermed detaljerede billeder over en bred og fordybende skærm.

Stylus-pen med høj følsomhed
Med en Stylus Pen forbedres din interaktion på skærmen, hvilket gør modellen velegnet til grafiske designere og notetagere, der foretrækker en mere håndgribelig brugerflade. Herunder har modellens Stylus Pen en følsomhed på 4.096 trykniveauer, og det åbner op for nye muligheder for blandt andet grafiske designere og giver dem et responsivt redskab til det mere komplicerede arbejde. Derudover øger det også oplevelsen for dig, der foretrækker stylus-baseret navigation eller notetagning, og det understreger modellens engagement i alsidighed og brugervenligt design.

Hvad siger eksperterne om HP Notebook 2-i-1 Specter X360 14?

Ekspertanmeldelser af modellen er positive, med ros til dens overordnede ydeevne, anvendelsen af dens 3:2, 3K OLED-skærm i kombination med det konvertible 2-i-1-design, og til sidst modellens elegante design. Herunder udtaler en anmelder fra verge.com: “Jeg har aldrig rørt ved en forbruger-laptop, der er så smuk som Spectre x360 14”, mens redaktørerne fra cnet.com udnævner den til den “bedste 2-i-1-laptop til kreative” og tilføjer: “Fra dens privatlivsfunktioner til dens pen til dens ydeevne, denne laptop rammer alle punkter”. Samlet set er de fleste anmeldere dermed meget tilfredse med modellen.

Mere om HP Notebook 2-i-1 Spectre X360 14

SPECIFIKATIONER

 • CPU: Intel Core i7-1255U; 4,7 GHz, L3 12 MB Cache, 10 kerner
 • GPU: Intel UHD Graphics
 • RAM: LPDDR4 16GB
 • Lagring: 1 TB SSD
 • Skærm: 13,5" størrelse, 3000 x 2000 native opløsning; 2K, 3K 3:2 OLED
 • Batteri: 66 Wh 4-cellet Li-ion-batteri; ~12 timers driftstid
 • Porte: 1 x USB Type-A, 2x USB4 Thunderbolt, 1 x 3,5 mm combo-stik, microSD-kortlæser
 • Trådløs forbindelse: Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.3
 • Operativsystem: Windows 11
 • Størrelse: 1,69 x 29,8 x 22,04 cm
 • Vægt: 1,36 kg

Redaktørens vurdering

Modellen fra HP har et alsidigt design, der både indebærer muligheder for tablet-, stander-, laptop-opsætning, og hertil er dens OLED-skærm samt den medfølgende Stylus Pen også fordelagtig, når det gælder brugerinteraktion og kreative evner. Derudover tilbyder modellen en batterilevetid, der holder hele dagen samt et robust design kombineret med sikkerhed fra IR- og fingeraftryksscanning. Det bør dog nævnes, at man i modellens priskategori kunne forvente bedre benchmark resultater, men ikke desto mindre leverer modellen en blanding af unikke egenskaber, såsom dens visuelle billedgengivelse og responsive stylus-interface, der giver dig en omfattende brugeroplevelse, som efter vores mening vil falde i god jord hos flere forbrugere, og vi mener derfor at dens egenskaber og unikke tilgang til 2-i-1-designet, kompenserer for den lille ulempe.

Fordele og ulemper ved HP Notebook 2-i-1 Spectre X360 14

Fordele

 • Konvertibelt design med mulighed for forskellige opsætninger
 • OLED-skærm med godt visuelt udtryk
 • Stylus Pen med høj følsomhed inkluderet
 • Batterilevetid til en hel arbejdsdag
 • IR- og fingeraftrykssikkerhed

Ulemper

 • Kunne have bedre benchmark-resultater i forhold til prisklassen
God værdi for pengene test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Microsoft Surface Laptop Go 2 - prisvenlig bærbar til brugere på farten

 • 'Bedste budget laptop'-pris fra pcmag.com
 • 4,5 i bedømmelse på trustedreviews.com
 • 4,4 i brugerbedømmelse på Amazon

Modellen fra Microsoft er en alsidig og bærbar computer, der indebærer udskiftelige SSD og chassisdele, og hertil er modellen velegnet til dig der er på udkig efter en model i den lavere ende af prisklasse, men som samtidig søger tilpasningsevne samt lang levetid, og modellen henvender sig også til dig, der værdsætter en praktisk tilgang, når det kommer til opgraderinger og vedligeholdelse af bærbare computere.

Microsoft Surface Laptop Go 2
God værdi for pengene

Dagens bedste priser og tilbud på Microsoft Surface Laptop Go 2:

 • Udskiftelig SSD og chassisdele
 • Lysstærk 3:2-skærm
 • Sikret Core Intel-pc

Anmeldelse: Produktanalyse af Microsoft Surface Laptop Go 2

SPECIFIKATIONER

 • CPU: Intel i7 Quadcore 1135G7; 2,4 GHz, Intel Smart Cache 8MB
 • GPU: Intel Iris Xe-grafik
 • RAM: LPDDR4 8GB
 • Lagring: 256 GB SSD
 • Skærm: 12,4" størrelse, 1536x1024 native opløsning; 2K, touchscreen
 • Batteri: 41 Wh 4-cellet Li-ion-batteri; ~13,5 timers driftstid
 • Porte: 1 x USB-C 3.2, 1 x USB Type-A, 1 x 3,5 mm combo-stik, 'Surface connect
 • Trådløs forbindelse: Wi-Fi 6
 • Operativsystem: Windows 11
 • Størrelse: 1,57 x 27,82 x 20,62 cm
 • Vægt: 1,1 kg

Kan opgraderes og tilpasses
En af de unikke fordele ved modellen fra er muligheden for at udskifte SSD og chassisdele, da det ikke blot tilføjer bedre tilpasning, men forlænger modellens levetid markant, og i modsætning hertil har mange konkurrenter på markedet integrerede dele, hvilket gør reparationer og opgraderinger mere vanskelige. Derudover gør funktionen det muligt for dig som professionel at opgradere din SSD til bedre ydeevne eller større lagerkapacitet og dermed forlænge modellens holdbarhed. Derudover kan eventuelle fejl eller problemer, du måtte have med modellens ydre, ligeledes nemt udskiftes og opgraderes.

3:2-billedformat for nemmere browsing
De fleste nyere laptops tilbyder en række bredere eller højere billedformater, herunder 3:2, men det er meget sjældent for en laptop i denne prisklasse. Microsofts Go 3:2-format giver en højere, mere pladsbesparende visning, som er fremragende til produktivitetsopgaver som dokumentredigering og webbrowsing, mens skærmens lysstyrke sikrer, at du har en klar visning, selv i stærkt oplyste omgivelser. Derudover kan lyse skærme påvirke kvaliteten af det visuelle, så farverne virkelig træder frem på skærmen.

Trusted Platform Module med øget hardwarebeskyttelse
Modellen fungerer som en Secured Core Intel PC, hvilket både sikrer høj sikkerhed og ydeevne og gør den velegnet til virksomheder eller dig, der håndterer følsomme oplysninger. Herunder findes beskyttelsesniveauer på hardware-, software- og brugeradgangsniveauer, hvilket sikrer en allround beskyttelse mod alle former for ondsindet indtrængen. Hertil omfatter det Microsofts Trusted Platform Module 2.0, som giver yderligere forbedringer af hardwarebeskyttelsen, og funktionerne sikrer dig ro i sindet, da dine data er beskyttet af robuste og moderne sikkerhedsforanstaltninger.

Hvad siger brugere og eksperter om Microsoft Surface Laptop Go 2?

Eksperttestere fra trustedreviews.com kalder modellen fra Microsoft for en “vidunderlig bærbar maskine med øget kraft og længere batterilevetid”. Hertil roser eksperterne fra pcmag.com den for dens opgraderede ydeevne, elegante design og kvalitet, samtidig med at den stadig er i en rimelig prisklasse, og hovedbudskabet fra de fleste ekspertanmeldelser er, at det er en af de bedste modeller til dig, der arbejder på et budget og som er tilfreds med en begrænset ydeevne. Derudover roser brugerne også modellen og udtaler, at den giver god værdi for pengene, mens de fremhæver det lette design og bærbarhed kombineret med skarpe billeder og en lysstærk skærm. De fleste anmeldelser på Amazon er desuden tilfredse med dens overordnede ydeevne og har generelt vurderet modellen højt.  

Mere om Microsoft Surface Laptop Go 2

SPECIFIKATIONER

 • CPU: Intel i7 Quadcore 1135G7; 2,4 GHz, Intel Smart Cache 8MB
 • GPU: Intel Iris Xe-grafik
 • RAM: LPDDR4 8GB
 • Lagring: 256 GB SSD
 • Skærm: 12,4" størrelse, 1536x1024 native opløsning; 2K, touchscreen
 • Batteri: 41 Wh 4-cellet Li-ion-batteri; ~13,5 timers driftstid
 • Porte: 1 x USB-C 3.2, 1 x USB Type-A, 1 x 3,5 mm combo-stik, 'Surface connect
 • Trådløs forbindelse: Wi-Fi 6
 • Operativsystem: Windows 11
 • Størrelse: 1,57 x 27,82 x 20,62 cm
 • Vægt: 1,1 kg

Redaktørens vurdering

Modellen har meget at byde på i forhold til sin prisklasse, og den er fordelagtig for dig, der er på udkig efter en brugbar og bærbar laptop med en batterilevetid over gennemsnittet. Selvom prisen indebærer en begrænset ydeevne, hvilket afspejles i den lave opløsning og manglen på et HD-webkamera, har den klaret sig godt i flere benchmark-tests og tilbyder højhastigheds drift til selv krævende opgaver, hvilket skyldes opgraderingen fra den tidligere Surface Go-version og tilføjelsen af 11. generations Intel i7 quadcore CPU, samt de 8 GB RAM og SSD-lagring, som kan opgraderes til endnu mere kapacitet, hvis du ønsker det.

Endelig er de brugeranmeldelser, der roser modellen for dens bærbarhed og kompakte design, mere end berettigede til ‘Go’ i navnet, da dens vægt er lige over et kilo. Samlet set giver modellen fra Microsoft efter vores mening meget værdi og er et godt valg for dig, der leder efter noget i den lavere ende af prisskalaen, men som stadig kan klare tungere arbejdsbyrder som oprettelse af indhold samtidig med, at den tilbyder muligheder for tilpasning og øget holdbarhed.

Fordele og ulemper ved Microsoft Surface Laptop Go 2

Fordele

 • Opgraderbar SSD og udvendigt kabinet
 • Opgraderet Intel Quadcore CPU
 • 3:2 Aspect ratio-skærm med touchscreen
 • Mere end 12 timers batterilevetid
 • Integrerede sikkerhedsfunktioner
 • Holdbar og kvalitets design med et behageligt tastatur

Ulemper

 • Lav skærmopløsning
 • Intet HD-webkamera

Hvad skal du overveje, før du køber computere

 • Processor
  Processoren kan i overført betydning betegnes som computerens “motor” og bestemmer derfor bl.a., hvor hurtig computeren er. I dag er der to hovedtyper af processorer på markedet: Intel og AMD. Intel-processorer er typisk dyrere end AMD-processorer, men har også bedre ydeevne og er mere energieffektive. Derfor er bærbare computere med Intel-processorer oplagte, hvis du eksempelvis redigerer videoer eller gamer. En AMD-processor kan dog være et bedre valg, hvis du primært surfer på nettet, tjekker e-mails og generelt laver mindre krævende ting på computeren. En god processor har mellem 3,50 og 4,20 GHz.
 • RAM
  Random Access Memory (RAM), er din computers hukommelse. Jo mere RAM, en bærbar computer har, jo hurtigere kan den køre programmer og processer. Hvis du f.eks. skal bruge din bærbar til gaming, anbefaler vi en model med mindst 8 GB RAM. Hvis du derimod bare skal bruge computeren til ikke-krævende opgaver, bør 4 GB være tilstrækkeligt. RAM er en af de vigtigste faktorer at overveje, når du vælger en bærbar computer, så have det i mente, når du træffer din beslutning.
 • Operativsystem
  De mest populære operativsystemer til bærbare computere er Microsoft Windows, macOS og Linux. De har hver især styrker og svagheder, så det er vigtigt at sammenligne dem, før du vælger. Windows er det mest populære styresystem og er kendt for brugervenlighed og sit brede udvalg af kompatibel software. macOS anvendes på Apple computere og er kendetegnet ved høje sikkerhedsfunktioner. Linux er et open source-styresystem, der kan tilpasses til dine behov. Hvis du ikke er teknisk kyndig, bør du holde dig til enten Windows eller macOS, da begge er designet er nemme at bruge. Uanset hvilket operativsystem, du vælger, er et godt tip at sørge for, det er kompatibelt med den software, du skal bruge.
 • Pris
  Dyrere bærbare koster omkring 20.000 kr. og har bedre ydeevne, længere batteritid og er desuden fremstillet af højere kvalitet sammenlignet med billigere modeller, som kan fås ned til omkring 2.000 kr. Hvis du har brug for en maskine, der kan håndtere krævende opgaver, og du ikke har noget imod at betale mere for den, kan en dyr bærbar være det rigtige valg. Et billigere alternativ kan dog sagtens være tilstrækkelig og give høj værdi for pengene, hvis du f.eks. bare skal bruge den i studiemæssige sammenhænge.
 • Bruger- og ekspertanmeldelser
  Brugeranmeldelser kan give dig en idé om, hvad andre mennesker mener om en specifik bærbar computer med hensyn til funktioner, ydeevne og værdi. Ekspertanmeldelser er derimod skrevet af erfarne mennesker, der har testet modellen grundigt. De kan derfor give dig en mere objektiv vurdering om computerens fordele og ulemper. I sidste ende kan begge slags anmeldelser hjælpe dig med at træffe en beslutning om, hvilken bærbar computer, du skal købe. For at hjælpe dig med at træffe den beslutning har vi både inkluderet bruger- og ekspertanmeldelser nedenfor.

arrow-more

Hvorfor skal du købe en bærbar computer?

Skal du begynde på studie, eller er din gamle computer blevet langsom? I dag er det svært at forestille sig en hverdag uden brugen af teknologi. En digital enhed er ganske enkelt en nødvendighed for at tjekke E-boks, netbank, apps, hjemmesider m.m., og der er ingen grund til at eje en stationær computer, når en let og praktisk bærbar kan klare det.

Værd at vide om bærbare computere

Bærbare computere er for mange oplagte, fordi de er nemme at have med på farten, i skolen eller på kontoret.

Der er findes tusinde forskellige computere på markedet i dag, der hver har deres fordele og ulemper, så vi råder dig til at vælge med omhu, så du får den model, der bedst passer dig. Du kan også læse vores artikel om tastaturer, som kan være en god tilføjelse til din næste computer.

Se vores artikel om: Bedst i test – læs om de bedste DK webcam

Læs også: Studie PC testoversigt: Her er de 10 bedste

Se også artiklerne: Test af de 6 bedste projektorer

Beskrivelse af kilder og tests

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

TechRadar

TechRadar er et online magasin, der fokuserer på teknologi. TechRadar er uvildig og baserer sine anmeldelser efter de presseetiske regler.

Vi har læst deres anmeldelser af Asus ZenBook.
Anmeldelsen er udgivet den: 9. august, 2021
Du kan se anmeldelsen her

TechRadar har også anmeldt Apple MacBook Pro 2020.
Anmeldelsen er udgivet den: 10. december, 2021
Du kan se anmeldelsen her

Eksperterne har givet en flot score til Acer Chromebook 313
Anmeldelsen er udgivet den: 28. juni, 2021
Du kan se anmeldelsen her

Techradar.com holder sig opdateret på, hvad der kommer ud af ny teknologi og har eksperter til at vurdere de nye produkter.

Acer Chromebook 314 er anmeldt af eksperterne hos Techradar.com.

Anmeldelsen er udgivet den: 28. juni 2021
Du kan se anmeldelsen her

ASUS ZenBook 13 OLED er også blevet vurderet.

Anmeldelsen er udgivet den: 9. september 2021
Du kan se anmeldelsen her

Du finder også en anmeldelse af Apple MacBook Pro (2020).

Anmeldelsen er opdateret den: 2. december 2021
Du kan se anmeldelsen her

PCMag

PCMag startede som printet magasinudgivelse, men er i dag udelukkende online og fokuserer på alt indenfor elektronik.

PCMag har skrevet en meget positiv anmeldelse af Apple MacBook Pro 2020.
Anmeldelsen er udgivet den: 17. november, 2020
Du kan se anmeldelsen her

PCMag har også anmeldt Asus Rog Zephyrus.
Anmeldelsen er udgivet den: 23. februar 2021
Du kan se anmeldelsen her

Hos Pcmag.com fokuserer de på PC, computere og andet smart tilbehør. De skriver om de seneste nye produkter, som de anmelder med et ekspertteam i ryggen.

Pcmag.com har anmeldt ASUS ROG Zephyrus Duo 15 SE GX551QS-HB202R.

Anmeldelsen er udgivet den: 23. februar 2021
Du kan se anmeldelsen her

Eksperterne har også vurderet Apple MacBook Pro (2020).

Anmeldelsen er udgivet den: 17. november 2021
Du kan se anmeldelsen her

Microsoft Surface Pro 7 i5 8GB 128GB er også blevet bedømt på Pcmag.com.

Anmeldelsen er udgivet den: 2. februar 2021
Du kan se anmeldelsen her

Tom’s Guide

Tom’s Guide er en online guide til elektronikverdenen. Siden har til formål at guide købere til at finde produkter, der passer til dem. Tom’s Guide laver sine egne anmeldelser og tests.

Tom’s Guide har givet Apple MacBook Pro 2020 en flot anmeldelse.
Anmeldelsen er udgivet den: 9. november 2021
Du kan se anmeldelsen her

Tom’s Guide har også rost Asus ZenBook i deres anmeldelse
Anmeldelsen er udgivet den: 18. juli 2021
Du kan se anmeldelsen her

The Verge

The Verge er en blog dedikeret til teknologi. Selvom bloggen er reklamefinansieret, er den kendt for at bringe uafhængige, kritiske artikler og anmeldelser.

The Verge har anmeldt Asus ZenBook.
Anmeldelsen er udgivet den: 18. juni 2021
Du kan se anmeldelsen her

Tech Advisor

Tech Advisor er et af de mest læste websites i verden og anses generelt for at være troværdig, ærlig og uafhængig i deres anmeldelser og vurderinger.

Tech Advisor har givet en fin anmeldelse af Lenovo IdeaPad.
Anmeldelsen er udgivet den: 14. december 2020
Du kan se anmeldelsen her

Notebookcheck

Notebookcheck er en uafhængig portal, som formidler information om notebooks, laptops, tablets og smartphones.

Notebookcheck har skrevet en positiv anmeldelse af Lenovo IdeaPad.
Anmeldelsen er udgivet den: 6. maj 2021
Du kan se anmeldelsen her

Altomdata.dk

Altondata.dk er en dansk internetside, der blandt andet bringer produktanmeldelser og gode råd til din teknologi i hverdagen. Deres redaktion består af eksperter, der hjælper forbrugere med at foretage de rette køb.

Huawei Matebook 13 2020 får en positive vurdering hos Altomdata.dk, der har testet den. Modellen er testet på kvalitetsindtryk, brugervenlighed, funktioner, ydelse og pris, hvor den kun får en ok bedømmelse på prisen. 

Altomdata.dk har i deres bedømmelse kåret den bærbare computer til at være den absolut bedste, hvor testresultaterne særligt peger på en helt enestående skærm og en lynhurtig model.

Testen er udført den: 27. juni 2019
Du kan se testen her

Laptopmag.com

Hos Laptopmag.com skriver de om det seneste nye indenfor bærbare computere. Deres hold af eksperter laver også anmeldelser.

Asus Chromebook Flip C434 er blevet vurderet af et ekspertteam hos Laptopmag.com.

Anmeldelsen er udgivet den: 7. november 2019
Du kan se anmeldelsen her

Expertreviews.co.uk

På Expertreviews.com kan du finde anmeldelser af en række forskellige forbrugerprodukter; blandt andet kan du også læse mere om bærbare computere.

Hjemmesiden har blandt andet anmeldt Asus Chromebook Flip C434.
Du kan se anmeldelsen her

Tomshardware.com

Tomshardware.com er en hjemmeside dedikeret til elektronik og nye produkter og gadgets. De har et hold af eksperter, der anmelder forskellige typer af kategorier.

ASUS ROG Zephyrus Duo 15 SE GX551QS-HB202R er blevet anmeldt i kategorien bærbare.

Anmeldelsen er udgivet den: 18. marts 2021
Du kan se anmeldelsen her

Root-nation.com

Root-nation.com deler, hvad der rører sig i den spændende verden af gaming, pc’er og tablets.

ASUS ROG Zephyrus Duo 15 SE GX551QS-HB202R er blevet anmeldt på siden af deres eksperter.

Anmeldelsen er udgivet den: 17. marts 2021
Du kan se anmeldelsen her

Ultrabookreview.com

På Ultrabookreview.com udgiver de ekspertanmeldelser af forskellige typer af bærbare computere.

Lenovo IdeaPad Flex 5 14ALC05 er blandt andet vurderet af Ultrabookreview.com’s anmeldere.

Anmeldelsen er udgivet den: 26. april 2021
Du kan se anmeldelsen her

Kundeanmeldelser

Google Shopping

Google Shopping er et website, der samler anmeldelser fra brugere og andre internetsider, så du kan få et overblik. Formålet med siden er at gøre det lettere for forbrugere at vælge de rigtige produkter.

Du kan se anmeldelserne af Apple MacBook Pro 2020 her
Du kan se anmeldelserne af Acer Chromebook 314 her

På Google Shopping samler Google anmeldelser fra forbrugere, priser på produkter og forhandlere samme sted. Forbrugerne kan vurdere produkterne med max 5 stjerner og en beskrivelse.

Du kan se anmeldelserne af Acer Chromebook 314 her

Du kan se anmeldelserne af Apple MacBook Pro (2020) her

Du kan se anmeldelserne af Microsoft Surface Pro 7 i5 8GB 128GB her

Du kan se anmeldelserne af Lenovo IdeaPad Flex 5 14ALC05 her

Amazon

Amazon er kendt over hele verden, og de giver forbrugere mulighed for at anmelde deres køb. Er forbrugerne interesserede i at anmelde et produkt, kan de give 1-5 stjerner og skrive kommentarer.

Asus Chromebook Flip C434 er vurderet og bedømt på Amazon af forbrugere fra hele verden.

Du kan se anmeldelserne her

FAQ

Hvilke bærbar brands er de bedste?
Der er mange brands, som laver gode computere. Blandt de bedste er Apple, HP, Huawei og Lenovo, der alle igennem de seneste par år har skabt en række innovative bærbare computere, hvoraf mange af dem har opnået gode resultater i en række tests.
Når du skal vælge en bærbar computer, er det vigtigt, du overvejer, hvad du skal bruge computeren til. Hvis du for eksempel skal bruge den til gaming eller skal trække avancerede programmer på den, bør du tjekke, om computeren faktisk er i stand til det.
Er det bedre at have flere RAM eller mere lagerplads?
Hvorvidt det er bedst at have flere RAM eller mere lagerplads afhænger af, hvad du skal bruge computeren til. Hvis du skal bruge krævende programmer, er det bedst at have flere RAM.
Hvor mange penge bør jeg bruge på en bærbar computer?
Hvor mange penge du bør bruge på en bærbar computer, afhænger af, hvad du skal bruge den til. Hvis du blot skal bruge computeren til dagligdagsting, behøver du ikke bruge mange tusinde kroner. Skal du derimod bruge den til gaming eller redigere videoer, er en dyrere computer ofte en bedre investering.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme