Test af de 5 bedste gryder

Laver du tit mad? Vi har her i artiklen samlet en liste over de absolut bedst testede gryder på markedet! Se med!

Udgivet 26.01.2019|Senest redigeret 07.08.2020 | Denne artikel indholder reklamelinks

Der findes rigtig mange forskellige gryder på markedet i dag, og derfor kan det være svært at vælge det rigtige for dig.

Du får her en gennemgang af nogle af de bedste gryder, der er på markedet anno 2020, og derfor får du også bedre forudsætninger for at tage det rette valg.

forbruger-test.dk

4.72 18

ONYX Kasserolle Hybrid Non-Stick – den ultimative non-stick belægning

De tre største fordele:

 • Verdensklasse non-stick belægning
 • Virker på alle komfurer
 • Bliver ikke beskadiget af metalredskaber

Om ONYX Kasserolle Hybrid Non-Stick

Med denne kasserolle fra ONYX i non-stick format er der dømt holdbarhed, design og funktionalitet. Denne kasserolle er perfekt til dig, der er vild med kvalitet i køkkenskufferne, men som samtidigt vil have redskaberne, som både er funktionelle og smarte. Netop denne kasserolle måler 24 cm og har en kapacitet på 5 liter. Det helt særlige ved denne kasserolle er dens evner. Den klarer nemlig ovnvarme på op til 250 grader, mens den også fungerer optimalt på alle typer komfurer. Dertil tåler den opvaskemaskine. Vidste du desuden, at de fleste gryder bliver ødelagt af metalredskaber? Det gør denne ikke. Denne kasserolle har en slip-let bund, som på ingen måde bliver beskadiget af metalredskaber. Der er altså mange gode grunde til at købe netop denne kasserolle fra ONYX.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Udvalgte specifikationer:

 • kasserollen måler 24 cm
 • har en kapacitet på 5 liter
 • slip-let indersiden
 • tåler brugen af metalredskaber uden chance for beskadigelse
 • virker på alle komfurer
 • tåler ovn op til 250 grader
 • tåler opvaskemaskine

Le Creuset 3-PLY

gryder

Til dig der sætter pris på rustikt design og gerne vil have gryder der holder hele livet.

Vi kan stærkt anbefale Le Creuset 3-PLY, det er en gryde som indbærer et elegant design. Gryden er udstyret med en aluminiumskerne indkapslet i rustfrit stål, det gør at LE Creuset har en fantastisk varmefordeling.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af Le Creuset 3-PLY

Gode ting ved Le Creuset 3-PLY

 • 3,8 liter
 • Velegnet til induktion
 • Rustfrit stål
 • Tåler opvaskemaskine

Mere information om Le Creuset 3-PLY

Aluminium er utrolig godt til at lede og fordele varmen hurtig og jævnt, derfor når du hurtig kogepunktet.

Le Creuset 3-PLY er en gryde for dig der ønsker et smukt design med høj kvalitet. Låget på gryden er tætsluttende og dermed godt til simreretter og suppe, som skal stå i længere tid.

Gryden kan tåle en tur i ovnen med temperaturer på max 260 grader, hvilket giver dig en mulighed for at lave spændene madlavning.

3-PLY-serien bærer det elegante design, som er ikonisk for Le Creuset. Serien består både af små kasseroller og større gryder, som i testen hos Klikk.no udmærker sig ved et robust design og en rigtig god varmefordeling i den solide bund.

Håndtagene gør det nemt at arbejde med gryden, som har indvendige måleenheder på siden.

EVA Trio Kasserolle RS

gryder

Til dig der ønsker klassiske gryder med noget nær evig holdbarhed og rige muligheder for udvidelse med ekstratilbehør.

Vi anbefaler Eva Trio gryden pga. dens rigtig flotte design og den kvalitet du får med, denne form for serie af gryder er virkelig elsket herhjemme i Danmark.

Gryden er næsten uopslidelig og det bærer igen præg af dens rigtig gode kvalitet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af EVA Trio Kasserolle RS

Gode ting ved EVA Trio Kasserolle RS

 • 1,1 L
 • Velegnet til induktion
 • Rustfrit stål
 • Maskinvask OK!

Mere information om Ea Trio Kasserolle RS

I denne serie findes der små kasseroller helt ned i 1,1 liter og op til store gryder på 10 liter. Gryden er i rustfrit stål og kan tåle maskine opvask.

Denne ikoniske serie af gryder og kasseroller er sandsynligvis den mest kendte og elskede herhjemme. Den har overlevet en halv menneskealder på markedet, og på trods af dette er serien stadig meget populær.

Det skyldes sandsynligvis kombinationen af det tidløse design og så det faktum at gryderne og kasserollerne er noget nær uopslidelig.

I serien findes små kasseroller helt ned til 1,1 liter og store suppegryder på 10 liter. På grund af grydens design er det nemt at hælde væske fra, uden at tænke på hvilken vej du vender den.

Alle Eva Trio gryder og kasseroller i rustfrit stål kan maskinopvaskes, og gryder og kasseroller er lavet i kun 3 forskellige diametre så du kan bruge de samme låg på flere forskellige modeller.

OBH Nordica Kasserolle

gryder

Til dig der ønsker en klassisk gryde med noget nær evig holdbarhed og med rige muligheder for udvidelse med ekstratilbehør. Kvalitet gryde.

Vi anbefaler OBH supreme steel pga. den lækre design og kvalitet. Den skiller sig ud fra de andre produkter pga. den smarte dobbelthåndtag der gør det nemt at holde på både låg gryde, når der skal hældes.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af OBH Nordica Kasserolle

Gode ting ved OBH Nordica Kasserolle

 • 1,5 liter
 • Velegnet til induktion
 • Rustfrit stål med aluminiumskerne i bunden
 • Tåler maskinvask!

Mere information om OBH Nordica Kasserolle

OBH har været rigtig smart og lavet sådan, gryden kan stables med de andre størrelser, så den passer nemt ind i skabet.

BH Supreme Steel er en meget stor serie af gryder og kasseroller, som fås i et væld af størrelser. Der er først og fremmest lagt vægt på brugervenligheden, og gryderne er således udstyret med smart hældetud og riller i låget så det bliver nemt at hælde vandet fra uden at spilde.

Supreme Steel klarer sig godt i test, hvor gryderne blandt andet skiller sig ud på grund af de smarte dobbelthåndtag der gør det nemt at holde på både låg og gryde/kasserolle når der skal hældes. De er desuden nemme at vaske op, da madrester nemt løsnes med en skuresvamp.

Er der ikke indtørrede madrester i gryden, kan den i øvrigt gå direkte i opvaskemaskinen.

Som med C-Smart-serien kan Supreme Steel-gryder og kasseroller stables, så du kan spare plads i køkkenet. Gryderne fås i 6 størrelser helt op til 10 liter, så der er gode muligheder for at finde en der passer til dit behov.

Rösle Elegant grydesæt

gryder

Til dig der ønsker en klassisk gryde med noget nær evig holdbarhed og med rige muligheder for udvidelse med ekstratilbehør. Kvalitet gryde.

Vi kan anbefale Rösle elegant sættet, da du får et sæt af gryder i alle størrelser. Derudover er sættet utrolig flot designet og kvaliteten er rigtig god.

Dette sæt er et sæt for dig som godt kunne tænke sig kvalitet til ok penge

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Gode ting ved Rösle Elegant grydesæt

 • 1,5 Liter
 • Velegnet til induktion
 • Rustfrit stål med aluminiumskerne i bunden
 • Tåler maskinvask!

Mere information om Rösle Elegant sættet

Rösle Elegant er en flot serie af gryder og kasseroller, og her får du et helt sæt i en meget høj kvalitet. Sættet består af 4 gryder og en enkelt kasserolle, og det er særdeles populært blandt køberne.

Mange købere har anmeldt gryderne efter de har testet dem i egne køkkener, og den gennemsnitlige bedømmelse er særdeles høj. De fleste købere roser blandt andet dette grydesæt for at være i en høj kvalitet, nemme at rengøre og generelt lækre at anvende.

Grydesættet består af følgende:
Stor gryde på 5 liter, ø24 cm.
Mellem gryde på 3 liter, ø20 cm.
Mellem gryde på 2 liter, ø20 cm.
Lille gryde på 1,5 liter, ø16 cm.
Kasserolle på 1 liter, ø16 cm.

Hele sættet er af rustfrit stål med låg af glas, og de kan bruges ved alle varmekilder. Derudover kan gryderne også tåle at blive sat i ovnen, ved temperaturer på højst 180 grader.

Der er litermål på grydernes indersider, og der medfølger låg til alle gryderne. Der medfølger ikke låg til kasserollen.

Eva Solo Gravity

gryder

Vi anbefaler dig gravity-serien som er en nyere tilføjelse til de meget populære serie af gryder. Gravity serien har klaret så utrolig godt i test!

Du får altså en gryde som er nem at arbejde med og en gryde som er pæn i designet i forhold til, når man tænker et silikonelåg.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Videoanmeldelse af Eva Solo Gravity

Gode ting ved Eva Solo Gravity

 • 1,5 Liter
 • Velegnet til induktion
 • Rustfrit stål
 • Tåler maskinvask!

Mere information om Eva Solo Gravity

Gryderne fra Gravity-serien fra Eva Solo er lavet i rustfri stål, glas og silikone. Det unikke låg som følger med alle kasseroller, gryder og pander har flere funktioner udover at fungere som et normalt låg.

Det fungerer også som stænkbeskyttelse når det placeres på grydens kant, det har små huller i bunden som fungerer som en si så du let kan hælde vand fra gryden og har samtidigt en indbygget dampventil.

Desuden er der plads til at placere dine køkkenredskaber fra samme serie på kanten af gryden. Gryden kan bruges på alle typer af komfurer inklusiv induktion, og har endda et litermål på indersiden.

Gravity-serien har med andre ord alt du kunne ønske dig fra dine kasseroller, gryder og pander!

Tips til rengøring af din gryde

Fjern fastbrændt risengrød med vand og saltSkyl den brændte gryde og hæld 2 dl vand og 3 spiseskefulde salt ned i gryden. Bring saltblandingen i kog og lad den koge ved lav varme, til det løsner sig.

Gør brændt gryde ren med tøjvaskemiddel

Er vand og salt ikke løsningen på dit problem, kan du bruge almindeligt tøjvaskemiddel. Hæld 2 dl vand i den brændte gryde sammen med en skefuld vaskepulver. Bring blandingen i kog, sluk for blusset og lad gryden stå i et par timer.

Mangler du andre ting i hjemmet har vi anmeldt stegepander, stavblendere, løbeure og printere også!

Skrub efter med din skuresvamp

Når du har forsøgt dig med salt og tøjvaskemiddel, vil du nok opleve, at der stadig er nogle rester af fastbrændt risengrød tilbage i gryden. Resterne sidder formentlig ikke særlig godt fast.

Tag din skuresvamp og skrub efter, og du vil opleve, at den brændte gryde hurtigt bliver helt ren.

Værd at vide om gryder

 • Gryder laves i mange materialer – find det der passer bedst til dine behov
  Om du har induktion eller gas komfur har en stor indflydelse på madlavningsoplevelsen med kasserollen/gryden

Se også denne artikel på bomagasinet.dk : Gryde test – her er de 6 bedste gryder og kasseroller

Denne side er anmeldt af: Nicoline W. Johansen Rating 10/10

 

r fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm denne artikel

Om skriben

Forbruger-test.dk indsamler anmeldelser af produkter i Danmark. Vi har mere end 1000 tests og opdaterer ugentligt med nye.

Find mere information her

Madlavnings forum – find inspiration omkring madlavning
https://kokkenfreak.dk/blogs/news/gryde-guide