Testoversigt: De bedste romaskiner til hjemmebrug 2021

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 12.05.2021
Forbruger-test.dk samler både eksterne test og anmeldelser, så du har de bedste forudsætninger for at vælge det helt rigtige produkt.

Romaskinen er én af de mest effektive og udbytterige instrumenter, du kan vælge, når det kommer til træning inden for hjemmets fire vægge.

Den er alsidig og kan imødekomme mange forskellige ønsker og behov du måtte have til din træning. Uanset, om du er professionel sportsudøver, fitness-entusiast eller bare gerne vil i bedre form.

Inden du dykker ned i vores oversigt, som indeholder nogle af de bedste modeller på markedet, giver vi dig nogle gode grunde til, hvorfor en romaskine er en rigtig god investering.

 

5 gode grunde til at investere i en romaskine: 

 • Du kan træne, styrke og udvikle op til 80% af alle kroppens små og store muskelgrupper
 • Der findes en maskine til enhver,  uanset erfaring og ambition
 • Du behøver ikke træne flere timer om dagen for at opnå effekt og udbytte med fysisk aktivitet
 • Du overbelaster ikke knæ eller ankler ved korrekt indstilling af sæde
 • Til de mindre boliger kan du vælges en transportabel og kompakt maskine

forbruger-test.dk

Concept 2 romaskine – Bedst i test

Concept 2 romaskineTestresultater

Vil du have den bedste og mest professionelle maskine til rotræning, skal du vælge Concept 2. Den har fået 4,5/5 stjerner i kundeanmeldelser hos Trustpilot.

Se priser og tilbud på Concept 2 romaskine her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mere om

Concept 2 har vundet prisen som bedste produkt i romaskine-tests flere år i træk. Den ligger øverst på hitlisterne hos webshops med sportsudstyr og hos blogs, der anmelder fitnessudstyr til hjemmetræning.

Concept 2 findes findes i fitnesscentre, klubber og kan købes til privat anvendelse. 

Der er flere grunde til, at Concept 2 er det helt rette valg for dig, der har høje krav til din træningsmaskine. Det slidstærke og robuste design har stor indflydelse på din anvendelsesglæde.

Når du vil træne effektivt og intensivt, skal din maskine kunne modstå belastningen. Concept 2 er bygget op med et svinghjul, der generer vindmodstand. Når du træner på den, vil det føles som at ro på vandet. Er du en habil roer, skal din maskine til vinterbrug give så høj en overføringsgrad af træningn som muligt. Du får størst træningsudbytte ved at bruge en maskine, der mest muligt minder om at ro på vand.

På det brugervenlige og praktiske display på maskinen kan du løbende følge med i dine træningsdata. Du kan holde styr på forbrændte kalorier, gennemsnitlig hastighed pr. træningssession, distance og tid. 

Når du vil udvikle dig fysisk, har du brug for at lægge nye udfordringer for dig selv. Det kan du, når du har indsigt i dine ugentlige præstationer. 

Med Concept 2 romaskinen kan du træne effektivt og problemfrit i mange år frem.

Udvalgte specifikationer 

 • Solid og robust design
 • Egnet til dig der vil træne ambitiøst og professionelt 
 • Display med data 
 • Nem at indstille 
 • Håndtag for transport
 • Enkel at skille ad efter behov

Abilica WinRower 2.0 – Bedste romaskine til prisen

Abilica WinRower 2.0

Testresultater

Vil du have en god, funktionel og billig romaskine, er denne Abilica model et godt valg. Den har fået 5/5 stjerner på Trustpilot.

Se priser og tilbud på Abilica WinRower 2.0 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mere om 

Abilica og Kettler romaskiner er iblandt de mest budgetvenlige modeller du kan vælge, når du vil have en funktionel og robust maskine. 

Abilica WinRower er en enkel og klassisk maskine til rotræning, der er et godt valg for dig, som ønsker at begynde med motionsformen. 

Hos Abilicaonline.dk anmeldes den som den bedste i sin prisklasse. 2.0 modellen er en videreudvikling af Abilica WinRower. Den er designet i et ekstra slidstærkt design, så du kan træne intensivt og med høj modstand. 

På den let aflæselige skræm kan du få oplysninger om dine præstationer undervejs i træningen. 

Her kan du også vælge imellem de 12 præindstillede programmer, der kan være med til at skabe variation og motivation i din træning. 

Når du er ukendt med roning, får det stor værdi at træne på en maskine, der har elektronisk, justerbar magnetmodstand. Her vil maskinen tilpasse sin belastning i forhold til dit tempo. Du slipper for at indstille og justere modstanden, da din maskine klarer det for dig.

Udvalgte specifikationer 

 • Godt valg for dig som nybegynder med roning 
 • Nem at komme godt i gang med
 • Elektronisk, magnetisk modstand
 • Display med data
 • Enkelt og robust design
 • Budgetvenlig pris

Fluid Rower Apollo PLUS – Premium valg

Fluid Rower Apollo PLUSTestresultater

Når du træner ambitiøst, får du størst udbytte ved at vælge en romaskine med vandmodstand. Denne kvalitetsmaskine har modtaget 4,8/5 stjerner af kunderne på Trustpilot.

Se priser og tilbud på Fluid Rower Apollo PLUS her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mere om

Til de professionelle og seriøse udøvere af roning er der brug for en kvalitetsmaskine med vandmodstand. Den største forskel imellem de forskellige produkter i romaskine tests er i forhold til drivmiddel. De fleste modeller har et svinghjul. Disse kan fås til favorable priser og i velfungerende designs, og de henvender sig til både nybegyndere og øvede.

Det anbefales, at du vælger en maskine med vandmodstand, når du er vant til at ro. Funktionen med vandbeholderen giver dig den mest autentiske og realistiske træning, så du får mest gavn af dine kræfter og anstrengelser i vinterperioden, når du ikke kan komme på vandet. 

Det er ikke kun egenskaber og funktioner, du får glæde af, når du vælger Fluid Rower Apollo PLUS. Dens smukke og stilfulde design gør, at den med fordel at få sig en fast plads i hjemmet. Som habil fitnessudøver har det stor værdi, at du ikke skal til at samle din maskine, hver gang du skal træne. Romaskine tests bliver lavet i forhold til, hvilket drivmiddel de forskellige produkter er lavet med. Vandmodstand er den bedste funktion. 

PLUS modellen er en videreudvikling af forgængeren – Fluid Rower Hybrid AR. Begge modeller er producerede af First Degree Fitness, der er kendt for at lave professionelle maskiner i elegante designs.

Den største forskel mellem de 2 modeller er størrelsen på vandtanken. Fluid Rower Apollo PLUS har en kapacitet på 15L ekstra vand sammenholdt med forgængeren. Denne ekstra vandmængde giver dig øget modstand under din træning.

Du bestemmer selv graden af belastning. Des kraftigere og hurtigere du ror, des tungere tag vil du opleve. 

Udvalgte specifikationer

 • Smukt og elegant design i træ
 • Slidstærk konstruktion 
 • Egnet til professionelle og seriøse udøvere af roning
 • Vandmodstand der giver dig de mest autentiske træningsforhold 
 • Let aflæseligt display med træningsdata

ODIN R9 – Kombineret magnetisk og luftmodstand

ODIN R9Testresultater

Vil du have det bedste fra magnetisk modstand og luftmodstand, skal du vælge denne ODIN R9 model, der har fået hele 5/5 stjerner af kunderne hos PriceRunner.

Se priser og tilbud på ODIN R9 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mere om

Det er til din fordel som forbruger, at du finder mange forskellige produkter i romaskine tests. Dette giver dig anledning til at sammenligne dine valgmuligheder for at finde frem til den model, der er den rette for dig. 

ODIN er et populært brand af fitnessudstyr, der er kendt for at designe og udvikle innovative maskiner. Dette gælder også på deres udgaver af maskiner til roning. Denne R9 model er den seneste udgave i række af kvalitetsmaskiner, der er designet til dig, der vil træne derhjemme.

ODIN R9 er lavet med den smarte kombination af både magnetetisk modstand og luftmodstand, så du får det bedste fra begge verdenen. Du får den støjsvage træning fra den magnetiske funktion, og du får en glidende og problemfri træning med luftmodstanden. Du kan træne i det tempo, der passer dig, når du har R9 modellen.

Under maskinen er der transporthjul, så du let og ubesværet kan flytte dit træningsudstyr derhen, hvor du ønsker det. Du er fri for at skille maskinen ad, når du kan køre det på de praktiske hjul underneden.

Som det er kendetegnende for ODIN, bliver der lagt stor vægt på kvalitet og materialer. De bedste produkter i en romaskine test er dem, der kan holde til en maksimumbrugerbelastning på op til 150kg. Det kan ODIN R9. 

På computeren kan du se distance, tid, kalorier og modstand. Du kan bruge disse data til gradvist at skabe progression og nye udfordringer for dig selv i din træning.

Udvalgte specifikationer

 • Kraftigt og slidstærkt design 
 • 6 robuste transporthjul forneden
 • Egnet til både ambitiøse nybegyndere og øvede
 • Justerbar, manuel modstand 
 • Computer 
 • 104,5cm lang glideskinne

Inshape romaskine – Høj kvalitet til lavpris

Inshape romaskineTestresultater

En velfungerende og billig romaskine kan være det rette valg for dig, som vil godt i gang med effektiv helkropstræning. Denne populære Inshape maskine får 4,5/5 stjerner i kundeanmelderne på Coop.dk.

Se priser og tilbud på Inshape romaskine her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mere om 

Du behøver ikke melde dig i fitnesscenter for at få effektiv træning af hele kroppen og forbedre din kondition. De seneste år er træningsmaskiner til private blevet mere og mere udbredte i danske forretninger og webshops, og derfor finder du et stort udvalg af forskellige modeller i dag. 

For dig der vil have et enkelt, brugervenligt og pålideligt produkt, er Inshape romaskinen et godt valg. 

Den er udstyret med 10 modstandsniveauer, som du nemt kan vælge imellem i dine træningsprogrammer. 

Maskinen har den særlige fordel, at den kan foldes sammen. Den er nem at bære, og den kan opbevares under en seng eller bag ved en dør. Når du bor i en mindre bolig, vil dit træningsudstyr automatisk komme til at optage både fysisk og visuel plads. 

Du slipper for at have dit fitnessudstyr stående fremme hele tiden, når du nemt kan sætte det til side. 

Modstanden skabes af det magnetiske system, der har lang levetid. 

På skærmen kan du se tid, kalorieforbrænding og distance. 

Udvalgte specifikationer 

 • Inshape er det billigste valg i romaskine tests
 • Egnet for nybegyndere og for dig der vil ro 1-2 gange om ugen 
 • 10 modstandsniveauer 
 • Nem at komme godt i gang med 
 • Godt valg for dig der bor i en mindre bolig

First Degree Neon PLUS – Bedste ergonomi og design

First Degree Neon PLUS

Testresultater

Når du har planer om at træne flere gange om ugen, kan det være værd at overveje en maskine med ergonomisk design. Denne First Degree model kåres med 5/5 stjerner hos Trustpilot.

Se priser og tilbud på First Degree Neon PLUS her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mere om

Det ergonomiske design vil komme dig til gode, når du træner, og når du restituerer. Du får en mere behagelig og afslappende komfort i det specialdesignede sæde, der former sig efter din krop. Når du træner med stor intensitet, får du større stabilitet ved at sidde sikkert. Du risikerer at miste balancen, når du sætter tempoet op for at øge modstanden. 

First Degree Neon PLUS er gennemført designet med fokus på din glæde, sikkerhed og komfort. Den stærke konstruktion er lavet med en metalramme, der giver lang levetid på din maskine. 

Hvis du sammenligner flere fitnessmaskiner for at lave din egen romaskine test, skal du holde forskellige produkter op imod hinanden i forhold til drivmiddel, materiale og egenskaber.

Denne maskine skiller sig positivt ud på flere af punkterne. 

Den bruger vand som modstand. Dette giver en støjsvag anvendelse, så du ikke skal bekymre dig om at genere andre medlemmer i husstanden, når du er fysisk aktiv. 

First Degree Neon PLUS ligger i den dyrere ende af prisskalaen. Det er den bedste investering for dig, der vil have den mest motiverende træning samt undgå skader, overbelastning og manglende udfordringer i fremtiden.

Udvalgte specifikationer

 • Specialdesignet sæde
 • Stor sikkerhed og stabilitet under træning (selv under høj intensitet)
 • Vandmodstand 
 • Brugervenlig og let aflæselig computer 
 • Egnet for dig der vil ro i mange år frem 
 • Metal ramme for ekstra høj slidstyrke

Titan Life Trainer R10 – billigste romaskine

Titan Life Trainer R10Testresultater

Titan Life Trainer R10 har opnået flotte brugeranmeldelser i test hos Toppricer.dk samt hos Fitnessfrank.dk, hvor den har scoret karakteren 9/10. Samtidig er romaskinen i Top 10 blandt de mest populære romaskiner på Pricerunner.dk. Maskinen er blevet rost for sin store alsidighed med elastikmodstanden, den høje kvalitet og den attraktive pris. 

Se priser og tilbud på Titan Life Trainer R10 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mere om

Titan Life Trainer R10 er en superbillig maskine, som holder en høj kvalitet og træner hele kroppen. Maskinen adskiller sig fra andre modeller ved at være opbygget med elastikmodstand – 3 stk à 5 kg. De 3 elastikker kan udvide dine træningsøvelser, da du ikke blot kan ro, men også træne arme, skuldre og ryg. 

Titan Life Trainer R10 vs markedet

Titan Life Trainer R10 er den billigste romaskine i de forskellige tests, og den klarer sig flot i sammenligning med de dyrere modeller. Samtidig har den en optimal størrelse til hjemmetræning, ligesom du kan folde den sammen efter brug. Andre plusser tæller displayet, hvor du kan følge dine fremskridt, samt elastikmodstanden, der muliggør en alsidig træning. Der medfølger desuden en DVD, så du får gode træningsøvelser som inspiration. 

Udvalgte specifikationer

 • Med lys og display, så du kan følge dine fremskridt
 • Funktioner tæller scan, tid, rotag, rotag og antal forbrændte kalorier
 • Træn klassisk roning samt arme, skuldre og ryg
 • 3 modstande i form af elastikker (hver elastik: modstand på 5 kg)
 • Trænings-DVD medfølger 
 • Max. brugervægt 110 kg, anbefalet højde på 198 cm
 • Mål, når sammenfoldet: 94 x 43,5 x 138 cm 
 • Mål, når samlet: 195 x 43,5 x 65 cm

Masterfit TP900 – Kompakt og praktisk design

Masterfit TP900Testresultater

Denne elegante, kompakte og smarte maskine får 4,8/5 stjerner hos brugerne på Trustpilot. Den er kåret som Pro model hos Abilicaonline.dk.

Se priser og tilbud på Masterfit TP900 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mere om 

Du behøver ikke ændre hele din indretning i boligen, når du vil til at træne derhjemme. De nyeste maskiner på markedet tager i stigende grad hensyn til vores livsstile og indretningsbehov i hjemmet. 

Bor du i en mindre lejlighed, eller er du træt af at have din fitnessmaskine stående fremme hele tiden, skal du vælge de flytbare og transportable modeller i romaskine tests.

Denne Masterfit TP900 er det helt rette valg for dig, som vil have en af de nyeste modeller på markedet. Maskinen har luftbaseret modstand, der ikke støjer i omgivelserne. Den er lavet, så du får de mest fleksible og smidige opbevaringsforhold. Du kan nemt skille maskinens enkelte dele ad, så du kan opbevare dem i et skab eller under en seng. 

Dens stærke konstruktion tillader dig at træne med høj modstand, uden du skal bekymre dig om slitage eller problemer med flow. 

På computeren kan du følge dine træningsdata, så du hele tiden er ajourført med dine præstationer fra træning til træning. Du kan placere din Smartphone i beholderen midtfor, så du kan afspille din favoritmusik og få øget motivation, når du er aktiv derhjemme.

Udvalgte specifikationer 

 • Enkel at skille ad
 • Stærk konstruktion 
 • Luftbaseret modstand 
 • Smartphone holder
 • 9 modstandsniveauer 
 • Computer med trådløs pulsmodtager 
 • Moderne og smart design

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Outlet section for .dk

GS 617 – God og billig romaskine på tilbud

GS 617

Mere om 

Rotræning kan være den ideelle motionsform i en vinterperiode, eller det kan blive den supplerende træning til anden sport. Er du på udkig efter en ekstra træningsmaskine til hjemmet, eller vil du prøve kræfter med roning, vil prisen på din maskine have stor indflydelse på dit valg.

Med denne GS 617 model kan du komme godt i gang med træningen. Du kan få glæde af og udfordringer med maskinen igennem flere år, da den er lavet i et robust og kraftigt design.

Maskinen har et mekanisk bremsesystem, der er anbefalet til nybegyndere. Bremsesystemet arbejder for sig selv, og vil tilpasse sig dine bevægelser.

Når du sætter tempoet ned, vil bremsesystemet automatisk nedsætte belastningen. På den måde kan du træne i kontrollerede forhold, uden du risikerer at miste styringen med dine tag.

Den store fordel ved G2 617 er dens konkurrencedygtige pris. I forhold til andre kvalitetsmaskiner i romaskine tests befinder GS 617 sig i den budgetvenlige ende af prisskalaen. 

Du er fri for at skulle spare op i længere tid for at få råd til en funktionel, slidstærk og effektiv maskine, som du kan træne hele kroppen med.

Udvalgte specifikationer 

 • Kompakt og stilrent design 
 • Kan købes på tilbud 
 • Du får en kvalitetsmaskine til lav pris
 • Godt valg for dig som vil supplere anden træning eller sport med roning
 • Simpel at bruge
 • 8 modstandsniveauer

Outlet section for .dk

 

Hvordan vælger du den bedste romaskine? 

Der er flere punkter, du skal være opmærksom på, når du skal vælge den maskine til roning, der vil være den bedste for dig: 

 • Type af drivmiddel 
 • Design og konstruktion 
 • Display og computer 
 • Antal modstandsniveauer 
 • Justerbare indstillinger 

Når du bruger en romaskine test, kan du sammenligne forskellige produkter i forhold til deres drivmidler. Der findes ikke én bestemt type maskine, der er bedre end de andre. Det afhænger af dine ønsker og krav til fysisk træning. 

Du får mest værdi for pengene, når du vælger en maskine, der i design, materiale og konstruktion matcher dit anvendelsesformål. Nogle mennesker ønsker at træne intensivt og med høj modstand flere gange om ugen, mens andre ønsker at ro et par gange om ugen for at holde formen ved lige. 

I længden kan det få stor betydning for din motivation og glæde ved træningen, at du vælger en maskine med display og præindstillede programmer.

Samtlige produkter i denne romaskine test har display, der viser data fra træning.

Noget af det mest afgørende for din komfort og skadesfrihed er, at du sikrer dig, at du kan indstille din maskine. Sædet skal kunne indstilles i den afstand fra grundpositionen (når grebet ikke er trukket ud), som passer til længden på dine ben. Du risikerer at overstrække og overbelaste dine knæ, hvis ikke du kan indstille sædet korrekt. 


Sådan kommer du godt i gang med din romaskine træning 

Når du er nybegynder med roning, skal du bruge de første 2-3 uger på at tilvænne dig træningsformen. Det kræver øvelse at blive komfortabel og velkendt med teknikken. 

Det er vigtigt, at du har helt styr på teknikken, før du begynder at sætte tempoet op i din træning. 

Start altid med at træne uden modstand, så du stille og med kontrollerede bevægelser kan vænne dig til hvert et tag. 

Før du sætter dig til rette på din maskine, skal du starte med at indstille sædet på glideskinnen. Du kan altid tilpasse afstanden i forhold til længden på dine ben. Dine knæ må ikke være strakte, når du ror. De skal være let bukkede. 

Du opnår den mest effektive træning, når du laver intervaltræning. Det vil sige, at du undervejs i hver en træningssession graduerer modstanden og tempoet. 

Fra fitnessudøver til fitnessudøver kan der være forskel på, hvilke funktioner og egenskaber en maskine til fysisk træning skal have. 

Nogle foretrækker de manuelle indstillinger af modstand, mens andre finder det mest komfortabelt at indstille modstanden ved en knap på computeren. Hvad du er til, er op til dine præferencer for frihed og træningseffektivitet. 

Værd at vide om romaskine-tests

Når der laves tests af romaskiner, bliver produkterne opdelt i 3 forskellige kategorier. Kategorierne handler om, hvilket drivmiddel maskinerne anvender til at generere modstand.

Der findes 3 udgaver af maskiner til roning:

 • Magnetisk modstand 
 • Luftmodstand 
 • Vandmodstand

De billigste maskiner er dem med magnetisk modstand. Du behøver ikke gå på kompromis med egenskaber, styrke og modstandskraft, når du vælger en lavprismaskine. Vælger du et produkt fra Kettler eller Inshape, får du pålidelige og slidstærke maskiner. 

Uanset hvad dine ønsker og behov for fysisk træning er, får det stor praktisk og økonomisk værdi for dig i fremtiden at gøre brug af en romaskine test. 

Vælger du en professionel model som nybegynder, kan dette produkt være for kompliceret eller avanceret for dig at træne med. Har du høje krav til din træning, og har du planer om at være aktiv med roning flere gange om ugen, får du mest værdi, størst træningsudbytte og højeste anvendelsesglæde ved at vælge en professionel maskine. 

Fordelen ved at vælge maskiner med magnetmodstand er, at disse modeller er de mest støjsvage på markedet. Modellerne med vandmodstand giver dig den mest autentiske og virkelighedstro træning. Når du dyrker roning som fritidsaktivitet, har du i vinterperioden brug for en maskine, der giver dig den mest realistiske træning, som du kan overføre til dine aktiviteter på vandet til sommer.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. 

Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

The Telegraph

The Daily Telegraph, kendt online og andre steder som The Telegraph,  er en national, britisk dagbladsavis, som bliver udgivet i London. Bladet er også internationalt anerkendt. Denne romaskine-test er blandt andet lavet ud fra de anbefalinger, som The Telegraph har til valg af fitnessmaskinen.

Testen er udført: Den 9. februar 2021
Du kan se testen her: https://www.telegraph.co.uk/recommended/leisure/best-rowing-machine/

Toppricer

Toppricer er en sammenligningsportal, der gennemgår produkter på det danske marked ud fra bl.a. pris og testanmeldelser. Siden drives af almindelige borgere.

Toppricer har fundet frem til de 9 bedste romaskiner på dagens marked – efter at have sammenlignet med over 8000 anmeldelser. Produkterne er ikke testet af Toppricer selv, og derfor skal du mest af alt se gennemgangen som vejledende. Titan Life Trainer R10 er kåret som den billigste model i testen.

Testen er udført: marts 2021
Læs testen her: https://toppricer.dk/romaskine-test/

Fitnessfrank

Fitnessfrank er en svensk side, der ejes af Venerolink AB. Der er tale om en side, der via test guider læserne frem til de bedste produkter inden for fitnessområdet, herunder kosttilskud og træningsudstyr.

Fitnessfrank har gennemgået et antal romaskiner og har sammenlignet dem i forhold til pris, kvalitet og funktioner. Testpanelet har dog også inddraget andre testanmeldelser. Der er udvalgt 11 romaskiner, og Titan Life Trainer R10 har opnået en flot karakter på 9/10. 

Testen er udført: 8. marts 2021
Læs testen her: https://www.fitnessfrank.com/sv/traningsutrustning/roddmaskin

 

Læs også Romaskine Test 2020 – Sammenlign priser og læs anmeldelser udgivet af netfysioterapi.dk.

Denne side er anmeldt af: Bent M. Hermansen Rating 10/10

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

Find mere information her