Test-oversigt: De 10 bedste spinningcykler til træning ifølge eksperterne

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 30.03.2022|Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugertest er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

bedste-spinningcykler

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Når pulsen skal op, er en spinningscykel et effektivt træningsredskab. Det er allerede populært i fitnesscentrene, men du kan også få lov at træne i god ro og orden derhjemme med din egen private spinningcykel. Så kan du tage din træning i dit eget tempo og tilpasse det din travle hverdag.Hvis du er på udkig efter en god spinningcykel, har vi fundet 10 udgaver, der har klaret sig som spinningcykel bedst i test i flere forskellige forbrugeranmeldelser og spinningcykel tests af eksperter.Vi vejleder dig i hvilke modeller, der er passer til dig, og du kan læse meget mere under hvert produkt, hvor vi går i dybden med fordele og ulemper. Så er det bare op til dig at vælge en model, så træningen kan komme i gang.

Indholdsfortegnelse

Det skal du overveje, før du køber en spinningcykel:

 • Træningsbehov: Har du brug for at holde formen ved lige over vinteren, når der er sne på vejene og jernhesten skal stå sikkert i tørvejr, er en spinningcykel et godt redskab. Det er dog op til dit træningsniveau, hvilken model der bedst opfylder dine behov. Træner du sjældent, kan det være unødvendigt med en avanceret og professionel model
 • Funktioner: De fleste spinningcykler kan både måle tid, hastighed, kadence, puls og meget andet. Det er en god ide, at du overvejer, om du skal bruge en spinningcykel med wattmåler, ekstra funktioner, mange programmer eller en model, der er kompatibel med apps for ekstra træningsmuligheder.
 • Budget: Mængden af funktioner vil ofte have en indflydelse på prisen, så vil du have en mere avanceret model, skal du også betale mere for det. Du kan med fordel fastlægge et budget for, hvad du er villig til at give, før du dykker ned i de mange muligheder, der er, hvis du skal bruge en smart og effektiv spinningcykel.

 


  KEISER Indoor Bike M3i – en af de bedste spinningcykler ifølge forbrugere og eksperter

  Testvinder

  Freja Nordlys SengHos Pricerunner får KEISER Indoor Bike M3i en 7. plads ud af deres oversigt over de bedste 8 spinningcykler. De skriver, at det er en stilfuld model af ekstremt høj kvalitet, der giver en behagelig cykeloplevelse, mens den understøtter trådløs pulsmåling.

  Eksperterne savner dog en bedre justering af sæde og håndtag, mens det også ville være praktisk med en flaskeholder til væske under træningen.

  På Verywellfit.com scorer KEISER Indoor Bike M3i 4,3 stjerner ud af 5. Ifølge anmeldelsen er den støjsvag, nem at samle og er fremstillet af materialer af høj kvalitet, men selvom det er en dyrere model, er sædet ikke det mest komfortable.

  Om KEISER Indoor Bike M3i

  M3i Indoor Bike er en professionel spinningcykel, der er lavet af Keiser med over 20 års erfaring af udvikling og produktion af træningsudstyr.

  Spinningcyklen er stilrent designet, hvor alle materialer er af høj kvalitet, der er skabt til at holde. De fleste dele er af rustfrit stål, der er solidt og giver en robust cykel.

  Med mange muligheder for at indstille cyklen, kan de fleste med en højde mellem 148 og 223 cm bruge cyklen. Hele familien kan derfor få trænet deres kondi med M3i Indoor Bike.

  Du kan justere modstanden i 24 forskellige niveauer, mens en magnetisk bremse uden friktion giver en let og lydløs oplevelse.

  Keiser M3i er EN957 certificeret som den eneste spinningcykel i verden, og det giver dig en nøjagtighed på +/- max 10% i watt-måling. Computeren viser dig på et display både: tid, distance, ydelse i watt, kalorieforbrug, puls og pedalomdrejninger, så du har alle data tilgængeligt.

  Med indbygget Bluetooth er cyklen kompatibel med trænings-apps, så du kan lave forskellige træninger med data gemt til senere analyse. Den gratis Keiser-app er god til den almindelige bruger, men der er også mange andre muligheder med M3i Indoor Bike fra Keiser.

  Fordele

  • Komfortabel, stilet og solid
  • Trådløs pulsmåler
  • Hylde til smartphone
  • Justering uden trin lodret af sadel og styr
  Ulemper

  • Flaskeholder er svær at nå

  Specifikationer

  • Størrelse: L125 x B66 H115 cm
  • Vægt: 38,6 kg
  • Maks personvægt: 159 kg
  • Pedaler: SPD Kombi
  • Afstand imellem pedaler: 30 cm

   


  inSPORTline inCondi S800i – spinningcykel med app og smarte træningsprogrammer

  Bedst til prisen

   

  Spinning bike - inCondi S800i - inSPORTline

  Hvis du skal bruge en spinningcykel, der både byder på professionelle træningsprogrammer og kommer til en fornuftig pris, er inSPORTline inCondi S800i et godt valg.

  Spinningcyklen er fuldt elektronisk og kan udfordre både nybegyndere og dig, der træner intenst. Med et tungt svinghjul på 20 kg, der sidder bagpå cyklen, får du en jævn og afbalanceret kørsel. Den har et magnetisk bremsesystem, der sikrer en støjsvag drift, mens du nemt kan justere modstandsniveauerne efter dine behov.

  Om inSPORTline inCondi S800i

  inSPORTline inCondi S800i er nem at justere i både de højden og positionen på selve sædet, så den passer til din højde. Håndtagene kan du også indstille, hvor de er polstrede for optimeret komfort med et blødt lag skum.

  Med din inSPORTline inCondi S800i kan du forbinde din spinningcykel med in-Condi app’en på din tablet eller smartphone. Det giver dig mulighed for at bruge særlige intervalprogrammer og virtuelle ruter, der er lavet med Google Maps. Du kan derfor komme på ture rundtomkring i verden direkte hjemme i stuen med inSPORTline inCondi S800i.

  I app’en kan du få et overblik over dine data under træningen, mens du kan analysere dine fremskridt og udviklingspunkter.

  Du kan på skærmen skifte mellem de 12 forprogrammerede programmer med forskellige modstandsniveauer, der er tilpasset begyndere, øvede og professionelle. Der er også særlige programmer som et HRC-program, der automatisk justerer modstandsniveauet, så du holder pulse indenfor et bestemt område til cardio-træning eller fedtforbrænding.

  Skærmen viser undervejs i træningen din: tid, hastighed, afstand, kalorier, hjerterytme, og omdrejninger pr. minut, der gemmes ned på app’en, hvis du har sluttet den til din spinningcykel inSPORTline inCondi S800i.

  Fordele

  • Forbindelse til mobilen via in-Condi-app
  • Nemt at skifte mellem programmerne
  • Funktion til at tracke din udvikling
  • Let justering af modstand
  Ulemper

  • Lidt forældet skærm-design

  Specifikationer:

  • Længde: 156,5 cm
  • Bredde: 62 cm
  • Højde: 138 cm
  • Maks brugervægt: 150 kg
  • Svinghjulsvægt: 20 kg
  • Vægt: 65 kg

   


  Abilica Racer 2.1 – stilfuld og brugervenlig spinningcykel med computer

  Bedste premiumvalg

  Abilica Racer 2.1 spinning bike

  Abilica Racer 2.1 er en af de mere dyre modeller, men den er pengene værd, hvis du vil have en af de bedste premiummodeller. Spinningcyklen har fået en 2. plads i test hos Pricerunner. Den anbefales som bedste middelklassevalg, der både er en stilfuld og brugervenlig spinningcykel med SPD-pedaler og indbygget træningscomputer.

  I bedømmelse får Abilica Racer 2.1 4,5 stjerner ud af 5 af eksperten, der særligt fremhæver de mange træningsprogrammer, indstillinger og pedalerne. Dog savner spinningcyklen, at der er bagbelysning i displayet, og der er ingen holder til din telefon eller tablet.

  Om Abilica Racer 2.1

  Drømmer du om at køre på en spinningcykel, der giver dig følelsen af friheden på landevejen, så er Abilica Racer modellerne kendt som de spinningcykler, der giver dig den mest realistiske oplevelse, som sad du på jernhesten ude på vejene.

  Abilica Racer 2.1 har et tungt svinghjul på 22 kg og en 3-delt krank, så du nemt får den træning, der matcher dit niveau. Remmen er støjsvag, når du træder i SPD-pedalerne selv med høj fart. En filtbremse sørger for at stoppe cyklen, hvis du skal af eller holde en pause i din intervaltræning.

  Du kan justere cyklen i forskellige højder af både sæde og håndtag, så du får en ergonomisk stilling, når du træner. Det smalle raver-sæde er lavet til dig, der kører i lang tid ad gangen for at holde formen ved lige.

  Den indbyggede computer viser kadence, tid, kalorier, distance og hastighed, mens du nemt vælger mellem de forskellige programmer på skærmen.

  Fordele

  • Funktionel træningscomputer
  • Mange forskellige indstillinger
  • SPD-pedaler
  Ulemper

  • Ingen hylde til mobil eller tablet
  • Displayet er ikke bagbelyst

  Specifikationer

  • Vægt: 45 kg
  • Vægt svinghjul: 22 kg
  • Størrelse: L120 x B55 x H117 cm
  • Pedaler: SPD Kombi
  • Maks personvægt: 120 kg
  • Afstand imellem pedaler: 30 cm

   


  inSPORTline inCondi S1000i – spinningcykel med bluetooth og plads til tablet

  Bestseller

  Spinning bike - inCondi S1000i - inSPORTline

  inSPORTline inCondi S1000i er et af de bedst sælgende modeller på markedet, fordi både pris og værdi går op i en højere enhed. Den er både lavet til dig, der vil have en professionel maskine, men også dig, der er i gang med at træne dig op og har brug for udstyr af høj kvalitet.

  Med bluetooth-funktion kan du koble din smartphone eller tablet sammen med displayet, hvor du under træningen kan lytte til musik, se sjove videoer eller serier, mens du får brændt kalorierne af.

  Om inSPORTline inCondi S1000i

  Vil du holde helt tjek på din udvikling, kan du med in-Condi app’en tracke din træning og se din udvikling fra begyndelsen af. Det udvider dine muligheder for indstillinger til træningen, men det giver dig også mulighed for at prøve kræfter med virkelige cykelruter ude i verden. Eksempelvis kan du med Google Maps besøge alverdens steder, hvor spinningcyklen tilpasser sig højder og terræn, så du får en meget realistisk oplevelse.

  Det er en god kombination med eksempelvis en el-cykel, hvis du vil holde kondien ved lige, men vejret ikke tillader en cykeltur udenfor.

  Vil du hellere selv styre dig gennem programmerne, er der 12 integrerede muligheder, hvor du blandt andet har adgang til et HRC-program, et interessant Race-program eller lave dit eget træningsprogram. Du kan finde 29 forskellige forprogrammerede programmer og 12 løbeprogrammer, så du kommer i bund med træningen.

  Farveskærmen gør det nemt at navigere rundt, mens du får informationerne om din træning direkte på skærmen: tid, hastighed, afstand, kalorier, puls, og omdrejninger pr. minut.

  Svinghjulet er et af de tungere i oversigten på 20 kg, der er placeret bagpå cyklen. Med et magnetisk bremsesystem får du en jævn og støjfri oplevelse, hvor du hurtigt kan slå sikkerhedsbremsen i, hvis du skal gøre et ophold.

  Fordele

  • Topprofessionel maskine
  • Indbygget computer
  • Stort udvalg af programmer
  • Synkronisering med in-Condi-app for realistiske cykelture
  Ulemper

  • Til den tunge side

  Specifikationer:

  • Længde: 170,5 cm
  • Bredde: 62 cm
  • Højde: 151,5 cm
  • Maks brugervægt: 150 kg
  • Svinghjulsvægt: 20 kg
  • Vægt: 66 kg

   


  Finnlo Exum III – solid spinningcykel med 40 modstandsniveauer og 12 programmer

  Udvalgt af forbruger-test.dk

  Finnlo Exum III Ergometer Exercise Bike

  Introduktion

  Hos Pricerunner løber Finnlo Exum III med 1. pladsen i deres test, hvor den bliver beskrevet som en stabil og robust konstruktion med bred, blød sadel og elektromagnetisk modstand. 

  Den gode kvalitet med robust og solid ramme er med til at anmelderen giver Finnlo Exum III 4 ud af 5 stjerner i alt.

  Forbrugerne tilslutter sig de flotte roser og giver modellen 4,3 stjerner ud af 5. I en af anmeldelserne skriver forbrugeren: ”godt lavet og meget stille. De forskellige træningsprogrammer med forskellige præstationskrav gør træningen meget varieret”.

  Du kan derfor med både eksperterne og forbrugerne med god grund anskaffe dig spinningcyklen Finnlo Exum III.

  Om Finnlo Exum III

  Spinngcyklen er designet med en ergometer watt-funktion, og den er lavet særligt til dig, der gerne vil træne hjemme. Der er ekstra modtandsniveauer sammenlignet med andre modeller, hvor du kan vælge mellem 40 modstandsniveauer og 12 forskellige træningsprogrammer med forskelligt formål.

  På displayet kan du gemme op til 5 forskellige profiler, hvis du vil have forskellige muligheder for nem træning, eller flere i husstanden har deres personlige favorit program. Med en maksimal belastning på 150 kg er Finnlo Exum III en af de spinningcykler, der egner sig godt til hele familien – store som små, der trænger til effektiv træning.

  Ergometeret måler din ydelse, hvor du kan ligge mellem 25 og 400 watt. Svinghjulet vejer 8 kg og giver en fin modstand til dig, der vil have din krop i form let og bekvemt uden generende støj.

  Fordele

  • Stabil
  • Robust
  • Støjsvag
  • Lavet i høj kvalitet
  Ulemper

  • Ingen hylde til tablet

  Specifikationer

  • Størrelse: 102 x 55 x 125 cm
  • Maks brugervægt: 150 kg
  • Modstandsniveauer: 1 – 40
  • Pulsmåler: Ja
  • Svinghjul: 8 kg
  • Træningsprogrammer: 12 stk
  • Vægt: 39 kg
  • Watt ydelse: 25 – 400 watt

   


  inSPORTline Drakkaris – prisvenlig batteridrevet spinningcykel med en let vægt

  God til dig på budget

  Spinning bike - Drakkaris - inSPORTline

  Introduktion

  Leder du efter en smart spinningcykel, der ikke sprænger budgettet, er Drakkaris fra inSPORTline både billigere, men har samtidigt mange fine detaljer og funktioner.

  Hos forbrugerne scorer Drakkaris flotte anmeldelser på Google Shopping. Sammenlagt får spinningcyklen 5 ud af 5 stjerner, hvor en forbruger skriver: ” Cyklen passer mig rigtig godt, den er perfekt til de hårde hjemmetræninger”.

  Modellen er ifølge anmeldelserne støjsvag, har et stabilt sæde og træning, du kan justere modstanden på. Den eneste ting forbrugerne savner, er en flaskeholder til at slukke tørsten undervejs. 

  Om inSPORTline Drakkaris

  Drakkaris er perfekt til dig, der vil have en professionel model, som kunne stå i ethvert fitnesscenter. Nu kan du bare have den tilgængelig i dit hjem, så det er nemt at få trænet i en travl hverdag.

  Modellen skal ikke i en stikkontakt, så den kan stå, hvor du har plads til den – om det er i stuen, soveværelset eller garagen. Med hjul under er det også nemt at flytte på inSPORTline Dakkaris, hvis den skal stå et andet sted eller kommer vejen for andre ting.

  inSPORTline har lavet Drakkaris med et robust svinghjul på 18 kg, der giver en god balance og jævn og lydsvag brug. Der er 3 forskellige træningsprogrammer, og på displayet kan du følge med i: tid, hastighed, afstand, puls, kalorier og omdrejninger pr. minut.

  Du kan både indstille sædet og håndtaget, så du får den rigtige højde på begge dele, når du skal træne. Indstillingen foregår let med et praktisk håndtag. Det gør det også muligt, at andre i husstanden kan få trænet, når spinningcyklen nemt kan blive indstillet.

  Fordele

  • Prisvenlig
  • Praktisk sikkerhedslås
  • Let vægt
  • Fungerer uden tilslutning af strøm
  Ulemper

  • Ikke så alsidig med mange programmer, som andre modeller

  Specifikationer:

  • Længde: 131 cm
  • Bredde: 63 cm
  • Højde: 140 cm
  • Maks brugervægt: 130 kg
  • Svinghjulsvægt: 18 kg
  • Egenvægt: 48 kg

   


  Schwinn Airdyne AD8 – professionel spinningcykel med høj komfort

  Perfekt til intens træning

  Schwinn Airdyne AD8 Pro exercise bike

  Introduktion

  Hos Pricerunner har spinningcyklen Schwinn Airdyne AD8 modtaget en 5. plads i en større test af flere forskellige spinningcykler på markedet. De anbefaler modellen til intervaltræning til hele kroppen, hvor du har begrænset med plads. Schwinn Airdyne AD8 fylder ikke meget, når du først har fundet et godt sted til den.

  Forbrugerne på Google Shopping giver Schwinn Airdyne AD8 en flot samlet vurdering på 4,4 stjerner ud af 5 mulige. 

  Særligt hvis du er ude efter en effektiv træning, anbefaler forbrugerne Airdyne AD8: ”This is no easy ride…hard going if you’re serious about it”. Du kan derfor for alvor få pulsen op og sved på panden med spinningcyklen fra Schwinn.

  Om Schwinn Airdyne AD8

  Med Schwinn Airdyne AD8 kan du ikke kun få spinning-oplevelsen, men også få aktiveret armene for en helkropstræning. Den kan både stå i det professionelle træningscenter eller idrætsklubber, men den er også god til dig, der vil træne hjemme i høj kvalitet med god komfort.

  I stedet for at justere modstanden manuelt, kan du med Airdyne AD8 øge modstanden ved at træde hårdere i pedalerne. Det øger automatisk belastningen, så du nemt og enkelt kan lave effektiv intervaltræning.

  Det specielle, og smarte ved Airdyne Pro er måden du øger modstanden på. Jo hårdere du træder i pedalerne, jo mere belastning kommer der på cyklen. Når du øger intensiteten i din træning, trækkes der mere luft ind, hvilket laver modstanden på cyklen. Du kan derfor altid køre med en modstand som passer til dit niveau.

  Der er også 9 forskellige træningsprogrammer, der udfordrer på ethvert niveau. Spinningcyklen har et LCD-display, der viser data som: tid, distance, kalorieforbrug og watt.

  Du kan indstille håndtaget i mange forskellige positioner, mens sadlen kan justeres både vertikalt og lodret, så du får den rigtige siddestilling. Cyklens pedaler har også en skridsikker overflade, så dine fødder står fast på dem under selv intense træningspas.

  Fordele

  • Effektiv overflade
  • Komfortabel i brug
  • Robust
  • Glidende bevægelser
  Ulemper

  • Larmer en smule
  • Pulsmålingen er ikke helt præcis

  Specifikationer

  • Vægt: 51 kg
  • Maks personvægt: 160 kg
  • Størrelse: 106 x 50 x 132 cm

   


  inSPORTline Alfan – billig spinningcykel med manuel justering af modstand

  Et godt valg til prisen

  Introduktion

  Alfan fra inSPORTline er en spinningcykel, der er lavet til hjemmetræningen, og den er også en af de mere prisvenlige modeller til dig, der er på budget, men gerne vil have din egen spinningcykel.

  Det er en billigere model, som forbrugerne er begejstrede over og bedømmer den med 5 ud af 5 stjerner. En forbruger skriver i sin anmeldelse: ”Sensationel motionscykel, jeg anbefaler den”. Det er derfor et godt køb, hvis du skal have en prisvenlig model, der giver god træning i hverdagen.

  Om inSPORTline Alfan

  Spinningcyklen Alfan har en stabil base med en justerbar ramme, så du kan få den rigtige højde til din træning. Indbygget i cyklen er alle de vigtigste træningsfunktioner, mens du manuelt kan tilpasse modtanden til din træning, om du vil køre intens cardio eller tage en langsommere tur efter en lang arbejdsdag.

  En fordel ved Sensationel motionscykel, jeg anbefaler den er, at den ikke skal i en stikkontakt for at fungere. I stedet kører displayet på batteri, så du ikke er afhængig af, hvor du kan have din Alfan stående.

  Computeren kan tracke: tid, aktuel og total afstand, kalorier og puls. På displayet kan du følge med i din udvikling, mens sensorer i håndtaget måler din puls kontinuerligt.

  Under selve skærmen er en holder til din tablet eller smartphone, hvis du vil se serier eller høre musik under din træning.

  Fordele

  • Stabil spinningcykel til hjemmebrug
  • Justerbar sæde og håndtag og manuel indstilling af modstand
  • Sikkerhedsbremse
  • Pulsmåler i håndtagene
  • Brugervenlig skærm
  Ulemper

  • Ingen flaskeholder
  • Vægtbegrænsning på 100 kg

  Specifikationer

  • Svinghjulsvægt: 6 kg
  • Modstandsdrift: Manuel
  • Bremsesystem: Friktion
  • Pulsmåler: ja
  • Størrelse: L112 x B48 x H 115 cm
  • Vægtgrænse: 100 kg
  • Maksimal brugerhøjde: 190 cm
  • Vægt: 28 kg

   


  inSPORTline Agneto – justerbar spinningcykel med en lav vægt og hylde til tablet

  Den letteste  model

  Spinning bike - Agneto - inSPORTlineIntroduktion

  Har du brug for en spinningcykel, der er nem at flytte rundt på, er inSPORTline Agneto en af de mest lette modeller i oversigten.

  Hvor de fleste spinningcykler i oversigten, skal sluttes til en strømforsyning, slipper du for det med Agneto. I stedet er det en trådløs maskine, hvor selve displayet bruger AAA-batterier i stedet for strøm fra en stikkontakt. Det giver endnu større frihed til, hvor cyklen skal stå, om det er udenfor på terrassen på de lune sommerdage eller i garagen, hvor der er godt med plads.

  Om inSPORTline Agneto

  Cyklen har et magnetisk bremsesystem, der giver en træning uden generende støj, der glider afsted. 

  Rammen er stabilt bygget og har en max belastning på 120 kg. Vejer du mere, bør du tage et kig på nogle af de andre modeller, med en højere belastning, men modellen er i den høje ende.

  Alle i familien kan få glæde af Agneto, da det er nemt at indstille højden på både sædet, men også håndtagene. Det er derfor ikke så vigtig, hvor høj du er, for cyklen kan blive tilpasset både store og små, der vil træne på spinningcyklen.

  Displayet er let at aflæse og giver dig info om blandt andet din hastighed, kadence, tid og puls undervejs i træningen. Cyklen har en indbygget pulsmåler i håndtagene, så du får en præcis måling af din udvikling og hjerterytme, mens du træner.

  Over skærmen har du plads til at din tablet eller smartphone kan stå sikkert, hvis du vil have underholdning under din træning.

  Når du skal justere modstandsniveauet, foregår det manuelt med en knap, du kan dreje på siden. Der er i alt 8 forskellige niveauer af modstand, så du kan finde den passende modstand til dit niveau,

  Har du behov for en hurtig afslutning, har det et sikkerhedshåndtag, du kan trække.

  Fordele

  • Display er let at aflæse
  • Magnetisk bremsesystem
  • Justerbart sæde
  • Med pulsmåler
  Ulemper

  • Display dræner hurtigt batteriet

  Specifikationer

  • Manuel modstandsjustering
  • Pulsmåler: Ja
  • Display strømforsyning: 2x AAA batterier (inkluderet)
  • Vægtægt: 30,7 kg
  • Maksimal brugervægt: 120 kg
  • Justeringsniveauer: 8

   


  Hammer Ergometer Ergo-Motion BT – robust spinningcykel med indbygget computer

  Bedste robuste valg

  Hammer Ergo-Motion Exercise bike

  Ergo-Motion motionscykel er nem at samle, når du får den, og når du først har fundet et godt sted til den i træningsrummet, eller hvor du har plads, så er den solid og robust.

  Forbrugerne er meget tilfredse med spinningcyklen fra Hammer, der får en flot bedømmelse med 5 ud af 5 mulige stjerner på Google Shopping. I deres anmeldelser skriver de blandt andet, at den er nem at sætte op, hvis du følger instruktionerne, og at den fungerer som den skal.

  En af forbrugerne skriver: Simpelthen meget god, god vejledning, let at samle, robust, meget godt håndværk”, og den bliver anbefalet af forbrugerne, der har brugt den i praksis.

  Om Hammer Ergometer Ergo-Motion BT

  Du får alle de nødvendige funktioner, der giver dig mulighed for at justere cyklen i højden og modstanden, så din træning bliver både ergonomisk og effektiv. Med et svinghjul på 8 kg, kan du få en god træning med sved på panden.

  Spinningcyklen har en smart hylde til din smartphone eller tablet, hvor du kan koble din enhed sammen med din cykel. Igennem app’s som Kinomap eller iConsole+ får du mulighed for at tage på cykelture under fremmede himmelstrøg som i Mexico eller USA på ”rigtige” ruter. I alt kommer cyklen med 22 forskellige programmer, du selv kan udvide med kompatible app’s.

  På det store display kan du holde øje med din data, hvor du elektronisk justerer modstanden i op til 16 forskellige niveauer, mens der også er pulsmåler integreret i håndtagene.

  Fordele

  • Nem at samle
  • Robust
  • Hylde til tablet og mobil
  • Med stort display
  Ulemper

  • Ingen holder til vandflasken

  Specifikationer

  • Størrelse: 102 x 50 x 128 cm
  • Maks brugervægt: 130 kg
  • Modstandsniveauer: 1 – 16
  • Svinghjul: 8 kg
  • Træningsprogrammer: 22 stk
  • Vægt: 35 kg
  • Watt ydelse: 10 – 350 watt

   


  Hvad er en spinningcykel?

  Du har sikkert set dem stå i fitnesscenteret, hvor spinning er en populær træningsform, der får pulsen op og sved på panden.

  En spinningcykel er en særlig motionscykel, hvor du for alvor kan komme op i fart, træde hårdt i pedalerne og få en oplevelse lig en tur på en racercykel. Klikpedaler sørger for, at dine fødder ikke skrider, men at du kan give den maksimalt gas.

  Der er mange modeller på markedet, hvor du kan få forskellige træningsprogrammer og smarte app’s, så du kan holde styr på din udvikling og komme i god form.

  Hvilken spinningcykel skal jeg købe?

  Du skal vælge en spinningcykel, der matcher dine behov og træningsniveau. Det er ikke nødvendigt med den dyreste og mest avancerede model, hvis du vil træne indimellem eller er i tvivl, om det er en træningsform for dig.

  Inden du køber en spinningcykel, bør du overveje:

  • Funktioner: Hvad skal din cykel kunne? Har du brug for mange programmer og modtandsniveauer, så du kan træne forskelligt?
  • Indstillinger: Det kan også være vigtigere, at cyklen kan justeres på mange måder, så både du, men også resten af husstanden kan bruge cyklen til motion.

  Når du er færdig med at træne, er det vigtigt du tager dig godt af kroppen, så den får en optimal restitution. Du kan blandt andet bruge en massagepistol til at løsne op for spændinger og ømme muskler, så du hurtigere kan komme i gang med træningen igen.

  Husk altid at få et bad bagefter, så du får vasket sveden af kroppen, og det ikke tilstopper dine porer. Brug evt. en god deodorant uden aluminium efter badet, så du er sikker på at være svedfri efter din træning.

  Hvad er forskellen på en motionscykel og en spinningcykel? 

  Forskellen på en motionscykel og spinningcykel kan være svær at se med det blotte øje. På mange måder opfylder de den samme funktion: At lade dig træne på cykel uden at skulle bevæge dig langt omkring, men derimod blive på samme plet, mens du okser i pedalerne.

  Der er dog forskelle på motionscyklen og spinningcyklen.

  Motionscykel

  • Du sidder som på en almindelig cykel
  • Stort og komfortabelt sæde
  • Nem sædeindstilling
  • Computer med distance, tid mm
  • Evt. pulsmåling
  • Frihjul

  Spinningcykel

  • Du sidder som på en racercykel
  • Har et smalt racer-sæde
  • Nem indstilling af sæde og styr
  • Til tunge intervaller
  • Du kan stå i pedalerne
  • Klikpedaler

  Motionscykel eller spinningcykel?

  Stil dig selv de følgende 4 spørgsmål, der vil hjælpe dig med at spore dig ind på, hvilken model du skal vælge:

  • Hvordan vil du sidde på din cykel?
  • Vil du have mange forskellige træningsprogrammer?
  • Træder du meget tungt, så det er praktisk at kunne stå op?
  • Har du rygproblemer, så det er bedst med en oprejst siddestilling?

  Kilde: Abilicaonline.dk


  Beskrivelse af kilder og tests

  Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

  Pricerunner

  Pricerunner er kendt som sammenligningside for produkter og forhandlere, men de laver også selv deres egne oversigter, lister og anmeldelser. Deres anmeldelser er lavet af eksperter på området, der går i dybden med produktet.

  KEISER Indoor Bike M3i har modtaget en positive anmeldelse og fået en placering på Pricerunners liste. 

  Anmeldelsen er udgivet den: 13 marts 2021

  Du kan se anmeldelsen her

  De rosende ord går igen for Abilica Racer 2.1, der klarer sig godt på Pricerunner.

  Anmeldelsen er udgivet den: 13 marts 2021

  Du kan se anmeldelsen her

  Finnlo Exum III Test Winner er et hit hos eksperterne på Pricerunner i deres anmeldelse.

  Anmeldelsen er udgivet den: 5 marts 2021

  Du kan se anmeldelsen her

  På listen får Schwinn Airdyne AD8 også en fin placering og bedømmelse af eksperterne.

  Anmeldelsen er udgivet den: 5 marts 2021

  Du kan se anmeldelsen her

  Verywellfit.com

  Verywellfit.com er en hjemmeside dedikeret til træning og de sunde livsstil. De skriver om alt, der vedrører kroppen, sundhed og anmelder også træningsudstyr.

  Eksperterne hos Verywellfit.com har anmeldt KEISER Indoor Bike M3i med en grundig og dybdegående anmeldelse.

  Anmeldelsen er udgivet den: 4. april 2021

  Du kan se anmeldelsen her

  Google Shopping

  På Google Shopping kan du nemt få et godt overblik over produkter, forhandlere og priser. De giver også forbrugerne mulighed for at anmelde deres køb med stjerner fra 1 til 5 og en anmeldelse. Anmeldelserne opdateres løbende.

  Du kan se anmeldelserne af Finnlo Exum III her 

  Du kan se anmeldelserne inSPORTline Drakkaris her

  Du kan se anmeldelserne Schwinn Airdyne AD8 her

  Du kan se anmeldelserne inSPORTline Alfan her

  Du kan se anmeldelserne af Hammer Ergometer Ergo-Motion BT her

  Andre kilder

  Abilicaonline.dk

  Abilicaonline.dk er en webshop med forskelligt fitnessudstyr. Du kan også finde artikler og gode råd til din træning.

  Under vores research har vi anvendt: ”Motionscykel eller spinningcykel – hvilken skal du vælge” udgivet af Abilica Online ApS på deres hjemmeside.

  Du kan se artiklen her

   

  FAQ

  Hvilken spinningcykel er bedst?
  Vi har udvalgt KEISER Indoor Bike M3i som vores testvinder, men alle 10 udvalgte modeller i oversigten har hver deres fordele og ulemper. Den bedste spinningcykel passer til din træning, har de funktioner, du får brug for, og opfylder dine krav til budget og størrelse.
  Hvad skal jeg overveje, inden jeg køber en spinningcykel?
  Inden du køber en spinningcykel, bør du overveje, hvad for en type træning, du vil lave, og hvilke funktioner der er afgørende for, at du kan komme i mål. Overvej, om du har brug for en billigere model med færre funktioner, eller om du skal træne professionelt og holde kondien ved lige så effektivt som muligt.
  Hvad koster en spinningscykel?
  Du kan få spinningcykler i mange prisklasser, men du skal regne med at de som udgangspunkt koster nogle tusinde kroner og opefter. Jo flere funktioner, du gerne vil have, jo mere skal du også være villig til at investere i din cykel. Derfor er det godt at fastsætte et budget, så du ikke forelsker dig i en topprofessionel luksusmodel, du ikke har råd til.

   

   

  bedste-spinningcykler

  forbruger-test.dk

  Vores skribent og research-team

  Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

  Find mere information her

  Bedøm denne artikel

  Klik på en stjerne for at bedømme