Løbebånd tilbud –
Her finder du det bedste løbebånd udsalg

Når vejret viser sig fra sin grå eller våde side, kan det være en udfordring at få snøret løbeskoene og komme en tur ud på asfalten. 

På dage, hvor du ikke gider udenfor en dør, er det en stor fordel at have et løbebånd i huset, så du stadig kan få motioneret, uanset om det er fordi, du træner op til et løb eller bare gerne vil bevæge kroppen. 

Her på siden har vi samlet en række forhandlere, der ofte har gode løbebånd tilbud, så du kan finde dit nye løbebånd til en skarp pris fra en troværdig forhandler.

AbilicaOnline.dk - Løbebånd tilbud op til 40%

Telefon: 70 270 279

Hverdage: 9.30-17.30, lørdag: 10.00-15.00  • Levering 1-2 hverdage
  • Prismatch
  • 60 dages fuld returret

SE ALLE TILBUD HER

Abilica Online er en dansk webshop, der siden 2007 har forhandlet blandt andet varemærket Abilica. Webshoppen har tre showrooms fordelt i Danmark, så hvis bor i nærheden af Aarhus, Vejle eller Herlev, kan du se produkterne i virkeligheden, inden du køber.

Det kan du spare på løbebånd fra Abilica Online

Ligesom andre butikker, varierer det i løbet af året, hvor meget du kan spare og hvilke løbebånd tilbud, der findes.

Du kan dog ofte finde løbebånd tilbud på op til 40 % og i nogle tilbudsperioder kan du spare endnu mere på dit nye træningsudstyr. Derfor er det en god webshop at holde øje med, når du skal finde et løbebånd til en god pris. 

Det siger forbrugerne om Abilica Online

Abilica Online er blevet bedømt til 4,2 stjerner ud af 5 på Trustpilot. Trustpilot er kundernes mulighed for at fortælle om deres oplevelse med forhandleren og deres produkter. Derfor signalerer den høje rating for os, at forbrugerne er godt tilfredse med Abilica Online og deres produkter. 

I forbrugernes anmeldelser fremhæver de, at de har fået godt betjening og rådgivning af personalet i forbindelse med deres køb. Flere nævner også, at de har haft en god oplevelse med at kontakte kundeservice i forhold til spørgsmål til levering og returnering. 

Derfor anbefaler vi Abilica Online til køb af løbebånd tilbud

Den høje rating af Abilica Online på Trustpilot trækker op i vores vurdering af forhandleren, da størstedelen af anmeldelserne er organiske, hvilket betyder, at forhandleren ikke har opfordret til anmeldelse. 

Vi synes, det er en fordel, at du kan besøge deres showroom, inden du køber, så du er helt sikker på, at du får det rette træningsudstyr. Handler du online, bliver 97 % af ordrerne leveret indenfor to hverdage. 

Forhandleren tilbyder prismatch, så hvis du finder et bedre løbebånd tilbud andre steder, kan du få den til samme pris her. Derudover har du 60 dages fuld returret, hvor du kan afprøve produktet og sende det retur, hvis det ikke er som ønsket. Disse services trækker op i vores samlede vurdering. 

Endelig er Abilica Online e-mærket, hvilket betyder, at en jurist løbende kontrollerer webshoppen, så du kan være tryg ved at indtaste dine oplysninger på siden.

SE ALLE TILBUD HER

Apuls.dk - Løbebånd tilbud op til 60%

Telefon: 60 62 71 00

Man-tors: 9-15:30, Fre: 9-15  • Prisgaranti
  • 365 dages returpolitik
  • Fri fragt på maskiner

SE ALLE TILBUD HER

Apuls forhandler træningsudstyr, træningsmaskiner, kosttilskud og wellness produkter. De har et værdisæt, der handler om at holde fokus på kunden, have en gennemsigtig forretningsmodel og hjælpe lokalområdet.

Det kan du spare på løbebånd fra Apuls

Meget lig, hvad vi beskrev om Abilica Online, har Apuls også forskellige tilbudskampagner på produkter på forskellige tidspunkter.

Her kan du ligeledes ofte finde løbebånd tilbud på op til 60 %, så når du har fundet det rette løbebånd for dig, kan det være en fordel at holde øje med, om det kommer på tilbud. 

Det siger forbrugerne om Apuls

Apuls scorer hele 4,8 stjerner på tværs af knap 1200 anmeldelser. Det betyder, at 91 % har givet fem stjerner, mens 7 % har givet fire stjerner og under 3 % har givet tre stjerner eller færre.

Mange anmeldere slår på god service og generelt set har de fleste oplevet hurtig levering, selvom enkelte har oplevet lidt længere leveringstid omkring travle perioder som jul og Black Friday. 

Flere skriver også, at produkterne er af høj kvalitet og at de er blevet rådgivet til at vælge det bedste produkt til dem. 

Derfor anbefaler vi Apuls til køb af løbebånd tilbud

Når vi vurderer forhandlere, er ét af de vigtigste parametre kundernes anmeldelser. Det er dem, der har mulighed for at afprøve produkterne. Det faktum, at Apuls scorer hele 4,8 – hvilket er én af markedets højeste ratings – fortæller os, at forhandleren har gode produkter og meget tilfredse kunder. 

Du kan komme i kontakt med forhandleren på alle hverdage via telefon, mail og chat, hvilket underbygger forbrugernes anmeldelser omkring god service og vejledning af personalet. 

Apuls kan have lidt længere leveringstid end andre forhandlere, da nogle produkter er på fjernlager. På trods af det, lover de levering på 1-5 hverdage, hvilket vi mener er mere end rimeligt. 

Du får gratis returnering, hvis varen ikke er som ønsket. Derudover har du 365 dages fortrydelsesret, hvilket er længere tid end andre forhandlere.

SE ALLE TILBUD HER

Sådan vælger du det rigtige løbebånd tilbud

Det er nærliggende at tro, at et løbebånd bare er et løbebånd, men det er ikke helt sandheden. Der er flere forskellige typer, som hver især har en række funktioner og features, der gør det til et godt valg. 

Derfor er der en række ting, du skal overveje, inden du investerer i et løbebånd til hjemmet.

Størrelse

Hvis du har et dedikeret rum til dit træningslokale, er det ikke sikkert, at selve størrelsen på løbebåndet spiller en stor rolle. 

Men hvis du bor i en lille lejlighed eller har lavt til loftet i kælderen, kan det være vigtigt for dig, at løbebåndet ikke er for stort. 

I sådan en situation kan det være fristende at købe et mere kompakt løbebånd, men her er det også vigtigt at være opmærksom på, at løbebåndet skal have en vis størrelse for at give dig en god komfort, mens du løber. 

Til gengæld kan nogle løbebånd foldes sammen, så du kan pakke det væk, når du ikke bruger det. Så bliver det kortere i længden uden at du skal gå på kompromis med størrelsen, mens du bruger det. 

Type

Løbebånd fås både med og uden motor. På et motoriseret løbebånd indstiller du hastighed og ofte også stigning på en computer. Her får du ofte træningsprogrammer med i købet, en høj maks hastighed og en bred løbeflade. Derudover skal du ikke tænke over din løbehastighed undervejs. 

På den anden side er der kurvede løbebånd. Her genererer du selv farten, når du løber på båndet. Her sparer du på strømregningen, men får en mindre løbeflade. Det giver også en mere realistisk oplevelse, der minder om udendørs løb. 

Komfort

Hvis du skal have det optimale ud af din træning, er det vigtigt, at det er komfortabelt at løbe på løbebåndet. Som nævnt tidligere spiller størrelsen ind i, hvor behageligt det er at løbe på båndet. 

Hvis løbebåndet er for kort, kan det være svært at tilpasse dine skridt. Hvis løbebåndet er for smalt, vil du ramme siderne, så det ikke føles rart. Det sker specielt, når du bliver træt eller løber hurtigt, for så bevæger din krop sig mere fra side til side. 

Stabilitet

Løbebåndet skal kunne holde til brug. Hvis det føles som om, løbebåndet rokker, når du løber på det, kan det føles usikkert og ubehageligt. 

Undersøg derfor, hvilken maksimal vægt løbebåndet kan klare, specielt hvis du selv er lidt tungere. Nogle løbebånd har en maksimal brugervægt på fx 120 kg, og det er ikke altid nok. 

Hastighed og motor

Inden du køber et løbebånd, skal du overveje dit formål og dine ønsker til træningen. Hvis du gerne vil kunne spurte på løbebåndet, skal det kunne køre hurtigere, end hvis du vil løbe i jævnt tempo. Så kan det være relevant at kigge på den maksimale hastighed og motoren, så du er sikker på, at den opfylder dine ønsker og krav. 

Nogle motorer har et tophastighed på 16 km/t, hvilket kan være rigeligt fint, hvis du er nybegynder eller løber i jævnt tempo, men hvis du er i god form, kan det være en fordel at kigge efter en højere maks hastighed. 

Derudover kan det være, at du foretrækker korte ture eller lange distancer, så her er det igen relevant at kigge på motorkraften. Hvis motoren ikke er af god kvalitet, vil den hurtigere blive slidt eller gå i stykker. Så hvis du bruger løbebåndet ofte eller længe ad gangen, skal du sørge for, at motoren kan klare det øgede brug. 

Display

Oftest har løbebånd en form for computer eller display, der fortæller dig om din træning. Det kan dog være meget forskelligt, hvor meget data computeren kan give dig. 

Hvis du synes, det kan være lidt svært at holde motivationen oppe, kan det være rart at have noget håndgribeligt at holde øje med såsom hastighed, tid, distance, kalorier, puls m.m.

Vil du tage din træning et skridt videre, kan det være godt at vælge et løbebånd med indbyggede træningsprogrammer. De giver en varieret træning, så du ikke kommer til at kede dig eller miste tidsfornemmelsen, så du tror, du har trænet længere tid, end du i virkeligheden har. 

Nogle løbebånd har endnu flere funktioner end de nævnte her såsom fjernsyn, radio og meget andet. 

Ekstrafunktioner

Ekstrafunktioner falder for mange i luksus-kategorien, og det er ikke sikkert, du føler, det er nødvendigt for dig. Det kan dog være rigtig lækkert at have, hvis du tager din træning seriøst eller træner ofte. 

Én af disse funktioner kan være en blæser. Når du løber indenfor, får du ingen vindmodstand, og så kan du komme til at svede rigtig meget. Hvis løbebåndet har en blæser, kan den køle dig ned og give dig fornemmelsen af en løbetur i det fri. 

Nogle løbebånd har også en integreret holder til din tablet, så du kan se videoer, høre lydbøger eller andet, mens du løber. 

En anden ekstra funktion kan også være muligheden for at justere hastighed og stigning på siderne af løbebåndet, så du nemmere kan indstille det, mens du løber hurtigt. 

Pris

Endelig skal du overveje, hvad du vil betale for dit løbebånd. Ofte hænger prisen sammen med kvalitet og ekstra funktioner, så hvis du vil have et løbebånd, der kan mange ting, vil du formentlig skulle grave lidt dybere i lommerne. 

De fleste løbebånd koster fra et par tusind kroner op til 50.000 kr. Derfor skal du overveje, hvad du tror, du får brug for. Skal du bruge løbebåndet engang imellem eller træner du op til et maraton, vil du formentlig have forskellige ønsker til holdbarhed, kvalitet og pris. Du kan dog ofte finde gode løbebånd tilbud, der sænker prisen. 

Læs mere her: Kom i Form, Motionsplan 

Hvorfor skal jeg købe et løbebånd tilbud?

Et løbebånd er en alsidig træningsmaskine, hvor du kan gå, jogge eller løbe indendørs uden at skulle tage hensyn til vind og vejr. Det er et smart træningsredskab hvis du vil tabe dig, komme i bedre form, motionere mere eller generelt bare få mere overskud i hverdagen og forebygge livsstilssygdomme. 

Det er heller ikke altid, at man har tid eller lyst til at skulle afsted til et træningscenter for at løbe – hvis du kun lige har en halv time, er det en stor fordel at have træningsudstyret lige ved hænderne. 

Udover fordelen ved at holde løbetøjet tørt, hvis regnen siler ned udenfor, så kan løbebåndet give dig en mere kontrolleret løbetur. Fordi du indstiller hastigheden, risikerer du ikke, at du taber tempo eller presser dig selv for hårdt. Specielt nybegyndere vil typisk sætte pris på at kunne kontrollere hastigheden og længden af træningen.

Det er ikke altid, at dit nærområde har de bedste vilkår for dit løb. Hvis du for eksempel træner op til en specifik konkurrence, kan du indstille stigningsgrad og træningsprogrammer til at simulere løbet, så du er bedst muligt forberedt. 

Selve båndet har en blødere overflade end asfalt, så et løbebånd kan være godt, hvis du lider af knæ- eller ledsmerter og gerne vil mindske stød op gennem kroppen. 

Læs mere her: Kom i Form, SportsRec

Hvordan bruger man et løbebånd?

Et løbebånd giver dig mulighed for at have stor kontrol over din træning. Hvis du vil have mest ud af din træning, får du her et par tips. 

Start stille og roligt ud. Hvis du er nybegynder, er det vigtigt ikke at hoppe direkte op i sprint, men stille og roligt vænne kroppen til at løbe på løbebånden. Start i langsomt tempo og øg gradvist hastigheden i et tempo, du føler dig tryg ved.

Stop, før du er udmattet. For at fastholde en sikker træning, er det vigtigt at stoppe, mens legen er god. Hvis du løber, til du er helt udmattet, kan du falde og slå dig. 

Træn intensivt. Oftest vil du få en mere effektiv træning, hvis du løber i en høj fart i forhold til en lang tur. Når du løber hurtigt, får du pulsen op.

Træn målrettet. Det kan være svært at finde motivationen, hvis du ikke har et mål i sigte. Vil du gerne kunne løbe i et bestemt tempo, en bestemt distance eller træner du op til en konkurrence? Indstil løbebåndet efter det, så du kan se fremgang dér. hvor det betyder noget. 

Træn varieret. Det er vigtigt at variere træningen, så det ikke bliver for ensformigt og kedeligt. Derfor er det en fordel at veksle mellem træningsformerne, så du holder kroppen på dupperne.

Forbedr teknikken. På et løbebånd skal du ikke tænke over hastighed og stigning, så det er en god mulighed for at forbedre din løbeteknik. Prøv at ændre din skridtlængde, hvordan du sætter løbeskoene på båndet og din kropsholdning, så du kan se, hvad du får mest ud af. 

Træn også udendørs. Din form fra træning på løbebåndet kan ikke altid oversættes direkte til udendørs løb. Her spiller vind, terræn og udfordringerne med at holde et jævnt tempo en rolle. Forsøg derfor at indlægge en løbetur i det fri med jævne mellemrum – så får du også lidt variation i din træning. 

Læs mere her: iForm, Aktiv Træning

Hvor meget forbrænder man på et løbebånd?

Din forbrænding på løbebåndet afhænger af, hvordan du træner. Som udgangspunkt forbrænder du mellem 700-1000 kalorier pr time, du bruger på løbebåndet. Det tal stiger selvfølgelig sammen med intensiteten på træningen. 

Det handler dog ikke kun om intensitet, hvis du gerne vil forbrænde kalorier, men også regelmæssigheden. Den bedste løsning er at træne flere gange om ugen frem for én stor træningsgang. 

Når du intervaltræner og varierer mellem højhastighedsløb og gang, forbrænder du mere fedt. Ligeledes når du øger stigningen på løbebåndet, sætter du gang i kalorieforbrænding – sørg blot for at øge stigningen gradvist, så du ikke udmatter dig selv. 

Læs mere her: NordicTrack

FAQ

Hvor finder jeg det bedste løbebånd tilbud?
Der findes mange gode forhandlere at løbebånd tilbud. Vi anbefaler Abilica og Apuls, hvor du ofte kan spare op til 33 %, når løbebånd er på udsalg.
Hvad koster et løbebånd på tilbud?
Løbebånd findes i prisklasser fra 5.000-50.000 kroner uden for tilbudsperioder. Når de kommer på tilbud, kan du typisk spare omkring 30 % af prisen og i nogle perioder endnu mere. Hold øje med de forskellige forhandlere og deres tilbud for at finde den bedste pris.
Hvad skal jeg overveje, inden jeg køber et løbebånd på tilbud?
Du skal overveje, hvad dit løbebånd skal kunne og om det skal være motoriseret. Hold øje med tophastigheden og den maksimale brugervægt. Sørg for, det er komfortabelt og stabilt at løbe på og at du har plads til det i dit hjem.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme