Her er de bedste internetradioer, DAB-radioer og digitale radioer

Udgivet 03.01.2020|Senest redigeret 02.06.2020 | Denne artikel indholder reklamelinks

Der var engang, hvor børn, unge, voksne og gamle sad klistret til radioen for at modtage deres ugentlige underholdning. Der var kun to kanaler, og hvis man ikke brød sig om det, de afspillede, så hørte man det troligt alligevel. Sådan er det dog ikke længere. På internettet er der så meget indhold, at det på det nærmeste er muligt at drukne i det.

Løsningen på et problem har skabt et andet. Når det kommer til radioer, der kan afspille digitalt indhold, findes der nemlig ekstremt mange forskellige muligheder; DAB-radio, digital radio, radio med wi-fi, internet radio med DAB, bluetooth-afspiller osv. Normalt ville man sige ”kært barn har mange navne”, men i dette tilfælde er der faktisk tale om forskellige radioer.

Derfor er det også tæt på umuligt at skulle vælge den bedste, og det hjælper heller ikke, at de fleste forbrugertests har opdelt de forskellige typer og ikke sammenligner dem på tværs af kategorierne, men det er der heldigvis råd for. Her får den nemlig den komplette gennemgang af de bedste muligheder for at høre digital radio.

1. Philips AE5220/12 – blandt de bedst DAB-radioer på markedet

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 • Testvinder på Test.de

DAB-radioen med det mundrette navn Philips AE5220/12 er flere gange blevet udnævnt til at være blandt de bedste DAB-radioer på markedet. Radioen er lille og let, hvilket gør den ekstremt let at have med rundt, og lyden er også glimrende. I de fleste henseender er der tale om det man kunne kalde en køkkenradio. Det største argument for at købe den lille DAB-radio fra Philips, er at den er billig.

En klassisk køkkenradio med fantastisk lyd

DAB+ radioen fra Philips er blevet rost for to ting, i alle de tests den har været med i. Det første er den solide lydkvalitet. Det er nemlig sjældent at man ser så lille en radio, der samtidig lyder så godt. Det er faktisk lige før man ærgrer sig over, at der er tale om en radio, og at den ikke er beregnet til, at du kan tilslutte den til eksempelvis din telefon, og så streame musik gennem de små højtalere.

En anden ting, den er blevet rost meget for, er, at den er designet til at være nem at flytte rundt på, og derfor vejer den kun 1,4 kilo, så der er utroligt meget radio skjult i den lille krop. Den er lille, den er let og den kører på batterier, så der er ikke behov for at placere den i nærheden af en kontakt. Når vi taler om batterierne, så melder flere tests, at de er meget langtidsholdbare, og ligeledes bliver du advaret af radioen, inden du skal skifte dem.

Nostalgisk design og moderne funktionalitet

En anden ting der er værd at dvæle ved, er det æstetiske design. En ting er at den er funktionel, men radioer er en gammeldags ting, og det skinner tit igennem på designet. Med Philips AE5220/12 er det dog ikke noget problem. Den er lavet i en blanding af panelerne i faux træ står i skarp kontrast til den sølvfarvede front. Det får den til på en gang at ligne en klassisk radio og en moderne højtaler.

Specifikationer

 • Kan afspille FM- og DAB-signaler.
 • Lille og let.
 • Batteridreven.
 • Lavt strømforbrug.
 • Vægt 1,4 kg.

Overordnet vurdering

Hvis du leder efter en radio, der kan afspille de klassiske radiokanaler, så er DAB-radioen fra Philips bestemt et glimrende valg. En ulempe er dog, at der ikke er mulighed for at udnytte streaming eller internetbaserede radiostationer, med den lille køkkenradio fra Philips.

2. Argon Audio RADIO2i – én radio til ethvert formål

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Kort sagt er Argon RADIO2i den perfekt radio, hvis du vel at mærke elsker radio. Modsat mange af de andre radioer i vores test, så får du med Argon RADIO2i kun brug for en radio, lige meget hvilket signal du gerne vil have fat i. Det betyder, at den er med til at gøre livet nemmere, præcis som det skal være.

Hør hvad du vil, når du vil og hvor du vil

Ligesom når det kommer til mange af konkurrenterne, er der tale om en kompakt bordradio, der er let at tage med rundt, men det stopper ikke der. Argon RADIO2i kan nemlig både modtage signal via internettet, DAB+, FM/RDS, den har indbygget WIFI og kan streame musik via Spotify Connect og så har den selvfølgelig indbygget Bluetooth, så du kan streame din yndlingsmusik direkte fra telefonen.

Grunden til at Argon RADIO2i overhaler så mange af konkurrenterne, er fordi den er i stand til at modtage radio fra hele verden, hvilket betyder, at du let får adgang til langt over 20.000 radiostationer, hvilket er noget mere, end hvis der kun var tale om DAB- og FM-signaler. Du kan høre hvad du vil, når du vil og hvor du vil, og det gør Argon RADIO2i til et overlegent valg.

Internetradio du kan styre via telefonen

RADIO2i er selvfølgelig konkurrencedygtig på design og funktionalitet med almindelige DAB-radioer og digitale radioer. Den har et smukt, stilrent udseende med en flot finish, en fantastisk lyd og indbygget alarm med snooze-funktion, men det er i sidste ende de teknologiske landvindinger, der gør den til noget særligt.

At den har indbygget Spotify Connect, gør, at den er intet mindre end genial til dig, der allerede gør brug af din Spotify app. Mep appen fra Spotify kommer din telefon til at fungere som fjernbetjening for din internetradio. Det betyder også, at din telefon ikke fungerer som den primære streamingenhed under afspilningen, hvilket både øger din telefons batterilevetid og samtidig gør, at du ikke skal frygte at modtage opkald, imens du hører musik.

Specifikationer

 • Kan afspille via FM, DAB, WIFI, internetradio, Bluetooth og Spotify Connect.
 • Er udstyret med en hovedtelefonudgang i form af et minijack.
 • Fjernbetjening via app (gratis)
 • Vægt 1,4 kg.

Overordnet vurdering

RADIO2i fra Argon Audio er den perfekte internetradio, DAB-radio, FM-radio og Bluetoothhøjtaler samlet i et device. Det betyder også, at selvom den er lidt dyrere end mange af konkurrenterne, så er den ikke lige så dyr, som hvis du skulle anskaffe dig flere forskellige separate devices.

 

3. Pure Pop Midi BT – DAB+ radio og vækkeur

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Endnu en gang er der tale om en DAB+ radio snarere end en internetradio, men det betyder ikke, at du ikke får noget for pengene. Alt det du ikke får i internetkanaler og mulighed for direkte tilkobling til streaming streamingtjenester, får du nemlig i lækkert design, eminent lyd og mobilitet.

Stå op til lyden af morgenradio

En af grundene til at Pure Pop Midi BT er med på listen over de ultimativt bedste radioer i 2020, er, at det er den ultimative natbordsradio. Den har en fantastisk lydkvalitet, hvilket måske ofte bliver spildt på soveværelset, men det gør det ikke mindre sandt, og samtidig er den udstyret med hele to forskellige alarmer, så du kan f.eks. vågne til lyden af morgenradio.

En anden ting, der er værd at bemærke, er, hvor utrolig let Pure Pop Midi BT er at betjene. Til trods for at den har en del forskellige indstillingsmuligheder, er den udstyret med meget få knapper, hvilket gør, at du ikke konstant skal overveje hvilken knap, der gør hvad.

Det kompakte og stilrene design gør, at den passer ind hvor som helst

Men det er ikke kun på indersiden, at der er kælet for den kræsne forbruger. Pure Pop Midi BT har nemlig en endnu mere imponerende lyd, når man tager størrelsen i betragtning. Den er så kompakt, at det faktisk er svært at forestille sig et sted, hvor den ikke ville passe ind.

Ligeledes er det moderne, kubiske design med til at gøre, at den er lettere at placere end mange af konkurrenterne, der optager ekstremt meget hylde- og bordplads i længden, men til gengæld er smalle og lave. Sammenlignet med dem, er Pure Pop Midi BT lille, tyk og rund, og det er en god ting.

Specifikationer

 • Afspilning via både FM- og DAB-kanaler.
 • Udstyret med AUX-indgang.
 • Udgang til høretelefoner via minijack.
 • Kan køre på batterier.
 • Indbygget vækkeur.

Overordnet vurdering

Hvis du har brug for et vækkeur eller en værkstedsradio, så er Pure Pop Midi BT helt bestemt noget for dig. Samtidig med at den er lille og kompakt, har den både et smukt design og en god lyd. Den er blandt de billigere modeller i denne test, hvilket nok også er en af grundene til, at det er en DAB+ radio, og at den ikke er udstyret med adgang til internetradio eller Spotify Connect.

 

4. Omnitronic TUNA-NET internetradio med DAB+ og Bluetooth – den ultimative musikoplevelse

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hvis du gerne vil have samlet al din lyd i et device, der kan levere varen hver gang, og producere overlegen lyd, så er TUNA-NET fra Omnitronic helt sikkert noget for dig. Med TUNA-NET får du en klassisk, nostalgisk radio med masser af saft og kraft, og udseendet sender dig helt sikkert tilbage til en tid, hvor alle ungdomsværelser var udstyret med en radio, en forstærker og to store højtalere.

Fuldblodsinternetradio med masser af muligheder

Omnitronics TUNA-NET 19” sørger for, at du får adgang til flere tusinde radiostationer fra hele verden. Den kan både modtage det gammeldags FM-signal og det nyere DAB+ samtidig med, at der er tale om en fuldblodsinternetradio. Det eneste, du skal gøre, er at tilslutte radioen til internettet via en WLAN eller LAN-forbindelse.

Selv hvis du ikke er interesseret i radio, er Omnitronics TUNA-NET en glimrende investering til dit musikbehov. Du kan nemlig tilslutte et hvilket som helst device via Bluetooth for på den måde og derefter styre musikken via anlæggets jog-hjul eller den medfølgende fjernbetjening.

Med TUNA-NET har du også mulighed for at placere højtalere i flere rum i hjemmet, og forbinde dem alle til TUNA-NET, hvorefter du vil kunne have superbt indstillet højkvalitetslyd i alle hjemmets rum.

Simpel og perfektionistisk brugerflade

Internetradioen fra TUNA-NET kan betjenes 100% via det store jog-hjul, der er placeret på radioens front, men det er også muligt at styre det hele via den medfølgende fjernbetjening, og med den indbyggede equalizer kan du samtidig tilpasse lyden minutiøst efter dine behov.

Det eneste, du skal tage højde for, når du investerer i Omnitronics TUNA-NET radio, er, at du skal tilslutte en højtaler eller et sæt hovedtelefoner til radioen, før du får det fulde udbytte. Det lyder måske mærkeligt, når man tænker på, at radioen er en del dyrere end mange af konkurrenterne, men det giver glimrende mening, når man først oplever, hvor meget bedre lydoplevelsen er.

Specifikationer

 • FM-tuner, DAB+, Internetradio og musikstreaming via Bluetooth.
 • Stort oplyst farvedisplay.
 • Ekstremt nem betjening via jog-hjulet eller den medfølgende fjernbetjening.
 • Medfølgende rackmontering.
 • 4,45 x 48,3 x 27 cm.
 • 2,22 kg.

Overordnet vurdering

Der er ikke nogen tvivl om at TUNA-NET internetradioen fra Omnitronics er en af de absolut bedste radioer på markedet. Faktisk er der en ret stor sandsynlighed for, at det er den bedste radio på markedet. Der er dog to ting du skal holde dig for øje, inden du løber ud og køber en TUNA-NET.

Det første er, at du skal være afklaret med prisen, da den både er dyrere end mange af konkurrenterne og samtidig også har behov for, at du tilslutter eksterne højtalere. Det andet er, at du skal være sikker på, at du har brug for de mange funktioner og den høje lydkvalitet.

 

5. Pure Evoke C-D4 DAB+ Radio – en anmelderrost all-round radio

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hvis du har brug for en radio, der kan det hele, bliver rost til skyerne af anmelderne, så er Pure Evoke C-D4 helt bestemt en radio, du bør se lidt nærmere på. Modsat mange andre radioer i dette kvalitets- og prisniveau er Pure Evoke noget så sjældent som lille, bærbar og udstyret med indbyggede højtaler. Og når kvaliteten ikke er blevet forringet, er det i sig selv lidt af en præstation.

Radio og CD-afspiller – er det ikke noget fra halvfemserne?

Selvom Pure Evoke C-D4 ligner en gammeldags transistorradio, så er der tale om en fuldblods DAB+ radio med masser af muligheder for at afspille musik, da den også er udstyret med Bluetooth og noget så sjældent som et CD-input, og netop CD-afspillerne er noget der er tænkt ekstra meget over. Til trods for at CD’en blev erklæret død i starten af årtusindskiftet, så er den nemlig så småt begyndt at vende tilbage. Ikke mindst fordi lydkvaliteten på en CD er markant højere, end lyd der afspilles fra en WAV eller mp3-fil.

Lydkvaliteten er noget der er fokuseret på, og prismærket er også derefter. Men udover at være noget så old-school som en CD-afspiller, så er Pure Evoke C-D4 også en stabil DAB+ radio, der også tager imod FM-signal og kan lagre op til 20 stationer, og når du så også tilføjer muligheden for at streame musik via Bluetooth, så har du faktisk ikke brug for andet end denne lille transistorradio.

Stilrent, klassisk design

Hvis man ser bort fra lydkvaliteten og de mange afspilningsfunktioner, så er designet et af de helt store trækplastre ved Pure Evoke C-D4. Udseendet er i første omgang en opgradering af den klassiske transistorradio, med træpaneler, jog-hjul i krom og en simpel, forkromet front.

Men så kan man spørge sig selv, hvorfor skulle man se bort fra lydkvaliteten og de mange afspilningsfunktioner, det er jo netop det, der gør Pure Evoke C-D4 til en fantastisk radio i første omgang. Det eneste der er at sætte en finger på, er at der ikke er tale om en internetradio, hvilket sætter den lidt bagud i forhold til konkurrenterne, men det er kun indtil man husker på, at internetradiofunktionalitet kan tilføjes via Bluetooth.

Specifikationer

 • DAB+ og FM-signal
 • Integreret CD-afspiller.
 • Mulighed for at streame musik via Bluetooth
 • Indbygget alarm.
 • 21 x 22,3 x 13,6 cm.
 • 2,8 kg.

Overordnet vurdering

Pure Evoke C-D4 er i sandhed pengene værd, men det skal den også være, når den er næsten dobbelt så dyr som konkurrenterne. Hvis du alene leder efter en radio til soveværelset, så får du mere for pengene et andet sted, men hvis du vil have en radio med masser af funktionalitet, høj lydkvalitet og mulighed for at centrere al din musik i et device, så er Pure Evoke C-D4 et ekstremt godt valg.

 

6. Nordklang DAB300 DAB+/FM-radio – en fantastisk radio til prisen

 

Hvis du er på jagt efter et godt tilbud, så er Nordklang DAB300 lige det, du går og ledet efter, og det er inden den overhovedet er kommet på tilbud. Den har scoret topkarakter i flere anmeldelser, hvilket i høj grad er fordi, det er en universelt funktionel radio med mange intelligente features til en lav pris.

Du får flere funktioner end du betaler for

Det eneste, der kan siges at trække ned, når man taler om Nordklang DAB300, er, at der er tale om en DAB-radio og ikke en internetradio, men det er heldigvis ikke hele historien. Nordklang DAB300 har nemlig et enormt stabilt DAB-signal, og hvis det er fordi du synes du mangler adgang til specifik musik eller internetkanaler, så kan den modtage signal via Bluetooth, hvilket gør, at du kan få meget mere funktionalitet, end du egentlig betaler for.

Nordklang er altid garant for ekstremt brugervenlige radioer, og DAB300 er ikke anderledes på det punkt. Den er udstyret med et stort, oplyst display, der giver dig mulighed for let at se hvad du lytter til, og hvilke indstillinger du har valgt.

Mange tilslutningsmuligheder

Nordklang DAB300 er også udstyret med fornuftige tilslutningsmuligheder, hvilket gør, at du kan tilslutte AUX, hvis du har brug for større højtalere, og selvfølgelig er der også mulighed for at tilslutte hovedtelefoner både via minijack eller Bluetooth.

Specifikationer

 • Kan både modtage DAB+ og FM-signal.
 • Mulighed for nem tilslutning af smartphone.
 • Indbygget alarmfunktion.
 • Stor brugervenlighed.

Overordnet vurdering

Nordklang DAB300 er den perfekte soveværelses- eller køkkenradio. Ved mange af de tidligere radioer er det blevet nævnt, at det ville være spild at stille dem i soveværelset. Med DAB300 er det ikke fordi lydkvaliteten ikke er til stede. Det er simpelthen fordi, prisen er derefter.

Når det er sagt, så får du masser af radio for pengene, og den kan sagtens holde til daglig brug og en prominent placering. Kort sagt kan den uproblematisk være din primære musikafspiller, og du vil helt sikkert ikke blive skuffet over den. Den er dog lidt mere begrænset i sine muligheder end mange af de markant dyrere valg.

7. Argon Audio iNet2+ – den ultimative bordradio

Når man taler internetradio, er det svart at komme uden om Argon Audio, og der er da også en grund til, at de formår at have hele to radioer af samme type med i toppen. iNet2+ er kort sagt den ultimative bordradio udstyret med alt fra internetradio til Spotify Connect, DAB+ og FM med RDS/RadioText, og samtidig kan du få adgang til alverdens musik via din smartphone.

Radio fra hele verden

iNet2+ leverer en ekstremt høj lydkvalitet for sin størrelse, og det er også den primære grund til, at den skal med på listen over de bedste radioer i 2020, men det er ikke det hele. Fordi der er tale om en internetradio, får du adgang til flere tusinde stationer fra eksempelvis Danmark, USA, England, Tyskland, Tyrkiet, Kina eller Rusland. Der er så meget at vælge imellem, at du er garanteret noget, der er værd at lytte til, og hvis internetradio, DAB og FM ikke er nok, så kan du altid streame musik fra din computer.

En klassisk bordradio med høj lydkvalitet

iNet2+ er skabt ud fra Argons ekstremt populære DAB og FM-radioer, som HiFi har udviklet. Det betyder, at du får en ekstremt lækker bordradio, med en lydkvalitet der er markant højere end hos mange af konkurrenterne, men det er ikke kun lyden der er kræset for.

iNet2+ er udstyret med alle de funktioner, du forventer, en moderne bordradio er udstyret med; alarm, snooze-funktion, en ekstremt flot finish og et overordnet lækkert design. Fronten er udstyret med et klart OLED-display og alle de nødvendige knapper du har brug for til at få en nem oplevelse.

Som en sidste mulighed for lyd-entusiasten er iNet2+ også udstyret med en linjeindgang, så du nemt og elegant kan koble internetradioen til dit stationære anlæg og nyde radioudsendelser i en endnu højere lydkvalitet.

Specifikationer

 • Indbygget Spotify Connect.
 • Internetradio, DAB+ og FM.
 • Fjernbetjening med din smartphone via app.
 • God lyd.
 • Lille størrelse.

Overordnet vurdering

Argon Audios iNet2+ er måske nok den bedste bordradio på markedet. Det er ekstremt svært at finde en grund til, at den ikke er bedst, og med et nostalgisk udseende der får dig til at tænke på en gammeldags transistorradio, er det ikke bare en internetradio, du er nødt til at have stående, det er en internetradio, du har lyst til at have stående.

 

8. Nordklang IR300 internet/FAM/DAB+ radio – ikke bare en hvilken som helst radio

Hvis du vil have en sikker, stilren radio, der giver dig adgang til mere end 20.000 radiokanaler på verdensplan, så behøver du ikke lede længere. Udover at være en formidabel internetradio er Nordklang IR300 nemlig også en FM og DAB+ radio, så du får nemt adgang til alt det radioindhold, du allerede kender – og meget mere.

Én internetradio der kan opfylde alle dine behov

Nordklang fokuserer på at producere radioer i nordisk kvalitet med god lyd, og det er i den grad lykkedes. Kvaliteten er i top, men det ændrer ikke på, at der stadig er tale om en exceptionelt simpel radio, hvor alle funktioner kan styres via en enkelt knap på den lille internetradios front.

Pointen med Nordklang IR 300 er, at du ikke kommer til at få brug for mere end den ene radio. Selvom der i grunden er tale om en internetradio, så kan den opfylde alle dine radiobehov, og til prisen er det svært at komme på et argument for, at du skulle vælge noget andet.

Klassisk, minimalistisk og simpel at bruge

Nordklang har holdt sig til deres kendetegnende, klassisk minimalistiske design med en enkelt knap, et simpelt display og de klassisk afrundede hjørner, der gør den blød og behagelig at se på, også selvom du stiller den midt på bordet. Selv farverne er holdt i den minimalistiske skala, hvor den kun fås i sort og hvid. Hvis du leder efter en radio med masser af spræl i udseendet, så skal du nok lede videre, men hvis du vil have en radio med spræl på egenskaberne, så er Nordklang IR300 den perfekte internetradio for dig.

Specifikationer

 • Internetradio, FM og DAB+
 • Du kan have op til 20 radiostationer gemt på en gang.
 • Du kan oplade din telefon eller tablet via internetradioen, imens du hører musik.

Overordnet vurdering

Nordklang IR 300 er en fantastisk internetradio til prisen, og den får den varmeste anbefaling både herfra og fra en lang række brugeranmeldelser på internettet. Hvis der er anker ved den, så er det, at den skal sluttes til et strømstik for at virke, og at der ikke er flere farvevalg, men når det kommer til en internetradio, der ofte kan fås til under 1000 kroner, så kan du få virkelig meget for pengene.

Hvilken er den ultimativt bedste radio?

Der er flere grunde til at dvæle kort ved netop det spørgsmål. For svaret er nemlig ekstremt individuelt. Hvis du er interesseret i den ultimativt bedste radio til at indgå i en total lydoplevelse, der samtidig er kompatibelt med dit anlæg, så er Omnitronics TUNA-NET nok det, du leder efter. Hvis du omvendt har brug for en bordradio med en høj lydkvalitet, så er Argons iNet2+ eller Radio2i glimrende muligheder, men hvis du bare har brug for et vækkeur med indbygget radiofunktion, så er det nok bedst at du kigger efter de billigste radioer på listen.

Fordi det er så individuel en beslutning, så er der et par ting du skal overveje, inden du køber. Først skal du beslutte dig for, om du leder efter en DAB-radio, en digital radio, en radio med wifi eller en internetradio med DAB. Derefter skal du overveje radioens formål og placering, og sidst men ikke mindst skal du overveje hvilke funktioner du har brug for.

Internetradio på tilbud

For nogen er prisen det allervigtigste, og hvis det også forholder sig sådan for dig, så er det ikke nødvendigvis det rigtige sted, du er kommet hen, men det betyder ikke, at du ikke kan få lidt hjælp med på vejen. Derfor får du her 3 gode råd til hvad du skal gøre, hvis du leder efter en ekstremt billig internetradio med DAB, og samtidig gerne vil have så meget kvalitet for pengene som muligt.

 1. Gør dit forarbejde. Det vigtigste råd, når det kommer til at tilbudsjage elektronik, er, at du gør dit forarbejde, så du ved hvad du leder efter.
 2. Kig på sidste års modeller. Det er et glimrende råd, hvis du leder efter et godt tilbud. Tit kan gamle modeller fås markant billigere, når forretninger skal have plads til nye varer på hylderne. Hvis du f.eks. synes godt om Pure Evoke C-D4, men samtidig synes den er for dyr, så er det en mulighed at finde et sted, der stadig har en Pure Evoke D2 på lager. Det er ikke helt den samme radio, men den kan mange af de samme ting.
 3. Køb brugt. Især hvis du gerne vil have noget for pengene, er det en rigtig god idé at købe brugt. Det er bare vigtigt, at du køber af en person du stoler på, og at du selvfølgelig husker på, at du ikke har nogen garanti, og at prisen derfor skal være derefter.
 4. Læs brugeranmeldelser. Især hvis du kigger på billige produkter, er det en god idé at læse en masse brugeranmeldelser af de produkter, du overvejer. Det er nemlig ikke billigere at købe et produkt der koster halvt så meget, hvis det også går i stykker dobbelt så hurtigt.
 5. Vær tålmodig. Det er måske det allervigtigste råd når det kommer til at finde en internetradio til en god pris. Jo mere tålmodig du er, jo større er sandsynligheden for, at du virkelig kan få meget for pengene.

Kilder

Hvis du ikke føler, at du har fået et komplet billede, eller hvis du bare gerne vil forsætte med at undersøge markedet for digitale radioer, så kan du her se et par af de kilder, der ligger til grund for denne gennemgang af de bedste radioer i 2020.

Altomdata.dk – https://www.altomdata.dk/

Som navnet antyder, er Alt Om Data et tech-magasin der behandler emner indenfor data og elektronik. Blandt deres mange interessante artikler er også en del produktanmeldelser, der bl.a. kan bruges til at sammenligne elektronikprodukter som radioer.

Lydogbillede.dk – https://lydogbillede.dk/

Lyd og Billede behandler to ting. Lyd og billede. Det siger næsten sig selv. En stor del af deres artikler er produktanmeldelser og tests af enkelte produkter, og de vurderer tit produkter, der er rangeret som bedst i test fra andre produkter.

Denne side er anmeldt af: Filippa M. Madsen 10/10

forbruger-test.dk

r fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm denne artikel

Om skriben

Find mere information her