Basketball kurv til hjemmet: En oversigt over de mest populære

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 13.04.2021
Basketball kurv til hjemmet: En oversigt over de mest populære
Forbruger-test.dk samler både eksterne test og anmeldelser, så du har de bedste forudsætninger for at vælge det helt rigtige produkt.

Vil du gerne finde en måde, hvorpå du kan kombinere sjov og motion? Så er en basketball kurv til hjemmet den perfekte løsning.


Basketball er sjovt både for børn og voksne – samt erfarne og nybegyndere. Du kan finde en basketball kurv i mange forskellige prislejer, typer og størrelser. Derved burde det være muligt at finde den, der passer perfekt til dit behov.


Der er dog mange forskellige at vælge imellem, så hvor bør du starte? Vi har gennemgået nogle af de mest populære basketball kurve, og herunder vil vi præsentere dig for de mest populære vurderet af både kunder og forhandlere. 

Basketball kurv til hjemmet: En oversigt over de mest populære

forbruger-test.dk

My Hood – Mini Basket – populær, lille basketballkurv

Derfor bør du vælge denne basketballkurvMy Hood - Mini Basket

 • Kan placeres flere steder; de medfølgende hængsler lader basketballkurven hænge på enhver dør uden at beskadige den. 
 • Et sjovt legetøj til både børn og voksne. 
 • Indendørs basketballkurv – kan bruges året rundt. 

Mini Basket fra My Hood er den perfekte tilføjelse til børneværelset, da den også kan bringe dig en masse glæder, hvis du af og til arbejder hjemmefra. Brug kurven til at følge sundhedsstyrelsens anbefalinger om at bevæge dig én gang i timen og skyd på mål, når du trænger til at bevæge dig. Med denne basketballkurv, der ligner den ægte vare, vil det pludselig være sjovt at bevæge sig ind i mellem den stærke koncentration – og det vil også være nemmere at koncentrerer sig. Derfor er dette en af de mest populære modeller hos Coolshop.dk i kategorierne udendørs legetøj samt basketball og tilbehør.

Om My Hood – Mini Basket

Mini Basket fra My Hood er den perfekte basketballkurv til børneværelset, kontoret eller et andet sted, hvor det kan være brugbart med lidt adspredelse i hverdagen. 

Sundhedseksperter anbefaler, at vi bevæger os mindst én gang i timen, da vores kroppe ikke er bygget til at sidde ned i så mange timer, som hverdagen ofte pådutter os. Derfor er en mini basketballkurv den perfekte måde, hvorpå du kan komme op én gang i timen og bevæge dig en smule, før du fortsætter arbejdet.

Denne kurv er praktisk, da den mere eller mindre kan hænge hvor end du gerne vil have den til det. Både hængsler og plade bagpå har en skumkant, så den ikke ridser det, den hænger på og altså ikke efterlader tegn på at have været til stede. 

Derudover er hængslerne af en type, der gør det nemt at flytte basketballkurven rundt, hvis du har det med at flytte din arbejdsplads eller blot dit fokusområde. Tag nemt basketballkurven med fra kontoret til køkkenet til stuen eller til børneværelset, hvis du låner den fra børnene, mens de er i skole. 

Denne alsidighed er særligt velegnet, hvis du arbejder hjemmefra, da det kan være en god ide at flytte arbejdspladsen – særligt hvis du arbejder med forskellige projekter, da det hjælper hjernen til at fokusere bedre.

Basketballkurven har selvfølgelig de rigtige farver, så den minder så meget som muligt om en ægte basketballkurv. Derudover får du også en bold og en medfølgende boldpumpe, der selvfølgelig hverken er lige så hård eller lige så stor som en rigtig basketball, men den ligner i udseende.

Udvalgte specifikationer

 • Mærke: My Hood
 • Aldersgruppe: Alle
 • Indendørs eller udendørs: Indendørs

Mini Basket fra My Hood vs. Markedet

Denne basketballkurv adskiller sig fra lignende produkter på markedet, da den hører til den indendørs type, samt kan flyttes fra ét sted til et andet flere gange i løbet af dagen, uden at efterlade mærker.

My Hood Pro+ – Populær udendørs basketkurv

Derfor bør du vælge denne basketballkurv

 • Nem at flytte rundt på grundet hjulene på basen.
 • Trinløs højdejustering gør den nemmere at bruge for alle aldre og størrelser. 
 • Går ikke på kompromis med kvaliteten. 

Denne Basketstander Pro + fra My Hood er det perfekte udendørslegetøj til terrassen, hvis din familie elsker at spille basketball eller til familien, der blot mangler en sjov måde at dyrke motion på, hvorfor den er blandt de mest populære produkter hos Coolshop.dk i kategorierne ”Udendørs Legetøj” og ”Basketball og Tilbehør”. 

Om

Denne basketstander Pro + fra My Hood er perfekt for familien, der nyder at spille basketball og ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Alle materialerne er valgt med tanke på at gøre standeren så holdbar som muligt, og dermed holder i flere år.

Basketstander Pro+ fra My Hood består af en solid stålstander, der måler 75 mm i omkredsen. Denne er pulverlakeret og justerbar i højden fra 245 cm til 305 cm, hvorfor den kan tilpasses børnenes højde og dermed kan bruges i flere år. 

Højden kan justeres trinløst, hvilket blot gør denne funktion endnu mere brugbar.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Stålstanderen står på en base, der måler 110 cm i længden, 70 cm i bredden og 22 cm i tykkelsen, hvorfor den altså næsten har samme størrelse som backboardet. Dermed udligner de to hinanden, og der skabes en bedre balance, hvilket sikrer, at kurven ikke vælter lige så nemt. Denne base står på hjul, hvorfor det er nemt at flytte basketstanderen rundt for at afprøve nye vinkler at skyde fra eller blot for at rykke den lidt af vejen, når ikke den bliver brugt. 

På stålstanderen sidder et backboard, der er fremstillet i Polycarbonat. Denne måler 110 cm i bredden, 70 cm i højden og 22 cm i tykkelsen, og den er gennemsigtig med en sort ramme og sorte detaljer. Mønsteret på backboardet matcher ikke det mønster, der ses på det traditionelle backboard, men det har linjer, så det er muligt at bruge boardet i spillet og øve sine skud herpå. 

På backboardet sidder selvfølgelig et net, der har en størrelse på 45 cm i omkredsen, hvorpå der sidder et net, der er vejrbestandigt. Altså kan denne stander tåle at stå ude i alt slags vejr. 

Alt i alt vejer basketballkurven med stander, backboard og base 32 kg. 

Udvalgte specifikationer

 • Mærke: My Hood
 • Justerbar højde fra 245 cm til 305 cm 
 • Aldersgruppe: 5 – 10 år
 • Indendørs eller udendørs: Udendørs
 • Vægt: 32 kg

Basketstander Pro + fra My Hood vs. Markedet

Denne basketstander adskiller sig fra lignende på markedet, da den er mere medgørlig. Til trods for den store størrelse er den nem at flytte til siden, og højdejusteringen kører nemt, så børnene selv kan klare denne del.

My Hood Basket med Dart – Sjovt 2-i-1 produkt

Derfor bør du vælge denne basketballkurvMy Hood - Basket med Dart

 • Stander med 2 spil 
 • Har en justerbar højde, hvorfor den er brugbar for børn helt ned til 5 år og alle der opefter. 
 • Dartskiven er magnetisk og pilene har magnetiske spidser, hvorfor begge spil er børnevenlige.

Basket med Dart fra My Hood er det perfekte udendørs legetøj til familien, der ønsker alsidighed i deres produkter – her får du nemlig 2 i 1, hvilket også er årsagen til, at den tilhører de populære produkter hos Coolshop.dk, der hører ind under kategorierne ”Udendørs Legetøj” og ”Basketball og Tilbehør”. 

Om

Denne stander er et 2 i 1 produkt; mens den ene side viser et backboard med en basketballkurv, viser den anden en magnetisk dartskive. Altså får du muligheden for at spille to spil med samme stander, og dermed er den utroligt brugbar. Standeren skal blot vendes for at gå fra ét spil til et andet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

På den ene side finder du som sagt en dartskive. Denne dartskive er magnetisk, og pilene er altså flade i enden, hvor der sidder en magnet af modsat pol til skiven. Derfor er det sikkert for børn helt ned til 5 år at bruge denne dartskive, og de vil få mange timers sjov ud af den. 

På den anden side ses en basketballkurv med et net. Hertil medfølger en plastikbold og en pumpe til denne, så den kan pustes op. Da højden er justerbar fra 102 cm til 136 cm, kan denne ligeledes bruges til børn helt ned til 5 år, men ældre børn og voksne kan også bruge kurven og få mange timers sjov ud af de to spil. 

Backboardet, hvorpå både dartskiven og basketkurven sidder, er fremstillet i polyethylen og har en størrelse på 48 cm i bredden og 38 cm i højden. Derudover har den også en base på ca. 15 liter, der sikrer at standeren bliver stående.

Standeren er ideel til familien, der ønsker lidt underholdning, som de alle kan samles om, da der både er alsidighed i mulighederne og i højden.

Udvalgte specifikationer

 • Mærke: My Hood
 • Justerbar højde fra 102 cm til 136 cm til kurven. 
 • Aldersgruppe: fra 5 år og opefter
 • Indendørs eller udendørs: 
 • Vægt: 3,5 kg

Basket med dart vs. Markedet

Denne basketballkurv fra My Hood adskiller sig fra markedet, da det er et 2 i 1 produkt, hvor den ene side består af en bagplade med en basketballkurv, mens den anden side består af en dartskive. Dermed får du to spil i én. 

My Hood basketstander – vores anbefaling

My Hood basketstander – testvinder

Testresultater

My Hood basketstander bliver vurderet til 4,5 ud af 5 mulige stjerner af forbrugerne hos Coop. En af anmeldelser hos Coop lyder: Jeg købte basketstanderen til mit 10-årige barnebarn – et fremragende produkt til prisen”.


My Hood Basketstander er ligeledes markeret som ”populær” hos PriceRunner. 

Om My Hood basketstander

Denne basketstander fra My Hood passer perfekt til både børn og voksne, som gerne vil have det sjovt i haven.
Standeren er justerbar, så du kan variere højden fra 200 til 260 centimeter alt efter, hvem der bruger den. Dette gør også standeren perfekt til børn, da de kan sætte sværhedsgraden op, når de gradvis bliver bedre og større.


Denne basketball kurv med stativ er lavet i holdbare materialer, som kan klare det danske vejr, og som ikke behøves at blive opbevaret indendørs i løbet af vinteren.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


Produktet er let at samle, og så snart du har fyldt vand eller sand i basen, kan du spille med den bold, der bliver leveret sammen med basketballstanderen. 

Udvalgte specifikationer

 • Mærke: My Hood
 • Højde: 200 – 260 centimeter
 • Aldersgruppe: Alle
 • Indendørs eller udendørs: Udendørs
 • Vægt: 18 kilo

My Hood basketkurv inkl. bold – Bedst til prisen

My Hood basketkurv inkl. bold – Bedst til prisen

Testresultater

Denne basketball kurv bliver vurderet til 4,3 ud af 5 mulige stjerner af forbrugerne hos Coop. En anmeldelse hos Coop lyder: ” Jeg købte mit basketnet for en måneds tid siden. Jeg er rigtig glad for mit køb”. 

Om My Hood basketkurv

Kombinationen mellem de positive forbrugeranmeldelser og den lave pris har fået os til at medtage dette produkt i vores ”bedst til prisen” kategori.


Hvis du eller dine børn gerne vil spille på basketball kurv udendørs, men ikke vil ofre tusindvis af kroner på kurven, så er dette et godt valg for jer.


Ved at købe en My Good basketkurv kan i komme i gang med at spille med det samme. Kurven bliver leveret inklusiv en bold, og skal blot skrues fast på en mur eller lignende – så er I klar til at spille. 

Den solide kurv er fremstillet i 1,6 centimeter tykt stål, og nettet er prydet med de typiske NBA farver: Blå, hvid og rød. Både net og kurv er fremstillet i vejrbestandige materialer, som ikke tager skade af at hænge udenfor året rundt. 

Udvalgte specifikationer

 • Mærke: My Hood
 • Højde: Valgfrit
 • Aldersgruppe: Alle
 • Indendørs eller udendørs: Udendørs
 • Vægt: 2,5 år

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Bestplay LUX safe basketstander – Basketball kurv med stander og ball return

Bestplay LUX safe basketstander – Basketball kurv med stander og ball return

Er du træt af at skulle løbe efter bolden, hver gang du har sendt den afsted mod kurven? Med denne basketball stander bliver dette ikke et problem igen – i hvert fald ikke, hvis du rammer kurven. 

Om Bestplay LUX safe basketstander

Bestplay LUX basketball stander bliver leveret med ”ball return”. Dette er blot en plastik anordning, som du kan hænge fast i nettet. Når du så rammer nettet, bliver bolden pænt returneret til dig igen – super smart. 

Denne udendørs basketball kurv med stander egner sig til unge og voksne spillere, der gerne vil tage sine basketballevner til det næste niveau.


Højden er justerbar fra 230 – 305 centimeter. Hvis du er erfaren, vil du formentligt have standardhøjden (305 centimeter), men hvis du vil introducere et barn i alderen 7-13 år til sporten, vil det ofte værende givende at sætte kurven lidt ned i højde. 

Dette er en af de sikreste og mest holdbare modeller på markedet. Den høje sikkerhed bliver markeret ved, at metalstolpen er tildækket af en blød pude, så ingen kommer til skade, når kampen først er fløjtet i gang.

Udvalgte specifikationer

 • Mærke: Bestplay
 • Højde: 230 – 305 centimeter
 • Aldersgruppe: 7 år+
 • Indendørs eller udendørs: udendørs

i samarbejde med PriceRunner

EXIT basketkurv m. skumbold – basketball kurv til trampolin

EXIT basketkurv m. skumbold – basketball kurv til trampolin

Bliver trampolinen i haven ikke brugt så meget længere? Inden du smider den ud eller giver den bort, bør du prøve nogle nye tiltag for at gøre børnene interesserede igen. Ét af disse tiltag kunne være at købe en basketball kurv til trampolinen. 

Om EXIT basketballkurv

Det er sundt og sjovt at hoppe på trampolin – og med en EXIT basketball kurv bliver det blot endnu sjovere. Det kræver blot, at du har en trampolin med sikkerhedsnet. Hvis du ikke har et sikkerhedsnet til din trampolin, kan du altid købe dette – så er både underholdning og sikkerhed i top. 

Denne basketball kurv skal blot monteres på en af stængerne i trampolinens sikkerhedsnet. Når dette er gjort, kan alle brugerne prøve at ramme kurven med den lille skumbold, der medfølger kurven. 

En basketball kurv til trampolinen indbyder til at lave seje trick-shots, og kurven vil uden tvivl få interessen for trampolinen til at genopstå.

Udvalgte specifikationer

 • Mærke: EXIT
 • Højde: Afhænger af trampolin
 • Aldersgruppe: 3 år+
 • Indendørs eller udendørs: Udendørs

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Outlet section for .dk

Stanlord basketstander PRO 

Stanlord basketstander PRO – premium valg

Testresultater

Stanlord basketstander PRO er ifølge Netcentret én af de mest solgte modeller i USA.

Om Stanlord basketstander PRO

Vi har taget denne basketstander med som vores ”premium valg”. Det er et populært valg hos sportsforeninger og skoler, som gerne vil tilbyde basketball på et højt niveau. Hvis du ikke vil gå ned på udstyr og altid stræber efter at købe produkter af den højeste kvalitet, så er Stanlord PRO det perfekte valg for dig.
Denne basketballstander med kurv er ganske solid og står fast plantet til jorden, så snart basen er fyldt med vand eller sand. 


Produktet kan justeres i højde fra 230 – 305 centimeter, hvilket vil sige, at den kan nå standardhøjden, som bliver brugt i de professionelle ligaer som NBA.


Både standeren og nettet er fremstillet i holdbare materialer, som tåler alt slags vejr. Hvis du elsker basketball og vil have en basketball kurv, som du kan have glæde af i mange år, så er Stanlord PRO det ultimative valg for dig. 

Udvalgte specifikationer

 • Mærke: Stanlord
 • Højde: 230 – 305 centimeter
 • Aldersgruppe: 7 år+
 • Indendørs eller udendørs: Udendørs
 • Vægt: 31 kilo

PinePeak Basketkurv m. bold 

PinePeak Basketkurv m. bold – Mini basketball kurv til dør

Vil du gerne glæde dine børn? Så kan en basketball kurv til børn være løsningen. En basketball kurv til værelset kan mange børn bruge i timevis uden at kede sig – og udover at være sjovt er det også sundt.

Om PinePeak Basketkurv

PinePeaks basketkurv er faktisk meget smart. Den har en interaktiv resultattavle med lydeffekter, som virkeligt er med til at høje underholdningsværdien.


Kurven er let at montere på væg eller dør, og den vejer blot 1,5 kilo. Da dette er en basketball kurv, som bør bruges indendørs, anbefales det at spille med en mindre skumgummi bold eller lignende.


Du skal blot sætte tre stk. AAA-batterier i kurven, og så virker den interaktive pointtavle. Kurven måler 63 x 38,5 x 60 centimeter. 

Udvalgte specifikationer

 • Mærke: PinePeak
 • Højde: Valgfri
 • Aldersgruppe: Børn
 • Indendørs eller udendørs: Indendørs
 • Vægt: 1,5 kilo

 

Spalding Basketkurv NBA junior portable

Spalding Basketkurv NBA junior portable – Transportabel Spalding basketball kurv

Spalding er indbegrebet af basketball og NBA. Så hvis du eller dine børn er virkeligt basketballinteresserede, bør I naturligvis overveje at anskaffe jer en basketball kurv med stander fra Spalding.

Om Spalding Basketkurv NBA junior

Denne seje basketball kurv fra Spalding er perfekt til børn og unge. Kurvens diameter passer til bolde i størrelse 5.


Højden på kurvens ring kan indstilles mellem 130 og 200 centimeter. Dette gør den rigtig god til yngre børn, som stadig er ved at lære basketball-kunsten. Kurven står solidt fast og er fremstillet i holdbare materialer. Backboardet er fremstillet af genanvendelige eco-materialer. 

Denne basketball kurv til hjemmet vejer ikke meget og kan derved tages med, hvis I skal i sommerhus eller lignende. Den lette vægt gør også, at du nemt kan flytte den rundt i haven, hvis det bliver nødvendigt. 

Alt i alt en god og sej basketball kurv til børn, inden de skal opgradere til en større model, når de bliver ældre. Kurven kan dog bruges i mange år – så det er langt fra penge ud ad vinduet. Hvis du gør det for svært for dit barn fra starten af, kan det være, at han eller hun mister interessen ret hurtigt. 

Udvalgte specifikationer

 • Mærke: Spalding
 • Højde: 130-200 centimeter.
 • Aldersgruppe: 3-12 år.
 • Indendørs eller udendørs: Udendørs

 

Outlet section for .dk

Testkilder

Når vi fremhæver produkter, gør vi det ikke i blinde. Vi sætter en stor ære i at lave en grundig research, inden vi anbefaler produkter til vores læsere. 

Der er desværre ikke lavet nogle troværdige tests af basketball kurve i Danmark. Vi har dog baseret vores oversigt på andre oplysninger. Her er nogle af de kilder, vi har anvendt for at finde frem til de bedste produkter: 

 • Forbrugeranmeldelser

Vi har primært kigget på forbrugeranmeldelser hos Coop.dk. Her vi har lagt vægt på både antal stjerner samt skriftlige anmeldelser. 

 • Popularitet 

Vi har undersøgt forskellige online portaler (fx PriceRunner) for at se, hvilke basketball kurve, der var mest populære hos disse portaler. 

 • Popularitet på det amerikanske marked 

De fleste produkter, som er populære herhjemme, er det også i det store udland. Vi kigger ofte mod USA, når vi skal validere produkter og se, hvor populære de er i udlandet. 

Vi mener, at tidligere kunders anbefalinger er noget af det mest autentiske, man kan basere oversigter og anbefalinger på. Derfor har kundeanmeldelser været den vigtigste faktor for os i denne testoversigt. 

Sådan vælger du den rigtige basketball kurv

Når du er på jagt efter en basketballkurv til hjemmet, er der flere forskellige faktorer, du bør overveje. Herunder kan du få gode råd til de fire vigtigste overvejelser.

Budget

Alting handler ikke om penge, men budgettet er en god ting at overveje inden ethvert køb. Du bør altid tænke over, hvor ofte du kommer til at bruge produktet i forhold til, hvor meget du betaler for det. Hvis du gerne vil have en god basketball kurv til billige penge, kan du også overveje at vente på gode tilbud. 

Plads

Når du skal vælge en basketball kurv, er det en naturlig forudsætning for dit valg, om du har plads til den. En væghængt basketball kurv er ofte den bedste løsning, hvis du ikke har meget plads. Har du derimod en stor have, kan du sagtens overveje at købe en basketball kurv med stativ.
Basketball skal ligeledes helst spilles på et hårdt underlag. Derfor bør du altid hænge basketballkurven op et sted, hvor der er fliser eller asfalt. 

Inde eller ude?

Hvis du endnu ikke har fundet ud af, om du vil have en indendørs eller udendørs basketball kurv, bør dette være det første, du overvejer.
Indendørs basketballkurve er ofte velegnede til børneværelset og yngre børn. Så snart barnet bliver lidt ældre, vil det altid være oplagt at købe en udendørs basketballstander eller -kurv.

Kvalitet og niveau

Hvilken kvalitet du gerne vil have er en essentiel overvejelse. Denne hænger ofte sammen med dit niveau og dine ambitioner. Hvis du gerne vil forbedre dit spil og tage spillet seriøst, bør du altid gå efter at købe en basketball kurv i høj kvalitet.
Kvalitet og pris hænger ofte sammen. Hvis du gerne vil have mere kvalitet for pengene, bør du lede efter en god basketball kurv på tilbud, og du bør altid sørge for at handle online. Her vil du ofte kunne få nogle lavere priser samt et større udvalg. 

Vælg den rigtige basketbold

Udover at købe en god kurv eller stander, skal du naturligvis også have en god basketball. Nogle af produkterne i denne oversigt bliver leveret inklusiv en god basketball, men ikke alle. 

Derfor får du her nogle gode råd til, hvordan du kan vælge den bedste basketbold til dig eller dine børn.

 • Materialer

De fleste basketbolde bliver fremstillet af en blanding mellem gummi, kunstlæder og ægte læder. De helt billige bolde vil ofte bestå primært af gummi, og vil ofte være meget glatte. Disse bolde vil ligeledes ofte have nogle meget markante mønstre, da dette sikrer et bedre greb. Bolde som disse er fine til hobbyspil, men hvis du gerne vil have en højere kvalitet, bør du gå efter en bold, der er lavet i kunstlæder. 

En bold i kunstlæder har den mest klæbende overflade, hvilket er en stor fordel for alle – især unge spillere eller personer med lidt mindre hænder.

 • Boldens størrelse

Hvis du leder efter en basketbold til dine børn, er du muligvis i tvivl om, hvilken størrelse du bør vælge. Basketbolde bliver fremstillet i tre standardstørrelser: 5, 6 og 7. 

Størrelse 5: Danmarks Basketball Forbund mener, at bolde i størrelse 5 egner sig til børn i alderen 10-12 år. Hvis du har børn, der er yngre end dette, anbefaler de, at du køber en blødere bold. Dette er der dog meget blandede meninger om. 

Størrelse 6: Denne størrelse anvendes af børn og unge i alderen 12-16 år. De er en smule større og vejer også en smule mere. Størrelse 6 er standardstørrelsen for kvinder på eliteplan.

Størrelse 7: Denne størrelse bliver brugt i alle professionelle ligaer fra 14 år og op. Hvis du vil have en ”ægte” professionel basketbold, er dette den rette størrelse. 

 • Brand, kvalitet og pris

Det sidste, du bør overveje, er boldens brand. Er det vigtigt for dig, at det er en basketball fra Spalding eller et andet anerkendt mærke? Hvis ja, skal du være opmærksom på, at prisen ofte vil være en smule højere. Du vil dog også ofte få en bedre basketbold.

Dette er fordelene ved at købe en basketball kurv til hjemmet

Der er mange fordele ved at have en basketball kurv i hjemmet. Det kan på mange måder sammenlignes med at have en trampolin eller en lille fodboldbane. Det er sjovt for både børn og voksne, og så er det rigtig god motion.
Hvis du eller dine børn mener, at basketball er det sjoveste spil i verden, så skal I uden tvivl investere i en basketball kurv til hjemmet. Du kan altid starte med at købe en billig kurv – og så kan du altid opgradere til en basketballstander, hvis I virkeligt bliver bidt af spillet. 

Se også denne artikel på Legehjulet.dkBasketstander GUIDE: Disse adskiller sig fra andre – Spar 30% læs med

Denne side er anmeldt af: Hjalte Lassen Rating 5/5

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

Find mere information her