Badmintonnet oversigt: Vi kårer en vinder, en bedst til prisen og et premiumvalg

badminton feature
Udgivet 27.10.2020 | Senest redigeret 05.01.2021 | Denne artikel indholder reklamelinks. Læs mere her.

Der er flere grunde til, at mange af os elsker badminton. Badminton er både godt for koordinationsevnen og for blodomløbet. Badminton styrker konditionen, kroppen, sjælen og psyken.

Er du badmintontilhænger, er du kommet til det helt rette sted. I denne lille guide kårer vi nemlig fire badmintonnet, som på forskellige måder alle egner sig til dig, der gerne enten vil i gang eller fortsætte med at udøve den populære sportsgren. Hvad end du er voksen eller barn, indendørsspillende, udendørsspillende, amatør eller øvet, findes der helt sikkert et net nedenfor, som passer godt til dig. God læselyst!

badminton feature

forbruger-test.dk

EXIT – Multi Sports net 3000 – Bedste allround badmintonnet

EXIT Multi Sports net 3000

Dette net fra EXIT forhandles hos et bredt udvalg af forhandlere, har mange gode funktioner og er af høj kvalitet. Af disse og flere årsager kåres det hermed til ”Bedste allround badmintonnet” i denne guide.

 • Passer til mange forskellige spil
 • Kan nemt og hurtigt højdejusteres
 • Robust ramme og stærke net

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om EXIT – Multi Sports net 3000

EXIT-nettet er et alsidigt sportsnet, som både kan bruges til badminton, tennis, volleyball og eller andre former for netbaseret ketchersport.

Nettet kan justeres til tre forskellige højder: 62 cm., 109 cm. og 155 cm. Højden varierer en smule alt efter, hvor hårdt du opspænder nettet. Modellen har en bredde på 300 cm., og den vejer sammenlagt 11 kg. Både stolper og trefod er lavet af metal, og du kan nemt flytte rundt på nettet, som det passer dig. Skal græsplænen for eksempel slås, løfter du blot og stiller til side. Med nettet følger en bæretaske, som giver dig mulighed for at tage nettet med dig overalt. Badmintonstemning? De mindste skal også kunne være med. Det er ofte i barndommen, at vi udvikler de lidenskaber, som kommer til at præge både resten af barndommen, vores teenageår og vores voksenliv. Og da badminton både kan nydes i haven, på stranden, på campingpladsen og mange andre steder, er der aldrig et dårligt tidspunkt at komme i gang på. Uanset spillernes aldre går du ikke galt med multisportsnettet fra EXIT.

Udvalgte specifikationer

 • Sportsnet produceret af EXIT
 • Højde på 62/109/155 cm.
 • Længde på i alt 300 cm.
 • Nettet vejer 11 kg uden emballage
 • Velegnet til flere former for spil
 • Bæretaske følger med nettet

Badmintonsæt inkl. banestreger – Bedst til prisen

Badminton set incl. linesDette badmintonsæt er produceret af SAM Partners, og i vores guide må vi uden tvivl kåre sættet som det bedste til prisen.

 • Prisvenlig pakke
 • Ideel for begyndere
 • Bolde, net og pløkker medfølger

 

Om Badminton inkl. banestreger

Badmintonsættet egner sig særligt til dig, hvis du er nybegynder indenfor ketchersport. Sættet koster nemlig tæt på ingenting, og køber du pakken, får du både fire ketchere, to fjerbolde, net og banemarkering med pløkker. Hvis du har børn, som går og drømmer om at spille badminton, er dette sæt det helt rigtige sted at starte.

Udvalgte specifikationer

 • Badmintonsæt
 • Produceret af SAM Partners
 • 4 ketchere,
 • 2 fjerbolde
 • Net
 • Banemarkering

Yonex – AC334EX Portable Badminton Net – Premiumvalg

Yonex - AC334EX Portable Badminton NetFor nogle spillere er kun det bedste godt nok. Hvis du er en ambitiøs badminudøver, skal du naturligvis have dig et net derefter. Og så er Yonex – AC334EX Portable Badminton Net et fremragende udgangspunkt. Nettet fra Yonex kåres hermed som premiumvalget i denne guide.

 • Let transportabelt luksusnet
 • Velegnet til kreativ leg og træning
 • Kan opsættes på enhver overflade

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om Yonex – AC334EX Portable Badminton Net

Yonex – AC334EX Portable Badminton Net kan stort set hvor som helst (se bort fra skaterbaner, frosne vandoverflader og kolde bjergtoppe).

Nettet er nemt at samle, og det er dertil fremstillet i en stabil stålkonstruktion, som kan holde til det mest af, hvad du, din medspiller, din modstander og vejret kan finde på.

Nettet har en bredde, der omtrent måler halvdelen af en normal bane. Dette gør, at nettet særligt egner sig til for eksempel træning, juniorhold og kreativ leg. Vil du ikke gå på kompromis med badmintonkvaliteten? Så er Yonex – AC334EX Portable Badminton Net det rigtige valg for dig.

Sådan har vi udvalgt produkterne

Da markedet for badmintonudstyr er temmelig omfattende, kan det godt være svært at finde ud af, hvor man skal starte. Måske oplever du, at mange af de produkter, du finder, ser gode ud. Og måske har du netop derfor svært ved at tage en beslutning.

Denne guide er målrettet alle, der interesserer sig for badminton. Derfor omfatter den naturligvis tre produkter, der først og fremmest prismæssigt adskiller sig fra hinanden. Det er meningen, at du skal kunne rådføre dig i guiden, uanset hvad dit budget er.

Dette skal du overveje, når du vælger badmintonnet

Nogle mennesker spiller mest badminton for sjov, og for mange af disse mennesker, kan der gå et stykke tid imellem badmintonsessionerne. Falder du i denne kategori, kan det klart anbefales, at du enten vælger guidens ’vinder’ eller ’bedst til prisen’. Så ender du nemlig ikke med at ærgre dig over at have spenderet en større sum, hvis badmintonnettet nu skulle ende i en rodebunke i garagen.

Er du derimod rutineret badmintonspiller med penge til solid og holdbar kvalitet, bør du investere i guidens premiumvalg. Som det fremgår ovenfor, egner Yonex – AC334EX Portable Badminton Net særligt godt til dem, der tager badminton alvorligt og tilmed til dem, der arbejder med for eksempel juniortræning.

Har du fortsat problemer med at finde ud af, hvilket net der bedst dækker dine behov? Så bør du til at starte med læse guiden igen. Læg særligt mærke produktafsnittenes øverste punktopstillinger – det er nemlig i disse opstillinger, at produkternes største fordele fremhæves. Hvis du efter anden gennemlæsning stadig ikke er sikker på, hvilket produkt du skal vælge, bør du stille dig selv følgende spørgsmål:

 • Hvor meget tid regner jeg med at bruge på badminton?
 • Hvor mange penge har jeg lyst til at bruge på mit net?
 • Hvor skal jeg hovedsageligt bruge nettet, og hvor meget

betyder det for mig, at mit net kan stilles overalt?

Efter at have gjort dig disse overvejelser, skulle du gerne have fundet frem til, hvilket af de tre fremhævede produkter, der passer til dig. God træning, god kamp og rigtig god badminton!

This page has been reviewed by: Mikkel J. Andreasen Rating 5/5

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

Find mere information her