Høretelefoner testoversigt: Find de bedste høretelefoner i test

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 13.07.2021
Høretelefoner testoversigt: Find de bedste høretelefoner i test
Forbruger-test.dk samler både eksterne test og anmeldelser, så du har de bedste forudsætninger for at vælge det helt rigtige produkt. Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

Nyder du godt af god musik, spændende podcasts og vigtige telefonopkald, men mangler et sted at høre det fra? Så var det måske på tide at anskaffe sig et nyt og lækkert par høretelefoner, som kun vil forsøde din tilværelse yderligere, hvis du er vild med lyd. I denne oversigt over telefoner test bliver du guidet til nogle af de bedste On Ear og In Ear høretelefoner på markedet – som forbrugerne har givet gode anmeldelser gennem tiden. Bliv inspireret og guidet til hvilket par du skal vælge i vores oversigt over høretelefoner test og de bedste produkter.

Høretelefoner testoversigt: Find de bedste høretelefoner i test

forbruger-test.dk

Miiego Boom Over ear høretelefoner – perfekte til styrketræningen – Testvinder og bedst til prisen

Testresultater:

Miiegos Boom Over ear høretelefoner er blevet kåret testvinder hos iForm i kategorien ”over ear” med kommentarene ”bedste lyd” og ”gode til lavintens træning som for eksempel styrketræning”.

Om Miiego Boom Over ear høretelefoner

Miiego Boom Over ear høretelefoner er fremstillet i et klassisk look dannet af plastik med en glat gummibran. Ørepuderne er fremstillet i et slidstærkt læder, der gør produktet holdbart i længere tid, men det er muligt at skifte det til et par i mesh, der kan vaskes efter træningen samt er mere komfortabelt under træningen. Læderpuderne giver en dominerende og kraftfuld lyd med en lidt overdøvende bas, mens mesh-puderne giver en neddroslet lyd med bedre detaljer.

Komforten er også øget af hovedbøjlens gode polstring samt høretelefonernes evne til at justere hørepuderne op og ned, så de passer til lige netop din hovedform og størrelse. 

Batteriet kan holde i 22 timer, og vejer 287 gram, hvilket gør dem til høretelefoner i den tungere ende af spektret. Dette er en ulempe ved højintens træning, da du bliver nødt til at justere på dem i løbet af træningen; dette er dog intet problem ved laver intens træning. 

De er brugervenlige og lette at betjene, da de blot tænder, slukker, styrer volumen og numre med knapper på den ene side af høretelefonerne. 

Udvalgte specifikationer

 • Udskiftelige ørepuder mellem læder og mesh 
 • Meshpuderne kan tages af og vaskes
 • Trådløs rækkevidde: op til 15 meter
 • Vægt: 287 gram
 • Passiv støj isolering
 • Arbejdstemperatur: -10 grader celsius til +40 grader celsius

Se priser og tilbud på Miiego Boom Over her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Miiego Boom ANC – Træningshøretelefoner med noise cancellation – Testvinder og vores anbefaling

 • Premium-valg / Bedste træningsheadset til prisen
 • Stilrent og elegant look
 • Testvinder hos iForm.dk i kategorien ”over ear”

  Miiego Boom ANC

Testresultater

Miiego Boom ANC har scoret hele 4 ud af 5 stjerner hos Headphonecheck.com med kommentarer på det stilrene, minimalistiske og elegante look.

Om Miiego Boom ANC

Miiego Boom ANC’s look er domineret af mat sort plastik, hvilket giver et stilet førstehåndsindtryk, der gøres endnu mere elegant af at hovedbøjlen og ørepuder er dannet af et stykke. Hovedbøjlen er desuden nem at justere, så den passer til lige netop din hovedform og størrelse og kan justeres i løbet af træningen, hvis dette er ønsket. Høretelefonerne kan foldes sammen ved transport, hvilket gør produktet mindre og mere kompatibelt.

Høretelefonerne kommer med to forskellige øre stykker, hvoraf den ene er fremstillet i imiteret læder og den anden er fremstillet i mesh, der kan vaskes efter træningen. 

Høretelefonerne vejer 300 gram, hvorfor de er bedst egnede til høj intensitetssport, hvis dette er det ønskede brug. Til hverdagsbrug og lav intenstræning bør dette dog ikke være et problem.

Miiego Boom ANC har en aktiv lydisolerende funktion, der skal tændes med en glidende knap, mens du tænder for Bluetooth på tænd/sluk knappen.

Batteritiden afhænger af, hvorvidt du bruger dem med eller uden ledning. Uden ledning holder de i cirka 22 timer, mens de kan holde i op til 36 timer uden ledning med den aktive lydisolering slået til. Hvis de bruges med en ledning, kan de holde strøm i helt op til 80 timer.

Se priser og tilbud på Miiego Boom ANC her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Udvalgte specifikationer

 • Udskiftelige ørepuder hvoraf det ene sæt kan vaskes
 • Trådløs rækkevidde: op til 15 meter
 • Batteri levetid:
 • Både musik og aktiv lydisolerende funktion til: 22 timer
 • Musik til, aktiv lydisolerende funktion fra: 36 timer
 • Musik fra, aktiv lydisolerende funktion til: 80 timer
 • Vægt: 287 gram

Testvinderen: Bose Quietcomfort 35 II – populær og banebrydende

Bose Quietcomfort 35 II

Testresultat:

Ifølge Pricerunners uafhængige høretelefoner test opnår disse Bose høretelefoner en samlet anmeldelse på 4,4 stjerner ud af 5 mulige. Overordnet set, har forbrugerne og køberne af disse høretelefoner altså været meget godt tilfredse. 

Om Bose Quietcomfort 35 II

Med denne fremragende høretelefon fra Bose har du muligheden for at lukke alt andet lyd ude, når du mest af alt bare vil være dig selv. Støjen kan reduceres i tre forskellige niveauer, som du selv styrer via en knap på siden af hovedtelefonen. Støjfunktionen kan både aktiveres når du hører musik, eller når du blot vil have ro til hovedet. Hovedtelefonen fra Bose er trådløs og har et fantastisk godt batteri, som har en lang levetid. Dertil kommer, at opladeren tilhørende høretelefonerne er hurtig og god, så hvis du løber tør for strøm, kan du hurtigt få dem ladt tilstrækkeligt op igen.

Se priser og tilbud på Bose Quietcomfort 35 II her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Det smarte som disse høretelefoner varetager er desuden også, at de er koblet op med Siri fra Apple og Google Assistent. Det betyder i praksis, at du kan snakke til dine høretelefoner ved brug af en enkelt knap. På den måde slipper du for at skulle have telefonen op ad lommen, for at benytte en smart assistent. Høretelefonerne fra Bose fås i flere forskellige, flotte farver.

Udvalgte specifikationer:

 • Bose høretelefonerne er støjreducerende
 • Modellen fås i flere forskellige farver
 • Høretelefonerne er trådløse
 • Driftstid på om imod 20 timer
 • Denne model er den bedste Bose nogensinde har produceret alt taget i betragtning
 • Tilkobling af smart assistent som eks. Siri fra Apple eller Google Assistent

B&O Beoplay H8I – stilrent og tidsløst – Premium valg

B&O Beoplay H8I – stilrent og tidsløst

Testresultat:

Køberne af disse B&O høretelefoner har generelt være godt tilfredse med købet. Den samlede anmeldelse og vurdering af b og o høretelefonerne er således endt på 4,3 stjerner ud af 5 mulige hos Google Shopping.

Om B&O Beoplay H8I

Er du på udkig efter et eksklusivt look med en eksklusiv kvalitet? Så må du under alle omstændigheder investere i disse flotte og gode høretelefoner fra B&O. Denne model fås i flere forskellige, flotte farver, så det er bare om at vælge din egen personlige favorit. Disse høretelefoner har en super god lyd, som vil give dig lyst til at lytte mere end nogensinde før.

Derudover har de den smarte noise cancelling teknologi, som gør, at alt unødig støj lukkes ude. Batteritiden på disse høretelefoner er desuden også meget lang, hvilket gør, at du ikke så ofte behøver at bekymre dig om strømmuligheder og strømstik. Når de så alligevel skal lades er det heldigvis nemt, du kan nemlig blot lade dem via et USB-kabel. De trådløse høretelefoner kobles til din elektronik via Bluetooth. Derudover kan du også benytte dig af det minijack-stik, der medfølger til høretelefonerne, hvis du gerne vil spare på strømmen.

Se priser og tilbud på B&O Beoplay H8I her:

i samarbejde med PriceRunner

 

 

Unikt for disse B&O høretelefoner er, at de kan mærke når du tager dem af, og derfor automatisk sætter musikken på stop, når du ikke længere har hovedtelefonerne på ørerne. B&O er et eksklusivt, dansk mærke, som altid har garanti for stilfuldt design, fuld funktionalitet og god lyd. Det er altså en klassiker at købe høretelefoner fra B&O.

Udvalgte specifikationer:

 • Høretelefonerne holder strøm i op til 30 timer
 • Modellen kan både bruges med Bluetooth eller med minijack-stik
 • Unik føling, der kan mærke, om du tager høretelefonerne af, da slukkes musikken automatisk
 • Modellen fås i flere flotte farver
 • Styr musikken og podcasts fra din smartphone eller vis knapperne på høretelefonerne
 • Snak i telefon gennem høretelefonernes Bluetooth-signal

Bose 700 – Et moderne design, der skaber et lydrum kun for dig

kundernes_topscorer

Bose 700Testresultater:

 Disse hovedtelefoner er et sandt hit blandt eksperter, hvor den både er blevet kåret som testvinder på Tomsguide.com og NYtimes.com, Editors’ Choice på Pocket-lint.com og Bedste køb af Which.co.uk. Eksperterne er altså svært tilfredsstillet. Det er parametre som hovedtelefonernes lydkvalitet, støjisolering og det lækre og stilrene design, der gør, at disse får så gode anmeldelser. De har også fået 5 stjerner på både The Guardian og Stuff.tv, samt 4,5 stjerner fra Techradar.com og Trustedreviews.com

Til sidst har Engadget.com også givet dem en score på 90, hvor de skriver, at Bose 700 har en perfekt lyd, sidder behageligt og har et super lækkert design. Bose er ved at genoptage tronen for støjisolerende høretelefoner.

Se priser og tilbud på Bose 700 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om Bose 700

Disse hovedtelefoner fra Bose er helt nye på markedet, og eksperter inden for techverdenen siger også: “If you’re looking for the best noise-cancelling headphones, then Bose is a brand you know you can trust.”  

Bose 700 hovedtelefoner er også trådløse og har forbindelse via bluetooth, som gør oplevelsen utrolig fleksibel. Du skal ikke stå og filtre ledninger ud inden, du tager dem i brug. 

Derudover har de også stemmeføring, som betyder, at du kan bruge stemmen til at dirigere hovedtelefonernes handlinger. Dette er super smart, når du er på farten og ikke har mulighed for at tage mobilen op og navigere. 

Til sidst er disse hovedtelefoner også svedresistente, som betyder, at du kan bruge dem til sport i fitness eller udendørs, samtidig med at de godt kan klare lidt sved her og der. 

Udvalgte fordele ved Bose 700:

 • Støjisolerende
 • Trådløse
 • God lyd og godt design
 • Gode anmeldelser fra eksperter
 • Svedresistente
 • Behagelige at have på

Bose 700 vs. markedet

I forhold til andre høretelefoner på markedet er Bose de første, der nogensinde har lavet støjisolerende hovedtelefoner og har derfor en sand erfaring for dette. Med denne model genoptager de tronen for støjisolerende høretelefoner og markerer sig igen som de bedste på markedet.

Du får desuden også en utrolig behagelig hovedtelefon med disse, der sidder godt i længere tid, samtidig med at de er svedresistente. Der er også en fremragende lydkvalitet, som ikke skuffer, selvom de er trådløse.

Udvalgte specifikationer om Bose 700

 • On ear
 • Trådløse
 • Driftstid: 20 timer
 • Svedresistent

 

Her kan du se en præsentationsvideo of Bose 700

Miiego M1+ in ear høretelefoner – krystalklar lyd

Miiego M1+ in ear høretelefoner

Miiego M1+ høretelefonerne er i stand til at levere en top og krystalklar lyd grundet de bedste komponenter. Bassen er både dyb og stærk og har en klar diskant til trods for at høretelefonerne er in ear og altså ikke har den omsluttende effekt som en over ear har. 

Høretelefonerne er super lette, da de kun vejer 25 gram, men de har alligevel et batteri, der er optimeret og kan holde i op til 16 timer med musikafspilning per opladning. Dermed kan de bruges gang på gang på løbeturen eller i træningscenteret, inden du skal lade dem op igen, og lader du dem efter hver træning, så behøver du aldrig bekymre dig for at løbe tør for musik.

M1+ by Miiego har unikke memoryfoam ear tips, der er ideelle til tilpasning. Disse lukker for ørekanalen og tilbyder en komfort, der ikke er lig nogen anden samt blokerer fra udefrakommende støj. Dermed kan du lytte til musik uden forstyrrelser udefra.

Derudover er de også modstandsdygtige i forhold til alle vejrforhold. De har en IPX6 standard, hvorfor de kan modstå både sved og regn, og dermed kan du bruge dem uanset vejrforhold.

Sidst er de også særligt velegnede til at kunne bruges med sportsure. De er nemlig specifikt udviklede til at kunne give en perfekt bluetooth forbindelse, hvilket resulterer i 100% performance.

Udvalgte specifikationer

 • Har Pro Ear-tips (Comply ™ + 3-pack silicone ear tips) der øger komfort og lydisolering.
 • Har op til 16 timers batteritid per opladning, mens de spiller musik
 • Er både sved- og vandafvisende og dermed velegnede i alt slags vejr. 
 • Har en indbygget mikrofon til opkald.
 • Trådløs rækkevidde: op til 10 meter
 • Vægt: 25 gram

Se priser og tilbud på Miiego M1+  her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Marshall Major III BT On-Ear hovedtelefon sort – retro og klassisk

Bedst til prisen: Marshall Major III BT On-Ear hovedtelefon sort – retro og klassisk

Testresultat:

Ifølge Pricerunners uafhængige høretelefoner test opnår disse Marshall høretelefoner en samlet anmeldelse på 4,2 stjerner ud af 5 mulige. Overordnet set, har forbrugerne og køberne af disse høretelefoner være godt tilfredse, hvilket bunder ud i, at disse høretelefoner er nogen af de bedste høretelefoner til prisen.

Om Marshall Major III BT On-Ear hovedtelefon sort

Med disse høretelefoner fra Marshall får du en høretelefon, som både er klassisk og god i designet, og ikke mindst klassisk og god i lyden. Høretelefonen er i den billigere ende, og bidrager således til markedet med fantastiske produkter til fornuftige priser.

Marshall Major høretelefonen er med Bluetooth, hvilket gør det nemt for dig som forbruger, at kunne lytte til god musik i mange timer uden bøvl og besvær. Lydkvaliteten er suveræn, hvilket du vil opleve ved første afspilning. udover at have en god lyd, er lyden også ikonisk.

Se priser og tilbud på Marshall Major III BT  her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Marshall er kendt for sine retro linjer og sin ikoniske, klassiske lyd, som med garanti ikke vil skuffe dig. Høretelefonen er desuden koblet op med din mobil således, at du kan besvare og afvise opkald mens du har dine trådløse Marshall høretelefoner på. Hvis Bluetooth-funktionen ikke lige er dig, så kan du sætte den medfølgende ledning til, som kan kobles til mobiltelefonen eller computeren.

Udvalgte specifikationer:

 • Bluetooth tilkobling til mobil, computer osv.
 • Kommer i sort
 • Høretelefonerne har en levetid på om imod 30 timers spilletid
 • Lades hurtigt og nemt op igen på 3 timer
 • Betrukket med vinylovertræk
 • Bevæg dig op til 10 meter væk fra det Bluetooth-tilkoblede apparat.
 • Indeholder 40 mm dynamiske drivere, der gør lyden bedre end nogensinde før brugervenlige telefonfunktioner med Marshall Major III
 • Vejer 178 g
 • Ledning på 3,5 mm medfølger
 • Micro USB-laderkabel medfølger til høretelefonerne

Soundliving Earbuds – Et alternativ til høretelefonerne

Soundliving Earbuds

Ordentlig musik fortjener ordentlige høretelefoner. Selv det bedste nummer kan komme til at lyde overflødigt, hvis lydkvaliteten halter. Er du på udkig efter et par nye høretelefoner, er Soundliving Earbuds et rigtig godt bud. 

Om Soundliving Earbuds 

Høretelefonerne er udviklet af det danske firma Soundliving, som længe har været kendetegnet ved stilrene, skandinaviske designs i god kvalitet. 

Se priser og tilbud på Soundliving Earbuds her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Med 5.0 versionen af Soundliving Earbuds kan du koble dine høretelefoner til din smartphone, din computer eller din tablet via Bluetooth. Det tager kun et øjeblik, og høretelefonerne vil dertil huske dine enheder fremover og automatisk kunne tilkoble igen. Soundliving Earbuds har en genopladelig case, som oplader af sig selv, når du placerer dem i æsken. Høretelefonernes batteri kan holde i op til 22 timer, og deres mange højkvalitetskomponenter giver dig en fyldig og lækker lydoplevelse hver gang, du bruger dem.

Hvis du leder efter høretelefoner, som giver dig en fantastisk musikoplevelse, bør du overveje at købe disse. Du får lydkvalitet i særklasse til en særdeles skarp pris.

Udvalgte specifikationer

 • Udviklet af det danske firma Soundliving
 • In-ear høretelefoner til den aktive livsstil
 • Stilrent og elegant design i sort farvetema
 • Høj kvalitet og nytænkende funktioner
 • God komfort og lækker lydkvalitet
 • Kan kobles til dine enheder via Bluetooth
 • Genopladelig case følger med høretelefonerne
 • Batteriet kan holde i op til hele 22 timer

Miiego AL3+ Freedom – ideelle til den højintense træning

Miiego AL3+ Freedom

Testresultater

Miiegos AL3+ Freedom høretelefoner har scoret 3,9 stjerner ud af 5 stjerner hos anmeldere på Google Shopping.

Om Mieego AL3+ Freedom

Mieego AL3+ Freedom høretelefonerne er et par trådløse sportshøretelefoner, der har en ultrasikker pasform, så de ikke bevæger sig, når du gør. Dermed bliver de ideelle til træningen uanset om den er højintens eller lavintens. 

Høretelefonerne sidder ikke blot rigtigt, de lyder også rigtigt. De tilbyder nemlig en krystalklar lydkvalitet, der har vundet flere forskellige internationale test for deres lydperformance. 

Høretelefonerne har mere end 11 timers garanteret batteritid og dermed spilletid på hver enkelt opladning, så du kan bruge dem flere træninger i streg uden at oplade dem på ny – uanset vejret. Høretelefonerne er nemlig også designet til at holde i alt slags vejr – selv det skandinaviske klima. De er udviklet og fremstillet i et modstandsdygtigt design, der gør dem i stand til at modstå sved og regn ved hjælp af den NANO-forseglede beskyttelse af produktets komponenter. 

Derudover er de også nemmer at betjene; knapperne er let tilgængelige, så du kan styre lydstyrken, springe rundt i sangene og foretage opkald i løbet af træningen helt uden problemer. Mikrofonen gør det muligt at tale med den indbyggede Siri eller Google Assistant samt at tale i telefon. 

Udvalgte specifikationer

 • Isolerer ikke udefrakommende lyde, hvorfor du har situationsbevidsthed
 • 11 timers batteri levetid pr. opladning
 • 2-3 timers opladningstid
 • Genopladelige lithium ion batteri
 • Unik pasform med den unikke Miiego nakkebøjle
 • Indbygget mikrofon
 • Op til 15 meters trådløs rækkevidde
 • Vægt: 41 gram

Se priser og tilbud på Miiegos AL3+ Freedom her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

SONY WH-1000XM3 – trådløst og enkel

Premium valget: SONY WH-1000XM3 – trådløst og enkel

Testresultat:

Ifølge Pricerunners uafhængige høretelefoner test opnår disse Sony høretelefoner en samlet anmeldelse på 4,5 stjerner ud af 5 mulige. Overordnet set, har forbrugerne og køberne af disse høretelefoner altså været meget tilfredsstillede med købet. 

Om SONY WH-1000XM3

På udkig efter en eksklusiv lydkvalitet og et sikkert design? Så må disse høretelefoner fra Sony være perfekte. Høretelefonerne er trådløse, og byder således op til mange timers god lyd og musik i ørene, uden at skulle bekymre sig om ledninger og andre upraktiske ting.

Modellen sidder godt og komfortabelt på ørerne, så du uden problemer kan koble af med dem på. Hvis du slukker musikken og blot vil slappe af i ro og mag, så er disse høretelefoner også gode, de lukker nemlig lyden ude. Med disse Sony høretelefoner får du desuden en lang batterilevetid, som gør, at du kan lytte til musik i op til 30 timer uden at skule lade.

Se priser og tilbud på SONY WH-1000XM3 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Produktet fås desuden i flere fine farver, og kan endda købes som høretelefoner til børn også.

Udvalgte specifikationer:

 • Modellen fås i flere forskellige farver
 • Høretelefonerne spiller musik med fantastisk lyd
 • Høretelefonerne er fremragende til at lukke lyd ude
 • Modellen understøttes af aptX, aptX HD og Apple AAC via Bluetooth
 • Stream musik med fremragende og banebrydende kvalitet
 • Oplev en batterilevetid på op til 30 timer
 • Sony høretelefonerne lukker lyd ude efter behov, f.eks. baggrundsstøj som trafikstøj eller snakken

JBL Tune 600BTNC – lydtæt og flot

JBL Tune 600BTNC – lydtæt og flot

Testresultat:

Ifølge Pricerunners uafhængige høretelefoner test opnår disse JBL høretelefoner en samlet anmeldelse på 4,3 stjerner ud af 5 mulige. Forbrugerne og køberne af disse høretelefoner har altså været meget godt tilfredse med modellen. 

Om JBL Tune 600BTNC

Hvis du er på udkig efter et par holdbare høretelefoner, som leverer hvad der kan forventes af en mellemklasse høretelefon, så må du overveje denne JBL høretelefon. Med det tidsløse design i en fin farve kan du forvente en dejlig lytteoplevelse, som vil give dig lyst til at lytte mere og mere til dine yndlingssang og podcasts. Disse JBL høretelefoner er trådløse, og ovefører således lyden via Bluetooth.

Se priser og tilbud på JBL Tune 600BTNC her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

I høretelefonerne er der indbygget Pure Bass, som er med til at give en dejlig og nuanceret lyd, som vil gøre godt for dit øre, når du lytter til musik og lys generelt. Der medfølger desuden et opladningskabel til høretelefonerne, så du hurtigt igen kan få strøm på dine høretelefoner, som har en batterilevetid på op til 22 timer.

Udvalgte specifikationer:

 • Stilren og klassisk on ear hovedtelefon
 • Høretelefonerne fra JBL produceres af Harman
 • Batterilevetiden er op til 22 timer med disse høretelefoner
 • Genopladningstiden på høretelefonerne er på omkring 2 timer
 • Der medfølger et kabel til JBL, det er dog aftageligt
 • Vægten på høretelefonerne er 173 g
 • Indbygget støjreducering, som holder unødvendig støj ude

Skullcandy – Indy True Wireless In Ear Headphones – smarte og gode

Skullcandy – Indy True Wireless In Ear Headphones – smarte og gode

Testresultat:

Disse in ear høretelefoner fra Skullcandy har scoret 3,9 stjerner ud af 6 mulige hos Pricerunner, hvilket betyder, at forbrugerne overordnet set har været fint tilfredse med købet af disse høretelefoner til løb. 

Om Skullcandy Indy True Wireless In Ear

Er du træt af de små, ustyrlige ledninger på dine høretelefoner, eller vil du blot have en model, som er nemmere at bruge som høretelefoner til løb? Med disse in ear høretelefoner fra Skullcandy, kommer du ledninge-problemet til livs. Disse høretelefoner varetager den trådløse teknologi via Bluetooth 5.0. Batterilevetiden på disse smarte in ear høretelefoner er på op til 16 timer. Du kan altså trygt høre musik eller have et opkald kørende i lang tid, uden at være bekymret for batteriet. Disse moderne høretelefoner kan du altså altid have i ørerne, uden at frygte, at du blive snøret ind i ledninger og stik.

Udvalgte specifikationer:

 • Disse In Ear høretelefoner er vandtætte
 • Enkelt og stilrent design
 • Batterilevetid på op imod 16 timer
 • Kapacitiv touchkontrol, der giver dig frihed til at vælge musik og have samtaler kørende
 • Der medfølger et lade-etui
 • MicroUSB medfølger som opladekabel
 • Disse In Ear høretelefoner fås i forskellige størrelse, nemlig small, medium og large
 • Modellen fås i tre forskellige farver

Se priser og tilbud på Skullcandy Indy True Wireless her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Apple AirPods Pro White MWP22ZM – enkle og stilrene

Apple AirPods Pro White MWP22ZM – enkle og stilrene

Testresultat:

De populære Apple høretelefoner, som er den nyeste efterfølger til de klassiske iPhone høretelefoner, er hos Amazon vurderet til 4,6 stjerner ud af 5 mulige af forbrugerne. Kunderne har altså været meget godt tilfredse – og produktet er vurderet af mere end 4.000 forbrugere. 

Om Apple Airpods Pro White MWP22ZM

Det er nok de færreste, der ikke har hørt om de meget omtalte Apple AirPods, nemlig de nyeste Apple høretelefoner på markedet – og så er de endda In Ear. Med dinne små, praktiske høretelefoner får du god lyd, god komfort og nem håndtering, når du vil lytte til musik, podcast eller blot have en samtale kørende via disse høretelefoner. Høretelefonerne sørger for støjdæmpning, hvilket gør, at unødig støj lukkes ude, når du har disse InEar plugs i ørerne.

Se priser og tilbud på Apple AirPods Pro White MWP22ZM her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Lydkvaliteten er super god i disse små In Ears, på den måde kan du nyde et godt stykke musik, lige meget hvor du befinder dig. Disse høretelefoner tilkobles din mobiltelefon eller tablet via Bluetooth. Modellen kommer i farven hvid. Derudover er modellen vandafvisende og vejer exceptionelt lidt. 

Udvalgte specifikationer:

 • Tilkobles via Bluetooth
 • Kommer i farven hvid
 • Modellen er vandafvisende
 • Lyden er super god, endda også størrelsen taget i betragtning
 • Kan holde batteri i op til et døgn
 • Modellen lades i det medfølgende etui
 • Høretelefonerne har flere high-end teknologier
 • Dæmper al unødig støj rundt om dig, når du bruger disse AirPods
 • Modellen er lavet af Apple, og er dermed skabt tilApples andre produkter såsom iPhone og iPad

Samsung Galaxy Buds Black – trådløse og slidstærke

Samsung Galaxy Buds Black – trådløse og slidstærke

Testresultat:

Disse Samsung høretelefoner har opnået en score på 4,2 ud af 5 hos Pricerunner. Kunderne har altså været godt tilfredse med produktet.

Om Samsung Galaxy Buds 

Savner du nogle In Ear høretelefoner, som er behagelige at have i ørerne selv under fysisk aktivitet såsom løb eller fitness? Så må du prøve disse Samsung Galaxy Buds, som formentligt ikke vil skuffe dig det mindste! Nok er modellen lille og let at have med rundt, men lyden skal man ikke tage fejl af. Modellen er lavet til at passe med alle Samsungs modeller.

Se priser og tilbud på Samsung Galaxy Buds her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Baggrundsstøj er ikke et tema, når du har disse høretelefoner i. De lukker nemlig alt lyd ude, som måtte forstyrre dig mens du lytter til musik eller podcasts. Høretelefonerne tilpasser desuden automatisk lyden, alt efter hvor du befinder dig i forhold til baggrundsstøj. Modellen er skabt i gode, lette materialer, som sikrer, at komforten er i top, når du bruger disse høretelefoner.

Udvalgte specifikationer:

 • Tilslutter sig hurtigt til andre Samsung Galaxy-produkter
 • Lyden er designet med High Resolution live-lyd, som gør, at lyden er i en klasse for sig
 • Adaptiv dobbeltmikrofon sikrer, at unødig støj lukkes ude
 • Galaxy Buds tilpasser sig dit miljø 
 • Produceret i gode og behagelige materialer, som giver dig lyst til altid at have dem i ørerne

Høretelefoner for alle

Efter at være blevet præsenteret for 8 forskellige sæt høretelefoner kan der altså opleves, at der findes en masse forskellige modeller og par alt efter dine ønsker, behov og præferencer. Måske du allerede nu har fundet dig en favorit, og ellers er det blot om at gøre op mellem ønsker og budget, for at finde lige netop det par, som passer bedst til dig og dine behov. Hvad end du lægger størst vægt på lyden, på designet, på de eksklusive features, på batterilevetid eller på noget helt andet, så kan du finde lige netop det par, som passer dig bedst. 

Hvilke faktorer bør spiller ind på mit valg af høretelefon?

Der er mange faktorer, som kan og bør spille ind på din beslutning om køb af høretelefoner. Hver person har sine præferencer, derfor kan du i denne testartikel læse om forskellige, som alle har været godt anmeldt af forbrugerne og køberne af produkterne. Fælles for produkterne er, at de alle har en formidabel lyd, et spændende og flot design samt specielle features, som får dem til at skille sig ud. På den måde kan du trygt vælge mellem de 8 spændende produkter, som findes i denne artikel.

Hvor meget koster gode høretelefoner?

Hvis der er én ting, som denne høretelefoner test oversigt har vist, er det, at ode høretelefoner fås i alle prisklasser. Der fås super gode høretelefoner nede omkring de 400 kroner, og der findes rigtig gode høretelefoner, som koster flere tusinde kroner. I denne artikel finder du er bredt udvalg af høretelefoner i alle prisklasser. Ofte vil du opleve, at de dyrere modeller har nogle eksklusive features, som de billigere modeller ikke har. Hvis du blot er på udkig efter et sæt høretelefoner, som kan lukke god lyd ud, så er der masser af muligheder i alle prisklasser.


Beskrivelse af kilder og tests 

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:


I Form

I Form er et dansk sundhedsmagasin, der både udgives i fysisk form og digitalt af Bonnier Publications. Bladet udkommer også i Norge, Finland og Sverige, og det så dagens lys tilbage i 1987. Artiklerne fokuserer på alt fra træning til sundhed og velvære, og målgruppen er den ambitiøse og nysgerrige kvinde, der vil leve sundt, bl.a. gennem træning og den nyeste viden.

Foruden træningsvideoer og madplaner kan du også finde flere tests på I Form, der relaterer til løb. Tilbage i 2020 testede magasinet en række høretelefoner inden for flere genrer, bl.a. over ear høretelefoner. 3 af de høretelefoner, der var med på listen, kom fra Bose, Sennheiser og Miiego. Måske lidt overraskende løb Miiego Boom ANC med titlen som testvinder over de ellers så sejrrige Bose høretelefoner. 

Testen er udført: 2020
Du kan læse testen her


Headphonecheck.com

Headphonecheck.com er et website, der har dedikeret sig helt og holdent til test af forskellige former for høretelefoner. WIZOO står bag sitet, men det er Headphonechecks eget team bestående af teknikere, journalister, musikere og andre lydeksperter, der tester de forskellige produkter.

Headphonecheck.com sender de forskellige høretelefoner gennem grundige tests i laboratoriet, hvorefter de forskellige eksperter på Headphonecheck.com tester dem i praksis. Den samlede karakter bygger således både på testfakta om eksempelvis frekvensrespons og det menneskelige aspekt. Miiego Boom ANC er nogle af de høretelefoner, der har været genstand for en længere anmeldelse. Karakteren ligger på 4/5, og de bliver bl.a. rost for det flotte design og detaljer som de ekstra earpads til træningsbrug. 

Du kan læse anmeldelsen her


Toms Guide

Tomsguide.com er et amerikansk teknologimagasin, der guider forbrugerne til at tage de bedste valg inden for teknologiens verden. Et hold af eksperter laver en række forskellige tests, hvor de efterfølgende giver en bedømmelse og skriver en anmeldelse.

Toms Guide har testet forskellige høretelefoner ud fra parametre som komfort, brugervenlighed og lyd inden for forskellige musikgenrer. Funktioner som noise cancelling, batteritid og Bluetooth rækkevidde har været andre vigtige faktorer. Bose 700 indtager på den opdaterede liste fra 2021 en andenplads med karakteren 4,5 – i øvrigt samme score som Sony WH-1000XM4 på førstepladsen. Flere af plusserne tæller det elegante design, noise cancelling-funktionen og den intuitive brug af knapper. Det største minus er den lidt højere pris.

Testen er opdateret: Juni 2021
Du kan læse testen her


Wirecutter

Nytimes.com er den online udgave af den amerikanske avis The New York Times, som bliver betragtet som en af de mest velrespekterede og indflydelsesrige på dagens marked. Avisen opkøbte tilbage i 2016 testmagasinet Wirecutter, som står bag en række af de tests, der bliver publiceret på bl.a. Nytimes.com.

Wirecutter har testet en række forskellige høretelefoner og har udvalgt deres personlige bud på en testvinder inden for flere kategorier. Bose 700 er Wirecutters vinder i kategorien for de bedste høretelefoner med noise cancelling. Foruden at brillere på noise cancelling har de også et letvægtigt design, ligesom de føles komfortable. Konklusionen er klar: Dette er de bedste høretelefoner fra Bose, ifølge Wirecutter. Nok er de dyre, men også prisen værd.

Testen er opdateret den: 23. juni 2021
Du kan læse testen her 


Pocket-lint.com

Pocket-lint.com er et website, der sigter mod de forbrugere, der ønsker et bedre indblik i, hvordan de forskellige forbrugerprodukter præsterer i test. Anmeldelserne bliver forfattet af journalister fra både England og USA, og Pocket-lint er en yndet videnskilde for andre markante medier som BBC.

Pocket-lint.com har set nærmere på høretelefonerne Bose 700, som er kåret som Editor’s Choice. Anmeldelsen kommer ind på en række forskellige punkter, såsom konstruktion, lydkvalitet og komfort. 3 områder, hvor Bose 700 præsterer på et topniveau, hvis du spørger redaktionen hos Pocket-lint. Det er svært at finde et par høretelefoner, der overgår Bose 700 på noise cancelling-funktionen, ligesom de har et noget renere design end de tidligere modeller samt en gedigen konstruktion.

Anmeldelsen er udført den: 21. januar 2020
Du kan læse anmeldelsen her

Which.co.uk

Which.co.uk. ligger i London og er ét af verdens største forbruger- og testmagasiner. Eksperter tester løbende produkter inden for mange forskellige kategorier, hvorefter de skriver anmeldelser af hvert enkelt.

Which.co.uk. har testet over 200 høretelefoner, og kun de bedste er blevet klassificeret som et Best Buy. Bose 700 er nogle af de høretelefoner, der hører med til premiumkategorien, hvilket vidner om den ultrahøje kvalitet. Høretelefonerne er bl.a. testet ud fra parametre som lydkvalitet, akustik, komfort og brandet som helhed. De er desuden blevet udsat for flere former for stresstests for at teste deres holdbarhed. Ønsker du at læse testen i sin helhed på Which.co.uk, kræver det et betalingslogin.

Anmeldelsen er udført: Juli/August 2019
Du kan læse anmeldelsen her


Guardian.com

Guardian.com er den online udgave af den engelske avis The Guardian, der blev stiftet i 1821 under navnet The Manchester Guardian.

På Guardian.com kan du som forbruger finde en længere anmeldelse af høretelefonerne Bose 700, der har fået topkarakteren 5 stjerner ud af 5 mulige. Anmeldelsen kommer vidt omkring, bl.a. om punkter som lydkvalitet, batteritid samt funktion og design. Som karakteren afslører, er anmeldelsen meget positiv og kalder Bose 700 for nogle af de absolut bedste høretelefoner på dagens marked. Forcen er bl.a. den intuitive brug, en større elegance, bedre betjening og super lydkvalitet. 

Du kan læse anmeldelsen her


Stuff.tv

Stuff.tv er den online udgave af magasinet, som har dedikeret sig til gadgets, herunder tests af produkter som telefoner, tablets, høretelefoner, kameraer og konsoller for blot at nævne nogle få eksempler. Magasinet er et af de bedst sælgende inden for sit felt.

Stuffs anmeldelse af høretelefonerne Bose 700 koncentrerer sig primært om lyden og noise cancelling-funktionen. Ifølge Stuffs redaktion er der mange positive ting at sige om begge dele, men Bose 700 brillerer særligt på noise cancelling, hvor de er nogle af de bedste i klassen. Rent lydmæssigt ligger Sonys WH-1000XM3 måske på et lidt bedre niveau, og de er tilmed billigere. Bose 700 ender dog på topkarakteren 5/5.

Anmeldelsen er udført den: 19. februar 2020
Du kan læse anmeldelsen her


TechRadar

Teknologien er kerneområdet for engelske TechRadar, der producerer såvel nyhedshistorier som dybdegående anmeldelser, der giver læserne et bedre grundlag for at træffe de bedste valg.

TechRadar har anmeldt Bose 700, der scorer karakteren 4,5/5. Anmeldelsen ligger sig meget på linje med andre konkurrerende medier. Noise Cancelling-funktionen fremhæves som en af de absolut bedste på dagens marked, men anmeldelsen noterer også, at Sonys billigere variant WH-1000XM3 måske lige er en tand bedre på lyden. Du går dog ikke galt i byen ved at vælge Bose 700, da de leverer en høj kvalitet. 

Anmeldelsen er udført den: 4. februar 2020
Du kan læse anmeldelsen her


Trustedreviews.com

Trustedreviews.com blev stiftet i 2004 og er et website, der er bygget op om dybdegående ekspertanmeldelser. Ifølge eget udsagn tester Trustedreviews.com mere end 1000 produkter pr. år. 

Trustedreviews.com har kastet et mere grundigt blik på høretelefonerne Bose 700, og den længere anmeldelse følges op med karakteren 4,5/5. Den høje testscore beror primært på elementer som den gode noise cancelling, den store komfort, det lækre design samt den lave vægt. Ifølge Trustedreviews er høretelefonerne et godt valg, om end Sony WH-1000XM4 er et muligt alternativ.

Anmeldelsen er udført den: 14. december 2020
Du kan læse anmeldelsen her

Læs også: Test af de 7 bedste Gaming headsets

Denne side er anmeldt af: Andreas Nissen Rating 5/5

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

Find mere information her