Gamerbord: Her finder du de bedste borde til gaming ifølge eksperterne

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 30.03.2022|Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugertest er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Test af gamer bord

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Elsker du at game med vennerne på computeren? Så kan der hurtigt gå mange timer foran skærmen. Arbejder du samtidig hjemmefra, er det afgørende, at du sidder behageligt. Dit bord har betydning for din komfort og ergonomi, og med et gamer bord er du sikker på, der er tænkt over detaljerne for dig.

 

Vi har fundet 10 gode bud på gamer borde, der kommer i flere forskellige størrelser, med smarte funktioner og et ergonomisk design. Alle borde er omhyggeligt udvalgt og er anmeldt af eksperter og forbrugere, så du får et overblik over nogle af de bedste gaming borde i test.

Det skal du overveje, før du køber et gamer bord:

 • Størrelse: Har du et mindre hjemmekontor eller en lejlighed med et hjørne til dit gaming bord, skal du gå med et bord, der passer i størrelsen. Er plads ikke en begrænsning, skal du overveje, om du skal bruge plads til mange skærme og ekstraudstyr, eller om du foretrækker en mindre arbejds- og gaming-plads.
 • Arbejdshøjde: Når du sidder længe ved dit gamer bord, er det vigtigt det har en højde, der matcher dine behov. Det er smart med et justerbart bord, så du selv kan indstille højden på bordpladen, om du vil sidde ned eller måske stå op ved din skærm.
  Særligt hvis du både arbejder og gamer ved dit gaming bord, er det en fordel, at du kan justere højden, så du kan skifte mellem forskellige arbejdsstillinger.
 • Funktioner: Nogle gaming borde er simple og har et design, der gør det nemt at game ved med kurvet front og plads til kabler. Du kan dog også overveje, om du gerne vil have mulighed for automatisk justering af højden, smart RGB-lys i siderne eller andre detaljer, der gør din gaming lettere og smartere.

Trust GXT 711 Dominus Gamer Bord 

Topscorer

 

Introduktion

Oversigtens topscorer er gaming bordet Trust GXT 711 Dominus. Det har et ergonomisk design med god plads til 2 skærme, hvis du foretrækker at have mulighed for at arbejde effektivt og med plads til dit udstyr.Forbrugerne på Google Shopping giver en samlet bedømmelse på 4,7 stjerner ud af 5, hvor forbrugerne særligt roser det smarte design, den solide konstruktion og nemme samling af bordet.Trust GXT 711 Dominus er ikke kun til gaming, for flere forbrugere skriver, at de også bruger bordet til deres hjemmekontor. En forbruger skriver: ”Although it’s a gaming desk I’m using it as an office desk for working from home”. Du kan derfor få meget brug ud af Trust GXT 711 Dominus, om du gamer eller arbejder meget ved din computer.

Om Trust GXT 711 Dominus Gamer Bord

Ved Trust GXT 711 Dominus får du en ergonomisk position, om du bruger det til at game ved eller arbejde i hverdagen hjemmefra. Du kan justere højden, så den passer til din arbejdsstilling og ikke får ondt af at spille spil eller sidde i lang tid med arbejdsopgaverne.Bordet er udstyret med en bordplade med målene 116 x 76 cm, så der er god plads til flere skærme og udstyr. En PU-belægning gør bordpladen modstandsdygtig og nem at vedligeholde. Overfladen kan også bruges som musemåtte, hvor musen vil glide nemt og hver bevægelse blive opfanget.Trust GXT 711 Dominus er et solidt bord med en stålramme med X-formede ben og bordplade i MDF. Foran er bordet rundet, så du kan hvile arme på bordet for ekstra komfort.For et rent og enkelt look kan du gemme kablerne væk med et indbygget kabelsystem. Du slipper for at rode med ledningerne på bordet, når de er pakket forsvarligt væk.Bordet har også et smart system, hvor du kan opbevare drikkevarer eller dit headset, så dit bord er organiseret og overskueligt, når du skal arbejde og game ved det.

 

Fordele

 • PU-belægning af høj kvalitet
 • Ergonomisk design
 • Med plads til 2 skærme
 • Justerbar højde
 • Indbygget kabel-system
Ulemper

 • Ingen manual til at samle bordet

Specifikationer

 • Base: X-formede ben
 • Højde: 75 cm – justerbar
 • Materiale: Stål
 • Bredde: 116 cm
 • Dybde: 76 cm
 • Højde: 75 cm
 • Vægt: 19 kg

UNITED GT2075 Gamer Bord 

Bedst til prisen

UNITED GT2075 Gamer Bord

 

Introduktion

Har du brug for et prisvenligt og billigt gaming bord, er UNITED GT2075 vores bedste valg til prisen. Det er lavet med et moderne design, hvor der er tænkt over de detaljer, du som gamer får brug for. Du får derfor god værdi til prisen med bordet UNITED GT2075.Bordet er oplagt, hvis du har et mindre budget og gerne vil have et bord specifikt til at game og arbejde ved computeren. Det kan både stå på det mindre hjemmekontor, men det er også et godt valg til junior eller teenageren, der bruger mange timer på at game.

Om UNITED GT2075 Gamer Bord

Bordpladen på UNITED GT2075 måler 120 x 65, så der er fin plads til både skærm, tastatur, musemåtte og andet gaming udstyr, du har brug for. Det er dog et af de mindre borde i oversigten, hvis bordplads er afgørende for dig.Højden er 75 cm, men du kan ikke justere det, så det skal passe til din arbejdshøjde. En god justerbar stol, kan være en god tilføjelse, så komforten kommer i top.Designet er moderne med mørkeblå farver, mens der er praktiske kanter rundt langs siderne og bagsiden, så dine ting ikke risikerer at falde ud over kanten. Foran er der et indhak, så du kan sidde tættere på skærmen og få en behagelig arbejdsposition for både håndled og arme.Bag på gaming skrivebordet er der praktiske huller til kablerne, så du kan føre dem ned og væk fra overfladen af bordet. Du kan få et renere look med det moderne design i kontoret eller værelset, når alle kabler er ude af syne.

Fordele

 • Prisvenlig
 • Moderne design
 • Praktiske huller til kabler på bagsiden
Ulemper

 • Mindre end andre borde

Specifikationer:

 • Mål: B120 x B65 x H75 cm
 • Med kabelhuller

Arozzi Arena Gamer Bord 

Bedste premium valg

Arozzi Arena Gamer Bord

Introduktion

Vil du have et af de bedste gamer borde på markedet, er Arozzi Arena det bedste premiumvalg, vi har udvalgt. Det er et stort gaming bord med ekstra plads til op til 3 skærme, musemåtte over hele bordpladen og et smart og unikt system til at kontrollere kablerne.Hos Google Shopping er forbrugerne tilfredse med Arozzi Arena. Det får samlet set en vurdering på 4,4 stjerner ud af 5, hvor en forbruger skriver: ”the size of the desk and incorporated slots for wiring allow for great tech setups”. Bordet giver mange muligheder, så du kan få den optimale gaming opsætning med Arozzi gaming bord.En anden forbruger tilføjer: ”the full mousepad surface is very nice and practical”. Der er derfor smarte detaljer ved Arozzi Arena, der gør det til et af de bedste valg, når prisen ikke er et problem.

Om Arozzi Arena Gamer Bord

Arozzi Arena er et bord med en fuldt integreret musemåtte på hele bordpladen. Det er et af de største borde, der er bygget i solide materialer, og hvor der er et praktisk kabelsystem til at gemme kablerne væk.Er du på udkig efter et enkelt, sort bord, der ikke vil stikke ud, er Arozzi Arena holdt i sort med et minimalistisk design. Det vil både passe til virksomheden, der har brug for smarte borde, men også i hjemmekontoret er Arozzi Arena oplagt. Du kan justere højden fra 71 til 81 cm manuelt, så bordet kan blive brugt af andre på arbejdspladsen eller i hjemmet.Bordet har en afrunding i fronten, så du kan komme tættere på skærmen og dit computerudstyr. Med 2 ben får du god plads til at have kabinetter, trådløse router og andet under bordet, mens du kan gemme kablerne væk på bagsiden med systemet.

Fordele

 • Meget stort med plads til 3 skærme
 • Med musemåtte over hele fladen
 • Unikt system til kabler
 • Meget solidt og stabilt
Ulemper

 • Dyrere mode

Specifikationer:

 • Materiale: Mikrofiber
 • Farve: Sort
 • Størrelse: 160 x 82 cm
 • Højde: Justerbar fra 71 til 81 cm
 • Maks. belastning: 80 kg

Arozzi Arena Leggero Gamer Bord 

Solidt og stilet gaming skrivebord

Arozzi Arena Leggero Gamer Bord

 

Introduktion

Skal det bade være stile tog solidt, er Arozzi Arena Leggero et af vores oversigts mest solide og flotte valg til hjemmekontoret.Arozzi gaming bord får en fin placering på listen over de bedste gaming borde I 2021lavet af Techradar.com. Bordet ligger på en 6. plads, hvor det anbefales for at være nemt at rengøre og vedligeholde. Konstruktionen og den vandafvisende og aftagelige overflade med integreret musemåtte får særligt god feedback fra eksperterne.Hos forbrugerne på Amazon får Arozzi Arena Leggero også fin feedback med et gennemsnit på 4,4 stjerner ud af 5. En forbruger opsummerer de fleste kommentarer på Amazon: ”This is a very nice Gaming Desk, easy to assemble looks good and fells very sturdy”.Du skal dog indimellem sikre dig, at skruerne stadig er stramme, og er de løse, skal du have fat i skruetrækkeren.

Om Arozzi Arena Leggero Gamer Bord

Arozzi Arena Leggero er en opgradering af det originale Arena Desk, hvor bordpladen er en smule mindre med 114 x 72 cm. Bordpladen består af én stor mikrofiner musemåtte, så musen aldrig ryger over kanten, så du mister fokus og kontrol under dine spil.Når bordet trænger til at blive rengjort, kan du nemt fjerne selve musemåtten fra fladen og vaske det i vaskemaskinen.Til dine kabler har Arozzi Arena Leggero 3 huller, så du nemt kan gemme kablerne væk bag bordet.Det særlige ved Arozzi Arena Leggero er, at det er fremstillet med en sort bordplade og røde ben i MDF-træ. Bordpladen er afrundet, så du kan sidde tættere på tastatur, mus og skærm uden at anstrenge dig.

Fordele

 • Fuld flade med musemåtte
 • Musemåtten kan fjernes og maskinvaskes
 • Med 3 huller til kablerne
Ulemper

 • Skruerne skal strammes indimellem

Specifikationer:

 • Materiale: MDF og mikrofiber
 • Farve: Sort
 • Størrelse: 114 cm x 72 cm
 • Højde: 72,5 cm
 • Maks. belastning: 65 kg

Akracing Ak-Summit-Bk Gamer Bord 

Meget stabilt og stort gaming bord

Akracing Ak-Summit-Bk Gamer Bord

 

Introduktion

Foretrækker du et enkelt, strømlinet og ikke mindst stort gaming bord, er Akracing Ak-Summit-Bk et af oversigtens bedste bud. Der er godt med plads på bordpladen med målene 121,9 x 91,4 cm, der gør det til et af de største gaming borde, vi har fundet.Forbrugerne er særligt tilfredse med den store størrelse på bordpladen og det solide design på Google Shopping. Samlet giver forbrugerne Akracing Ak-Summit-Bk 4,2 stjerner ud af 5, mens en blandt andet konstaterer: ”A simple sturdy workspace”.Du skal dog være opmærksom på at bordpladen har en meget tydelig struktur. Det betyder, du skal bruge et skriveunderlag, hvis du skal skrive eller udfylde dokumenter i hånden ved dit arbejdsbord.

Om Akracing Ak-Summit-Bk Gamer Bord

Med en stor og ergonomisk bordplade er Akracing Ak-Summit-Bk god til gameren, der gerne vil have rigeligt med plads at brede sig på. Bordpladen er stor, mens benene er vinklet, så du ikke kommer til at støde ind i dem, når det går hektisk for sig.Rammen til bordet er lavet i rustfrit stål med en MDF PVC-lamineret bordplade. Foran er bordpladen afrundet, så du kan komme tæt på og gør det nemt at bevæge dig rundt om bordet, hvis du skal have fat i ekstra udstyr eller ordne kablerne, der kan samles med et smart system.Med til Akracing Ak-Summit-Bk får du en stor musemåtte, så du ikke er afhængig af teksturen på bordpladen, når musen skal glide hurtigt og bekvemt over skærmen. Bagside af musemåtten er med en non-slip silikone, så den forbliver på din plads, mens du spiller.

Fordele

 • Solid stålramme
 • Indbygget system til kabler
 • MDF PVC lamineret overflade
 • Medfølgende musemåtte
Ulemper

 • Overfladen har en tydelig struktur, så du skal bruge et skriveunderlag

Specifikationer:

 • Bordplade: MDF med PVC-finish
 • Ramme: Stål
 • Kabelstyring: Ja
 • Mål: B1219 x D914 mm
 • Farve: Sort

Nordic Gaming Elevate Gamer Bord 

Gaming bord med automatisk justerbar højde

Nordic-Gaming-Elevate-Gamer-Bord

Introduktion

Når du bruger mange timer foran skæren, er det afgørende, at du kan sidde ergonomisk og i den rigtige arbejdsstilling. Nordic Gaming Elevate er et smart bord med automatisk justering af højden, der er oplagt til både hjemmekontoret og arbejdspladsen.På Google Shopping får Nordic Gaming Elevate 4,8 stjerner af forbrugerne, der indikerer, at det lever op til forventningerne.Forbrugerne skriver blandt andet: ”Dimensionerne passede bedre ind i det lille kontor end andre små hæve sænke borde som er på markedet”, fordi det er et mindre bord med mange fine funktioner. En anden skriver: ”Genialt med “hukommelse” af forskellige højder, så det altid standser i den indstillede perfekte højde”.

 

Om Nordic Gaming Elevate Gamer Bord

Nordic Gaming Elevate giver dig plads til alle dine behov, hvis du skal hav et effektiv gamer bord med en stor bordplade på 140 x 66 cm. Bordet er dog skilt i midten, så der kan være en revne, du skal undgå med musen, så den ikke stopper midt i et vigtigt spil.Du kan indstille højden med den automatiske hæve- og sænkefunktion. Den automatiske højdeindstilling fungerer med 2 motorer, der løfter bordpladen op eller sænker den efter behov.Bordet kan indstilles til en højde mellem 73 og 124 cm, og det husker dine indstillinger. Du kan derfor nemt få den rigtige arbejdshøjde, om du skal sidde ved skærmen eller foretrækker at stå op.Nordic Gaming Elevate har en bordplade, der fungerer som én stor musemåtte, så du kan bruge musen uden hindringer. Dine kabler kan du nemt gemme væk med den integrerede kabelskjuler, så de ikke er i vejen eller generer visuelt.

Fordele

 • Justerbar højde med 2 motorer
 • Stor integreret musemåtte
 • Kabelskjuler
Ulemper

 • Bordpladen er delt i 2 og har en revne i midten

Specifikationer: 

 • Hæve-/sænkefunktion: Ja
 • Mål: 73 x 140 x 66 cm
 • Vægt: 37 kg
 • CE-mærket: Ja
 • Anbefalet alder: Fra 10 år

Cougar Mars 120 Gamer Bord 

Solidt gaming bord med ARGB-lyseffekt

Cougar Mars 120 Gamer Bord

Introduktion

Skal du bruge et mindre gamerbord med høj ergonomi og smarte funktioner, så er Cougar Mars 120 et godt valg. Det er ikke oversigtens største model, men der er fin plads til din monitor og andet udstyr.På Google Shopping får Cougar Mars 120 af forbrugerne 5 ud af 5 stjerner og derfor topkarakter. De skriver særligt, at bordet har en høj ergonomi, hvis du bruger hele arbejdsdagen foran skærmen. En forbruger oplever ikke længere smerter i nakke og ryg efter at have skiftet til Cougar Mars 120.Generelt skriver forbrugerne også, at bordet er solidt i forhold til vægten, mens det skiftende ARGB-lys gør, at dem, der ser det, er vilde med designet.På YouTube demonstrerer Help Desk også, hvordan ARGB-lyset er nemt at kontrollere og kan skabe en særlig stemning, når du gamer.

Om Cougar Mars 120 Gamer Bord

Cougar Mars 120 er et bord med en solid stålramme og en bordplade i kulfiber, der ikke gør bordet tungt og besværligt at rykke rundt med. Det giver dig et stabilt og stærkt bord, der kan tåle en høj belastning fra din PC-skærm, computer, tastatur og andet udstyr.Bordet måler 120 x 74 cm, og det er derfor et mindre bord, der stadig er godt til gameren. Det er udstyret med et smart kontrolpanel, hvor du nemt kan tilslutte både lyd og USB’er, mens du kan gemme kablerne væk bag bordet for et rent udtryk.Det unikke ved det mindre gaming bord Cougar Mars 120 er den flotte effekt i siderne med ARGB-lys. Du kan styre lyset med forskellige systemer som Asus Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync og ASRock Polychrome Sync, så du kan få netop det lys, du gerne vil game med.

Fordele

 • Kontrolpanel med nem adgang til forbindelse til lyd og USB
 • Flot effekt af ARGB-lys
 • Stålramme med høj styrke
Ulemper

 • Dyrere produkt

Specifikationer:

 • Maks. belastning: 150 kg
 • Størrelse: 120 cm x 74 cm
 • Højde: 81 cm
 • Materiale: Rustfrit stål og kulfiber
 • Vægt: 31,3 kg

Fourze D1400 Gamer Bord 

Stabilt gaming bord med brugbare funktioner

FOURZE-D1400-Gaming-Desk-Black

Introduktion

Skal du bruge et stabilt bord med en høj belastning og mange smarte ekstra funktioner, er Fourze D1400 god til dig med mindre plads. Bordpladen måler 140 x 66 cm og højden er 77 cm, så de fleste kan finde plads til bordet på kontoret, i værelset eller inde hos junior, der elsker et godt spil.På Google Shopping får Fourze D1400 4,7 stjerner ud af 5 af forbrugerne, og det ligger derfor i den høje ende af skalaen.Forbrugerne skriver i deres anmeldelser, at bordet er et: ”Lækkert gaming bord” og: ”Lever helt op til forventningerne”. Vælger du Fourze D1400, vil det optimere din oplevelse ved skærmen.

Om Fourze D1400 Gamer Bord

Fourze D1400 er et ergonomisk udformet gamer bord med afrundede hjørner og en god højde. Det er vigtigt for både store og små, at de mange timer foran spil og skærm ikke er hårde for skuldre, nakke og ryg. Med Fourze D1400 kan du sidde behageligt, hvis du kombinerer den med en god gamer stol.Bordet har et smart system, der giver dig holdere til dit headset og kabler, der skal være inden for rækkevidde. Kabler du vil skjule, kan du gemme væk, mens en praktisk kopholder holder styr på dine drikkevarer.Bordpladen fungerer som én stor musemåtte, så du kan bevæge musen frit over bordet uden hindringer. Der er god plads på bordet til både flere skærme og tilbehør, hvis du arbejder og gamer med behov for ekstra udstyr.

Fordele

 • Indbygget holder til headsets og kabler
 • Musemåtte over hele bordpladen
 • Plads til flere skærme og andet gaming udstyr
Ulemper

 • I et højere prisleje

Specifikationer:

 • Kabelkontrol: Ja
 • Materiale: Stål, træ
 • Farve: Sort
 • Finish: Carbon-fiber textured
 • Bredde: 140 cm
 • Dybde: 66 cm
 • Højde: 77 cm
 • Vægt: 20 kg

Cougar Mars Gamer Bord 

Høj kvalitet med justerbar højde

Cougar Mars Gamer Bord

Introduktion

Cougar Mars Gamer Bord er lavet med et ergonomisk design og justerbar højde, så du kan sidde i den bedste position, når du gamer.Hos forbrugerne scorer bordet en flot samlet bedømmelse på 4,8 stjerner ud af 5 på Google Shopping. I anmeldelserne roser forbrugerne særligt den høje kvalitet og det smarte integrerede RGB-lys, der strømmer fra hver sin side af bordet.En forbruger skriver blandt andet: ”Looks so much better in person, and it was very easy to setup too”. Bordet har en højere pris i forhold til andre gamer borde, men du får ergonomi, justerbar højde og smart belysning, der højner din gaming oplevelse.

Om Cougar Mars Gamer Bord

Cougar Mars giver dig en god gaming oplevelse, hvor der bade er god plads på bordpladen til flere monitorer til både arbejde og gaming. Det er ergonomisk og multifunktionelt, så du får en behagelig oplevelse og kan hæve bordet efter behov.Bordpladen er ca. 150 cm i bredden og har integreret RGB-lys. Lyset skifter i farve, så din spiloplevelse bliver ekstra spændende, og det får bordet til at se flot ud i de mørke timer. Du kan også selv vælge at synkronisere belysningen med Asus Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync og ASRock Polychrome Sync.Bordets kanter er afrundede, så du ikke skal støde ind i hjørnerne, når du spiller koncentreret. Med en solid stålramme er bordet stabilt, mens du selv kan bestemme højden efter de 3 indstillinger på: 75, 80 og 85 cm.Overfladen af bordet er med en carbon struktur, mens der er stativer til at sætte din PC op og tilslutte de enheder, du har brug for.

Fordele

 • RGB-lys
 • Ergonomisk og multifunktionelt
 • Plads til bade arbejde og gaming
 • Justerbar højde
Ulemper

 • I et højere prisleje

Specifikationer:

 • Mål: B1533 x 771 mm
 • Højde: 750, 800 eller 850 mm
 • I/O Panel: USB 3.0 x 2

Hvorfor vælge et gamer bord?

Du kan selvfølgelig altid bruge et almindeligt skrivebord, når du skal finde en plads til din computer og gaming udstyr. Der er dog flere fordele ved at vælge et bord til gaming fremfor et klassisk rektangulært skrivebord.

Et gaming bord har flere fordele, der gør det bedre til gaming end almindelige skriveborde:

 • Designet af gaming borde er målrettet gaming, og de er ofte moderne med et enkelt og stilet look, der kan passe ind på de fleste kontorer og værelser.
 • Gaming borde har smarte indhak, så du kan komme tættere på skærmen i en ergonomisk position. Det hjælper dine arme og håndled med at slappe af, så du ikke spænder op.
 • Flere gaming borde kan du justere i højden, så du får den rigtige arbejdshøjde. Det hjælper dig med smerter fra dårlige sidde- og arbejdsstillinger.
 • Gamer borde har ofte smarte kabelsystemer, så du kan gemme ledninger og kabler væk fra bordpladen. Har du både skærm, PC, tastatur og mus, kan der være mange kabler på bordet, der kan komme i vejen for dit spil, hvis du ikke kan gemme dem væk.
 • Nogle gamingborde har integrerede lyseffekter, så du får en ekstra underholdende og visuelt stimulerende oplevelse, mens andre har en overflade, der fungerer som en total musemåtte.

Hvad skal jeg kigge efter ved et gamer bord?

Når du skal vælge et gaming bord, er det vigtigt, det passer til dit setup, dig og dine behov. Inden du køber et bord, kan du overveje:

Størrelse

Størrelsen på dit gamer bord skal matche dine behov. Har du flere skærme, skal der være plads til både skærme og andet udstyr, uden at bordet bliver overfyldt. Husk at måle op og tjekke størrelserne, så du får et bord, der matcher både dit rum, hvor bordet skal stå, men også giver dig plads nok til dine ting.

Arbejdshøjde

Sidder du længe ved dit bord, skal den have en god og ergonomisk arbejdshøjde, så du har en korrekt arbejdsstilling. Arbejdshøjden på bordpladen skal matche din kropshøjde og fortrukne position.

Et justerbart bord er ofte en god investering, hvis du gerne vil kunne skifte stilling, eller der er andre, der også skal arbejde eller game ved dit bord. Om det er manuelt eller automatisk er en smagssag og afhænger også ofte af prisen. Automatisk indstilling af højden er praktisk, men det er som regel også en dyrere løsning end den manuelle justering af bordhøjden.

Design

Konstruktionen af dit bord vil ofte være et klassisk design, hvor der er indhak i fronten til at arbejde ved og en solid ramme til at støtte bordpladen.

Du kan dog finde borde i forskellige materialer og farver. Et bord med en bordplade med integreret musemåtte giver en anderledes tekstur på overfladen, mens du også kan få modeller med glas som bordplade.

Farverne er ofte holdt i diskrete sorte og andre neutrale nuancer, men du kan også finde mere iøjnefaldende designs med flotte farver og lysdesign.

Funktioner

Har du behov for ekstra funktioner, kan det være en god ide at overveje højdejustering og andre ting som kabelskjulere, holdere til headsets og drikkevarer eller flotte lyseffekter.

Særligt muligheden for at gemme kabler væk på en praktisk og overskuelig måde er en fordel, når du har et større setup med meget udstyr.

En integreret musemåtte i bordpladen kan spare dig for meget besvær, unødvendig tid og uheld, hvor musen ender ude over kanten og stopper med at respondere.

Pris

Der kan være forskel fra model til model, og de mest avancerede gamer borde med justerbar højde og lyseffekter vil være dyrere end de enkle modeller. Det er en god ide, at du fastsætter et budget for dit bord, før du falder for en model, der er for dyr til dig.

Har du udset dig en dyr model, kan du holde øje med tilbud, hvor der kan være penge at spare. Det kræver dog, du har tålmodigheden til at vente, til det rigtige tilbud dukker op.

Hvad er den bedste størrelse for et gamer bord?

Skal du arbejde eller spille spil ved et gaming bord, er det vigtigt, at det har den rigtige størrelse.

Først og fremmest skal du have målt op, hvor stort et bord du har plads til. Har du et mindre værelse eller kontor, kan det være afgørende, at der er plads rundt om bordet, så du ikke skal klemme dig ind.

Du kan måle pladsen op med et målebånd eller tommestok og vurdere, hvilken størrelse der er mest passende.

Er plads ikke en begrænsning, kan du tage stilling til, om du har brug for bordplads til én, 2 eller flere skærme og ekstra udstyr. Spiller og arbejder du med flere monitorer, skal der være god plads på bordet til alle dine ting inklusiv mus, tastatur og andet.

Et større gaming bord er en god ide, hvis du nyder at kunne brede dig og have plads til mange ting. Det er dog ikke alle, der har plads til de ekstra store modeller.


Beskrivelse af kilder og tests

Herunder kopiere og indsætter du følgende tekststykke direkte:

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Google Shopping

På Google Shopping er det nemt og overskueligt, når du skal finde bestemte produkter hos flere forhandlere og sammenligne priser. Forbrugerne kan også anmelde produkter med et antal stjerner ud af 5 og en kommentar.

Du kan se anmeldelserne af Trust GXT 711 Dominus her

Du kan se anmeldelserne af Arozzi Arena Gamer Bord her

Du kan se anmeldelserne af Nordic Gaming Elevate gamer bord her

Du kan se anmeldelserne af Akracing Ak-Summit-Bk her

Du kan se anmeldelserne af Fourze D1400 Gaming Bord her

Du kan se anmeldelserne af Cougar Mars 120 Gaming Desk her

Du kan se anmeldelserne af Cougar Mars Gaming Desk her

Techradar.com

Hos Techradar.com er de eksperter i elektronik og teknologi, og deres team af eksperter anmelder også forskellige produkter.

Arozzi Arena Leggero Gaming Desk er anmeldt af eksperterne og er med på en liste over de bedste gaming borde i 2021. Bordet får en 6. plads ud af alle borde i oversigten.

Anmeldelsen er udgivet den: 2. februar 2021

Du kan se anmeldelsen her

Amazon

Amazon er en af verdens største platforme, hvor kunder fra hele verden har adgang til en lang række produkter. På Amazon kan forbrugerne anmelde produkter med et antal stjerner fra 1 til 5 og skrive en anmeldelse.

Arozzi Arena Leggero Gaming Desk er bedømt af over 5.350 forbrugere på Amazon. Anmeldelserne bliver opdateret løbende, når nye kunder giver deres mening til kende.

Du kan se anmeldelserne her

Youtube

Youtue er en videoplatform, hvor alle kan dele ud af deres oplevelser og erfaringer i videoformat.

Hos eksperterne i borde Help Desk, har de anmeldt og demonteret lys-indstillingerne for Cougar Mars 120 Gaming Desk. De fokuserer særligt på lyset, du nemt kan programmere til dine egne foretrukne farvekombinationer og indstillinger. 

Anmeldelsen er udgivet den: 14. december 2020

Du kan se anmeldelsen her

 


FAQ

Hvilket gamer bord er bedst?
Vi har udpeget Trust GXT 711 Dominus Gamer Bord som testvinder, men der er 10 gode bud i vores oversigt. Alle modeller har klaret sig godt i tests hos eksperter og i anmeldelser af forbrugerne, så vælg den model, der matcher dine behov.
Hvad skal jeg overveje, inden jeg køber et gamer bord?
Når du skal købe et gaming bord, skal du overveje størrelsen på selve bordpladen. Det skal både passe til dit rum, men også dit gaming setup skal have plads. Du kan også tænke over ekstra funktioner som smart opbevaring af kabler, integreret musemåtte og detaljer som lys-effekter.
Hvad koster et gamer bord?
Et gaming bord kan koste fra under 1.000 kroner og op til flere tusinde kroner. Det kan dog godt betale sig, hvis du investerer i kvalitet og ekstra detaljer, hvis du bruger meget tid foran skærmen i forbindelse med arbejde eller gaming.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Nordic Gaming Flash RGB Gamer Bord 

Futuristisk lille gaming bord med LED lys

Nordic Gaming Flash RGB Gamer Bord

Introduktion

Vil du gerne støtte danske producenter af gaming borde, er Flash RGB Gamer Bord fra Nordic både designet i Danmark og giver dig en god gaming oplevelse. Det har et futuristisk design, der vil matche det store gaming udstyr optimalt.Bordet har et unikt design, hvor bordpladen er lavet i tempereret glas med et organisk mønster med integreret RGB-lys, der giver en god stemning til dine spil. Selvom det er et lille gaming bord i forhold til de andre modeller, er både belastning og design i top, så du kan game løs.

Om Nordic Gaming Flash RGB Gamer Bord

Flash RGB Gamer Bord har en bordplade på 110 x 60 cm, og det er ikke oversigtens største model. Det vil optage mindre plads på kontoret eller arbejdspladsen, mens du stadig får en række smarte funktioner, der gør din oplevelse bedre. Husk, at arbejdshøjden på 78 cm skal passe til dig og din stol.Bordet er bygget med en ramme i stål med tempereret glas som bordpladen. Det giver et robust bord, der dog stadig har en let vægt, så du kan rykke rundt, når der skal være LAN-party med vennerne.Bordpladen har en maks belastning på 80 kg, så den fint kan bære både skærme, udstyr og ekstra bøger, ting og sager. Husk en god musemåtte, så musen glider nemt over den glatte glasoverflade.Det integrerede RGB-lys er unikt, hvor mønsteret sender farvet lys over bordpladen på en særlig måde, der ligner brudt glas. Du kan selv styre lyset, om du foretrækker et regnbue-farvet skær over hele fladen eller foretrækker én nuance, når du gamer.

Fordele

 • Med RGB lys
 • Robust bord, men let vægt
 • Bordplade i tempereret glas
Ulemper

 • Mindre end andre modeller

Specifikationer:

 • Bordplade: 110 x 60 cm
 • Højde: 78 cm
 • Materiale: Tempereret glas
 • RGB: Justerbart

Test af gamer bord

forbruger-test.dk

Vores skribent og research-team

Find mere information her

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme