Inspirationsguide: 17 holdbare hyndebokse i flotte materialer

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 06.02.2022|Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugertest er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Smart og flot hyndeboks

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Hvis du har havemøbler på terrassen, er det nødvendigt med en hyndeboks til at beskytte hynder og puder fra sol, blæst og regn. En havestol er ikke meget værd, hvis der ikke hører en blød og dejlig hynde med, og det er derfor vigtigt, at du beskytter dem. 

Du kan få et hav af forskellige hyndebokse, som er både flotte og praktiske. Her er der 17 forskellige hyndebokse, som er et oplagt valg, hvis du vil have en hyndeboks, som er både funktionel og dekorativ. 

Smart og flot hyndeboks

forbruger-test.dk

4.48 25
Brafab Grasse Hyndeboks

Brafab Grasse Hyndeboks – i flot sort aluminium

Her får du en flot sort hyndeboks i sortmalet aluminium. Den er designmæssig både pæn og diskret, selv om den er rigelig stor til, at du kan opbevare alle dine havemøbelhynder i den. Der er tale om et godt, svensk produkt, som er praktisk og rummeligt – samtidig med, at den er pæn nok til at have stående fremme på terrassen eller i havestuen.

Den er naturligvis vandtæt, og det betyder, at dine havehynder kan holde sig tørre og pæne i mange år, når du sørger for, at de bliver lagt i boksen efter brug. Desuden vil mus ikke kunne gnave sig ind i kassen, og det tæller bestemt også på plussiden.

Se priser og tilbud på Brafab Grasse Hyndeboks her:

Grasse hyndeboksen har en god længde, og det gør den lang nok til, at også hynderne fra solsengen og havebænken kan ligge i den. Med en højde på knapt en meter har du nok plads til samtlige havehynder og måske også et par puder og nogle tæpper. Hyndeboksen er forsynet med to transporthjul i den ene ende, hvilket gør den meget nem at flytte på.

 • Mål: 177 x 99 x 85 cm
 • Materiale: sortlakeret aluminium
 • Med to transporthjul
 • Nem vedligeholdelse

Venture Design London hyndeboks – i flot og vandafvisende kunstfletVenture Design London hyndeboks

Den gråmelerede rattan, som denne praktiske hyndeboks er lavet af, gør den både flot og ret diskret i looket. Da materialet er fuldstændig vandafvisende, så vil boksen kunne opbevare dine havemøbelhynder tørt og godt, når de ikke er i brug. Når dine havehynder opbevares i denne boks, så vil de kunne holde sig pæne og hele i længere tid, og de vil samtidig kunne holde på både farverne og formerne. Desuden vil mus ikke kunne plukke dem i stykker eller bygge bo i dem.

Selv om der er god plads til dine havemøbelhynder i boksen, så er den alligevel ikke større, end du fint kan have den stående på terrassen, altanen eller i skuret. Den har et pænt og diskret look, så den kan fint passe ind overalt.

Se priser og tilbud på Venture Design London Hyndeboks her:

Boksen er forsynet med en hank i hver side på toppen, hvilket gør det nemt for dig at flytte på den. Dens hydrauliske låg er nemt at åbne og lukke. Du får en både praktisk, pæn og vandtæt hyndeboks i denne model fra Venture Design.

 • Mål: 130 x 61 x 60 cm
 • Materiale: vandafvisende polyrattan
 • Farve: gråmeleret
 • Med to hanke

Cinas Hyndeboks – i smukt teaktræCinas Hyndeboks

Denne hyndeboks udstråler god stil. Den er produceret af gedigne materialer hele vejen igennem. Siderne og bunden er af hvidmalet træ i smalle lameller, og låget er af massivt teaktræ. Det gør den super flot og stilfuld. Den vil passe fint ind i indretningen på mange terrasser, havestuer eller altaner.

Siderne og bunden af boksen er konstrueret sådan, at de består af tætte lameller. Det betyder, at der bliver en vis ventilation, hvilket er godt i forhold til at forhindre, at hynderne bliver jordslåede og får en ubehagelig lugt. Desuden ser det virkelig flot ud med disse lameller.

Lamellerne er så tætsiddende, at mus ikke vil kunne trænge igennem dem. Dermed forhindres også museangreb på havehynderne. Det gør boksen ekstra praktisk og attraktiv.

Se priser og tilbud på Cinas Hyndeboks her:

Når låget er løftet, bliver det låst fast i hængslerne, og det gør det nemmere at bruge boksen, da du dermed har begge hænder fri. Når låget ikke er oppe, så kan boksen fint fungere som et bord eller en bænk. Dermed bliver det et multifunktionelt og ekstra smart møbel.

 • Mål: 130 x 60 x 50
 • Materialer: massivt teaktræ og hvidmalet træ
 • Med tætte lameller
 • Et multifunktionelt møbel 

Hyndeboksens indvendige mål er 50 cm i højde, 128 cm i bredde og 50 cm i dybde. De udvendige mål er 64 cm i højde, 136 cm i bredde og 59 cm i dybde. Det er altså en hyndeboks med god opbevaringsplads, som passer godt til en større terrasse eller have. 

 • Mål: H64 x B136 x D59 cm 
 • Materiale: fyrretræ
 • Farve: hvid

Biohort HyndeBox – Hyndeboks af stålBiohort HyndeBox – Hyndeboks af stål

Biohort har stor erfaring i at lave udendørs opbevaringsrum og redskabsskure, og derfor er de også særligt respekterede inden for dette område og anbefales ofte. Du kan derfor også være sikker på at få en robust hyndeboks, som har høj kvalitet og gode funktioner. 

Der er flere størrelser af denne hyndeboks, da der er lavet en hel opbevaringsserie til denne konstruktion. Her er der dog tale om den store model, som har særligt god plads til opbevaring. Dens mål er 182 cm i bredde og 79 cm i dybde. 

Hyndeboksen kommer en 20 års garanti, hvilket betyder, at du kan være sikker på, at det er langsigtet løsning. Med en så lang garanti, kan du forvente en hyndeboks, som holder dig i rigtig mange år ud i fremtiden. 

Se priser og tilbud på Biohort HyndeBox her:

Fordi det er en meget stor hyndeboks, er den oplagt, hvis du skal bevare et større antal af hynder. Det er derfor et godt valg, hvis i er en stor familie, som har behov for meget opbevaringsplads. 

 • Mål: H71 x D79 x L181 cm
 • Materiale: Varmgalvaniseret polyamid stål

Biohort LoungeBox – Hyndeboks i enkelt og stilrent designBiohort LoungeBox – Hyndeboks i enkelt og stilrent design

Biohort LoungeBox er en hyndeboks med god størrelse og et stilrent look. Den er en del af en serie, så du har mulighed for at finde den i flere forskellige farver og størrelser. På den måde kan du altid finde en hyndeboks, som matcher netop dine behov. 

Hyndeboksen består af varmgalvaniserede polyamid stålplader på siderne og pulverlakeret aluminium til låget. Den er helt vandtæt, og har flere små åbninger rundt omkring, som er med til at sikre, at der er ventilation i kassen. Du kan derfor være sikker på, at dine ting i opbevaringskassen holder sig i god stand. 

Se priser og tilbud på Biohort LoungeBox her:

Der er også en lås til hyndeboksen, så du kan låse dine ting inde og ikke får dem stjålet. Desuden får du 20 års garanti, hvilket betyder, at du kan regne med at have din hyndeboks i mange år ud i fremtiden. 

 • Mål: H88,5 x D84 x L200 cm
 • Materiale: varmgalvaniseret polyamid stål og pulverlakeret aluminium

Udseendet af det umalede teaktræ og den hvide farve skaber en rigtig flot kontrast på hyndeboksen, som klæder en klassisk og flot indretning. I låget er der desuden monteret en holder, hvilket betyder, at det holder sig oprejst, når du løfter det. 

 • Mål: H60 x D50 x L130 cm
 • Materiale: Teak og mahogni 
 • Farver: hvis og natur

Hyndeboks i massiv Teak fra HavemøbellandHyndeboks i massiv Teak fra Havemøbelland

Denne hyndeboks er et oplagt valg til dig, som elsker rene materialer og god kvalitet. Den er nemlig fremstillet af rent teaktræ, som er kendt for at være særligt vejrbestandigt og hårdført. Den kræver derfor heller ikke meget vedligeholdelse og kommer til at holde dig i mange år frem. 

Hyndeboksen er gjort vandtæt med en sort gummimasse fuget ned i lågets samlinger. På denne måde bliver vandet holdt ude, så der ikke kommer vand ned og ødelægger dine ting. På den måde kan du være sikker på, at dine hynder og puder forbliver tørre. 

Se priser og tilbud på Hyndeboks i massiv Teak her:

Der er god plads i opbevaringsrummet, hvilket betyder, at du både kan opbevare hynder og andre genstande, du har brug for at gemme væk. Bænken har en bredde på 130 cm, en dybde på 60 cm og en højde på 85 cm. 

 • Mål: H85 x D60 x L130 cm 
 • Materiale: plast

Teaktræ har som sagt en fantastisk evne til at holde sig flot i mage år, men med tiden får det en grå patina farve. Dette er sådan set en flot farve i sig selv, men hvis du hellere vil bibeholde den varme træfarve, kan du behandle hyndeboksen med sandpapir og derefter træolie. 

 • Mål: H60 x D50 x L130 cm 
 • Materiale: Teak
 • Farve: Natur

CinaCinas – Hyndeboks med teak lågs – Hyndeboks med teak låg

Cina Hyndeboks har et klassisk og flot design, som passer godt til dig, der sætter pris på en romantisk og stilfuld indretning i haven. Siderne er malet hvide, mens låget er umalet og beholder den flotte farve fra teaktræet, som det er bygget af. Hele hyndeboksen er lavet af en blanding af teaktræ og mahogni, hvilket fungerer særdeles godt uden for, da det er et materiale, som er meget hårdfør og vejrbestandigt. 

Hyndeboksen kræver heller ikke meget vedligeholdelse, da træsorten teak er kendt for at være enormt holdbart og have et lavt behov for vedligeholdelse. Grunden til dette er, at indholdet af olie i træet er stort, hvilket gør det mere robust og tæt end for eksempel fyrretræ.

Se priser og tilbud på Cinas her:

Cina – Tina hyndeboks i teaktræCinas – Tina hyndeboks i teaktræ

Cinas hyndeboksmodel Tina er oplagt, hvis du skal opbevare mindre havehynder, tæpper og puder. Den fylder nemlig ikke ret meget, og står derfor ikke i vejen på din terrasse eller altan. Den er rigtig god til opbevaring af dine ting, men kan også sagtens bruges som en bænk, da den er lavet af et stærkt og holdbart materiale. 

Hyndeboksen er både velegnet til at stå inden for og uden for, da låget er tætnet med gummifuge, så der ikke trænger vand ned i den, hvis den står udenfor. Selve boksen er lavet af teak og malet i en flot hvid farve, mens låget er umalet teaktræ. Dette giver den et flot og stilfuldt udtryk, som passer godt inden for i en entré såvel som ude på en terrasse. 

Se priser og tilbud på Cinas Tina hyndeboks her:

Teaktræ er et meget holdbart materiale, som ikke behøver meget vedligeholdelse. Låget som er rent teaktræ kan dog få en flot grå patina farve med tiden, som kræver en årlig oliering at undgå. 

 • Mål: H78 x D30 x L90 cm 
 • Materiale: Teaktræ
 • Farve: Hvid og natur

Cinas Classic

Cina – Classic hyndeboks I teaktræ

Denne hyndeboks består af rent teaktræ, som ikke er blevet malet. Det betyder, at den har et flot og naturligt look, som passer godt til en stilfuld og moderne terrasse. Der er god plads til at opbevare dine hynder og puder i den, så de ikke skal ligge fremme og bliver ødelagt af vind og dårligt vejr. 

Hyndeboksen fra Cina er lavet af teaktræ, hvilket er et meget hårdført materiale, som næsten ingen vedligeholdelse kræver. Låget er tætnet med gummifuger, hvilket betyder, at den også er vandtæt, og at dine ting kan ligge sikkert nede i den, når det regner. 

Se priser og tilbud på Cinas Classic hyndeboks her:

Det er en lille hyndeboks, så den fylder ikke ret meget, men kan stadig sagtens opbevare sædehynder og andre småting. Det er derfor oplagt at investere i denne hyndeboks, hvis du har en mindre terrasse. 

 • Mål: H50,0 x B90,0 x D32,0 cm
 • Materiale: Akacietræ
 • Farve: Sort

Hillerstorp – Hyndeboks i hvidmalet fyrretræHillerstorp – Hyndeboks i hvidmalet fyrretræ

Hillerstorp hyndeboks har et flot og elegant design, som passer perfekt til dig, som sætter pris på en romantisk og klassisk indretning. Den er lavet af FSC-certificeret fyrretræ og fås malet med en hvid farve. 

Det er en rummelig hyndeboks, hvor der er god plads til opbevaring af større hynder og andre ting, som du ønsker pakket væk. Desuden kan hyndeboksen også bruges som en siddeplads, da den er bygget af et massivt træ. 

Se priser og tilbud på Hillerstorp her:

Noah hyndeboks fra Coop Noah hyndeboks fra Coop 

Hvis du gerne vil have en flot og stilfuld hyndeboks, så er Noah modellen fra Coop et oplagt valg. Det er en hyndeboks af sortbejdset akacietræ, som er FSC-certificeret. Den sorte farve skaber et enkelt og stilfuldt look, som passer ind i de fleste haver. 

Hyndeboksen har silikone mellem lamellerne i låget, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig for, at der kommer vand ned til hynderne eller de andre ting, du har opbevaret i den. Det er dog altid en god idé at pakke hynder ind i en vandtæt hyndepose, hvis du vil være på den sikre side.

 

 

Hvis du lader din hyndeboks stå ude i solen, vil den på et tidspunkt udvikle en flot grå patina farve, hvilket er helt naturligt for teaktræ. Du kan enten vælge at beholde denne farve eller bibeholde den naturlige farve ved årligt at slibe træet og give det olie. 

 • Mål: H48 x D30 x L90 cm 
 • Materiale: Teaktræ
 • Farve: Natur

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

 

Bænk og hyndeboks af plastik Bænk og hyndeboks af plastik 

Hvis du har en mindre terrasse, hvor pladsen er begrænset, er denne blanding af en bænk og hyndeboks fra Havemøbelland en oplagt mulighed. På den måde får du både siddepladser og opbevaring i en, hvilket betyder, det fylder langt mindre, end hvis du havde haft begge dele hver for sig. 

Du finder opbevaringsrummet under sædet, hvilket gør det let at pakke ting ned, hvorefter, den blot kan bruges som en siddeplads. Sædet kan hurtigt og nemt klappes op, så der er fri adgang til hyndeboksen. 

 

Rosenbænk og hyndeboks fra CoopRosenbænk og hyndeboks fra Coop

Hvis du sætter pris på en klassisk og romantisk indretning i din have, så er Coop rosenbæk og hyndeboks en perfekt løsning for dig. Bænken har en hyndeboks nedenunder, så du både har mulighed for at opbevare hynder og lignende, samtidig med at du har en flot og funktionel bænk i haven eller på terrassen. Du får altså både en siddeplads og opbevaring. 

Hyndeboksen er lavet af FSC-certificeret akacietræ, som kommer i en flot naturlig træfarve. Med en FSC-certificering kan du være sikker på, at dit møbel er lavet af træ fra bæredygtige skove, og du kan derfor også have god samvittighed, når du bruger din rosenbænk og hyndeboks fra Coop.

Der er god plads i hyndeboksen, som har en indvendig bredde på 110 cm, højde på 30 cm og dybde på 41 cm. Der er altså god plads til opbevaring af både hynder, potter og hvad du ellers har brug for at gemme væk. 

 • Mål: H80 x B130 x D50 cm
 • Materiale: Akacietræ
 • Farve: Natur 

LECO Vintage – hyndeboks i mørkegråt træLECO Vintage

LECO Vintage hyndeboks har et flot og rustikt udseende, som passer rigtig godt ind på en terrasse med moderne indretning. Den kan også sagtens stå på en altan, hvis der er behov for en aflukket opbevaringsplads. 

Du kan få denne hyndeboks i flere forskellige farver, såsom mørkegrå. Det er en vandtæt hyndeboks, hvilket betyder, at du trygt kan opbevare dine ting i den uden frygt for, at noget får vandskade. 

Hyndeboksen er lavet af fyrretræ og gran, mens fødderne er lavet af plast, som er med til at beskytte underlaget for at tage skade. Låget indeholder gaspumper, hvilket betyder, at det holder sig oprejst, når du løfter det. Det gør det ekstra nemt at tage ting op af og lægge dem tilbage ned i hyndeboksen uden, at du risikerer at få fingrene i klemme. 

Målene på hyndeboksen er 130cm i bredde, 64 cm i dybde og 60 cm i højde. 

 • Mål: H60 x D64 x L130 cm
 • Materiale: fyrretræ og gran
 • Farve: Antik grå

Keter Mathias – Billig hyndeboks af god kvalitetKeter Mathias

Hvis du er på jagt efter en både billig og funktionel hyndeboks, så er Keter Mathias hyndeboks en god løsning for dig. Ud over at der er god plads til opbevaring i den, så kan den også bruges, som siddeplads, da materialet kan tåle op til 200 kilo på låget. Du får altså en hyndeboks, som kan meget mere end blot at opbevare dine ting. 

Hyndeboksen har også en lås med nøgle til, som gør det muligt for dig at holde dine ting i sikkerhed. Desuden er den helt vandtæt, så du ikke risikerer, at dine ting nede i den går i stykker, når regnen slår til. 

På bunden af hyndeboksen er der monteret hjul, hvilket gør det let for dig at flytte rundt på den. Hvis du for eksempel vil gemme den væk om vinteren, kan du let trække den ind i et skur, så den ikke står i vejen på terrassen. Den kan også hurtigt hentes tilbage om sommeren, når der igen er brug for at den står fremme hele tiden. 

 • Mål: H57 x D44,7 x L116,7 cm 
 • Materiale: Plast
 • Farve: Grå

Keter Circa – Rund hyndeboks i Antracitgrå Keter Circa 

Keter Circa er en flot hyndeboks, som adskiller sig en smule fra andre hyndebokse, da den har en rund form frem for den klassiske firkantede form. Den er oplagt til at opbevare små hynder og puder, samt andre genstande, du gerne vil have i nærheden, når du er på terrassen. Det kan for eksempel være optændingsbriketter, tæpper, haveudstyr og meget andet, som er rart at have uden for ved hånden. 

Hyndeboksen har et flot og moderne udtryk på grund af den runde form, og den passer derfor godt til en terrasse, hvor der er en stilfuld indretning. 

Den har en god størrelse uden at fylde for meget med 67 cm i diameter og 43,5 cm i højde. Desuden er det et meget holdbart materiale, som kan bære op til 140 kilo på låget. Det betyder, at du med fordel kan bruge den som en bænk eller et lille havebord. Den er lavet i antracitgrå plast med polyrattan i siderne, og behøver derfor ingen vedligeholdelse. 

 • Mål: H43,5 x Ø67 cm 
 • Materiale: Plast og Polyrattan
 • Farve: Antracitgrå

Weather 18 – Hyndeboks med hylder

Weather 18

Hvis du gerne vil have en lidt anderledes hyndeboks, som ikke fylder så meget, så er denne model med hylder fra Weather 18 en god løsning. Det er en hyndeboks med mere højde en bredde, hvilket betyder, at den fylder en del mindre end en klassisk hyndeboks. Hylderne giver dig et godt overblik over de ting, som du har opbevaret, og du har altid nem adgang til dem, da de blot er dækket af en dug med lynlås. 

Hyndeboksens stel er lavet af stål, som er betrukket med en dug, der er lavet af PU-coated Polyester, der beskytter dine hynder og puder for hård vind og vejr. 

Hyndeboksen fylder ikke ret meget, og har kun en længde på 75 cm og en højde på 120 cm. Det er altså en kompakt størrelse, hvor du stadig får masser af plads til dine hynder. 

 • Mål: H120 x D75 x L75 cm 
 • Materiale: Stål og polyester
 • Farve: Sort

 

 

Måske kunne du også være interesseret i at læse HAVEBÆNK: FLOTTE OG PRAKTISKE BÆNKE TIL DIN HAVE og 12 flotte polyrattan havemøbler.

Læs også: Trådløse hovedtelefoner test – her er de bedste i 2019

FAQ

Hvad skal jeg bruge en hyndeboks til?

Hvis du har havemøbler på terrassen, er det nødvendigt med en hyndeboks til at beskytte hynder og puder fra sol, blæst og regn. En havestol er ikke meget værd, hvis der ikke hører en blød og dejlig hynde med, og det er derfor vigtigt, at du beskytter dem. 

Er hyndeboksen vandtæt?

Ja, alle de hyndebokse, vi anbefaler, er vandtætte. De består for eksempel af varmgalvaniserede polyamid stålplader på siderne, pulverlakeret aluminium til låget, vandafvisende polyrattan eller gummiplader indenunder træet. Der er ikke meget pointe i en hyndeboks, hvis den ikke er vandafvisende.

Hvem laver den bedste hyndeboks?

Det er individuelt, hvilken hyndeboks du bedst kan lide, da det ofte kommer an på designet. Det kommer også an på, hvor stor hyndeboksen skal være. Vi anbefaler hyndebokse fra Brafab Grasse, Venture Design London, Hillerstorp, Biohort, Havemøbelland, Cinas osv.

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

Find mere information her

Hyndeboks: De bedste i test

 • Brafab Grasse Hyndeboks
 • Venture Design London hyndeboks
 • Cinas Hyndeboks
 • Biohort HyndeBox
 • Bænk og hyndeboks af plastik
 • Hyndeboks i massiv Teak
 • Cinas
 • Cinas Tina hyndeboks
 • Cinas Classic hyndeboks
 • Hillerstorp

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme