Bedste Kontinentalseng: De 5 bedste kontinentalsenge for din søvnkomfort

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

ANNONCER

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Bedste Kontinentalseng: De 5 bedste kontinentalsenge for din søvnkomfort

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Når du er på udkig efter en seng, der skal give dig en behagelig nattesøvn, er det værd at overveje kontinentalsengen.

Det er den mest almindelige sengetype, som de fleste vælger at købe. En kontinentalseng er en type seng, som har flere lag. Det er ofte tre lag, hvor bunden af sengen er en boxmadras, dernæst et lag med en springmadras og øverst en topmadras, der er fremstillet af enten memory-skum eller latex. Du får altså en komplet seng med moduler, som hver især er designet til at give din krop aflastning og komfort.

Det er også de ekstra madraslag, der giver kontinentalsengen sin karakteristiske højde og sit flotte design.

Du finder kontinentalmodellerne i både den billige og den dyre ende af prisskalaen. De kan også være lavet i forskellige specialmaterialer, og de varierer i størrelse og dimensioner.

Vi giver dig en oversigt over nogle af de bedste senge i kontinental-kategorien på det danske marked, som er fundet af vores research-team. Du finder både luksuriøse modeller og de mere budgetvenlige løsninger til dit soveværelse, så du får den bedste kontinentalseng til dit behov.

Hvad du skal overveje, når du køber en kontinentalseng?

Se hele tabellen

Bedste kontinentalseng til prisen

Snefrid Nordlys - kontinentalseng i bæredygtige materialer

Snefrid er én af de mest solgte modeller hos den danske producent, Nordic Dream – og det er ikke uden grund. Den klassiske kontinentalseng er udstyret med 3 madraslag, 7 komfortzoner og har et lækkert design, der er let at få plads til i soveværelset. Du får en komplet seng, der nok skal sørge for, at du får en behagelig søvn mange år ud i fremtiden.

Snefrid Nordlys
Bedste kontinentalseng til prisen

Dagens bedste priser og tilbud på Snefrid Nordlys :

 • 3 madraslag og 7 komfortzoner
 • Udviklet og produceret i Danmark
 • 100 dages prøveperiode og 25 års garanti

Konklusion: Derfor anbefaler vi Snefrid

Vi anbefaler Snefrid på baggrund af:

Udover, at sengen fra Nordic Dream giver dig god komfort hele natten igennem, giver virksomheden også nogle særlige kundefordele. Når du køber Snefrid fra Nordic Dream får du hele 25 års garanti på både rammen og fjedrene, og du får 100 dages risikofri prøveperiode, ekstra god garanti på sengedele og en fantastisk komfort med fokus på den mest ergonomiske liggeposition, hvis du vælger Snefrid.

Den bedste test af et produkt er kundens egen tests af produktet i den virkelige verden, som netop afspejles bedst i Trustpilot.

NordicDream scorer hele 4,9 ud af 5,0 på Trustpilot, og det er højst af alle i hele sengebranchen. Kundernes anmeldelser er helt afgørende for vores vurdering af produktet. Kundernes flotte modtagelse af NordicDreams senge bekræfter os i, at de har et af markedet absolut bedste produkter.

Mere om Snefrid Nordlys

SPECIFIKATIONER

 • Størrelse: 180 x 200 cm
 • Højde: 68 cm
 • Farve: Mørk grå, lys grå, sand og dyb blå
 • Garanti: 25 år
 • Antal komfortzoner: 7
 • Anti-skrid
 • Type topmadras: Latex / Memory-skum
 • Topmadras tykkelse: 7 cm
 • Certificeringer: Oeko-tex certificeret
 • Garanti: 25 år
 • Gratis prøveperiode: 100 dage

Hvis du vælger den lækre kontinentalseng Snefrid fra Nordic Dream, er du sikret god komfort i mange år. Sengen er fremstillet af nogle af de bedste materialer og bygget af dygtige sengehåndværkere i Danmark.

Med 3 madraslag er Snefrid en klassisk kontinentalseng med en stabil sengeramme, en 28 cm boxmadras, 20 cm trykaflastende springmadras og valgfri topmadras og ben.

Den meget robuste sengeramme er 14 cm og bygget i svensk fyrretræ. Det giver en solid base for de gode madrasser i høj kvalitet.

3 madraslag og 7 komfortzoner
De mange madraslag sikrer, at du får den helt rigtige liggekomfort, så din krop slapper af, når du skal sove.

Både boxmadras og springmadras fra Nordic Dream indeholder dobbelte lag af pocketfjedre, og springmadrassen er yderligere polstret med 25 mm Airflow skum. Du får derfor en ekstra trykaflastende madras, der tilpasser sig din kropsbygning og -vægt.

Pocketfjedrene er inddelt i 7 komfortzoner, der ergonomisk er tilpasset kroppens tyngdepunkter. Du får derfor den helt rigtige støtte, når du hviler eller sover i Snefrid .

Nordlys topmadras – ErgoFlex-skum med en hård og en blød side 

Nordlys fra Nordic Dream er til dig, der ønsker sig en topmadras med den nyeste teknologi. Topmadrassen består nemlig af 7 ergonomiske zoner, der giver dig de bedste forudsætninger for god søvn. Zonerne yder ekstra støtte til kroppen og aflaster i kroppens trykpunkter, så du får en mere afslappet sovestilling og sover bedre.

Dens betræk er aktivt kølende, og reagerer derfor på, om du har det enten for varmt eller for koldt i nattens løb. De teknologiske elementer sørger for at temperaturregulere madrassen, så dens temperatur holdes på 35-36 grader. Betrækket er også oeko-tex certificeret og vaskbart ved 40 grader.

Du kan vælge, om du vil have din topmadras med en kerne i naturlatex eller memory-skum. Naturlatex er et godt valg, hvis du ønsker et meget åndbart materiale, som afleder fugt og varme fra kroppen i løbet af natten. Latex giver desuden effektiv aflastning til kroppen, så du er sikret optimal støtte.

Memory foam former sig efter din krop, så du synker ned i madrassen. Det kan hjælpe med at forebygge kredsløbsproblemer og led- og muskelsmerter. Memory skum holder meget på varmen, så hvis du ofte får det varmt om natten, er det bedre at gå med en latex topmadras.

Snefrid kan fås i følgende størrelser

 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm

Fordele og ulemper ved Snefrid Nordlys

Fordele

 • Gennemført design i flere størrelser
 • Danskproduceret kontinentalseng med pocketfjedre
 • Ergonomiske liggekomfort
 • Bygget af bæredygtige materialer

Ulemper

 • Gavl og kuvertlagen skal tilkøbes

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Snefrid Nordlys
Seng med topmadras af 100% naturlatex

Bedre Nætter Venus Kontinentalseng - kontinentalseng med Svanemærket topmadras

 • 4,5 ud af 5 stjerner baseret på 661 brugeranmeldelser

Har du brug for en kontinentalseng af den bedste slags, vil Bedre Nætter Venus Kontinentalseng være et godt bud på dit perfekte match. Her drejer det sig om en af Bedre Nætters favoritter i luksusklassen, der er skabt til dig, som gerne vil have en bedre nattesøvn.

Bedre Nætter Venus Kontinentalseng
Seng med topmadras af 100% naturlatex

Dagens bedste priser og tilbud på Bedre Nætter Venus Kontinentalseng:

 • 7 komfortzoner
 • OEKO-TEXcertificeret og Svanemærket topmadras
 • 100 dages prøveperiode

Hvad siger forbrugere om Bedre Nætter Venus Kontinentalseng

Generelt set er kunderne virkelig begejstrede for både Bedre Nætter og Venus, som de tildeler henholdsvis 4,7 og 4,5 stjerner ud af 5 i gennemsnit. Det er høje scorer, som vidner om stor popularitet og tilfredshed.

De knap 3000 brugere på Trustpilot fremhæver især Bedre Nætters høje serviceniveau, som blandt andet tæller prøveperioden på 100 dage, der giver god tid til at finde ud af, om her er tale om et godt match.

Angående selve Venus kontinentalseng så er det især luksus-aspektet, som bliver rost gang på gang, samt den fantastiske søvn. Flere købere nævner, at modellen har gjort en stor forskel for deres nattesøvn, men få noterer, at madrassen er til den blødde side. Det kan både være en fordel eller en ulempe afhængig af præferencer.

Mere om Bedre Nætter Venus Kontinentalseng

SPECIFIKATIONER

 • Størrelse: 180 x 200 cm
 • Højde: 61 cm
 • Garanti: 25 år
 • Antal komfortzoner: 7
 • Anti-skrid
 • Type topmadras: Latex
 • Topmadras tykkelse: 6
 • Sengegavl inkluderet
 • Gratis prøveperiode: 100 dage

Med Bedre Nætter Venus Kontinentalseng får du intet mindre end Bedre Nætters mest solgte seng, som samtidig er deres førstefødte. Derfor kan du være sikker på en model af højeste kaliber, som er blevet udviklet og skabt med kærlighed.

Hos Venus møder du absolut luksus, som er perfekt til dig, der ikke har noget imod at betale mere for at få noget ud over det sædvanlige. Derfor får du også 25 års garanti på fjedre og rammebrud fra Bedre Nætter, så din variant vil holde år efter år. Det er din garanti som forbruger for, at kvaliteten er særlig høj.

Kontinentalseng med tre madrasser

Bedre Nætter Venus Kontinentalseng er, som navnet antyder, en såkaldt kontinentalseng, og denne type er karakteriseret ved, at den består af tre madrasser – en boksmadras, en springmadras og en topmadras. Fordelen ved denne type er, at de tre madrasser arbejder sammen om at give dig den ultimative sengekomfort.

Nederst finder du boksmadrassen, der hos Venus ligger i en 12 centimeters tyk træramme for at skabe et solidt fundament. Den er den første byggesten, der efterfølges af springmadrassen, som er det lag, der er vigtigst, når vi taler komfort. Venus’ springmadras er fremstillet til at tage sig ekstra godt af din krops stærkeste trykpunkter, og det gør den via de i alt syv såkaldte komfortzoner. Disse zoner er specifikke områder, hvor der ydes en ekstra stor indsats for at få din krop til at slappe af og få en uafbrudt søvn.

Zonerne er bygget op af pocketfjedre, der er små, fleksible fjedre, som følger med, når du bevæger dig i løbet af natten. Når de følger med dig i stedet for at blive liggende, kan de bidrage med en bedre støtte, som afstresser kroppen yderligere.

Svanemærket topmadras

Det øverste lag hos Bedre Nætter Venus Kontinentalseng er topmadrassen, som er seks centimeter tyk og fremstillet af latex. Det giver en skøn åndbarhed, som er perfekt til dig, der har tendens til at svede om natten. Latex leder fugten væk, så den ikke generer dig.

Generelt er der mange sundhedsfremmende aspekter ved Venus. Selve sengen er OEKO-TEX certificeret, som betyder, at enheden er 100 procent fri for skadelige stoffer, og topmadrassen er Svanemærket. Det er lig med mindre farlig kemi for dig, som kan være med til at begrænse muligheden for at udvikle allergi eller anden sygdom. Er du allergiker, er det særligt vigtigt.

For en ekstra antibakteriel og allergivenlig profil finder du et Rönd-betræk, som både er blødt mod huden og skaber forhold, som mikroorganismer ikke trives i. Det er for eksempel lig med færre støvmider, som kan give allergi.

Sengen fås i følgende størrelser:

 • 140 x 200 centimeter
 • 160 x 200 centimeter
 • 180 x 200 centimeter
 • 180 x 210 centimeter
 • 210 x 210 centimeter

Redaktionens vurdering

På redaktionen deler vi købernes entusiasme for Bedre Nætter Venus Kontinentalseng, og vi har med glæde bemærket, at den store valgfrihed giver høj mulighed for at få en skræddersyet variant – for eksempel i forhold til fasthed/hårdhed samt ben, farve og gavl. I den forbindelse er det et plus i vores bog, at en væghængt sengegavl faktisk medfølger i prisen.

Vi er også særligt imponerede over produktets sundhed, som slår et slag for netop forbrugerens helbred og velbefindende. Det drejer sig om både OEKO-TEX og Svanemærket, som betyder, at du roligt kan krybe til køjs uden at frygte for din sundhed.

Endnu en bonus er de syv komfortzoner, der yder en ekstra støttende indsats der, hvor du mest har brug for det – for eksempel nakke, skuldre, lænd og ryg. For dig betyder det, at din krop oplever mere lindring.

Fordele og ulemper ved Bedre Nætter Venus Kontinentalseng

Fordele

 • Allergivenlig Sonocore topmadras
 • Korrekt støtte til alle dele af kroppen
 • 25 års garanti på fjedre- og rammebrud
 • Sengegavl med i prisen

Ulemper

 • Topmadrassen kan være til den bløde side for nogen
 • Til tider oplever få forsinket levering, men det erfares at problemerne hurtigt løses
Luksus kontinentalseng i nordisk design

Norhland Signatur Luksus Kontinental - komplet kontinentalseng til en god pris

Hos Norhland kan du få den komplette kontinentalseng Signatur Kontinental, så du ikke skal tænke på andet end hvilken farve møbelstoffet skal have. Der er derfor ingen grund til at lede videre, hvis pris og kvalitet skal være god på én og samme tid.

Norhland Signatur Luksus Kontinental
Luksus kontinentalseng i nordisk design

Dagens bedste priser og tilbud på Norhland Signatur Luksus Kontinental:

 • Komplet seng inklusiv ben
 • Med 5 komfortzoner
 • Tidløst dansk design

Norhland Signatur Kontinental vs. markedet

Når det kommer til udvalget af størrelser, er Norhland en af de producenter, der tilbyder flest forskellige. Du kan få din Norhland Signatur Luksus Kontinental i en klassisk halvandenmandsstørrelse eller gå op til den helt store på 210 x 210 cm. Der er derfor rig mulighed for at få en seng, der passer ikke kun til dine behov, men som også passer størrelsesmæssigt til dit soveværelse.

Kontinentalsengen Signatur Kontinental fra Norhland er en af de mindre dyre udgaver fra mærket, så der kan være penge at spare, hvis budgettet er afgørende for, hvilken seng, du kan vælge.

Mere om Norhland Signatur Luksus Kontinental

SPECIFIKATIONER

 • Højde: 67 cm
 • Farve: Sort, mørk grå og lys grå
 • Garanti: 15 år
 • Størrelse: 180 x 200 cm
 • Antal komfortzoner: 5
 • Type topmadras: Latex / Wonderpur
 • Topmadras tykkelse: 8 cm
 • Certificeringer: Oeko-tex 100-certificeret
 • Gratis prøveperiode: 101 dage

Sengen Norhland Signatur Kontinental er både udviklet og produceret i Danmark, hvor den fremstilles på en sengefabrik i Jylland.

Du kan derfor regne med, at der er kræset for detaljerne, og at materialerne er i topkvalitet, hvis du vælger den danskproducerede komplette seng fra Norhland.

Signatur topmadras

Med denne seng får du en luksuriøs topmadras med mulighed for at vælge mellem to forskellige kerner – som hver især har deres egne fordele.

Fordi latex er meget åndbart, hjælper det med at regulere temperaturen ved at frigive den ophobede varme i løbet af natten. Hvis du er en person, der ofte føler dig varm om natten, vil latex være et ideelt materiale for dig, da det skaber et lidt køligere og mere stabilt sovemiljø.

Wonderpur er en type hukommelsesskum, der tilpasser sig kroppen bedre end latexmadrasser. Den giver fremragende støtte, samtidig med at den er god for dem, der ofte fryser om natten, da den hjælper med at holde på varmen.

Det OEKO-TEX-certificerede bambusbetræk på topmadrassen beskytter mod skadelige stoffer, leder varme og fugt væk fra din krop og er åndbart for en behagelig nattesøvn.

Sengen er bygget med en sengeramme af svensk fyrretræ, der både er bæredygtigt og leverer en god og stabil base for sengens madrasser. En klassisk springmadras sørger for komforten, og du kan vende madrassen, hvis du får brug for at ryste posen.

Øverst får du mulighed for at vælge mellem en topmadras i Wonderpur eller latex alt efter, hvad du foretrækker.

Komfort helt indefra
Springmadrassen ligger ovenpå boxmadrassen, der er integreret i sengerammen. Du får den største del af komforten fra springmadrassen, der er særligt udviklet med posefjedre og 5 komfortzoner.

Posefjedrene er fordelt i sengen i 5 zoner, der er designede til at støtte din krop så ergonomisk korrekt som muligt. Det sikrer, du kan slappe helt af under søvnen, så den bliver dybere og bedre. Du vil kunne sove godt og med høj komfort, hvis du vælger Norhland Signatur  Kontinental.

Signatur Kontinental fra Norhland kan fås i følgende størrelser:

 • 120 x 200 cm
 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm

Fordele og ulemper ved Norhland Signatur Luksus Kontinental

Fordele

 • Valgfri topmadras af naturligt, vaskbart bambus
 • Produceret i Danmark
 • 15 års garanti
 • 3 komfortlag

Ulemper

 • Ingen antiskrid
Populær kontinentalseng med 7 komfortzoner

Solveig Fjord - kontinentalseng med 3 madraslag

Kontinentalsengen Solveig er både designet, udviklet og produceret i Danmark, og den er fremstillet af nogle af de bedste materialer, du kan finde på markedet.

Ønsker du en kontinentalseng i lækkert nordisk design, hvor komforten er i top, kan du med fordel vælge den danskproducerede Solveig fra Nordic Dream.

Solveig Fjord
Populær kontinentalseng med 7 komfortzoner

Dagens bedste priser og tilbud på Solveig Fjord:

 • Udviklet og produceret i Danmark
 • Med 3 madraslag
 • Hypoallergen topmadras

Konklusion: Derfor anbefaler vi Solveig

Solveig fra Nordic Dream kan fint konkurrere med de andre luksussenge i vores oversigt over de bedste kontinentalsenge. Materialerne er i høj kvalitet, og sengen er udstyret med 7 komfortzoner, der støtter dig ergonomisk korrekt.

Den bedste test af et produkt er kundens egen tests af produktet i den virkelige verden.

NordicDream scorer hele 4,9 ud af 5,0 på Trustpilot, og det er højst af alle i hele sengebranchen. Kundernes anmeldelser er helt afgørende for vores vurdering af produktet. Kundernes flotte modtagelse af NordicDreams senge bekræfter os i, at de har et af markedet absolut bedste produkter.

Derudover får du 100 dages tryghedsgaranti med mulighed for at få skiftet fastheden af sengen eller få den afhentet på din adresse og få det fulde købsbeløb tilbage, hvis du skulle mod forventning være utilfreds med din seng fra NordicDream.

Mere om Solveig Fjord

SPECIFIKATIONER

 • Højde: 67 cm
 • Farve: Mørk grå, lys grå, sand og dyb blå
 • Garanti: 25 år
 • Størrelse: 180 x 200 cm
 • Antal komfortzoner: 7
 • Anti-skrid
 • Type topmadras: Memory-skum
 • Topmadras tykkelse: 7
 • Certificeringer: Oeko-tex certificeret
 • Gratis prøveperiode: 100 dage

Solveig er en enkel og gennemført kontinentalseng, der designmæssigt læner sig op ad den nordiske smag. 

Mulighederne er mange med Solveig, så du kan sammensætte din helt egen personlige udgave. Du kan først og fremmest vælge mellem 3 forskellige fastheder af madrasserne, så de passer til din kropsvægt. Det er vigtigt, at din seng passer til din vægt, så den støtter dig korrekt, når du sover.

Du kan også selv vælge farven på din Solveig, hvor du har 4 flotte afdæmpede muligheder, og benene kan fås i forskellige højder og materialer.

Flot design og lækker komfort
Det er ikke kun udvendig, at sengen Solveig er et oplagt valg til den kvalitetsbevidste forbruger. Sengen er bygget op med 3 madraslag, hvor der i både boxmadras og springmadras, der udgør de 2 nederste lag, er ekstra høje Economic + fjedre.

De ekstra høje fjedre er fordelt over madrassen, så de mest faste er der, hvor din krop er tungest. Du kan derfor opleve en mere fast madras, der hvor din hoftezone skal hvile, mens skulderzonen er blødere og mere eftergivende. I alt er der 7 komfortzoner i sengen fra Nordic Dream.

Fjord topmadras – temperaturregulerende og vaskbart betræk

Topmadrassen Fjord fra Nordic Dream måler 10 cm i højden og er lavet af ErgoFlex-skum, som har flere behagelige og funktionelle egenskaber. Den er betrukket med Oeko-tex certificeret bambus betræk, der er utroligt blødt og åndbart. Det er desuden et miljøvenligt materiale, da der i produktionen hverken bruges sprøjtemidler eller kunstgødning.
ErgoFlex-skum har en åben cellestruktur. Det betyder, at skummet har bedre luftgennemstrømning, så fugt fra kroppen nemmere bliver transporteret væk i løbet af natten. Det er desuden en termofølsom topmadras, som automatisk reagerer på kropsvarme og fordeler den jævnt over hele madrassen. En nyttig kvalitet, hvis du har tendens til få det varmt, når du sover. Denne opbygning garanterer også en tør, ren og frisk seng.

Fjord topmadras har en blød og en fast side. På den bløde side er skummet riflet, hvilket giver dig øget komfort og tilpasning. På den faste side er den flad, hvilket gør madrassen mere solid. På denne måde kan du være sikker på, at få den optimale støtte til din krop, så både trykpunkter og blodcirkulationen lettes i kroppen.

Solveig fra Nordic Dream kan fås i følgende størrelser:

 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm
 • 210 x 210 cm

Fordele og ulemper ved Solveig Fjord

Fordele

 • Solid kontinentalseng i naturmaterialer
 • Danskproduceret med 7 komfortzoner
 • 25 års garanti på ramme- og fjedrebrud
 • Stof af høj kvalitet

Ulemper

 • Kurvertlagen og sengegavl medfølger ikke
Kontinentalseng i minimalistisk og elegant design

Norhland Prestige Eksklusiv Kontinental - kontinentalseng i lækkert nordisk design

Opnå en sund sovestilling i den flotte seng Prestige Kontinental fra Norhland. Sengen er både udviklet og produceret i Danmark, og du får en uovertruffen komfort fordelt i 3 madraslag. Udvendigt er sengen elegant designet, og du kan nemt sammensætte din udgave, så den passer perfekt til dine behov.

Norhland Prestige Eksklusiv Kontinental
Kontinentalseng i minimalistisk og elegant design

Dagens bedste priser og tilbud på Norhland Prestige Eksklusiv Kontinental:

 • Betræk af ventilerende cooltex-skum
 • Lækker nordisk design
 • Gratis levering og 100 dages prøveperiode

Norhland Prestige Kontinental vs. markedet

Prismæssigt ligger sengen Norhland Prestige Kontinental meget lig andre tilsvarende modeller i oversigten. Du skal derfor vælge Norhland Prestige Kontinental, hvis du har udset dig sengens gode egenskaber og gennemførte design til dit soveværelse.

Vælger du at købe din seng fra Norhland, skal du ikke tænke på leveringen, for den er gratis til kantstenen. Du kan også få gratis finansiering uden ekstraomkostninger, hvis du ikke har råd til sengen her og nu, men gerne vil nyde komforten, mens du betaler Prestige Kontinental af i mindre bidder.

Mere om Norhland Prestige Eksklusiv Kontinental

SPECIFIKATIONER

 • Højde: 63 cm
 • Farve: Sort, mørk grå, lys grå, sandfarvet og blå
 • Garanti: 25 år
 • Størrelse: 180 x 200
 • Antal komfortzoner: 11
 • Anti-skrid
 • Type topmadras: Latex / Wonderpur
 • Topmadras tykkelse: 8 cm
 • Certificeringer: Oeko-tex 100 certified
 • Gratis prøveperiode: 101 dage

Den danskproducerede seng er skabt af dygtige sengeeksperter, så den lever op til alle dine forventninger til en god klassisk kontinentalseng.

Norhland Prestige Kontinental består af en boxmadras i bunden, der er integreret i sengerammen. Rammen er bygget af hårdført fyrretræ, der giver en god og stabil base for springmadrassen, der ligger ovenpå.

Det er i springmadrassen, du finder op mod 70% af komforten, og der er fremragende følelse af komfort i Norhland Prestige Kontinental.

Indvendigt er springmadrassen fyldt med pocketfjedre i 2 lag, der giver støtte til din sovende krop. Fjedrene er dækkede af 12 mm CoolTex-skum, der sikrer et beskyttende lag, så du ikke mærker fjedrene individuelt.

Springmadrassen er vendbar, og du kan derfor bruge begge sider, hvis den ene på et tidspunkt bliver lidt flad.

Delux topmadrassen

En god nats søvn er afgørende for at bevare dit helbred og velvære. Hvis du er på udkig efter en madras, der støtter din krop og giver komfort, kan du overveje en latex- eller Wonderpur-madras.

Har du tendens til at svede eller føle dig overophedet om natten? I så fald kan en latexmadras være perfekt for dig. Latex leder ikke kun varmen væk fra kroppen, men reducerer også trykket på følsomme områder som skuldre og nakke betydeligt.

Hvis du er træt af hvileløse nætter, hvor du vender og drejer dig, er en Wonderpur-madras måske perfekt for dig. Vores madrasser med hukommelsesskum tilpasser sig din krop for at give dig overlegen støtte og komfort, så du endelig kan få den afslappende søvn, du fortjener.

Bambusbetrækket på toppen af madrasserne er OEKO-TEX-certificeret, så du ved, at det ikke indeholder skadelige kemikalier.

Prestige Kontinental fra Norhland kan fås i følgende størrelser:

 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm
 • 210 x 210 cm

Fordele og ulemper ved Norhland Prestige Eksklusiv Kontinental

Fordele

 • Dansk design og håndværk
 • Op til 11 komfortzoner
 • 3 komfortlag
 • 25 års garanti

Ulemper

 • Sengegavl skal tilkøbes

Hvad du skal overveje, når du køber en kontinentalseng?

Størrelse
Kontinentalsenge fås i forskellige størrelser, hvoraf de mest almindelige er 140×200, 160×200 cm og 200×210 cm. Sengen på 140 x 200 cm er en god mulighed for singler eller par, som ikke har brug for så meget plads. Det er en størrelse, der er oplagt til mindre soveværelser.

Sengen på 160×200 cm er lidt større og kan rumme større personer eller dem, der ønsker mere plads til at brede sig ud. Denne størrelse er det mest populære valg for par. Sengen på 200×210 cm er den største model og oplagt til dem, der ønsker ekstra plads til at sprede sig i soveværelset. I sidste ende vil den rigtige størrelse på din kontinentalseng afhænge af dine specifikke behov og præferencer.

Madras
Højden på en kontinentalseng er en af dens største fordele, da den består af tre komfortable madraslag – boxmadra nederst, dernæst en springmadras og så en topmadras, som er det vigtigste lag, da det er tættest på kroppen. Denne højde giver mulighed for mere komfort og støtte, hvilket er ideelt for dem, der ønsker at sove komfortabel og vågne op med en ekstra frisk følelse. En af de vigtigeste ting at overvejer er, hvor fast din madras er.

Det er primært din kropstype og vægt der afgører, hvilken type fasthed der er bedst til dig. Bløde madrasser er oplagte til sidesovere, mens fastere madrasser er bedre for mavesovere. Du bør måske overveje en mellemfast madras, hvis du har rygsmerter. Hvis du har valgt den forkerte fasthed til din seng, foreslår vi, at du finder en madras med to forskellige fastheder. Derudover kan det være en fordel at finde en forhandler, der giver dig gratis ombytning på madrassen, hvis du får brug for det.

Materiale
Kontinentalsenge findes i en lang række stilarter og farver, så du kan nemt finde en, der passer til indretningen i dit soveværelse. De to mest almindelige rammematerialer er træ og metal. Sengerammer af træ er klassiske, holdbare og har et naturlig look, hvilket gør dem oplagte til næsten alle soveværelser, men de kan være tungere og sværere at flytte. Metalrammer er normalt fremstillet af stål eller aluminium. De er stærke og holdbare, men de kan være dyre.

Du kan også vælge en sengeramme, som er polstret. De er enten fremstillet i træ eller metal, og så er der et dekorativt stoflag, som omkapsler dem. Stilen på disse sengeramme kan spænde fra enkle og strømlinede til mere udsmykkede designs med knapnitter og broderi. Hvis du lægger vægt på miljøet og naturlige materialer, skal du se efter Oeko-tex-certificeret, Svanemærket eller FSC-godkendt træ, der er “fremstillet i Skandinavien”.

Pris
De dyrere modeller koster dig op mod 50.000 kr. eller mere. Med en sådan model får du en langtidsholdbar sengekonstruktion med en OEKO-TEX-certificeret madras med forskellige komfortzoner.

Du kan også sagtens finde billigere alternativer til mellem 8.000 kr. og 10.000 kr. De vil have et mere simpelt design, der måske ikke er så holdbar som de dyreste modeller. Ikke desto mindre kan du, hvis du er omhyggelig med at vælge det rigtige, finde en billig kontinentalseng, som er mere end tilstrækkelig til dine behov.

Kunde- og ekspertanmeldelser
Kunde- og ekspertanmeldelser kan være en nyttig måde at få en idé om, hvad du kan forvente af en kontinentalseng. Brugeranmeldelser kan give dig en god idé om, hvor komfortabel og holdbar sengen er.

Ekspertanmeldelser kan derimod give mere detaljerede oplysninger om sengens konstruktion og funktioner. Det er også en god idé at kigge efter forhandlerne på Trustpilot, inden du træffer dit valg, da du derfra kan få mere at vide om kvalitet og service.

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Hvad er en kontinentalseng?

En kontinentalseng er let at kende som følge af sit modulopbyggede design og sin ekstra højde. Nederst er en lammelbund og solid madras med skum. I midten findes den vigtige springmadras, der kan have 5 eller 7 zoners fjedre. De bedste springmadrasser er vendbare. Når du har en vendbar madras, kan du få glæde af din kvalitetsseng i flere år. Når du en gang om året vender madrassen, undgås det, at der skabes et bestemt område med tryk. Fjedrene undgår at blive belastede fra samme side, når madrassen vendes. En seng i kontinentaludgave kan være den rette model for dig at vælge, som:

 • Har fysiske problemer 
 • Har slidgigt 
 • Ønsker at forebygge problemer med ømme eller svage led
 • Ønsker maksimal komfort hele natten 
 • Vil undgå smerter i nakke og ryg
 • Vil have en seng, der kan holde i mange år
 • Går op i sundhed og hygiejnisk sovemiljø 

Som følge af det store marked for senge, kan du finde den kontinentalmodel, der matcher dine ønsker og behov. Selvom den populære sengetype har ry for at være et dyrt valg, behøver du ikke spare op i lang tid for at få råd til at sove trygt, komfortabelt og sundt. 

Du kan finde tilbud og udsalgskampagner, og vælger du en standard kontinentalseng, kan du få den til samme pris, som en normal seng fra mellemprisklassen. Det er langt fra kun ældre mennesker eller personer med svage led, som kan nyde rigtig godt af sengetypens ekstra højde. Du kan forebygge problemer med knæ og ryg, når du sover i en kontinentalseng. 

Værd at vide om de forskellige sengestørrelser

Når du undersøger de forskellige sengemodeller, vil du primært støde på dimensionerne 140x200cm samt 180x200cm. Disse er beregnet til 1,5-2 personer, og de er de mest udbredte typer.

Fordelen ved at vælge en klassisk størrelse er, at du kan finde kontinentalseng på 140x200cm på tilbud og spare mange penge på dit kvalitetsprodukt. Det kan være en god idé at sammenligne forskellige senge, før du beslutter dig for en bestemt model. Der kommer løbende nye udgaver til på det danske marked, og modellerne bliver lavet med forbedrede funktioner og nye kvalitetsmaterialer. 

Når du vil finde den bedste seng til dine behov, skal du starte med at vælge den rette størrelse. Herefter kan du undersøge de forskellige senge i forhold til deres opbygning, egenskaber og særlige fordele.

Går du efter en kontinentalseng på 180x200cm på tilbud, skal du være opmærksom på, hvor mange moduler de forskellige modeller er opbygget af. Samtidig skal du forholde dig til typen af fjedrene samt materialerne på madrasserne. Hvad den bedste seng er for en person uden fysiske problemer, vil være forskellig i forhold til en person, der har slidgigt eller døjer med stive led. 

Det kan komme dig til gode i fremtiden, at du bruger tid på at undersøge specifikationer hos de forskellige senge. Den mest sjældne udgave er en kontinentalseng på 160x200cm.

Hvordan samler jeg min kontinentalseng?

Det er forskelligt fra produkt til produkt, hvordan din seng skal samles. De fleste kontinentalsenge leveres i enkelte dele og moduler. Det har stor betydning, at du får din seng leveret hjem til dig. Det vil kræve stor trailer eller varebil at få alle modulerne fragtet. Oftest er levering inkluderet i den samlede pris for din kontinentalseng. Der vil altid følge en vejledning med til dit produkt med beskrivelse og illustration af, hvordan du samler det. 

Modulerne er brede og kan være tunge. Derfor anbefales det at være 2 personer om at samle sengen derhjemme. Det mest krævende arbejde er at få springmadrassen placeret korrekt ovenpå bundmodulet. Når I er 2 personer om det, går det nemt og effektivt.

Til hovedparten af alle kontinentalsenge vil benene følge med som en del af købsprisen. Det er nemt og enkelt at montere benene, der enten er lavet af metal eller stål. De skal skrues fast under bunden på sengen, når den er samlet.

Har du købt en seng med gavl, skal du være opmærksom på, at monteringen vil afhænge af, om du ønsker en væghængt gavl eller en gavl monteret direkte på hovedgærdet af din seng.

Læs også: Test-oversigt over de bedste elevationssenge

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Emma-madras.dk

Emma-madras.dk blev grundlagt i Tyskland i 2015. Siden da er webshoppen ekspanderet og sælger nu senge og madrasser i over 20 lande.
På emma-madras.dk kan køberne anmelde produkterne og give dem 1-5 stjerner. Køberne er meget begejstrede for Emma Kontinentalseng, og har givet den en samlet rating på 4.82/5 stjerner.
Du kan se alle anmeldelserne her.

Kundeanmeldelser

Trustpilot.com

Trustpilot.com er et websted, hvor kunder kan skrive anmeldelser af virksomheder. Det er en værdifuld ressource for virksomheder, da det giver dem mulighed for at se, hvad kunderne mener om deres produkter og tjenester. Trustpilot giver også virksomheder mulighed for at svare på anmeldelser, hvilket kan være med til at skabe tillid hos potentielle kunder.

På Trustpilot.com er mærket Nordic Dream, som har lavet Snefrid Fjord og Solveig Nordlys, som er med i denne oversigt, alle blevet anmeldt. De har fået en flot samlet bedømmelse på 4.9/5 stjerner.

Du kan se anmeldelserne her

 

FAQ

Hvad er kontinentalsenge?
En seng opbygget af en boksmadras efterfulgt af en vendbar madras. En kontinentalseng er altså en seng opbygget af flere forskellige sektioner, så du kan få den størst mulige komfort, og er meget populær, hvis du ikke ønsker en elevationsseng.
Hvilken er den bedste kontinentalseng på markedet?
Snefrid Nordlys er en dansk kvalitetsseng med hele 3 madraslag og 7 komfortzoner, så du kan få den bedst mulige søvn og passe godt på din krop. Det er dansk design og produkt, og så sikrer den, du kan sove ergonomisk korrekt.
Hvilken størrelse har kontinentalsenge?
Du kan få kontinentalsenge i flere størrelser, men ofte finder du dem som 180×200 – det, man i daglig tale også vil kalde en dobbeltseng. Det er ofte muligt at få dem mindre eller større, hvis du har behov for det.
Hvilken seng er den bedste for kroppen?
Den bedste seng til din krop kan godt variere fra andres, men en seng med korrekt hård- eller blødhed er bedst. Det er også rigtig godt, hvis den kan være ergonomisk – det er nemlig sundt for din krop. Prøv altid sengen fysisk, før du køber.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Norhland Prestige Eksklusiv Kontinental - kontinentalseng med bambus madrasbetræk

Bruxelles Kontinentalseng - budgetvenlig kontinentalseng

Copenhagen Opera Kontinentalseng - stor madras med 7 komfortzoner

Royal Kontinental (140x200cm)

Athena Kontinental (180x200cm)

Emma Seng - den budgetvenlige model

Nocturne Silver (140x200cm)

Budget Kontinentalseng (160x200cm)

Tonder Lux (140x200cm

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme