Testoversigt: De bedste kontinentalsenge i test

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 15.09.2021
Testover over af kontinentalsenge – de bedste kontinentalsenge i test
Forbruger-test.dk samler både eksterne test og anmeldelser, så du har de bedste forudsætninger for at vælge det helt rigtige produkt. Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

Der findes forskellige typer af senge på markedet. Når du er på udkig efter en model, som skal kunne give dig behagelig nattesøvn og maksimal støtte i mange år frem, er det værd at gå efter kontinentalmodellerne. Her får du en komplet seng med moduler, som hver især er designet til at give din krop aflastning og komfort. 

Der er mange udgaver på kontinentalsenge, og de findes i alle prisklasser. De kan være lavet i forskellige specialmaterialer, og de varierer i størrelser og dimensioner.

Herunder finder du de bedste senge i kontinentalkategorien på det danske marked.

 

 

Indholdsfortegnelse

Snefrid Älv – Bedste kontinentalsseng til prisen

 • Dansk kvalitetsseng med 3 madraslag og 7 komfortzoner

ALV-snefrid-kontinentalseng-alv

Søvn er afgørende for et godt helbred, og din seng skal derfor sikre, at du kan sove både behageligt og ergonomisk korrekt. Det giver dig den bedste restitution, så du vågner frisk og veludhvilet.

Snefrid Älv er en topsælger hos den danske producent Nordic Dream, og det er ikke uden grund. Den klassiske kontinentalseng er udstyret med 3 madraslag, 7 komfortzoner og har et lækkert design, der er let at få plads til i soveværelset. Du får derfor en komplet seng, der nok skal sørge for, at du får en behagelig søvn mange år ud i fremtiden.

De store fordele

Den danskproducerede kontinentalseng Snefrid Älv har mange gode fordele:

 • Udviklet og produceret i Danmark
 • Fremstillet med 3 madraslag og 7 komfortzoner
 • 100 dages prøveperiode og 25 års garanti på fjedre- og rammebrud

Bemærk: Snefrid Älv kontinentalsengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat fra 24.495 kr. til 10.495 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om Snefrid Älv

Hvis du vælger den lækre kontinentalseng Snefrid Älv fra Nordic Dream, så er du sikret god komfort mange år ud i fremtiden. Sengen er fremstillet af nogle af de bedste materialer, og sengen er bygget af dygtige sengehåndværkere i Danmark.

Med 3 madraslag er Snefrid Älv en klassisk kontinentalseng med en stabil sengeramme, en 28 cm boxmadras 20 cm trykaflastende springmadras og valgfri topmadras og ben.

Den meget robuste sengeramme er 14 cm og bygget i svensk fyrretræ. Det giver en solid base for de gode madrasser i høj kvalitet.

3 madraslag og 7 komfortzoner

De mange madraslag sikrer, at du får den helt rigtige liggekomfort, så din krop slapper af, når du skal sove.

Både boxmadras og springmadras fra Nordic Dream indeholder dobbelte lag af pocketfjedre, og springmadrassen er yderligere polstret med 25 mm Airflow skum. Du får derfor en ekstra trykaflastende madras, der tilpasser sig din kropsbygning og -vægt.

Pocketfjedrene er inddelt i 7 komfortzoner, der ergonomisk er tilpasset kroppens tyngdepunkter. Du får derfor den helt rigtige støtte, når du hviler eller sover i Snefrid Älv.

Älv topmadras – den mest prisvenlige model

Topmadrassen Älv er én af de mest prisvenlige madrasser fra Nordic Dream, men det betyder ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten.

Topmadrassen har en og en højde på 6 cm og fås med et kraftigt betræk, der kan vaskes i maskinen ved 60 grader. Inde i selve madrassen kan du vælge mellem latex eller memory skum, alt efter hvilke behov din krop har i løbet af natten. Latex er et naturligt og meget åndbart materiale, som afleder varmen fra kroppen, når du sover.

Det er derfor et oplagt valgt, hvis du ofte kæmper med temperaturen under dynen. Memory skum giver en mere eftergivende fornemmelse, og former sig efter din krop for maksimal komfort.

Snefrid Älv vs. markedet

Når det kommer til høj kvalitetskontinentalsenge, så er Nordic Dream et godt valg. De danskproducerede senge er af høj kvalitet, og Snefrid Älv byder på en ekstra god liggekomfort med hele 7 komfortzoner.

Udover at sengen fra Nordic Dream giver dig god komfort hele natten igennem, så byder virksomheden også på nogle særligt fordelagtige kundefordele. Når du køber Snefrid Älv fra Nordic Dream får du hele 25 års garanti på både rammen og fjedrene, og du har mulighed for at bytte sengen indenfor 100 dage.

Du får derfor 100 dages risikofri prøveperiode, ekstra god garanti på sengedele og en fantastisk komfort med fokus på den mest ergonomiske liggeposition, hvis du vælger Snefrid Älv.

Værd at vide om Snefrid kontinentalsengen

Udvalgte specifikationer

 • Størrelse: 180 x 200 cm
 • Brand: Nordic Dream
 • Højde: 68 cm
 • Farve: Mørk grå, lys grå, sand og dyb blå
 • Garanti: 25 år
 • Madrastype: Boxmadras og springmadras m. pocketfjedre
 • Fjedre: 7 komfortzoners pocketfjedre

Snefrid Älv kan fås i følgende størrelser

 

Norhland Prestige Delux Komfort – Bedste valg hos Sengetid

Norhland Prestige Delux KomfortDe store fordele

Hvis du vælger Prestige Delux Komfort, kan du nyde godt af flere fordele:

 • Dansk kvalitet
 • 11 komfortzoner
 • Ergonomiske pocketfjedre
 • 25 års brudgaranti

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om Prestige Delux Komfort

Prestige Delux Komfort har et velskabt, skandinavisk design, som bliver fremstillet i både lyse og mørke farver. Enkeltheden i designet er én af sengens mange styrker, og du kan nemt samle den uden brug af værktøj.

Modellen fra Norhland byder på komfort i flere lag. I bunden har sengen en 26 cm boxmadras, og over den er en 18 cm springmadras. Springmadrassen er designet, så du kan vende den og på den måde forlænge sengens levetid. 

Madrassen er opdelt i 11 komfortzoner, som sikrer, at din kropsvægt bliver fordelt jævnt. Pocketfjedre sørger for ekstra komfort og støtte af kroppen. Fjedrene giver mere efter ved din nakke, skulder og hofte, som lægger et større pres på madrassen. Det gør, at din ryg bliver stabiliseret mere. Fjedrene har en hurtig reaktionsevne, så du kan nemt kan skifte sovestilling om natten.  

Cooltex-skum omgiver fjedrene og beskytter dem mod slidtage. Skummet er pakket ind i slidstærkt stof. Du får 25 års garanti på fjedrene og også på rammen i langtidsmodnet svensk fyrretræ. Rammen er en stærk konstruktion, som giver sengen en lang holdbarhed. 

Du kan skabe et flot helstøbt møbel ved at tilføje firkantede egetræsben og eventuelt sengegavl i sengens farve. Sengegavlen har en dekorativ struktur og er behagelig at læne sig op ad. Benene fås i flere størrelser. Vælger du standardbenene på 10 cm, bliver sengen let tilgængelig for de fleste med en totalhøjde på 64 cm. Du kan lade dit valg afhænge af din egen højde.

Prestige Delux Komfort vs. markedet

Prestige Delux Komfort er både robust og stilsikker, og helt sikkert en investering værd. Robustheden i designet kommer til udtryk i materialevalget og stilsikkerheden skinner igennem sengens design og farve, der er inspireret af tendenser inden for nordisk boligindretning. 

Sengen er udstyret med nogle af markedets bedste fjedre. Pocketfjedrene er svejset ind i små stofposer, der arbejder uafhængigt af hinanden. Det gør dem mere fleksible end en sammenhængende fjedretype, så din krop får den bedst mulige støtte og bevægelighed. Som noget særligt får du 25 års garanti på pocketfjedrene og rammen, som er lavet i svensk fyrretræ.

Udvalgte specifikationer

 • Brand: Norhland
 • Farve: Mørkegrå, lysegrå, sand, sort og blå
 • Garanti: 25 år på fjedre og ramme
 • Madrastype: Boxmadras og springmadras med pocketfjedre
 • Fjedre: 11-zoners pocketfjedre

Norhland Prestige Delux Komfort fås i følgende størrelser

 

Solveig – populær kontinentalseng med 7 komfortzoner

Solveig

Solveig lever op til navnet, der sprudler af positivitet. Kontinentalsengen er både designet, udviklet og produceret i Danmark, og den er fremstillet af nogle af de bedste materialer på markedet.

Ønsker du en kontinentalseng i lækkert nordisk design, hvor komforten er i top, kan du med fordel vælge den danskproducerede Solveig fra Nordic Dream.

De store fordele

 • Kontinentalseng produceret i Danmark
 • Med rene nordiske linjer og flere muligheder
 • 7 komfortzoner

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om Solveig

Solveig er en enkel og gennemført kontinentalseng, der designmæssigt læner sig op ad den nordiske smag. 

Mulighederne er mange med Solveig, så du kan sammensætte din helt egen personlige udgave. Du kan først og fremmest vælge mellem 3 forskellige fastheder af madrasserne, så de passer til din kropsvægt. Det er vigtigt, at din seng passer til din vægt, så den støtter dig korrekt, når du sover.

Du kan også selv vælge farven på din Solveig, hvor du har 4 flotte afdæmpede muligheder, og benene kan fås i forskellige højder og materialer.

Flot design og lækker komfort

Det er ikke kun udvendigt, at sengen Solveig er et oplagt valg til den kvalitetsbevidste forbruger. Sengen er bygget op med 3 madraslag, hvor der i både boxmadras og springmadras, der udgør de 2 nederste lag, er ekstra høje Economic + fjedre. 

De ekstra høje fjedre er fordelt over madrassen, så de mest faste er der, hvor din krop er tungest. Du kan derfor opleve en mere fast madras, der hvor din hoftezone skal hvile, mens skulderzonen er blødere og mere eftergivende. I alt er der 7 komfortzoner i sengen fra Nordic Dream.

Solveig vs. markedet

Solveig fra Nordic Dream kan fint konkurrere med de andre luksussenge i vores oversigt over de bedste kontinentalsenge. Materialerne er i høj kvalitet, og sengen er udstyret med 7 komfortzoner, der støtter dig ergonomisk korrekt.

Modellen Solveig ligger lige i midten rent prismæssigt. Selvom du får din nye seng til en fordelagtig pris, er det stadig den samme gode kvalitet, der vil skinne igennem på alle fronter.

Du har også mulighed for at finansiere sengen, så pengene kan strække lidt længere i hverdagen.

Udvalgte specifikationer:

 • Brand: Nordic Dream
 • Højde: 68 cm
 • Farve: Mørk grå, lys grå, sand og dyb blå
 • Garanti: 25 år
 • Madrastype: Boxmadras og springmadras m. pocketfjedre
 • Fjedre: 7 komfortzoners pocketfjedre

Solveig fra Nordic Dream kan fås i følgende størrelser:

 

 

Tempur Fusion Kontinental (180x200cm) – Premium valg

Tempur Fusion Kontinental (180x200cm) - Premium valg

Testresultater

Puder og madrasser fra Tempur er de eneste sengeprodukter på det danske marked, der er NASA certificerede fra SpaceTechnology.org.

Certificeringen er din kvalitetsgaranti som forbruger i forhold til sundhed og miljøvenlighed, når der kommer til senge og udstyr. 

Om

Tempur er nogle af de ypperste senge, du kan vælge på det danske marked. I flere årtier har Tempur specialdesignet senge til særlige behov, og der bruges kun kvalitetsmaterialer i fremstillingen hos den danske producent. 

Til dig der vil have en Premium seng, skal du vælge Fusion modellen fra Tempur. Den er opbygget af 3 moduler, der hver især er unikke. 

Den nederste boxmadras har 1lags fjedre, og den midterste springmadras er designet i en ekstra tyk udgave, der giver dig mere komfort. 

Øverst finder du Tempurs roste topmadras med trykaflastende egenskaber. Topmadrassen har et aftageligt betræk, så du kan vaske det regelmæssigt og opretholde et sundt og hygiejnisk sovemiljø i sengen. 

Vælger du Tempur, får du én af de bedste senge på markedet. Tempur er ikke kun en fornuftig investering i god søvn i fremtiden men også i fysisk komfort. Der kan tilkøbes ekstra specialpuder, der matcher dine behov, så du får den optimale komfort i sengen, du har brug for. 

Denne Fusion model kan købes på udsalg. Når du handler kontinentalseng på udsalg, er det ikke kvaliteten, du går på kompromis med. Du kan komme til at spare mange penge og samtidig få en premiumseng, når du vælger et kvalitetsprodukt med rabat.

Udvalgte specifikationer

 • Én af de bedste, danskproducerede senge
 • Materialerne er certificerede i forhold til sundhed og miljøvenlighed 
 • Du får 3 moduler i bedste kvalitet
 • Topmadrassens betræk kan tages af og vaskes ved 60 grader i maskine 
 • Tempur senge er kendt for deres lange holdbarhed
 • Du kan tilkøbe specialpuder for ekstra støtte og komfort 
 • Smuk, elegant og eksklusiv seng
 • Bedste valg for dig med allergi eller fysiske problemer 
 • Kan købes på udsalg

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

 

Athena Kontinental (180x200cm)

Athena Kontinental (180x200cm) – Testvinder

Testresultater 

Denne Athena model får 4,1/5 stjerner af kunderne på Trustpilot. Anmeldelsen er baseret på i alt 4.022 kundeanmeldelser. 

Om

En kontinentalseng på180x200cm er sammen med modellerne på 140x200cm de mest udbredte typer. 180×200 er beregnet til 2 personer, og den findes i mange designudgaver fra forskellige producenter.

Når du vil have en danskproduceret kvalitetsseng, er Athena et oplagt mærke at vælge. Med denne model får du en af de mest støttegivende senge på markedet.

Athena er opbygget af 3 moduler, der både giver optimal komfort og et mere elegant og eksklusivt udseende. 

Den nederste madras er en boxmadras, og den midterste er en vendbar springmadras. Det får stor betydning for levetiden på din seng, at den midterste madras kan vendes. Når du vender den regelmæssigt, opretholdes kvaliteten på sengen, så du kan nyde en god nattesøvn igennem mange år. 

Du kan selv vælge, om den øverste madras på din Athena seng skal være en medium madras eller en fast madras. Dette afhænger af dine behov for støtte.

Vælger du fastmadrassen, får du et kvalitetsprodukt med en celsius kerne. Dette materiale og design er en god idé for dig, som har tendens til at være kold om natten. 

Topmadrassen er trykaflastende, så dig med rygproblemer får den bedste komfort både før, under og efter sengetid.

Der følger ben af stål med til din seng. Har du ønske om andet materiale og look på benene, kan dette tilkøbes. 

Udvalgte specifikationer

 • Danskproduceret kvalitetsseng
 • Opbygget af 3 moduler
 • Topmadrassen kan vælges i medium eller fast design 
 • Topmadrassen fås med celsius kerne
 • Du får 15 års madrasgaranti
 • Der medfølger 4 stålben med til dit produkt
 • God pris på kvalitetsseng

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Norhland Prestige Eksklusiv Kontinental – lækkert nordisk design

Prestige Eksklusiv Kontinental

Opnå en sund sovestilling i den flotte seng Prestige Eksklusiv Kontinental fra Norhland. Sengen er både udviklet og produceret i Danmark, og du får en uovertruffen komfort fordelt i 3 madraslag. Udvendigt er sengen elegant designet, og du kan nemt sammensætte din udgave, så den passer perfekt til dine behov.

De store fordele

 • Kontinentalseng udviklet og produceret i Danmark
 • Lækker nordisk design
 • Gratis levering og 100 dages prøveperiode

Om Norhland Prestige Eksklusiv Kontinental

Den danskproducerede seng er skabt af dygtige sengeeksperter, så den lever op til alle dine forventninger til en god klassisk kontinentalseng.

Norhland Prestige Eksklusiv Kontinental består af en boxmadras i bunden, der er integreret i sengerammen. Rammen er bygget af hårdført fyrretræ, der giver en god og stabil base for springmadrassen, der ligger ovenpå.

Det er i springmadrassen, du finder op mod 70% af komforten, og der er fremragende følelse af komfort i Norhland Prestige Eksklusiv Kontinental. Indvendigt er springmadrassen fyldt med pocketfjedre i 2 lag, der giver støtte til din sovende krop. Fjedrene er dækkede af 12 mm CoolTex-skum, der sikrer et beskyttende lag, så du ikke mærker fjedrene individuelt.

Springmadrassen er vendbar, og du kan derfor bruge begge sider, hvis den ene på et tidspunkt bliver lidt flad.

Op til 11 komfortzoner

Springmadrassen er inddelt i forskellige zoner, der er udviklet til at støtte hver kropsdel korrekt. Det giver i alt op til 11 zoner i din Norhland Prestige Eksklusiv Kontinental, hvis du vælger den helt store model på 210 x 210 cm. Vælger du en mindre model, er komforten stadig helt i top – der er bare færre komfortzoner i madrassen.

Norhland Prestige Eksklusiv Kontinental vs. markedet

Prismæssigt ligger sengen Norhland Prestige Eksklusiv Kontinental meget lig andre tilsvarende modeller i oversigten. Du skal derfor vælge Norhland Prestige Eksklusiv Kontinental, hvis du har udset dig sengens gode egenskaber og gennemførte design til dit soveværelse.

Vælger du at købe din seng fra Norhland, skal du ikke tænke på leveringen, for den er gratis til kantstenen. Du kan også få gratis finansiering uden ekstraomkostninger, hvis du ikke har råd til sengen her og nu, men gerne vil nyde komforten, mens du betaler Prestige Eksklusiv Kontinental af i mindre bidder.

Udvalgte specifikationer:

 • Brand: Norhland
 • Højde: 63 cm
 • Farve: Sort, mørk grå, lys grå, sandfarvet og blå
 • Garanti: 25 år
 • Madrastype: Boxmadras og springmadras m. pocketfjedre
 • Fjedre: Op til 11 komfortzoners pocketfjedre

Prestige Eksklusiv Kontinental fra Norhland kan fås i følgende størrelser:

 • 120 x 200 cm
 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm
 • 200 x 200 cm
 • 210 x 210 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Norhland Signatur Luksus Kontinental – komplet seng til en god pris

Hos Norhland kan du få den komplette kontinentalseng Signatur Luksus Kontinental, så du ikke skal tænke på andet end, hvilken farve møbelstoffet skal have. Der er derfor ingen grund til at lede videre, hvis pris og kvalitet skal være god på én og samme tid. 

De store fordele

 • Komplet seng inklusiv ben
 • Med 5 komfortzoner
 • Tidløst dansk design

Om Norhland Signatur Luksus Kontinental

Sengen Norhland Signatur Luksus Kontinental er både udviklet og produceret i Danmark, hvor den fremstilles på en sengefabrik i Jylland. Du kan derfor regne med, at der er kræset for detaljerne, og at materialerne er i topkvalitet, hvis du vælger den danskproducerede komplette seng fra Norhland.

Sengen er bygget med en sengeramme af svensk fyrretræ, der både er bæredygtigt og leverer en god og stabil base for sengens madrasser. En klassisk springmadras sørger for komforten, og du kan vende madrassen, hvis du får brug for at ryste posen.

Øverst får du mulighed for at vælge mellem en topmadras i Wonderpur eller latex alt efter, hvad du foretrækker.

Komfort helt indefra

Springmadrassen ligger ovenpå boxmadrassen, der er integreret i sengerammen. Du får den største del af komforten fra springmadrassen, der er særligt udviklet med posefjedre og 5 komfortzoner.

Posefjedrene er fordelt i sengen i 5 zoner, der er designede til at støtte din krop så ergonomisk korrekt som muligt. Det sikrer, du kan slappe helt af under søvnen, så den bliver dybere og bedre. Du vil kunne sove godt og med høj komfort, hvis du vælger Norhland Signatur Luksus Kontinental.

Norhland Signatur Luksus Kontinental vs. markedet

Når det kommer til udvalget af størrelser, er Norhland en af de producenter, der tilbyder flest forskellige. Du kan få din Norhland Signatur Luksus Kontinental i en klassisk halvandenmandsstørrelse eller gå op til den helt store på 210 x 210 cm. Der er derfor rig mulighed for at få en seng, der passer ikke kun til dine behov, men som også passer størrelsesmæssigt til dit soveværelse.

Kontinentalsengen Signatur Luksus Kontinental fra Norhland er en af de mindre dyre udgaver fra mærket, så der kan være penge at spare, hvis budgettet er afgørende for, hvilken seng, du kan vælge.

Udvalgte specifikationer:

 • Brand: Norhland
 • Højde: 67 cm
 • Farve: Sort, mørk grå og lys grå
 • Garanti: 15 år
 • Madrastype: Springmadras m. posefjedre
 • Fjedre: 5 komfortzoners posefjedre

Signatur Luksus Kontinental fra Norhland kan fås i følgende størrelser:

 • 120 x 200 cm
 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm
 • 200 x 200 cm
 • 210 x 210 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Norhland Dreamline Eksklusiv Komfort 180×200 cm 

De store fordele

Hvis du vælger denne kontinentalseng, får du:

 • En danskproduceret seng i nordisk kvalitet
 • Tre komfortlag, som sikrer den optimale komfort
 • Hele 25 års garanti

Om Norhland Dreamline Eksklusiv Komfort

Hvis du leder efter en optimal komfort, så er denne kontinentalseng fra Norhland lige noget for dig. Sengen er fremstillet i nogle af de mest robuste og holdbare materialer – og derfor er der ingen sved på panden af producenten, når de giver dig hele 25 års garanti på både ramme og fjedrebrud.

Udover at være holdbar, har sengen også visse æstetiske fordele. Sengen har et prægtigt udtryk, som blot bliver endnu mere eksklusivt, hvis du matcher sengen med den helt rette sengegavl. Højden på sengen giver dig en meget god fornemmelse af at være hævet fra jorden, hvilket mange mennesker leder efter, når de vil købe en ny seng.

Norhland Dreamline Eksklusiv Komfort kontinentalseng er virkeligt et retvisende navn til denne seng. Du får luksus i flere lag – 3 for at være helt præcis. Springmadrassen indeholder pocketfjedre og har hele fem forskellige komfortzoner. Disse zoner er skabt for at give dig den bedst mulige støtte i løbet af natten. Der er blandt andet specielle zoner til både skuldre og hofte, som giver den bedst mulige støtte og derved hjælper dig med at opretholde en sund kropsstillingen natten ud. 

Lyder dansk design, høj komfort og en fair pris som noget for dig? Så bør du kigge nærmere på denne kontinentalseng fra Norland – du vil ikke fortryde det.  

Udvalgte specifikationer

 • Størrelse: 180 x 200 cm
 • Brand: Norland
 • Højde: 64 cm
 • Farve: Mørk og lys grå
 • Garanti: 25 år
 • Madrastype: Boxmadras og springmadras m. pocketfjedre
 • Fjedre: 5-zoners multipocketfjedre

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Bruxelles Kontinentalseng – budgetvenlig kontinentalseng

Om Bruxelles Kontinentalseng

Bruxelles er en kontinentalseng af rigtig fin kvalitet, som er pæn at se på og god for din krop. Begge dele er vigtige parametre for en seng, som du skal have glæde af i mange år. 

Fordi Bruxelles kommer i et flot design, vil den ikke bare være praktisk, den vil også pryde dit soveværelse. Det gør sengen oplagt for dig, der ikke bare prioriterer komfort, men også æstetik og boligindretning. 

Med modellen får du optimal støtte, når du skal sove. Kontinentalsengen har 5 komfortzoner og sørger samtidig for, at du har den bedste temperatur, når du ligger i sengen. 

Et plus ved Bruxelles er topmadrassen, som er af høj kvalitet. Den er fremstillet med en 40 mm kerne i et åndbart og naturligt latex-materiale.

I praksis vil det sige, at du får en behagelig komfort, når du ligger i sengen, og at du får god åndbarhed og varmeledning. Samtidig er betrækket lavet af naturlige træfibre og polyesterfibre, som er med til at sikre åndbarheden. 

Kontinentalsengen kommer med 15 års garanti på rammen, hvilket også er din garanti for rigtig gode holdbarhed. Modellens bund er lavet af et solidt træmateriale, som giver hele sengen et godt fundament. Derudover indeholder bunden en kerne af bæreskum, som understøtter den behagelige komfort, du får med Bruxelles. 

Sengens 18 cm tykke madras har en kerne, der består af såkaldte pocketfjedre. Her er hver fjeder syet ind i hver sin pose, og det betyder, at trykket kan blive fordelt. På den måde er Bruxelles inddelt i 5 komfortzoner, som blandt andet sørger for, at din rygsøjle holder sig lige, når du sover på siden. 

Alle sengens tekstiler er Oeko-Tex certificerede, og du får alle fordelene ved Bruxelles til en favorabel pris. 

Bruxelles Kontinentalseng vs. markedet

Bruxelles adskiller sig fra andre kontinentalsenge ved den gode kvalitet og komfort, som du får til en lav pris. Det giver samlet set sengen en rigtig fornuftig værdi for pengene. 

Bruxelles har et flot nordisk design, som vil pynte i langt de fleste soveværelser. Kontinentalsengen er derfor især velegnet til dig, der gerne vil prioritere komfort og æstetik og gøre en god handel på samme tid. 

Bruxelles er en meget holdbar seng, som du kan få stor glæde af i mange år. 

Fordele 

 • 5 komfortzoner
 • Allergivenlig
 • 101 nætters prøve
 • Danskproduceret
 • 15 års garanti

Ulemper

 • Ikke så mange komfortzoner som andre modeller

Udvalgte specifikationer

 • Polstring: komfortskum
 • 180 x 200 cm
 • Højde: 47 cm (ekskl. ben)
 • Topmadras med kerne i åndbart latex-materiale

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Copenhagen Opera Kontinentalseng – 7 komfortzoner

Copenhagen Opera Kontinentalseng – 7 komfortzonerOm Copenhagen Opera Kontinentalseng

Copenhagen Opera er en meget komfortabel kontinentalseng, der er kendetegnet ved at være af rigtig høj kvalitet. Sengen giver dig ergonomisk støtte, når du ligger i den, og samtidig sikrer den et sundt indeklima i dit soveværelse. 

Copenhagen Opera kommer med en topmadras, der har en 50 mm kerne i åndbart latex. Kernen sikrer dig god komfort, når du ligger, hvor sengen vil føles behagelig og blød. 

Latex er et godt materiale, når det handler om at yde optimal komfort og støtte. Ligesom memory foam har latex en evne til at forme sig efter din krop og fordele vægten korrekt for optimal komfort. 

Topmadrassen har den smarte fordel, at den leder varmen væk fra din krop. Naturmaterialerne giver en rar åndbarhed, som er en stor gevinst i praksis, hvis du gerne vil sove svalt, tørt og godt.

Foruden topmadrassen kommer Copenhagen Opera med en stor madras, der har 7 komfortzoner. Madrassen har praktiske egenskaber, der fordeler trykket, så du får støtte lige præcis de steder, hvor din krop har brug for det. I praksis vil det sige, at du kan få en bedre nattesøvn, fordi din krop får den bedst mulige støtte. 

Copenhagen Opera er lavet af rigtig gode kvalitetsmaterialer, og modellen er produceret i Danmark. Et kendetegn ved sengen er holdbarheden, som er i top. Det skyldes blandt andet, at kontinentalsengen kommer med en robust og solid træramme, som du får 15 års garanti på. 

Derudover kommer sengen i et elegant design, der er velegnet til langt de fleste soveværelser.  

Copenhagen Opera Kontinentalseng vs. markedet

Copenhagen Opera skiller sig ud på markedet ved den optimale komfort og de gode materialer. 

Latex er et naturligt materiale, der sikrer rigtig god åndbarhed og at varmen bliver ledt væk fra din krop. Det gør kontinentalsengen særligt velegnet til dig, der ikke kan lide at have det varmt, når du skal sove. Samtidig er komforten fremragende, hvilket er rigtig vigtigt, når du skal vælge en ny seng. 

Et stort plus ved Copenhagen Opera er den solide sengeramme, som betyder, at du kan få glæde af modellen i mange år. 

Fordele 

 • 7 komfortzoner

 • Allergivenlig
 • 101 nætters prøve
 • Danskproduceret 
 • 15 års garanti

Ulemper

 • Dyrere model

Udvalgte specifikationer

 • Polstring: naturlatex
 • 180 x 200 cm
 • Højde: 47 cm (ekskl. ben)
 • Indbygget antiskrid

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

 


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Nocturne Silver (140x200cm)

Nocturne Silver (140x200cm) – Sikrer en god og uforstyrret nattesøvn

Om

Går du op I fysisk komfort og sundhed, skal du vælge denne Nocturne Silver seng. Dens unikke latexkerne i topmadrassen har antibakterielle og temperaturregulerende egenskaber. Disse egenskaber sikrer, at du får en god og uforstyrret nattesøvn, når du er fri for at vågne op som følge af at have det enten for koldt eller for varmt. Latexkernen sikrer en god hygiejne og sundhed i sengemiljøet. Når vi sover, afgiver vores kroppe fugt og døde hudceller. 

Med en antibakteriel kerne i topmadrassen vil bakterier blive hæmmet i at formere sig, og du nedsætter risikoen for at udvikle husstøvmideallergi. 

Har du allerede en allergi eller overfølsomhed, skal du vælge en seng med antibakterielle egenskaber. 

Nocturne Silver er en elegant, enkel og flot seng, der er lavet i et nordisk design.

Du får den komfort og støtte, som du har brug for både nu og i mange år frem. Madrassen er lavet med 5 zoners Bonelle Pocketfjedre, der støtter dine bevægelser hele natten igennem.

Sengen sælges til en pris i middelprisklassen. Du får masser af kvalitet og design for pengene, når du vælger Nocturne modellen, der vil matche den minimalistiske eller moderne indretningsstil. 

Du kan købe din seng på afbetaling, så du deler det samlede beløb op i mindre rater hver måned. Dette gør det muligt for enhver at komme til at sove trygt, godt og sundt i fremtiden. 

Udvalgte specifikationer

 • Latexkerne i topmadrassen med temperaturregulerende og antibakterielle egenskaber
 • Perfekt valg for dig med allergi eller dig der vil forebygge overfølsomhed 
 • Elegant, nordisk design 
 • Ben skal tilkøbes 
 • Medium affjedring i springmadrassen 
 • 5 zoners Bonelle pocket fjedre 
 • Konkurrencedygtig pris på kvalitetsseng

 


Royal Kontinental (140x200cm) - Bedste kontinentalseng med opbevaring

Royal Kontinental (140x200cm)

Testresultater

Denne smarte og pladsoptimerende seng får 4/5 stjerner af kunderne på Trustpilot. Anmeldelsen er baseret på 1.004 kundebesvarelser. 

Om 

Du behøver ikke spare op igennem mange måneder for at få råd til en god, trykaflastende og praktisk seng i kontinentalkategorien. Den store fordel ved sengetypen er, at der produceres mange udgaver af den, og at de laves i forskellige designs. 

Bor du i en lille bolig, eller har du et smalt soveværelse, kan det være oplagt at vælge en kontinentalseng med opbevaring. 

Herved kan du optimere pladsen derhjemme, da du kan løfte det øverste modul på sengen op, så der åbner sig et magasin i sengen. Her kan du opbevare sengetøj, lagener eller ekstra puder. 

Royal sengen er lavet i et elegant og stilfuldt, sort design. Den kan passe ind i en hvilken som helst boligstil, og med den praktiske funktion med opbevaring, kan den få stor betydning i din indretning. 

Foruden det rummelige magasin kan du også få glæde af den lave pris, når du vælger Royal modellen. Dens pris svarer til en klassisk seng i høj kvalitet. 

Du kommer ikke til at gå på kompromis med komforten, når du køber Royal. Dens springmadras er udstyret med 7 zoners Eco Pocket fjedre. 

Der følger 4 runde ben i mørkt metal med til dit produkt.

Udvalgte specifikationer

 • Multifunktionel seng med magasin 
 • Perfekt for dig med en lille bolig eller et smalt soveværelse
 • Nem adgang til opbevaringsrummet i sengen
 • 7 zoners Eco Pocket fjedre i madrassen 
 • Enkel og elegant design 
 • Der følger 4 metalben med til sengen
 • Attraktiv, lav pris  

 


Flygel 1-personers (90x200cm) – Bedste kontinentalseng 90x200cm

Flygel 1-personers (90x200cm)

Testresultater

Den moderne og enkle Flygel seng til 1 person får 4/5 stjerner i kundeanmeldelserne hos Trustpilot. 

Om 

Hovedparten af alle senge i kontinentaludgaver er designet til 1,5-2 personer. Sover du alene, og vil du have alle de kvalitetsmæssige fordele, som kontinentalsenge i de klassiske 2-personers udgaver giver, skal du vælge Flygel modellen. 

Sengen er lavet i design til 1 person, og den er udstyret med de bedste fjedre på markedet – 7 zoners Eco Pocket. Dette giver dig den bedste aflastning, støtte og komfort af hele kroppen natten lang. Der følger 4 stilfulde ben i metal med til din seng, når du modtager den. 

Den store og praktiske fordel ved Flygel er, at sengen er lavet med plads til opbevaring. I magasinet midt i sengen kan du opbevare ekstra sengetøj eller puder, så du optimerer pladsen i soveværelset. 

Der er forskel på vores behov, når det kommer til at vælge basismøbler til hjemmet. Sengen er det centrale møbel i ethvert soveværelse, og det er vigtigt, at du vælger en model, som både i egenskaber, størrelse og materiale passer til dine ønsker. 

Med Flygel kan du opnå høj komfort og få den bedste nattesøvn i fremtiden. Når du bor alene, eller når du flytter hjemmefra, har det stor værdi at kunne købe basismøbler til skarpe priser.

Flygel sengen sælges til samme pris som en klassisk, normal seng uden de særlige moduler og springmadrasser med zonefjedre.

Udvalgte specifikationer

 • Bedste seng til 1 person 
 • 7 zoners Eco pocket fjedre
 • Stilrent design i sort/hvidt look
 • Sengen har indbygget magasin med plads til ekstra opbevaring 
 • Lav pris 
 • Der medfølger ben i metal

 


Budget kontinentalseng - 160x200, inkl. topmadras

Budget Kontinentalseng (160x200cm)

Testresultater

Denne danskproducerede Budget seng med 2 moduler får 4,5/5 stjerner i kundeanmeldelserne på Trustpilot. 

Om 

Når du er ude efter en god og budgetvenlig seng i kontinentalmodel, skal du forholde dig til, hvor mange moduler sengene er opbygget med. De dyreste senge vil typisk have 3 moduler, mens du kan få en god og komfortabel kvalitetsseng med 2 moduler.

Dette kan være det rette valg for dig, som ikke har fysiske problemer med ryg, lænd eller nakke. 

Denne Budget model er danskproduceret og er lavet af 2 kvalitetsmoduler.

Det karakteristiske for denne sengemodel er, at du træder ud af sengen (og ikke op ad sengen som med en normal og traditionel seng). Denne giver dig stor komfort både morgen og aften. 

Den nederste madras på sengen er en stabil boxmadras, mens den øverste er en vendbar springmadras. 

Du kan selv vælge, om du vil have en medium eller en fast springmadras. Det er primært din kropsvægt, som du skal vælge springmadras i forhold til. Det anbefales, at du vælger en fast madras, hvis du vejer mellem 75-100kg. Vejer du over 100kg, er det bedst at vælge en springmadras med multipocketfjedre, der giver dig størst trykaflastning. 

Du får masser af kvalitet og værdi for pengene, når du vælge denne Budget seng. Der medfølger 4 ben i metal samt en 40mm polytopmadras.

Udvalgte specifikationer

 • Skarp pris på kontinentalseng på 160x200cm i høj kvalitet
 • Vendbar springmadras 
 • Du kan vælge mellem medium eller fast springmadras
 • Der følger 4, runde metalben med til dit produkt 
 • Du får en 4cm poly-topmadras med til sengen
 • Enkelt og stilfuldt design 

 


Olympic Luksus (200x140cm) - Bedste, specialproducerede kontinentalseng

Olympic Luksus (200x140cm)

Testresultater

Den unikke og specialdesignede Olympic Luksus får 4,5/5 stjerner i kundeanmeldelserne på Trustpilot.

Om 

Har du særlige behov, når det kommer til søvn og komfort i sengen? Du kan vælge Olympic Luksus modellen, der bliver håndlavet og specialproduceret specifikt i henhold til dine ønsker. 

Når du bestiller Olympic Luksus, vil bestillings- og leveringsprocessen tage en anelse længere tid sammenholdt med andre senge. Dette handler om, at hvert et element i sengen bliver målet og lavet i forhold til dine behov for komfort og aflastning. 

Sengen bliver bygget op af 3 lag. 

Den nederste del af sengen er basen og består af en stærk og stabil kerne af skum med Bonell fjedre. Andet lag i sengen udgøres af selve madrassen med en solid kerne af fjedre, der giver dig den støtte, du har brug for. Ovenpå fjedrene findes et tykt lag af skum, som er den del, der giver dig trykaflastningen. 

Øverst på sengen er en unik topmadras i tykt visco skum. Betrækket på topmadrassen kan tages af, så du løbende kan vaske det og skabe et sundt soveklima i din specialdesignede seng. 

Omkring sengen er der en solid gavl i massivt træ, der giver høj slidstyrke og elegant udseende til dit luksussengeprodukt. 

Du kan selv vælge, hvilken fasthed de forskellige moduler skal have. Der kan være særlige præferencer for komfort, og der kan være særlige behov, som skal tages hensyn til i fremstillingen. 

Har du og din partner forskellige præferencer, er det muligt at få en seng med 2 forskellige fastheder på hver side af den øverste madras. 

Udvalgte specifikationer

 • Hvert et modul laves i henhold til dine ønsker
 • Der kan fremstilles 2 madrasser med forskellige fastheder til dig og din partner
 • Elegant look med en solid ramme i massivt træ
 • Sengen kan designes i forskellige farver på rammen (herunder grå, gul, sort og rød)
 • Slidstærk kvalitet og lang levetid 
 • Topmadrassens betræk kan tages af og vaskes i maskine 
 • Bedste seng for dig med særlige komfortbehov- og ønsker 
 • Designes med rum/skuffer til opbevaring 

 


Tonder Lux (140x200cm) - Billig kontinentalseng med gavl

Tonder Lux (140x200cm)

Testresultater

Den stilfulde og moderne kvalitetsseng Tonder Lux får 4,5/5 stjerner i kundeanmeldelserne på Trustpilot.

Om 

Der kommer løbende nye udgaver af senge til på markedet. Dette udvider dine valgmuligheder, og det gør det muligt at finde den seng, som matcher dine ønsker og behov. 

For mange mennesker vil prisen være en betydningsfuld faktor, når der vælges senge. 

En kontinentalseng på 140x200cm er iblandt de mest populære og udbredte typer af senge. Den er beregnet til 1-2 personer, og den findes i mange forskellige designs.

Denne Tonder Lux model er en billig kontinental, der har alle de egenskaber, funktioner og detaljer, som du har brug for til at opnå den bedste søvn hver nat. 

Tonder Lux sengen ligger i den lave ende af prisskalaen på trods af sin høje kvalitet og sit funktionelle design. Det er en af de nyeste udgaver af sengetypen på det danske marked, der er blevet lanceret i år 2020. 

Sengen er lavet med i alt 110 fjedre, der er fordelt i hele springmadrassen. 

Du får frihed til selv at vælge den hårdhed, som madrassen skal have i forbindelse med bestillingen. Der kan vælges både medium og fast. 

Du får 4 runde ben i metal med til din elegante og stilfulde seng. 

Det særlige ved Tonder Lux er muligheden for at tilkøbe gavl. I mange soveværelser er det en fordel at have seng med gavl, da dette beskytter væggene og giver en større følelsen af tryghed i forbindelse med søvn. 

Udvalgte specifikationer 

 • Gavl kan tilkøbes for at beskytte væggen i soveværelset
 • Elegant og flot seng i sort/hvid
 • Du kan vælge medium eller fast i hårdheden på din madras
 • 7 zoners fjedre
 • Metalben på 12cm hver medfølger 
 • Lav pris for kontinentalseng på 140x200cm
 • Nyeste model på det danske marked anno 2020

 


Emma Seng – den budgetvenlige model

Emma Seng

Er pengene små, men behovet for en ny seng stort? Emma Seng er vores bud på en budgetvenlig kontinentalseng, som de fleste har råd til. Der er dog ikke sparet på hverken design eller komfort.

De store fordele

 • Budgetvenlig seng 
 • Produceret med omhu i Tyskland
 • Komplet inklusiv sengeramme, madras, gavl og ben
 • Den er af Testfakta kåret som bedst i test

Om Emma Seng

Emma Seng er en af oversigtens eneste kontinentalsenge, der ikke er produceret i Danmark. I stedet er sengen udviklet og produceret i vores naboland Tyskland. Tyskerne er kendt for deres orden og styr på detaljerne, og der er også fuldt tjek på kvaliteten af Emma Seng.

Den tyskproducerede seng kommer komplet inklusiv både sengeramme, madras, ben og matchende gavl, så du ikke skal tilkøbe ekstra. 

Din Emma Seng kommer ikke samlet, så det skal du selv sørge for, når den er leveret til din dør. Du kan få sengen leveret gratis, men det kræver fra en halv til en hel time at samle sengen efter manualen. Har du hænderne skruet rigtig på, er det dog ingen sag, for sengen er meget let at samle – også for nybegyndere.

Robust sengeramme og testvindende madras

Emma Seng har et helt klassisk design, der vil holde sig pænt i mange år. Sengerammen er stærk, og når du først har samlet den, kan børnene hoppe rundt så tosset de vil, for sengen skal nok holde.

Madrassen i Emma Seng er testvinder, der vinder for den ergonomiske støtte, der tilpasser sig din krop. Den er af Testfakta kåret som bedst i test. Sengen har specialdesignede FlexiSlats, der giver en god trykaflastning, mens AitFlow i sengebunden sørger for god luftcirkulation.

Materialerne er Oeko-Tex-certificeret, så du kan regne med, at både kvaliteten er god, men at de også er produceret på en mere bæredygtig måde.

Emma Seng vs. markedet

Emma Seng er en af oversigtens mere prisvenlige modeller, hvis du er på jagt efter en god kontinentalseng.  Du kan spare penge ved at vælge den tyskproducerede udgave, der stadig leverer flot design og god komfort.

Udvalgte specifikationer:

 • Brand: Emma
 • Højde: 60 cm
 • Farve: Mørk grå, lys grå, sand og dyb blå
 • Garanti: 10 år
 • Madrastype: Boxmadras og springmadras m. pocketfjedre
 • Fjedre: Pocketfjedre

Emma Seng kan fås i følgende størrelser:

 • 90 x 200 cm
 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm

Testkilder 

Den bedste kontinentalseng under sek 36000

Denne testanmeldelse af de bedste kontinentalsenge er udarbejdet i henhold til vejledningen fra TestFakta.com. TestFakta er en uvildig og uafhængig virksomhed, der tester de vigtigste produkter til hus og hjem. De samarbejder med forskellige laboratorier og udarbejder offentligt tilgængelige rapporter.  

TestFakta.com er en engelsk pendant til det danske Forbrugerrådet TÆNK. Der fokuseres på at lave test, analyser og anmeldelser, der hjælper dig som kunde og forbruger til at vælge de rette produkter til dit hjem. 

Når det kommer til tests af kontinentalsenge, bliver kvaliteten i høj grad vurderet på baggrund af tryktest. Sengene udsættes for tryk fra en maskine, der kan måle sengenes evner til at affjedre og aflaste. 

Som tommelfingerregel kan du gå ud fra, at pris hænger sammen med kvalitet. Det vil sige, at des dyrere din seng er, des højere kvalitet, længere levetid og flere egenskaber kan du forvente. 

Det er forskelligt fra forbruger til forbrugere, hvilken seng der er den bedste. 

Det handler blandt andet om at vælge model i forhold til følgende kriterier, behov og ønsker:

 • Personvægt
 • Behov for ekstra aflastning 
 • Allergi og temperaturregulering
 • Design og dimensioner 
 • Pris 

Alle senge fra kontinentalkategorien bliver testet i forhold til deres evne til affjedring. Vurdering af kvalitet træffes på baggrund af testresultater i forhold til, hvor tung en belastning sengen er beskrevet til at kunne modstå. 

Du skal vælge seng i forhold til din vægt. Des tungere du er, des fastere madras skal du vælge. 

Har du allergi, eller vil du forebygge overfølsomhed, skal du vælge de nye sengetyper, der har en topmadras med latexkerne. Latexmaterialet er i stand til at hæmme bakterier, og den kan regulere din kropstemperatur. 

Der findes senge i alle størrelser og dimensioner, og de varierer i pris. Vil du spare penge på din kvalitetsseng, skal du købe kontinentalseng på udsalg eller tilbud. 

Hvad er en kontinentalseng?

En kontinentalseng er let at kende som følge af sit modulopbyggede design og sin ekstra højde. Nederst er en lammelbund og solid madras med skum. I midten findes den vigtige springmadras, der kan have 5 eller 7 zoners fjedre. De bedste springmadrasser er vendbare. Når du har en vendbar madras, kan du få glæde af din kvalitetsseng i flere år. Når du en gang om året vender madrassen, undgås det, at der skabes et bestemt område med tryk. Fjedrene undgår at blive belastede fra samme side, når madrassen vendes. 

En seng i kontinentaludgave kan være den rette model for dig at vælge, som:

 • Har fysiske problemer 
 • Har slidgigt 
 • Ønsker at forebygge problemer med ømme eller svage led
 • Ønsker maksimal komfort hele natten 
 • Vil undgå smerter i nakke og ryg
 • Vil have en seng, der kan holde i mange år
 • Går op i sundhed og hygiejnisk sovemiljø 

Som følge af det store marked for senge, kan du finde den kontinentalmodel, der matcher dine ønsker og behov. Selvom den populære sengetype har ry for at være et dyrt valg, behøver du ikke spare op i lang tid for at få råd til at sove trygt, komfortabelt og sundt. 

Du kan finde tilbud og udsalgskampagner, og vælger du en standard kontinentalseng, kan du få den til samme pris, som en normal seng fra mellemprisklassen.

Det er langt fra kun ældre mennesker eller personer med svage led, som kan nyde rigtig godt af sengetypens ekstra højde. 

Du kan forebygge problemer med knæ og ryg, når du sover i en kontinentalseng. 

Værd at vide om de forskellige sengestørrelser

Når du undersøger de forskellige sengemodeller, vil du primært støde på dimensionerne 140x200cm samt 180x200cm. Disse er beregnet til 1,5-2 personer, og de er de mest udbredte typer. Fordelen ved at vælge en klassisk størrelse er, at du kan finde kontinentalseng på 140x200cm på tilbud og spare mange penge på dit kvalitetsprodukt. 

Det kan være en god idé at sammenligne forskellige senge, før du beslutter dig for en bestemt model. 

Der kommer løbende nye udgaver til på det danske marked, og modellerne bliver lavet med forbedrede funktioner og nye kvalitetsmaterialer. 

Når du vil finde den bedste seng til dine behov, skal du starte med at vælge den rette størrelse. Herefter kan du undersøge de forskellige senge i forhold til deres opbygning, egenskaber og særlige fordele.

Går du efter en kontinentalseng på 180x200cm på tilbud, skal du være opmærksom på, hvor mange moduler de forskellige modeller er opbygget af. Samtidig skal du forholde dig til typen af fjedrene samt materialerne på madrasserne. 

Hvad den bedste seng er for en person uden fysiske problemer, vil være forskellig i forhold til en person, der har slidgigt eller døjer med stive led. 

Det kan komme dig til gode i fremtiden, at du bruger tid på at undersøge specifikationer hos de forskellige senge. 

Den mest sjældne udgave er en kontinentalseng på 160x200cm.

Hvordan samler jeg min kontinentalseng?

Det er forskelligt fra produkt til produkt, hvordan din seng skal samles. De fleste kontinentalsenge leveres i enkelte dele og moduler. Det har stor betydning, at du får din seng leveret hjem til dig. 

Det vil kræve stor trailer eller varebil at få alle modulerne fragtet.

Oftest er levering inkluderet i den samlede pris for din kontinentalseng.

Der vil altid følge en vejledning med til dit produkt med beskrivelse og illustration af, hvordan du samler det. 

Modulerne er brede og kan være tunge. Derfor anbefales det at være 2 personer om at samle sengen derhjemme. Det mest krævende arbejde er at få springmadrassen placeret korrekt ovenpå bundmodulet. Når I er 2 personer om det, går det nemt og effektivt.

Til hovedparten af alle kontinentalsenge vil benene følge med som en del af købsprisen. Det er nemt og enkelt at montere benene, der enten er lavet af metal eller stål. De skal skrues fast under bunden på sengen, når den er samlet.

Har du købt en seng med gavl, skal du være opmærksom på, at monteringen vil afhænge af, om du ønsker en væghængt gavl eller en gavl monteret direkte på hovedgærdet af din seng. 

Se også denne artikel på Sovevaerelse.dk: Bedste kontinentalseng i TEST 2020

Læs også: Test af de 11 bedste Elevationssenge

Denne side er anmeldt af: Rasmus Jakobsen Rating 5/5

Testover over af kontinentalsenge – de bedste kontinentalsenge i test

forbruger-test.dk

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

Find mere information her

Kontinentalsenge: De bedste i test

 • Snefrid Älv
 • Norhland Prestige Delux Komfort
 • Solveig
 • Tempur Fusion Kontinental (180x200cm)
 • Athena Kontinental (180x200cm)