Guide: De 8 bedste kontinentalsenge til dit soveværelse

Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugertest er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

featured image

Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Bemærk, artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Når du er på udkig efter en seng, der skal give dig en behagelig nattesøvn, er det værd at overveje kontinentalsengen.

Det er den mest almindelige sengetype, som de fleste vælger at købe. En kontinentalseng er en type seng, som har flere lag. Det er ofte tre lag, hvor bunden af sengen er en boxmadras, dernæst et lag med en springmadras og øverst en topmadras, der er fremstillet af enten memory-skum eller latex. Du får altså en komplet seng med moduler, som hver især er designet til at give din krop aflastning og komfort.

Det er også de ekstra madraslag, der giver kontinentalsengen sin karakteristiske højde og sit flotte design.

Du finder kontinentalmodellerne i både den billige og den dyre ende af prisskalaen. De kan også være lavet i forskellige specialmaterialer, og de varierer i størrelse og dimensioner.

Vi giver dig en oversigt over nogle af de bedste senge i kontinental-kategorien på det danske marked, som er fundet af vores research-team. Du finder både luksuriøse modeller og de mere budgetvenlige løsninger til dit soveværelse, så du får den bedste kontinentalseng til dit behov.

Hvad skal du overveje, før du køber en kontinentalseng?

Produkt
Snefrid Nordlys
Bedre Nætter Venus Kontinentalseng
Solveig Älv
Norhland Signatur Delux Kontinental
Norhland Prestige Delux Kontinental
Norhland Prestige Eksklusiv Komfort
Bruxelles Kontinentalseng
Copenhagen Opera Kontinentalseng
Pris 28.995,00 kr. 23.999,00 kr. 24.495,00 kr. 20.995,00 kr. 10.995,00 kr. 24.995,00 kr. 6.999,00 kr. 16.000,00 kr.
Vurdering
Brand Nordic Dream
Bedre Nætter
Nordic Dream
Norhland
Norhland
Norhland
Højde 68 cm
61 cm
68 cm
67 cm
63 cm
47 cm (ekskl. ben)
47 cm (ekskl. ben)
Fjedre 7 komfortzoners pocketfjedre
7 komfortzoners pocketfjedre
7 komfortzoners pocketfjedre
5 komfortzoners posefjedre
Op til 11 komfortzoners pocketfjedre
Op til 11-zoners pocketfjedre
Se mere Se mere Se mere Se mere Se mere Se mere Se mere Se mere
Bedste kontinentalseng til prisen

Snefrid er én af de mest solgte modeller hos den danske producent, Nordic Dream – og det er ikke uden grund. Den klassiske kontinentalseng er udstyret med 3 madraslag, 7 komfortzoner og har et lækkert design, der er let at få plads til i soveværelset. Du får en komplet seng, der nok skal sørge for, at du får en behagelig søvn mange år ud i fremtiden.

Snefrid Nordlys
Bedste kontinentalseng til prisen
 • 3 madraslag og 7 komfortzoner
 • Udviklet og produceret i Danmark
 • 100 dages prøveperiode og 25 års garanti

Konklusion: Derfor anbefaler vi Snefrid

Vi anbefaler Snefrid på baggrund af:

Udover, at sengen fra Nordic Dream giver dig god komfort hele natten igennem, giver virksomheden også nogle særlige kundefordele. Når du køber Snefrid fra Nordic Dream får du hele 25 års garanti på både rammen og fjedrene, og du får 100 dages risikofri prøveperiode, ekstra god garanti på sengedele og en fantastisk komfort med fokus på den mest ergonomiske liggeposition, hvis du vælger Snefrid.

Den bedste test af et produkt er kundens egen tests af produktet i den virkelige verden, som netop afspejles bedst i Trustpilot.

NordicDream scorer hele 4,9 ud af 5,0 på Trustpilot, og det er højst af alle i hele sengebranchen. Kundernes anmeldelser er helt afgørende for vores vurdering af produktet. Kundernes flotte modtagelse af NordicDreams senge bekræfter os i, at de har et af markedet absolut bedste produkter.

Mere om Snefrid Nordlys

Hvis du vælger den lækre kontinentalseng Snefrid fra Nordic Dream, er du sikret god komfort i mange år. Sengen er fremstillet af nogle af de bedste materialer og bygget af dygtige sengehåndværkere i Danmark.

Med 3 madraslag er Snefrid en klassisk kontinentalseng med en stabil sengeramme, en 28 cm boxmadras, 20 cm trykaflastende springmadras og valgfri topmadras og ben.

Den meget robuste sengeramme er 14 cm og bygget i svensk fyrretræ. Det giver en solid base for de gode madrasser i høj kvalitet.

SPECIFIKATIONER

 • Størrelser: 180 x 200 cm
 • Brand: Nordic Dream
 • Højde: 68 cm
 • Farve: Mørk grå, lys grå, sand og dyb blå
 • Garanti: 25 år
 • Madrastype: Boxmadras og springmadras m. pocketfjedre
 • Fjedre: 7 komfortzoners pocketfjedre

3 madraslag og 7 komfortzoner
De mange madraslag sikrer, at du får den helt rigtige liggekomfort, så din krop slapper af, når du skal sove.

Både boxmadras og springmadras fra Nordic Dream indeholder dobbelte lag af pocketfjedre, og springmadrassen er yderligere polstret med 25 mm Airflow skum. Du får derfor en ekstra trykaflastende madras, der tilpasser sig din kropsbygning og -vægt.

Pocketfjedrene er inddelt i 7 komfortzoner, der ergonomisk er tilpasset kroppens tyngdepunkter. Du får derfor den helt rigtige støtte, når du hviler eller sover i Snefrid .

Nordlys topmadras – temperaturregulerende og vaskbart betræk

Nordlys fra Nordic Dream er til dig, der ønsker sig en topmadras med den nyeste teknologi. Topmadrassen består nemlig af 7 ergonomiske zoner, der giver dig de bedste forudsætninger for god søvn. Zonerne yder ekstra støtte til kroppen og aflaster i kroppens trykpunkter, så du får en mere afslappet sovestilling og sover bedre.

Dens betræk er aktivt kølende, og reagerer derfor på, om du har det enten for varmt eller for koldt i nattens løb. De teknologiske elementer sørger for at temperaturregulere madrassen, så dens temperatur holdes på 35-36 grader. Betrækket er også oeko-tex certificeret og vaskbart ved 40 grader.

Du kan vælge, om du vil have din topmadras med en kerne i naturlatex eller memory-skum. Naturlatex er et godt valg, hvis du ønsker et meget åndbart materiale, som afleder fugt og varme fra kroppen i løbet af natten. Latex giver desuden effektiv aflastning til kroppen, så du er sikret optimal støtte. 

Memory foam former sig efter din krop, så du synker ned i madrassen. Det kan hjælpe med at forebygge kredsløbsproblemer og led- og muskelsmerter. Memory skum holder meget på varmen, så hvis du ofte får det varmt om natten, er det bedre at gå med en latex topmadras.

Snefrid kan fås i følgende størrelser

 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm

Fordele og ulemper ved Snefrid Nordlys

Fordele

 • Gennemført design i flere størrelser
 • Danskproduceret kontinentalseng med pocketfjedre
 • Ergonomiske liggekomfort
 • Bygget af bæredygtige materialer

Ulemper

 • Gavl og kuvertlagen skal tilkøbes

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Snefrid Nordlys
Seng med topmadras af 100% naturlatex

Bedre Nætter Venus Kontinentalseng

 • 4,5 ud af 5 stjerner baseret på 661 brugeranmeldelser

Har du brug for en kontinentalseng af den bedste slags, vil Bedre Nætter Venus Kontinentalseng være et godt bud på dit perfekte match. Her drejer det sig om en af Bedre Nætters favoritter i luksusklassen, der er skabt til dig, som gerne vil have en bedre nattesøvn.

Bedre Nætter Venus Kontinentalseng
Seng med topmadras af 100% naturlatex
 • 7 komfortzoner
 • OEKO-TEXcertificeret og Svanemærket topmadras
 • 100 dages prøveperiode

Hvad siger eksperter og forbrugere om Bedre Nætter Venus Kontinentalseng

Generelt set er kunderne virkelig begejstrede for både Bedre Nætter og Venus, som de tildeler henholdsvis 4,7 og 4,5 stjerner ud af 5 i gennemsnit. Det er høje scorer, som vidner om stor popularitet og tilfredshed.

De knap 3000 brugere på Trustpilot fremhæver især Bedre Nætters høje serviceniveau, som blandt andet tæller prøveperioden på 100 dage, der giver god tid til at finde ud af, om her er tale om et godt match.

Angående selve Venus kontinentalseng så er det især luksus-aspektet, som bliver rost gang på gang, samt den fantastiske søvn. Flere købere nævner, at modellen har gjort en stor forskel for deres nattesøvn, men få noterer, at madrassen er til den blødde side. Det kan både være en fordel eller en ulempe afhængig af præferencer.

Mere om Bedre Nætter Venus Kontinentalseng

Med Bedre Nætter Venus Kontinentalseng får du intet mindre end Bedre Nætters mest solgte seng, som samtidig er deres førstefødte. Derfor kan du være sikker på en model af højeste kaliber, som er blevet udviklet og skabt med kærlighed.

Hos Venus møder du absolut luksus, som er perfekt til dig, der ikke har noget imod at betale mere for at få noget ud over det sædvanlige. Derfor får du også 25 års garanti på fjedre og rammebrud fra Bedre Nætter, så din variant vil holde år efter år. Det er din garanti som forbruger for, at kvaliteten er særlig høj.

SPECIFIKATIONER

 • Størrelser: 180 x 200
 • Brand: Bedre Nætter
 • Højde: 61 cm
 • Garanti: 25 år
 • Fjedre: 7 komfortzoners pocketfjedre

Kontinentalseng med tre madrasser

Bedre Nætter Venus Kontinentalseng er, som navnet antyder, en såkaldt kontinentalseng, og denne type er karakteriseret ved, at den består af tre madrasser – en boksmadras, en springmadras og en topmadras. Fordelen ved denne type er, at de tre madrasser arbejder sammen om at give dig den ultimative sengekomfort.

Nederst finder du boksmadrassen, der hos Venus ligger i en 12 centimeters tyk træramme for at skabe et solidt fundament. Den er den første byggesten, der efterfølges af springmadrassen, som er det lag, der er vigtigst, når vi taler komfort. Venus’ springmadras er fremstillet til at tage sig ekstra godt af din krops stærkeste trykpunkter, og det gør den via de i alt syv såkaldte komfortzoner. Disse zoner er specifikke områder, hvor der ydes en ekstra stor indsats for at få din krop til at slappe af og få en uafbrudt søvn.

Zonerne er bygget op af pocketfjedre, der er små, fleksible fjedre, som følger med, når du bevæger dig i løbet af natten. Når de følger med dig i stedet for at blive liggende, kan de bidrage med en bedre støtte, som afstresser kroppen yderligere.

Svanemærket topmadras

Det øverste lag hos Bedre Nætter Venus Kontinentalseng er topmadrassen, som er seks centimeter tyk og fremstillet af latex. Det giver en skøn åndbarhed, som er perfekt til dig, der har tendens til at svede om natten. Latex leder fugten væk, så den ikke generer dig.

Generelt er der mange sundhedsfremmende aspekter ved Venus. Selve sengen er OEKO-TEX certificeret, som betyder, at enheden er 100 procent fri for skadelige stoffer, og topmadrassen er Svanemærket. Det er lig med mindre farlig kemi for dig, som kan være med til at begrænse muligheden for at udvikle allergi eller anden sygdom. Er du allergiker, er det særligt vigtigt.

For en ekstra antibakteriel og allergivenlig profil finder du et Rönd-betræk, som både er blødt mod huden og skaber forhold, som mikroorganismer ikke trives i. Det er for eksempel lig med færre støvmider, som kan give allergi.

Sengen fås i følgende størrelser:

 • 140 x 200 centimeter
 • 160 x 200 centimeter
 • 180 x 200 centimeter
 • 180 x 210 centimeter
 • 210 x 210 centimeter

Redaktionens vurdering

På redaktionen deler vi købernes entusiasme for Bedre Nætter Venus Kontinentalseng, og vi har med glæde bemærket, at den store valgfrihed giver høj mulighed for at få en skræddersyet variant – for eksempel i forhold til fasthed/hårdhed samt ben, farve og gavl. I den forbindelse er det et plus i vores bog, at en væghængt sengegavl faktisk medfølger i prisen.

Vi er også særligt imponerede over produktets sundhed, som slår et slag for netop forbrugerens helbred og velbefindende. Det drejer sig om både OEKO-TEX og Svanemærket, som betyder, at du roligt kan krybe til køjs uden at frygte for din sundhed.

Endnu en bonus er de syv komfortzoner, der yder en ekstra støttende indsats der, hvor du mest har brug for det – for eksempel nakke, skuldre, lænd og ryg. For dig betyder det, at din krop oplever mere lindring.

Fordele og ulemper ved Bedre Nætter Venus Kontinentalseng

Fordele

 • Allergivenlig Sonocore topmadras
 • Korrekt støtte til alle dele af kroppen
 • 25 års garanti på fjedre- og rammebrud
 • Sengegavl med i prisen

Ulemper

 • Topmadrassen kan være til den bløde side for nogen
 • Til tider oplever få forsinket levering, men det erfares at problemerne hurtigt løses
Populær kontinentalseng med 7 komfortzoner

Kontinentalsengen Solveig er både designet, udviklet og produceret i Danmark, og den er fremstillet af nogle af de bedste materialer, du kan finde på markedet. 

Ønsker du en kontinentalseng i lækkert nordisk design, hvor komforten er i top, kan du med fordel vælge den danskproducerede Solveig fra Nordic Dream.

Solveig Älv
Populær kontinentalseng med 7 komfortzoner
 • Udviklet og produceret i Danmark
 • Med 3 madraslag
 • Hypoallergen topmadras

Konklusion: Derfor anbefaler vi Solveig

Solveig fra Nordic Dream kan fint konkurrere med de andre luksussenge i vores oversigt over de bedste kontinentalsenge. Materialerne er i høj kvalitet, og sengen er udstyret med 7 komfortzoner, der støtter dig ergonomisk korrekt.

Den bedste test af et produkt er kundens egen tests af produktet i den virkelige verden.

NordicDream scorer hele 4,9 ud af 5,0 på Trustpilot, og det er højst af alle i hele sengebranchen. Kundernes anmeldelser er helt afgørende for vores vurdering af produktet. Kundernes flotte modtagelse af NordicDreams senge bekræfter os i, at de har et af markedet absolut bedste produkter.

Derudover får du 100 dages tryghedsgaranti med mulighed for at få skiftet fastheden af sengen eller få den afhentet på din adresse og få det fulde købsbeløb tilbage, hvis du skulle mod forventning være utilfreds med din seng fra NordicDream.

Mere om Solveig Älv

Solveig er en enkel og gennemført kontinentalseng, der designmæssigt læner sig op ad den nordiske smag. 

Mulighederne er mange med Solveig, så du kan sammensætte din helt egen personlige udgave. Du kan først og fremmest vælge mellem 3 forskellige fastheder af madrasserne, så de passer til din kropsvægt. Det er vigtigt, at din seng passer til din vægt, så den støtter dig korrekt, når du sover.

Du kan også selv vælge farven på din Solveig, hvor du har 4 flotte afdæmpede muligheder, og benene kan fås i forskellige højder og materialer.

SPECIFIKATIONER

 • Brand: Nordic Dream
 • Højde: 68 cm
 • Farve: Mørk grå, lys grå, sand og dyb blå
 • Garanti: 25 år
 • Madrastype: Boxmadras og springmadras m. pocketfjedre
 • Fjedre: 7 komfortzoners pocketfjedre

Flot design og lækker komfort
Det er ikke kun udvendig, at sengen Solveig er et oplagt valg til den kvalitetsbevidste forbruger. Sengen er bygget op med 3 madraslag, hvor der i både boxmadras og springmadras, der udgør de 2 nederste lag, er ekstra høje Economic + fjedre. 

De ekstra høje fjedre er fordelt over madrassen, så de mest faste er der, hvor din krop er tungest. Du kan derfor opleve en mere fast madras, der hvor din hoftezone skal hvile, mens skulderzonen er blødere og mere eftergivende. I alt er der 7 komfortzoner i sengen fra Nordic Dream.

Älv topmadras – god støtte til en fornuftig pris 

Topmadrassen Älv er én af de mest prisvenlige madrasser fra Nordic Dream, men det betyder ikke, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Topmadrassen har en tykkelse på 6 cm og kommer med et kraftigt betræk, der kan vaskes i maskinen ved 60 grader. For at skåne dig fra sundhedsskadelig kemi, er betrækket desuden lavet i et Oeko-tex certificeret materiale. 

Inde i selve madrassen kan du vælge mellem en kerne i enten latex eller memory skum, så du kan få en topmadras skræddersyet efter dine behov. Latex er et naturligt og åndbart materiale, som leder varmen væk fra kroppen, når du sover. Derfor er naturlatex et godt valg til dig, der får det varmt i nattens løb. Latex er desuden et elastisk materiale, der yder god støtte og aflastning til kroppen.

Memory skum giver rigtig god støtte til dig med led- og muskelsmerter, og hjælper med at forebygge problemer med kredsløbet. Memory skum former sig nemlig efter din krop, da du synker ned i det. Af samme grund  er memory skum rigtig godt til at holde på varmen, og er derfor ideelt til dig, der ofte har det lidt koldt om natten.

Solveig fra Nordic Dream kan fås i følgende størrelser:

 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm
 • 210 x 210 cm

Fordele og ulemper ved Solveig Älv

Fordele

 • Solid kontinentalseng i naturmaterialer
 • Danskproduceret med 7 komfortzoner
 • 25 års garanti på ramme- og fjedrebrud
 • Stof af høj kvalitet

Ulemper

 • Kurvertlagen og sengegavl medfølger ikke
Luksus kontinentalseng i nordisk design

Norhland Signatur Delux Kontinental - komplet seng til en god pris

Hos Norhland kan du få den komplette kontinentalseng Signatur Kontinental, så du ikke skal tænke på andet end hvilken farve møbelstoffet skal have. Der er derfor ingen grund til at lede videre, hvis pris og kvalitet skal være god på én og samme tid. 

Norhland Signatur Delux Kontinental
Luksus kontinentalseng i nordisk design
 • Komplet seng inklusiv ben
 • Med 5 komfortzoner
 • Tidløst dansk design

Norhland Signatur Kontinental vs. markedet

Når det kommer til udvalget af størrelser, er Norhland en af de producenter, der tilbyder flest forskellige. Du kan få din Norhland Signatur Luksus Kontinental i en klassisk halvandenmandsstørrelse eller gå op til den helt store på 210 x 210 cm. Der er derfor rig mulighed for at få en seng, der passer ikke kun til dine behov, men som også passer størrelsesmæssigt til dit soveværelse.

Kontinentalsengen Signatur Kontinental fra Norhland er en af de mindre dyre udgaver fra mærket, så der kan være penge at spare, hvis budgettet er afgørende for, hvilken seng, du kan vælge.

Mere om Norhland Signatur Delux Kontinental

Sengen Norhland Signatur Kontinental er både udviklet og produceret i Danmark, hvor den fremstilles på en sengefabrik i Jylland.

Du kan derfor regne med, at der er kræset for detaljerne, og at materialerne er i topkvalitet, hvis du vælger den danskproducerede komplette seng fra Norhland.

SPECIFIKATIONER

 • Brand: Norhland
 • Højde: 67 cm
 • Farve: Sort, mørk grå og lys grå
 • Garanti: 15 år
 • Madrastype: Springmadras m. posefjedre
 • Fjedre: 5 komfortzoners posefjedre

Sengen er bygget med en sengeramme af svensk fyrretræ, der både er bæredygtigt og leverer en god og stabil base for sengens madrasser. En klassisk springmadras sørger for komforten, og du kan vende madrassen, hvis du får brug for at ryste posen.

Øverst får du mulighed for at vælge mellem en topmadras i Wonderpur eller latex alt efter, hvad du foretrækker.

Komfort helt indefra
Springmadrassen ligger ovenpå boxmadrassen, der er integreret i sengerammen. Du får den største del af komforten fra springmadrassen, der er særligt udviklet med posefjedre og 5 komfortzoner.

Posefjedrene er fordelt i sengen i 5 zoner, der er designede til at støtte din krop så ergonomisk korrekt som muligt. Det sikrer, du kan slappe helt af under søvnen, så den bliver dybere og bedre. Du vil kunne sove godt og med høj komfort, hvis du vælger Norhland Signatur  Kontinental.

Signatur Kontinental fra Norhland kan fås i følgende størrelser:

 • 120 x 200 cm
 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm

Fordele og ulemper ved Norhland Signatur Delux Kontinental

Fordele

 • Valgfri topmadras af naturligt, vaskbart bambus
 • Produceret i Danmark
 • 15 års garanti
 • 3 komfortlag

Ulemper

 • Ingen antiskrid
Kontinentalseng i minimalistisk og elegant design

Norhland Prestige Delux Kontinental - lækkert nordisk design

Opnå en sund sovestilling i den flotte seng Prestige Kontinental fra Norhland. Sengen er både udviklet og produceret i Danmark, og du får en uovertruffen komfort fordelt i 3 madraslag. Udvendigt er sengen elegant designet, og du kan nemt sammensætte din udgave, så den passer perfekt til dine behov.

Norhland Prestige Delux Kontinental
Kontinentalseng i minimalistisk og elegant design
 • Betræk af ventilerende cooltex-skum
 • Lækker nordisk design
 • Gratis levering og 100 dages prøveperiode

Norhland Prestige Kontinental vs. markedet

Prismæssigt ligger sengen Norhland Prestige Luksus Kontinental meget lig andre tilsvarende modeller i oversigten. Du skal derfor vælge Norhland Prestige Luksus Kontinental, hvis du har udset dig sengens gode egenskaber og gennemførte design til dit soveværelse.

Vælger du at købe din seng fra Norhland, skal du ikke tænke på leveringen, for den er gratis til kantstenen. Du kan også få gratis finansiering uden ekstraomkostninger, hvis du ikke har råd til sengen her og nu, men gerne vil nyde komforten, mens du betaler Prestige Luksus Kontinental af i mindre bidder.

Mere om Norhland Prestige Delux Kontinental

Den danskproducerede seng er skabt af dygtige sengeeksperter, så den lever op til alle dine forventninger til en god klassisk kontinentalseng.

Norhland Prestige Kontinental består af en boxmadras i bunden, der er integreret i sengerammen. Rammen er bygget af hårdført fyrretræ, der giver en god og stabil base for springmadrassen, der ligger ovenpå.

Det er i springmadrassen, du finder op mod 70% af komforten, og der er fremragende følelse af komfort i Norhland Prestige Luksus Kontinental.

SPECIFIKATIONER

 • Brand: Norhland
 • Højde: 63 cm
 • Farve: Sort, mørk grå, lys grå, sandfarvet og blå
 • Garanti: 25 år
 • Madrastype: Boxmadras og springmadras m. pocketfjedre
 • Fjedre: Op til 11 komfortzoners pocketfjedre

Indvendigt er springmadrassen fyldt med pocketfjedre i 2 lag, der giver støtte til din sovende krop. Fjedrene er dækkede af 12 mm CoolTex-skum, der sikrer et beskyttende lag, så du ikke mærker fjedrene individuelt.

Springmadrassen er vendbar, og du kan derfor bruge begge sider, hvis den ene på et tidspunkt bliver lidt flad.

Op til 11 komfortzoner
Springmadrassen er inddelt i forskellige zoner, der er udviklet til at støtte hver kropsdel korrekt. Det giver i alt op til 11 zoner i din Norhland Prestige Luksus Kontinental, hvis du vælger den helt store model på 210 x 210 cm. Vælger du en mindre model, er komforten stadig helt i top – der er bare færre komfortzoner i madrassen.

Prestige Kontinental fra Norhland kan fås i følgende størrelser:

 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm
 • 210 x 210 cm

Fordele og ulemper ved Norhland Prestige Delux Kontinental

Fordele

 • Dansk design og håndværk
 • Valgfri eksklusiv topmadras med sommer/vinterside
 • Op til 11 komfortzoner
 • 3 komfortlag
 • 25 års garanti

Ulemper

 • Sengegavl skal tilkøbes
Bedste valg hos Sengetid

Prestige Komfort har et velskabt, skandinavisk design, som bliver fremstillet i både lyse og mørke farver. Enkeltheden i designet er én af sengens mange styrker, og du kan nemt samle den uden brug af værktøj.

Modellen fra Norhland byder på komfort i flere lag. I bunden har sengen en 26 cm boxmadras, og over den er en 18 cm springmadras. Springmadrassen er designet, så du kan vende den og på den måde forlænge sengens levetid. 

Norhland Prestige Eksklusiv Komfort
Bedste valg hos Sengetid
 • Bambus madrasbetræk
 • Wonderpur madras topmadras
 • Ergonomiske pocketfjedre

Konklusion: Derfor anbefaler vi Norhland Prestige Komfort

Sengetid.dk tilbyder 100 dages gratis ombytning af fastheden af sengen, topmadrassens kerne og sengens ben, så du har tid og ro til at prøve din nye seng af i dine vante omgivelser.

Sengen er udstyret med nogle af markedets bedste fjedre. Pocketfjedrene er svejset ind i små stofposer, der arbejder uafhængigt af hinanden. Det gør dem mere fleksible end en sammenhængende fjedretype, så din krop får den bedst mulige støtte og bevægelighed. Som noget særligt får du 25 års garanti på pocketfjedrene og rammen, som er lavet i svensk fyrretræ.

Mere om Norhland Prestige Eksklusiv Komfort

Madrassen er opdelt i op til 11 komfortzoner, som sikrer, at din kropsvægt bliver fordelt jævnt. Pocketfjedre sørger for ekstra komfort og støtte af kroppen. Fjedrene giver mere efter ved din nakke, skulder og hofte, som lægger et større pres på madrassen. Det gør, at din ryg bliver stabiliseret mere. Fjedrene har en hurtig reaktionsevne, så du kan nemt kan skifte sovestilling om natten.  

SPECIFIKATIONER

 • Brand: Norhland
 • Farve: Mørkegrå, lysegrå, sand, sort og blå
 • Garanti: 25 år på fjedre og ramme
 • Madrastype: Boxmadras og springmadras med pocketfjedre
 • Fjedre: Op til 11-zoners pocketfjedre

Cooltex-skum omgiver fjedrene og beskytter dem mod slidtage. Skummet er pakket ind i slidstærkt stof. Du får 25 års garanti på fjedrene og også på rammen i langtidsmodnet svensk fyrretræ. Rammen er en stærk konstruktion, som giver sengen en lang holdbarhed. 

Du kan skabe et flot helstøbt møbel ved at tilføje firkantede egetræsben og eventuelt sengegavl i sengens farve. Sengegavlen har en dekorativ struktur og er behagelig at læne sig op ad. Benene fås i flere størrelser. Vælger du standardbenene på 10 cm, bliver sengen let tilgængelig for de fleste med en totalhøjde på 64 cm. Du kan lade dit valg afhænge af din egen højde.

Norhland Prestige Komfort fås i følgende størrelser

 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm
 • 210 x 210 cm

Fordele og ulemper ved Norhland Prestige Eksklusiv Komfort

Fordele

 • Produceret i Danmark
 • Komfort i tre lag
 • Op til 11 komfortzoner
 • Fri bevægelighed med pocketfjedre
 • Garanti på 25 år på fjedre og ramme

Ulemper

 • Trods flotte anmeldelser på Trustpilot scores lavere end konkurrenter
Budgetvenligt valg

Bruxelles Kontinentalseng - budgetvenlig kontinentalseng

Bruxelles er en kontinentalseng af rigtig fin kvalitet, som er pæn at se på og god for din krop. Begge dele er vigtige parametre for en seng, som du skal have glæde af i mange år. 

Fordi Bruxelles kommer i et flot design, vil den ikke bare være praktisk, den vil også pryde dit soveværelse. Det gør sengen oplagt for dig, der ikke bare prioriterer komfort, men også æstetik og boligindretning. 

Bruxelles Kontinentalseng
Budgetvenligt valg
 • Topmadras i åndbart latexmateriale
 • Lavet af massivt træmateriale
 • 15 års garanti på rammen

Bruxelles Kontinentalseng vs. markedet

Bruxelles adskiller sig fra andre kontinentalsenge ved den gode kvalitet og komfort, som du får til en lav pris. Det giver samlet set sengen en rigtig fornuftig værdi for pengene. 

Bruxelles har et flot nordisk design, som vil pynte i langt de fleste soveværelser. Kontinentalsengen er derfor især velegnet til dig, der gerne vil prioritere komfort og æstetik og gøre en god handel på samme tid. 

Bruxelles er en meget holdbar seng, som du kan få stor glæde af i mange år. 

Mere om Bruxelles Kontinentalseng

Med modellen får du optimal støtte, når du skal sove. Kontinentalsengen har 5 komfortzoner og sørger samtidig for, at du har den bedste temperatur, når du ligger i sengen. 

Et plus ved Bruxelles er topmadrassen, som er af høj kvalitet. Den er fremstillet med en 40 mm kerne i et åndbart og naturligt latex-materiale.

SPECIFIKATIONER

 • Polstring: komfortskum
 • Størrelser: 180 x 200 cm
 • Højde: 47 cm (ekskl. ben)
 • Materiale: Topmadras med kerne i åndbart latex-materiale

I praksis vil det sige, at du får en behagelig komfort, når du ligger i sengen, og at du får god åndbarhed og varmeledning. Samtidig er betrækket lavet af naturlige træfibre og polyesterfibre, som er med til at sikre åndbarheden. 

Kontinentalsengen kommer med 15 års garanti på rammen, hvilket også er din garanti for rigtig gode holdbarhed. Modellens bund er lavet af et solidt træmateriale, som giver hele sengen et godt fundament. Derudover indeholder bunden en kerne af bæreskum, som understøtter den behagelige komfort, du får med Bruxelles. 

Sengens 18 cm tykke madras har en kerne, der består af såkaldte pocketfjedre. Her er hver fjeder syet ind i hver sin pose, og det betyder, at trykket kan blive fordelt. På den måde er Bruxelles inddelt i 5 komfortzoner, som blandt andet sørger for, at din rygsøjle holder sig lige, når du sover på siden. 

Alle sengens tekstiler er Oeko-Tex certificerede, og du får alle fordelene ved Bruxelles til en favorabel pris. 

Fordele og ulemper ved Bruxelles Kontinentalseng

Fordele

 • 5 komfortzoner
 • Allergivenlig
 • 101 nætters prøve
 • Danskproduceret
 • Æstetisk tiltalende design

Ulemper

 • Ikke så mange komfortzoner som andre modeller
Seng med god ergonomisk støtte

Copenhagen Opera Kontinentalseng - stor madras med 7 komfortzoner

Copenhagen Opera er en meget komfortabel kontinentalseng, der er kendetegnet ved at være af rigtig høj kvalitet. Sengen giver dig ergonomisk støtte, når du ligger i den, og samtidig sikrer den et sundt indeklima i dit soveværelse.

Copenhagen Opera Kontinentalseng
Seng med god ergonomisk støtte
 • Madras med trykfordelende egenskaber
 • 19 cm holdbar træramme
 • God åndbarhed

Copenhagen Opera Kontinentalseng vs. markedet

Copenhagen Opera skiller sig ud på markedet ved den optimale komfort og de gode materialer. 

Latex er et naturligt materiale, der sikrer rigtig god åndbarhed og at varmen bliver ledt væk fra din krop. Det gør kontinentalsengen særligt velegnet til dig, der ikke kan lide at have det varmt, når du skal sove. Samtidig er komforten fremragende, hvilket er rigtig vigtigt, når du skal vælge en ny seng. 

Et stort plus ved Copenhagen Opera er den solide sengeramme, som betyder, at du kan få glæde af modellen i mange år. 

Mere om Copenhagen Opera Kontinentalseng

Copenhagen Opera kommer med en topmadras, der har en 50 mm kerne i åndbart latex. Kernen sikrer dig god komfort, når du ligger, hvor sengen vil føles behagelig og blød. 

Latex er et godt materiale, når det handler om at yde optimal komfort og støtte. Ligesom memory foam har latex en evne til at forme sig efter din krop og fordele vægten korrekt for optimal komfort. 

SPECIFIKATIONER

 • Polstring: naturlatex
 • Størrelser: 180 x 200 cm
 • Højde: 47 cm (ekskl. ben)
 • Speciel Funktion: Indbygget antiskrid

Topmadrassen har den smarte fordel, at den leder varmen væk fra din krop. Naturmaterialerne giver en rar åndbarhed, som er en stor gevinst i praksis, hvis du gerne vil sove svalt, tørt og godt.

Foruden topmadrassen kommer Copenhagen Opera med en stor madras, der har 7 komfortzoner. Madrassen har praktiske egenskaber, der fordeler trykket, så du får støtte lige præcis de steder, hvor din krop har brug for det. I praksis vil det sige, at du kan få en bedre nattesøvn, fordi din krop får den bedst mulige støtte. 

Copenhagen Opera er lavet af rigtig gode kvalitetsmaterialer, og modellen er produceret i Danmark. Et kendetegn ved sengen er holdbarheden, som er i top. Det skyldes blandt andet, at kontinentalsengen kommer med en robust og solid træramme, som du får 15 års garanti på. 

Derudover kommer sengen i et elegant design, der er velegnet til langt de fleste soveværelser.  

Fordele og ulemper ved Copenhagen Opera Kontinentalseng

Fordele

 • 7 komfortzoner
 • Allergivenlig
 • 101 nætters prøve
 • Danskproduceret
 • 15 års garanti

Ulemper

 • Dyrere model

Hvad skal du overveje, før du køber en kontinentalseng?

 • Størrelse
  Den tilgængelige plads og dine soveforhold er afgørende for den rigtige sengestørrelse. En enkelt person kan sove komfortabelt i en seng med en bredde på 140 cm og en længde på 200 cm. Det er ideelt for familier, der ønsker at udnytte mest muligt gulvareal i deres hus, som kan fungere som soveplads for to personer, hvis det er nødvendigt. Det mest populære valg for par er en længde på 200 cm med en bredde på 140 eller 160 cm, da de ikke er alt for store og giver mulighed for uafbrudt søvn. Senge med større dimensioner passer til folk, der har brug for flere sovepladser eller senge til større rum, f.eks. kontinentalsenge med en bredde på 200 cm og en længde på 210 cm.
 • Madras
  Højden og komforten, som tre komfortable madraslag giver: en boxmadras, en vendbar springmadras og en topmadras, er blandt de mest populære og tiltalende aspekter ved en kontinentalseng. Boxmadrassen er sengens fundament og sikrer, at din krop understøttes korrekt. Den vendbare springmadras er det andet lag, som styrer mængden af komfort i sengen. Endelig er topmadrassen, der ligger tættest på din krop, et af de vigtigste lag. Et vigtigt element at overveje, når du leder efter en topmadras, er fasthed. For at beskytte stødområder er en mellemblød til fast polstring vigtig for folk der sover på siden. Sover du på ryggen eller maven bør du vælge en seng, der giver rigelig støtte til lænden, samtidig med at vægten fordeles jævnt. Antag, at du begik en fejl i første omgang og ikke valgte den rette fasthed. I dette tilfælde foreslår vi, at du vælger en madras med to forskellige fasthedsmuligheder på begge sider af sengen og en forhandler, som om nødvendigt giver gratis udskiftning af madrassen.
 • Materialer
  Det rigtige materiale til kontinentalsenge er afgørende og påvirker kvaliteten, søvnen og prisen på en seng. Det er afgørende at vælge en sengeramme af langtidsholdbare materialer som f.eks. massivt træ. Sengerammer af træ er traditionelle, robuste og har en naturlig appel, hvilket gør dem velegnede i næsten alle soveværelser. På den anden side har metalrammer den længste levetid og er de mest holdbare, men de koster mere. En anden faktor at overveje, når du vælger materialer til sengerammer, er, at de findes i forskellige stilarter og ofte er polstret, hvilket giver stille og robust støtte med et behageligt, stofbetrukket udseende. Denne sengeramme kan findes i enkle og basale looks til mere udsmykkede eksempler med knapnitter og broderi. Hvis du ønsker at være miljømæssigt ansvarlig og minimere brugen af giftige kemikalier, skal du kigge efter Øko-Tex-certificerede, Svanemærket eller FSC-certificerede træer og materialer “made in Scandinavia”.
 • Pris
  De dyreste valg koster omkring 50.000 kr. eller mere, og de har som regel en robust ramme af høj kvalitet og en OEKO-TEX-certificeret madras med mange komfortzoner for øget støtte. Hvis du derimod ønsker et billigere alternativ og ikke er kræsen med hvad du køber, er der flere muligheder at vælge imellem, og de koster mellem 8000 kr. og 10.000 kr. De er designet i en grundlæggende stil i mindre dimensioner med færre funktioner end det dyrere valg, men hvis du er kræsen med hvad du køber og lægger vægt på detaljerne, kan du stadig få en anstændig seng.
 • Brugeranmeldelser
  Hvis du læser feedback fra tidligere kunder, kan det hjælpe dig med at se, om sengen er en langsigtet løsning, der er pengene værd. Overvej, hvor behagelig madrassen er, hvor velproduceret sengen er, og om du kan lide designet. Af denne grund er brugeranmeldelser angivet nedenfor for at hjælpe dig med at træffe det bedst mulige valg for dig og dit soveværelse. Det er også en god idé at undersøge forhandlerne på Trustpilot, inden du beslutter dig, da du kan finde oplysninger om kvalitet og service der.

 

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Hvad er en kontinentalseng?

En kontinentalseng er let at kende som følge af sit modulopbyggede design og sin ekstra højde. Nederst er en lammelbund og solid madras med skum. I midten findes den vigtige springmadras, der kan have 5 eller 7 zoners fjedre. De bedste springmadrasser er vendbare. Når du har en vendbar madras, kan du få glæde af din kvalitetsseng i flere år. Når du en gang om året vender madrassen, undgås det, at der skabes et bestemt område med tryk. Fjedrene undgår at blive belastede fra samme side, når madrassen vendes. En seng i kontinentaludgave kan være den rette model for dig at vælge, som:

 • Har fysiske problemer 
 • Har slidgigt 
 • Ønsker at forebygge problemer med ømme eller svage led
 • Ønsker maksimal komfort hele natten 
 • Vil undgå smerter i nakke og ryg
 • Vil have en seng, der kan holde i mange år
 • Går op i sundhed og hygiejnisk sovemiljø 

Som følge af det store marked for senge, kan du finde den kontinentalmodel, der matcher dine ønsker og behov. Selvom den populære sengetype har ry for at være et dyrt valg, behøver du ikke spare op i lang tid for at få råd til at sove trygt, komfortabelt og sundt. 

Du kan finde tilbud og udsalgskampagner, og vælger du en standard kontinentalseng, kan du få den til samme pris, som en normal seng fra mellemprisklassen. Det er langt fra kun ældre mennesker eller personer med svage led, som kan nyde rigtig godt af sengetypens ekstra højde. Du kan forebygge problemer med knæ og ryg, når du sover i en kontinentalseng. 

Værd at vide om de forskellige sengestørrelser

Når du undersøger de forskellige sengemodeller, vil du primært støde på dimensionerne 140x200cm samt 180x200cm. Disse er beregnet til 1,5-2 personer, og de er de mest udbredte typer.

Fordelen ved at vælge en klassisk størrelse er, at du kan finde kontinentalseng på 140x200cm på tilbud og spare mange penge på dit kvalitetsprodukt. Det kan være en god idé at sammenligne forskellige senge, før du beslutter dig for en bestemt model. Der kommer løbende nye udgaver til på det danske marked, og modellerne bliver lavet med forbedrede funktioner og nye kvalitetsmaterialer. 

Når du vil finde den bedste seng til dine behov, skal du starte med at vælge den rette størrelse. Herefter kan du undersøge de forskellige senge i forhold til deres opbygning, egenskaber og særlige fordele.

Går du efter en kontinentalseng på 180x200cm på tilbud, skal du være opmærksom på, hvor mange moduler de forskellige modeller er opbygget af. Samtidig skal du forholde dig til typen af fjedrene samt materialerne på madrasserne. Hvad den bedste seng er for en person uden fysiske problemer, vil være forskellig i forhold til en person, der har slidgigt eller døjer med stive led. 

Det kan komme dig til gode i fremtiden, at du bruger tid på at undersøge specifikationer hos de forskellige senge. Den mest sjældne udgave er en kontinentalseng på 160x200cm.

Hvordan samler jeg min kontinentalseng?

Det er forskelligt fra produkt til produkt, hvordan din seng skal samles. De fleste kontinentalsenge leveres i enkelte dele og moduler. Det har stor betydning, at du får din seng leveret hjem til dig. Det vil kræve stor trailer eller varebil at få alle modulerne fragtet. Oftest er levering inkluderet i den samlede pris for din kontinentalseng. Der vil altid følge en vejledning med til dit produkt med beskrivelse og illustration af, hvordan du samler det. 

Modulerne er brede og kan være tunge. Derfor anbefales det at være 2 personer om at samle sengen derhjemme. Det mest krævende arbejde er at få springmadrassen placeret korrekt ovenpå bundmodulet. Når I er 2 personer om det, går det nemt og effektivt.

Til hovedparten af alle kontinentalsenge vil benene følge med som en del af købsprisen. Det er nemt og enkelt at montere benene, der enten er lavet af metal eller stål. De skal skrues fast under bunden på sengen, når den er samlet.

Har du købt en seng med gavl, skal du være opmærksom på, at monteringen vil afhænge af, om du ønsker en væghængt gavl eller en gavl monteret direkte på hovedgærdet af din seng. 

Læs også: Test-oversigt over de 11 bedste elevationssenge

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Emma-madras.dk

Emma-madras.dk blev grundlagt i Tyskland i 2015. Siden da er webshoppen ekspanderet og sælger nu senge og madrasser i over 20 lande.
På emma-madras.dk kan køberne anmelde produkterne og give dem 1-5 stjerner. Køberne er meget begejstrede for Emma Kontinentalseng, og har givet den en samlet rating på 4.82/5 stjerner.
Du kan se alle anmeldelserne her.

Trustpilot.com

Trustpilot.com er et websted, hvor kunder kan skrive anmeldelser af virksomheder. Det er en værdifuld ressource for virksomheder, da det giver dem mulighed for at se, hvad kunderne mener om deres produkter og tjenester. Trustpilot giver også virksomheder mulighed for at svare på anmeldelser, hvilket kan være med til at skabe tillid hos potentielle kunder.

På Trustpilot.com er mærket Nordic Dream, som har lavet Snefrid Fjord og Solveig Nordlys, som er med i denne oversigt, alle blevet anmeldt. De har fået en flot samlet bedømmelse på 4.9/5 stjerner.

Du kan se anmeldelserne her

 

FAQ

Hvad er kontinentalsenge?
En seng opbygget af en boksmadras efterfulgt af en vendbar madras. En kontinentalseng er altså en seng opbygget af flere forskellige sektioner, så du kan få den størst mulige komfort, og er meget populær, hvis du ikke ønsker en elevationsseng.
Hvilken er den bedste kontinentalseng på markedet?
Snefrid Nordlys er en dansk kvalitetsseng med hele 3 madraslag og 7 komfortzoner, så du kan få den bedst mulige søvn og passe godt på din krop. Det er dansk design og produkt, og så sikrer den, du kan sove ergonomisk korrekt.
Hvilken størrelse har kontinentalsenge?
Du kan få kontinentalsenge i flere størrelser, men ofte finder du dem som 180×200 – det, man i daglig tale også vil kalde en dobbeltseng. Det er ofte muligt at få dem mindre eller større, hvis du har behov for det.
Hvilken seng er den bedste for kroppen?
Den bedste seng til din krop kan godt variere fra andres, men en seng med korrekt hård- eller blødhed er bedst. Det er også rigtig godt, hvis den kan være ergonomisk – det er nemlig sundt for din krop. Prøv altid sengen fysisk, før du køber.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Royal Kontinental (140x200cm)

Athena Kontinental (180x200cm)

Emma Seng

Nocturne Silver (140x200cm)

Budget Kontinentalseng (160x200cm)

Tonder Lux (140x200cm

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme