Luftrenser test-guide – Gør dit hjem sundere med en luftrenser

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

ANNONCER

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Luftrenser test-guide – Gør dit hjem sundere med en luftrenser

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Luftrensere kan spille en vigtig rolle i at forbedre luftkvaliteten, uanset om det drejer sig om at bekæmpe allergener, fjerne ubehagelige lugte, eller rense luften i et rygerhjem. Med et hav af produkter og funktioner at vælge imellem, kan det dog være svært at finde det rigtige produkt, der passer til dine behov.

Denne artikel er designet til at hjælpe dig med netop dette. Selvom vi ikke selv tester produkterne, har vi sammenlignet og analyseret flere eksterne testresultater for at give dig en detaljeret og pålidelig oversigt over de bedste luftrensere på markedet. Vi har inddraget alt fra luftrensere, der konsekvent har vist sig som ‘bedst i test’, til de bedste luftrensere til rygerhjem.

Vores favorit luftrensere

Godt valg til mellemstore rum

Renereluft Mellemstørrelse Luftrenser

Gå til bedste pris Læs mere
Godt valg til større værelser

COWAY AP-1008CH

Gå til bedste pris Læs mere
Godt valg til soveværelset

Beurer LR 210

Gå til bedste pris Læs mere
Dyson Pure Cool Tower
Lager
Premium valg

Dyson Pure Cool Tower

Gå til bedste pris
2.761 Kr. hos Skousen
Læs mere
Lager
Philips Series 1000i
Lager

Philips Series 1000i

Gå til bedste pris
2.499 Kr. hos El-Salg
Læs mere
Lager
ELECTROLUX Pure A9 PA91-604GY
Lager

ELECTROLUX Pure A9 PA91-604GY

Gå til bedste pris
3.059 Kr. hos whiteaway
Læs mere
Lager
WOOD’S TALL150
Lager

WOOD’S TALL150

Gå til bedste pris
3.167 Kr. hos Elvvs.dk
Læs mere
Lager
Dyson Pure Cool Me
Ukendt Lager

Dyson Pure Cool Me

Gå til bedste pris
2.999 Kr. hos Inphone.dk
Læs mere
Ukendt Lager
Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro
Ukendt Lager
Godt luftrenser

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro

Gå til bedste pris
1.859 Kr. hos MaxGaming DK
Læs mere
Ukendt Lager
Beurer LW 220 luftvasker
Lager

Beurer LW 220 luftvasker

Gå til bedste pris
2.498 Kr. hos Apuls.dk
Læs mere
Lager

Seneste ændring:

Vi har rykket Beurer LR 200 til sektionen med tidligere anmeldte produkter, da vi ikke længere kunne finde det på lager ved nogen forhandlere.

Tidligere ændringer:

14. september 2022

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 10 bedste luftrenser i test-guiden 2024:

Se resten nedenfor

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Godt valg til mellemstore rum test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Renereluft Mellemstørrelse Luftrenser - med et avanceret filtreringssystem

Renerelufts nye luftrenser i en mellemstørrelse er designet til områder på op til 20 kvadratmeter, herunder soveværelser, stuer eller kontormiljøer. Luftrenseren hjælper med at fjerne urenheder som støv, røg og allergener, hvilket i vores optik er godt for dig, der kæmper med astma eller som døjer med allergier.

Renereluft Mellemstørrelse Luftrenser
Godt valg til mellemstore rum

Dagens bedste priser og tilbud på Renereluft Mellemstørrelse Luftrenser:

 • Dobbelt strømforsyning
 • Indikator for luftkvalitet
 • Indbygget HEPA- og aktivt kul-filter

Anmeldelse: Produktanalyse af Renereluft Mellemstørrelse Luftrenser

SPECIFIKATIONER

 • Anbefalet rumstørrelse: 20 m²
 • Dimensioner: 160 x 268 x 160 mm
 • HEPA-filter
 • Luftgennemstrømning: ?
 • Effekt: 37 W

3-niveau indikator

Vi synes en af de bedste funktioner i Renereluft Luftrenser er ‘luftkvalitetsindikatoren’, som viser 3 farvekodede niveauer, så du nemt kan se, hvordan luftkvaliteten er. Et rødt display advarer om, at der er dårlig luftkvalitet, gult antyder til et “okay” niveau, mens grønt selvfølgelig betyder, at der er en god luftkvalitet. Vi synes, at det er en super nem og brugervenlig tilgang, så du nemt kan vurdere, om du skal finjustere intensiteten, så den passer til dine behov. En ekstra fordel er, at luftrenseren kan fungere ved hjælp af enten en stikkontakt eller et batteri, så du nemt kan have den stående, hvor du har lyst – plus, så følger der et USB-kabel med i pakken – så mangler du vist heller ikke noget.

Indbyggede filtre

Ud over de mange strømløsninger har luftrenseren også et robust HEPA- og aktivt kulfiltersystem, der fjerner op til 99% af forureninger som pollen, støv, sporer og skæl fra kæledyr, hvilket gør den til et oplagt valg til dig, som er allergier. Det aktive kulfilter reducerer samtidig også lugt fra madlavning eller kæledyr, og hvad man ellers gerne vil være fri for. Renereluft Mellemstørrelse adskiller sig fra de andre luftrensere ved at være mekanisk, hvilket sørger for, at den ikke producerer ozon under sin proces.

Pro tip: For at maksimere effektiviteten af din luftrenser er det vigtigt at overveje placeringen. Sørg altid for, at renseren er placeret i en rimelig afstand fra vægge eller møbler, og undgå gerne at placere den i hjørner eller bag store genstande, da det kan hæmme luftstrømmen og dermed mindske ydeevnen. For at opnå de bedste resultater skal du placere luftrenseren i et rum, hvor du bruger meget tid – det kunne f.eks. være dit soveværelse eller din stue.

Hvad siger brugerne om Renereluft Mellemstørrelse Luftrenser?

Renereluft har fået en god bedømmelse på 4,5/5 stjerner på Trustpilot.com. Vi ser flere gange, at brugerne udtrykker stor tilfredshed med deres produkter, og roser bl.a. deres hurtige og effektive levering. I en 5 stjernet anmeldelse nævnte en bruger specifikt, at luftrenseren tydeligt havde forbedret deres indeklima. Derudover fremhævede brugeren, hvor effektiv luftrenseren er til at reducere lugte, og hvor meget den faktisk har gjort i allergisæsonen ved at fjerne pollen.

Mere om Renereluft Mellemstørrelse Luftrenser

SPECIFIKATIONER

 • Anbefalet rumstørrelse: 20 m²
 • Dimensioner: 160 x 268 x 160 mm
 • HEPA-filter
 • Luftgennemstrømning: ?
 • Effekt: 37 W

ForbrugerTest's vurdering

Efter vores vurdering skiller Renerelufts luftrenser sig ud som en god mulighed for dig, der ønsker at forbedre luftkvaliteten i deres små og mellemstore rum. En af luftrenserens bedste funktioner er den integrerede luftkvalitetsindikator, som tydeligt viser, hvordan kvaliteten, uden at efterlade nogle former for tvivl. Samtidig fjerner HEPA-filteret og det aktive kulfilter effektivt uønskede partikler og ubehagelige lugte, alt imens det mekaniske design af renseren sikrer, at der ikke udledes ozon under dens proces. Så alt i alt mener vi, at Renereluft tilbyder en rigtig god luftrenser, som egner sig godt til mellemstore rum, og især hvis du døjer med allergi eller andet.

Så alt i alt mener vi, at Renereluft tilbyder en rigtig god luftrenser, som egner sig godt til mellemstore rum, og især hvis du døjer med allergi eller andet.

Fordele og ulemper ved Renereluft Mellemstørrelse Luftrenser

Fordele

 • Kompakt
 • Effektiv støv- og pollenfjerner
 • Fjerner op til 99 % af pollen, støv og andre partikler
 • Praktisk dækning på 20 m2

Ulemper

 • Nogle brugere kan opleve, at den larmer lidt
Godt valg til større værelser test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

COWAY AP-1008CH - Populær hos forbrugerne

 • 4,8/5 stjerner på Google Shopping

Luftrensningsanlægget fra COWAY er det rette produkt for dig, der har brug for at kunne skabe forbedret indeklima flere forskellige steder i hjemmet. Det er et stabilt, effektivt og højtydende anlæg, der er beregnet til at fungere i rum på op til 73 m². Det anmeldes med 4,7/5 stjerner af kunderne hos Skousen.dk.

 

COWAY AP-1008CH
Godt valg til større værelser

Dagens bedste priser og tilbud på COWAY AP-1008CH:

 • Effektiv til at fjerne vira
 • Kompakt og praktisk design
 • Egnet til større rum

Mere om COWAY AP-1008CH

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 35 x 64 x 19 cm
 • Effekt: 47 W
 • Anbefalet rumstørrelse: 73 m²
 • Luftgennemstrømning: 350 m3/h
 • Filter: HEPA filter (medfølger)
 • Støjsvag: Ja

AP-1008CH er udstyret med alle de funktioner og egenskaber, som du kommer til at sætte pris på både nu og i fremtiden. Apparatet kan fjerne både vira, bakterier, støv og pollen, og det kan samtidig eliminere dårlige lugte.

Du kan nemt og enkelt flytte rundt på anlægget efter behov. Det måler 64,5cm i højden og er fremstillet i kompakt og smalt design, så det ikke står i vejen for husstandens medlemmer. Det stilrene og hvide anlæg er støjsvagt med et maks. lydniveau på 48dB.

Der medfølger et HEPA luftfilter med en forventet levetid på omkring 4.000 timer. 

Fordele og ulemper ved COWAY AP-1008CH

Fordele

 • Kraftfuld luftrensning til store rum
 • Højt vurderet af forbrugerne (4,8/5 stjerner på Google Shopping)
 • Effektiv fjernelse af vira, bakterier, støv og pollen
 • Kompakt og stilfuldt design, der passer godt ind i ethvert hjem
 • Let at flytte rundt på og justere efter behov

Ulemper

 • Begrænset bærbarhed på grund af størrelsen
 • Relativt højt energiforbrug
 • Kan være støjende ved maksimal luftstrøm

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om COWAY AP-1008CH
Godt valg til soveværelset test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Beurer LR 210

 • 4,6/5 stjerner på Google Shopping
 • 4,3/5 stjerner på Amazon

Det er ikke nødvendigt at købe et af de dyreste produkter på markedet for at få en smart og effektiv luftrenser.

Er du træt af et indelukket klima i soveværelset, er LR 210 den rette løsning for dig. Det lille apparat er iblandt de mindste modeller på markedet. Den har et effektivt filtersystem, der kan rense luft for partikler og skadelige luftarter, så du i fremtiden kan komme til at sove i et sundt og hygiejnisk miljø.

Beurer LR 210
Godt valg til soveværelset

Dagens bedste priser og tilbud på Beurer LR 210:

 • Effektivt tre-lags filtersystem
 • Super-let nattilstand
 • Kan bruges i flere rum

Mere om Beurer LR 210

SPECIFIKATIONER

 • Luftgennemstrømning: 100 m³/h
 • Dimensioner: 27,3 x 30 x 17,5 cm
 • Effekt: 60 W
 • Anbefalet rumstørrelse: 26 m²
 • Filter: Filtrerer op til 99,5% af alle partikler
 • Nattilstand: Ja

Når du vil have et lille anlæg til at rense luften i soveværelset eller på kontoret, skal du forholde dig til egenskaberne i forhold til filtrering. Vi har forskellige behov, når det kommer til luftrensere. Det er særligt antal m², du skal være opmærksom på.

Til dig der er på udkig efter et luftrensningsanlæg til de små rum, kan Beurers maskine opfylde alle dine behov og ønsker.

Modellen er god til soveværelset som følge af sin støjsvage funktion. Den kan knap høres, og du får bedre søvnkvalitet ved at sove i frisk og sund luft.

Der er et moderne 3-lagsfilter i maskinen. Du får derudover 3 års garanti. Der er både timer-funktion samt auto-sluk, så du ikke skal bekymre dig om at tænde og slukke for renseren hver morgen og aften.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Beurer LR 210
Premium valg test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Denne Dyson luftrenser hører til de eksklusive udgaver på det danske marked. Den er lavet i et smalt og minimalistisk design, som du kan have stående frit i hjemmet, hvor der er mest behov for at rense luften.

Vil du have et luftrensningsanlæg, der skal bringe glæde og ren luft i mange år frem, skal du investere i en kvalitetsmodel. Denne Dyson udgave er lavet med den nyeste teknik på området, som gør apparatet mere effektivt end mange af de andre luftrensningsanlæg i denne artikel.

Dyson Pure Cool Tower
Premium valg

Dagens bedste priser og tilbud på Dyson Pure Cool Tower:

 • Komplet løsning
 • Beregnet til mindre rum
 • God at bruge om natten

Mere om Dyson Pure Cool Tower

SPECIFIKATIONER

 • Nattilstand: Ja
 • Filter: Højkvalitetsfilter
 • Kompatibel: med Dyson Link app
 • Egnet til: Kan bruges som kølende klimaanlæg i sommerperioden
 • Luftgennemstrømning: 1490 m³/h
 • Anbefalet rumstørrelse: ?
 • Effekt: 56 W

Dyson Pure Cool Tower er udstyret med Air Multiplier™-teknologi og er det rette valg for dig, der har brug for at få renset luft derhjemme både dag og nat.

Du behøver ikke være hjemme for at betjene dit Dyson produkt. Når du har downloadet Dyson Link appen, kan du kontrollere og fjernstyre luftrenseren på afstand.

Når det er ekstra varmt i sommerhalvåret, kan du sætter Dyson Pure Cool Tower til at fungere som klimaanlæg.

Ved at aktivere natfunktionen kommer Dyson til at arbejde støjsvagt, så du ikke får forstyrret din nattesøvn. Der er 360° Glass HEPA filter i Dyson Pure Cool Tower, der sørger for at fjerne selv de allermindste luftpartikler fra naturen eller husdyr.

Luftrensningsanlægget leveres med både fjernbetjening, filter, strømkabel og brugsvejledning.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Dyson Pure Cool Tower

Philips Series 1000i - Lille og praktisk luftrenser

 • 4,5/5 stjerner på Google Shopping

For mange mennesker har designet af maskiner til luftrensning stor betydning. Det gælder ikke mindst for dig, der bor i en lejlighed eller et hus med begrænset plads. 

Philips Series 1000i er en smart og lille luftrenser med den nyeste teknologi.

 

Dagens bedste priser og tilbud på Philips Series 1000i:

 • Mobilt design
 • Kan tages med i sommerhus
 • Brugervenlig

Mere om Philips Series 1000i

SPECIFIKATIONER

 • Luftgennemstrømning: 300 m3/h
 • Dimensioner: 32,5 x 54,3 cm
 • Anbefalet rumstørrelse: 63 m²
 • Filter: HEPA
 • Lydniveau: 62 dB

Når det kommer til at vælge den bedste luftrenser, er der flere forhold, som gør sig gældende. Størrelsen af maskinen hænger ikke nødvendigvis sammen med, hvor mange m² apparatet er i stand til at rense luften i. 

1000i er det rette valg for dig, der vil have én af de mest kompakte maskiner til luftrensning på markedet. Du kommer hverken til at gå ned på funktioner eller egenskaber, når du vælger luftrenseren fra Philips. Den er designet til at fungere i rum på op til 63 m², og den er udstyret med det anerkendte HEPA filter. 

Den lille størrelse har ikke kun stor betydning for indretningen af dit hjem. Det har også en praktisk værdi, når det kommer til at rense luften forskellige steder . 1000i vejer kun 5,2kg, så du uden problemer kan flytte rundt på den i hjemmet.

Fordele og ulemper ved Philips Series 1000i

Fordele

 • Kompakt størrelse, der gør den nem at placere
 • Effektiv luftrensning til større rum på op til 63 m²
 • Har et HEPA-filter for fremragende filtrering
 • Letvægtsdesign, der gør den nem at tage med
 • Støjsvag drift med et støjniveau på 62 dB

Ulemper

 • Luftrenser er det begrænsede dækningsområde
 • Højere støjniveau
 • Relativ høj pris for Philips Series 1000i luftrenser

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Philips Series 1000i

ELECTROLUX Pure A9 PA91-604GY - Trådløs luftrenser med automatisk tilpasning

 • Topscorer hos PriceRunner med en bedømmelse på 4,5/5
 • 4,4/5 stjerner på Google Shopping
 • 4,4/5 stjerner på Amazon

ELECTROLUX Pure er skabt til dig, der vil have et minimum af besvær med at styre og installere din luftrenser. Som noget unikt er produktet i stand til automatisk at tilpasse sig omgivelserne og kode sig selv til at rense luft, som modsvarer behovene. 

Det smarte produkt kåres med 3/5 stjerner af kunderne hos Skousen.dk. 

Er der brug for at rense en stor mængde luft i hjemmet, skal du primært forholde dig til kapaciteten på dit luftrensningsanlæg. Electrolux’ model er fremstillet i et trådløst design, så du slipper for generende ledninger, og det er lavet i et look, der får det til at se ud som en højtaler.

Dagens bedste priser og tilbud på ELECTROLUX Pure A9 PA91-604GY:

Mere om ELECTROLUX Pure A9 PA91-604GY

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 72,5 x 31,5 x 31,5 cm
 • Luftgennemstrømning: 620 m3/h
 • Anbefalet rumstørrelse: 52 m²
 • Anvendelsesområder: Op til knap 130 m²
 • Filter: Luftfilter medfølger
 • Lydniveau: Maksimum lydniveau på 49 dB
 • Kompatibel: med Pure A9 appen

For de fleste mennesker er det ikke kun ydeevne, luftrensningskapacitet og type af rensningsfilter, der har betydning, når det bedste apparat til luftrensning skal købes. Designet af og looket på maskinen har også betydning, da det skal være muligt at have tilbehøret stående fremme i stuen, på kontoret eller på et værelse. 

Modellen er det mest elegante apparat, du kan vælge. Den ligner en højtaler, og den vil indgå perfekt i både den traditionelle og den moderne indretningsstil.

Det er langt fra kun i forhold til design, at Electrolux produktet har værdi. Som noget særligt er det i stand til selv at analysere kvaliteten af luften i et rum. Det betyder, at du slipper for at skulle forholde dig til behovet for at ændre program og luftgennemstrømning. 

Det velfungerende og effektive apparat kan rense luften i større rum på op til 129 m². Det er væsentlig mere end mange af de andre luftrensere.  

Derhjemme kommer du knap til at bemærke, at Pure A9 er i gang. Den er støjsvag, og som følge af det stilfulde design vil ingen af dine gæster tænke over dens funktion. 

Derudover kan du ved at downloade den tilhørende app altid følge med i luftkvaliteten via de løbende opdateringer. 

Fordele og ulemper ved ELECTROLUX Pure A9 PA91-604GY

Fordele

 • Automatisk luftjustering
 • Trådløst design til problemfri installation
 • Stilfuldt og slankt udseende, der ligner en højttaler
 • Ubesværet betjening med selvanalyse af luftkvaliteten
 • Ideel til større rum på op til 129 m²

Ulemper

 • Begrænset dækningsområde
 • Højt støjniveau
 • Relativt store fysiske dimensioner

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om ELECTROLUX Pure A9 PA91-604GY

WOOD’S TALL150 - Væghængt luftrenser

Bor du i en lille lejlighed, eller er der begrænset med plads i stuen eller på værelset? Til dig der vil optimere pladsen i hjemmet og samtidig nyde godt af frisk og ren luft, er en vægophængt luftrensningsmaskine at foretrække. 

TALL150 er fremstillet med et minimalistisk og stilrent design. Om du vælger at hænge apparatet op, eller om det skal befinde sig på gulvet, er op til dig. 

Dagens bedste priser og tilbud på WOOD’S TALL150:

 • Budgetvenlig
 • Godt førstegangsvalg
 • Pladsoptimerende design

Mere om WOOD’S TALL150

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 18 W
 • Luftgennemstrømning: 150 m3/h
 • Anbefalet rumstørrelse: 32 m²
 • Medfølger: Beslag til vægophæng
 • Lydniveau: 25 dB

Den funktionelle og pladsbesparende maskine er perfekt til kontoret eller værelset og er programmeret til at kunne rense luften på et areal, der svarer til 20 m².

Den har en ekstra, støjsvag funktion, så du uden problemer kan have maskinen kørende hele natten uden at blive generet af en baggrundssummen. 

Der kan være forskellige årsager til at købe en moderne luftrenser til hjemmet. Det kan være for at skabe et sundere klima i soveværelset, for at komme af med dårlig lugt, eller det kan være for at minimere risikoen for at udvikle allergi. 

Modellen kan være det førstegangsvalg for dig, der vil erfare, hvordan rensning af luft kan skabe en positiv forskel i din hverdag. 

Fordele og ulemper ved WOOD’S TALL150

Fordele

 • Stilfuldt og minimalistisk design
 • Kan monteres på væggen eller stilles på gulvet
 • Støjsvag drift til uforstyrret brug
 • Renser effektivt luften i et område på op til 20 m²
 • Hjælper med at skabe et sundere indeklima og reducere risikoen for allergi

Ulemper

 • Begrænset dækningsområde
 • Ingen ekstra funktioner eller indstillinger
 • Fjerner muligvis ikke stærke lugte effektivt

Dyson Pure Cool Me - Moderne og smart design

Der er ingen grund til at gemme din luftrenser væk derhjemme. Vælger du Dyson Pure Cool Me, får du én af de mest elegante og stilfulde maskiner, der vil komplimentere den moderne indretningsstil. 

Produktet anmeldes med 4,4/5 stjerner af mere end 1.600 kunder hos Google Shopping.  

Den luftrensende ventilator fra Dyson er designet i et unikt look i hvid og sølv. Det er den mindste luftrenser, du kan vælge, da den kun måler 40cm i højden. 

Hvor du ønsker at have Dyson Pure Cool Me stående, er helt op til dig.

Dagens bedste priser og tilbud på Dyson Pure Cool Me:

 • Innovativt design
 • Brugervenlig
 • Højtydende

Mere om Dyson Pure Cool Me

SPECIFIKATIONER

 • Hastighedsindstillinger: 10 hastighedsindstillinger
 • Model: Lille og kompakt model
 • Design: Innovativ funktion med kuppel
 • Rækkevidde: 70graders rækkevidde
 • Filter: HEPA filter

Stiller du krav om fleksibilitet, effektivitet, god pris og produktgaranti, når du køber anlæg til rensning af luften derhjemme, er det Pure Cool Me, du skal vælge. 

Den smarte, lille og højtydende maskine er som skabt til den moderne forbruger. Med de 10 præindstillede programmer kan du selv vælge, hvordan Pure Cool Me skal arbejde.

Dét, der særligt får Dyson luftrenseren til at skille sig ud, er dens kuppeldesign. Mekanismen i toppen af maskinen sørger for, at du hele tiden kan styre den friske og rene luft derhen, hvor der er brug for den. 

Du kan uden gener have Dyson Pure Cool Me kørende om natten. Den er støjsvag, og den vil hjælpe dig med at sove bedre, når du fremover kan komme til at hvile i et sundt og hygiejnisk miljø. 

Pure Cool Me kan fjerne op til 99,9% af alle partikler og gasser fra luften i hjemmet. 

Fordele og ulemper ved Dyson Pure Cool Me

Fordele

 • Stilfuldt og moderne design
 • Kompakt og pladsbesparende
 • 10 forudindstillede programmer til brugertilpasset brug
 • Effektiv til at fjerne op til 99,9 % af partikler og gasser for renere luft
 • Støjsvag drift for uforstyrret søvn

Ulemper

 • Begrænsede farvemuligheder
 • Lille dækningsområde
 • Højere pris

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Dyson Pure Cool Me
Godt luftrenser test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro - Billig luftrenser med fjernstyring

Når du vil have et højkvalitetsprodukt til rensning af luften i boligen, er det en god idé at tage afsæt i kundeanmeldelser. Beskrivelser og vurderinger fra andre kunder er iblandt den mest pålidelige data, du kan bruge.  

Du får mest ud af din luftrenser til støv, mikropartikler og dårlig lugt, når du vælger en model, der kan bruges i forskellige rum i hjemmet. Denne Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro er beregnet til at blive brugt i rum på op til 60m2. Det gør apparatet anvendeligt i stort set ethvert rum i boligen.

Renseren bruger Xiaomis højeffektive filter.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro
Godt luftrenser

Dagens bedste priser og tilbud på Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro:

 • Højkvalitetsfilter
 • Digital
 • God til store rum

Mere om Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro

SPECIFIKATIONER

 • Design: Praktisk LED-lysindikatorer på designet
 • Filter: Xiaomis højeffektive filter
 • Vægt: 6,8 kg
 • Pris: God pris
 • Luftgennemstrømning: 500 m3/h
 • Anbefalet rumstørrelse: 60 m2
 • Effekt: 50 W

Xiaomi apparatet kan være det rette produkt for dig, der vil have en enkel og brugervenlig luftrenser. Produktet er udstyret med simple funktioner, så du både derhjemme og på farten kan styre og regulere luftkvaliteten.

Der er monteret LED-lys på fronten af Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro, så du nemt at kontrollere både luftfugtighed og temperatur.

Det kan blive en stor hjælp for dig fremover at regulere, hvordan din luftrenser skal arbejde, når du ikke er hjemme. Dette kan du komme til, når du vælger de fjernstyrede udgaver, der kan kobles op til en app.

Xiaomi SmartMi Air Purifier 4 Pro er kompatibel med Mi Home appen, som kan downloades til både mobil og tablet.

Beurer LW 220 luftvasker - Luftrenser med vanddamp

Det er ikke kun kvaliteten af luften i hjemmet, der har indflydelse på din sundhed. Det handler også om, hvordan luftfugtigheden er. Beurers produkt er i stand til både at rense luften samt regulere fugten, så du får det bedste indeklima.

Dagens bedste priser og tilbud på Beurer LW 220 luftvasker:

 • Kan tilføre fugt
 • Mobilt design
 • God pris

Mere om Beurer LW 220 luftvasker

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 30 x 34 x 30 cm
 • Renser: For støv, pollen, dyrehår og dårlig lugt
 • Anbefalet rumstørrelse: Op til 40 m²
 • Kapacitet: 7,25 L vand i tanken

Når luften renses, kan det betyde, at der fjernes den fugtighed i indeklimaet, som egentlig bør være til stede. LW 220 er skabt til at suge den tørre og beskidte luft ind, rense den og sende frisk luft ud igen. Temperaturen forbliver den samme. Det er kun rensningen og forbedringen af luftfugtigheden, maskinen tager sig af. 

Filtret i Beurer LW 220 kan rense både mikropartikler og bakterier. Uanset om du generes af dyrehår, dårlig lugt eller støv, kan apparatet forbedre dit indeklima både i stuen, på kontoret eller på værelset. 

Fordele og ulemper ved Beurer LW 220 luftvasker

Fordele

 • Effektiv luftrensning og fugtighedsregulering
 • Fjerner mikropartikler og bakterier for renere indendørs luft
 • Velegnet til forskellige rumstørrelser op til 40 m²
 • Det mobile design gør det nemt at placere den overalt i hjemmet
 • Vandtank med stor kapacitet til kontinuerlig drift

Ulemper

 • Begrænset fugtproduktion
 • Højt vandforbrug
 • Støjende drift

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Beurer LW 220 luftvasker

Testkilder

I deres vejledning til køb af maskiner og apparater til luftrensning er der blandt andet lagt vægt på følgende egenskaber og specifikationer:

 • Godkendelser og certificeringer 
 • Mulighed for tilkøb af kulfiltre (til yderligere rensning i forhold til mikrobakterier og vira)
 • Støjniveau (dB) og funktionsområde (m²)
 • Pris i forhold til egenskaber 
 • Design og fleksibilitet 

Hvilken model til luftrensning, du skal vælge, afhænger blandt andet af, hvad maskinen skal rense. Der er forskel på, om det er en luftrenser til skimmelsvamp, dyrehår, pollen eller mikroorganismer. 

Hvordan udvælges produkterne i artiklen?

Produkterne i vores artikel er udvalgt i forhold til deres funktioner, kvaliteter og designs. Flere af dem har godkendelser og certificeringer, der er en hjælp for dig som forbruger, når du vil have mest værdi for pengene. 

Uanset hvad dine ønsker, krav og behov er, er det en fordel for dig i din beslutningsproces, at du læser en luftrenser oversigt. Med den får du anledning til at sammenligne forskellige produkter, der gør det lettere for dig at udpege de maskiner, der lever op til dine krav. 

Hvad skal jeg overveje, når jeg køber en ny luftrenser?

Køb af luftrenser er en vigtig beslutning, som du skal tage dig tid omkring. Du skal primært tage udgangspunkt i følgende overvejelser, når en luftrenser skal vælges:

 • Hvor stort et areal skal maskinen kunne fungere på (m²)
 • Skal det være muligt at tilkøbe kulfilter, så maskinen også kan fjerne mikroorganismer og virus?
 • Skal maskinen kun rense luften, eller skal den også tilføre fugt?
 • Hvor stor må maskinen være?
 • Er der brug for en væghængt model, der kan optimere pladsen derhjemme?
 • Hvad må maskinen koste?
 • Skal maskinen kunne fjernstyres via en app?

Der er både tekniske, praktiske og økonomiske overvejelser, du skal gøre dig, før du bliver i stand til at udpege den bedste maskine til luftrensning. 

Der findes flere 2-i-1 modeller på markedet, der kombinerer luftfugter- og renser. De kan være for dig, der tidligere har haft en luftrenser derhjemme, og som har været generet af, at den naturlige luftfugtighed nedsættes, når luften filtreres. 

Én af de vigtigste overvejelser handler om areal. Har du store rum på over 50 m², skal du nøje udvælge de maskiner, som er beregnet til at rense luften af rum på den størrelse. Der er ikke meget ved at have valgt en budgetvenlig maskine, hvis den ikke kan rense optimalt i de store rum i hjemmet. 

Du kan købe luftrensere fra cirka 1.000 kroner og op til 5.000 kroner. Prisen afhænger af hvilket filter, maskinen bruger, hvor mange m², den er beregnet til samt hvilke supplerende egenskaber, den er udstyret med. 

Det er en fordel at vælge de mest moderne maskiner til rensning af luft, som kan kobles op på en app. Med dem kan du fjernstyre apparatet derhjemme, så du kan komme hjem til sund og frisk luft i boligen. 

Hovedparten af alle maskiner er fremstillet i gulvdesigns. Når du vil optimere pladsen derhjemme, skal du gå efter de maskiner, som er beregnet til vægophæng. 

Ovenstående afsnit er skrevet med hjælp fra følgende kilder: 

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Ekspert- og testkilder

Kundeanmeldelser

Trustpilot.com

Trustpilot.com er en bredt anerkendt anmeldelsesplatform, der gør det lettere for kunder at dele deres feedback og vurderinger vedrørende virksomheder, produkter eller tjenester. Det fungerer som en værdifuld ressource for personer, der søger pålidelig og gennemsigtig information til at træffe velinformerede beslutninger om deres shoppingvalg. Ved at tilbyde en platform, hvor kunderne kan udtrykke deres erfaringer og meninger, sigter Trustpilot.com mod at give forbrugerne en omfattende forståelse af forskellige virksomheder. Dette gør det muligt for potentielle kunder at træffe informerede beslutninger baseret på den delte feedback og de vurderinger, der er tilgængelige på platformen.

Du kan læse brugeranmeldelser af Renereluft her.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme