Mobilholdere: De 2 bedste mobilholdere til cyklen

Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugertest er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

featured image

Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Bemærk, artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Mange kan have svært ved at lægge telefonen fra sig, fordi vi i dag bruger dem til så mange forskellige ting i hverdagen. Der er dog situationer, hvor vi af forskellige årsager ikke skal sidde med telefonen i hånden. Det gælder eksempelvis, når vi færdes i trafikken, hvad enten det er på cykel, eller når du kører bil. 

Hvis du allerede har været på udkig efter en mobilholder til din cykel, har du måske opdaget, at det kan være en smule svært at få et overblik over de forskellige produkter. Heldigvis er du kommet til det rette sted. I vores artikel har vi samlet de bedste modeller, så du ikke skal bruge mere tid på at undersøge markedet.

Produkt
SP Connect – Bike Bundle II
Quad Lock Bike Kit
Pris 429,00 kr. 525,00 kr.
Vurdering
Kompatibel Til iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max og iPhone 8, 7, 6 og 6s
Udviklet til iPhone X og iPhone XS
Se mere Se mere
Bedste valg til iPhone

SP Connect – Bike Bundle II

 • 4,6/5 stjerner på Amazon
 • 4,6/5 stjerner på Google Shopping

I en test lavet af elektrobike-online.com fremgår det, at SP Connect mobilholderen både er praktisk, funktionel og diskret i designet. Dertil kan modellen fra holde til lidt af hvert, så du ikke behøver bekymre dig om at skulle skifte den ud foreløbigt.

SP Connect – Bike Bundle II
Bedste valg til iPhone
 • Vejrbestandig
 • Universel montering på styret
 • Sikker lås ved 90° rotation

Mere om SP Connect – Bike Bundle II

SPECIFIKATIONER

 • Kompatibel: Til iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max og iPhone 8, 7, 6 og 6s
 • Farve: Sort

Med mobilholderen får du et smart monteringssystem til cyklen, der er specialudviklet til iPhones og findes i flere forskellige størrelser. Du har derfor mulighed for at vælge den model, der passer bedst til dig og din telefon. Med i købet får du en adapter, et almindeligt cover og et vandtæt cover med i prisen. 

Bedste premium valg

Quad Lock Bike Kit

 • 4,6/5 stjerner på Google Shopping
 • 4,8/5 stjerner på Amazon

Quad Lock Bike Kit er blevet testet af mtbx.dk, der fastslår, at både funktionalitet og design er i top. Modellen er ikke blandt de billigste på markedet, men hvis du vil have en mobilholder til din cykel, du kan bruge mange år frem, er det et godt bud. 

Quad Lock Bike Kit
Bedste premium valg
 • Stødsikkert TPU-materiale
 • Komplet kant-til-kant beskyttelse
 • Holdbar og robust

Mere om Quad Lock Bike Kit

SPECIFIKATIONER

 • Inkl.: Pakke med iPhone-holder, iPhone-poncho og monteringssæt
 • Kompatibel: Udviklet til iPhone X og iPhone XS

Quad Lock passer til iPhone X og iPhone XS og har en stærk og sikker montering, der både er skånsom over for din telefon og cykel.
Udover selve holderen får du også et monteringssæt og en iPhone-poncho, som beskytter din telefon, når du kører i uvejr. 

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Hvilken mobilholder skal jeg vælge til min cykel?

Før du endeligt beslutter dig for en mobilholder til din cykel, skal du først sørge for, at din smartphone passer til modellen. Du kan også overveje, om du har brug for en vandtæt model, eller om du kan nøjes med én, som ikke kan bruges i regnvejr. 

Vi er alle forskellige, og den perfekte mobilholder afhænger i høj grad af dine behov. Vælger du én af modellerne i vores guide, kan du dog være sikker på at få en holder i god kvalitet, der både har høj funktionalitet og brugervenlighed.

Mobiltelefoner i trafikken – sådan er reglerne

Ifølge færdselsloven må førere af køretøjer ikke benyttes sig af håndholdte mobiltelefoner – uanset om føreren kører i bil, på knallert, på cykel eller noget helt fjerde. Mange trafikanter har desværre en tendens til at ignorere reglen, og flere og flere trafikuheld skyldes, at én af de involverede ikke har kunnet holde fokus på vejen. Heldigvis findes der en løsning på problemet. 

Loven tillader nemlig, at du benytter din telefon på farten, så længe du ikke holder den op til øret, mens du kører. Det betyder, at du i en bil for eksempel kan benytte dig af køretøjets eget højtalersystem eller en ekstern højtaler. Er du cyklist, kan du vælge at bruge høretelefoner. Så længe telefonen ikke kommer op af lommen, følger du reglerne korrekt. Det er både uforsvarligt over for dig selv og dine medtrafikanter, hvis ikke reglerne overholdes.

Derfor skal du have en mobilholder til din cykel

Udover at hjælpe dig med at holde øjnene på trafikken kan en mobilholder til din cykel også gøre turen markant sjovere. Du kan med god samvittighed streame musik eller podcasts, og de fleste telefoner har i dag også en lang række nye funktioner, du kan nyde godt af, mens du er på farten. For eksempel tillader visse apps dig at vælge rute på GPS’en alt efter, om du har lyst til en scenisk og smuk tur eller en hurtig genvej.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Elektrobike-online.com

Elektrobike-online har fokus på mere end bare cykler. Du kan læse om en bred vifte af forskellige sportsgrene. Hjemmesiden deler artikler om cykler og sport, anmeldelser af relevant udstyr og tips og tricks til en sund og aktiv livsstil.

Elektrobike-online har lavet en test af SP Connect. De er særligt imponerede over mobilholderens stangmonteringsfæst, som de anser som diskret og effektiv. Mobilholderen sidder sikkert på også mere ujævnt underlag, og Elektrobike-online synes generelt, det er en praktisk tilføjelse til cyklen.

Anmeldelsen er udført den: 15. oktober 2019
Du kan se anmeldelsen her

Mtbx.dk

Mtbx.dk er et gratis onlinemagasin med fokus på mountainbikes. Siden er drevet af frivillige skribenter, der alle elsker at cykle og særligt mountainbikes. Deres redaktion skriver både nyheder, anmeldelser, guides og om events.

Mtbx.dk har testet mobilholderen Quad Lock. De roser cykelmobilholderen og giver den en testscore på 9 ud af 10. I opdelte karakterer har de givet funktionalitet og design 10/10, men værdi til prisen ligger dog til 7/10. De anbefaler Quad Lock til dem, der cykler meget og ofte gør brug af telefonen.

Anmeldelsen er udført den: 20. februar 2019
Du kan se anmeldelsen her

Cykelpartner.dk

Cykelpartner.dk har siden den 1. marts 2021 været ejet af DCCP Group A/S. Der er fokus på cykler, funktionalitet og udstyr. Siden har været aktiv med nethandel siden 2005 og har mange års erfaring bag sig.

På Cykelpartner.dk har kunderne givet Kickfix mobilholder til smartphone en gennemsnitlig score på 4 ud af 5 stjerner. Anmeldelserne er overvejende positive, især prisen taget i betragtning. Ud af anmeldelserne er over halvdelen på 5 ud af 5 stjerner, hvilket er en god indikator for, at den også fungerer for forbrugerne i praksis.

Du kan se anmeldelserne her

FAQ

Hvilken mobilholder er den bedste til cykling?
Der findes mange forskellige gode mobilholdere til cyklen, men en af de bedste er blandt andet SP Connect – Bike Bundle II . Trods den gode kvalitet er mobilholderen ret billig.
Hvordan tilslutter du din telefon til din cykel?
Du kan tilslutte din telefon til din cykel på flere forskellige måder. Vil du eksempelvis tilslutte din sundhedsapp på din telefon til cyklen, skal du blot sætte appen op på dit AppleWatch og nyde din næste cykeltur velvidende om, at du nu kan tracke alle dine sundhedsdata.
Bruger cyklister telefonholdere?
Rigtigt mange cyklister vælger at bruge telefonholdere. Grunden til det er, at du som cyklist kan have din telefon med overalt uden at skulle være bange for at tabe eller miste den. På din telefon kan du med fordel installere GPS-apps, som kan hjælpe dig.
Er det det værd at få en mobilholder til cykel?
Det er svært at vurdere, hvorvidt det er det værd at få en mobilholder til din cykel. Er du typen, der cykler meget, kan det være en god investering.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

TaoTronics mobilholder til cykel og barnevogn

Klickfix

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme