Mobilholder til cykel test – 4 bedste mobilholdere til cyklen

Mobilholder
Udgivet 10.09.2020|Senest redigeret 10.09.2020 | Denne artikel indholder reklamelinks. Læs mere her.

De fleste moderne mennesker har et mere end tæt forhold til deres mobiltelefon. Faktisk føler mange af os ganske hjælpeløse, hvis vi ikke har mobiltelefonen på os. 

Selvom det kan være svært, er der dog også visse stunder, hvor vi må give slip og lægge telefonen væk. Dette gælder for eksempel, når vi er i biografen. Det gælder, når vi bruger en aften i selskab med én, der fortjener vores fulde opmærksomhed. Sidst men ikke mindst gælder det, når vi færdes i trafikken. 

Hvis du søger en mobilholder til din cykel, oplever du måske, at det kan være en smule svært at navigere terrænet. Og så er du kommet til det helt rette sted. I denne artikel sammenligner vi tests, der er foretaget af fire forskellige modeller. Undervejs kårer vi en testvinder, en bedst til prisen og et premium valg.

Mobilholder

forbruger-test.dk

SP Connect – Bike Bundle II – Testvinder

SP Connect – Bike Bundle IITestresultat

Ifølge elektrobike-online.com er SP Connect – Bike Bundle II én af de bedste mobilholdere på markedet. Af sidens test fremgår det, at holderen både er praktisk, højt funktionel og diskret i designet. Dertil kan modellen fra SP Connect holde til lidt af hvert. Du behøver altså ikke bekymre dig om at skulle skifte den ud lige foreløbigt. SP Connect – Bike Bundle II kåres hermed som denne guides testvinder.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om SP Connect – Bike Bundle II 

Med SP Connect – Bike Bundle II får du et smart monteringssystem til cyklen. Systemet er udviklet til iPhones, og det findes i flere forskellige størrelser. Altså har du mulighed for at vælge lige præcis den model, som passer bedst til dig og din telefon. Køber du denne smartphone holder, får du en adapter, et almindeligt cover og et vandtæt cover med i prisen. 

Udvalgte specifikationer

 • Monteringssystem til cyklen med mobilholder, adapter og to mobilcovers
 • Til iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max og iPhone 8, 7, 6 og 6s
 • Fremstillet i et enkelt og afdæmpet design med et sort farvetema

TaoTronics mobilholder til cykel og barnevogn – Bedst til prisen

TaoTronics mobilholder til cykel og barnevognTestresultat

Forbrugerne er foreløbigt mere end godt tilfredse med denne telefonholder fra TaoTronics. Faktisk har modellen fået hele 9,8 ud af 10 stjerner på powerbanken.dk. Leder du efter en holder til mobilen, der er til at betale, er TaoTronics mobilholder det rette valg. Holderen kåres hermed som den telefonholder til cykel, som er bedst til prisen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om TaoTronics mobilholder til cykel og barnevogn 

TaoTronics’ mobilholder egner sig både til cykler og til barnevogne. Telefon holderen gør monteringen af både selve holderen og mobilen ganske nem, og den passer til langt de fleste mobiltelefoner. 

Udvalgte specifikationer

 • Mobilholder til cykler og barnevogne
 • Bredde på mellem 5 og 10 cm.
 • Passer til de fleste mobiltelefoner
 • Fremstillet af gummi i sort og orange
 • Skånsom over for mobiltelefonen

Quad Lock Bike Kit – iPhone X og XS - Premium Valget

Quad Lock Bike Kit – iPhone X og XSTestresultat

Quad Lock Bike Kit er blandt andet blevet testet af mtbx.dk. Ifølge deres test er både funktionalitet og design helt i top. Modellen er ikke blandt de billigste på markedet, men hvis du søger en mobil holder til din cykel, som du kan bruge mange år frem, er Quad Lock Bike Kit et godt bud. Holderen kåres til premium valget i denne guide.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om Quad Lock Bike Kit – iPhone X og XS

Quad Lock Bike Kit passer til iPhone X og iPhone XS. Holderen giver dig en stærk og sikker montering, som både er skånsom over for din telefon og over for din cykel.
Køber du Quad Lock Bike Kit får du udover selve holderen også et monteringssæt og en iPhone-poncho, som beskytter din telefon, når du kører i voldsomt vejr. 

Udvalgte specifikationer

 • Pakke med iPhone-holder, iPhone-poncho og monteringssæt
 • Pakken er særligt udviklet til iPhone X og iPhone XS
 • Quad Lock Bike Kit giver dig sikker og stærk montering af telefonen

Klickfix – Mobilholder til smartphones 9 x 16 cm med beslag – Vandtæt og egnet til de fleste telefoner

Klickfix – Mobilholder til smartphones 9 x 16 cmTestresultat

Denne mobilholder fra Klickfix har fået fine anmeldelser af forbrugerne på cykelpartner.dk. Modellen har en gennemsnitlig score på hele fire ud af 5 stjerner. Særligt er forbrugerne begejstrede for det vandtætte design og den nemme montering.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om Klickfix – Mobilholder til smartphones 9 x 16 cm med beslag 

Klickfixs mobilholder er 100% vandtæt. Investerer du i denne model, får du et beslag med, som kan drejes 360 grader. Dette betyder, at du let kan justere postitionen på din smartphone, mens du cykler. 

Modellen passer til langt de fleste smartphones, herunder iPhone 4, iPhone 5 og iPhone 6, Samsung Galaxy Note 3 og Nokia Lumia 1020. 

Udvalgte specifikationer

 • Vandtæt mobilholder til cykel
 • Nem og hurtig montering
 • Passer til de fleste smartphone
 • Beslaget kan drejes 360 grader

Mobilholdere for enhver smag

Nu har vi givet dig vores bud på fire af markedets bedste mobilholdere – og forhåbentlig er du blevet en hel del klogere på produkttypen. Måske har du allerede fået øje på en model, som godt kunne være modellen for dig. Husk dog at du både kan spare tid og penge ved at gøre dig et par overvejelser, før du køber en ny mobilholder til din cykel.

Hvilken mobilholder skal jeg vælge til min cykel? 

For du endeligt beslutter dig for en mobil holder til din cykel, skal du selvfølgelig sørge for, at du rent faktisk kan få glæde ud af den model, du bestiller. Du kan for det første med fordel sikre dig, at mobilholderen passer til den smartphone, du ejer. Du kan også overveje, om du har brug for en vandtæt model, eller om du kan nøjes med én, som ikke kan bruges i regnvejr. 

Vi er alle forskellige, og den perfekte mobilholder afhænger i høj grad af dine behov. Vælger du én af modellerne i denne guide, kan du dog være sikker på at få en holder, der både har høj funktionalitet og god brugervenlighed.

Hvor meget koster en mobilholder?

Som det fremgår af denne guide, findes mobilholdere til cyklen i rigtig mange prisklasser. De billigste kan fås for kun et par hundrede kroner, mens de dyrere modeller som regel mindst koster det dobbelte. 

Ofte vil der ikke være noget galt med at vælge en billig mobilholder. Men husk at sikre dig, at kvaliteten er ordentlig. Går holderen i stykker, mens du er på farten, vil du nemlig kunne risikere at skulle udskifte både holder og telefon – og dét kan godt blive en dyr fornøjelse. 

Mobiltelefoner i trafikken – sådan er reglerne

Ifølge færdselsloven må førere af køretøjer ikke benyttes sig af håndholdte mobiltelefoner – og dét hvad end føreren kører i bil, på knallert, på cykel eller noget helt fjerde. Mange trafikanter har desværre en tendens til at ignorere denne regel, og flere og flere trafikuheld skyldes, at én af de involverede ikke har kunnet holde fokus på vejen. Heldigvis findes der en løsning på dette problem. 

Loven tillader nemlig, at du benytter din telefon på farten, så længe du ikke holder den op til øret, mens du kører. Dette betyder, at du i en bil for eksempel kan benytte dig af køretøjets eget højtalersystem eller en ekstern højtaler.
Er du cyklist, kan du vælge at bruge høretelefoner. Men når du kører på cykel, skal du som regel uanset hvad have telefonen op af lommen, før du kan tage opkaldet gennem høretelefonerne. Selvom dette kun tager et øjeblik, er det stadig en smule uforsvarligt over for både dig selv og dine medtrafikanter.

Derfor skal du have en mobilholder til din cykel 

Udover at hjælpe dig med at holde øjnene på trafikken kan en mobilholder til din cykel også gøre turen markant sjovere. Du kan med god samvittighed streame musik eller podcasts, og de fleste telefoner har i dag dertil en lang række nye funktioner, som du kan nyde godt af, mens du er på farten. For eksempel tillader visse apps dig at vælge rute på GPS’en alt efter, om du har lyst til en scenisk og smuk tur eller en hurtig genvej.

Testkilder 

Da vi ikke har haft mulighed for selv at teste denne guides produkter, har vi i løbet af teksten henvendt til en række eksterne sider.  

I research-processen ar vi benyttet følgende testkilder: 

 • Elektrobike-online.com
 • MTBX.dk
 • Forbrugeranmeldelser hos powerbanken.dk
 • Forbrugeranmeldelser hos cykelpartner.dk

Læs også: Testoversigt: De bedste mobilholdere til bilen

Denne side er anmeldt af: Tristan A. Vestergaard Rating 10/10

r fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm denne artikel

Om skriben

Forbruger-test.dk indsamler anmeldelser af produkter i Danmark. Vi har mere end 1000 tests og opdaterer ugentligt med nye.

Find mere information her