Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Vores bud på de 7 bedste overvågningskameraer til hjemmet

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Vores bud på de 7 bedste overvågningskameraer til hjemmet

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

I dag er det både nemt og billigt at sikre dit hjem med et eller flere overvågningskameraer. Moderne teknologi gør dem både effektive, kompakte og lette at anvende og med mulighed for at koble din videoovervågning direkte til din smartphone eller tablet, er det nemt at styr på dit hjem, selv hvis du er på ferie.

Vi har samlet en oversigt over de bedste overvågningskameraer, så du nemt kan overskue markedets muligheder og sammenligne modellerne.

Vores favorit overvågningskameraer

Godt overvågningskamera til prisen

Nexsmart™ Vision4

Gå til bedste pris Læs mere
Reolink Argus Eco
Lager
Godt batteri/solcelledrevet overvågningskamera

Reolink Argus Eco

Gå til bedste pris
518 Kr. hos ComputerSalg A/S
Læs mere
Lager
Nedis ACAM61BK Actionkamera
Lager
Godt udendørs actionkamera

Nedis ACAM61BK Actionkamera

Gå til bedste pris
656 Kr. hos Proshop.dk
Læs mere
Lager
Reolink RLC-410W
Ukendt Lager
Overvågningskamera med god billedkvalitet

Reolink RLC-410W

Gå til bedste pris
599 Kr. hos SpecialKamera
Læs mere
Ukendt Lager
Eufy Cam 2 kit
Lager
Blandt de bedste kamerasystemer

Eufy Cam 2 kit

Gå til bedste pris
2.819 Kr. hos iPhonehus
Læs mere
Lager
Arlo Pro 3
Lager
Udvalgt af forbruger-test

Arlo Pro 3

Gå til bedste pris
1.649 Kr. hos Av-Cables
Læs mere
Lager
Ring Video Pro
Lager
Overvågningskamera i høj kvalitet

Ring Video Pro

Gå til bedste pris
2.286 Kr. hos Homeshop.dk
Læs mere
Lager

Seneste ændring:

Vi har rykket FULL HD Secvision overvågningssæt til sektionen med tidligere anmeldte produkter, da vi ikke længere kunne finde det på lager ved nogen forhandlere.

Tidligere ændringer:

23. august 2022

Vi har lavet dybdegående research og analyseret produkternes specifikationer og funktioner for at kunne lave en detaljeret sammenligning. Det har resulteret i, at vi i vores artikel har fået en stor sammenligningstabel, der giver et grundigt overblik over de vigtigste produktegenskaber, specifikationer og bruger- og ekspertanmeldelser. Tabellen har til formål at give dig en bedre forståelse af overvågningskameraer, så din beslutning i højere grad træffes ud fra et informeret grundlag.

18. august 2022

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Hvad skal du overveje, når du køber videoovervågning:

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Godt overvågningskamera til prisen test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Nexsmart™ Vision4 - overvågningskamera med fuld HD-opløsning og nattesyn

Nexsmart™ Vision4 har fuld HD-opløsning og nattesyn, hvilket betyder, du kan holde øje med din ejendom selv i mørke. Kameraet er velegnet til dem, der er på udkig efter et overvågningskamera med god opløsning og som er nem at installere. 

Nexsmart™ Vision4
Godt overvågningskamera til prisen

Dagens bedste priser og tilbud på Nexsmart™ Vision4:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Fuld HD-opløsning (1080p)
 • 100-graders vidvinkel
 • Nattesyn (40 meter)

Produktanalyse af Nexsmart™ Vision4 overvågningskamera

SPECIFIKATIONER

 • Synsvinkel: 100 °
 • Opløsning: 1080 p
 • Dimensioner: 6 x 6 x 16,2 cm
 • Strømforsyning: Kabel
 • Nattesyn

Vidvinkelsovervågning i svagt lys
Nexsmart Vision4 er fleksibelt og tilbyder en 100-graders vidvinkel, hvilket gør modellen oplagt til store områder som lagerhaller eller kontorer. Kameraet er udstyret med nattesyn på op til 40 meter, hvilket sikrer dig, at du kan holde dit hjem eller kontor sikkert uanset om det er dag eller nat. 

 

Nyttige funktioner
Med en indbygget mikrofon og højttaler giver Vision4 dig mulighed for at snakke gennem kameraet via din telefon. Funktionen aktiveres med Smart Life-appen, som er gratis at downloade og giver dig adgang til overvågningskameraet uanset, hvor du er. Den indbyggede bevægelsesregistrering vil desuden give dig besked via appen, hvis kameraet registrerer bevægelse, og du vil dermed blive alarmeret med det samme, det sker. Du kan hertil indstille forskellige følsomheder på bevægelsesregistreringen afhængigt af dit behov. Kameraet er desuden vandtæt og hærværkssikret.

Mere om Nexsmart™ Vision4

SPECIFIKATIONER

 • Synsvinkel: 100 °
 • Opløsning: 1080 p
 • Dimensioner: 6 x 6 x 16,2 cm
 • Strømforsyning: Kabel
 • Nattesyn

Redaktionens vurdering

Nexsmart™ Vision4 sikkerhedskameraet er et ideelt valg for dig, der foretrækker at gøre det selv, takket være dets brugervenlige montering. Overvågningskameraet er designet til at kunne monteres både vertikalt på en væg og under et tagudhæng med kameraet vendende nedad. Kameraet kommer med et 128 GB micro-SD-kort, som giver mulighed for mellem 240 og 320 timers videooptagelse.

Selvom modellen kræver en ledning, opvejer dens fordelagtige pris og høje kvalitet mere end rigeligt. Alt i alt synes vi, Nexsmart™ Vision4 er et smart og brugervenligt overvågningskamera, som vi varmt kan anbefale.

Fordele og ulemper ved Nexsmart™ Vision4

Fordele

 • Nem at installere
 • Vand- og hærværkssikker
 • Bevægelsesregistrering
 • 2-vejskommunikation og Smart Life-app giver adgang 24/7
 • God lagerkapacitet (128 GB)

Ulemper

 • Ingen dobbelt strømforsyning
Godt batteri/solcelledrevet overvågningskamera test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Reolink Argus Eco - udendørs overvågningskamera i god kvalitet

 • 4/5 hos TechHive.com

Slip for ledninger og stikkontakter med Reolink Argus Eco, som både kan monteres inde og ude og fungerer med et genopladeligt batteri.

Reolink Argus Eco
Godt batteri/solcelledrevet overvågningskamera

Dagens bedste priser og tilbud på Reolink Argus Eco:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Trådløst kamera via WiFi og batteri
 • Tovejssamtaler gennem højttaler og mikrofon
 • Bevægelsessensor med notifikation

Hvad siger eksperterne om Reolink Argus Eco?

Vi har analyseret Tech Hives ekspertanmeldelse af Reolink Argus Eco, og her er det tydeligt, at de betragter den som en solid mulighed for dem, der søger et ukompliceret udendørs sikkerhedskamera. De sætter især pris på kameraets kernefunktioner og den ekstra fordel, at det er kompatibelt med solenergi.

Ifølge Tech Hive har Reolink med succes udfyldt markedets behov for et trådløst sikkerhedskamera til en overkommelig pris, som ikke kommer med en masse unødvendige funktioner – først med Argus og Argus 2, og nu med Argus Eco, der er specielt skræddersyet til udendørs brug. Vi mener, at deres anbefaling understreger kameraets relevans for brugere, der søger en enkel og pålidelig udendørs overvågning.

Mere om Reolink Argus Eco

SPECIFIKATIONER

 • Synsvinkel: 120 °
 • Opløsning: 1080 p
 • Dimensioner: 7,1 x 7,1 x 18,6 cm
 • Strømforsyning: Batteri
 • Nattesyn

Det smarte ved Argus er, at du kan sættes det op uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt det kan nå strømstikket. I stedet kan du bruge WiFi og det genopladelige batteri, så overvågningskameraet kan monteres, hvor end du vil. Det genopladelige batteri kan holde strøm i op til 180 dage på standby.

Billedet, som kameraet producerer, kommer i HD med 15 billeder pr. sekund. Sker der bevægelser i kameraets synsfelt, kan du enten få besked via e-mail eller med en notifikation gennem Reolink-app’en.

Via den indbyggede højtaler og mikrofon er det også muligt at føre to-vejs-samtaler ved behov.

Redaktionens vurdering

Reolink Argus Eco tilbyder en fleksibel løsning med sine trådløse funktioner via WiFi og en god batteritid. Den 120° betragtningsvinkel og 1080p-opløsning sikrer dig klare og tydelige optagelser. Overvågningskameraets bevægelsessensor giver advarsler enten via e-mail eller Reolink-appen. Derudover følger der en tovejssamtalefunktion og et vejrbestandigt design.

Vi tror dog, at nogle brugere kan finde det udfordrende at konfigurere appen – muligvis på grund af dens interface eller kompatibilitet. Men alt i alt tilbyder Argus Eco imponerende fordele, hvor du hverken behøver at gå på kompromis med kvalitet eller funktioner – alt sammen til en god pris.

 

Fordele og ulemper ved Reolink Argus Eco

Fordele

 • WiFi-forbindelse
 • Lang batteritid
 • Nøjagtig detektion
 • Vejrbestandigt design

Ulemper

 • Opsætning af appen kan være vanskelig
Godt udendørs actionkamera test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Nedis ACAM61BK Actionkamera - til udendørs-entusiaster og atleter, der dyrker ekstremsport

Nedis ACAM61BK er det oplagte valg til dig, der elsker udendørsaktiviteter og ekstremsport og ønsker et stærkt actionkamera til en overkommelig pris.

Du får en model med mange muligheder for fastmontering, og så er der meget moderne teknologi – blandt andet en tilhørende app og indbygget Wi-Fi. Det giver dig for eksempel adgang til livestreaming og hurtig deling på de sociale medier.

Opløsningen er fantastisk god i Ultra HD, som vil give dig optagelser af professionel kvalitet. Du får op til 29 minutters optagelser ad gangen.

Nedis ACAM61BK Actionkamera
Godt udendørs actionkamera

Dagens bedste priser og tilbud på Nedis ACAM61BK Actionkamera:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Kan fastmonteres på stort set alt
 • Optager i Ultra HD-opløsning i 3840 x 2160 p
 • Kan optage op til 29 minutter per optagelse

Det skal du vide, før du køber Nedis ACAM61BK

SPECIFIKATIONER

 • Stillbillede opløsning: 20 mp
 • Opløsning: 2160 p
 • Maks. billeder pr. sekund: 120 fps
 • Skærmstørrelse: 2.0 inches
 • Indbygget hukommelse: 2 GB
 • Ekstern hukommelse: 128 GB
 • Forbindelser: HDMI, Micro-USB, Wi-Fi
 • Synsvinkel: 170 °
 • Strømforsyning: Batteri
 • Dimensioner: ‎5,9 x 4,1 cm

Enkel og prisvenlig
Leder du efter et godt standard-actionkamera med de mest basale funktioner og en lav vægt, vil Nedis ACAM61BK være det oplagte valg for dig. Prisen ligger i den lave ende sammenlignet med de mere avancerede modeller, men du vil stadig kunne få gode optagelser takket være 4K-opløsningen.

Stabile optagelser
Et af højdepunkterne ved varianten er, at du kan få særdeles stabile optagelser, hvilket i sidste ende fører til flottere resultater. Det får du takket være de fem former for montering, da montering stabiliserer optagelserne.

4K-kvalitet
Et af de øvrige højdepunkter er opløsningen i den meget høje Ultra HD med 3840 x 2160 pixels. Det er også det, der kaldes 4K, og det er noget af det bedste, du kan få på markedet. 4K vil give dig optagelser af professionel kvalitet.

Mere om Nedis ACAM61BK Actionkamera

SPECIFIKATIONER

 • Stillbillede opløsning: 20 mp
 • Opløsning: 2160 p
 • Maks. billeder pr. sekund: 120 fps
 • Skærmstørrelse: 2.0 inches
 • Indbygget hukommelse: 2 GB
 • Ekstern hukommelse: 128 GB
 • Forbindelser: HDMI, Micro-USB, Wi-Fi
 • Synsvinkel: 170 °
 • Strømforsyning: Batteri
 • Dimensioner: ‎5,9 x 4,1 cm

Redaktionens vurdering

Vi anbefaler Nedis ACAM61BK, fordi modellen giver den eventyrlystne forbruger høj valuta for investeringssummen, og derfor har vi også kåret den til ”Bedste værdi for pengene”. Prisen i forhold til kvalitet er meget høj i sammenligning med konkurrenterne.

I vores vurdering fremhæver vi flere gode aspekter, og det inkluderer blandt andet, at produktet kommer med Wi-Fi såvel som en tilhørende app, og så er det vandtæt ned til 30 meter. Det er muligt for dig at livestreame og dele dine optagelser med det samme, og der er en skarp indbygget mikrofon.

Vi er også begejstrede for, at der medfølger en stor udstyrspakke, der blandt andet indeholder manual, kabel, to kabinetter og fem styks monteringsudstyr.

Selvom vi er meget glade for Nedis ACAM61BK, så skal du være opmærksom på, at batteritiden ikke er den længste, og så medfølger der ikke ekstern lagring.

Fordele og ulemper ved Nedis ACAM61BK Actionkamera

Fordele

 • Vandtæt ned til 30 meter
 • 5 styks monteringsudstyr
 • App til både Android og iOS

Ulemper

 • Batteritiden er ikke så lang som på premium-modellerne
Overvågningskamera med god billedkvalitet test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Reolink RLC-410W - overvågningskamera med nattesyn og infrarødt kamera

 • 4/5 hos Tech Hive
 • 4,5/5 stjerner på Google Shopping

Udendørs WiFi kameraet fra Reolink er en god hjælp, hvis du vil have effektiv videoovervågning. I forhold til de funktioner og det skarpe billede, det tilbyder, er prisen fornuftigt.

Reolink RLC-410W
Overvågningskamera med god billedkvalitet

Dagens bedste priser og tilbud på Reolink RLC-410W:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • 4 Megapixels HD-opløsning
 • 30 meters nattesyn med infrarød kamera
 • Bevægelsessensor

Hvad siger brugere og eksperterne om Reolink RLC-410W?

Både brugere og eksperter er enige om, at Reolink RLC-410W er et solidt overvågningskamera. Brugere fra Google synes, at kameraet er nemt at sætte op og bruge, og de kan især godt lide den smarte genkendelsesfunktion.

Tech Hive fremhæver, at overvågningskameraet er god til at holde øje med en virksomheds eller et hjems ydre – især når det bliver brugt sammen med andre kameraer.

Mere om Reolink RLC-410W

SPECIFIKATIONER

 • Synsvinkel: 80 °
 • Opløsning: 2560 x 1440 p
 • Dimensioner: 6,7 x 18,6 cm
 • Strømforsyning: Power over Ethernet (PoE)
 • Nattesyn

Overvågningskameraet filmer med en 4 MP-opløsning, der giver detaljer og skarphed i billedet. Optagelserne gemmes på et 64 GB SD-kort, hvor ip-kameraet løbende sletter ældre optagelser for at gøre plads til nye.

Du kan koble kameraet op via kabel eller trådløst til dit WiFi. Med WiFi forbindelse kan du nemt tilgå optagelserne fra din smartphone eller tablet og via den gratis Reolink app kan du både se live-optagelser og de optagelser, der er lagret på SD-kortet.

Kameraet sender dig en e-mail eller en notifikation gennem app’en, hvis den registrerer bevægelse.

Redaktionens vurdering

Reolink RLC-410W skiller sig ud som en imponerende spiller på markedet. Overvågningskameraet har 4 megapixel HD-opløsning, der sikrer dig krystalklare billeder, der fanger selv de mindste detaljer. Derudover strækker det robuste nattesyn sig op til 30 meter, hvilket giver en uovertruffen synlighed – selv på de helt mørke nætter. Bevægelsessensorfunktionen er et vigtigt aktiv, der giver dig vigtige advarsler og styrker sikkerheden. Kameraet har en 80° betragtningsvinkel, og med bekvemmeligheden ved Power over Ethernet (PoE) er installation og vedligeholdelse nemmere end nogensinde.

Mens Reolink RLC-410W udmærker sig på mange områder, er det værd at bemærke, at den kommer uden en tovejskommunikation, hvilket kan begrænse de interaktive muligheder. Men i betragtning af de mange funktioner og pålidelige ydeevne er overvågningskameraet stadig en topkandidat for dig, der ønsker ro i sindet, når det kommer til sikkerhed i dit hjem.

Fordele og ulemper ved Reolink RLC-410W

Fordele

 • Let at installere
 • God billedkvalitet
 • God kvalitet

Ulemper

 • Ingen tovejs-lyd
Blandt de bedste kamerasystemer test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Eufy Cam 2 kit - overvågningskamera til inde og ude brug

 • 4/5 på Tech Hive
 • 4,8/5 stjerner på Google Shopping
 • 4,5/5 stjerner på Amazon

Eufy Cam 2 leveres som et system med to kameraer i kombination med HomeBase. Det er et godt valg for folk med store haver, som ikke kan dækkes med kun ét overvågningskamera.

Eufy Cam 2 kit
Blandt de bedste kamerasystemer

Dagens bedste priser og tilbud på Eufy Cam 2 kit:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Batteriet kan holde i op til 1 år
 • 2 kameraer + HomeBase inkluderet
 • Ingen månedlige gebyrer

Hvad siger brugere og eksperterne om Eufy Cam 2?

Både brugere og eksperter har udtalt sig om Eufy Cam 2, hvor brugerne på Google fremhæver, at de er begejstrede for den høje billedkvalitet og det overlegne nattesyn, for ikke at nævne den enkle opsætning – her tog det bl.a. kun få minutter for en bruger at tilslutte hjemmebasen og kameraerne. På Amazon kan Eufy Cam 2 prale med over 3000 brugeranmeldelser, hvor de fleste roser billedkvaliteten og nattesynet.

Eksperterne betragter Tech Hive EufyCam 2 som et enestående udendørs kamerastartsæt, der passer til de fleste – dog især til dem, der værdsætter en lang batteritid og muligheden for at integrere kameraet med HomeKit.

Mere om Eufy Cam 2 kit

SPECIFIKATIONER

 • Synsvinkel: 120 °
 • Opløsning: 1080 p
 • Dimensioner: 5,59 x 10,7 x 5,59 cm
 • Strømforsyning: Batteri
 • Nattesyn

Overvågningssystemet er udstyret med Wi-Fi-forbindelse, tovejs mikrofon og en 110 dB-sirene. Du kan let og hurtigt aktivere alarmen gennem den tilhørende app, Home Security.

Med kameraet får du også høj opløsning og 1080p skarpe billeder. Derudover har den nattesyn, så du i alle døgnets timer kan se klare billeder uanset om der er sne, regn eller slud.

Redaktionens vurdering

Vi mener, at Eufy eufyCam 2C skiller sig ud, da den ikke kræver et abonnement, og dermed tilbyder en omkostningseffektiv måde at holde øje med din ejendom – uden byrden med månedlige gebyrer. Kameraet er bygget robust med en IP67-vejrbeskyttelse, hvilket sikrer, at det kan holde til at være udendørs. Desuden reducerer overvågningskameraets smarte detekteringszoner antallet af falske alarmer ved at fokusere på menneskelig aktivitet i stedet.

Det er dog værd at bemærke, at natoptagelser ikke er i farver. Det til side, synes vi, at Eufy 2C tilbyder et godt system og solid kvalitet, som vi helt klart kan anbefale – alt imens du slipper for at betale for et abonnement.

Fordele og ulemper ved Eufy Cam 2 kit

Fordele

 • Kan bruges ude og inde
 • Detaljerede optagelser
 • Øjeblikkelig mobilalarm

Ulemper

 • Uden farveoptagelser om natten
Udvalgt af forbruger-test test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Arlo Pro 3 - Eksperternes valg

 • Digital Trends redaktørens valgpris
 • 9/10 stjerner på Security.org
 • 8,5/10 stjerner på Cnet.com
 • 4,5/5 stjerner på Pcmag.com

Arlo Pro 3 er blevet rost hos Security.org, hvor de giver den 9/10 stjerner. Sikkerhedseksperterne fremhæver særligt den høje opløsning på 2560p, de gode farver og nightvision.

Arlo Pro 3
Udvalgt af forbruger-test

Dagens bedste priser og tilbud på Arlo Pro 3:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Høj opløsning på 2560p
 • Skarp pris
 • 160 graders visning

Arlo Pro 3 vs. Markedet

Eeksperterne hos Security.org fremhæver, hvordan kameraet adskiller sig fra mange andre produkter på markedet: ”Arlo’s latest indoor/ outdoor camera boasts 2560p HD video, which is even higher than the industry standard of 1080p HD”.

Dette understreger tydeligt Arlo-kameraets overlegenhed og fremskridt inden for overvågning, hvilket placerer det som en førende og innovativ spiller på sikkerhedsmarkedet.

Mere om Arlo Pro 3

SPECIFIKATIONER

 • Synsvinkel: 120 °
 • Opløsning: 1080 p
 • Dimensioner: 5,7 x 10,1 x 6 cm
 • Strømforsyning: Batteri
 • Nattesyn

Med Arlo Pro 3 kan du desuden streame billedet fra 3 direkte til din telefon, så du hele tiden kan holde øje med, at alt er, som det skal være.  Kameraet har også et integreret spotlight, der giver dig mulighed for at se skarpe billeder om natten.

Redaktionens vurdering

Arlo Pro 3 er en robust løsning med fremragende funktioner. Overvågningskameraet har en høj opløsning på 2560p, og leverer dermed skarpe og detaljerige billeder, samt et synsfelt på 160 grader, så du er sikret en omfattende dækning. Evnen til at streame live til din smartphone tilbyder ekstra komfort og holder dig konstant opdateret. Det indbyggede spotlight forstærker nattesynet, hvilket resulterer i klare, farverige billeder, selv i mørke, og er suppleret med tydelig lydoptagelse. Funktionerne som auto-zoom og tracking forbedrer kun oplevelsen, mens det vejrfaste design garanterer det holder.

Selvom den mangler 4K-opløsning, som ofte findes i mere avancerede kameraer, synes vi Arlo Pro 3 stadig er en konkurrencedygtig mulighed, hvis du ønsker en omfattende sikkerhed derhjemme.

Fordele og ulemper ved Arlo Pro 3

Fordele

 • Klar lyd
 • Farvesyn om natten
 • Auto-zoom og sporing
 • Vejrbestandig

Ulemper

 • Mangler 4K

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Arlo Pro 3
Overvågningskamera i høj kvalitet test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Ring Video Pro - overvågningskamera med mikrofon og højtaler

 • Redaktørens valg på PCmag
 • ExpertReviews' anbefaling
 • 4,5/5 stjerner på Amazon

Ring Video Pros gratis abonnementspakke er en god mulighed, der tilbyder vigtige funktioner uden ekstra omkostninger, hvilket især er fordelagtigt for husejere, der er budgetbevidste, men prioriterer sikkerhed. Det er et solidt valg for personer, der søger et pålideligt og funktionsrigt overvågningssystem til at styrke deres sikkerhed i hjemmet.

Ring Video Pro
Overvågningskamera i høj kvalitet

Dagens bedste priser og tilbud på Ring Video Pro:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Skarp 1080p-video
 • Bevægelsesregistrering med pre-buffering
 • God gratis abonnementspakke

Ring Video Pro vs. Markedet

Eksperterne hos Techradar.com fremhæver Ring Video Pro for dens farvede nightvision og effektive bevægelsessensor. Hvis du er på udkig efter en video ringklokke, er Ring Video Pro et oplagt valg. Vi synes det understreger, at modellen er et teknologisk avanceret og brugervenligt valg for dig, der ønsker ekstra sikkerhed og komfort i dit hjem.

Mere om Ring Video Pro

SPECIFIKATIONER

 • Synsvinkel: 160 °
 • Opløsning: 1080 p
 • Dimensioner: 4,7 x 11,4 x 2 cm
 • Strømforsyning: Strømudtag
 • Nattesyn

Med kameraet har du altid fuld kontrol over din hoveddør. Når gæster ringer på, får du et klart billede på displayet, så du kan se, hvem der er ved døren. Kameraet har derudover indbygget mikrofon og højtaler, så du kan tale med gæsterne. 

En af de smarte funktioner er den forbedrede bevægelsesregistrering, som sikrer, at du får besked, hvis der er bevægelse foran hoveddøren.

Redaktionens vurdering

Vi mener, at Ring Video Doorbell’s slanke design er mere end bare æstetisk – det suppleres af en skarp 1080p videokvalitet, der fanger alle de vigtige detaljer. Kompatibiliteten med IFTTT og Alexa gør, at du nemt kan integrere kameraet i smart home-økosystemer. Bevægelsesdetekteringen er forbedret med pre-buffering, så du ikke går glip af noget, mens on-demand-streaming giver dig fuld kontrol over overvågningen af din hoveddør. Installationsprocessen er nem og ligetil, hvilket kun gør den endnu mere brugervenlig.

Selvom den er i den dyre ende, mener vi, at investeringen afspejler dens avancerede funktioner og omfattende sikkerhed. Vi synes overvågningskameraet har en masse at byde på, hvilket gør den til en værdifuld overvejelse – især hvis du prioriterer kvalitet og smart home-integration.

Fordele og ulemper ved Ring Video Pro

Fordele

 • Indbygget mikrofon og højtaler
 • Brugerdefinerbare bevægelsesalarmer
 • Let at justere
 • Natbilleder i farver

Ulemper

 • Uden ansigtsgenkendelse

Hvad skal du overveje, før du køber overvågningskameraer

 • Synsfelt og opløsning
  Videoovervågning findes i mange forskellige former, men de har alle den ting til fælles, at de skal kunne tage billeder af personer og ting. Hvis du vil have et kamera af høj kvalitet, skal du overveje en række faktorer. Synsfeltet, også kendt som kameraets perspektiv, er det område, som kameraret kan overvåge. Hvis du skal overvåge smallere områder som en trappe eller en passage, er et mindre synsfelt tilstrækkeligt. Skal du derimod overvåge en stort areal, er det en god idé med et større synsfelt. Du bør også overveje kameraets opløsning, som er afgørende for hvor klart og detaljeret, du kan se eventuelle objekter eller personer. Jo højere opløsning, jo bedre er billedet. Vær dog opmærksom på, at et kamera med høj opløsning kan producere uskarpe billeder, hvis det er afhængig af WiFi, og forbindelsen er dårlig.
 • Forbindelse
  Der stor variation i, hvordan videoovervågning bliver tilsluttet andre enheder. Det kan f.eks. både være via WiFi, Bluetooth eller kabel. Måden enheden bliver forbundet på, kan påvirke, hvor let et kamera kan integreres i et eksisterende sikkerhedssystem. Modeller med WiFi kan ofte tilgås og styres via en app eller andre systemer som f.eks. Alexa eller Google. Når du køber videoovervågning, er det afgørende at vælge et kamera, der har den type forbindelse, der vil fungere bedst for dig, afhængigt af dine præferencer og hvor ofte, du opholder dig i hjemmet.
 • Holdbarhed
  Overvågningskameraets kvalitet har stor betydning for kameraets levetid. Et robust kamera kan modstå dårligt vejr uden at blive beskadiget. Et godt råd er at kigge efter IP-klassificeringen, som giver oplysninger om, hvor godt produktet er beskyttet mod indtrængen af støv og vand. Det er især vigtigt for udendørs overvågningskameraer. 
 • Pris
  Du kan finde billige modeller, som mest af alt minder om et webcam, og så kan du finde mere avancerede modeller, som kommer med ekstra funktioner som f.eks. nattesyn og bevægelsessensor. Det er primært funktionerne, som afgør prisen på et overvågningskamera, hvor de billigere modeller har færre funktioner og lavere opløsning. De dyrere modeller har derimod typisk et større udvalg af funktioner, højere opløsning, nattesyn og mulighed for at sende advarsler til din smartphone eller computer. De billigste modeller koster omkring 300 kr., mens de dyreste koster omkring 3.000 kr.
 • Forbruger- og ekspertanmeldelser
  Forbrugernes anmeldelser kan fortælle dig, om kameraet er nemt at sætte op og betjene samt, om der kan opstå problemer. Ekspertanmeldelser giver derimod en mere grundig gennemgang af kameraets egenskaber. Kundeanmeldelser er nyttige, men bør tages med et gran salt fordi alle har forskellige krav og subjektive præferencer. Derfor er ekspertanmeldelser ofte mere troværdige. Vi anbefaler, at du ser på begge typer anmeldelser, før du beslutter dig.

arrow-more

Hvordan udvælges produkterne i artiklen?

De udvalgte produkter i vores oversigt er udvalgt på baggrund af deres gode funktioner. Vi har medtaget både almindelige og trådløse kameraer, så du får et indblik i markedets muligheder, når det kommer til overvågningsudstyr.

Reolink RLC-410W og Reolink Argus Eco egner sig eksempelvis fint til privat brug. Med opkobling til WiFi og smarte apps gør de livet lidt lettere, hvis du vil have ekstra tryghed, når du forlader dit hjem.

Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger et overvågningskamera?

De overvejelser, du bør gøre dig, inden du vælger et overvågningskamera, kommer an på dine behov. En god idé at er at overveje følgende funktioner:

Har du brug for nattesyn, bør du vælge en model som Reolink RLC-410W, der har 30 meters nattesyn. Er det derimod vigtigt for dig, at du ikke skal have ført strømkabel op til videoovervågning privat, kan du derimod vælge Reolink Argus Eco.

Skal dit kamera være så let at sætte op som muligt, og skal du kunne tilgå det via WiFi, kan du vælge Eufy Cam 2. Det koster lidt ekstra sammenlignet med de andre modeller, men du får også mere for pengene.

FAQ

Hvilke brands laver de bedste udendørs overvågningskameraer?
Når det gælder udendørs overvågningskameraer, er de bedste brands bl.a. Google, Eufy og Arlo. Producenternes produkter får ofte god feedback i forskellige forbrugstests, som roser dem for deres funktioner og høje kvalitet.
Hvordan vælger jeg et udendørs overvågningskamera?
Når du skal vælge et udendørs overvågningskamera, bør du vælge en model, der har de funktioner, du reelt har behov for. Det kan f.eks. være oplagt at vælge en model med en funktionel app, hvorfra du kan følge med i overvågningen.
Optager et overvågningskamera hele tiden?
Nej, et overvågningskamera optager ikke hele tiden. Typisk følger der en sensor med, som ligeledes skal sættes op. Når sensoren opfanger bevægelse, begynder overvågningskameraet at optage. Kameraet optager derefter i et specifikt tidsrum efter, at sensoren ikke længere opfanger bevægelse. På den måde spilder du ikke unødvendig strøm.
Hvad er forskellen på et overvågningskamera og et sikkerhedskamera?
Forskellen på et overvågningskamera og et sikkerhedskamera er, at et sikkerhedskamera ofte er tilkoblet en skærm. Et overvågningskamera er derimod ikke nødvendigvis tilkoblet en skærm, da den i modsætning til et sikkerhedskamera ikke optager konstant, men derimod kun optager, når bevægelsessensoren aktiveres.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme