Unboxing af Solamagic Premium+ 2500 BTC-varmelampe  

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 15.09.2021|Artiklen er en annonce

Forbrugertest er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Vi kommer ikke uden om, at den danske sommer kan være glædeligt assisteret af en varmelampe til de sene sommeraftener, og her er Solamagic ét af de foretrukne mærker hos danskerne. Solamagic leverer varmelamper til din terrasse eller have i en yderst høj kvalitet, og hvor der er fokus på at levere en bæredygtig og klimavenlig løsning til dig. Desuden kan du være sikker på, at det tyske mærke har sørget for en billig løsning, hvor du kan glæde dig over den mest effektive opvarmning til terrassen eller haven. 

Lige her laver vi en gennemgående unboxing af Solamagic Premium+ 2500 BTC-varmelampe, hvor vi giver dig alle specifikationer ved denne model. Samtidig kan du læse mere om fordele, ulemper og forskellige former for ekstraudstyr, og så skal du ikke snydes for, hvordan du nemt får den installeret derhjemme. 

Solamagic Premium+ 2500 BTC byder på kraft og høj kvalitet

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Ser vi nærmere på selve indpakningen af Solamagic Premium+ 2500, kommer den med en smule pral på fronten. Her får du nemlig en indpakning med mærket på forsiden, hvilket vi sjældent kommer uden om. Pakken er i en tilsvarende størrelse til selve varmelampen, og den vejer omkring seks kilo. Samtidig er den selvfølgelig forsvarligt pakket ind, hvilket vi synes er afgørende for Solamagics kvalitet og forsvarlighed. 

Ligesom det er tilfældet med alle andre modeller fra Solamagic, kommer Solamagic Premium+ 2500 BTCH med hele fem års garanti. Denne garanti er altså din sikkerhed for en varmelampe, der holder i mange år, og dette vil også være indikeret på selve indpakningen. 

Idet du åbner emballagen, vil du møde følgende dele i pakningen: 

  • Solamagic Premium+ 2500 BTC-varmelampe i den farve, som du har udvalgt 
  • To Solamagic Quick T-beslag til montering
  • Et kabel på 1,8 meter som tilslutningsmulighed
  • En komplet håndbog til Solamagic Premium+ 2500 BTC-varmelampen.

Når det kommer til Solamagic Premium+ 2500 BTC-varmelampens fysiske specifikationer, har den en vægt på cirka 5,15 kilo. Dette gør den til én af de tungere modeller fra Solamagic. Derudover kommer den med en ledning på 1,8 meter, der gør det nemt at tilslutte den til stikkontakter, idet varmelampen er strømdrevet. 

Der medfølger ligeledes de to T-beslag, der anvendes til montering af Solamagic Premium+ 2500 BTC. Her kan du rotere din varmelampe 45 grader, så du selv kan justere den retning, som du vil have varmen i. Er disse beslag ikke passende til din form for montering, kan du vælge at tilkøbe andre typer af beslag fra Solamagics hjemmeside. Dette kan eksempelvis være nødvendigt, hvis du skal montere din Solamagic Premium+ 2500 BTC-varmelampe på stand eller på din markise. 

Derudover er der særligt én funktion, der gør denne varmelampe fra Solamagic til en sand favorit blandt os. Denne kommer nemlig med en Bluetooth-funktion, hvor du har mulighed for at styre temperaturen og tænde og slukke for varmelampen direkte fra din smartphone. Det fortæller vi dig selvfølgelig mere om længere nede i artiklen. 

Derudover er den medfølgende manual/håndbog essentiel for din oplevelse med Solamagic Premium+ 2500 BTC-varmelampen. Denne håndbog guider dig igennem opsætning og brugen af din varmelampe, og derfor anbefales det, at du altid kigger den igennem. Du kan også læse meget mere om den fremragende Bluetooth-funktion og dine fem års garanti, som er yderst gode informationer at skrive sig bag øret. 

Strømdrevet betyder også klimavenlig opvarmning 

Når det kommer til Solamagics forskellige modeller, er de alle sammen strømdrevne. Dette er essentielt for en bæredygtig og effektiv opvarmning på din terrasse eller i din have, hvor du samtidig kan passe godt på miljøet. Her adskiller Solamagic sig fra mange andre på markedet, der ofte anvender gas som den primære energikilde. I stedet vil du kunne få en langt mere miljøvenlig opvarmning med Solamagic. 

Her får du en aflang varmelampe, der er designet til at kunne blive monteret på enten væg eller i loftet, men hvor du har mulighed for at tilkøbe ekstraudstyr gennem Solamagics hjemmeside. På den måde kan du anvende varmelampen præcis på den ønskede måde. 

Solamagic Premium+ 2500 BTC-varmelampen er fra den helt særlige og eksklusive Premium+-serie, der giver dig sand luksus i en elegant varmelampe. Her får du et stilrent design og en høj funktionalitet med gode brugerindstillinger. 2500-modellen er samtidig også den varmelampe fra Solamagic, der har den bedste ydeevne. Her er andre modeller eksempelvis 2000 og 1400, som yder henholdsvis 2000 og 1400 watt. Dermed er Solamagic Premium+ 2500 BTC-varmelampen en model med en exceptionelt god ydeevne, som du kan nyde godt af alle de køligere sommeraftener. 

Lampens egenskaber 

Solamagic Premium+ 2500 BTC-varmelampen bør altid monteres i en højde på minimum tre meter, hvilket sørger for den optimale varmeffekt. Derudover er lampen udstyret med den geniale No-Glare-teknologi, der er en opgraderet version af Solamagics originale HeLeN IR-teknologi. Denne nye og smarte teknologi dæmper det røde lys fra Solamagic Premium+ 2500 BTC-varmelampen med op mod imponerende 90 %. Det betyder for dig, at du slipper for det kraftige, rødlige lys, der kan være generende og skarpt for øjnene. 

Solamagic Premium+ 2500 BTC er bygget til at kunne varme op til 19 kvadratmeter op, men dette er afhængigt af forskellige faktorer. Her er det i stedet Solamagic Premium+ 2500 BTC-varmelampens 2500 watt, som du skal lade være en indikator for varmelampens styrke. Denne kan du ligeledes regulere, hvor du kan nedjustere den til kun 700 watt på de mere lune aftener. 

Som nævnt er Solamagic Premium+ 2500 BTC en topmodel, og derfor kan den mere end lignende modeller i samme serie. Dette gælder ikke blot for dens ydeevne, men også for dens eksklusivitet og moderne udtryk. Og her taler vi selvfølgelig også om den fantastiske Bluetooth-funktion, som kommer dig til gode. Med din smartphone ved hånden kan du styre Solamagic Premium+ 2500 BTC-varmelampen direkte gennem appen, der tillader dig at styre varmeeffekten. 

Et smukt ydre til en varmelampe 

Solamagic Premium+ 2500 BTC kommer forklædt i et design, som er super gennemført og elegant. Selve varmelampen måler 86,6 cm i længden og 20 cm i bredden, og dens kabinet består af aluminium og rustfrit stål, der kan klare alle former for vind og vejr. Lampen har en flot og afrundet form, der synes mere integreret med dens baggrund end ved en firkantet model, idet den får et mere eksklusivt look, der kan ligne en højtaler. Du finder ligeledes en sølvbelagt reflektor bag det patenterede Solamagic Solastar-varmelegeme, der fungerer lysdæmpende i forbindelse med det røde lys. 

Solamagic Premium+ 2500 BTC-varmelampen fås i tre forskellige farver, som Solamagic altid arbejder med; hvid, antracit og titanium. Dog vil Solamagic altid bestræbe sig på at levere en terrassevarmer i din ønskede farve, så du kan være fuldt ud tilfreds. Derfor kan du vælge mellem hele 72 forskellige farver, når du vælger at erhverve dig Solamagic Premium+ 2500 BTC. Du kan også selv bestemme glansen på din varmelampe.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Er Premium+-serien fra Solamagic det bedste valg?

Hvis du er én af de mange tilhængere af Solamagic, er Solamagic Premium+ 2500 BTC det ideelle valg for dig, der elsker luksus. Med både 2500 watt og Bluetooth-funktion får du en glimrende opvarmning af din terrasse. Har du derimod ikke brug for den store luksuspakke, som Solamagic Premium+ 2500 BTC-varmelampen kommer med, har Solamagic også andre muligheder. 

Her finder du Basic+-serien, der er den billigste fra Solamagic, og dette er et godt sted at starte. Dog får du kun to års garanti og en svagere ydeevne. Free+-serien er et godt alternativ til en terrassevarmer, som du kan flytte rundt på. Denne kan placeres på en plan overflade og er dermed fleksibel at have stående. 

Solamagic har også in-ceiling varmelamper, som er fladere og mere elegante i deres udtryk. Disse kan monteres direkte i loftet og er derfor en varmelampe, der giver dig varmen direkte oppefra. Er du vild med at passe på miljøet, er Eco+Pro-serien et godt alternativ til Solamagic Premium+ 2500 BTC. Her får du en varmelampe med ekstra omtanke for miljøet og mindre rødt lys. 

Til sidst er det værd at nævne Solamagics Air+, som er en varmelampe for dig, der gerne vil undgå det røde lys. Denne model afgiver intet rødt lys, men er også den dyreste serie fra Solamagic. 

Et mærke, du kan stole på 

Solamagic er et tysk mærke, som længe har haft et ry for at levere produkter af særdeles høj kvalitet. Dette kommer sig også af, at samtlige varmelamper fra mærket er designet til at kunne klare alle former for vind og vejr. Her er der lagt vægt på at designe en varmelampe med et robust kabinet, så du ikke behøver at fjerne din Solamagic Premium+ 2500 BTC-varmelampe. 

Solamagic garanterer dig altid 10.000 timers levetid på Premium+-modellerne, hvilket svarer til 2,5 tændte timer hver dag i hele 10 år. Dette er langt mere, end hvad de fleste benytter sig af, og derfor vil den typisk holde i op mod 50 år. Og så er Solamagic Premium+ 2500 BTC yderst nem at betjene, når du først har koblet den til strømstikket. Herefter vil den varme med det samme, som er noget for den miljøbevidste og økonomisk bevidste dansker. 

Et kritisk syn på Solamagic Premium+ 2500 BTC

Ser vi på Solamagic Premium+ 2500 BTC-varmelampen ud fra et mere kritisk perspektiv, er der særligt én udfordring. Selvom du sjældent finder lige så gode varmelamper på markedet, er det korte kabel en udfordring. Solamagic anbefaler, at du placerer Solamagic Premium+ 2500 BTC-varmelampen i en højde på 3-4 meter, men kablet måler blot 1,8 meter. Derfor bliver ekstraudstyr en nødvendighed. Samtidig skal du være kreativ med kabeltilløbet, hvis du vil have mere end én varmelampe. 

Samlet vurdering af Solamagic Premium+ 2500 BTC

Vi kommer ikke uden om, at Solamagic Premium+ 2500 BTC-varmelampen er en glimrende investering. Her får du én af de absolut bedste varmelamper på markedet fra et anerkendt mærke med høj kvalitet. Dette er en ideel varmelampe til dig, der vil have den i en årrække, og hvor du får kvalitet, teknologi og et tidløst design for pengene. 

Se også artiklerne: Solamagic FREE+ 1400-varmelampe – Læs vores unboxing her

Se også denne artikel på 10 FRAGEN AN SOLAMAGIC – SPEZIALGEBIET HEIZSTRAHLER

forbruger-test.dk

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

Find mere information her