Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Træningsbænk – Find den bedste træningsbænk til hjemmet

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Træningsbænk – Find den bedste træningsbænk til hjemmet

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Det er blevet populært at træne derhjemme, og måske er du allerede ved at opbygge dit eget lille træningscenter? Uanset hvad, så er en træningsbænk et godt redskab, der kan bruges til at lave mange forskellige øvelser. Udover bænkpres, som de fleste kender, kan de eksempelvis bruges til at træne mave, ryg, arme m.m.

I vores oversigt præsenterer vi dig for nogle af markedets bedste træningsbænke, og du vil blive guidet, så du kan finde den træningsbænk, der bedst passer til dig og dine behov.

OBS: Vores artikel fremhæver i øjeblikket kun tidligere udvalgte produkter, som enten ikke er tilgængelige længere eller er udsolgte. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du kan få et overblik over de bedste produkter på markedet inden længe - de er lige om hjørnet.

Vores favorit træningsbænk

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Hvordan udvælges produkterne i artiklen?

Vi har udvalgt nogle af de bedste træningsbænke på markedet med forskellige funktioner og maks. vægtbelastninger, så du kan finde den, der bedst passer bedst til dine træningsbehov. Skal du bænke meget? Vil du træne mave og ryg? Eller vil du gerne have en multifunktionel bænk, der kan det hele?

Alle træningsbænkene er udvalgt fra hjemmesider, der sælger fitnessudstyr. Du kan dermed selv undersøge nærmere, hvis du mangler yderligere informationer om produktets specifikationer. Dog er alle de produkter, vi anbefaler, af god kvalitet og kan holde til det antal kg, der er angivet.

Hvad skal jeg overveje, når jeg skal købe en træningsbænk?

Når du skal købe en træningsbænk, er det vigtigt at overveje følgende spørgsmål:

 • Hvad er mit træningsbehov?
 • Hvilke muskler vil jeg gerne fokusere på?
 • Er det vigtigt, at træningsbænken kan foldes sammen og pakkes væk?
 • Skal jeg løfte tungt?
 • Hvor mange penge er jeg villig til at bruge?

Ved at besvare ovenstående spørgsmål, spores du ind på, hvad det er, du skal bruge bænken til, hvilket hjælper dig godt på vej til at vælge en træningsbænk. Hvis du gerne vil have en stærk overkrop, kan du med fordel vælge en af de multifunktionelle bænke. Er dit vigtigste formål at kunne bænke mange kg? Så bør du måske overveje en flad træningsbænk, der kan kombineres med et stativ.

Nogle bænke kan foldes sammen og pakkes væk, hvor andre skal stå fremme. Overvej spørgsmålene og hjælp dig selv med at finde frem til bænken, der bedst opfylder dine behov.

Beskrivelse af kilder og tests

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Andre relevante tests og artikler

Desuden kan du gøre dit hjemmetræningsudstyr komplet med en crosstrainer eller romaskine. På den måde kan du få varmet musklerne godt igennem, inden du skal styrketræne.

Mens du styrketræner, er det ideelt med proteinpulver, så du samtidig får det bedste udbytte af din træning.

Kundeanmeldelser

Amazon

Amazon er en af verdens mest besøgte hjemmesider, hvor du kan købe alverdens produkter. Forbrugerne kan anmelde produkterne, når de har modtaget dem. 

HopSport træningsbænk bliver anmeldt på Amazon af forbrugerne.

Du kan se anmeldelserne her 

FAQ

Hvordan bruges en træningsbænk?
En træningsbænk bruges til at udføre forskellige øvelser, herunder bænkpres, skulderpres og triceps-øvelser. Du kan også bruge den til at træne mave- og rygmuskler.
Hvad er forskellen på en flad og en justerbar træningsbænk?
En flad træningsbænk er kun egnet til grundlæggende øvelser, mens en justerbar træningsbænk kan justeres til forskellige hældninger for at udføre mere avancerede øvelser.
Hvilke muskler kan trænes på en træningsbænk?
En træningsbænk kan bruges til at træne musklerne i brystet, skuldre, triceps, ryg og mave. Du kan udføre forskellige øvelser for at målrette specifikke muskelgrupper.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme