Test-oversigt: Find 5 gode tyverialarmer til at sikre dit hjem

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 06.02.2022|Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugertest er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Mangler du en hurtig, nem måde at sikre huset eller sommerhuset på? Find din nye tyverisikring her!

 

 

tyverialarm

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Der findes en række maskiner på markedet i dag til at sikre huset for tyveri.

Dem, der bliver gennemgået her nedenunder, har udmærket sig i diverse tests og er af både eksperter inden for området og forbrugere som bruger tyverialarmer i deres hverdag blevet vurderet til at være topscorer.

tyverialarm

forbruger-test.dk

4.62 13

Eufy EufyCam2 tyverikamera – Testvinder og bedst til prisen

Testresultat

Meremobil.dk giver tyverialarmen fra Eufy 6 ud af 6 stjerner og kårer den til Redaktionens anbefaling. De roser alarmsystemets lange batterilevetid og at du har mange gode muligheder med systemet og den tilhørende app. 

TechRadar giver EufyCam2 4,5 ud af 5 stjerner. De anbefaler kameraet, fordi det er et engangskøb, hvor du ikke behøver et månedligt abonnement. De fremhæver, at det kan tåle al slags vejr og kun optager, når sensoren aktiveres, så batteriet spares. Hvis du har en stor grund, kan du opleve udfordringer med, at kameraet bliver placeret for langt fra basen, så den er bedst til mindre og gennemsnitlige huse.

Trådløs, vejrsikret overvågning

Overvågningssystemet fra Eufy kobles op med Wi-Fi, så du kan se live-billeder i HD opløsning og få lyd fra en to-vejs mikrofon med få sekunders forsinkelse. Det har nattesyn og menneskegenkendelse, så det kun alarmerer, når det er nødvendigt, så naboens kat ikke forstyrrer kameraet. Fra start får du to kameraet, men kan købe flere kameraer efter behov, hvis du har et større overvågningsområde.

Via den tilhørende app kan du overvåge billederne. Kittet er også kompatibelt med Amazon Alexa, Apple Homekit eller Google Assistant. Du behøver ikke købe et abonnement for at få alle funktionerne, så det er et engangskøb at komme i gang med overvågningen. 

Systemet er oplagt til det danske klima, fordi det har en IP67 vejrsikring, så det kan tåle al slags vejr hele året rundt. Det har batteri til 365 dage, fordi det kun optager, når sensorerne aktiveres. Optagelserne gemmes på homebasen, hvor der sidder et hukommelseskort på 16 GB, hvilket svarer til omkring tre-seks måneders optagelser. 

Udover overvågningen af tyveri, har selve kameraerne også en anti-tyveri løsning. Hvis nogen forsøger at stjæle kameraet, tændes en tyverialarm med en lydstyrke på op til 110 dB.

Fordele

 • Behøver intet abonnement
 • Lang batterilevetid
 • Brugervenlig
 • Intuitiv app
Ulemper

 • Bedst til mindre huse
 • Optager kun når sensoren aktiveres

Specifikationer

 • Trådløs opsætning
 • Opløsning: 1080p HD
 • Batterilevetid: 365 dage
 • Vejrsikret
 • To-vejs mikrofon
 • Tyverialarm på op til 110 dB
 • Kompatibel med Alexa, Homekit og Google Assistant

Ajax tyverialarm pakke: Testvinder – Bedste totalløsning til sikring af hjemmet 

Ajax tyverialarm pakkeTestresultater 

Vil du beskytte dit hjem, din familie og dit indbo, er det værd at investere i et komplet tyverialarmsystem. Denne Ajax alarmpakke er testvinder i Pricerunners anmeldelse af de bedste alarmløsninger på det danske marked. Den kåres med 4,5/5 stjerner. 

Gode ting ved Ajax alarmpakken

 • Testvindende alarmsystem 
 • Lang batterilevetid 
 • Mulighed for tilkøb af sirene 
 • Diskrete og kompakte designs af alle komponenter
 • Nem installation via app (findes til både Android og iPhone)

Mere information om Ajax alarmpakken

Det er værd at bruge lidt tid på at afsøge markedet, når du vil have en alarm, der skal kunne beskytte dit hjem i størst muligt omfang. Der kan være stor forskel på, hvordan de forskellige tyverialarmer fungerer. Der er nogle, som primært er designet til overvågning, mens andre er skabt til på få sekunder at igangsætte sirene, mens den nærmeste vagtcentral alarmeres. 

Ajax tyverialarmpakken er testvinder, når det kommer til at kåre det produkt, der er mest brugervenligt, funktionelt og effektivt. 

Når det handler om sikkerhed og beskyttelse, må det ikke være prisen, der er afgørende for dit valg. 

Du får alle de enheder med til dit system, som skal bruges til totalsikring. Der medfølger sensorer, fjernbetjening og tyverialarm.

Du kan styre din alarm fra mobilen, når du kobler Ajax op til din smartphone. På den måde får du de mest fleksible og frie vilkår i forhold til at styre og indstille alarmen. 

Alle komponenter er skabt i de mest enkle, stilrene og diskrete designs. Dette har betydning for, at de ubudne gæster i dit hjem vil få svært ved at få øje på sensorer og fjerne dem. 

Ajax er den rette løsning for dig, der selv vil bestemme, hvor i hjemmet der skal etableres sikringer. Med den trådløse funktion og den indbyggede Jeweller teknologi i Hubben (selve alarmen) kan dit hjem overvåges fra op til 2.000m afstand. 

Vil du koble sirene til dit sikkerhedssystem, skal dette element tilkøbes separat. 

Du får masser af værdi for pengene, når du vælger Ajax. Det er testet og anmeldt til at være det bedste valg, når du går op i sikkerhed. 

Som noget særligt kan du selv vælge, hvilken vagtcentral din alarm skal sættes op til.

Somfy One overvågningssystem – Budgetvenligt alarmsystem med kamera 

Somfy One alarmsystemTestresultater 

Er det primært overvågning af din bolig, du har brug for, skal du vælge et system med kamera. Somfy One er designet til at levere billede- og videomateriale i bedste kvalitet. 

Det kåres med 3,5/5 stjerner hos Pricerunner i deres bedst-i-test af de mest velfungerende alarmsystemer på det danske marked.

 

 

Gode ting ved Somfy One overvågningssystem

 • Videooptagelser i HD kvalitet 
 • Du får direkte adgang til live optagelser på din smartphone
 • Simpel indstilling med Plug And Play
 • Mulighed for tilkøb af sensorer til døre eller vinduer

Mere information om Somfy One overvågningssystem

Når du ofte er på farten, vil det være helt naturligt, at du fra tid til anden bekymrer dig for dit hjem. Det kan være, det står tomt i et par dage i træk. Vil du have sikkerhed og tryghed, når du er på afstand, skal du vælge et alarmsystem med kamera. 

Somfy One er et billigt og godt valg i denne forbindelse. Systemet er ”fritstående”. Det vil sige, at det er op til dig at vurdere, hvor det vil være mest funktionelt at montere videoenheden. Det skal gerne være på et sted i hjemmet, hvor adgangsområder kan optages.

Du skal bruge din mobil, når du vil have glæde af systemet. Du kan se live optagelser fra dit hjem, når du er på farten. Derudover kan du bruge din smartphone til at styre sikkerhedsomfanget i boligen. 

Du vil få automatiske beskeder på din mobil, hvis Somfy registrerer bevægelser derhjemme. Du kan også vælge at tilføje betroede personer til din app, så de også vil få en melding, hvis der er uregelmæssigheder omkring dit hjem

Det er ikke kun videomaterialet, du får glæde af, når du vælger Somfy One. Ubudne gæster vil skræmmes af den voldsomme sirene, der sættes i gang, hvis alarmen registrerer bevægelser. 

Har du behov for supplerende elementer til sikring af dit hjem, kan du købe Somfy sensorer og andre enheder. Samtlige Somfy komponenter er programmerede til at kunne arbejde sammen. 

Du behøver ikke være teknisk mindet for at få maksimalt udbytte af dit Somfy produkt. Det har den letteste indstilling via Plug And Play funktionen.

Blaupunkt Alarm

tyverialarm

Denne tyverialarmpakke er til dig, som har et større hus/lejlighed og ønsker begrænsede mængder af ledninger. Blaupunkt alarm er nemlig trådløs og kan styres fra din smartphone, tablet eller computer.

 

Video Anmeldelse af Blaupunkt Alarm

Gode ting ved Blaupunkt Alarm

 • Alarmering: Via web- og push meddelelser
 • Antal alarm-modtagere: Ukendt
 • Betjening med app: Ja, iOS eller Android
 • Dyre-immunitet: Ja, små dyr (katte og mindre hunde).
 • Udvidelsesmuligheder

Mere information om Blaupunkt Alarm

Det er en moderne tyverialarm som hjælper dig og din familie til et mere sikkert hjem. Dens trådløse tilstand gør det nemmere at placere sensoren, hvor man ønsker den.

Det eneste der behøves er, at den sorte hub skal være tilsluttet til dit hjemmenetværk for at kunne give dig din tryghed, da den er uden abonnement.

Dette er en god løsning til dig, som ikke gider at opsætte sensorer på alle vinduer og døre. At alarmen er trådløs gør det det nemmere for dig, der gerne selv vil sætte den op. Opsætningen er supernemt via appen, der passer til alarmen.

Den der styrer hele showet, er den lille sorte cylinder (hubben) der følger med, hvortil der også medfølger en sensor med indbygget kamera. Den lille hvide sensor kan nemt og diskret monteres i et hjørne tæt på indgangspanelet.

Denne tyverialarm er til dig, som senere hen ønsker at have mange udvidelsesmuligheder og i forvejen ejer en eller flere iOS- eller Android enheder.

Det nemme ved denne pakke er, at den er uden abonnement. Derfor skal den kun tilkobles til dit hjemmenetværk via et kabel og i en stikkontakt, hvorefter du kan sætte alarmsystemet op via din iOS- eller Android enheder.

Med denne tyverialarm har du ret til at ringe 112, ligeså snart alarmen går igang. Derudover er den lavet sådan at ønsker nogen at ødelægge den, vil du blive alarmeret omkring dette.

Med i startpakken får du den føromtalte Q-Hub (hovedenhed), en enkelt dør-/vindueskontakt, en fotosensor med blitz, som tager 3 billeder med 2 sekunders mellemrum, en fjernbetjening, 2 klistermærker samt kabler og batterier til enhederne.

En stor fordel ved denne pakke er, at det er muligt at tilkoble den sammen med alle de udvidelsesmuligheder, der kan tilkøbes. Så kan du selv vælge, hvor grundigt du vil sikre dit hjem, og hvad der passer bedst til dit behov.

Miraca ST-5

tyverialarm

Denne tyverialarm er til dig, som bor i lejlighed på 1. sal eller derover, hvor tyven kun har én udvej.

Hvis du vil købe dette produkt kan det købes her.

 

Video Anmeldelse af Miraca ST-5

Gode ting ved Miraca ST-5

 • Frekvens: 868 MHz
 • Alarmering: Via SMS eller opkald
 • Betjening med app: Ja
 • Dyre-immunitet: Ja, op til 25 kg.
 • Udvidelsesmuligheder

Mere information om Miraca ST-5

Med den lille kompakte størrelse og dens trådløse system er denne alarm god til dig, der bor i en lejlighed og har brug for et professionelt alarmsystem, der tilpasser dig og dine behov.

Det gode ved denne alarm er, at den er trådløs, hvilket gør den meget nemmere at sætte op. Så slipper man for at få en elektriker ud og installere den. Derudover skal man ikke søge om tilladelse til installation i boligforeningen, hvis man køber Miraca ST-5.

Med denne alarm er du ikke bundet til et abonnement; det vil sige, at du selv er herre over din alarm. Du har mulighed for at udbygge din pakke med yderligere udvidelsesmuligheder – alt sammen efter dit behov. Alarmen kan styres via en app.

Dermed er du altid opdateret, hvis dit hjem skulle udsættes for indbrud.

Miraca giver dig også mulighed for at sætte alarmen til om natten, så du kan sove trygt i dit eget hjem.

På Miraca.dk giver de dig muligheden for at tilkøbe SIM-kort til din tyverialarm.

I tilfælde af tyveri vil alarmen aktivere en sirene, samtidig med du vil få besked via din app. Med mulighed for at kunne koble op til 30 trådløse sensorer og 10 fjernbetjeninger, er der mulighed for at tage alarmsystemet med dig, hvis du flytter til større omgivelser.

I tilfælde af strømafbrydelse er hovedenheden udstyret med et backupbatteri, som gør at din alarm stadig virker op til mellem 24 og 48 timer efter strømafbrydelsen.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Olympia 5943

tyverialarm

Olympia 5943 er til dig, der vil tyverisikre din lejlighed, sommerhus eller kolonihavehus.

Hvis du vil købe produktet kan det findes her.

Video Anmeldelse af Olympia 5943

Gode ting ved Olympia 5943

 • Frekvens: 868 MHz
 • Alarmering: Via opkald
 • Vægt: 320g
 • Størrelse: 162,7×162,7×35,9 mm
 • Sabotage beskyttelse: Tilgængelig”
 • Betjening med app: Ja, iOS eller Android
 • Udvidelsesmuligheder

Mere information om Olympia 5943

Det smarte ved denne alarm er, at der kan tilkobles op til 10 mobiltelefoner. Skulle det ske, at der kom indbrud, vil man blive alarmeret via et opkald. Tager man ikke telefonen, vil alarmen kontakte det næste nummer, som er angivet på listen.

Er Olympia 5943 ved at løbe tør for batteri, vil man automatisk blive informeret. Dermed kan man skifte batteriet i tide, så dette ikke skal forhindre hjemmets sikkerhed.

Denne alarm kan beskytte dig i alle situationer med dens mange funktioner, som Alarm-mode, Silent-mode, Home-mode og Inactive-Mode.

Dette alarmsystem har et stort oplyst LC-display, som er integreret med en telefonopkaldsenhed, så du kan blive kontaktet, hvis alarmen går i gang. Den har indbyggede højtalere, som vil udsende en sirene, hvis der er indbrud.

Du har mulighed for at opgradere dit tyverialarm-system fra Olympia, så det passer bedst til dit behov. Du kan vælge at tilkoble op til 32 sensorer.

Når du køber denne pakke er SIM-kortet ikke inkluderet, hvorfor man selv skal tilkøbe dette. Dermed kan du selv beslutte, hvilket SIM-kort du ønsker.

Denne alarm fungerer trådløst over dit trådløse netværk. Med dens 868 MHz vil den ikke komme til at forstyrre andre enheder, som babyalarmer eller dørklokker.

Kom godt fra start

En tyverialarm har til formål at sikre dit hjem og ejendele – der kan dog være en stor forskel på kvaliteten. Derudover afhænger det også af, hvad størrelse dit hjem er, om det er lejlighed eller hus. Ikke mindst kommer det også an på, hvor sikret dit hjem skal være.

Mangler du andre redskaber til hjemmet kan vores test-guides af robotstøvsugere, projektorer, bagemaskiner og luftfugtere findes her!

Dog skal en tyverialarm som minimum kunne være i stand til nedenstående:

 • Din kommende alarmpakke skal indeholde en detektor, som du skal sætte op der, hvor indbrudstyven har mulighed for at komme ind i dit hus –  og der, hvor du har dine værdifulde genstande.
 • Har du kæledyr, skal du kigge efter en alarm, der tager hensyn til husdyr. Ellers kan du risikere falsk alarm, når hunden for eksempel vågner fra lur.

Er du interesseret i en tyverialarm, men er usikker på om de nye WiFi- baserede alarmsystemer kan få god nok dækning i dit hus, så læs vores artikel om wifi-extenders. Så kan du trygt installere tyverialarmer i dit hjem!

Multifunktionelle alarmsystemer

Når du vælger din tyverialarm, skal du tage med i dine overvejelser, om du bør investere i et alarmsystem med flere funktioner.

 • Det er muligt at vælge en alarmpakke, hvor man tilknytter en alarmcentral ved at tegne abonnement. Vælger man denne mulighed, skal man betale for, at alarmselskabet kører ud og tjekker dit hjem for muligt indbrud.
 • Man kan købe alarmsystemer, som kan kobles til lyset i sit hjem. Skulle der komme indbrud, vil både sirenen gå igang og lyset vil begynde at blinke. Dette kan være med til at tiltrække naboernes opmærksomhed, så de når at reagerer og måske får stoppet tyven. Sirenen i en alarm til private hjem må kun larme i 30 sekunder.
 • Nogle alarmer kan reagere på temperaturskift, for eksempel hvis et vindue åbnes.
 • Med mulighed for at reagere før indbrudstyven er kommet ind i huset, kan man få alarmer, der mærker vibrationer, heraf for eksempel hvis et vindue forsøges at blive brudt op.
 • Flere alarmer er udviklet sådan, at man kan tilkoble dem en app. Derved kan man følge med i, hvad der foregår i sit hjem døgnet rundt, selvom man forlader hjemmet.
 • I tilfælde af at der ikke bliver reageret, når der bliver slået alarm, kan man få alarmer, som kan indstilles til at ringe en række kontaktpersoner op.
 • Det er også muligt at få tyverialarmer, som kan kobles til din brandalarm, sådan at du også får besked, hvis der skulle opstå en brand i dit hjem, mens du ikke er hjemme.

alarm

Kontakt din forsikring

Det kan være en god idé at kontakte sin forsikring, når man køber tyverialarm til sit hjem. De kan nemlig hjælpe dig til det bedste valg af alarmer, som passer bedst til dig og dine behov.

Derudover kan du indgå en aftale med din forsikring, da flere forsikringsselskaber giver en vis mængde rabat, når du har en tyverialarm installeret til dit hjem.

Kan man selv installere sin nye tyverialarm?

Ønsker du dig en alarm, du selv kan installere, bør du anskaffe dig en alarm uden abonnement. Her kan de fleste sættes op i hjemmet uden professionel hjælp, da de ikke skal tilkobles en vagtcentral.

Denne form for alarm er dem, vi har skrevet om i artiklen. I stedet for at sende en vagt ud til dit hjem, bliver du kontaktet over sms, opkald eller notifikation over app, som hører til din alarm. Fordelen ved disse alarmer er også, at du ikke skal betale til vagtselskabet i tilfælde af falsk alarm.

 

Se også denne artikel på datalife.dk: BEDSTE ALARMSYSTEM UDEN ABONNEMENT

Værd at vide om tyverialarmer

 • Du kan vakuumpakke stort set hvad du har lyst til. Dog skal man sørge for at man håndtere fødevarerne korrekt. Når du skal fylde din pose med madvarer, så sørg for der ikke er for meget vækse i.
  Når du har vakuumpakket dit kød eller lignende, bør du ligge det i fryseren hvis det skal gemmes til et andet tidspunkt.

Beskrivelse af kilder og tests 

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Pricerunner

Danske Pricerunner er en gratis prisportal, der gør det nemt at sammenligne priserne i de forskellige webshops for det ønskede produkt. Priserne kan holdes op mod brugernes feedback af produkterne samt Pricerunners egne tests. Vi har valgt at benytte Pricerunners tjeneste til vores prissammenligning. 

Pricerunner har testet flere alarmsystemer ud fra parametre som funktionalitet, brugervenlighed og ydeevne, hvorefter de har fået tildelt en samlet karakter. Topscorerne på listen er Ajax og Somfy One alarmsystemerne, der begge scorer 4,5 ud af 5 mulige point. Testvinderen Ajax bliver bl.a. rost for at være et både stabilt og driftssikkert alarmsystem med mange sensorer.

Testen er opdateret den: 2. marts 2021

Du kan se testen her

Politiken

Den danske avis Politiken bliver udgivet af JP/Politikens Hus, og nyhedshistorierne bliver både udgivet på tryk og via Politiken.dk. Avisens historie går tilbage til 1884, hvor den blev stiftet af de kendte kulturskikkelser Viggo Hørup, Edvard Brandes og Hermann Meyer Bing. 

Du kan se testen her: Ikke oplyst

FAQ

Hvilken tyverialarm er den bedste?

Hvilken tyverialarm, der er den bedste, det afhænger af dine behov og dit hjem. Nogle eksempler på nogle gode tyverialarmer er dog modellerne Ajax tyverialarm pakke, Somfy One overvågningssystem og Blaupunkt Alarm. Tyverialarmerne er alle blevet testet og har opnået nogle flotte resultater pga. deres gode og praktiske egenskaber.

Hvordan vælger jeg en tyverialarm?

Når du skal vælge en tyverialarm, bør du først og fremmest vælge et system, som ikke er alt for avanceret, da det er vigtigt, at du er i stand til at sætte dig grundigt ind i alarmen. Dertil bør du også overveje, hvor mange penge du vil bruge på tyverialarmen.

Hvad får en tyverialarm til at gå i gang?

Det er forskelligt fra model til model, hvad der præcist får en tyverialarm til at gå i gang. Alarmerne kan for eksempel blive trigget af sensorer ved døre eller vinduer, hvor en magnet registrerer, hvis døren eller vinduet bliver åbnet, når alarmen er slået til.

Hvor lang tid hyler en tyverialarm?

Dansk lovgivning foreskriver, at en tyverialarm hyler i tre minutter efter, at den er blevet aktiveret. Det vil sige, at alarmen vil hyle lige så længe, at sensorerne opfanger aktivitet. Ophører aktiviteten, så vil alarmen fortsat hyle i tre minutter, hvorefter den vil slukke automatisk.

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

Tyverialarmer: De bedste i test

 • Eufy EufyCam2 tyverikamera
 • Ajax tyverialarm pakke: Testvinder
 • Somfy One overvågningssystem
 • Blaupunkt Alarm
 • Miraca ST-5

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme