Ansigtsolie test-guide: Vores bud på de 8 bedste olier til ansigtet ifølge eksperter

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

ANNONCER

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Ansigtsolie test-guide: Vores bud på de 8 bedste olier til ansigtet ifølge eksperter

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Vil du gerne give din hud den rigtige næring og fugt, kan du prøve at supplere din ansigtscreme med en ansigtsolie. Mens cremen fugter huden, plejer og beskytter ansigtsolie den. Olien trænger ind og giver en unik glød, der får din hud til at se sund og frisk ud.

Hvis du leder efter en god ansigtsolie, har vi fundet 8 gode bud på alt fra velduftende luksusprodukter til vegansk ansigtsolie uden parfume. Du kan få et godt overblik over dine muligheder, når du vil passe godt på din hud i ansigtet med vores oversigt.

DET SKAL DU OVERVEJE, FØR DU KØBER EN NY ANSIGTSOLIE:

Vores favorit

NaturligOlie Økologisk ansigtsolie

Gå til bedste pris Læs mere
Ecooking 50+ Face Oil 30ml
Lager

Ecooking 50+ Face Oil 30ml

Gå til bedste pris
194 Kr. hos Well
Læs mere
Lager
The Ordinary “B” Oil ansigtsolie 30ml
Lager

The Ordinary “B” Oil ansigtsolie 30ml

Gå til bedste pris
95 Kr. hos Lyko
Læs mere
Lager
Rudolph Acai Anti-Ageing ansigtsolie 15ml
Lager

Rudolph Acai Anti-Ageing ansigtsolie 15ml

Gå til bedste pris
596 Kr. hos Skinsense
Læs mere
Lager
Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate 30ml ansigtsolie
Lager

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate 30ml ansigtsolie

Gå til bedste pris
312 Kr. hos Magasin Onlineshop
Læs mere
Lager
Kora Organics Noni Glow 10ml
Lager

Kora Organics Noni Glow 10ml

Gå til bedste pris
172 Kr. hos Magasin Onlineshop
Læs mere
Lager
Pudderdåserne Ansigtsolie 30ml
Lager

Pudderdåserne Ansigtsolie 30ml

Gå til bedste pris
140 Kr. hos Nicehair.dk
Læs mere
Lager
Badeanstalten Vitamin E ansigtsolie 30ml
Lager

Badeanstalten Vitamin E ansigtsolie 30ml

Gå til bedste pris
85 Kr. hos Jala-helsekost
Læs mere
Lager

Se hele tabellen

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

NaturligOlie Økologisk ansigtsolie - 7 essentielle olier og ekstra E-vitamin

Ønsker du en økologisk ansigtsolie, anbefaler vi Økologisk Ansigtsolie fra NaturligOlie. Ansigtsolien indeholder i alt 7 forskellige essentielle og koldpressede økologiske olier, der har fået et ekstra skud E-vitamin oveni. Produktet er tæt på 100% økologisk, mens flasken med UV-beskyttelse får dit produkt til at holde længere, hvis det står fremme i sollys i hverdagen.

Dagens bedste priser og tilbud på NaturligOlie Økologisk ansigtsolie:

NaturligOlie
På lager
265 kr.
savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • Lavet af 7 koldpressede olier
 • Flaske er UV-beskyttet og med pipette
 • 99,95% økologiske ingredienser

Mere om NaturligOlie Økologisk ansigtsolie

SPECIFIKATIONER

 • Mængde: 30 ml

Bringer gløden tilbage i huden
NaturligOlie økologisk Glød ansigtsolie er vores udvalgte ansigtsolie, fordi den er lavet på gode og økologiske ingredienser. Det danske brand har skabt en olie, hvor indholdet er 99,96% økologisk.

I alt indeholder olien 7 forskellige typer af koldpresset og næringsrig olieekstrakter, der er beriget ekstra med E-vitamin. Har du en mere sensitiv og tør hud, der viser tegn på aldring, vil ingredienserne hjælpe dig til et sundere og mere friskt udseende. Ved at berolige og regenerere huden, vil du få en blødhed og glød tilbage.

Trænger hurtigt ind og virker
Olien trænger hurtigt ind, hvor den let kommer ind gennem de yderste lag og kan fugte i dybden.

Ansigtsolie Glød fra NaturligOlie. Du kan nemt påføre olien morgen og aften efter din ansigtsrutine, eller når du trænger til ekstra fugt.

Med en flaske og pipette kan du nemt overføre olien til din håndflade, før du fordeler den over ansigtshuden. Flasken har ikke det mest attraktive design, men pipetten og at beholderen beskytter indholdet mod UV-stråler er en klar fordel.

Redaktionens vurdering

Hos forbruger-test.dk anbefaler vi dig NaturligOlie økologisk Glød ansigtsolie, hvis du døjer med tør, sensitiv og/eller aldringstegn i huden. Olien går ind og nærer huden, så den kan regenerere mere glødende og blød end før.

Det er vores favorit, fordi den hurtigt trænger ind i og beroliger huden, er fri for parfume og økologisk. Oveni sætter vi pris på, at brandet er dansk.

Fordele og ulemper ved NaturligOlie Økologisk ansigtsolie

Fordele

 • Tilfører glød og blødhed
 • Regenererer og beroliger huden
 • Trænger hurtigt gennem øverste lag af hud
 • Dansk brand
 • Tilfredshedsgaranti

Ulemper

 • Nogle bryder sig måske ikke om oliens duft

Ecooking 50+ Face Oil 30ml - ansigtsolie uden parfume

 • 4,4 stjerner ud af 5 på Google Shopping

Ecooking 50+ er en ansigtsolie til den modne hud, der beskytter og plejer mod eksterne påvirkninger fra miljøet omkring dig. Du vil opleve en genopfrisket hud, der er styrket og beskyttet efter brug.

Ansigtsolien er beriget med E-vitamin, der styrker huden indefra, mens produktet også er certificeret allergivenligt af AllergyCertified.

Dagens bedste priser og tilbud på Ecooking 50+ Face Oil 30ml:

 • Ansigtsolie fra Ecooking’s 50+ serie
 • Beskytter mod eksterne faktorer med E-vitamin
 • Allergy Certified

Hvad siger forbrugere om Ecooking 50+ Face Oil 30ml?

Ecooking 50+ ansigtsolie er bedømt af forbrugere på flere online platforme. Hos Google Shopping har søgemaskinen samlet over 14 anmeldelser af olien, der får en gennemsnitlig bedømmelse på 4,4 stjerner ud af 5.

Mere om Ecooking 50+ Face Oil 30ml

SPECIFIKATIONER

 • Mængde: 30 ml

Styrker og beskytter den modne hud
Med alderen vil huden overalt på kroppen langsomt miste sin naturlige elasticitet. Vil du gerne forebygge og pleje din hud, kan du anvende ansigtsolien fra Ecooking 50+-serie. Den både styrker, plejer og beskytter din hud mod eksterne faktorer, der kan ælde huden hurtigere.

Ingredienserne er fri for parfume og duft, allergi-certificeret og 100% vegansk. Der er derfor en lang række forbrugere, der kan anvende ansigtsolien med god samvittighed – og uden risiko for bivirkninger.

Genopfrisk og plej med olie
Når du fordeler ansigtsolien på huden, er det vigtigt, du lader den absorbere helt, før du bruger en ansigtscreme eller andre produkter efter. Olien kan føles fedtet på huden, så anvend mindre mængder og lad den trænge ind, før du evt. påfører mere.

Når du anvender Ecooking 50+ til den modne hud, vil du kunne se en mere frisk og fyldig effekt, der får huden til at se sund og jævn ud.

Redaktionens vurdering

Hos redaktionen anbefaler vi Ecooking 50+ til dig, der har en voksen hud, der viser tegn på alder. Olien er udviklet til den mere modne hud, der kræver en anden pleje og fokus på bestemte ingredienser.

Har du tendens til fedtet hud, vil vi anbefale dig at se efter en anden ansigtsolie, da nogle forbrugere finder, at olien kan føles fedtet.

Fordele og ulemper ved Ecooking 50+ Face Oil 30ml

Fordele

 • Fri for parfume og duft
 • 100% vegansk
 • Genopfrisker huden
 • Styrker og beskytter

Ulemper

 • Kan føles fedtet på huden

The Ordinary “B” Oil ansigtsolie 30ml - 100% vegansk med mikroalger

 • 4,4 stjerner ud af 5 på Google Shopping
 • 4,5 stjerner ud af 5 på Amazon

Undgår du de animalske ingredienser i hverdagen, er “B” Oil fra The Ordinary 100% vegansk. Det er et enkelt og prisvenligt valg, hvor du får en god mængde, der giver glans og glød i huden.

Du undgår både tilsat gluten, vand, alkohol og silikone, mens olien er beriget med en høj mængde af mikroalger.

Dagens bedste priser og tilbud på The Ordinary “B” Oil ansigtsolie 30ml:

 • “B” Oil indeholder en høj mængde af mikroalge
 • Vand-, alkohol-, silikone og gluten-fri
 • 100% vegansk

Hvad siger forbrugere om The Ordinary “B” Oil 30ml?

Forbrugerne giver The Ordinary “B” Oil flotte bedømmelser online. Hos Google Shopping er der samlet mere end 830 anmeldelser ind fra flere steder, hvor den gennemsnitlige karakter ender på 4,4 stjerner ud af 5.

Hos webgiganten Amazon har forbrugerne anmeldt ansigtsolien, hvor den af køberne modtager 4,5 stjerner ud af 5 med over 125 anmeldelser.

Mere om The Ordinary “B” Oil ansigtsolie 30ml

SPECIFIKATIONER

 • Mængde: 30 ml

Vegansk produkt med let duft af urter
Går du efter veganske produkter, kan “B” Oil være den bedste ansigtsolie for dig. Ingredienserne er 100% veganske, og du undgår tilsat vand, alkohol, silikone og gluten. 

Prisen er god for både mængden af produkt, men også de gode næringsstoffer er et plus.

Produktet har en mild urte-duft, der ikke vil genere de fleste. Det kan dog være, du ikke bryder dig om duften, så vær opmærksom på, at den ikke er helt duftfri.

Giver glød og beskytter mod frie radikaler
“B” Oil fra The Ordinary er lavet, så den passer til de fleste hudtyper. Med mikroalger vil olien beskytte mod frie radikaler i huden og forbedre din glød.

Du skal dog ikke prøve den, hvis du har allergiske reaktioner overfor nødder. Der anbefaler vi dig at finde et andet alternativ, der også opfylder dine krav.

Flakonen med olien er lavet i glas, der er beskyttet mod UV. På den måde får din olie længere levetid, selv hvis du har den stående fremme i et rum med meget sol.

Redaktionens vurdering

Hos os vil vi anbefale “B” Oil til dig, der vil have en daglig olie til ansigtet, der passer til de fleste almindelige hudtyper. “B” Oil er ikke lavet specifikt til én type af hud, men kan derimod bidrage med sunde indholdsstoffer, der er 100% veganske til alle, der ønsker glød og sund hud.

Du bør dog undgå produktet, hvis du har allergi overfor nødder, da der kan være spor i ansigtsolie.

Fordele og ulemper ved The Ordinary “B” Oil ansigtsolie 30ml

Fordele

 • Mild urte-duft
 • UV-beskyttet flakon
 • Forbedrer gløden
 • Beskytter mod frie radikaler

Ulemper

 • Anbefales ikke til nøddeallergikere

Rudolph Acai Anti-Ageing ansigtsolie 15ml - luksus til forskellige hudtyper

Vil du forkæle din hud med ekstra luksus, kan du vælge det prisvindende produkt i den høje prisklasse: Rudolph Acai Anti-Ageing ansigtsolie.

Olien har et højere indhold af antioxidanter end andre produkter, og det er også certificeret vegansk af ”Vegan Trademark”. Du kan derfor trygt anvende produktet på din hud, hvor den giver glød.

Dagens bedste priser og tilbud på Rudolph Acai Anti-Ageing ansigtsolie 15ml:

 • Prisvindende luksus
 • Højt indhold af antioxidanter
 • Er certificeret af ”Vegan Trademark”

Hvad siger forbrugere om Rudolph Acai Anti-Ageing Facial Oil 15ml?

Rudolph Acai Anti-Ageing er en olie til ansigtet bedst i test hos særligt forbrugerne. Hos Google Shopping er der udvalgt mere end 65 forbrugeranmeldelser, der samlet giver produktet en score på 4,6 stjerner ud af 5 mulige.

Mere om Rudolph Acai Anti-Ageing ansigtsolie 15ml

SPECIFIKATIONER

 • Mængde: 15 ml

Giver elasticitet og glød
Når du anvender Rudolph Acai Anti-Ageing ansigtsolie på daglig basis, vil du kunne opleve en forandring i huden.

Både elasticiteten vil forbedres, som olien hjælper huden med de rette næringsstoffer til at regenerere. Produktet indeholder en stor mængde af antioxidanter, der er gode for huden.

Alle hudtyper kan anvende Rudolph Acai Anti-Ageing ansigtsolie, der har en lækker og mild duft, der er behagelig, når du påfører olien.

Høj kvalitet i design og indhold
Rudolph Acai Anti-Ageing ansigtsolie er et af de dyreste produkter, vi har taget med i oversigten over de bedste ansigtsolier. Til den højere pris får du dog et luksusprodukt, hvor både flakon, design og ikke mindst indhold er af højeste kvalitet.

Indholdet er certificeret med ”Vegan Trademark” og derfor 100% sikkert for veganere at anvende. Det har også givet olien en pris, fordi det er luksuriøst at have stående og bruge.

Redaktionens vurdering

Hos redaktionen anbefaler vi dig Rudolph Acai Anti-Ageing olie til ansigtet, hvis du ønsker et luksusprodukt, der passer til de fleste hudtyper. Produktet trænger ind og regenerer huden indefra, så du får en sund og frisk glød.

Du skal være villig til at betale ekstra for Rudolph Acai Anti-Ageing ansigtsolie, hvor du også får mindre produkt i flakonen end med andre i oversigten.

Fordele og ulemper ved Rudolph Acai Anti-Ageing ansigtsolie 15ml

Fordele

 • Giver en sund glød
 • Har mild duft
 • Øger hudens naturlige elasticitet
 • Renegerende effekt

Ulemper

 • Høj pris

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate 30ml ansigtsolie - reducerer fine linjer og dufter skønt

 • 4,6 stjerner ud af 5 på Google Shopping
 • 4,7 stjerner ud af 5 på Amazon
 • God anmeldelse på Byrdie.com

Elsker du at være velduftende og bruge lækre produkter, der fylder næseborene, så er Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate et godt bud.

Det er Kiel’s bedst sælgende ansigtsolie, der indeholder blandt andet essentielle olier fra Lavendel og Natlys. Ingredienserne er 99,6% naturlige, og produktet hjælper med at reducere fine linjer.

Dagens bedste priser og tilbud på Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate 30ml ansigtsolie:

 • Kiehl’s bedstsælgende ansigtsolie
 • Formular med essentiel olie fra Lavendel
 • 99,8% naturlige ingredienser

Hvad siger forbrugere og eksperter om Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate 30ml?

Hos eksperterne på Byrdie.com er Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate anmeldt. De konkluderer, at produktet lever op til forventningerne som kult-klassiker. Med to dråber vil essentielle olier og antioxidanter både berolige og hydrere huden.

Også forbrugere sætter pris på Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate. Hos Amazon giver køberne produktet 4,7 stjerner ud af 5 mulige. På Google Shopping er der samlet mere end 10.500 anmeldelser ind, hvor ansigtsolien modtager 4,6 stjerner ud af 5 i gennemsnit.

Mere om Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate 30ml ansigtsolie

SPECIFIKATIONER

 • Mængde: 30 ml

Let konsistens og lækker duft
Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate er lavet med en meget let konsistens. Det gør produktet let at fordele, og det trænger også hurtigere ind i huden. Alle hudtyper kan anvende Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate, men du skal være opmærksom på indholdet af essentielle olier, hvis det ikke er noget for dig.

Både eksperter og forbrugere er tilfredse med produktet, der scorer højt i anmeldelser. Den velduftende olie er en klassiker, som mange kan få glæde af og nyder at anvende. 

Boost af fugt
Resultaterne efter brug af ansigtsolien er et boost af fugt, der hjælper med at bibeholde elasticitet i huden, så du ser frisk ud. De fine linjer vil blive minimeret, hvis du anvender produktet på fast basis.

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate er det rette valg, hvis du ønsker velduftende produkter, der er beriget med essentielle olier fra Natlys og Lavendel. Kombinationen af essentielle olier og antioxidanter giver en beroliget og velhydreret hud.

Redaktionens vurdering

Hos redaktionen er vi vilde med Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate, der har vores favorit-duft. Foretrækker du produkter med duft, vil du få en lækker oplevelse af både duft og følelsen af de essentielle olier. Med en let konsistens booster ansigtsolien huden med fugt, der hjælper med at reducere fine linjer, der allerede er synlige.

Dog indeholder produktet essentielle olier, som ikke alle ønsker, at kroppen skal optage.

Fordele og ulemper ved Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate 30ml ansigtsolie

Fordele

 • Genanvendelig emballage
 • Let konsistens
 • Booster essentiel fugt
 • Reducerer fine linjer

Ulemper

 • Indeholder essentielle olier

Kora Organics Noni Glow 10ml - olie til ansigtet med vigtige fedstoffer og antioxidanter

 • 4,6 stjerner ud af 5 på Google Shopping
 • 4,4 stjerner ud af 5 på Amazon
 • 4,8 point ud af 5 hos Byrdie.com

Kora Organics Noni Glow Face Oil er for dig, der vil give din hud et lækkert luksusprodukt, der indeholder gode næringsstoffer. Blandt andet indeholder ansigtsolien essentielle fedtstoffer og antioxidanter.

Med produktet kan du styrke huden og fjerne de synlige solskader og ar, som huden i ansigtet vil få med alderen.

Dagens bedste priser og tilbud på Kora Organics Noni Glow 10ml:

 • Luksuriøs ansigtsolie KORA Organics
 • Med essentielle fedtstoffer og antioxidanter
 • Hjælper med at reducerer solskader og ar

Hvad siger forbrugere og eksperter om Kora Organics Noni Glow Face Oil 10ml?

Kora Organics Noni Glow Face Oil får meget ros af eksperter hos Byrdie.com. Produktet har fået en samlet score på 4,8 ud af 5 mulige. Den er ifølge anmelderen pengene værd, fordi den beroliger og fugter huden, mens den fremhæver gløden uden at generere. 

Hos forbrugerne på Amazon får ansigtsolien et gennemsnit på 4,4 stjerner ud af 5, mens de indsamlede anmeldelser fra Google Shopping giver produktet 4,6 stjerner ud af 5.

Mere om Kora Organics Noni Glow 10ml

SPECIFIKATIONER

 • Mængde: 10 ml

Lysner og styrker huden
Ingredienserne i Kora Organics Noni Glow Face Oil er udvalgt, så du får den bedst mulige effekt. Olien har blandt andet et højt indhold af sunde antioxidanter og essentielle fedtstoffer, der styrker din hud til hurtigere at regenerere nye celler.

Regenerering og pleje at huden med Kora Organics Noni Glow Face Oil kan hjælpe dig, hvis du har solskader eller ar i ansigtet. Ved at styrke huden med de rigtige ingredienser, kan du få en lysere og mere ensartet hudtype, hvis du anvender ansigtsolien.

Hurtig absorbering og resultater
Kora Organics Noni Glow Face Oil er en lettere olie til ansigtet, der trænger hurtigt ind og bliver absorberet. Det gør den hurtig og nem at anvende, hvis du vil implementere det ekstra step i din hudrutine.

Produktet er i luksusklassen, men det har ifølge både forbrugere og eksperter også en reel effekt, hvor du får en naturlig glød efter brug.

Redaktionens vurdering

Vi anbefaler dig at prøve Kora Organics Noni Glow Face Oil, hos du drømmer om en strålende hud, der ser sund ud indefra. Alle hudtyper kan anvende ansigtsolien, der fugter og nærer effektivt, så din hud får en naturlig glød.

Prisen er i den høje ende for en mindre mængde, men med en hurtig absorbering, styrket og naturligt glødende hud, kan det være alle pengene værd

Fordele og ulemper ved Kora Organics Noni Glow 10ml

Fordele

 • Hurtig absorbering
 • Giver en naturlig glød
 • Styrker regenerering af nye, sunde celler
 • Lysner hudtone og mørke pletter

Ulemper

 • Resultater kan være øjebliklige, hvis du skifter fra ikke-naturlig ansigtspleje

Pudderdåserne Ansigtsolie 30ml - god til akne og pigmentforandringer

 • 4,5 stjerner ud af 5 på Google Shopping

Vil du pleje din hud og komme små rynker, ar eller pigmentforandringer til livs, kan du overveje ansigtsolien fra Pudderdåserne. Med antioxidanten Resveratrol og andre ingredienser styrker, plejer og beskytter ansigtsolien særligt den fedtede hud, der har tendens til bumser, akne eller inflammationer.

Dagens bedste priser og tilbud på Pudderdåserne Ansigtsolie 30ml:

 • Reducerer synlige rynker og ar
 • Indeholder antioxidanten Resveratrol
 • Fri for parfume

Hvad siger forbrugere om Pudderdåserne Ansigtsolie 30ml?

Der er på Google Shopping indsamlet mere end 35 anmeldelser af Pudderdåsernes Ansigtsolie fra forbrugere. Den gennemsnitlige bedømmelse ender på 4,5 stjerner ud af 5 mulige.

Mere om Pudderdåserne Ansigtsolie 30ml

SPECIFIKATIONER

 • Mængde: 30 ml

God til dig med fedtet hud
Ansigtsolien fra Pudderdåserne er særligt god til den mere fedtede hudtype. Olien er hurtig til at blive absorberet af huden, så den ikke ligger som et lag og giver ekstra skinnende effekt til allerede fedtet hud.

Oplever du ofte bumser, akne eller andre gener, kan olien hjælpe med at pleje, fugte og beskytte huden. Den virker antiinflammatorisk, så små forandringer i huden får korrekt behandling, når de opstår, og de ikke får lov til at udvikle sig til generende bumser.

Udjævner hudtonen
De fleste har små ar fra pubertetens bumser, men kæmper du med fedtet hud, kan du have flere ar, pigmentforandringer og rynker. Ønsker du en mere jævn hud, kan olien fra Pudderdåserne være en hjælp.

Indholdet af blandt andet antioxidanten Resveratrol og andre plejende ingredienser kan reducere hudens synlige skader, så du får en mere ensartet og jævn hudtone.

Om sommeren kan det dog være nødvendigt at skifte til en lettere ansigtsolie, hvis Pudderdåserne’s bliver for tung til din smag.

Redaktionens vurdering

Vi anbefaler ansigtsolien fra Pudderdåserne, hvis din hud trænger til fugt og næring. Den er særligt god til dig, der kæmper med problemhud, der ofte slår ud med akne eller lignende inflammationer.

Olien kan hurtigt absorberes af huden, hvor den neutraliserer pigmentforandringer og ar for en sund og ensartet hud.

Til sommermånederne kan olien dog være for tung til nogle forbrugere.

Fordele og ulemper ved Pudderdåserne Ansigtsolie 30ml

Fordele

 • Reducerer pigmentforandringer
 • Virker anti-inflammatorisk
 • Har en gavnlig effekt på akne
 • Absorberes hurtigt
 • Beskytter huden

Ulemper

 • Kan være for tung i dagstimerne i sommermånederne

Badeanstalten Vitamin E ansigtsolie 30ml - 100% naturligt og vegansk med E-vitamin

 • 4,6 stjerner ud af 5 på Google Shopping

Badeanstalten har lavet en ansigtsolie, der består af 100% naturlige ingredienser, der oveni er veganske.

Indholdet af blandt andet essentielle fedtstoffer plejer huden, så den får næring og fugt, mens E-vitamin bidrager til en sund hud indefra. Din hud vil hurtigt absorbere olien, så du får de gavnlige virkninger fra ingredienserne.

Dagens bedste priser og tilbud på Badeanstalten Vitamin E ansigtsolie 30ml:

 • Indhold af essentielle fedtstoffer nærer
 • 100% naturlige ingredienser
 • Veganer-venligt

Hvad siger forbrugere om Badeanstalten Face Oil Vitamin E 30ml?

På Google Shopping er der samlet over 10 anmeldelser af Badeanstalten Face Oil Vitamin E ind fra forskellige platforme. I alt ligger den gennemsnitlige bedømmelse på 4,6 stjerner ud af 5 mulige.

Mere om Badeanstalten Vitamin E ansigtsolie 30ml

SPECIFIKATIONER

 • Mængde: 30 ml

Beskytter og plejer særligt den tørre hud
Badeanstalten Face Oil Vitamin E er særligt god om vinteren, når huden har brug for ekstra fedt og pleje for at modstå kulden. Kulde og vintervejr tørrer huden ud, så den kan have godt af ekstra opmærksomhed.

Badeanstalten’s ansigtsolie indeholder en lang række af essentielle fedtstoffer, som din hud hurtigt vil absorbere. Med E-vitamin får huden også et ekstra nærende element, der hjælper hudcellerne med at regenerere hurtigere. Det efterlader huden blød og næret med både pleje og fugt i ét produkt.

Let at fordele med tykkere konsistens
Med 100% naturlige ingredienser, der også er veganer-venlige, kan de fleste få glæde af Badeanstalten’s naturlige ansigtsolie.

For nogle kan den tykkere konsistens på ansigtsolien fra Badeanstalten være lettere at styre, når du skal fordele olien i ansigtet. Det er dog ikke alle, der foretrækker den tykkere konsistens.

Selvom konsistensen er tykkere på ansigtsolien, vil den stadig trænge hurtigt ind og ikke efterlade huden fedtet.

Redaktionens vurdering

Vi anbefaler dig Badeanstalten Face Oil Vitamin E, hvis du leder efter et solidt indslag til din plejerutine om vinteren. Med et højt indhold af essentielle fedtstoffer vil huden få den rette næring og pleje, når vinteren er hård og tørrer huden i ansigtet ud.

Vi sætter pris på, at produktet hurtigt er absorberet af huden, mens den tykkere konsistens dog ikke nødvendigvis er for alle.

Fordele og ulemper ved Badeanstalten Vitamin E ansigtsolie 30ml

Fordele

 • Med E-vitamin
 • Giver både pleje og fugt
 • Absorberes hurtigt
 • Efterlader huden blød og næret

Ulemper

 • Tykkere konsistens

Hvad skal du overveje, før du køber

 • Type: Ikke alle ansigtsolier er ens, og ingredienser kan have stor betydning for, hvem olien passer bedst til. Det er en god ide, at du undersøger flere muligheder, så du nemt kan finde den udgave, der er til din hudtype og har de rigtige ingredienser.
 • Ingredienser: Når du skal vælge en ansigtsolie, er ingredienslisten afgørende. Se efter, om olien indeholder kemi eller andre indholdsstoffer med eventuelle bivirkninger, du helst undgår i hverdagen. Led gerne efter en økologisk ansigtsolie, fordi de typer af lavet på planteekstrakter.
 • Hudtype: Inden du vælger en ansigtsolie, skal du kende din hudtype. Uanset hvor gode ingredienser produktet indeholder, skal de stadig have den rigtige virkning for dig og din specifikke hud.
 • Brugervenlighed og påføring: Nogle ansigtsolier er lettere at bruge, og det afhænger meget, om de er tyndere eller tykkere i konsistensen. Vælg den udgave, der er mest komfortabel for dig at anvende.
 • Pris: Kvalitet og pris følges ofte ad, men du kan også finde gode og effektive produkter på et strammere budget. Beslut, hvor meget du vil give for din ansigtsolie, og tag gerne mængden i forhold til pris med i dine overvejelser.
 • Hvad siger eksperter og forbrugere: Vil du finde den bedste ansigtsolie, kan du undersøge, hvad eksperter og forbrugere mener om produktet. Det giver dig det bedste indtryk af, om olien virker efter hensigten, og om du skal være opmærksom på bestemte ting ved produktet.

arrow-more

Hvad er ansigtsolie?

Ansigtsolie er en type skønhedsprodukt, der bruges til at nære og beskytte huden i ansigtet. Olien består af en blanding af naturlige olier, der er rige på næringsstoffer og antioxidanter. Disse olier kan være af forskellige typer, såsom arganolie, jojobaolie eller hybenkerneolie.

Ansigtsolie er ideel til personer med tør eller dehydreret hud, da olien hjælper med at fugte og blødgøre huden. Ansigtsolie kan også have anti-aging fordele, da de naturlige olier kan hjælpe med at reducere udseendet af fine linjer og rynker.

Ansigtsolie kan anvendes på forskellige måder, f.eks. kan den blandes med din daglige ansigtscreme for en ekstra boost af næring. Nogle mennesker foretrækker også at bruge ansigtsolie som en del af deres natlige hudplejerutine.

Hvis du er interesseret i at lære mere om ansigtspleje og hudplejeprodukter generelt, kan det være nyttigt at undersøge ansigtsserum. Ansigtsserum er en anden type hudplejeprodukt, der anvendes til at nære og beskytte huden, men som har en lettere tekstur end ansigtsolie. Ved at bruge både ansigtsolie og ansigtsserum, kan du give din hud de bedste betingelser og opnå en sund og strålende hud.

Hvordan bruger man ansigtsolie?

En ansigtsolie er let at implementere i din daglige plejerutine.

Det er en god ide, at du renser dit ansigt hver morgen og aften. Om morgenen får du vasket nattens sved og skidt af huden, så den kan klare dagens strabadser. Til aften skal du igen fjerne skidt, der har samlet sig i løbet af dagen.

Når du har vasket dit ansigt, skal du bruge en toner og evt. en serum til at rense huden. Bagefter kan du anvende din ansigtsolie:

 • Du skal kun bruge et par dråber af din ansigtsolie, for det er drøj i brug.
 • Fordel produktet på rene håndflader og masser det ind i din hud med afslappende og cirkulære bevægelser.
 • Lad produktet trænge ind i huden, før du fortsætter din rutine.
 • Slut af med en nærende og fugtgivende ansigtscreme.

Har du de rette produkter, der matcher din huds behov, kan du nemt se resultater, hvis du holder fast i de gode rutiner omkring ansigtspleje.

Hvilken ansigtsolie er bedst?

Det er forskelligt fra person til person, hvad den bedste ansigtsolie til netop deres hud er. For nogle er den bedste ansigtsolie 2020 ikke effektiv i 2022, mens andre kan anvende den samme ansigtsolie hele året rundt resten af livet.

Som med ansigtscreme eller dagcreme med SPF  vil dit valg afhænge af dine behov, din huds tilstand og hudtype. Har du tendens til tør hud, skal du sørge for at finde ud af, om du mangler fugt eller fedt. Der kan nemlig være en stor forskel, og det rigtige produkt kan gøre underværker.

Er det i stedet fedtet hud, du kæmper med, kan du gå efter lettere konsistensen, der trænger hurtigere ind og ikke efterlader en hinde over huden.

Tag dig tid til at undersøge markedet, finde de produkter, der passer til din hudtype, og overvej også ingredienserne, hvis du undgår animalske produkter eller har bestemte allergier.

Hvis du vil vide, hvordan du vælger olier ikke kun til din hud, men også til dit hår, så læs vores artikler om hårolie eller skægolie.

Som med andre produkter som vippeserum, øjenbrynsserum og kropsolie skal du ikke forvente at se resultater med det samme. Nogle produkter skal bruges over en længere periode, så huden kan få tid til at regenerere og blive boostet af de gode ingredienser.

Er der bivirkninger ved ansigtolie?

Der kan være visse bivirkninger ved brug af ansigtsolie. Her er nogle potentielle bivirkninger:

Hudreaktioner: Nogle mennesker kan opleve hudreaktioner som irritation, rødme, kløe eller udslæt efter brug af ansigtsolie. Dette kan skyldes individuel følsomhed over for visse ingredienser i olien eller en allergisk reaktion. Det er vigtigt at teste olien på en lille del af huden før brug og stoppe med at bruge den, hvis der opstår vedvarende ubehag.

Øget fedtet hud: Hvis du har tendens til at have fedtet hud, kan brugen af ansigtsolie forværre denne tilstand. Nogle olier kan tilstoppe porerne og føre til øget olieproduktion og udbrud af akne. Det er vigtigt at vælge en ansigtsolie, der er velegnet til din hudtype og undgå overanvendelse af produktet.

Akneudbrud: For nogle mennesker kan brugen af ansigtsolie føre til udbrud af akne. Dette skyldes ofte, at olier kan tilstoppe porerne og forårsage inflammation. Hvis du har tendens til at have akne eller tilstoppede porer, er det vigtigt at vælge en ansigtsolie, der er ikke-komedogen, hvilket betyder, at den ikke tilstopper porerne.

Fotosensibilitet: Visse ansigtsolier indeholder ingredienser, der kan øge hudens følsomhed over for sollys. Dette kan øge risikoen for solskoldning eller solskader. Hvis du bruger en ansigtsolie med fotosensibiliserende ingredienser, skal du være forsigtig med at udsætte din hud for solen uden beskyttelse.

Det er vigtigt at være opmærksom på dine egne hudreaktioner og justere brugen af ansigtsolie efter behov. Hvis du oplever vedvarende hudirritation eller andre ubehagelige bivirkninger, anbefales det at stoppe brugen af olien og konsultere en læge eller hudplejeekspert.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Byrdie.com

På Byrdie.com laver de ekspertanmeldelser om alt indenfor sundhed og skønhed. Deres ekspertpanel tester selv produkterne.

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate 30ml har modtaget en flot anmeldelse hos eksperter på Byrdie.com.
Anmeldelsen er udgivet den: 4. februar 2022
Du kan se anmeldelsen her

Også Kora Organics Noni Glow Face Oil 10ml har fået positive ord med på vejen fra eksperterne.
Anmeldelsen er udgivet den: 16. februar 2022
Du kan se anmeldelsen her

Kundeanmeldelser

Google Shopping

Hos Google Shopping kan forbrugere få et nemt overblik over anmeldelser af produkter på tværs af flere platforme. På siden offentliggøres både kommentarer og et gennemsnit ud af 5 mulige stjerner.

Anmeldelserne opdateres løbende

Du kan se anmeldelserne af The Ordinary “B” Oil 30ml her
Du kan se anmeldelserne af Rudolph Acai Anti-Ageing Facial Oil 15ml her
Du kan se anmeldelserne af Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate 30ml her
Du kan se anmeldelserne af Kora Organics Noni Glow Face Oil 10ml her
Du kan se anmeldelserne af Pudderdåserne Ansigtsolie 30ml her
Du kan se anmeldelserne af Ecooking 50+ Face Oil 30ml her
Du kan se anmeldelserne af Badeanstalten Face Oil Vitamin E 30ml her

Amazon

Amazon er en gigantisk webshop, hvor køberne også kan give en anmeldelse, når de har modtaget produktet. Kunderne kan anmelde ved at skrive en kommentar og give stjerner fra 1 til 5.

Anmeldelserne opdateres løbende.
Du kan se anmeldelserne af The Ordinary “B” Oil 30ml her
Du kan se anmeldelserne af Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate 30ml her
Du kan se anmeldelserne af Kora Organics Noni Glow Face Oil 10ml her

FAQ

Skal jeg bruge ansigtsolie før eller efter dagcreme?
Det er en god ide, at du anvender både en creme og en olie til dit ansigt. Olien fugter ikke huden på samme måde som cremen, men den plejer i stedet huden i dybden. Start med at bruge olien, og bagefter kan du påføre din ansigtscreme.
Ja, du kan i princippet godt bruge en kropsolie til huden i ansigtet, men du vil sjældent få det resultat, du ønsker. En olie til ansigtet er lavet med plejende ingredienser tilpasset hudens særlige behov i det område.
Er ansigtsolie bedre end ansigtscreme?
Nej, en ansigtsolie er ikke bedre end en ansigtscreme, for de har forskellige funktioner. Du bør både anvende en olie efter rens og toner, inden du påfører din ansigtscreme. På den måde får du både plejet og fugtet huden.
Hvornår skal man bruge ansigtsolie?
Du skal anvende din ansigtsolie i forbindelse med din hudrutine. Når huden er vasket med en rens, og du har anvendt toner og evt. serum, kan du påføre olien og masere den ind med cirkulære bevægelser. Bagefter kan du bruge din ansigtscreme.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme