Find den bedste dermaroller fra test her

Udgivet 13.04.2020|Senest redigeret 09.09.2020 | Denne artikel indholder reklamelinks. Læs mere her.

I løbet af de seneste par år har dermarollere vundet større og større indpas på det danske marked. Dermarollere er medvirkende til at gøre din hud både sundere og stærkere, hvilket også er den primære årsag til, at dette skønhedsprodukt er kommet så tydeligt frem i lyset i Danmark. Hvis du er på jagt efter din første, eller bare endnu en, dermaroller, er du kommet til det helt rigtige sted. Her vil der nemlig blive gennemgået nogle af de bedste dermarollere på markedet. Der vil ydermere blive forklaret, hvordan en dermaroller virker, og hvordan man finder den dermaroller, som passer til dig og dine behov. 

Herunder vil der blive gennemgået nogle forskellige dermarollere fra test, så du kan finde en, der passer dig og din hud.

forbruger-test.dk

Ultrasonic Facial Cleaner Pink – Velegnet til følsom hud 

Ultrasonic Facial Cleaner Pink - Suitable for sensitive skinDenne dermaroller er kendetegnet ved nemt og blidt at kunne fjerne døde hudceller, make-up rester og generelt urenheder i huden. Udover at fjerne de førnævnte ting, er denne dermaroller også medvirkende til at rense tilstoppede porer, og på den måde formindske dannelsen af hudorme i ansigtet. 

Denne dermaroller fylder ikke så meget, så den passer som fod i hose i toilettasken, hvilket betyder, at du altid kan have dermarolleren med på farten. Dermarolleren skal oplades ved hjælp af en USB-oplader, så den passer til allerede eksisterende opladningsenheder. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ultrasonic Facial Cleaner-dermarolleren er designet til den sensitive hud, hvilket gør den perfekt til at give dig en stærkere og blødere hud i ansigtet. Ydermere er denne dermaroller udstyret med en 2 i 1 rens og massage-funktion, som er medvirkende til at skabe de bedste forudsætninger for en ren og stærk hud. 

Den biologiske forklaring på hvorfor, du skal vælge en dermaroller er, at når du benytter dig af den, stimulerer du hudens egen kollagen- og elastin produktion. Når disse ting bliver stimuleret, opnår du ovenstående fordele ved dermarolleren. 

 • Medfølgende USB-oplader 
 • 2 i 1 rens og massage-funktion 
 • Velegnet til følsom hud 
 • Kan fås i tre forskellige farver (Lyseråd, blå og lilla)

Ansigtsrulle og Gua Sha Heart Jade sten – Hudpleje med natursten 

Ansigtsrulle og Gua Sha Heart Jade sten – Hudpleje med natursten Denne rulle har potentialet til at blive den nye kompagnon i hverdagen. Rullen er lavet af natursten, hvilket gør, at de forskellige modeller kan variere en smule i farven – selvfølgelig inden for det samme farvespektrum. Rullen bruges til at massere de væsentlige flader i ansigtet som eksempelvis panden og kinderne. I og med at rullen har monteret to natursten i forskellige farver, kan den lille sten bruges på de mindre overflader som eksempelvis områderne omkring næse og mund. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Du skal vælge en Jaderulle, hvis du ønsker at tilføre dit ansigt en beroligende effekt i forhold til din muskulatur og nervesystem. Når du benytter dig af denne rulle, fremmer du dit ansigts blodcirkulation, hvilket er medvirkende til at skabe en sundere og stærkere hud. Ydermere vil længerevarende brug af rullen bekæmpe og forebygge rynker og linjer i ansigtet. 

Gua Sha Heart stenen er kendt for en være en traditionel massagesten. Gua Sha Heart stenen er en natursten, og er velkendt for at påvirke huden i dit ansigt positivt. Den kan også anvendes på resten af kroppen. Stenens primære funktioner er at lindre og bekæmpe smerter og opstramninger i huden. Dette gøres ved at stenen tilfører huden en beroligende ansigtsmassage, som øger blodcirkulationen. 

Når du benytter dig af stenen, vil der i nogle tilfælde forekomme blå mærker på de anvendte steder, men det er helt naturligt, og viser bare, at stenen bliver anvendt korrekt. 

 • Lindrer ømme muskler 
 • Medvirkende til at øge blodcirkulationen 
 • Opstrammer huden og mindsker rynkedannelse

Dermaroller og Derma Care rens – Afhjælper dybe porer i huden 

Dermaroller og Derma Care rens – Afhjælper dybe porer i hudenEn dermaroller fungerer således, at man ved hjælp af rullen laver en masse mikroskopiske huller i overhuden. De små huller som man skaber ved hjælp af rullen, kommer til at fungere som små kanaler, som hjælper med at dirigere det ønskede stof eller serum længere ned i hudlaget. Udover dette bliver din hud også nødsaget til at hele sig selv, hvilket gør din hud sundere og stærkere. 

Her får du to produkter i én. Du får både en dermaroller og dertilhørende Derma Care rens. Du får altså de optimale betingelser, for at hjælpe din hud på vej mod en sundere og bedre tilværelse. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Når du vælger at benytte dig af denne dermaroller, bekæmper du først og fremmest forstørrede og dybe porer i din hud. Udover dette kan du ved hjælp af disse produkter komme uren hud og mindre akne ar til livs. Det skal dog understreges, at produkterne kun må anvendes i forbindelse med tørre ar, hvilket betyder, at de ikke må anvendes under akne udbrud. 

Dermarolleren har endvidere en opstrammende effekt, så du kan bekæmpe rynkedannelse og linjer i ansigtet. Det kan både være forebyggende og helbredende. Denne model er velegnet til en grovere hud, og bliver derfor ikke anbefalet, hvis du har en sensitiv og følsom hud. 

 • God til at bekæmpe akne ar 
 • Velegnet til en grovere hud 
 • Forebyggende og helbredende effekt på rynkedannelse og linjer i ansigtet

2in1 Ansigt + Krop + Dermarens – Silver Dermaroller – Titaniumsnåle – Det komplette sæt 

2in1 Ansigt + Krop + Dermarens – Silver Dermaroller – Titaniumsnåle – Det komplette sætDette komplette sæt er til dig, som ønsker at give din hud den bedste forplejning. Sættet indeholder en dermaroller til ansigtet og kroppen samt en renser til dermarolleren. Selve dermarolleren kommer med to forskellige hoveder. Det ene hoved har et hoved med en nålelængde på 0,5 mm, som indeholder 600 titaniumnåle. Dette hoved skal anvendes i ansigtet. Det andet medfølgende hoved indeholder 1200 titaniumnåle. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Du skal vælge din dermaroller ud fra nogle forskellige kriterier. Først og fremmest handler det om, hvorvidt du har benyttet dig af en dermaroller før. Hvis du ikke har benyttet dig af en dermaroller før, skal du begynde med en kortere nålelængde. 

Dette sæt giver dig muligheden for at forkæle din hud over hele kroppen på en helt ny måde. Når du vælger at benytte dig af en dermaroller, øger du først og fremmest blodcirkulationen på de berørte overfalder. De mange titaniumnåle som dermarolleren indeholder, skaber små kanaler ned igennem din overhud, så din hud er nødsaget til at regenerere sig selv. Det lyder måske voldsomt, men det er meget sundt for huden, og det vil i sidste ende gøre din hud sundere og stærkere. 

 • Der medfølger to hoveder (600 nåle og 1200 nåle)
 • Medvirkende til at øge blodcirkulationen 
 • Medfølgende renser til dermarolleren

Dermaroller – Til ansigt Gold – 192 nåle – 0,5 mm – Giver huden mere blød 

Dermaroller – Til ansigt Gold – 192 nåle – 0,5 mm – Giver huden mere blød Hvis du aldrig har hørt om en dermaroller før, er det på tide, at du gør. En dermaroller kan gå hen og blive din nye bedste ven i forbindelse med personlig pleje. Dermarollerens primære funktion er at lave en masse små huller i din hud, så den tror, at den er blevet beskadiget. Huden starter så en regenereringsproces, som gør, at huden vokser sig stærkere, sundere og bedre. Fordelene er, at: 

 • Du styrker huden 
 • Du giver huden mere glød 
 • Du øger blodgennemstrømningen 
 • Du mindsker rynker og linjer 
 • Du mindsker ar og pigmentforskelle 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hvis du aldrig har benyttet dig af en dermaroller før, kan det måske godt lyde en smule overilet at skulle køre en masse skarpe nåle hen over huden, for at ødelægge den med det formål, at den skal reparere sig selv igen. Men det er en 100 % naturlig behandling og proces. Rullens nåle måler kun 0,5 mm til ansigtet, så behandlingen er smertefri, og der er ingen risiko, for at skade huden. Nålelængden på 0,5 mm er bedst beregnet til en mere sensitiv og følsom hud. 

 • 100 % naturlig behandling 
 • Bekæmper og forebygger blandt andet strækmærker, rynker og akne ar 
 • Synlige resultater ved regelmæssige behandlinger

Soft Skin Dermaroller Til Ansigt – 540 Titaniumsnåle (0,5 mm) – Kom urenheder til livs

Soft Skin Dermaroller Til Ansigt – 540 Titaniumsnåle (0,5 mm) – Kom urenheder til livsHvis du selv mener, at du har nogle små urenheder og fejl i huden, kan det være, at du skal forsøge dig med en dermaroller. En dermaroller kan helt sikkert hjælpe dig med at komme en masse disse ting til livs. Udbyderen af denne dermaroller har fået fremragende anmeldelser på internettet. 

Denne soft skin dermaroller består af 540 titaniumnåle, som har en tykkelse på 0,5 mm. Det er titaniumnålene, som er det vigtigste element, når det kommer til at gøre din hud stærkere og pænere. Det fungerer således, at du ruller dermarolleren frem og tilbage på huden, og på den måde kreerer en masse små huller i overfladehuden. Når der bliver skabt en masse huller i huden, føler din hud, at den bliver beskadiget, og er derfor tvunget til at reparere sig selv. Under denne reparationsproces bliver huden vækket til livs, så den vokser sig stærkere og pænere. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Det er ikke kun selve huden, der bliver repareret. Det er også de mange små elementer i og omkring huden, som bliver påvirker af denne proces. Denne rulle med 540 nål bliver anbefalet at anvende i ansigtet. Hvis man ønsker at bruge en dermaroller andre steder end ansigtet, kan man passende bruge en rulle med eksempelvis 1240 nåle. 

 • Vækker huden til livs, og fremprovokerer en reaktion 
 • Massage og hudpleje i et og samme produkt 
 • Bekæmp alderstegn, pigmentfejl, akne ar og mange andre ting

Âme Pure CIT Gentlemen Dermaroller (0,50 mm) – Original CIT Face Roller 

Âme Pure CIT Gentlemen Dermaroller (0,50 mm) – Original CIT Face RollerEr du begyndt at gå mere op i hudpleje, og ønsker at se tydelige resultater? Så burde du overveje en dermaroller, som er det optimale valg i forbindelse med hudpleje i ansigtet. Denne dermaroller er medvirkende til at bekæmpe blandt andet rynkedannelse, akne ar og pigmentfejl. Hvis det er noget, som du kan relatere til, er det måske det rigtige valg for dig. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Denne model med kirurgisk håndtag er udstyret med 192 mikroskopiske nåle, som du ruller hen over din hud, så huden tror, at den bliver beskadiget. Når huden fornemmer, at den blevet beskadiget, øger den kollagen produktionen, hvilket betyder, at huden aktiverer en regenereringsproces. Kort fortalt betyder det, at huden begynder at hele de mange små huller, man har lavet med dermarolleren. I forbindeles med den proces, bliver omkringliggende ting i huden også påvirket. Det kunne, som der også står i det ovenstående afsnit, være rynkedannelse. 

Behandlingen er 100 % smertefri, fordi nålene kun måler 0,5 mm, hvilket gør, at de kun rammer overhuden, og altså ikke de underliggende nerver, som er dem, der fremkalder smerter. Så du skal ikke være bange for, at det kommer til at gøre ondt under behandlingen. 

 • Smertefri behandling 
 • Bekæmper blandt rynkedannelse, akne ar og pigmentfejl 
 • Kommer i kirurgisk stål

Dermaroller – Smal til hudskader ved øjnene – En mindre version 

Dermaroller – Smal til hudskader ved øjnene – En mindre versionDenne dermaroller er en smule smallere end de ovenstående modeller. Det hænger sammen med, at denne kan anvendes på ansigtets mindre overflader som eksempelvis under øjet eller overlæben. Normale dermarollere har 8 rækker med nåle, men denne dermaroller har kun 3 rækker. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Det kan være problematisk at komme til at rulle på de ovenstående steder, hvis man kun har en normal dermaroller. Derfor er denne udgave optimal til at ramme de mindre overflader, så du kan få mest muligt ud af din behandling. Denne dermaroller kommer i tre forskellige størrelser: 0,2 mm, 0,3 mm og 0,5 mm. Du skal vælge længde alt afhængig af din huds sensitivitet og dine målsætninger i forhold til behandlingen. 

Man bør aldrig starte med over 1 mm, når man bruger dermarolleren privat. Hvis man ønsker at bruge en nålelængde på 1 mm eller mere, skal man opsøge en professionel, eftersom den pågældende nålelængde kan beskadige huden på en uhensigtsmæssig måde. 

 • Passer perfekt til mindre overflader 
 • Findes med tre forskellige nålelængder 
 • Specielt beregnet til behandling under øjnene

DRS Dermaroller (600 nåle) – Udskifteligt hoved medfølger 

DRS Dermaroller (600 nåle) – Udskifteligt hoved medfølger Denne dermaroller er beregnet til at blive anvendt på større områder. Det kunne eksempelvis være maven, lårene eller ballerne, som generelt bare er steder, hvor man er tilbøjelig, til at have lidt tykkere hud end på resten af kroppen. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Dermarolleren kan hjælpe dig med at komme en række problemer til livs. Det kunne blandt andet være rynkedannelse eller pigmentfejl. Konceptet med en dermaroller er, at du kører rullen hen over det valgte område, og så laver dermarolleren en masse mikroskopiske huller i overhuden, så huden er nødt til at aktivere en regenereringsproces. Når denne proces er i gang, bliver huden stærkere og sundere, og på den måde kommer også en række kropslige problemer til livs, hvis man ønsker det. 

Denne model kommer med et udskifteligt hoved, hvilket betyder, at du ikke behøves udskifte hele dermarolleren, når den ikke kan bruges længere. Alt afhængig af hvor ofte man bruger dermarolleren, kan den holde til ca. 100 behandlinger eller omkring 3 måneder. 

 • God til større områder
 • Udskifteligt hoved
 • CE og RoHs godkendt

MNS Dermaroller (192 titanium nåle) – Minimer ar og strækmærker 

MNS Dermaroller (192 titanium nåle) – Minimer ar og strækmærker Denne simple dermaroller fra MNS er velegnet til nybegyndere inden for denne behandlingsform. Det er stadig en dermaroller af kvalitet, man der findes andre modeller, som er dyrere, men man måske ikke ønsker at investere i, før man har forsøgt med en dermaroller. 

Rullen kan fås i fem forskellige størrelser: 0,2 mm, 0,3 mm, 0,5 mm, 1,0 mm og 1,5 mm. Du skal vælge størrelse ud fra, hvor du ønsker at bruge dermarolleren og din huds følsomhed. Jo mere følsom, jo mindre længde på nålene. Det her er den perfekte dermaroller til nybegyndere, som gerne vil teste en. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Det handler om hvor på kroppen i forhold til størrelsen, du ønsker at anvende dermarolleren. Hvis du ønsker at bruge dermarolleren i ansigtet, bliver det anbefalet at starte med en nålelængde på 0,2 mm alt afhængig af dine tidligere erfaringer med dermarollere. Hvis du ønsker at bruge dermarolleren på kroppen, bliver det anbefalet at starte med en nålelængde på 0,5 mm, som ligeledes afhænger af eventuelle tidligere erfaring. 

 • Velegnet til nybegyndere 
 • Simpel, men stadig kvalitet 
 • Kommer i fem forskellige størrelser 
 • Effektivt mod rynkedannelse og pigmentfejl

Rønsbøl Derma Roller 0,3 mm – Giv huden en ensartet overflade 

Rønsbøl Derma Roller 0,3 mm – Giv huden en ensartet overfladeDenne dermaroller fra mærket, Rønsbøl, er medvirkende til at øge kollagen- og elastinproduktionen. Når disse produktioner øges, bliver der tilført mere blod til det respektive område, og så bliver der dannet nyt og bedre hud. 

Denne model består af 540 mikroskopiske nåle i rustfrit stål. Når man ruller dermarolleren hen over huden, bilder man huden ind, at den er beskadiget. Huden påbegynder så en regenereringsproces, som sætter gang i kollagen produktionen. Dette vil i sidste ende resultere i, at huden fornyer sig selv, og derfor vil vokse sig stærkere, flottere og blødere. 

 • Bekæmper rynkedannelse
 • Øger hudens produktion af kollagen og elastin 
 • Giver huden en ensartet overflade

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

UNIQ Dermaroller DRS200 – Velegnet til anvendelse på kroppen 

UNIQ Dermaroller DRS200 – Velegnet til anvendelse på kroppen Når du bruger en dermaroller, øger du også blodgennemstrømningen i huden. Dette sker, når dermarollerens nåle kommer i bevægelse og kontakt med huden. Dette bidrager til at huden påbegynder en heldende proces, så den i sidste ende vokser sig stærkere og tykkere. En tyk og stærk hud er faktisk et af de bedste våben imod rynker. 

Denne dermaroller er udstyret med 540 mikroskopiske nåle med længde på 2,0 mm. Det betyder, at den ikke skal bruges i ansigtet, men på kroppens mere grove overflader som eksempelvis lår og mave. Denne model er især god til at reducere dybere ar og strækmærker, men kan også virke forebyggende i forbindelse med rynkedannelse og appelsinhud. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Selvom nålelængden er på 2,0 mm, vil du ikke mærke nogen form for smerte, da nålene kun er i kontakt med overhuden, og derfor ikke kommer i kontakt med de underliggende nerver. 

Man vil efter få behandlinger begynde at se en forskel. Det bliver anbefalet at bruge rullen 2 -3 gange om ugen, og det er essentielt at holde rullen ren, og ikke dele den med andre. Rengøringen foregår under varmt vand, og efterfølgende skal man spritte den af. 

 • God til grovere områder 
 • Forbedrer hudens struktur 
 • Velegnet til kroppen 
 • Giver en stærkere og sundere hud 

Eco Masters Derma Roller 3-i-1 – Alt i en værktøjskasse 

Eco Masters Derma Roller 3-i-1 – Alt i en værktøjskasse Dette komplette sæt fra Eco Masters indeholder tre dele i en pakke. Det er det optimale sæt for dig, der ønsker at genopfriske din hud. Denne pakke indeholder alt, hvad du har brug for i forbindelse med hudpleje. 

Dermarolleren har tre aftagelige hoveder, så du kan variere mellem ansigt og krop. Selve dermarolleren er lavet af de bedste materialer som eksempelvis premium titanium mikronåle, som sikrer dig den suverænt bedste behandling. Du skal vælge denne 3-i-1 pakke fra Eco Masters, hvis du ikke ønsker at gå på kompromis med din hud og velvære. 

I og med at der er tre aftagelige hoveder, er der ikke et sted på kroppen, hvor du ikke kan bruge denne dermaroller. Det er lige meget, om du ønsker at anvende den på maven eller kinderne, så længe du husker at bruge det rigtige hoved. 

 • Tre aftagelige hoveder
 • CE certificeret med 2 års garanti 
 • Forebygger og bekæmper rynkedannelse, strækmærker og pigmentfejl

Njord Beard Roller (0,5 mm) – Forbedring af skægvækst 

Njord Beard Roller (0,5 mm) – Forbedring af skægvækstEr du ikke tilfreds med dit skæg, eller ønsker du bare, at få de sidste detaljer på plads? Så kan det være, at du skal overveje en Beard Roller, som kan hjælpe dig på vej mod et skæg, som du kan være tilfreds med. 

Rolleren fungerer ved, at du ruller den hen over det ønskede område, og så skaber rollerens mikroskopiske nåle en masse kanaler gennem din overhud, så der bliver aktiveret nye follikler, og ydermere igangsætter kroppens naturlige regenereringsproces. Denne proces er medvirkende til, at kroppen reagerer på hudens ’skader’ ved at øge blodcirkulationen, og derfor aktivere de hårsække, som ikke allerede er aktiveret. Det er de perfekte forudsætninger, for at øge din skægvækst på udvalgte områder i ansigtet. 

Njord Beard Rolleren består af 540 nåle, som hver især måler 0,5 mm. I og med at længden på nålene kun er 0,5 mm, kommer behandlingen til at være fuldstændig smertefri, da du kun kommer til at være i kontakt med overhuden, og derfor ikke nerverne som er længere inde under huden. 

 • Øget skægvækst 
 • Mere fyldigt skæg 
 • Stærkere og tykkere hår

Denne side er anmeldt af: Andreas A. Nilsson 10/10

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Forbrugertest’.

Find mere information her