Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Mekanisk tastatur – her er 9 modeller, du bør overveje

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Mekanisk tastatur – her er 9 modeller, du bør overveje

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Der er mange grunde til, at du bør kigge efter et mekanisk tastatur. De bruger nemlig ikke plastikmembraner, men har i stedet nogle specielle switches til tasterne, hvilket betyder, at tastaturet reagerer hurtigere på dine tryk, og dermed både gør gaming og generelt skrivearbejde lettere. 

Vi har kigget på en række tests af forskellige tastaturer, og samlet de bedste modeller, som bliver rost af eksperter og forbrugere. Artiklen giver en beskrivelse af hver model, så du kan få indblik i hvilket tastatur, der passer bedst til dine behov. 

Vores favorit tastature

Corsair K70 Max
Lager
Premiumvalg

Corsair K70 Max

Gå til bedste pris
1.520 Kr. hos Proshop.dk
Læs mere
Lager
Corsair K70 RGB TKL Champion Series
Lager
Bedste mekanisk tastatur til gaming

Corsair K70 RGB TKL Champion Series

Gå til bedste pris
699 Kr. hos Proshop.dk
Læs mere
Lager
Steel Series Apex 7 TKL
Ukendt Lager
Bedste funktionelle mekanisk tastatur

Steel Series Apex 7 TKL

Gå til bedste pris
1.199 Kr. hos El-Salg
Læs mere
Ukendt Lager
Corsair Gaming K100 RGB – OPX
Ukendt Lager
Bedste mekanisk tastatur til den seriøse gamer

Corsair Gaming K100 RGB – OPX

Gå til bedste pris
1.839 Kr. hos Komplett.dk
Læs mere
Ukendt Lager
Razer Huntsman Mini
Lager
Bedste mekanisk tastatur til gameren på farten

Razer Huntsman Mini

Gå til bedste pris
748 Kr. hos DataWorld
Læs mere
Lager
Das Keyboard 4Q Professional MX Brown RGB
Lager
Det mest holdbare makanisk tastatur

Das Keyboard 4Q Professional MX Brown RGB

Gå til bedste pris
1.599 Kr. hos happii.dk
Læs mere
Lager
Razer Black Widow V3 Pro
Lager
Et mekanisk tastatur med bluetooth

Razer Black Widow V3 Pro

Gå til bedste pris
1.099 Kr. hos Power
Læs mere
Lager
Kingston Hyper X Alloy Origins
Lager
Det bedste mekanisk tastatur til prisen

Kingston Hyper X Alloy Origins

Gå til bedste pris
769 Kr. hos ComputerSalg
Læs mere
Lager
Logitech G915TKL LIGHT SPEED
Lager
Bedste trådløse mekanisk tastatur

Logitech G915TKL LIGHT SPEED

Gå til bedste pris
1.133 Kr. hos NordicElectronics
Læs mere
Lager

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Det skal du overveje, før du køber nyt mekanisk tastatur:

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 9 bedste mekaniske tastaturer i test-guiden 2024:

Se resten nedenfor

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Premiumvalg test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Corsair K70 Max - Mekanisk gaming tastatur med magnetisk teknologi

K70 Max er en efterfølger til den kendte K70 model, og det er faktisk ikke svært at se hvorfor. K70 fungerer nemlig som et meget stabilt fundament, og med Max-versionen er designet, kvaliteten og komforten kun blevet forbedret. Vi har haft mulighed for at afprøve tastaturet, og vi kan efter mange timers brug sige, at der er mange gode ting ved Corsair K70 Max.

Premiumvalg
Corsair K70 Max

Dagens bedste priser og tilbud på Corsair K70 Max:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Komfortabel støtte til håndleddet
 • Har op til 50 profiler
 • Justerbare magnetiske switches

SPECIFIKATIONER

 • Keyswitches: CORSAIR MGX, magnetisk
 • RGB: 16,8 millioner farver
 • Forbindelse: USB 3.0 Type-A
 • Volumen kontrol: Ja
 • Media keys: Ja
 • Justerbar højde: Ja
 • iCUE: Ja
 • Vægt: 1,39 kg
 • Dimensioner: 44,2 x 16,6 x 3,92 cm

Knapper og layout
Med et enkelt tryk på tastaturet kan du styre både musik og serier, og du kan endda tilpasse lydniveauet ved hjælp af den ret specielle aluminiumsrulle, som i øvrigt kan konfigureres i iCUE. Derudover er det også muligt at gemme og skifte mellem hele 50 profiler, som inkluderer varierende makroer og RGB-indstillinger – så kan du nemt skifte uden problemer.

K70 Max har desuden, ligesom med K70 TKL, en ‘tournament knap’, som er placeret på bagsiden, der appellerer til dig, som måske er en gamer med en lidt mere seriøs tilgang. Når ‘tournament mode’ aktiveres, ændrer tastaturets baggrundsbelysning sig til en enkelt og konstant farve for at fjerne unødvendige distraktioner, samtidig med at alle makroer slukkes, og tastaturet gendannes til en almindelig profil.

Switches
Tastaturet kommer med justerbare Corsair MGX-switches, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse aktiveringspunktet for hver tast fra 0,4 mm til 3,6 mm i intervaller på 0,1 mm – med andre ord; du kan vælge mellem en utrolig hurtig respons (gaming) eller mere præcis tasting (f.eks. til at surfe online). Desuden tilbyder K70 Max også en funktion kaldet “dual-point actuation”, der gør, at du kan få to kommandoer til én enkelt tast – ideelt til hurtige combos når du spiller.

Corsair har også introduceret en ret unik funktion ved navn RAPIDFIRE (eller Rapid Trigger) som bliver tilgængelig i en firmware-opdatering (den er på vej). Funktionen optimerer responstiden med MGX-switches, hvilket betyder, at tastaturet registrerer selv de letteste tryk som en aktivering, når RAPIDFIRE er sat til, hvilket gør responstiden endnu lavere lav – du får altså nogle af de bedste responstider overhovedet.

Kvalitet og komfort
Da vi første gang tog tastaturet i brug, blev vi straks opmærksomme på, hvor robust det faktisk var – og tung endda. K70 Max’ overordnede kvalitet virkede virkelig pålidelig, og takket være aluminiumsrammen, samt den ret elegante indgravering i toppen, er designet bestemt heller ikke blevet overset.

Tastaturet leveres desuden med en aftagelig magnetisk støtte til håndleddet, fremstillet af memory-skum. Gennem vores evaluering og testning af tastaturet fandt vi frem til, at den her uventede støtte faktisk var meget komfortabel – især under de længere gaming sessions.

Hvad siger forbrugere og eksperter om Corsair K70 Max?

I skrivende stund er tastaturet helt nyt på markedet, så der findes ikke forbrugeranmeldelser på nuværende tidspunkt. Dog har det fået nogle professionelle anmeldelser fra sider som tomshardware.com, der har tildelt det 4/5 stjerner. De påpeger, at “Despite its high price of $230, the level of detail, unique magnetic switches, and high level of customization make the Corsair K70 Max RGB totally worth it.” Yderligere har pcworld også haft tastaturet i hænderne, som har vurderet modellen til 4/5 stjerner. Deres udtalelse er: “While it’s pricey and extremely niche, the most hardcore gamers who are willing to put in major tweaking time will appreciate how the K70 Max RGB lets you create an incredibly customized control setup for each game. The materials and design have shown major improvements over last year’s model, too”

Mere om Corsair K70 Max

SPECIFIKATIONER

 • Keyswitches: CORSAIR MGX, magnetisk
 • RGB: 16,8 millioner farver
 • Forbindelse: USB 3.0 Type-A
 • Volumen kontrol: Ja
 • Media keys: Ja
 • Justerbar højde: Ja
 • iCUE: Ja
 • Vægt: 1,39 kg
 • Dimensioner: 44,2 x 16,6 x 3,92 cm

Redaktionens vurdering

K70 Max, som er kommet efter den populære K70-model, fungerer i stedet som en premium version, der har lagt endnu mere vægt på design, kvalitet og din generelle oplevelse. Tastaturet indeholder indbyggede profiler, RGB-belysning og muligheden for at tilpasse Corsair MGX-switches, hvilket alt sammen bidrager til en alsidig og præcis brugeroplevelse. Samtidig med muligheden for at anvende RAPIDFIRE firmwaren kan du optimere responstiden yderligere. K70 Max består bl.a. af en robust aluminium opbygning, hvor en rigtig god håndledsstøtte medfølger, hvilket tilsammen kun fremhæver at tastaturet er i første klasse – dermed følger prisen også. Men vi er alligevel gennem vores omfattende evaluering og egen test kommet frem til, at tastaturet vil fungere som en rigtig pålidelig følgesvend, der vil tjene dig i mange år fremover.

Fordele og ulemper ved Corsair K70 Max

Fordele

 • Høj kvalitet
 • Solidt bygget
 • Stor grad af tilpasningsmuligheder
 • Håndledsstøtte medfølger
 • Medie knapper

Ulemper

 • Høj pris
 • Optager meget plads
Bedste mekanisk tastatur til gaming test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Corsair K70 RGB TKL er et mekanisk tastatur i et flot design, der udfordrer konkurrenterne på markedet med sin gode generelle kvalitet og holdbare aluminiumsramme. Tastaturet har dertil mange funktioner – heriblandt ”tournament mode”, som gør den velegnet til dig, der er på udkig efter et rigtigt gaming tastatur.

Bedste mekanisk tastatur til gaming
Corsair K70 RGB TKL Champion Series

Dagens bedste priser og tilbud på Corsair K70 RGB TKL Champion Series:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Har tournament mode
 • Aftageligt USB C-kabel
 • Medietaster

Analyse og anmeldelse af Corsair K70 RGB TKL Champion Series

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 4 x 16,4 x 36 cm
 • Vægt: 930 g
 • Mekanisk: Ja
 • Kabellængde: 1,82 m
 • Type af USB: 3.0 eller 3.1 Type-A

RGB
Fuld RGB lys med mulighed for at vælge forskellige farver til hver enkelt tast, så du kan personliggøre tastaturet. Derudover kan du både justere lysstyrken, lyseffekterne og hastigheden på dette gaming tastatur gennem Corsairs iCUE software eller gennem specifikke hotkeys på selve tastaturet.

Ekstra funktioner
Af ekstra funktioner har K70 blandt andet medietaster, så du kan justere volumen samt skifte eller pause et track. Derudover har den en “windows lock” tast, så du ikke ved et uheld kommer til at starte noget, mens du gamer. Derudover er alle tasterne programmerbare igennem iCUE.

Tournament mode
En af de mest unikke funktioner, som K70 tilbyder, er ”tournament switchen”, der sidder bag på tastaturet. Når funktionen aktiveres, slukkes der for alle makroer, genveje og RGB lys (tastaturet får i stedet statisk baggrundslys), så du kan fokusere 100 % på at game uden unødvendig forstyrrelse.

Hvad siger forbrugere og eksperter om Corsair K70 RGB TKL Champion Series?

Corsair K70 RGB TKL Champion Series har af forbrugerne på Amazon modtaget 4,7/5 stjerner baseret på 780+ anmeldelser. Derudover har tastaturet fået 9,5/10 på Rtings.com, der samtidig siger, at det er et “fantastisk tastatur til gaming”. 

Mere om Corsair K70 RGB TKL Champion Series

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 4 x 16,4 x 36 cm
 • Vægt: 930 g
 • Mekanisk: Ja
 • Kabellængde: 1,82 m
 • Type af USB: 3.0 eller 3.1 Type-A

Forbruger-tests vurdering

Med K70 TKL har du mulighed for at personliggøre dit tastatur nøjagtigt, som du vil, og så er designet samt RGB belysningen super flot. Derudover kan vi efter egen test bekræfte, at tastaturets overordnede kvalitet føles god og holdbar. Grundet at flere af modellens funktioner henvender sig til gaming, er den vores bedste valg til de mere seriøse gamere, som ønsker et gaming tastatur.

Fordele og ulemper ved Corsair K70 RGB TKL Champion Series

Fordele

 • Kompakt
 • Nemt at have med på farten
 • Mange muligheder i iCue softwaren
 • Oplagt til mere seriøse gamere
 • Flot design
 • Med Windows lock knap
 • Et oplagt gaming tastatur

Ulemper

 • Ingen håndledsstøtte
 • I den dyre ende
Bedste funktionelle mekanisk tastatur test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Steel Series Apex 7 TKL - mekanisk tastatur med integreret kommandocenter

Steel Series Apex 7 TKL er en imponerende kombination mellem en stærk ydeevne og et flot og lækkert design. I det integrerede kommandocenter kan du styre næsten alle funktionerne i tastaturet – det gælder både macro’er, sangskift, lys og lydstyrke, men du kan også se in-game statistiker og Discord beskeder. Det er også muligt for din at få din skærm til at vise dine helt egne logoer, memes og GIF’s.

Steel Series Apex 7 TKL
Bedste funktionelle mekanisk tastatur

Dagens bedste priser og tilbud på Steel Series Apex 7 TKL:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Mere om Steel Series Apex 7 TKL

SPECIFIKATIONER

 • Vægt: 771 g

Steel Series Apex 7 TKL er et gaming tastatur, der lige vil have dét ekstra. På Amazon er tastauret blevet anmeldt over 8.000 gange og har stadig bibeholdt en gennemsnitlig score på 4,8 ud af 5. Hos anmeldelserne daler scoren dog en lille smule. PCMag har givet det mekaniske tastatur 4,5/5 stjerner, og TomsGuide.com har givet det 3,5/5.

Der er altså lidt delte meninger om tastaturet. Alle er dog enige om, at det er et flot og yderst funktionelt produkt, som kan komme den almene gamer til gavn – og så til en meget fornuftig pris.

Steel Series Apex 7 TKL har en meget holdbar aluminiumskrop og et bredt valg af tastaturknapper. Tastaturet anvender SteelSeries QX2 red switches, der har et aktiveringspunkt på kun 2 mm. Kontakterne er lineære og, meget imponerende for et mekanisk tastatur, så har de en stille respons.

Selvfølgelig er tastaturet RGB belyst, og der er tale om en helt særlig kaliber. Et klart og kraftigt lys, som du selvfølgelig kan slukke eller dæmpe, kan indstilles på virkelig mange måder.

Tastaturet er meget solidt, men det er også lavet af aluminium, hvilket gør dette gaming tastatur let og nemt at transportere til og fra events.

Fordele og ulemper ved Steel Series Apex 7 TKL

Fordele

 • Holdbar aluminiumsbygning
 • Valg af tastaturknapper
 • Smart software
 • Per-key-programmerbar RGB bagbelysning

Ulemper

 • Knapperne føles ikke fantastiske
 • Støjende

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Steel Series Apex 7 TKL
Bedste mekanisk tastatur til den seriøse gamer test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Corsair Gaming K100 RGB – OPX - mekanisk tastatur med programmerbare taster

 • TrustedReviews anbefaling - med en høj rating på 4,5/5 stjerner
 • 4,7/5 stjerner på Amazon
 • 4,6/5 stjerner på Google Shopping

Corsair Gaming K100 RGB er et gaming tastatur i topklassen. Ligesom vores første Corsair tastatur i artiklen, er Corsair Gaming K100 RGB lavet med aluminiumkonstruktion og har RGB-baggrundsbelysning med 16,8 millioner forskellige farver.

Corsair Gaming K100 RGB – OPX
Bedste mekanisk tastatur til den seriøse gamer

Dagens bedste priser og tilbud på Corsair Gaming K100 RGB – OPX:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Banebrydende ydeevne
 • Lineære og hurtige nøglekontakter
 • Holdbar aluminiumsramme

Mere om Corsair Gaming K100 RGB – OPX

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 470 x 166 x 38 mm
 • Indbyggede: Indbygget volumenhjul
 • Knapper & Kontrol: Knapper til indstilling af lyd
 • Vægt: 1,31 kg

Corsair Gaming K100 RGB er redaktørens valg hos PC Gamer og har fået mange positive anmeldelser. T3, Techradar og Tomshardware.com, der også har valgt tastaturet som redaktørens valg, har givet tastaturet en score på 4/5 stjerner, mens Ign.com har givet den 9/10 stjerner.

Corsair Gaming K100 RGB tilsluttes med USB og har 100% anti-ghosting, PBT knapper og indbyggede muligheder for styring af volumen. Tasterne er programmerbare, og Corsair Gaming K100 RGB har macroer med Corsair iCue og Elgato sofware.

iCue softwaren er ikke særlig intuitiv, men Corsair Gaming K100 RGB reddes af sin byggekvalitet, der er absolut premium. Tastaturet har et polstret område, du kan hvile hånden på, så du kan undgå skader, og så er knapperne meget stabile.

Det indbyggede kontrolhjul gør det nemt at styre, og så er det dejligt programmerbart. Med 111 taster er der rigeligt at give sig til, og Corsair Gaming K100 RGB er ekstra spildresistent for maksimal beskyttelse. Et suverænt gaming tastatur til den lidt uheldige gamer.

Fordele og ulemper ved Corsair Gaming K100 RGB – OPX

Fordele

 • Polstret håndhviler
 • Premium byggekvalitet
 • Meget brugbart programmerbart kontrolhjul
 • Stabile knapper

Ulemper

 • iCue softwaren er ikke den mest intuitive
 • Meget dyr

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Corsair Gaming K100 RGB – OPX
Bedste mekanisk tastatur til gameren på farten test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Razer Huntsman Mini - Et transportabelt og mekanisk tastatur

 • Høj bedømmelse på 9,5/10 for spil på RTINGS
 • TechRadar-anbefaling - med en høj bedømmelse på 4,5/5 stjerner
 • 4,7/5 stjerner på Amazon
 • 4,6/5 stjerner på Google Shopping

Razer Huntsman Mini er et gaming tastatur med moderne Razer Optical kontakter, som giver dig lynhurtig reaktion, så du kan game endnu hurtigere.

 

Razer Huntsman Mini
Bedste mekanisk tastatur til gameren på farten

Dagens bedste priser og tilbud på Razer Huntsman Mini:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Op til 5 tastaturprofiler
 • Kompakt og praktisk design
 • Hurtigere, nemmere og smidigere udløsning

Mere om Razer Huntsman Mini

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 470 x 166 x 38 mm
 • Design: Nordisk layout/placering
 • Funktioner: Aftageligt kabel

PC Mag har givet modellen en score på 4/5 stjerner og kalder tastaturet ”excellent”. Tomshardware.com giver en matchende score og har valgt tastaturet som redaktørens udvalgte. Hos Buisnessinsider har Razer Huntsman Mini ligeledes fået en positiv anmeldelse, og til sidst har Techradar givet en bedømmelse på 4,5/5 stjerner. Anmelderne er vilde med det lille, fikse gaming tastatur, som er nemt at tage med i computertasken.

Razer Huntsman Mini er et meget komprimeret tastatur. Der er ingen overflødige knapper eller genveje, og tastaturet minder meget om det, du kan finde på en almindelig bærbar computer.

Razer Huntsman Mini forbindes med kabel via USB. Det er aftageligt, og er bagbelyst med RGB Chroma, som giver et flot lys. Både lys og taster kan tilpasses fuldstændig efter din smag eller dit behov, og resten af tastaturet er sort, så du kan få den bedst mulige effekt.

Fordele og ulemper ved Razer Huntsman Mini

Fordele

 • Aftagelig USB type-C kabel
 • Smart design
 • Fuldt programmerbare taster og lys

Ulemper

 • Ingen dedikerede piletaster

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Razer Huntsman Mini
Det mest holdbare makanisk tastatur test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Das Keyboard 4Q Professional MX Brown RGB - et utrolig velbygget mekanisk tastatur

 • T3 platinum award med høj rating på 5/5
 • 4,6/5 stjerner hos GoogleShopping
 • 4,4/5 stjerner hos Amazon

Hvis du spiller ofte, så er Das Keyboard 4Q Professional MX Brown RGB noget for dig. Som det indgår i navnet, er der her tale om et tastatur af professionel kvalitet. Uanset om du er elitegamer eller hardcore programmør, så kan du hurtigt få gang i arbejdet med det her smarte tastatur.

Das Keyboard 4Q Professional MX Brown RGB
Det mest holdbare makanisk tastatur

Dagens bedste priser og tilbud på Das Keyboard 4Q Professional MX Brown RGB:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Hyper premium Cherry MX Brown-kontakter
 • Unikt minimalistisk design
 • Flot RGB-belysning

Mere om Das Keyboard 4Q Professional MX Brown RGB

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 457.0 x 172.0 x 33.0 mm
 • Vægt: 1,32 kg

Både forbrugere og anmeldere har rost Das Keyboard 4Q Professional MX Brown RGB. Hos PCMag har tastaturet fået 4/5 stjerner og en masse rosende ord, og Techspot.com har givet den scoren 80/100. Hos Amazon har over 2.000 forbrugere fra verden afgivet deres vurdering, og tastaturet er havnet på en gennemsnitlig score på 4,4 ud af 5.

Das Keyboard 4Q Professional MX Brown RGB er designet til at kunne holde gennem 50 millioner klik – det svarer til lidt under 100 år.

Das Keyboard 4Q Professional MX Brown RGB har 104 taster og er kompatibel til PC via USB. Tastaturet er udstyret med 100% blanke knapper sat på med præcision og individuelt vejede knapkontakter.

I og med der ikke er symboler på tasterne, skal hjernen hurtigt tilpasse sig og huske knappernes position, så du ikke skal bruge tid på at se ned. Det gør dig hurtigere og mere effektiv – selv langsomme hænder sætter farten op her.

Det er selvfølgelig muligt at få tastaturet bagbelyst, så du kan se symbolerne. Det numeriske tastatur er designet ud fra nordiske standarder, og der er genvejstaster til multimedie og volumen.

Fordele og ulemper ved Das Keyboard 4Q Professional MX Brown RGB

Fordele

 • Aluminium topplade
 • Fantastisk RGB-lysv
 • Dedikeret mediekontrol

Ulemper

 • Tastaturet har ikke mulighed for medkøbt håndledssæt

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Das Keyboard 4Q Professional MX Brown RGB
Et mekanisk tastatur med bluetooth test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Razer Black Widow V3 Pro - mekanisk trådløst tastatur i premium kvalitet

 • Høj bedømmelse på 4,5/5 stjerner på PCworld
 • Høj bedømmelse på 9.1/10 for spil på RTINGS
 • 4,6/5 stjerner på Google Shopping

Razer Black Widow V3 Pro er vores listes første Bluetooth tastatur. Der er selvfølgelig tale om et nor disk design og layout, og Razer Black Widow V3 Pro er arvtager for det første mekaniske tastatur.

Den næste generation er trådløs og er beregnet til at give den mest tilfredsstillende gamingoplevelse, der er sammenfattet af klassens bedste kontakter og knapper i fuld højde.

Razer Black Widow V3 Pro
Et mekanisk tastatur med bluetooth

Dagens bedste priser og tilbud på Razer Black Widow V3 Pro:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Mere om Razer Black Widow V3 Pro

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 448.0 x 165.0 x 43.0 mm
 • Funktioner: Forbinder med Bluetooth

Der er blandede anmeldelser af Razer Black Widow V3 Pro, men langt de fleste er positive. Anmeldelserne dykker ned på 3,5/5 hos PCMag og TrustedReviews, men hos Tomshardware.com og T3 kommer scoren op på flotte 4 ud af 5 stjerner.

Razer Black Widow V3 Pro forbindes via Bluetooth eller kabling, og det nordiske layout har også multimedie genvejstaster. Det numeriske tastatur er bagbelyst med RGB Chroma, så du både får et mekanisk tastatur, der er godt, men også ét, der ser lækkert ud.

Tastaturet har 4 hurtigtaster og en håndledsstøtte, så du kan undgå skader. Kablet er aftageligt, så du kan forbinde med Bluetooth.

Fordele og ulemper ved Razer Black Widow V3 Pro

Fordele

 • Modstandsdygtig overfor fedtfingre og pletter
 • Tilfredsstillende multifunktionsskive og medietaster
 • God håndledsstøtte
 • Konstruktion på militærniveau

Ulemper

 • Batterilevetid kunne være bedre

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Razer Black Widow V3 Pro
Det bedste mekanisk tastatur til prisen test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Kingston Hyper X Alloy Origins - budget gamingtastatur

 • Høj bedømmelse på 4,5/5 stjerner hos GamesRadar
 • Høj bedømmelse på 4,5/5 stjerner på Tom's Hardware
 • 4,6/5 stjerner på Google Shopping

Når du tænker på et klassisk gaming tastatur, så forestiller du dig nok noget i stil med Kingston Hyper X Alloy Origins. Ved første øjekast er det en spøjs størrelse – selvom tastaturet er mekanisk, så virker knapperne meget høje, og det kan godt tage tid at vænne sig til det.

Kingston Hyper X Alloy Origins
Det bedste mekanisk tastatur til prisen

Dagens bedste priser og tilbud på Kingston Hyper X Alloy Origins:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Mere om Kingston Hyper X Alloy Origins

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 443.0 x 133.0 x 36.0 mm
 • Design: Nordisk layout
 • Knapper & Kontrol: Numerisk tastatur
 • Vægt: 11 kg
 • Kompatibel: Micorsoft Windows 7/8/8.1/10

Men Kingston Hyper X Alloy Origins er et mekanisk tastatur til den kvalitetsbevidste. Tastaturet er hårdført og specialdesignet til at give gamere den bedste spillestil og performance, og anmeldere er vilde med det.

Hos Tomshardware.com er tastaturet blevet valgt som redaktørens valg med 4,5/5 stjerner, og en lignende anmeldelse kommer fra PCWorld. Endnu mere imponerede er IGN, der har kaldt tastaturet ”Utroligt” og givet det 9 ud af 10 stjerner tilbage i 2019.

Kingston Hyper X Alloy Origins er et kompakt og moderne mekanisk tastatur med LED belyste knapper designet til at give den bedst mulige spillestil. Tastaturet er bygget af fuldt aluminium så det holder sig stabilt, også selvom trykkene bare flyver over knapperne.

Det mekaniske tastatur er bagbelyst med RGB ligesom mange andre mekaniske gaming tastaturer, og der er mulighed for at dæmpe eller slukke for lyset, hvis du har følsomme øjne eller vil skåne dem. Det flotte tastatur kan også sagtens passe ind på arbejdspladsen, og har mere end rigeligt at knapper til langt de fleste opgaver.

Tastaturet har fødder, der kan indstilles til et niveau, der passer dig. Det er lækkert designet og kompakt, for at det ikke skal optage mere plads end højst nødvendigt. Der er også et aftageligt USB type-C kabel, så du nemmest kan transportere det. Tastaturet skal forbindes med kabel.

Fordele og ulemper ved Kingston Hyper X Alloy Origins

Fordele

 • Excellent RGB-lys
 • Ikke særlig dyr
 • Simpel at personliggøre
 • Fantastisk gamingperformance

Ulemper

 • Ingen mediaknapper
 • Ingen USB-port

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Kingston Hyper X Alloy Origins
Bedste trådløse mekanisk tastatur test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Logitech G915TKL LIGHT SPEED - mekanisk tastatur med fantastisk trådløst design

 • Høj bedømmelse på 4,5/5 stjerner hos TechRadar
 • TrustedReviews anbefaling - med en rating på 4/5 stjerner

Logitech G915TKL LIGHT SPEED er et tenkeyless tastatur med nordisk design og Logitech GL Tactile knapper. Som så mange andre mekaniske tastaturer til gamere er det RGB baggrundsbelyst og har programmerbare taster.

Logitech G915TKL LIGHT SPEED
Bedste trådløse mekanisk tastatur

Dagens bedste priser og tilbud på Logitech G915TKL LIGHT SPEED:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Mere om Logitech G915TKL LIGHT SPEED

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 368.0 x 150.0 x 22.0 mm
 • Vægt: 810 g

Tastaturet er designet med kvalitet i tankerne, og det er sprængfyldt med teknik og design, der er blevet avanceret af erfaring og passion. Det har selvfølgelig også smittet af på anmeldelserne af Logitech G915TKL LIGHT SPEED.

Tomshardware.com og Trusted Reviews har givet Logitech G915TKL LIGHT SPEED 4/5 stjerner, og derefter går det kun opad. Hos PCGamer har tastaturet fået 82/100, og hos Amazon har flere hundrede internationale brugere givet tastaturet en samlet score på 4,7 ud af 5 stjerner.

Logitech G915TKL LIGHT SPEED er fyldt med en masse lækre funktioner og egenskaber, og Logitech er en producent kendt for at levere produkter af god kvalitet. Selv for et mekanisk tastatur er der tale om et topprodukt.

Logitech G915TKL LIGHT SPEED har Bluetooth tilslutning og 100% anti-ghosting fuld n-key rollover, og så har det selvfølgelig et nordisk layout, så knapperne er, hvor du er vant til dem. De mekaniske lavprofilstaster er højtlydende, og alting er fremstillet af materiale af første klasse med et sofistikeret design i mente.

Tastaturet bruger dongle eller Bluetooth, og du kan nemt skifte mellem de to forbindelser, alt efter hvad du finder mest praktisk. Det gør det nemt at transportere tastaturet, hvis det fx skal med til LAN-party eller på besøg hos en ven. Batterilevetiden er god, så du behøver ikke bekymre dig om pludselig at være uden tastatur.

Fordele og ulemper ved Logitech G915TKL LIGHT SPEED

Fordele

 • Kompakt og transportabelt design
 • Nem at skifte mellem trådløs dongle og Bluetooth forbindelse
 • Slank
 • Robust bygget
 • God batterilevetid

Ulemper

 • Smådyr
 • Mangler USB-åbning

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Logitech G915TKL LIGHT SPEED

Hvad skal du overveje, før du køber tastature

 • Skal du bruge et mekanisk tastatur til gaming eller blot til hverdagsbrug? Det er ikke en stor forskel, men skal du bruge et gaming tastatur, kan du med fordel lede efter et tastatur, der er beregnet til at blive behandlet lidt hårdere.
 • Hvad har du brug for i et tastatur? Det er ikke sikkert, du har behov for vores topvalg af mekanisk tastatur. Måske kan en billigere model være tilstrækkelig for dig? Overvej hvor meget, du vil bruge tastaturet til hverdag og vælg kvaliteten derefter.
 • Hvad har du før haft? Hvad synes du fungerede, og hvad vil du gerne have forbedret? Mekaniske tastaturer er anderledes at benytte, så det kan kræve lidt tilvænning.

arrow-more

Sådan vælger du det rette mekaniske tastatur

Er du i tvivl om, hvordan du skal bære dig an med at vælge et mekanisk tastatur, så læs med her. Hvis du ikke interesserer dig for teknik, eller ikke er helt kyndig når det kommer til hardware, er det ikke noget problem.

Det første, du skal se på, når du skal finde et mekanisk tastatur, er størrelse og layout, da der er flere muligheder, end man skulle tro, når det kommer til tastaturer.

Størrelse og layout

De mest almindelige kategorier indenfor tastaturer, som næsten alle falder ind i, er fuld størrelse, tenkeyless, kompakt og ergonomisk, og det er ikke uvæsentligt, hvad du vælger.

Tastaturer i fuld størrelse har alle tasterne, hvilket både gælder tal, bogstaver, funktionstaster, piletaster og en nummerplade. Modellen er fuldt udstyret og findes ofte på kontorer.

Et fuldt tastatur tvinger dig til at få musen længere væk fra kroppen, og det kan give problemer i overkroppen og armen. Har du derfor haft skader i skulder, albue, nakke eller arm, er det ikke altid det bedste valgt.

Så kan du se på tenkeyless. Som navnet indikerer, ”mangler” der her nogle knapper. Denne størrelse er god til de fleste og har typisk færre knapper end en almindelig bærbar computer.

Et kompakt tastatur er det, du typisk ser på bærbare computere. Her er der ingen overflødig plads mellem tasterne, og der er kun de mest nødvendige taster. 

Sidst kommer det ergonomiske tastatur. Et ergonomisk tastatur sørger for, at du kan holde hænder og arme roligere, og at du bedre kan hvile dine muskler, mens du skriver. Ofte er tastaturet delt op, så det kan spredes ud eller justeres.

Tasterne

Tasterne spiller også en rolle, og der er faktisk mere end én slags. Et mekanisk tastatur har typisk individuelle switches under tasterne, hvilket gør tastaturet mere holdbart samt nemmere at reparere og udskifte.

Mekaniske tastaturer har typisk én af følgende tre:

 • Lineær switch
 • Taktil switch
 • Klikswitch

Lineær switch føles glat, når du presser den ned. Taktil switch har et mærkbart lille bump delvist nede i trykket, så du kan mærke, du har aktiveret knappen, og klikswitch minder om det, men har en lille lyd, så du også kan gøre aktiveringen.

Der er flere varianter at taster, og det er meget op til dig, hvad du har behov for. Lineær switch er populært, fordi det er stille og gnidningsløst, og så er det let og nemt at rejse med.

Hvis du gamer og skal spille i nærheden af andre, anbefales det ikke at bruge klikswitch. Det kan nemlig hurtigt blive distraherende og genere andre.

Hvad har du behov for?

Hvad du faktisk har brug for, kan nemt blive glemt i de overvældende mængder af muligheder. 

Hvis du skal bruge din computer til gaming, skal du gerne have de taster, der er nødvendige for dine yndlingsspil – men du har også brug for en god gaming mus, og alt efter, hvordan du spiller, kan det være nødvendigt med et tastatur, der nemt kan repareres.

Bruger du derimod mere tid på at skrive, hvis du er forfatter eller arbejder på kontor, er det fordelagtigt med et tastatur, der er let og så gnidningsfrit som muligt.

Arbejder du med programmering, så skal du selvfølgelig have så mange knapper som overhovedet muligt. Det er derfor vigtigt, at du er bevidst om dit arbejde og dine behov. 

Hvad er et mekanisk tastatur?

Knapper med kontakter

Et mekanisk tastatur har, modsat andre tastaturer, kontakter (switches) under knapperne. Kontakterne er lavet af flere dele, der bevæger sig og interagerer.

Der er oftest tale om en hård plastikstilk, der indeholder to metalkontakter og en fjeder. Når du trykker knappen ned, skubber stilken fjederen ned, så de to metalkontakter forbinder, registrerer dit tryk og sender informationen videre til computeren.

Det lyder som noget, der tager lang tid, men det går faktisk ganske hurtigt. Du skal ikke bekymre dig om forsinkelser, og ofte reagerer et mekanisk tastatur lige så hurtigt eller endda hurtigere end et almindelig ét.

Kvaliteten

Fordi der indgår så meget mekanik i et mekanisk tastatur, er der også ofte tale om produkter af meget høj kvalitet. De er mere holdbare, og det er nemmere at reparere dem eller udskifte enkelte knapper.

Årsagen til dette er ganske simpelt, at det tager længere tid at lave et mekanisk tastatur. Det er hurtigere at producere de ”almindelige”, og derfor er der ingen grund til at lave dem, så de kan repareres. De er billige og kan let erstattes.

Et mekanisk tastatur består af en masse forskellige dele – det gør almindelige tastaturer ikke. Men når der er tale om mange dele, så betyder det også, det er let at udskifte dem. Er der for eksempel en tast, der går løs på et mekanisk tastatur, så er den nem at sætte på eller erstatte.

”Almindelige” tastaturer kaldes også membrantastaturer. De hedder membrantastaturer, fordi der er tale om en tynd membran, som trykker på kredsløbslaget, der så registrerer valget af knap. Fordi det er en membran, og ikke enkelte dele, er det forbundet – hvilket gør det svært at erstatte enkelte dele.

Er mekaniske tastaturer virkelig bedre til gaming?

Hvordan kan et mekanisk tastatur være bedre til gaming?

Et mekanisk tastatur er en fordel for dig, der kan blive en smule aggressiv under dine spil. Selvfølgelig skal man passe på sine ting, og forsøge at undgå, at slå eller kaste med tastaturet.

Man kan dog indimellem blive grebet af stemningen, og farten på hænderne over tastaturet kan stige, hvor taster kan blive revet løs.

Med et mekanisk tastatur er det dog ikke noget problem, da Det er nemt at sætte knapperne på igen, og hvis ikke dét går, så kan den erstattes eller sættes på af en professionel.

Til dem, der foretrækker tastatur gaming, er det vigtigt at have noget, der er holdbart.

Et mekanisk tastatur vil automatisk larme mere end et membrantastatur, men det vil også holde længere. Hvor et mekanisk tastatur er bedre, er nemlig ved sin holdbarhed og den fart, det kan tilbyde. De kan være mere nøjagtige og komfortable at arbejde med, og derfor kan de være bedre for dig i længden.

En bonus, du altid selv kan vælge, er med et ergonomisk tastatur. Det er muligt at få et mekanisk ergonomisk tastatur, og det er især en fordel, hvis du spiller roligere spil og kan sidde og slappe af imens.

Hvordan ved man, om noget er godt til gaming?

En smule skepsis er kun sundt, især når det kommer til en så lukrativ industri som gamingudstyr. Du er allerede på rette vej ved at være her og læse artikler og anmeldelser af produkter, før du træffer et valg.

Du kan finde ud af, om produkter er gode til gaming, ved at se anmeldelser af uafhængige selskaber og sider. Affiliate sider er sider, der tjener penge via links, når du køber noget, og dermed er uafhængige af producenten. Det gør siden mere pålidelig.

Den nemmeste måde at se, om en side opererer som affiliate, og dermed er pålidelig og uafhængig, er når der står, at artiklen indeholder reklamelinks. På vores side står det øverst, for eksempel på vores anmeldelse af trådløse hovedtelefoner.

En side, der er helt transparent med sine indtægtskilder, er ofte dem, du bedst kan stole på. Det er også godt at se på sammenligningstests og læse mere end bare én, så du kan danne dig dit eget indtryk.

Onlinetests og artikler har en fordel over fysiske butikker, idet du med sikkerhed ved, at der ikke er en sælger, der får profit ved at sælge dig et bestemt produkt. Du kan på et hvilket som helst tidspunkt ombestemme dig, og der er aldrig tvang til at købe produktet via den side, du har fundet anmeldelsen.

Beskrivelse af kilder og tests

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

PCmag

PCmag er et onlinemagasin, der fokuserer på computere, gaming og udstyr dertil. Med afdelinger i USA, Storbritannien, Australien, Grækenland, Indien, Israel, Mellemøsten og Sydøstasien spænder magasinet bredt, og penge indtjenes via links til diverse forhandlere. På den måde kan du være vis på, at alle anmeldelser er uafhængige.

Magasinet tester som regel et produkt i minimum 90 dage, og de ser på en række forskellige ting. PCmag har testet en række mekaniske tastaturer og fokuseret på, hvor nemme de er at vedligeholde, hvor komfortable de er, hvordan de ser ud, og hvordan de er i forhold til prisklassen. PCmag har testet følgende produkter:

Anmeldelsen af Corsair Gaming K95 RGB PLATINUM XT MX Speed er udført den: 16. januar 2020
Du kan se anmeldelsen 
her

Anmeldelsen af Razer Huntsman Mini er udført den: 22. juli 2020
Du kan se anmeldelsen her

Anmeldelsen af Das Keyboard 4Q Professional MX Brown RGB er udført den: 8. februar 2019
Du kan se anmeldelsen her

Anmeldelsen af Razer Black Widow V3 Pro er udført den: 29. september 2020
Du kan se anmeldelsen her

Anmeldelsen af Steel Series Apex 7 TKL er udført den: 27. november 2019
Du kan se anmeldelsen her

Toms Guide

Tomsguide.com er en forbrugerhjemmeside med det ene formål at hjælpe dig med at træffe de bedst mulige beslutninger, når du handler på nettet. Teamet bag siden analyserer og anmelder masser af produkter og skriver om dm, så du let kan lære mere om det, du gerne vil købe.

Du kan se anmeldelsen af Corsair K95 RGB Platinum XT MC Speed her
Du kan se anmeldelsen af Steel Series Apex 7 TKL her

Gamesradar

Helt tilbage i 2001 startede Daniel Dawkins et magasin baseret på PlayStation, og siden da har magasinet vokset til en bredere forståelse af computerspil. I dag er Gamesradar en virksomhed med et stærkt team, der er dedikerede til at teste produkter og lave gode anmeldelser og artikler.

Gamesradar har kigget på Corsair Gaming K95 RGB PLATINUM XT MX Speed og er generelt meget imponerede. De ting, der trækker ned, har ikke så meget med selve tastaturet og dets funktioner at gøre, men derimod designet og prisen. Gamesradar er især glade for knapperne og mediekontrollen, den store og komfortable hvilepude og Stream Deck kompatibiliteten. De har kåret tastaturet til redaktørens valg med 5/5 stjerner.

Du kan se anmeldelsen her

Tomshardware.com

Hvis du har den mindste interesse indenfor robotteknologi, PC-bygning, eller bare hardware generelt, så er Tomshardware.com stedet for dig. Her sættes der fokus på nørderi, og det dedikerede team står klar til at anmelde produkter og skrive artikler, så du kan blive klogere på lidt af hvert.

Tomshardware.com bruger et 5-stjernerssystem, men benytter sig også af halve stjerner. Det betyder altså, at de værste produkter kan få en sølle halv stjerne, mens det er nemmere at forstår, hvornår et produkt ligger og vipper mellem to kategorier.

Du kan se anmeldelsen af Razer Huntsmand Mini her
Du kan se anmeldelsen af Corsair Gaming K100 RGB her
Du kan se anmeldelsen af Razer Black Widow V3 Pro her
Du kan se anmeldelsen af Kingston Hyper X Alloy Origins her
Du kan se anmeldelsen af Logitech G915TKL LIGHT SPEED her
Du kan se anmeldelsen af Corsair K70 Max her

Buisness Insider

Lad dig ikke narre af navnet. Buisness Insider fokuserer på meget mere end forretningsrelaterede emner. På magasinets hjemmeside kan du læse om alt fra hjemmet til teknik, og med et utal af anmeldelser og artikler skal du nok kunne finde noget, der fanger din interesse.

Buisness Insider har kigget på Razer Hunstman Mini og synes, det er et rigtig godt tastatur til gamere, der ofte flytter rundt. De har set på funktionaliteten af et så kompakt tastatur, og selvom de synes, det er praktisk, så mener de også, der er blevet udeladt et par essentielle knapper.

Anmeldelsen er opdateret den: 8. december 2020
Du kan se anmeldelsen her

Techradar

Techradar lover på sin hjemmeside at være “objektive, transparente og ærlige”. Det er noget, de kan love, fordi de er Storbritanniens største websted, der fokuserer på tech-nyheder. Deres team består af erfarne skribenter, der arbejder i både London, New York, Norden og mange andre steder, og der er fokus på Futures principper for en redaktionel uafhængighed.

Siden har kigget på Razer Huntsman Mini, der har fået 4/5 stjerner, og Corsair K100 RGB, der har fået 4 stjerner. Med et mekanisk tastatur har Techradar set på, hvor stabilt tastaturet er, hvor meget det larmer, og hvordan det generelt fungerer i funktion og med tilslutning.

Anmeldelsen af Razer Huntsman Mini er udgivet: juni 2020
Du kan se anmeldelsen her

Anmeldelsen af Corsair K100 RGB er udgivet: februar 2020
Du kan se anmeldelsen her

PC Gamer

Den globale autoritet, når det kommer til computerspil – sådan beskriver PC Gamer sig selv. Siden opererer via en masse forskellige medier, både websted, podcast og magasin, og du kan læse og lære om alt fra computerspil til tilbehør.

PC Gamer har kigget på Corsair K100 RGB, der med 91/100 er blevet valgt som redaktørens valg, og Logitech G915 TKL, der har fået 82/100. De to er blevet bedømt ud fra velbehag under brug for funktionalitet, samt prisklasse og værdi for pengene.

Anmeldelsen af Corsair K100 RGB er udgivet: september 2020
Du kan se anmeldelsen her

Anmeldelsen af Logitech G915 TKL er udgivet: maj 2020
Du kan se anmeldelsen her

T3

Med fokus på at præsentere de flotteste og bedste produkter arbejder T3.com hver dag på at levere gode artikler og anmeldelser. Som ét af Storbritanniens førende magasiner indenfor livsstil, har T3 både et fysisk magasin og ét online, så du altid kan se de nyeste udgivelser.

T3 har testet Corsair K100 RGB og Razer Black Widow V3 Pro. Begge er et mekanisk tastatur og har fået 4 ud af 5 stjerner. De er blevet sammenlignet med andre produkter, enten lignende eller tidligere modeller fra producenten, og der er blevet set både på features og design.

Du kan se anmeldelsen af Corsair K100 RGB her
Du kan se anmeldelsen af Razer Black Widow V3 Pro her

IGN

IGN er et firma med fokus på spændende indhold og underholdning. IGN dækker over 34 platforme i 112 lande og har mere end 265 millioner faste eller semifaste læsere. De står for gaming events og magasiner, og den verdensomspændende organisation har fingeren på pulsen, når det kommer til gaming og popkultur.

IGN har set på Corsair K100 RGB og Kingsont Hyper X Alloy Origins. Der er blevet set på design og de forskellige features, og selvfølgelig hvordan tastaturet føles og fungerer i reel brug. Et mekanisk tastatur skal kunne fungere ordentligt, og det er dét, IGN har fokuseret på.

Anmeldelsen af Corsair K100 RGB er udgivet den: 30. november 2020
Du kan se anmeldelsen her

Anmeldelsen af Kingston Hyper X Alloy Origins er udgivet den: 25. oktober 2019
Du kan se anmeldelsen her

Techspot.com

Grundlagt i 1998 er TechSpot et førende medie indenfor artikler og anmeldelser af teknologi. Hver dag analyseres en række produkter, og hver måned har de omkring 8 millioner læsere. Det dedikerede team bestræber sig på at lave gode og spændende tekststykker, så du kan lære mere om den teknologi, der interesserer dig.

Techspot har anmeldt Das Keyboard 4Q Professional MX Brown RGB og givet en score på 80/100. Selv af et mekanisk tastatur at være synes Techspot, at tasterne her er lækre at røre ved. De har kigget på software, design og funktion, og generelt synes de, at der er tale om et mekanisk tastatur af høj kvalitet.

Anmeldelsen er udgivet den: 23. januar 2019
Du kan se anmeldelsen her

TrustedReviews

Grundlagt i 2004 med det formål at give den almene forbruger nogle gode, objektive og, vigtigst af alt, uafhængige råd om, hvilke produkter på markedet er værd at købe, gennemgår det engelske firma TrustedReviews over 1000 produkter hver eneste år. Der fokuseres på kvalitet, funktionalitet og værdi for pengene.

TrustedReviews har anmeldt Razer Black Widow V3 Pro, der har fået 3,5 stjerner. Det er primært prisen, der er ret høj for et mekanisk tastatur, der trækker ned her, plus batterilevetiden og softwareintegrationen, men tastaturet er blevet rost for sin konstruktion og generelle software. TrustedReviews har også kigget på Logitech G915 TKL, der har fået 4 stjerner og roses for sin fart og mange features.

Anmeldelsen af Razer Black Widow V3 Pro er udgivet den: 9. februar 2021
Du kan se anmeldelsen her

Anmeldelsen af Logitech G915 TKL er udgivet den: 10. august 2020
Du kan se anmeldelsen her

PC World

PC World er en side dedikeret til at hjælpe teknologiforbrugere på alle niveauer, lige fra begyndere til dem, der bygger deres egne computere. Der fokuseres på Mainstream PC’er, gaming, tilbehør, teknologi til husbehov og meget mere.

PC World har anmeldt Kingston Hyper X Alloy Origins og givet tastaturet 4/5 stjerner. PC World har været meget grundige og vendt og drejet tastaturet for at finde ud af, hvordan selv den mindste lille detalje er konstrueret og fungerer.

Anmeldelsen er opdateret den: 19. juni 2020
Du kan se anmeldelsen her

PC World har også anmeldt Corsair K70 Max
Anmeldelsen er opdateret den: 10 august 2023
Du kan se anmeldelsen her

Kundeanmeldelser

Amazon

Selvom 20 år i branchen ikke lyder af meget, så er Amazon verdens største handelsplatform og leverer hver dag varer til flere millioner mennesker. På websitet kan du købe alt fra toiletpapir til supercomputere, og med en række internationale afdelinger er det muligt at finde næsten hvad som helst.

Amazon har alle mulige slags produkter, og det er muligt at stille spørgsmål, inden du køber dem. På grund af hjemmesiden størrelse og platform er det ofte producenter, der står klar til at svare, men almindelige forbrugere kan også fortælle om deres oplevelser, ligesom de kan efterlade anmeldelser med det helt simple 5-stjernerssytem.

Du kan se anmeldelsen af Corsair Gaming K95 RGB PLATINUM XT MX Speed her
Du kan se anmeldelsen af Das Keyboard 4Q Professional MX Brown RGB her
Du kan se anmeldelsen af Logitech G915 TKL LIGHT SPEED her
Du kan se anmeldelsen af Steel Series Apex 7 TKL 
her

FAQ

Hvilket mekanisk tastatur er bedst i test?
Vi har valgt Corsair Gaming K95 RGB PLATINUM XT MX Speed som bedst i test, da det er et mekanisk tastatur med fokus på funktionalitet og design på samme tid, hvilket gør det let at bruge.
Hvordan vælger man et mekanisk tastatur?
Der er forskellige typer af knapper og størrelser, når det kommer til valg af mekanisk tastatur, og det rette for dig afhænger meget af brugsintentionerne. Se eventuelt artiklen længere oppe, ”Sådan vælger du det rette mekaniske tastatur”.
Er mekaniske tastaturer bedre til gaming?
Et mekanisk tastatur er mere holdbart og kan lettere repareres, fordi der er flere enkelte dele på tastaturet. Det er bygget til at være holdbart, og kan dermed bedre håndtere en mere aggressiv gamer.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme