De bedste Chromebooks – test og anmeldelser fra eksperter

Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugertest er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

featured image

Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Bemærk, artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

En Chromebook er en god computer, som er ideel til alt fra skoleelever til voksne. En Chromebook kan købes fra mange forskellige mærker, herunder både Acer Chromebook eller en HP Chromebook, så er det en mulighed.

En Chromebook er en bærbare computer, som kører med Chrome operativsystem og har alt det bedste fra Google installeret. De er kompatible med mange forskellige systemer, apps og intranettyper, og er meget mere udbredt i erhverv og uddannelsessammenhænge end fx MacBook. Det er en moderne bærbar med plads og styrke til mange forskellige ting.

Det er nemt at finde et godt Chromebook tilbud, og vi har samlet 6 modeller. Vi har kigget på forskellige Chromebook tests og anmeldelser, for at finde de bedste til dig.

Det skal du overveje, før du køber ny Chromebook:

Vores anbefaling

Asus Chromebook Flip C434 er en Asus Chromebook, der let kan omvendes til tabletform. Den er tynd og har et lækkert design, der kun forstærkes af den smalle ramme. Med en lang batterilevetid og 14-tommer touch screen har du en computer, der fungerer perfekt til dig, der har brug for varierende arbejdsmuligheder eller interaktiv brug af din Chromebook.

Den stilrene computer er en typisk ASUS-model. ASUS har mange års erfaring med teknologi og computere, og det ses på anmeldelserne af Asus Chromebook Flip C434. Den har nemlig scoret højt hos både anmeldere og forbrugere.

På Laptopmag har Asus Chromebook Flip C434 fået 4,5 ud af 5 stjerner, og kun lidt lavere ligger den på Amazon med 4,3 ud af 5 stjerner. Hos Expertreviews har computeren fået en rigtig god anbefaling.

Asus Chromebook Flip C434
Vores anbefaling

Mere om Asus Chromebook Flip C434

SPECIFIKATIONER

 • Kerner: Dual-Core kerner
 • Forhold billedformat: 16;9

Asus Chromebook Flip C434 har et flipdesign, så den nemt kan konverteres til tablet. Med 1.3 GHz og 128 GB eMMC får du en Chromebook, der kan holde til noget. Skærmen på 14 tommer har touch, så du kan styre med eller uden mus.

Asus Chromebook Flip C434 er i fuld HD og har UHD graphics 615. Computerens kvalitetschassis er i aluminium, og derfor vejer den kun 1,5 kg.

Computeren er kraftfuld, men den har også en processor med passiv køling installeret, så du kan få den bedst mulige brugeroplevelse. Samtidig kører den endda helt stille, så du ikke bliver forstyrret.

Asus Chromebook Flip C434 har LED baglys og en opløsning på 1920 x 1080, hvilket er fuld HD. Af yderligere egenskaber, den smarte Chromebook har, er der Zero Bright Dot, et NTSC farveområde på 72%, og et HD-kamera og stereohøjtalere og mikrofon, så du kan bruge computeren til lidt af hvert.

Fordele og ulemper ved Asus Chromebook Flip C434

Fordele

 • Tynd
 • Tyndt designede rammer
 • Livlig
 • 14-tommer touch screen
 • Lang batterilevetid

Ulemper

 • besværlig touchpad
 • En smule dyr

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Asus Chromebook Flip C434
Bedst til prisen

Lenovo IdeaPad Duet Chromebook - 128 GB SSD & 4 GB RAM

Lenovo IdeaPad Duet Chromebook 128 er en tabletcomputer. Den helt store forskel ligger i, at Lenovo IdeaPad Duet Chromebook 128 er mere tablet end computer. Der er der et aftageligt tastatur, så du kan lægge det væk og udelukkende bruge computeren som tablet.

Lenovo IdeaPad Duet Chromebook 128 har fået rigtig gode anmeldelser hos Techradar.com og Chip.de. Lenovo IdeaPad Duet Chromebook 128 er en billig computer, men den er praktisk. Ikke nok med, at den er let og nem at transportere, så er det en Chromebook-tablet hybrid. Den kan bruges til flere formål, og med sin 10,1 tommer skærm og lange batterilevetid, kan den tjene godt i mange scenarier.

Lenovo IdeaPad Duet Chromebook
Bedst til prisen

Mere om Lenovo IdeaPad Duet Chromebook

SPECIFIKATIONER

 • Vægt: 450 g
 • Sikkerhed: Google Security Chip H1

Chromebook har Helio P60T 2 GHz og 4 GB RAM, hvilket ikke er det største. Det er en smart computer, der eventuelt kan bruges som supplement eller af dig, der altid er på farten.

De eneste få ulemper, der er ved computeren, er hybridens størrelse. Tastaturet er ret lille, men du kan med Bluetooth forbinde til ét, der er større.

Lenovo IdeaPad Duet Chromebook 128 har et opløsning på 1920 x 1200, hvilket er fuld HD. Den har en batterilevetid på op til 10 timer og en indbygget lyssensor, der registrerer omgivelserne. Desuden er der indbygget en Google Security Chip H1.

Den har en opløsning på 8 megapixel ved bagside og 2 megapixel ved front. Kameraegenskaberne inkluderer CMOS sensor, et bagkamera med praktisk autofokus, og et fikseret fokus. Det kan være en stor hjælp for dig, der ofte sidder i videomøder, eller godt kan lide at tale over videochat.

Lenovo IdeaPad Duet Chromebook 128 har ikke alverdens interface muligheder, men der er dog mulighed for USB-C 2.0 og Pogo-tastaturstikforbindelse.

Fordele og ulemper ved Lenovo IdeaPad Duet Chromebook

Fordele

 • Letvægt og nem at transportere
 • Chromebook-tablet hybrid
 • Lang batterilevetid
 • Meget prisvenlig

Ulemper

 • Meget lille tastatur og besværlig touchpad
 • Oplader og høretelefoner deler et enkelt udgangspunkt

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Lenovo IdeaPad Duet Chromebook
Premiumvalg

Den smarte Chromebook Acer Chromebook Spin 713 er én af vores listes dyreste modeller og er endnu en Chromebook med flipdesign – det vil sige, at den kan konverteres til tablet. Den matsorte computer har en touchskærm og en god batterilevetid.

Acer Chromebook Spin 713 produceres af Acer, der er kendt af dem, som elsker at spille og går op i computere. Hos Exptertreviews har Acer Chromebook Spin 713 fået en høj score og en varm anbefaling, og det samme ses hos Laptopmag.com.

Hos PCmag har computeren fået 4,5 ud af 5 stjerner, og der er derfor ingen tvivl om, at der er tale om en velbygget og -fungerende Chromebook.

Acer Chromebook Spin 713
Premiumvalg

Mere om Acer Chromebook Spin 713

SPECIFIKATIONER

 • Bluetooth: Ja
 • Løbe tid: Kan køre op til 10 timer
 • Vægt: 1,45 kg

Ud over Chrome OS, som kendetegner Chromebooks, har Acer Chromebook Spin 713 også Chrome Enterprise Update. Den er godt programmeret og har 8 GB RAM, 128 GB SSD, og så har computeren en touchskærm på 13,5 tommer med UHD graphics.

Acer Chromebook Spin 713 er perfekt til dig, der skal åbne og lukke din computer mange gange. Den kan vækkes fra dvalefunktion på mindre end ét sekund, og den har en forventet batterilevetid på omkring 10 timer.

Dét gør den også velegnet til skolebrug. Den lette computer er let at have med i tasken, og den er bygget til at kunne slumre og vågne flere gange. Billedformatet er 3:2, og Acer Chromebook Spin 713 har widescreen og opløsning på 2256 x 1504, så visuelt er der ikke det mindste at bekymre sig om. Billedklarheden er på 415 cd/m2, og der er et HD-kamera installeret i selve computeren. Desuden finder du stereohøjttalere og ikke bare én, men to mikrofoner.

Det er muligt at tilkøbe en pen, der passer specifikt til Acer Chromebook Spin 713.

Fordele og ulemper ved Acer Chromebook Spin 713

Fordele

 • Lys
 • Farverig touchskærm
 • Utrolig batterilevetid
 • Hurtig performance

Ulemper

 • Smalt tastatur

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Acer Chromebook Spin 713

Asus Chromebook C523 - bedste Chromebook til studerende

Vores bedste valg til studerende er Asus Chromebook C523. Chromebooken har et fladt design, og prisen er meget overkommelig, både for hjemme- og udeboende studerende på alle uddannelsestrin.

Asus Chromebook C523 har fået en rigtig god anmeldelse fra PCMag, og hos Amazon ligger computeren på 4,3 ud af 5 stjerner. Både anmeldere og forbrugere er altså glade for den.

Ligesom alle andre Chromebooks kører Asus Chromebook C523 med operativsystemet Chrome OS, der er kompatibelt med langt de fleste uddannelsessystemer. Computeren er dog også god til dig, der er færdig med skolen og fungerer fint til hverdagsforbrugeren.

Mere om Asus Chromebook C523

SPECIFIKATIONER

 • Sikkerhed: Titan-C Security Chip

Asus Chromebook C523 har en skærm på 15,6 tommer og en opløsning på 1920 x 1080, som er fuld HD. Den har HD Graphics 500, hvilket giver den bedst mulige visuelle oplevelse.

Med 4 GB RAM har du fin plads til at gemme dokumenter og vigtige ting, og med en hastighed på 2400 MHz burde computeren ikke volde dig nogle problemer på den front.

Ligesom mange andre computere har Asus Chromebook C523 selvfølgelig LED baglys. Af andre praktiske egenskaber har computeren en blændfri funktion, så du kan arbejde ud til de sene timer, 45& NTSC farvespektrum og et NanoEdge-display. Der er stereohøjttalere og en mikrofon indbygget i computeren, og ud over Chiclet-tastatur, har du inputmuligheder for mus, tastatur og touchpad. Du kan også forbinde trådløst via Bluetooth 4.0.

Asus Chromebook C523 kan køre op til 10 timer og har flere muligheder for USB. Den vejer 1,43 kg, og især de tre ting gør den god til studerende.

Fordele og ulemper ved Asus Chromebook C523

Fordele

 • Lækker
 • Delvist aluminium
 • 1080p panel ser skarpt ud
 • Komfortabelt tastatur og touchpad

Ulemper

 • Intet tastaturlys
 • Dårlig lyd

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Asus Chromebook C523

Lenovo IdeaPad Flex 5 82B80027MX - konverterbar Chromebook med stylus support

Lenovo IdeaPad Flex 5 82B80027MX er en Chromebook i klassisk design, der kan konverteres til tablet. Den er simpel og stilet, og den har en all-day batterilevetid.

Hos både Techadvisor.com og Notebookcheck.com har Lenovo IdeaPad Flex 5 82B80027MX fået en rigtig fin anmeldelse, og computeren er både rigtig god til den studerende, fritidsbrugeren og kontormusen.

Computeren er lavet af en solid kvalitet og har mange porte, så du kan tilslutte stik efter behov. Opladetiden er lidt langsom, og trackpadden er ikke så stor, men det er muligt at tilslutte ekstern mus med Bluetooth.

Mere om Lenovo IdeaPad Flex 5 82B80027MX

SPECIFIKATIONER

 • CODEC: DA7219
 • Løbe tid: Kan køre i op til 10 timer
 • Specielle funktioner: Har tastaturbelysning

Lenovo IdeaPad Flex 5 82B80027MX har 4 GB RAM, så du roligt kan gemme mange forskellige dokumenter, billeder og videoer. Desuden har den 64 GB eMMC, så du er godt dækket ind.

Med 13,3 tommers skærm og en opløsning på 1920 x 1080, der resulterer i fuld HD, får du en Chromebook med god billedkvalitet. Lenovo IdeaPad Flex 5 82B80027MX har UHD Graphics, så du får noget for pengene.

Lenovo IdeaPad Flex 5 82B80027MX har en maksimal turbofart på 4,1 GHz og Dual-Core-kerner. Cacheen er 4 MB, og så er der 64-bit computing.

Af andre funktioner har Lenovo IdeaPad Flex 5 82B80027MX integreret hukommelsescontroller og et hovedlager på 64 GB SSD eMMC. Den har widescreen og 10-punkts multi-touch berøringsskærm, og så er den udstyret med et 45% NTSC farvespektrum, wide viewing angle, 720p kamera, stereohøjttalere og en dobbelt array-mikrofon.

Lenovo IdeaPad Flex 5 82B80027MX er propfyldt med egenskaber og funktioner, der skal forbedre brugeroplevelsen. Det mærkes kun ganske lidt på prisen, der er meget konkurrencedygtig.

Fordele og ulemper ved Lenovo IdeaPad Flex 5 82B80027MX

Fordele

 • All-day batterilevetid
 • Solid byggekvalitet
 • Masser af porte

Ulemper

 • Langsom opladetid
 • Sammenklemt trackpad

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Lenovo IdeaPad Flex 5 82B80027MX

Acer Chromebook 714 - bedste Chromebook for forretningsbrugere

Acer Chromebook 714 kan sagtens følge med, når du skal holde styr på mails, ark og dokumenter, og den er lige til at tage med på farten. Det er også én af grundene til, at computeren har klaret sig så godt blandt både anmeldere og forbrugere.

Hos britiske PCMag har Acer Chromebook 714 nemlig fået en høj score, og endnu en god anmeldelse følger fra Cnet.com. På Amazon har over 500 globale forbrugere anmeldt computeren, og den formår stadig at ligge på imponerende 4,3 ud af 5 stjerner.

Acer Chromebook 714 har et unikt design og et meget komfortabelt tastatur, og så er den kompatibel med Google assistant. Acer Chromebook 714 er skabt til at kunne holde lidt mere end den gængse Chromebook, så den kan komme med på flere rejser, flere møder, og flere lange nætter.

Mere om Acer Chromebook 714

SPECIFIKATIONER

 • Inkl.: micorSD hukommelseskortlæser
 • Sikkerhed: Bygget med Google Security Chip H1

En moderne computer til det moderne menneske er Acer Chromebook 714. Chromebooken er robust bygget og kan holde til at blive taget med, men den er ikke kluntet eller akavet. Skærmen er på 14 tommer, så du kan få det bedste overblik, og ligesom mange andre Chromebooks har den fra fabrikken 4 GB RAM.

Acer Chromebook 714 har 128 GB eMMC og en IPS på 1920 x 1080, der er fuld HD. Derudover har den UHD Graphics 620 og WiFi 5.

Acer Chromebook 714 har hyper-threading teknologi, Intel Smart Cache og Intel Turbo Boost Technology 2.0. Som mange andre Chromebooks har den bagbelysning med LED, og foruden den allerede høje skærmopløsning er der widescreen. Billedklarheden er på 250 cd/m2, og forholdet for billedformatet er 16:9. Så er du klar til videokonferencer og -møder hvor som helst, når som helst.

Af andre smarte funktioner, Acer Chromebook 714 kan byde på, er en praktisk blændfri funktion, ComfyView, så du kan sidde ved skærmen i lang tid ad gangen, 25 ms responsrate og Narrow Border Display.

Fordele og ulemper ved Acer Chromebook 714

Fordele

 • Fremragende design
 • Komfortabelt tastatur
 • Google assistant

Ulemper

 • Skærmen kunne være klarere
 • Fingeraftrykslæser er ikke særlig god til kold opstart

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Acer Chromebook 714

Det skal du overveje, før du køber ny Chromebook:

 • Hvad skal du bruge din Chromebook til? Der findes mange forskellige modeller, og de varierer en smule i operativsystem og RAM.
 • Hvor meget RAM har du brug for? RAM er et andet ord for hukommelse, og det er nødvendigt for en velfungerende bærbar computer.
 • Skal du transportere din Chromebook meget? Hvis du skal have din Chromebook op og ned af tasken flere gange om dagen, er det godt at sikre sig en stabilt bygget computer – evt. én af titanium eller andet stærk metal.
 • Hvor høj opløsning har du brug for? Hvis du skal se mange film, redigere noget eller spille spil, så er en høj opløsning en god ting at have med. Skal din Chromebook bruges til arbejde, er det måske knapt så nødvendigt.

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Det skal du se efter, når du vælger en Chromebook

Chromebooks er en form for bærbare computere, og der findes mange forskellige modeller. Der er ikke én specifik ting, du skal se efter, når du skal have en Chromebook, men derimod en række personlige præferencer, som er gode at holde i mente.

 • Først og fremmest skal du vide, hvad du skal bruge din Chromebook til. Er det til skolebrug? Arbejdsbrug? Skal du streame og se film på den, eller er den til at game på?
 • Når du ved dét, så kan du begynde at lede efter Chromebooks, der matcher nødvendige kriterier. Det kan være, du har ønsker til design, størrelse og vægt, hvis du fx skal slæbe meget rundt på den. Hvis du skal game, se film eller skrive meget, så er det muligvis skærmens billedkvalitet og størrelse, du går op i.
 • Det er værd at lægge mærke til, når du køber Chromebook, om computeren kan foldes om til en tablet. Det er ikke alle computere, der kan det, men skal du bruge den som fx tegnebræt, er det værd at se efter.
 • Når du kigger efter en Chromebook, så skal du vide, om du er afhængig af en bestemt type software. Det kan være noget, du skal bruge i forbindelse med skole eller arbejde, eller noget, du bruger privat. Hvis din nye computer ikke er kompatibel med en nødvendig software, er det ubrugelig.
 • Sidst er der lagerpladsen og processorkraften. Hvis du skal have mange filer liggende, eller hvis du har behov for at køre mange programmer på én gang, så skal din computer kunne følge med.

Kilder: PCWorldCNet.comTechradar.com og PCMag.com

Er der forskel på Chromebooks og bærbare computere?

Der er en lille forskel på Chromebooks og andre bærbare computere, og den primære er, at Chromebooks er drevet af Googles Chrome OS. Det er et simpelt og optimeret operativsystem. Foruden dét er det faktum, at Chromebooks kan være meget billigere end andre bærbare computere.

Chromebooks produceres af flere forskellige firmaer, og der findes mange forskellige modeller. Du kan få Chromebooks beregnede til lang tids arbejde eller Chromebooks til gaming. Én af de store forskelle er, at de ofte kommer med flipfunktion, så du kan konvertere dem til tablet.

Af udseende er der sjældent den helt store forskel på bærbare computere og Chromebooks. Den primære forskel på Chromebooks og bærbare computere ligger dog i det indre.

En Chromebook har ikke altid lige så meget kraft bag sig som en bærbar computer med et eksternt batteri. Chrome OS er letvægt og har ikke behov for en kraftfuld chip, men det betyder også, at den har en lidt lavere performance.

Så svaret er ikke helt sort og hvidt. Der er forskel på Chromebooks og bærbare computere, men den er ikke så stor, at en almindelig forbruger ville bemærke det. En Chromebook er et godt og billigere alternativ til en almindelig bærbar computer, og er især velegnet til studerende eller folk på budget.

Kilder: PCWorldCNet.comTechradar.com og PCMag.com

Fordele og ulemper ved Chromebooks

Der er fordele og ulemper ved at bruge en Chromebook, ligesom der er det med alle andre ting. Én af de mest åbenlyse ting ved en Chromebook er, at de er billigere. Det er nemmere for studerende og folk på budget at få en god computer med Chromebook, fordi Chromebook er bygget med det nødvendige. Computeren er ikke beregnet til at køre en masse forskellige programmer, men fungerer helt fint til dagligdagsbrug.

Chromebooks er desuden stabile og hurtige computere. Chrome OS, som er operativsystemet i en Chromebook, er pålideligt og designet til at fungere så optimalt som muligt. Chromebooks har en længere batterilevetid, og så er de ofte virusbeskyttede og utrolig lette, både at operere og helt fysisk.

Sidst er der den praktiske funktion, at Chromebooks udgangspunkt er opbevaring i skyen. Den sørger for at gemme dine filer et sikkert sted, så skulle du miste din computer eller komme til at ødelægge den, så er alle dine gemte ting sikre. Chromebooks kræver WiFi for at forbinde til skyen, og derfor kan det være svært at redigere filer, når der ikke er nogen internetforbindelse.

Selv ikke den bedste Chromebook har mere lagerplads end højst nødvendigt, men det kan dog klares med hjælp fra en ekstern harddisk.

Kilder: Groovy Post og Honest Pros and Cons

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Laptopmag.com

Laptop Mag startede i 1991 og er dedikeret til at hjælpe forbrugere med at finde de bedste bærbare computere.

Laptopmag.com har anmeldt Asus Chromebook Flip C434. Siden har også anmeldt Acer Chromebook Spin 713.

Anmeldelsen er fra den: 7. november 2019
Du kan se anmeldelsen af Asus Chromebook Flip C434 her

Anmeldelsen er fra den: 17. august 2020
Du kan se anmeldelsen af Acer Chromebook Spin 713 her

Expertreviews.co.uk

Expertreviews er et britisk forbrugermagasin, der har fokus på især teknologi. Kvalitet af anmeldelser og tests er i fokus, og hos Expertreviews er det gode råd, der står i forreste række.

Expertreviews har anmeldt Asus Chromebook Flip C434, Acer Chromebook Spin 713 til 5/5 stjerner.

Anmeldelsen er fra den: 3. december 2020
Du kan se anmeldelsen af Asus Chromebook Flip C434 her

Anmeldelsen er fra den: 5. juli 2021
Du kan se anmeldelsen af Acer Chromebook Spin 713 her

Amazon

Den største handelsplatform i verden er Amazon, og hver dag leverer kæmpefirmaet varer til flere millioner af forbrugere.

På Amazon er ASUS Chromebook Flip C434 blevet anmeldt af over 2.000 brugere, ASUS Chromebook C523 er blevet anmeldt af over 2.100 brugere, og Acer Chromebook 714 er blevet anmeldt af over 50 brugere.

Du kan se anmeldelserne af ASUS Chromebook Flip C434 her

Du kan se anmeldelserne af ASUS Chromebook C523 her

Du kan se anmeldelserne af Acer Chromebook 714 her

PCMag

PCMag er et firma besat af kultur og teknologi, og derfor er deres hovedmål at oplyse om innovative opfindelser og ting, der kan gøre hverdagen lettere.

PCMag har anmeldt Acer Chromebook Spin 713, Asus Chromebook C523 og Acer Chromebook 714.

Anmeldelsen er fra den: 24. august 2020
Du kan se anmeldelsen af Acer Chromebook Spin 713 her

Anmeldelsen er fra den: 8. februar 2019
Du kan se anmeldelsen af Asus Chromebook C523 her

Anmeldelsen er fra den: 18. september 2019
Du kan se anmeldelsen af Acer Chromebook 714 her

Techradar

Storbritanniens førende forbrugermagasin er Techradar, der har speciale i teknologiske nyheder og anmeldelser af samme.

Techradar har anmeldt Lenovo IdeaPad Flex 5 82B80027MX.

Anmeldelsen er fra den: 17. juli 2020
Du kan se anmeldelsen her

Chip.de

Chip.de er Tysklands største forbrugerportal og har været i gang siden 1996. Siden er selvstændig og har til formål at vejlede og informere om de seneste nyheder indenfor en lang række forskellige produkter. 

Chip.de har lavet en sammenligningstest over de bedste Chromebooks i 2021, hvoriblandt man kan finde Lenovo IdeaPad Duet Chromebook 128.

Listen er fra den: 19. februar 2021
Du kan se listen her

Techadvisor.com

Tech Advisor er et magasin, der fokuserer på computere og mobiltelefoner. Der anmeldes dog også huslige apparater og diverse sikkerhedsinstallationer, og i dag er siden eget af IDG.

Techadvisor har anmeldt Lenovo IdeaPad Duet Chromebook 128.

Anmeldelsen er opdateret den: 14. december 2020
Du kan se anmeldelsen her

Notebookcheck.com

Notebookcheck.com er en underside af NotebookCheck.net, som er en uafhængig side, der specialiserer sig i notesformat ved tablets, computere og smartphones.

Notebookcheck.com har anmeldt Lenovo IdeaPad Flex 5 82B80027MX.

Anmeldelsen er opdateret den: 5. juni 2021
Du kan se anmeldelsen her

Cnet.com

Onlinemagasinet Cnet fokuserer på forskellige former for teknologi, videnskab og kultur.

Cnet har anmeldt Acer Chromebook 714.

Anmeldelsen er opdateret den: 22. november 2019
Du kan se anmeldelsen her

FAQ

Hvilken Chromebook er bedst?
Den bedste Chromebook afhænger af dine behov. Acer Chromebook Spin 713 er vores premiumvalg, men vi har udvalgt Asus Chromebook C523 som bedst for studerende.
Er en Chromebook god?
Ligesom det gør sig gældende med meget andet teknik, så afhænger svaret meget af, hvad du skal bruge din Chromebook til. En Chromebook er et udmærket bud på en god og stabil bærbar, du kan få masser af glæde af.
Hvordan virker en Chromebook?
En Chromebook virker som andre bærbare computere, men kører med Chrome OS. Chrome OS har lagerplads i skyen, så dine dokumenter og projekter ikke går tabt.
Hvad koster en Chromebook?
Prisen på en Chromebook varierer meget efter mærke, model, RAM, opløsning og mange andre detaljer. Chromebooks er dog generelt billigere, og derfor kan du let få en god Chromebook til et par tusind kroner.
Hvor mange tommer er en Chromebook?
Antallet af tommer på en Chromebook varierer efter modellen.
Hvad er fordelene ved en Chromebook?
Chromebook er kendt for lang batterilevetid og en meget fornuftig pris. Desuden gemmer en Chromebook dine ting i skyen, så de ikke går tabt, hvis der sker noget med din computer.
Kan man spille på en Chromebook?
Du kan godt spille på en Chromebook, men kvaliteten af oplevelsen afhænger af modellen. Du kan få Chromebooks specifikt til gaming.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme