Test af de 18 bedste løbesko

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 10.03.2021

At vælge løbesko kan være en dyr, tidskrævende og potentielt skadelig affære. Hver dag køber løbere løbesko der ikke passer til netop deres behov, som på lang sigt resulterer i skinnebensbetændelse, ankelskader, mangel af komfort og meget mere.

18 bedste løbesko på markedet
Vi samler alle test for dig. Forbruger-test.dk anmelder ikke produkterne. Vi samler eksterne anmeldelser sådan, at du kan vælge det rigtige produkt.

Der findes rigtig mange forskellige løbesko på markedet i dag, og derfor kan det være svært at vælge det rigtige for dig.

Du får her en gennemgang af nogle af de bedste løbesko, der er på markedet anno 2021, og derfor får du også bedre forudsætninger for at tage det rette valg.

18 bedste løbesko på markedet

forbruger-test.dk

4.42 24

Nike Zoom Fly 3 – Maksimal komfort og holdbarhed

Nike Zoom Fly 3 - Maksimal komfort og holdbarhedDe tre største fordele

 • Skoene får 5 ud af 5 stjerner hos Sportamore
 • Kulfibersålen skaber maksimal fremdrift og fleksibilitet
 • Skoen giver dig maksimal komfort

Der findes dog mange flere fordele ved netop denne løbesko til mænd, og som en glad kunde skriver i sin anmeldelse: ”Fantastisk løbesko!”. 

Se priser og tilbud på Nike Zoom Fly 3 her:

i samarbejde med PriceRunner

 

Om Nike Zoom Fly 3

Leder du efter en løbesko til mænd, som er holdbar, komfortabel og let? Så er Nike Zoom Fly 3 lige noget for dig. Denne løbesko er inspireret af Vaporfly og giver dig maksimal støtte på selv de længste løbeture. 

Stødabsorberingen i Nike Zoom Fly 3 er intet mindre end perfekt. I skoen er der en Nike React-mellemsål, som skaber det perfekt forhold mellem stødabsorbering og responsivitet.

Nike Zoom Fly 3 er designet med en letvægtsoverdel, som giver skoen et smart og let udtryk. Skoen er også designet med en inderkrave, som skaber den perfekte pasform til konkurrenceløberen.

Skoen vejer blot 274 gram og findes i to forskellige farver.

Hvis du vil have en komplet løbesko til en skarp pris, så er Nike Zoom Fly 3 det perfekte valg for dig. Skoen repræsenterer en skarp balance mellem pris, æstetik og performance, som du vil kunne nyde godt af i mange år.

Specifikationer

 • Farve: Sort og grå eller Blå og grå
 • Vægt: 274 gram
 • Brand: Nike
 • Model: Zoom fly 3
 • Køn: Mænd

   Puma Speed 600 2 – En teknisk og let løbesko

   Puma Speed 600 2 – En teknisk og let løbesko

   iForm.dk testvinder

   De tre største fordele

   • Puma Speed 600 2 er blevet anmeldt til 5/5 stjerner hos RunRepeat.com
   • Skoen vejer kun 295 gram
   • Skoens TPU hælkappe giver dig den ultimative støtte på løbeturen

   Se priser og tilbud på Puma Speed 600 2 her:

   i samarbejde med PriceRunner

   Om Puma Speed 600 2

   Skal din næste løbesko være let, holdbar og behagelig? Så kan du overveje, om det skal være Puma Speed 600 2, som er en af de bedste løbesko til herre på markedet.
   Denne løbesko til mænd giver dig den optimale komfort og støtte, som kan hjælpe dig med at holde dig i gang på lange løbeture. Det innovative design gør, at du nærmest kan føle, hvordan skoen skaber fremdrift for dig.

   Speed 600 2 er netop skabt for dig, der gerne vil løbe hurtigt og længe. Skoen vejer under 300 gram og indeholder mange tekniske løbeegenskaber, som kan hjælpe dig med at blive det ultimative løber.

   Overdelen af skoen er fremstillet i mesh, som er et åndbart og behageligt materiale. Mellemsålen er skabt i to lag, som giver dig en effektiv støddæmpning, så du undgår skader.

   Udover at være en lækker løbesko, der kan hjælpe dig med at optimere dit løb, er Puma Speed 600 2 også en sikker løbesko. Ikke nok med, at den beskytter dig mod skader, så er skoen også designet med reflekterende materialer, som gør, at du kan ses i mørket. 

   Det perfekt valg til dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet eller design.

   Specifikationer

   • Farve: Sort og gul
   • Vægt: 274 gram
   • Brand: Puma
   • Model: Speed 600 2
   • Køn: Mænd

   Saucony Triumph ISO 5

   Forbrugertest, Saucony Triumph ISO 5

   I mange år har den ”normale” hældrop på løbesko været omkring de 12mm. Dog har vi i løbeverdenen i de seneste år set en ændring med lavere drop hos mange af de helt store løbesko-producenter.

   Her har Saucony virkelig taget et skridt frem, da deres sko ligger på enten 8mm og helt ned til 4mm hældrop.

   Se priser og tilbud på Saucony Triumph ISO 5 her:

   FORHANDLER

   TOTAL PRIS

   GÅ TIL

   Videoanmeldelse af Saucony Triumph Iso 5

   Gode ting ved Saucony Triumph Iso 5

   • Neutrale løbesko, primært til hverdagsbrug
   • Nogle af de letteste sko på markedet
   • God støddæmpnig

   Mere information om Saucony Triumph Iso 5

   Grunden til det lavere hældrop, er at de skulle give en markant mere naturlig, dynamisk og skånsom fodafvikling.

   ISOFIT teknologien i denne sko, gør at din fod holder sig kølig, og komfortabel. Skoen er også designet således, at den låser sig fast rundt om din fod, så du får et mere ”custom” fit til netop din fod.

   Saucony Triumph ISO 5 er en super sko til den almene løber, der har haft besvær med at finde en sko til netop deres fod – trods deres neutrale løbestil.

   Grundet skoens gode design, kan den tilpasse sig enhver fod, samtidig med den tilbyder et lavt hældrop som gør den mere naturlig at løbe i.

   Adidas Pureboost DPR

   Forbrugertest, Adidas Pureboost DPR

   Den nye Pureboost DPR fra Adidas, er en af den klart fedeste sko i vores test-oversigt!

   Det nye design, der benytter Adidas’ viden fra boost-teknologien, med et drop på 8mm, som opsamler og frigiver energien mere effektivt når skoen rammer underlaget – dette gør løberen i stand til at mærke vejen bedre.

   Skoen er designet specifikt til urbanløberen – altså hvis du løber i byen.

   Se priser og tilbud på Adidas Pureboost DPR her:

   FORHANDLER

   TOTAL PRIS

   GÅ TIL

   Videoanmeldelse af Adidas Pureboost DPR

   Gode ting ved Adidas Pureboost DPR

   • Udstyret med Boost teknologi
   • Former sig efter fodens facon
   • Perfekt til ligefodsløbere

   Mere information om Adidas Pureboost DPR

   Pureboost DPR er designet med hidsig trafik, zigzag mellem fodgængere og lyskryds i mente.

   Skoen har en knit-overdel som omfavner foden fra indersiden af midterfoden, og rundt på ydersiden hvilket virkelig giver et dejligt feel af komfort, uanset hvor og hvordan du løber.

   Skoen har også en lidt bredere forfod, som giver en mere stabil platform i skoen. BOOST teknologien har ultra-responsiv komfort og støddæmpning, som tilbagegiver energien hver gang. En sko med en masse at give af!

   Pureboost DPR fra Adidas er skoen til herren der løber i byens tumult og trafik. En god og ligeledes flot sko med bredere forfod for øget stabilitet.

   Mizuno Wave Horizon 2

   Forbrugertest, Mizuno Wave Horizon 2

   Denne sko fra Mizuno er til den absolut blødeste og mest stabile løbetur, der nogensinde kommer fra dem.

   Deres nye stabilitetsteknologi kaldet ”smooth ride” kombineres med deres ”cloud wave” for at skabe en blød, livlig og polstret følelse med en masse god støtte.

   Se priser og tilbud på Mizuno Wave Horizon 2 her:

   FORHANDLER

   TOTAL PRIS

   GÅ TIL

    

   Videoanmeldelse af Mizuno Wave Horizon 2

   Gode ting ved Mizuno Wave Horizon 2

   • Cloudwave teknologi
   • DynamotionFit
   • God stabilitet og lækkert materiale

   Mere information om Mizuno Wave Horizon 2

   Mange brugere af skoene har skrevet tilbage, at deres skinnebensbetændelse og knæsmerter er blevet markant bedre efter brugen af disse sko – to meget hyppigt fremkommende problemer ved pronations løb.

   Man kan med disse sko forvente et integreret støttesystem der leder en frem til en forbedret løbeoplevelse.

   Ud over den fantastiske støtte for pronationsløbere, har Mizuno med denne sko formået at kreere en yderst åndbar overdel, som de fleste pronationssko ikke har grundet den meget faste pasform.

   Skoen anbefales til løberen med en mild pronation.

   Wave Horizon 2 kan bruges til ikke bare hverdagssko eller til korte, daglige løbesko, men også til langdistanceløberen som ikke vil gå på kompromis ift. kvalitet og komfort i især forfoden, da skoen byder på god komfort og stabilitet i overdelen.

   New Balance Rubix

   Forbrugertest, New Balance Rubic

   New Balance Rubix er en fuldkommen revolutionerende sko indenfor løbeverdenen. Navnet Rubix kommer fra New Balance’s forsøg på at konstruere skoens farver som en Rubiks Cube. Skoen er meget solid, men ikke så tung som man normalt ser i disse sko.

   Skoen er nydesignet med overpronation i fuldkommen fokus. Designet af denne sko er anderledes, og konstrueret uden den klassiske kile, som giver en mere blød og komfortabel støtte i skoen.

   Se priser og tilbud på New Balance Rubix her:

   i samarbejde med PriceRunner

   Videoanmeldelse af New Balance Rubix

   Gode ting ved New Balance Rubix

   • Designet specifikt til overpronation
   • Letvægts overdel
   • Optimal til mængdetræning

   Mere information om New Balance Rubix

   Skoen har fået en innovativ rampe i mellemsålen, som giver brugeren en optimal mængde stabilitet i foden samtidig med foden guides til optimalt afsæt. Mellemsålen i denne sko er lavet i det responsive ACTEVA materiale som giver en god stødabsorbering og med EVA ydersål er du sikret fast, og god kontakt med jorden.

   Overdelen laves i ”engineered mesh” som tilpasser sig foden som har behov for mere støtte – i dette tilfælde en overproneret fod.

   Denne overdel sørger ligeledes for, at foden kan ånde uanset hvor hurtig og/eller intens løbeturen bliver. Designet er letvægts, med en solid base, og sikker overdel.

   Pronationsstøtten er trukket længere tilbage i skoen end man normalt ser, hvilket er perfekt for løberen med den fleksible hæl og stive forfod.

   Denne sko er den ideelle sko til overpronatoren med fleksibel hæl, da hælsupporten ligger længere tilbage i skoen. Den er især god for folk med en meget hidsig pronation. En klar favorit hos os!

   Adidas Ultra Boost

   Forbrugertest, Adidas Ultra Boost

   Denne meget populære sko er nok ingen ”nyhed” til nogen der leder efter løbesko. Siden Adidas i januar 2015 introducerede Ultra Boost, har skoen formået at rangere sig, som en af de absolut topsælgende løbesko i verden.

   Skoen er ikke kun populær iblandt løbere, men også helt normale sko entusiaster grundet skoens fantastiske design, samt komfortable materiale inde i skoen.

   Se priser og tilbud på Adidas Ultra Boost her:

   i samarbejde med PriceRunner

   Videoanmeldelse af Adidas Ultra Boost

   Gode ting ved Adidas Ultra Boost

   • Underpronation/overpronation
   • Boost teknologi
   • Super fedt design

   Mere information om Adidas Ultra Boost

   Denne sko er kåret af flere store sko retailers i USA som værende ”The Greatest Running Shoe Ever”.

   Sneakeren her er en af de første sko i verden som er testet af ARAMIS systemet, som er benyttet af verdens bedste ingeniør institutter – NASA, Boeing, Audi og mange flere.

   Spørger man brugere af Boost-sko vil de sige det samme; Boost har en fuldkommen anderledes fornemmelse i forhold til andre stødafdæmpningsmaterialer – blødere, og super holdbar!

   Overdelen er hæklet, og pasformen er som skabt til brugeren, uanset fod. Denne sko er god til underpronationsløberen.

   Denne sko er til den kræsne køber når det kommer til design og komfort. En fuldkommen uovertruffen æstetisk løbesko til supinations/underpronations løberen.

   Nike Epic React Flyknit 2

   Forbrugertest, Nike Epic React Flyknit

   Nike Epic React Flyknit som ses her, er en af Nike’s absolutte topmodeller i 2019.

   Skoen byder på Nike’s nye, revolutionerende REACT-støddæmpning, som giver en dejlig behagelig fjedrende fornemmelse under foden, og derfor god support og aflastning for ankel, knæ og resten af kroppen.

   Se priser og tilbud på Nike Epic React Flyknit 2 her:

   i samarbejde med PriceRunner

    

    

   Videoanmeldelse af Nike Epic React Flyknit 2

   Gode ting ved Nike Epic React Flyknit 2

   • Lav vægt
   • Flyknit materiale
   • Gode til både korte – og lange løbeture

   Mere information om Nike Epic React Flyknit 2

   Nike Epic React Flyknit som ses her, er en af Nike’s absolutte topmodeller i 2019.

   Skoen byder på Nike’s nye, revolutionerende REACT-støddæmpning, som giver en dejlig behagelig fjedrende fornemmelse under foden, og derfor god support og aflastning for ankel, knæ og resten af kroppen.

   Overdelen af skoen, er lavet af Nikes meget tynde, og super elastiske Flytknit-væv, som vil forme sig over din fod for at sikre at skoen passer perfekt til dig.

   REACT-materialet er en egenudviklet skumform som er blødere, lettere, mere affjedrende og slidstærk end de klassiske mellemsålmaterialer.

   Her er der søgt efter et super behageligt materiale, som skal skåne både foden, og hele kroppen under løb. I forhold til Nike’s tidligere udgave af den bløde skum, er den 10% blødere, samt 10% mere responsiv.

   Epic React Flyknit er en neutral løbesko, som trods den gode støddæmpning og komfort, har en meget lav vægt – fuldkommen ligesom en konkurrence-sko.

   Nike React Flyknit er en fantastisk sko til hverdagsløberen med neutral løbestil. Skoen kombinerer komfort med absolut topklasse design og stødabsorbering. En super sko til den kræsne, neutrale løber.

   Brooks levitate 2

   Forbrugertest, Brooks Levitate 2

   Brooks Levitate 2 er en fast og polstret sko der har som formål at være alsidig nok for både korte og lange løbeture, samt god nok respons til at komme op i tempo.

   Skoen er en af markedets tungeste, dog får man også super komfort og støtte til foden – som jo er vigtigt ved underpronation/supination.

   Se priser og tilbud på Brooks levitate 2 her:

   FORHANDLER

   TOTAL PRIS

   GÅ TIL

   Videoanmeldelse af Brooks Levitate 2

   Gode ting ved Brooks levitate 2

   • Meget robust model
   • Super god polstring
   • En anelse tungere end normale løbesko

   Brooks levitate 2

   Midtpunktet af Levitate skoen er DNA Amp, som er midtersålens teknologi der er kreeret af ingeniører i en blanding af polyurethan (PU) – polstring der tilbagegiver energien når kræften fra stødet er tilføjet til underlaget, og thermoplastisk polyurethan (TPU) som resulterer i at PU’s skum udvider sig og tilføjer energien tilbage til løberen.

   Et super ”bounce” fra skoen når man løber. Brooks Levitate 2 har et fantastisk fit ifølge anmeldelserne de har fået, samt et yderst komfortabelt fit.

   Midtersålen er responsiv, og overdelen giver et fit som en sok – fuldkommen perfekt.

   Denne sko anbefales til underpronations/supinationsløberen til de korte løb. Skoen giver en sindssyg god support og polstring, og det kan mærkes i skoens vægt. Dette begrænser den dog ikke, og vi vil stadig gerne anbefale skoen!

   Nike Air Zoom Pegasus

   Forbrugertest, Nike Air Zoom

   Denne sko fra Nike giver en god støtte til løbere med underpronation/oversupination under løb. Altså når man har en tendens til at lande på ydersiden af foden ved løb.

   Denne sko er designet til løberen med brede fødder, som har svært ved at finde en sko der sidder behageligt.

   Se priser og tilbud på Nike Air Zoom Pegasus her:

   FORHANDLER

   TOTAL PRIS

   GÅ TIL

   1.000,00

   Videoanmeldelse af Nike Air Zoom Pegasus

   Gode ting ved Nike Air Zoom Pegasus

   • Zoom air tech
   • Super mesh til støtte
   • Skrå hæl optimerer landing

    Mere information om Nike Air Zoom Pegasus

    Pegasus kommer i en lang række farver, så du kan være sikker på, at blive set uanset om du kommer flyvende forbi på asfalten, eller er i fuld gang med at træne hårdt i fitnesscenteret.

    Skoen her kan bruges til en lang række aktiviteter, som gør den til mere end bare en løbesko.

    Benyt friheden til at tage dem på til fodboldkampen, den normale hverdag, eller lange løb. Brugere af Pegasus henvender sig tit til Nike, og fortæller at de har fået forbedret deres underpronation ved hyppig brug af denne sko.

    Midtfodsstøtten i skoen giver nemlig en buet og lækker fornemmelse ved hvert man lander på underlaget.

    Efter sidste model har Nike gjort den populære model endnu bedre, ved at forlænge deres kompresset-luft kassette (som i øvrigt giver fornemmelsen af at løbe på skyer) under hele sålen, i stedet for blot i hælen. En super komfortabel sko til den daglige løber.

    Denne sko anbefales til alle løbere med underpronation/oversupination. Den er god til både langdistanceløb, korte gåture, sportsaktiviteter, og generel hverdagsbrug.

    Nike Odyssey React Shield

    Forbrugertest, Nike Odyssey react shield

    Nike Odyssey React Shield er en af markedets absolut letteste løbesko. På kun 220g i en størrelse 39 kan man nærmest blive helt forbløffet når man tager dem på.

    Nike har dog ikke gået på kompromis med jeres famøse kvalitet og overlegne teknologi de gang på gang indfører i deres løbesko.

    Se priser og tilbud på Nike Odyssey React Shield her:

    FORHANDLER

    TOTAL PRIS

    GÅ TIL

    Videoanmeldelse af Nike Odyssey React Shield

    Gode ting ved Nike Odyssey React Shield

    • Vandtæt model
    • God på fast underlag, som grus, vej og stier
    • God til daglig træning

    Mere information om Odyssey React Shield

    Odyssey React Shield er designet til supinations/underpronations løberen med sans for detaljer, som ønsker en let sko.

    Skoen er til mængdetræning, med Shield Effekt der afskyer vand og holder fødderne varme i de kolde vintermåneder. En kvalitet man normalt kun ser i store, robuste og klodsede løbesko.

    Mellemsålen er ligeledes en af markedets blødeste, som gør skoen ideel til byløb på hårde og faste overflader. Ydersålen er lavet i Storm-Tread gummi der giver bedre greb i våde forhold. En super sko til alle forhold!

    Nike Odyssey Shield er en sko perfekt til mængdeløb i Danmark – den er nemlig super vandtæt og let! En kvalitet man oftest ser i tungere, og mere klodsede sko. Skoen er beregnet specifikt til supinationsløberen, som løber meget. En super lækker løbesko!

    Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

    Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

     

    Outlet section for .dk

    Under Armour HOVR Sonic

    Under-armour-hovr-sonic-3

    Under Armour HOVR SONIC er en sko primært til brug på hårde underlag, til løberen der har brug for fleksibilitet samt bløde men stærke materialer. Skoen leverer et komfortabelt fit til medium-størrelse fødder.

    Ydersålen benytter sig af Under Armours ”High Abrasion Rubber” som er deres egen-udviklede teknologi der befinder sig i hælen for at støtte løberen under selv de hårdeste underlag.

    Videoanmeldelse af Under Armour HOVR Sonic

    Gode ting ved Under Armour HOVR Sonic

    • Neutral løbesko
    • Go Digital – UA Record Sensor teknologi
    • Threadborne upper – åndbart og let materiale

    Mere information om Under Armour HOVR Sonic

    Midtersålen består af Under Armours HOVR-teknologi, der byder på en ”nul tyngdekraft” lignende følelse under løb, hvilket giver al den energi tilbage under løb, som man ligger i selv.

    Dette hjælper med at eliminere stødet fra underlaget. Overdelen ”Threadborne” er et kompressions-like materiale som giver letvægts styrke samt åndbarhed. Super komfortabelt og lækkert materiale som gør de lange løb mindre ubehagelige for forfoden.

    Skoen har også UA Record Sensor teknologi fra Under Armour indbygget, som gør det muligt for dig at tracke dine løb igennem skoen – helt uden brug for at have telefonen med.

    Bare forbind med UA appen efter løb. Denne teknologi kan også forhindre skader, da skoen selv notificerer løberen om, hvornår et nyt par bør købes.

    Grundet skoens indbyggede teknologi, vil vi klar anbefale denne sko til den tech-ready løber med interesse for at tracke sine løb.

    Skoen kan med god samvittighed benyttes på hårde underlag hvilket gør det til en perfekt sko til løberen i byområder.

    Asics Gel-Kayano 25

    Forbrugertest, Asics Gel-Kayano 25

    Ingen liste med overpronationssko er fuldendt uden denne levende legende af sko!

    ASICS har igennem flere år sat deres præg på løbesko branchen med denne favorit blandt løbere, da denne sko gang på gang har bevist sig selv værdig af at være en af de absolut bedste, hvis ikke den bedste sko til overpronatorer.

    Videoanmeldelse af Asics Gel-kayano 25

    Gode ting ved Asics Gel-Kayano 25

    • Et af de mest populære modeller i verden
    • Velegnet til neutrale løbere og pronations løbere
    • Flytefoam

    Asics Gel-kayano 25

    I over 20 år har Gel Kayano været skoen de seriøse løbere er gået til, hvis de ledte efter professionelt konstrueret, letvægts polstrede samt komfortable sko. Den nye Gel-Kayano 25 sko beviser igen at man altid kan forbedre sig.

    De har denne gang tilføjet ”MetaCluch” hælen og redesignet deres jacquard mesh overdel for en uovertruffen støtte til forfoden. Skoen er let og er lavet til langdistance løb.

    Den nye opdatering giver helt ny mellemsål, med endnu mere effektivt afsæt – denne består nu af to skummaterialer: FlyteFoam Lyte i bunden, som sikrer at mellemsålen holder sin form samt FlyteFoam Propal der giver et godt responsivt afsæt og øger returenergien for hvert skridt.

    Pasformen i skoen er rigtig behagelig og god til langdistanceløberen.

    ASICS kalder deres materiale til overdelen ”Jacquard Stretch Mesh” som består af 3 individuelle lag, hvor det inderste lag tilføjer en rigtig god og behagelig støtte til foden, mens de to andre lag er lavet af en tynd mesh som giver fantastisk airflow/åndbarhed samt ventilation til foden så den ikke overopheder.

    Støtten, som er en absolut vigtigste for overpronatorer er i Gel-Kayano det største fokuspunkt.

    Dette ligger dels i hælen, men også i forfoden. Dette er godt, da det giver en god fornemmelse i foden og resten af kroppen hver gang man tager et skridt.

    Skoen er utrolig slidstærk, og er flere gange kåret til verdens absolutte 1’er i løbeverdenen – dette afspejles dog også i prisen. En sko der ikke kan ignoreres ved valg af løbesko.

    Gel-Kayano 25 kan anbefales til langdistanceløberen med overpronation. Skoen vil i mange tilfælde også være et super valg for ligefodsløbere, da skoen tilpasses her også.

    Nike Lunarglide 9

    Forbrugertest, Nike Lunarglide 9

    Nike’s øje til design og finesse kommer virkelig til syne her, med den nye og videreudviklet Lunarglide 8. Et nydeligt syn, let i vægt og ikke mindst super støttende.

    Denne sko er en letvægts, godt polstret og understøttende løbesko til overpronatoren, som kan tages på under hvilken som helst distance. Med lækker komfort, åndbarhed og alsidighed.

    Videoanmeldelse af Nike Lunarglide 9

    Gode ting ved Nike Lunarglide 9

    • Overpronationssko
    • Fantastisk støtte
    • Indeholder Nike’s nyeste teknologi

    Mere information om Nike Lunarglide 9

    Skoen er fantastisk grundet dens evne til at konkurrere med nogle af de mest berømte letvægts stabilitetssko på markedet uden at ramme samme prisleje.

    Nike har formået at øge stabiliteten i overdelen, ved at gøre sig brug af de såkaldte ”Flywires” som er små kabler der trækker overdelen tæt omkring foden, når snørebåndene snøres. Dette gør, at man får en lækker tætsluttet og stabil fornemmelse i foden. I denne sko får man glæde af Nike’s nyeste og innovative teknologier.

    Nike har gjort brug af deres Lunarlon, som er konstrueret sådan, at sålen gradvist bliver mere og mere fast, når foden bevæger sig indad i bevægelsen.

    En sko der gør sig god som træningssko til de rolige ture, hvor letheden af skoen, samt den gode støddæmpning og lækre komfort virkelig bevises.

    Man kan dog roligt sætte fart på under ens løbeture, da skoen ikke er helt dårlig til dette grundet dens lethed og fleksibilitet.

    Lunarglide 8 er den perfekte sko til den let overpronerende løber med sans for stil, og lækre og lette materialer. Skoen benyttes bedst i bløde omgivelser, og korte distancer. Endnu en super lækker sko fra Nike!

    Mizuno Wave Rider 22

    Forbrugertest, Mizuno Wave Rider 22

    Mizuno Rider er Mizunos storsælger og absolut mest ikoniske produkt. Denne version af skoen muliggør Cloudwave en dæmpning og løbefølelse i helt egen version.

    Den opdaterede, lette og tynde mesh gør denne model super slidstærk, og perfekt i pasformen til den erfarne underpronations løber som stiller høje krav til sit fodtøj.

    Videoanmeldelse af Mizuno Wave Rider 22

    Gode ting ved Mizuno Wave Rider 22

    • SmoothRider teknologi
    • Klassisk og ikonisk løbesko
    • Tripple Zone Airmesh giver højere slidstryke

    Mere information om Mizuno Wave Rider 22

    Man har i den nye version valgt at kigge på to store centrale punkter på løbeskoen – overdelen og sålen. Overdelen har aldrig rigtig fejlet noget, men i den nye version er den fuldkommen overlegen.

    Den nye Triple Zone overdel i skoen er blevet super ventilerende, med den selvsamme overdel i den tidligere model som tager godt fat om forfoden.

    Næst er der ydersålen. Her har de med den nye SmoothRide en ydersål med flere flex zoner som gør sålen langt mere fleksibel og ”smooth” at løbe med.

    Materialet består af gummi og carbon for at samle både det robuste, langtidsholdende med det lette og behagelige.

    Denne sko er velegnet til den erfarne, daglige løber som har en supinations/underpronations løbestil.

    Pasformen er helt normal, så den er uegnet til mere specielle fødder. Velegnet til faste underlag. En fantastisk sko til lange ture.

    Asics Gel Cumulus

    Asics-Gel-Cumulus

    Endnu en overlegen sko fra Asics. De viser her med Gel-Cumulus at design og komfort ikke nødvendigvis er adskilt.

    Dette er en mængdetræningssko med en anelse supinationshældning, til den svage supinationsløber. Dette er skoen til løberen med brug for en let og hurtig sko, med god kontant afvikling af stød fra underlaget.

    Videoanmeldelse af Asics Gel Cumulus

    Gode ting ved Asics Gel Cumulus

    • Flytefoam teknologi
    • Fin pasningsform
    • God til daglig træning

    Se vores artikel om: El løbehjul testoversigt – de 10 bedste elektriske løbehjul

    Mere information om Asics Gel Cumulus

    Cumulus er en fin model fra Asics, som endnu engang viser os at de er i stand til at producere gode løbesko.

    Denne model holder sig også indenfor en fin pris, så de fleste kan være med. Derfor egner den sig også godt til den løber, som måske ikke er alt for erfaren eller usikker på om de virkelig vil dedikere sig til løb.

    Den har, som de fleste Asics Gel modeller, den innovative flytefoam teknologi som forbedrer løbeoplevelsen markant. Alt i alt en solid sko, til en pris der er til at overkomme. Denne model kan klart anbefales.

     

    Adidas Solar Glide ST

    Forbrugertest, Adidas Solar Glide ST

    I stedet for en klumpet plastikkile som mange andre sko, har Adidas i stedet lagt en lille mængde stabilitetsskum under buen.

    Dette føles som en stivere version af Boost uden at tilføje vægt. Styreskinnerne langs begge sider af fødderne holder foden plantet lige, hvor den skal være.

     

    Videoanmeldelse af Adidas Solar Glide ST

    Gode ting ved Adidas Solar Glide ST

    • Overpronationssko
    • Boost midsole
    • Engineered Mesh giver bedre åndbarhed

    Adidas Solar Glide ST

    På ydersiden af Adidas Solar Glide ST har de i samarbejde med dækfirmaet Continental tilføjet ”Continental Rubber” som giver en god mængde trækkraft til både tørre og våde underlag.

    Gummiet er formet til deres ”StretchWeb” ydresål for at dække det meste af foden imens den vedligeholder en masse fleksibilitet.

    Midtersålen er polstret med deres famøse ”Boost Midsole” som Adidas siger giver skoen et ”boost” af energi ved alle skridt.

    Fordi den har denne dual-density i skoen minimeres løberens pronation.

    Overdelen er lavet af Adidas’ egen ”Engineered Mesh” som i forhold til andre mesh materialer er en del fastere, som eliminerer for meget stræk i foden. Dette giver en lille del support, men bevarer en god fleksibilitet og åndbarhed uden at tilføje for meget vægt.

    Overordnet set en rigtig god løbesko til overpronatorer der løber ofte. Skoen bringer en solid ydeevne uanset løbeafstanden.

    Adidas Solar Glide ST er skoen for dig der løber ofte, og har brug for støtten grundet overpronation. Især for løberen uden faste distancemål, da skoen henvender sig til et bredt spektrum af muligheder.

    Asics Gel Nimbus 20

    Forbrugertest, Asics Gel Nimbus 20

    Asics Gel-Nimbus er en af de mest solgte sko i Danmark år efter år.

    Nimbus er kendt i hele verden for at være markedets mest komfortable og støddæmpende løbesko til neutrale løbere. Skoen har over årene haft, hold fast, 20 forbedringer af samme model.

    I forhold til den tidligere model, Asics Gel-Nimbus 19 er pasformen løsere og derfor er der mere plads til tæerne, overdelen er lettere, tyndere og langt mere åndbar, hælkappen er blevet en del mere fleksibel og blød.

    Videoanmeldelse af Asics Gel Nimbus 20

    Gode ting ved Asics Gel Nimbus 20

    • Neutral løbesko
    • En af Asics absolut bestsellers
    • 13mm hældrop som beskytter din achillessene

    Mere information om Asics Gel Nimbus 20

    Hvis det er vigtigt for dig at have en løbesko med blød og behagelig støddæmpning samt god plads i forfoden er dette bestemt en sko for dig!

    Komfort i luksusklassen med et snert af stabilitet, så man trygt kan ændre sin daglige træningstur til en langdistancetur.

    Asics Gel-Nimbus 20 anbefales til den neutrale løber, der ikke kun har ét mål i sine løbetræninger.

    Grundet ASICS mange års erfaring og forbedringer med netop denne sko, er den nu udviklet til at tilpasse sig både korte og lange distancer. En absolut favorit i løbeverdenen!

     

    Outlet section for .dk

     

    Værd at vide om Løbesko

    • Som det fremkommer af artiklen, så er en løbesko ikke bare en løbesko. Hvis ikke du ved hvilken form din fod har, så kan det lede til seriøse skader.
     Tag dig tid til at undersøge markedet, for at at finde ud af hvad der passer dig bedst. Så er du bedre stillet i det lange løb.

    Overpronation er ikke en skade i sig selv, men kan meget hurtigt lede til væsentlige skader hvis man ikke passer på. Overpronation kan ses, hvis man som på billedet her rammer gulvet/jorden med den inderste del af foden når man står stille.

    Dette betyder i de fleste tilfælde, at indersiden af hælen, og derefter resten af foden ruller indad under løb, som lægger stort pres på hæl, læg og musklerne der sidder forrest på skinnebenet – det er her skinnebensbetændelse begynder at overtage.

    Hvis du er typen som dyrker meget sport, som f.eks. løb, så kan du her læse vores artikler om proteinpulver eller fodboldstøvler, hvis du er interesseret!

    Med den rigtige stabilitet i ens løbesko, kan man undgå dette problem, og sikre en mere komfortabel løbetur – om man har opdaget forhindringer i ens løb endnu eller ej.

    Skulle du være vant til at løbe og dyrke motion, så er du højst sandsynligvis bekendt med dets påvirkning på din hud og dit hår. Ved at følge disse link kan du læse vores artikler om hårolie, hårkure og skægolie!

    Sidst, men ikke mindst har vi oversupinations løbestilen (også kaldt underpronation). Supinationsløberens fod spænder ikke nok til at give en effektiv stødabsorption under løb, som gør kontakt med underflader meget hårde og derfor farlige for løberen.

    Foden har en tendens til at dreje udad når man rammer underfladen, som tilføjer al vægten bag skridtet til den yderste del af foden.

    Efter en dejlig løbetur så er der ikke meget bedre end at slappe af på sofaen, lave sig en smoothie og tænde for projektoren med en god film. Husk at du efter en god løbetur har fortjent at pleje dig selv, og slappe lidt af!

    Vores skribent og research-team

    Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.