Test-oversigt af de bedste Logitech headset – eksperternes favoritter

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 30.11.2021|Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugertest er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Logitech headset

Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Bemærk, artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Ligegyldig, om du er en ihærdig gamer, eller du bare godt kan lide at have god lyd, når du arbejder på din computer, er et godt headset uundværligt.

Det giver dig en god lyd, uden at det generer andre omkring dig.

Der er masser af gode producenter af headsets, heriblandt Logitech som er kendt for at lave computerudstyr i høj kvalitet. Vi har samlet nogle af de bedste og mest roste Logitech headset i vores test-oversigt.

Du får fire smarte og gode headsets med forskellige fordele, så du nemmere kan finde det helt rigtige Logitech headset til dig.

Det skal du overveje, før du køber nyt Logitech headset:

Der er nogle forskellige ting, som er gode at overveje, når du skal købe en nyt Logitech headset:

 • Budget? Det er en god idé at have styr på budgettet, før du går i gang med at shoppe headset. På den måde undgår du at falde for et par høretelefoner, som er alt for dyre.
 • Lydkvalitet? Lyden varierer fra headset til headset, og det er godt at være sikker på at headsettet passer til dine lydkilder. Det kan også afhænge af, om du mest spiller computerspil, lytter til musik eller videochatter.
 • Design? Der er mange forskellige designs, og det er en god idé at tænke over hvad dine præferencer er. Sådan undgår du at blive træt af headsettets udseende med årene.
 • Mikrofon? Hvis bruger Skype eller Discord meget til at snakke med venner, så gå efter et headset med en god mikrofon. Det gør livet lidt lettere.

 


Logitech G533 Wireless Gaming Headset

Topscorer

Logitech G533 Wireless Gaming Headset

 

Introduktion
Topscorer er G533 Wireless Gaming Headset fra Logitech, som får masser af ros fra både eksperter og forbrugere.

På Google Shopping får headsettet 4.5 ud af 5 stjerner baseret på mere end 680 ratings.

Den bliver også anmeldt meget positivt på IGN.com, som både roser høretelefonerne for design og lydkvalitet. De skriver blandt andet: “When playing anything from Pink Floyd to Lady Gaga, the audio never sounded compressed as is common with wireless headphones”.

På rtings.com vurderer de produkter i forskellige kategorier, hvor de særligt hylder G533 for at være god til gaming og lyd mere generelt. I kategorien “Neutral sound” scorer headsettet 7.7 ud af 10 og under “Gaming” får den 7.6 ud af 10.

 

Om Logitech G533 Wireless Gaming Headset
Det anmelderroste headset er trådløst, så du kan bevæge dig rundt i huset med headsettet uden at sætte lyden på pause. Det er især smart, hvis du bruger høretelefonerne til at snakke med dine venner. På den måde er du fri for at skulle afbryde samtalen, hvis du eksempelvis skal ud i køkkenet for at hente vand eller en snack.

Du kan tale i headsettets boom-mikrofon, som har god lyd og noise cancellation. Hvis du vipper mikrofonen op, bliver den automatisk muted, hvilket er en praktisk detalje. Mikrofonen er meget fleksibel og bøjelig, så du kan indstille den præcis som du vil.

Headsettet er lavet i plastik og vejer 350 gram, hvilket er let for et par hørebøffer. Det giver god komfort – især med deres polstrede ørepuder.

Alt i alt er Logitech G533 et optimalt headset til gamer eller den garvede computerbruger.

Fordele

 • God mikrofon
 • Behagelige at have på
 • Simple og velplacerede controls
 • God lyd
Ulemper

 • De har et klodset design

  Udvalgte specifikationer

  • Bredde: 18.9 cm
  • Dybde: 8.5 cm
  • Højde: 19.7 cm
  • Vægt: 350 g
  • Max. driftsafstand: 15 m
  • Driftstid: 15 timer

   

   


  Logitech H800 Wireless Headset

  Bedst til prisen

  Logitech H800 Wireless Headset

   

  Introduktion
  Hvis du søger et Logitech Headset, men helst ikke vil betale i dyre domme, så er modellen H800 sandsynligvis noget for dig. Det er et lækkert og let headset, som ikke koster det hvide ud af øjnene.

  Headsettet har generelt imponeret eksperter og en tilfreds kundebase. På digit.in giver eksperterne headsettet 60 ud af 100 point, hvor de især roser det for at have mange smarte features.

  På Amazon giver brugerne 4 ud 5 stjerner på baggrund af mere end 6000 anmeldelser. Ligeledes får det også 4 ud af 5 stjerner på Google, hvor der har været mere end 3000 brugere har bedømt hørebøfferne.

  På bestbuy.com scorer headsettet 4.2 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 1800 reviews, hvor mere end 900 fremhæver headsettets gode lydkvalitet.

   

  Om Logitech H800 Wireless Headset
  Hvis du vælger at købe Logitech H800 Wireless Headset, får du et par trådløse høretelefoner med et transmissionsområde på maksimum 12 meter. Du kan få forbindelse til headsettet med en USB-modtager og Bluetooth.

  Headsettet har en god og lækker stereolyd, som passer til både gameren og musikelskeren. På siden af høretelefonerne finder du knapper, hvor du både kan tænde, slukke og pause for lyden. Du kan også skifte mellem forskellige tracks, hvis du lytter til musik eller skrue op for lyden.

  Logitech H800 er lavet af plastik og behagelige at have på. De kommer med en lader, og på en opladning har de i cirka seks timers brugstid.

  Fordele

  • Behagelige at have på
  • Bluetoothforbindelse som rækker over store distancer
  • Lækker lyd
  • Lette i vægt
  Ulemper

  • Kort batteritid

   Udvalgte specifikationer

   • Anbefalet brug: Computer
   • Maks. driftsafstand: 12 m
   • Trådløs teknologi: 2,4 GHz radiofrekvens
   • Mikrofon-type: Boom
   • Lydudgangsmodus: Stereo

    

    


   Logitech headset G 935 Lightsync

   Bedste premiumvalg

   Logitech headset G 935 Lightsync

    

   Introduktion
   Hvis du søger et Logitech headset i høj kvalitet, hvor prisen gerne må være i den høje ende, har vi fundet det rigtige par til dig. G 935 Lightsync er et flot og lækkert headset, som er blevet taget positivt imod af både anmeldere og forbrugere.

   På Google Shopping scorer headsettet 4.5 ud af 5 stjerner med afsæt i over 1900 anmeldelser. På Amazon får det også 4.5 ud af 5 stjerner, hvor mere end 4000 brugere har været inde og bedømme produktet.

   Eksperterne erklærer sig enige i tilfredsheden. På rtings.com får hørebøfferne 7.7 ud af 10 stjerner i “Wired Gaming”-kategorien. Hvis du gerne vil bruge dem til musiklytning, kan du også gøre det: De får også 7.3 ud af 10 stjerner i kategorien “Neutral sound”.

   På soundguys.com scorer headsettet 6.9 ud af 10 stjerner, men bliver især rost for god batteritid og lækker lydkvalitet.

    

   Om Logitech headset G 935 Lightsync
   Headsettet laver Surround Sound med 7.1 kanaler. Headsettet er både trådløst med en driftsafstand på 20 meter, men kan også tage et 3.5 mm jackstick. På den front dækker det de fleste behov.

   Selve lydenhederne er produceret i et særligt hybridnet, der sikrer et detaljeret og klart lydbillede. Headsettet kommer med en udmærket boom-mikrofon, som især er oplagt til gamere.

   Logitech headset G 935 Lightsync virker i cirka 12 timer og har en kort ladetid. De vejer 379 gram, og er komfortable at have på.

   Derudover har de en smart LED-feature: Hvis du har andet computerudstyr med LED, kan du få høretelefonernes lyd til matche det resterende, så du får en over-all æstetisk gamingoplevelse.

   Hvis du vil se et udvalg af andre typer hovedtelefoner, kan du også overveje at købe et par in-ear-høretelefoner som et supplement til dit headset.

   Fordele

   • Lækker lyd
   • God trådløs forbindelse
   • Kort ladetid
   • Høj mikrofonfølsomhed
   Ulemper

   • Ikke de mest komfortable høretelefoner

   Udvalgte specifikationer

   • Bredde: 18.8 cm
   • Dybde: 8.7 cm
   • Højde: 19.5 cm
   • Vægt: 379 g
   • Max. driftsafstand: 20 m
   • Driftstid: (op til) 12 timer

    

    


   Logitech headset G733 Lightspeed-white – komfortable hovedtelefoner med god lyd

   Logitech headset G733 Lightspeed-white

    

   Introduktion
   Hvis du leder efter et Logitech headset, som både har god lyd og høj komfort, så er modellen G733 Lightspeed-white sikkert noget for dig.

   Hovedtelefoner bliver rost over hele linjen af både eksperter og forbrugere. På rtings.com scorer det 7.2 ud af 10 i kategorien “Wireless Gaming”, samt 7.8 i kategorien “Neutral sound”. Eksperterne skriver om høretelefonerne: “quite comfortable and have a very well-balanced sound profile, so they’re versatile enough for listening to a wide variety of audio content”.

   På soundguys.com giver anmelderne headsettet en score på 7.5 ud af 10. De er enige i at både lydkvalitet og komfort er en god oplevelse.

   Brugerne på Amazon giver høretelefonerne 4.5 ud af 5 stjerner med over 4000 ratings. På Google Shopping får headsettet også 4.5 ud 5 stjerner af brugerne, som har anmeldt produktet mere end 1200 gange.

    

   Om Logitech Headset G733 Lightspeed-white
   Først og fremmest adskiller G733 Lightspeed-white sig ved sit visuelle design. Du får et par hvide hovedtelefoner med farvede detaljer. De vejer 278 gram og har puder i memory foam, hvilket gør dem ekstra komfortable at have på. 

   G733 Lightspeed-white har en trådløs forbindelse som rækker op til 20 meter. En USB-tilslutning gør at forbindelsen er pålidelig og virker godt.

   Lyden er stereo og passer derfor til musikelskeren såvel som gameren. Mikronen er en boom, og den er også aftagelig, hvilket er en smart feature.

   Du får et opladningskabel med i pakken, og headsettet har en driftstid på 29 timer på en fuld opladning.

   Hvis du vægter et lækkert design, kan du også kigge på nogle Marshall høretelefoner.

   Pros

   • Lang batterilevetid
   • Komfortable at have på
   • En letvægter
   • Lækkert design
   Cons

   • Lyden er ikke knivskarp

    Udvalgte specifikationer

    • Kompatibilitet: Windows, Mac
    • Vægt: 278 g
    • Maks. driftsafstand: 20 m
    • Ørepudemateriale: Memory foam
    • Trådløs teknologi: 2,4 GHz radiofrekvens
    • Justérbart pandebånd: Ja
    • Mikrofontype: Boom

     

     


    Købsguide: Sådan vælger du det rigtige logitech headset

    Der findes mange gode gaming headset og høretelefoner, og du skal tænke dig om, inden du træffer dit endelig valg. Der er nogle forskellige ting, der er gode at have i baghovedet, når du skal købe nye høretelefoner:

    • Trådløs eller med ledning? Der er både fordele og ulemper ved begge dele. Det trådløse headset er tit dyrere og tungere, men du får til gengæld også større frihed.

    Fordelen ved høretelefoner med ledning er, at de tit er billigere, mens du ikke skal bruge tid på at forbinde dem med Bluetooth eller lignende. 

    • Enhed? Skal du bruge dem til PC eller til en anden spillekonsol? Konsoller kan have forskellige inputs, og det er ikke nødvendigvis alle headset, der passer til. Du skal være sikke på at dit headset passer til din enhed.
    • Lyd? Headsets har forskellige muligheder og kvalitet, når det kommer til lyd. Nogle bruger stereo, andre bruger virtual surround sound, og nogle har også dimensioneret lyd.

    Stereo er typisk godt til musik og underholdning, men nogle spiloplevelser kan blive ekstra indlevende med dimensioneret lyd eller virtual surround sound. 

    • Noise cancellation: Hvor meget lyd skal de holde ude? Nogle headset isolerer bedre end andre. Hvis du gerne vil holde støj ude, så er det en god idé med et par velisolerede høretelefoner.

    Kilder: coolblue.nl og worldwidestereo.com og wikihow.com


    Sådan får du mest ud af dit Logitech headset

    Der findes forskellige lydindstillinger, som kan give dig en bedre oplevelse, når du bruger høretelefoner. Vi har samlet nogle forskellige hacks og tips, som kan hjælpe dig på vej til et bedre og mere skarpt lydbillede:

    • Flyt ørepuderne en smule op og ned, når du lytter til musik. Find ud af præcis hvor de skal sidde for, at du får den bedste lyd.
    • Hvis du lytter til musik fra en PC eller Mac, kan du typisk indstille lyden, så får mere bass eller diskant. Det afhænger også af lydkilden, men det kan være en nem måde at forbedre lydkvaliteten. Søg efter en funktion, som hedder “Equalizer”!
    • Køb en DAC: De fleste computere har en intern DAC, men de er tit i ret dårlig kvalitet. Der findes mange eksterne, små DAC’er på markedet og de kan forbedre dine lytteoplevelser en del.
    • Husk at rense din ører. Det lyder måske fjollet, men en ophobning af ørevoks kan forringe din høreevne betydeligt og dermed også dine lydoplevelser.

    Kilder: howtofixheadphones.com og themasterswitch.com og thehomerecordings.com


    Sådan vedligeholder du dit Logitech headset

    Et par lækre, gode Logitech høretelefoner er ikke det billigste i verden.

    For at være sikker på, at de holder i mange år, skal du passe godt på dem. Her er nogle simple tips til at vedligeholde dine høretelefoner:

    • Opbevar dem i et case eller i det mindste et tørt, varmt sted. På den måde er du sikker på, at de ikke tager skade, når du ikke bruger dem.
    • Vær forsigtig når du trækker stikket ud. Sørg altid for at holde det i selve jackstikket og ikke i ledningen. Området omkring ledningen og jackstikket er følsomt og kan tage skade, hvis du omgås det for hårdt. 
    • Undgå at skrue volumen for højt op. Det kan være skidt for højtalerne, men det er også dårligt for din egen hørelse.

    Kilde: scoopwhoop.com og uk.pc.mag.com og gizmodo.com 


     

    Beskrivelse af kilder og tests

    Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
    Google Shopping

    Google Shopping er søgetjenesten Googles shoppingside. Her kan du finde alverdens produkter, som du kan bedømme og anmelde. Produkterne får mellem 1-5 stjerner, og du kan ofte finde tusindvis af reviews på et enkelt produkt.

    Alle anmeldelserne opdateres løbende.

    Du kan se anmeldelserne af Logitech H800 Wireless Headset her
    Du kan se anmeldelserne af Logitech G935 Wireless 7.1 Gaming-headset her
    Du kan se anmeldelserne af Logitech headset G533 her
    Du kan se anmeldelserne af Logitech G733 Lightspeed-white her

    IGN

    IGN er et amerikansk website, der skriver om spil, medier og underholdning.

    De bringer nyheder og anmeldelser, hvor de blandt andet har skrevet et positivt review af Logitech headset G533.

    Artiklen er opdateret den: 13 november 2017
    Du kan læse den her

    Rtings.com

    Rtings.com er en hjemmeside, som anmelder og anbefaler alt mellem himmel og jord. De går i dybden og tilgår produkterne fra flere forskellige vinkler.

    De har lavet en rosende anmeldelse af Logitech G533 headset.

    Artiklen er opdateret den: 15 december 2020
    Du kan se anmeldelsen her

    De har også anmeldt Logitech G733 Lightspeed Wireless.

    Artiklen er opdateret den: 30 september 2020
    Du kan se anmeldelsen her

    Slutteligt har de anmeldt Logitech G935 Wireless Gaming Headset.

    Du kan se anmeldelsen her

    Amazon

    Amazon er en international shoppingside med hovedkontor i USA, hvor du kan erhverve dig alverdens produkter. Brugere af hjemmesiden kan skrive anmeldelse og bedømme produkter på en skala fra 1-5 stjerner.

    Du kan se anmeldelserne af Logitech G935 Wireless Gaming Head her
    Du kan se anmeldelserne af Logitech H800 Wireless Headset her
    Du kan se anmeldelserne af Logitech G733 Lightspeed Headset her

    Digit.in

    Digit.in er en indisk hjemmeside, som anmelder forskellige teknologiske produkter.

    De har anmeldt Logitech H800 Wireless Headset.

    Artiklen er opdateret den: 14 maj 2019
    Du kan se anmeldelsen her

    SoundGuys

    SoundGuys er et online magasin, som er dedikeret til at anmelde alt som er relateret til lyd fra store højtalere til små høretelefoner.

    De har skrevet et review af Logitech G935 Wireless Gaming Headset.

    Artiklen er opdateret den: 10 marts 2021
    Du kan se den anmeldelsen her

    De har også anmeldt Logitech G733 Lightspeed Headset.

    Artiklen er opdateret den: 23 juni 2021
    Du kan se anmeldelsen her

    BestBuy

    BestBuy er et amerikansk website, hvor du kan købe elektronisk og teknologiske produkter. Brugerne kan også anmelde deres køb ved at give 1-5 stjerner og eventuelt skrive en kommentar.

    Logitech H800 Wireless Headset er anmeldt af mere end 1800 brugere.

    Du kan se anmeldelserne her


    Andre kilder

    CoolBlue.nl

    CoolBlue.nl er en hollansk shoppingside, som har skrevet en tekst om hvordan man bedst passer på sit headset, som vi har brugt i vores artikel.

    Du kan se artiklen her

    WorldWideStereo.com

    WorldWideStereo.com er en højtalerhjemme, som har også skrevet en artikel om hvordan man vælger de rette hovedtelefoner, som vi har brugt i vores research.

    Du kan se artiklen her

    WikiHow.com

    WikiHow.com laver tutorials til alt mellem himmel og jord. Vi har brugt deres guide til at vælge de rigtige hørebøffer.

    Du kan se artiklen her

    Scoopwhoop.com

    Scoopwhoop.com er en nyheds- og underholdsningsside, som har lavet en vedligeholdelsesguide til at passe på høretelefoner, som vi også har brugt.

    Du kan se artiklen her

    Gizmodo.com

    Gizmodo.com er design- og techhjemmeside. De har også lavet en guide til hvordan du passer på høretelefoner, som vi har anvendt i vores research.

    Du kan se artiklen her

    UK.pcmag.com

    UK.pcmag.com bringer nyheder, anmeldelser og guide til alt der har med teknologi at gøre. Vi har brugt deres tips til at passe på høretelefoner.

    Du kan se artiklen her

    HowToFixHeadphones.com

    HowToFixHeadphones.com er et website dedikeret til hovedtelefonsproblemer. De har lavet en liste med hacks til at forbedre dine høretelefoners lydkvalitet, som vi har brugt i denne artikel. Du kan se artiklen her

    TheMasterSwitch.com

    TheMasterSwitch.com skriver om lydprodukter, og har lavet et opslag med fire tips til forbedrings af høretelefonslyd. Vi har brugt i den i vores artikel.

    Du kan se artiklen her

    TheHomeRecorings.com

    TheHomeRecorings.com er et website om musikproduktion, som også har skrevet om hvordan man forbedrer lydkvaliteten i høretelefoner. Vi har brugt artiklen i udarbejdelsen af vores test-overblik.

    Du kan se artiklen her


    FAQ

    Hvilket Logitech headset er bedst?
    Det bedste Logitech headset er selvfølgelig en subjektiv og individuel sag. Redaktionen anbefaling er dog Logitech G533 Wireless Gaming Headset, der både scorer højt hos forbrugere og eksperter.
    Hvad skal jeg overveje, før jeg køber et Logitech headset?
    Du skal afdække dit behov og tænke over hvordan du bruger et headset. Er du gamer, musikelsker eller begge dele? Hvis du ofte gamer eller snakker med andre online, er en god indbygget mikrofon uundværlig. Du skal også tænke over, hvad dit budget rækker til.
    Hvordan får jeg mest ud af et Logitech headset?
    Du får mest ud af dit Logitech headset, hvis du vælger ét, som passer til dine behov, og der har de rette funktioner for dig. Undersøg din computer eller enheds lydindstillinger og find ud af, hvordan du får den bedste lyd afhængigt af din lydkilde.

    Logitech headset

    forbruger-test.dk

    Vores skribent og research-team

    Find mere information her

    Bedste Logitech headset:

    • Logitech G533 Wireless Gaming Headset
    • Logitech H800 Wireless Headset
    • Logitech headset G 935 Lightsync
    • Logitech headset G733 Lightspeed-white

    Bedøm denne artikel

    Klik på en stjerne for at bedømme