Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Test-oversigt: Her er de 4 bedste hulahopringe med vægt – favoritter til hjemmetræning

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Test-oversigt: Her er de 4 bedste hulahopringe med vægt – favoritter til hjemmetræning

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Mange husker hulahopringen som et sjovt legetøj fra skolegården. Men vidste du, at den i dag også er blevet et populært træningsredskab? Hulahopringen tilbyder en sjov og udfordrende måde at stramme kroppens midte op på, og er derfor blevet et hit blandt mange motionister.

Hulahopringe med vægt findes i forskellige varianter og vægtklasser, og til denne artikel har vi fundet 4 gode udgaver til både nybegyndere og øvede, samt en guide til hvordan du vælger den bedste hulahopring for dig.

Vores favorit

Redaktionens valg

Tunturi hulahopring med vægt 1,8kg

Gå til bedste pris Læs mere
Titan life hulahopring med vægt
Lager
Bedste valg for begyndere

Titan life hulahopring med vægt

Gå til bedste pris
196 Kr. hos Apuls.dk
Læs mere
Lager
Bedste valg til den øvede

Heavy rocker hulahopring med vægt 2,2kg

Gå til bedste pris Læs mere
Hula Hoop Hoopmania hulahopring med vægt 1,5kg
Lager

Hula Hoop Hoopmania hulahopring med vægt 1,5kg

Gå til bedste pris
149 Kr. hos Yogaudstyr
Læs mere
Lager

DET SKAL DU OVERVEJE, FØR DU KØBER EN NY HULAHOPRING MED VÆGT:

Sådan udvælger og vurderer vi produkter

I denne artikel gennemgår vi en række anerkendte og populære produkter, som vi har fundet gennem dybdegående research og analysearbejde. Produkterne du finder i artiklen forhandles ved en eller flere af vores partnere, som typisk listes op i pristabeller, så du kan finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkterne i artiklen, beror vores anbefalinger af en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Redaktionens valg test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Tunturi hulahopring med vægt 1,8kg - nem at skille ad med massageknopper

Hulahopringen med vægt fra Tunturi vejer 1,8 kg og er lavet med et design, der aktiverer mavemusklerne.

Det er en hulahopring til den let øvede, hvor der også er ekstra træning med massageknopper. Det sikrer, du får en aktivering af musklerne, og vægten er også højere, end vi anbefaler til dig, der er helt grøn i at træne med hulahopring med vægt.

Tunturi hulahopring med vægt 1,8kg
Redaktionens valg

Dagens bedste priser og tilbud på Tunturi hulahopring med vægt 1,8kg:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Dækket med behageligt fast skummateriale
 • Praktiske snap låse
 • Med massageknapper

Mere om Tunturi hulahopring med vægt 1,8kg

SPECIFIKATIONER

 • Vægt: 1,8 kg
 • Diameter: 100 cm

Tunturi hulahopring er dækket med et materiale af skum, der gør den rar at holde ved, mens den også er blødere og mere stødabsorberende, når den rammer kroppen. Det forhindrer, du får smerter, når du sætter gang i farten.

Du samler ringen med 6 dele, der er nemme at samle med kliklåse. Kliklåsene holder ringen samlet, når du skal bruge den, så den ikke går op, mens du er i gang.

Når du vil gemme din Tunturi hulahopring væk, kan du klikke den fra hinanden, så du kan opbevare den nemt, og uden at den optager meget plads.

Tunturi hulahopring vejer 1,8 kg, og det er derfor et godt trin op eller begynder-redskab. Den er lidt tungere end begyndermodellerne, men den giver ekstra udfordring.

Ringen har indvendigt massageknopper, der stimulerer din muskulatur, mens vægten får dine muskler til at arbejde mere effektivt, når du er i gang.

Fordele og ulemper ved Tunturi hulahopring med vægt 1,8kg

Fordele

 • Kan samles og skilles ad nemt
 • Meget nem at pakke sammen og tage med
 • Komfortabel følelse

Ulemper

 • Kun tilgængelig i én farve
Bedste valg for begyndere test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Titan life hulahopring med vægt - godt greb med bølget tekstur indeni

Hvis du endnu ikke er sikker på, om hulahoptræning er noget for dig, kan du starte med en billigere model, der stadig giver dig optimal udfordring. En lettere model er god til begyndere, hvor Titan life hulahopring er oplagt.

Den har både en fin vægt, men bølger på indersiden sørger for et ekstra greb, når du træner, og maksimerer effekten af din træning. Det er godt til begynderne, der først er i gang med at lære, at få hulahopringen til at spinne.

Titan life hulahopring med vægt
Bedste valg for begyndere

Dagens bedste priser og tilbud på Titan life hulahopring med vægt:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Findes i to farver
 • Fremragende til at styrke musklerne
 • Letvægtsdesign til begyndere

Mere om Titan life hulahopring med vægt

SPECIFIKATIONER

 • Diameter: 100 cm
 • Vægt: 1,5 kg

Titan life hulahopring er en let model på 1,5 kg, der er god til nybegyndere og dig, der lige er kommet i gang med træningen. Overfladen er med skum, der gør den behagelig at svinge om kroppen, der absorberer stødene. 

Når du anvender din hulahopring, får du trænet både taljen, maven og hofterne, men også ryggen og benene er i aktion. Kombinationen af 1,5 kg og en inderside med et bølget mønster giver et godt greb, mens det aktiverer musklerne effektivt.

Det er en anderledes træning, der træner midten af kroppen og strammer op. Du kan derfor få træning ind i din hverdag, uden det behøver være nede i et fitnesscenter.

Hulahopringen kan du skille i flere dele, hvis du skal opbevare den eller have den med dig. Du kan have hulahopringen liggende i et skab eller en skuffe, hvor det altid er nemt at komme til den, når du har et ledigt øjeblik til at fokusere på at træne.

Fordele og ulemper ved Titan life hulahopring med vægt

Fordele

 • Kan skilles ad og samles igen
 • Med massageknopper
 • Styrker musklerne i taljen, hofterne, ryggen og benene

Ulemper

 • Ikke til den øvede
Bedste valg til den øvede test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Heavy rocker hulahopring med vægt 2,2kg - klik-ring med ekstra aktivering

Hvis du gerne vil have en hård og effektiv træning, er Heavy rocker hulahopring en tungere model. Med 2,2 kg er den oversigtens tungeste hulahopring, der giver stor udfordring til dig, der er i god form.

Det er derfor heller ikke en hulahopring du skal starte med, hvis du er begynder, men massageknopperne vil være en god udfordring. Den er ekstra god, hvis du er i træning og vil styrke taljen og resten af muskulaturen.

Heavy rocker hulahopring med vægt 2,2kg
Bedste valg til den øvede

Dagens bedste priser og tilbud på Heavy rocker hulahopring med vægt 2,2kg:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Vægt ideel til erfarne brugere
 • Kan nemt samles og skilles ad
 • Holdbar og robust konstruktion

Mere om Heavy rocker hulahopring med vægt 2,2kg

SPECIFIKATIONER

 • Vægt: 2,2 kg
 • Diameter: 100 cm

Heavy rocker hulahopring er en ring, der består af 6 dele, der er mulig at opdele. De er nemme at skille fra hinanden, så du kan pakke delene væk eller tage dem med på farten. Du kan derfor også træne, når du er i sommerhus, på ferie eller i frokostpausen på arbejde.

Når ringens dele er låst sammen med kliklåsen, er det en stabil ring, der ikke går fra hinanden, når du giver den gas. Når du er færdig, kan låsen nemt klikkes op, så du kan pakke din hulahopring sammen igen.

Ringen sørger for at aktivere og sætte gang i musklerne med knopper, der masserer dig rundt om kroppen. Når knopperne rammer kroppen, er den nødt til at spænde ekstra op, så du får mere spænding på dine muskler.

Fordele og ulemper ved Heavy rocker hulahopring med vægt 2,2kg

Fordele

 • Meget nem at opbevare og tage med på farten
 • Komfortabel følelse
 • Med massagekopper

Ulemper

 • Begyndere skal starte med en lettere model

Hula Hoop Hoopmania hulahopring med vægt 1,5kg - nem at holde oppe med blødt skum

Hvis du ikke har erfaring med hulahopringe med vægt, er det en god ide, at du starter med en lavere vægt. Det hjælper dig med at få den rigtige form, så du kan lære at bruge hulahopringen til din træning.

Hoopmania fra Hula Hoop vejer 1,5 kg, der er godt til begynderen, der vil i gang med at træne og stramme op med den underholdende træningsform. Den kan også være lettere og mindre i omkredsen, hvis du klikker en af delene af ringen.

Dagens bedste priser og tilbud på Hula Hoop Hoopmania hulahopring med vægt 1,5kg:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Mere om Hula Hoop Hoopmania hulahopring med vægt 1,5kg

SPECIFIKATIONER

 • Diameter: 100 cm
 • Vægt: 1,5 kg

Indersiden af de 6 dele er samlet i en bølget facon. Samlet giver de 6 dele en ring på 1,5 kg, men er det for tungt for dig, eller er ringen for stor, er der en løsning.

Du kan klikke én af delene af ringen af, så ringen bliver lettere og mindre i omkreds. Det gør det også sjovt for dig, der har børn, der gerne vil prøve ringen, eller du skal dele hulahopringen med en partner.

Bølgerne i hulahopringens inderside er med til at sikre, at dine muskler bliver angrebet fra alle vinkler, når du er i gang med din træning. Det toner særligt mavemusklerne og taljen – og så er det en sjov måde at få trænet på.

Den bølgede facon er også med til, at det kan hjælpe dig med at holde ringen oppe. Det gør det nemmere at fastholde din træning, når ringen lettere holder sig oppe med sit særlige design.

Ydersiden af hulahopringen er lavet med et blødt og fast skum, der er komfortabelt mod din krop, når du er i gang med træningen.

Fordele og ulemper ved Hula Hoop Hoopmania hulahopring med vægt 1,5kg

Fordele

 • Med bølget inderside, der følger kroppen
 • Nem at bruge
 • Består af 6 dele, der kan klikkes sammen
 • Komfortabelt og solidt skummateriale

Ulemper

 • Med 1,5 kg kan den være lidt for let for nogle

Hvad skal du overveje, før du køber

 • Vægt: Det første, du skal beslutte, er, hvilket niveau, du starter på. De fleste nybegyndere vil med fordel kunne vælge en hulahopring på 1,5 kg. Det giver mulighed for at træne formen og komme i form.
  Når du er kommet mere i form, kan du øge vægten på din hulahopring, eller du kan bruge længere tid på at træne om dagen.
 • Struktur: Nogle hulahopringe har en struktur indvendigt. Du kan både få modeller med bølgende struktur og massageknopper, der aktiverer musklerne mere effektivt.
  Hvis du vil gå op i vægt, kan det også være en god ide at vælge en anderledes struktur, der gør det mere udfordrende at træne.
  Nogle former for struktur gør det samtidigt lettere at holde ringen oppe, så du kan holde ringen kørende i længere tid, end du ellers ville have gjort.
 • Transportabel: En hulahopring er et praktisk træningsredskab, der ikke optager meget plads, hvis du vælger den rigtige model.
  De fleste modeller kan du skille ad i flere dele, så du får flere dele, der gør hulahopringen nem at tage med og pakke væk. Det er smart i hjem, hvor der ikke er et dedikeret fitness-rum, så du altid kan klemme en træning ind, når det passer dig.

arrow-more

Hvad er en hulahopring med vægt?

De fleste kender hulahopringen, hvor de som børn har leget med dem. De kræver øvelse, hvis de sjove ringe skal spinne omkring kroppen, og det er en sjov underholdning i mange skolegårde.

For en underholdende træning kan du få hulahopringe med vægt, der er en opgradering fra de klassiske modeller til børnene. De har en vægt indbygget, der gør den tungere at svinge.

Det træner en hulahopring med vægt

Når du bruger en hulahopring med vægt, tvinger du dine muskler særligt i maveregionen og ryggen til at arbejde aktivt. Det er en anderledes måde at træne på, hvor du kan lytte til musik og få tid til træningen, når du har en ledig stund.

En hulahopring med vægt er et nemt redskab, der i mange tilfælde kan skilles ad og opbevares på en smart måde. De fylder ikke på gulvet i hverdagen, og du kan gemme den væk, når du ikke træner med din ring.

Når du vil træne med din hulahopring med vægt, kan du samle din ring og hurtigt komme i gang. Det er hurtigt at bruge og nemt at få tid til, selvom du har meget at se til, når den er opbevaret lige ved hånden eller med i en taske.

Virker en hulahopring med vægt?

Det er videnskabeligt bevist, at det virker at træne med en hulahopring med vægt. Du kan udelukkende ved træning med hulahopringen miste centimeter af taljen og stramme muskulaturen op i særligt maveregionen.

Det er naturligvis ikke alene hulahopringe med vægt, der kan få vægten til at falde, så tænker du på et vægttab, så overvej også din kost og dine andre træningsvaner. Det hele spiller sammen, så hulahopringen vil ikke alene kunne gøre forskellen, hvis du ikke ellers tænker dig om.

Til nybegyndere

Når du er begynder, er det en god ide at starte med en hulahopring på 1,5 kg. Det er en god startvægt, der får dig i stand til at svinge ringen både til venstre og højre uden at tabe den.

I begyndelse kan du opleve, at du får lidt blå mærker, hvis du bruger din hulahopring i lang tid ad gangen, så start blidt op, så din krop og muskler vænner sig til træningsformen.

Der er dog mulighed for at stige i vægten, for du kan få hulahopring med vægt på 2 kg og hulahopring med vægt på 3 kg, når du kommer i bedre form og træning.

Der er derfor muligheder for at udvikle dig, når du starter med hulahop-træning.

Til de øvede

Hvis du for alvor vil træne, og du har meget stærk muskulatur, kan du købe tungere modeller som en hulahopring med vægt på 15 kg eller hulahopring med vægt på 18 kg.

Det er dog kun, hvis du allerede har trænet meget med hulahopringe med vægt før, eller du generelt er stærk og i god form.

De tunge ringe er meget hårdere at svinge rundt, og kan dine muskler ikke tage fra, kan det give dig en mavepuster. Derfor skal du være helt sikker på, at du kan håndtere de helt tunge hulahopringe, før du kaster dig over den udfordring.

En hulahopring kan tilføje en ekstra træningsform, der fokuserer på andre muskelgrupper end eksempelvis stepbænkestepmaskiner og fitness trampoliner.

I et hjemme-fitness-rum er det oplagt at have en hulahopring med vægt. Inden du vælger en ring, der passer til dig, kan du lave forskellige hulahopring med vægt tests. Måske er du i bedre form og kræver en tungere ring, end du først har antaget.

Hvor mange kalorier forbrænder jeg ved brug af hulahopring med vægt?

Når du træner med en trænings hulahopring med vægt, så er der god garanti for at få pulsen op og strammet op.

Det er selvfølgelig meget forskelligt fra person til person, hvor mange kalorier, du forbrænder, men i gennemsnit vil du forbrænde 100 kalorier på 10 ti 15 minutter.

Afhængigt af dit tempo vil du kunne forbrænde flere kalorier, så du når op på 600 kalorier på en time. Du kan dele træningen op i 10 minutter ad gangen, så du er sikker på også at få en pause indimellem. Det gør det muligt at få træningen passet ind i en travl hverdag, hvor du ikke kan sætte lang tid i streg af til træning.

Hvis du hver dag bruger din hulahopring med vægt i 10 minutter hver dag i en måned, vil du have forbrændt 3000 kalorier. Det er altid en ekstra god ting at få forbrændt nogle ekstra kalorier, hvis du er i gang med et vægttab eller ønsker at trimme op.

Får hulahopringen pulsen op?

Det gode ved at bruge en hulahopring er, at du kan træne dine mavemuskler, mens du laver cardio. Holder du en jævn hastighed, der får din puls op, vil du hurtigt få smækket to fluer med et smæk.

En hulahopring er god at bruge til træning, hvis du ønsker at stramme op, men det er også en god måde at få forbrændt nogle kalorier.

Hvor lang tid går der, før jeg kan se resultater med en hulahopring med vægt?

Hvis du holder fast i din træning, vil du kunne se resultater efter en måneds brug. En videnskabelig undersøgelse viste, at det gav kvinder, der dagligt brugte en hulahopring med vægt, slankere taljer og en lidt lavere vægt.

Jo mere vægt og jo mere udfordrende ringen er, jo mere vil du få ud af træningen. Hvis du holder ved, vil træningen give dig en stærkere muskulatur i ryggen og om maven og taljen. Det giver dig en slankere talje.

FAQ

Hvad er den bedste hulahopring med vægt?
Den bedste hulahopring med vægt afhænger af dit startniveau. Hvis du er helt nybegynder, er det bedst at starte med et af de letteste udgaver. Vi anbefaler, du prøver med 1,5 kg, og er det ikke nok, kan du altid gå op i vægt. Hvis du allerede er i træning, bør du vælge en af de tungere modeller, vi har valgt at have med i oversigten.
Inden du køber en hulahopring, skal du overveje, hvor tung din ring skal være. Nybegyndere og øvede skal ikke købe samme ring, da vægten er afgørende for, om den giver dig den rigtige udfordring. Du kan også overveje, om du gerne vil have en bestemt struktur indvendigt i hulahopringen. En struktur kan både sikre et bedre greb, mens det aktiverer dine muskler mere effektivt.
Virker en hulahopring med vægt?
Ja, hvis du laver en fast træning med en hulahopring med vægt, vil det virke. Det styrker ikke kun dine mavemuskler, men det får fat i ryggen og benene. Særligt taljen vil få aktivitet, der vil give mere markerede mavemuskler og stramme op, hvis det er dit fokusområde. Du skal holde fast i din træning, men resultaterne vil vise sig, hvis du bliver ved.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme