Test af de 10 bedste kokkeknive

En kokkekniv er et must i enhver madentusiasts køkken! Kokkeknive er som regel en del skarpere end normale køkkenknive. Se de bedst testede herunder!

kokkekniv test
Udgivet 29.01.2019|Senest redigeret 13.08.2019|

Der findes rigtig mange forskellige kokkekniv på markedet i dag, og derfor kan det være svært at vælge det rigtige for dig.

Der findes så mange forskellige produkter på markedet, at det kan være som en jungle at navigere rundt i.

Du får her en gennemgang af nogle af de bedste kokkekniv, der er på markedet anno 2019, og derfor får du også bedre forudsætninger for at tage det rette valg.

kokkekniv test

forbruger-test.dk

4.5 28
Artikel godkendt af

Jacob Simon Hansen (Journalist fra DMJX)

Elite Japansk Gyuto

Elite Japansk Gyuto kokkekniv

Denne kokkekniv er til dig, som sætter pris på kvalitetsmaterialer.

Den bedste kniv i testen. En flot, unik og utrolig skarp kokkekniv.

Forhandler Totalpris Læs mere
1.195,00 Læs mere

Gode ting ved Elite Japansk Gyuto

  • Produktionsland: Japan
  • Vægt: Ukendt
  • Knivbladslængde: 24 cm.
  • Knivbladets hårdhed: 60 HrC
  • 37 lag af stål
  • Skæftemateriale: Rosentræ
  • 1 års skarphedsgaranti

Mere information om Elite Japansk Gyuto

Cibumic Japanske Gyuto kniv er en seriøs lækker kniv smedet af 37 lag stål med en hamret overflade af klingen, som hedder Tschime. De 37 lag japansk VG-10 damaskus stål, er behandlet på en måde så smukke åretegninger fremtræder, det ligner og er et unikt kunstværk.

Tsuchime designet er en traditionel japansk metode at fremstille knive på. Det giver fornemmelsen af den håndsmedede japanske kniv, samt et virkelig lækkert udtryk i klingen. De små fordybninger i klinken, er medvirkende til at fødevare har mindre tendens til at klæbe sig fast.

Det damasceret stål har en hårdhed på 60HrC, som er lidt højere end den mere almindelig hårdhed på 57HrC. Hårdheden er med til at holde knivsægget skarp i længere tid, hvorfor kniven ikke skal slibes så ofte.

Det japanske knivsstål VG-10 er testvindende og er det bedste inden for rustfrie knive.

Elite Japansk Santoku

Elite Japansk Santoku kniv

Med Elite Japansk Santoku vil din kniv blive forenet med kunst og en utrolig smuk skulptur.

En lidt billigere, men stadig utrolig lækker og skarp kokkekniv.

Forhandler Totalpris Læs mere
895,00 Læs mere

Gode ting ved Elite Japansk Santoku

  • Produktionsland: Japan
  • Total længde: 31 cm.
  • Knivbladets længde: 18 cm.
  • Knivbladets hårdhed: 60 HrC
  • 37 lag af stål
  • Skæftemateriale: Rosentræ
  • 1 års skarphedsgaranti

Mere om Elite Japansk Santoku kniv

Elite Japansk Santoku er smedet af 37 lag stål med en særlig behandling af klinken kaldet Tsuchime, som efter lader klingen med fordybninger, som gør at grøntsager og andre fødevarer ikke sidder fast på bladet.

Kniven har en hårdhed på 60 HrC som er en smule hårdere end den mere ”almindelig” hårdhed på 57 HrC.

Stålet består af det japanske knivstål ved navn VG-10. VG-10 er testet og bedømt til at være det bedste rustfrie stål til knive.

Kniven er fremstillet i det sydlige af Japan og er lavet af de bedste materialer for, at give dig en super god kokkekniv til pengene.

MAC Chef

Denne kokkekniv er til dig, som ønsker en supergod, skarp og holdbar kniv, til en brugervenlig pris.

Forhandler Totalpris Læs mere
749,00 Læs mere
899,00 Læs mere

Video Anmeldelse af MAC Chef

Gode ting ved MAC Chef

  • Produktionsland: Japan
  • Vægt: Ca. 195 gram
  • Knivbladslængde: 21 cm.
  • Knivbladets hårdhed: 59 HRC
  • Skæftemateriale: Lamineret birk
  • Knivbladbredde: 2,5 millimeter

Mere information om Mac Chef

Med titlen, som bedst i test, og bedre bedømmelser end mange andre kokkeknive, klarer denne sig supergodt, og kan klart anbefales. Den får endda bedre anmeldelser end mange af de dyrere kokkeknive.

MAC Chef lever op til nogle af de vigtigste krav en god kniv skal kunne leve op til. Den er nemlig både skarp og holdbar.

En kokkekniv i en god kvalitet skal man passe på, således at kvaliteten ikke falder over tid. Derfor, som stort set alle kokkeknive, tåler MAC ikke slag og fald, da det kan skade knivbladet. Det handler om at behandle sine knive godt.

Det byder så også at, passer man på sin MAC Chef kokkekniv vil den hjælpe en til sjovere og nemmere madlavning i mange år.

Designet på denne kokkekniv er simpelt og klassisk, hvilket gør at den vil passe ind i alle køkkener. Producenten anbefaler den til næsten alle former for kød, grøntsager og frugt.

MAC knive bliver smedet i en by i Japan, som hedder Sakai. Mac er kendt for dets håndværk, der stammer tilbage fra smedningen af de gamle samuraisværd. Stadig den dag i dag bliver alle knivene håndslebet, og ikke mindst kvalitetskontrolleret.

Denne kniv er en mellemstor kniv, med et knivblad på 21 centimeter. Dens Knivblad er lavet af molybdæn stål, som har en hårdhed på 59 HRC.

Med dens høje kulindhold, holder den skarpheden, og så er den endda også rustfri. Den har produktnummer BK-80. Tykkelsen på knivbladet er 2,5 millimeter, hvilket er med til at gøre så kniven ikke vejer mere end 195 gram.

Skaftet på MAC er lavet af birk med en laminering for at den holder ekstra godt. Denne model er en del af Chef-serien, som er en af de billigere serier fra MAC.

Yaxell Zen

Denne kokkekniv er til dig, som har brug for en ægte kokkekniv, lavet af de bedste materialer, på gammeldags facon. En flot, unik og robust kokkekniv.

Forhandler Totalpris Læs mere
896,00 Læs mere
999,00 Læs mere

Video Anmeldelse af Yaxell Zen

Gode ting ved Yaxell Zen

  • Produktionsland: Japan
  • Vægt: Ca. 230 gram
  • Knivbladslængde: 20 cm.
  • Knivbladets hårdhed: 61 HRC
  • Skæftemateriale: Micarta

Mere information om Yaxell Zen

Yaxell Zen vinder titlen bedst i test hos det svenske testmagasin Atnonbladet, hvor Markus Löfgren har testet 13 forskellig kokkeknive, der til dagligt er lærer på en svensk kokke- og restaurantskole.

I denne test vinder den over konkurrenterne, som endda ligger i et markant højere prisniveau. En god kokkekniv til en supergod pris er noget, der helt klart er værd at overveje, vi er i hvert fald vilde med kombinationen.

Det som vi specielt lægger mærke til, er dens robuste materialer den er lavet af. Den består nemlig af hele 37 lag stål. Alle knive i Zen-serien er har et superflot unikt design, da man har valgt at bibeholde de mærker, der dannes når stålet hamres.

Dette giver derfor en flot unik struktur på både den øvre og nedre halvdel af kniven, da man kan se de mange lag.

Modellen får ros for at være god at arbejde med, da den har et skarpt præcist knivblad, som giver lige og fine snit.

Yaxell er en japansk knivproducent, som har eksisteret siden 1932. Byen Seki i Japan, hvor knivene bliver produceret, har i mange hundrede år været kendt for deres anerkendte samuraisværd. Yaxell laver derfor deres kokkeknive i hånden med de årgamle metoder.

Hele Zen-serien har knivblade, der er lavet med en hårdfør VG10-stålkerne, som er kendt for at være meget hård og holdbar. Stålets hårdhed når op på 61 HRC.

Skæftet er lavet af micarta og har en god form, som gør den nem og behagelig at holde fast på. Dette materiale er ekstremt robust og er med til at gøre denne kniv ekstra holdbar.

Kokkeknivens knivblad er på 20 centimeter, som er en perfekt længde til tilberedning af diverse råvare. Kokkekniven har en samlet vægt på 230 gram.

Endeavour Big Chopper

Denne kokkekniv er til dig, som ønsker en kniv med et stort knivblad, der er robust og kan hjælpe dig til en bedre oplevelse i køkkenet.

Forhandler Totalpris Læs mere
899,00 Læs mere
899,96 Læs mere

Video Anmeldelse af Endeavour Big Chopper

Gode ting ved Endeavour Big Chopper

  • Produktionsland: Knivblad fra Japan
  • Vægt: Ukendt
  • Knivbladslængde: 24 cm.
  • Knivbladets hårdhed: 59-60 HRC
  • Skæftemateriale: Pakkatræ

Mere information om Endeavour Big Chopper

Denne model er blevet testet af Berlinske og vinder endda titlen, som testvinder. Den får stor ros for dens gode balance, trods det store knivblad på hele 24 centimeter. For at give denne kniv en fantastisk god skarphed er knivbladet lavet af damaskus stål, som er blevet foldet 33 gange.

Udover at det gør kniven superskarp, giver det den også en bedre holdbarhed. Denne måde at lave kokkeknive på, er ofte en del dyre.

Damaskus stål er en smede-teknik fra Damaskus-området i Syrien. Denne smede-teknik stammer tilbage fra da samuraierne smedede deres sværd. Teknikken stammer primært fra Japan hvor man smedede flere lag stål sammen en et.

Kokkeknive smedet ved hjælp af denne teknik, bliver i dag brugt verden over af professionelle kokke og betragtes, som en af de bedste former for knive.

Med denne kokkekniv, har man mange muligheder. Den er nemlig god til alt, den er god til både at skære groft, samtidig med den også klarer sig godt når det kommer til at noget skal skæres meget fint.

Endeavour et dansk mærke, der primært er skabt til alle madelskere, og ikke mindst til dem, som elsker at lave maden fra bunden af, helt selv. Bag firmaet Endeavour står Michelin-kokken Mikkel Maabjerg og den folkelige Nikolaj Kirk.

Denne model er en af de større kokkeknive man kan finde på markedet. Knivbladet er nemlig hele 24 centimeter. Med sådan en størrelse, er det nemt at tilberede råvare af meget fylde. Knivbladet består af Damaskus stål af typen 59-60 HRC.

Endeavour Bik Choppers håndtag er lavet af mørk olieret Pakka-træ, som gør at den er god og behagelig at holde om, så det er mere behageligt når man laver mad. Den er derfor også både beregnet til privat og ikke mindst erhverv.

Fiskars Norr

Denne kokkekniv er til dig, som ønsker en god kniv til en god pris, der kan levere et fint stykke arbejde i det private køkken.

Forhandler Totalpris Læs mere
224,95 Læs mere
357,00 Læs mere

Video Anmeldelse af Fiskars Norr

Gode ting ved Fiskars Norr

  • Produktionsland: Norsk træ / Tysk stål
  • Vægt: Ca. 295 gram
  • Knivbladslængde: 20 cm.
  • Knivbladets hårdhed: 54 HRC
  • Skæftemateriale: Kebony

Mere information om Fiskars Norr

Med positive høje bedømmelser fra Råd & Rön, bliver den anmeldt til at være et godt køb. Den formår at levere en rigtig god præstation, også selv når den er oppe imod en masse dyre kokkeknive.

Noget af det vi ligger mærke til som det første, er knivens flotte klassiske design. Designet er inspireret af Fiskars Royal knivserie. Den har et enkelt og lækkert design, som vil passe ind i et hvert køkken i et skandinavisk hjem. Det brune skæft og det flotte simple knivblad, gør at den aldrig vil gå af mode.

Skæftet er lavet af Kebony træ, som er norsk FSC certificeret. Dette betyder at den er miljøvenlig og bæredygtig, da Kebony er et alternativ til regnskovstræ. Derudover det 40% hårdere end teaktræ, der gør at kniven får en bedre holdbarhed.

Norr kokkekniv er en del af en større serie fra Fiskars. Kendetegnet for denne serie er alle knivenes flotte skæfte, som er lavet af det norske miljøvenlige Kebony-træ.

Ved køb af knive fra denne serie støtter man miljøet, samtidig med at man fortager sig et bæredygtigt køb med god samvittighed. Denne form for træ er også ekstremt holdbart da det består af fyrretræ, som har gennemgået en forbedringsproces med en biobaseret væske.

Denne kokkekniv har et knivblad på 20 centimeter, der er lavet at rustfri tysk stål med en hårdhed på 54 HRC. Norr kokkekniv er vurderet til at være robust og holdbar. Vægten på denne model er 295 gram, som er lidt op i den høje ende.

Global G2

Denne kokkekniv er god til dig, som ønsker at starte en større samling af ens køkkenknive, da du kan finde op til 70 forskellige modeller inde for Global-serien.

Forhandler Totalpris Læs mere
596,00 Læs mere
699,00 Læs mere
749,96 Læs mere

Video Anmeldelse af Global G2

Gode ting ved Global G2

  • Produktionsland: Japan
  • Vægt: Ca. 170 gram
  • Knivbladslængde: 20 cm.
  • Knivbladets hårdhed: 56 HRC
  • Skæftemateriale: Stål

Mere information om Global G2

Denne meget populære kokkekniv fra Global, score topscore i mange tests fra både Danmark, Norge og Sverige. Den får meget stor ros for dens lave vægt, som vurderes til at ligge mellem 160 -170 gram. For en kokkekniv er dette utrolig lavt, og gør den derfor nem at håndtere.

G2 har titlen om at være en af de bedste kokkeknive på markedet. Derfor anbefaler vi den til dig. som elsker at bruge tid i køkkenet, og lave en masse god hjemmelavet mad til dig og familien eller vennerne.

Den har mange gode kvaliteter og kan bruges til flere opgaver i køkkenet, da den er superskarp, samtidig med at det er en meget holdbar kokkekniv.

En god kokkekniv kan holde i mange år, hvis man passer godt på den, dette gælder selvfølgelig også G2. Den skal derfor altid vaskes op i hånden, da den ikke kan tåle at kommes i opvaskemaskinen.

Kommer man den i opvaskemaskinen kan man risikere at den ruster og knivbladet bliver sløvt. Dette kan selvfølgelig være en ulempe for dem. som ønsker en kniv, der skal kunne tåle at kunne kommes i opvaskemaskinen.

G2 høre med til Global-serien, hvor i man finder 70 forskellige køkkenknive til alle formål man kan forstille sig. Derfor er dette en god kniv til dig, som ønsker at starte en samling af gode knive, der er ens og fra samme serie. Denne kokkekniv har en standard størrelse på 20 centimeter.

G2 kan ikke holde til lige så meget, som andre kokkeknive. Knivbladet er nemlig tyndere end mange andre, som derfor gør at den er en anelse mere skrøbelig.

Man kan derfor ikke skære i frosne grøntsager, da det kan skade knivbladet. Derimod er den supergod til at skære skarpt, fint og helt præcist. Dens hårdhed er på 56 HRC.

Oprindeligt blev denne kniv designet af Komin Yamada, tilbage i 1983, hvor den blev produceret i Yoshikin i Japan. Designet er lavet således, at der ikke er noget træskæft, som man ofte ser på knive. I stedet for er den lavet til at lignet et enkelt stykke metal, hvor skæftet er hult.

Tojiro Gyoto DP

Denne model egner sig godt til dig, som ønsker en robust kokkekniv, der holder godt i mange år, og giver dig gode resultater.

Forhandler Totalpris Læs mere
799,00 Læs mere
863,00 Læs mere
1.249,00 Læs mere

Video Anmeldelse af Tojiro Gyoto DP

Gode ting ved Tojiro Gyoto DP

  • Produktionsland: Japan
  • Vægt: Ca. 200 gram
  • Knivbladslængde: 18, 21, 24 eller 27 cm.
  • Knivbladets hårdhed: 60 HRC
  • Skæftemateriale: Træ

Mere information om Tojiro Gyoto DP

Denne fine kokkekniv klarer sig supergodt i test og får topscore, og ikke mindst gode samlet bedømmelser. Modellen er japansk produceret, som betyder at baggrunden for dens design er velovervejet, for at skabe en skarp og holdbar kniv.

Der er mulighed for at købe denne kokkekniv i 4 forskellige længder: 18, 21, 24 eller 27 centimeter. Med den mulighed kan man nemt finde en kniv, som passer bedst til ens behov.

Tojiro Gyoto DP er frem for alt en superskarp og en robust kokkekniv, der vil holde i mange år. Med dens hårdhed på 60 HRC, betyder det at kniven vil slides langsommere og holde sig skarp i længere tid.

Tojiro knive bliver produceret i Japan nord for Tokyo, langs den japanske vestkyst, på en fabrik i Niigata-præfekturet.

Knivbladet på denne model er lavet således at centerstålet er en cobolt legering, som giver tæt og ensartet carbid. For at beskytte centerstålet har man lagt 2 lag rustfristål uden på.

Tojiro Gyoto DP går også ind under kategorien ’bæredygtig’, da skæftet er lavet af træfibre fra genbrugstræ, som man også kalder miljøvenligt ECO-Wood. Et træskæft giver kniven et mere rustikt retro look.

For at give en bedre balance i bladet, er der placeret en stålholk mellem blad og skæft. Kokkekniven har en hårdhed på 60 HRC. Den er foldet med 3 lag rustfristål, som giver den et flot look man ikke skal bekymre sig om.

Denne model fås i 4 forskellig størrelser, så ønsker man knive til forskellige formål kan man blot vælge mellem de 4 knive. Dog er Tojiro Gyoto DP en del af DP-serien, så har man brug for en hel anden slags kniv til andre formål, men i samme kvalitet, er der 12 at vælge mellem i denne serie.

Victorinox

Denne kokkekniv er til dig, som ønsker en billig kniv, der er god til mange formål. En hverdags kokkekniv, som stadig formår at præstere flot og ikke mindst giver gode resultater.

Forhandler Totalpris Læs mere
369,00 Læs mere
380,00 Læs mere
440,00 Læs mere

Video Anmeldelse af Victorinox

Gode ting ved Victorinox

  • Produktionsland: Scweiz
  • Vægt: 176 gram
  • Knivbladslængde: 25 cm.
  • Knivbladets hårdhed: 55 HRC
  • Skæftemateriale: Rosentræ

Mere information om Victorinox

Victorinox er primært kendt for deres schweizerknive, men hvad ikke alle ved er at de også laver køkkenknive, og at de er gode til det. Gode køkkenknive til gode priser, er noget mange ser fordele ved. Denne kniv er en god hverdags kokkekniv til dem, som ønsker at lave god mad, med godt køkkenudstyr.

Victorinox kokkekniv klarer sig godt i test og får blandt andet stor ros for at være fleksibel og brugervenlig, blandt andet fordi man har et godt greb på dem. En godt greb på en kokkekniv betyder meget, det hjælper til en behageligere madlavning.

Knivbladet har en god skarphed, som gør at du nemmere glider gennem tilberedning af råvarerne.

Virksomheden blev grundlagt i 1884, hvor de siden 1891 har leveret knive til den schweiziske hær.

Tilbage i 1891 blev den første model af den verdensberømte Swiss army kniv produceret af grundlæggeren Karl Elsener. Senere hen blev andet køkkenværktøj og knive produceret til kvalitets bevidste amatører. Alle knivene bliver fremstillet af DAUPHINOX stål.

Skæfterne er enten fremstillet af fibroxplast, som er meget stærkt, eller af Rosentræ. Begge er ekstrem holdbare, dog er den af plastik lavet til at kunne holde til 150 graders varme i kort tid, og 120 grader i længere tid.

Knivbladet er formet ud af et enkelt stykke pladestål, der er hærdet til 55 HRC. Dette betyder, at knivbladet på denne model er en anelse mere fleksibelt, og derfor nemmere at bruge som en ”all around” kniv. Sammenlignet med prisen, er denne kokkekniv vurderet til at være i god kvalitet, og anbefales derfor som en god hverdagskniv.

Dick Premier Plus

Denne kokkekniv er til dig, som står og mangler en kokkekniv, der er stor og skarp, til når der skal skæres store bøffer eller en god saftig steg.

Forhandler Totalpris Læs mere
697,00 Læs mere

Video Anmeldelse af Dick Premier Plus

Gode ting ved Dick Premier Plus

  • Produktionsland: Tyskland
  • Vægt: 260 gram
  • Knivbladslængde: 26 cm.
  • Knivbladets hårdhed: 58 HRC
  • Skæftemateriale: Plastik

Mere information om Dick Premier Plus

Denne kokkekniv tåler meget mere end mange andre kokkeknive, dog bør den ikke blive misbrugt, da ingen kokkeknive har godt af det. Er du madentusiast eller professionel kok er denne kniv beregnet til dig, som ønsker en robust kniv med god holdbarhed.

Kniven er blevet testet og vurderet af Stiftung Warentest, der konkludere at den er holdbar, og blandt de bedste knive til hjemme brug. Han giver den en samlet god bedømmelse og ikke mindst placere den i toppen blandt nogle af de bedste knive.

Dick er blandt verdens førende inde for køkkenknive med hårdt stål. Det startede tilbage i 1778, hvor grundlæggeren Johann Friedrich Dick fremstillede knivene på en lille fabrik i Esslingen. Siden den gang har det altid været kvalitet og godt håndværk, der har være essensen og kodeordet i alt, hvad der blev fremstillet.

Skæftet på denne kokkekniv er lavet af hård plast, som gør at den er mere hygiejnisk når man bruger den til mange forskellige slags råvare. Derudover er skæftet formet sådan at det ligger godt i hånden, hvor plastikket er med til at gøre så man har et bedre greb om kniven.

Kniven har en vægt på 260 gram.

Der findes mange forskellige typer køkkenknive i Premier Plus-serien, som gør at man nemt kan skabe sig en flot samling af køkkenknive, i en god kvalitet.

Hvad skal du kigge efter når du køber en kokkekniv?

Det kan være svært at vælge blandt de mange muligheder man får, når det kommer til købet af en kokkekniv. Hvilken kokkekniv, der passer bedst til dig kommer an på, hvilke behov man har.

Det er nemlig ikke muligt at forslå kun én, da de alle er forskellige og bruges til forskellige formål. Derfor kommer vi blot med nogle gode råd til dig, så du nemmere kan finde den, som passer bedste til dig og dine behov.

Oftest er en kokkekniv beregnet til at kunne skære, hakke og snitte. Den betragtes derfor, som en universal køkkenkniv. Dog kan det være en fordel at overvej længden af din kommende kokkekniv, alt efter hvad du forventer den skal bruges til det meste af tiden.

Købes den med formålet at skære i bøffer og store stege, vil det være en fordel med et langt knivblad og omvendt, hvis den primært skal bruges til grøntsager.

Se vores test af løbeure, projektore, printere og gryder her!

Der er dog stadig nogle kriterier man skal tage stilling til, når man køber en ny kokkekniv. For eksempel skal kniven primært bruges til at skære kød, er det første man skal være sikker på, at kniven skal være meget skarp, da det vil gøre processen hurtigere og nemmere.

Skal man derimod skære, hakke elle snitte grøntsager eller frugt, er det vigtigt at kniven har en god balance og ikke mindste et godt ”rul”, som man kalder det når kniven runder i bladet.

kokkeknive

Udvid din knivsamlingen

Man kan med fordel give sig selv et indblik i, hvilke knive det ellers er gode til diverse køkkenopgaver. For eksempel anbefaler vi at bruge santokukniven, hvis man skal skære grøntsager og tynde skiver. Grunden til anbefalingen af denne kniv, er at den er meget tynd og skarp, og kan derfor skære tynde fine skiver.

Denne type kniv bliver brug meget i Japan, og er faktisk den foretrukne kniv i det japanske køkken.

Der findes mange gode knive til mange forskellige specifikke formål. Man kan blandt andet få urteknive, brødknive, filetknive og mange mange flere. Det er derfor vigtigt at man overvejer, hvilke behov man har i køkkenet, når man skal investere i køkkenknive.

En kokkekniv er derfor en god start, da den kan meget og har mange fordele.

Uanset hvilken kniv du vælger, så er det yderst vigtigt at du aldrig vasker dem i din opvaskemaskine! Dette sløver nemlig kniven, hvilket vil føre til at du skal slibe den oftere, for at holde den skarp. Det er ikke bare utroligt kedeligt, men jo mere du sliber en kniv, jo kortere tid holder den. Så undgå at smide dem i opvaskemaskinen!

Værd at vide om Kokkeknive

  • Vask aldrig en kokkekniv i opvaskemaskinen!
    Slib ofte kniven for at opretholde skarphed

Anmeldelser af Kokkeknive

4,7 baseret pa 29 anmeldelser fra forskellige platforme

r fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm denne artikel

Om skriben

Camilla Nørgaard

Camilia har tidligere arbejder som skribent hos diverse dameblade, hvor hun har været ansvarlig for områder som blandt andet mode, køkkenet og personlig pleje.