Guide: Se de bedste skægtrimmere i test her

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 05.03.2021
Vi samler alle test for dig. Forbruger-test.dk anmelder ikke produkterne. Vi samler eksterne anmeldelser sådan, at du kan vælge det rigtige produkt.

Hvis du går meget op i dit skæg, og du synes, at det får dig til at se velplejet og bedre ud, så bør du købe en skægtrimmer. Med en skægtrimmer behøver du nemlig ikke barbere alt dit skæg af, som du gør med en barbermaskine, men derimod bestemmer du helt selv, hvordan du vil have dit skæg til at se ud.

Du har i dag rig mulighed for at vælge mellem forskellige skægtrimmere. Når du skal vælge den perfekte skægtrimmer for dig, er der flere forskellige ting der spiller ind. Du kan med fordel overveje pris, design, vægt og holdbarhed, inden du går på jagt efter din nye skægtrimmer.

Skægtrimmeren henvender sig til dig, som gerne vil vedligeholde et flot og sundt skæg. Hvis du gerne vil slippe for at pleje dit skæg, eller hvis du ikke kan gro et rigtigt skæg, så bør du altså ikke gå efter en skægtrimmer.

I denne test af skægtrimmere, vil du blive introduceret for nogle af de bedste på markedet lige nu. Skægtrimmerne vil blive beskrevet grundigt, så du kan få et klart overblik over, hvad for en model der vil passe bedst til dig.

forbruger-test.dk

Remington MB4110 Skægtrimmer

Remington MB4110 SkaegtrimmerDen første skægtrimmer du vil blive introduceret for i denne test er fra Remington, som er et kendt og troværdigt brand, hvor kvalitet er vægtet højt. Med denne maskine får du mulighed for selv at skabe det look, som du ønsker.

Bladene på skægtrimmeren er belagt med titanium, og derudover får du også to skærehoveder med, som du selv kan skifte ud. På den måde er du sikker på, at du får det resultat og den ensartethed, som du gerne vil opnå.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Skægtrimmeren har naturligvis også en afstandskamp. Her kan du selv vælge, hvor lange dine stubbe skal være, og du kan indstille længden fra 0,4 mm til 5,5 mm. Hvis du bare ønsker at barbere dig almindeligt, kan du bruge foil-hovedet. Uanset hvilket trimmehoved du har brugt, er det nemt at gøre rent. Du klikker bare det bruge hoved af og vasker det, og så er det klar til næste gang, du skal have trimmet skægget. Derudover er bladene selvslibende, så der er ikke meget vedligeholdelse ved denne model.

Hvis du køber denne skægtrimmer, kan du få glæde af den i lang tid. Bladene er nemlig beklædt med titanium, som er meget slidstærkt. Derudover har de også fået tilført chrom, så de bliver stærkere og mere holdbare.

Når du bliver så glad for din skægtrimmer, at du vil have den med dig på farten og diverse rejser, så kan du nemt oplade den på grund af USB-funktionen. Det vil sige, at du kan sætte den i din bærbare computer, så du har din skægtrimmer lige ved hånden, når den bliver opladt. Når batteriet er fuldt opladet, vil du desuden kunne bruge skægtrimmeren ledningsfri i cirka 40 minutter.

 • Opbevaringstaske medfølger 
 • 3 års garanti 
 • Besked ved opladning 
 • Bladene er selvslibende

Wella Professional Contura HS 61 Trimmer

Wella Professional Contura HS 61 TrimmerDenne skægtrimmer bevæger sig op i den dyrere ende af prisskalaen, men her får du altså også alle de funktioner og præcision, som du har brug for. Den er både perfekt til at ændre detaljer ved din frisure og til at trimme skægget. Hvis du køber denne skægtrimmer, kan du altså både rette bakkenbarter, barbere dine nakkehår, trimme dit skæg eller lave smarte og mere avancerede detaljer i din frisure med den samme maskine.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

1.195,00

Du kan selv indstille på afstandsstykket, så du kan få længder på mellem 0,1 mm og helt op til 6 mm. Desuden er trimmerens skærehoved produceret i rustfrit stål, så du kan bruge den rigtig mange gange. 

Når du køber Wella Professional Contura HS 61 Trimmer, får du mere end bare en skægtrimmer. Der medfølger nemlig både en ladestation, børste til rengøring, manual med instrukser, afstandskam og en flaske til olie med.

 • Stille motor 
 • Flot design 
 • God holdbarhed 
 • Lav vægt 
 • Mange funktioner

WAHL Hårklipper & Skægtrimmer i én

WAHL Harklipper & Skaegtrimmer i enDen næste skægtrimmer i denne test er fra det kendte mærke, WAHL. WAHL har været på markedet i mange år, og har indtaget en position i toppen af markedet. De er specielt kendt for deres evne til at levere produkter i høj kvalitet og til gode priser. Det gør sig også gældende ved deres hårklipper og skægtrimmer i samme produkt.

Her får du nemlig et hår- og skægtrimmer sæt med 23 forskellige ting, som du kan bruge, når du skal klippe dit hår eller trimme dit skæg. Med dette sæt har du alt, hvad du behøver. Du kan bruge maskinen i helt op til 40 minutter på en fuld opladning, så du kan komme omkring både hår og skæg, uden at maskinen skal sidde i lader.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Afstandskammene strækker sig fra 1 mm til 25 mm, så du kan vælge den længde, du foretrækker. Udover 12 forskellige afstandskamme medfølger der også: 

 • En hårklipper 
 • En saks 
 • Tre kamme 
 • En ladestation 
 • En børste til rengøring 
 • Etui til opbevaring 
 • Plejende olie 
 • Selvslibende skærere og beskyttelseskappe dertil

WAHL Lithium Ion Trimmer

WAHL Lithium Ion TrimmerMed denne WAHL Lithium lon Trimmer får du en maskine, som kan holde i op til 240 minutter på en fuld opladning, som tager en time. Du kan klippe helt ned til 0,7 mm uden at bruge nogle af de medfølgende afstandskamme. Afstandskammene giver dig mulighed for at vælge en længde mellem 1-12 mm. Det betyder, at du både kan trimme dine øjenbryn, øre- og næsehår meget præcist.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Når du skal have din trimmer med på farten, kan du opbevare den i det medfølgende etui, så den bliver passet godt på. Trimmeren er desuden fremstillet i rustfrit stål og skærene er selvslibende, så hvis du bare passer godt på tingene, vil du have glæde af maskinen i mange år.

 • Taske til opbevaring medfølger 
 • Børste til rengøring 
 • Forskellige afstandskamme
 • God til næse- og ørehår 
 • Lang batterilevetid

Andis Slimline Pro Lithium T-Blade Hår & Skægtrimmer

Andis Slimline Pro Lithium T-Blade Har & SkaegtrimmerHvis du har brug for en skægtrimmer, som du både kan bruge til skæg og til din frisure, så bør du overveje at købe denne Andis Simline Pro Lithium. Her får du nemlig en multifunktionel trimmer som giver dig de bedste forudsætninger for at skabe et professionelt og flot resultat.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Maskinens motor roterer, så den er god til at trimme skægget på halsen, og den bevæger sig godt på dit skæg og i dine ører. Motoren kører på Lithium-ion-batterier som betyder, at du kan bruge maskinen uden ledning i to timer på en fuld opladning.

Når du bruger denne maskine, vil dine hår blive trimmet med stålskær som i øvrigt er justerbare. Det vil sige, at du selv kan vælge den perfekte længde fra 0,1 mm og helt op til 10 mm.

Hvis du ender med at købe denne maskine, vil du få en flaske olie og en børste med, som du skal bruge, når du skal gøre maskinen rent. Det er altid en god idé at smøre og rengøre maskinen, hver gang du har brugt den, så den holder en god stand i længst mulig tid.

 • 6000 omdrejninger pr. sekund 
 • Stor motor med masser power 
 • Forskellige afstandskamme

Philips OneBlade Face & Body

Philips OneBlade Face & BodyMed Philips OneBlade Face & Body får du alt, hvad du behøver i ét produkt. Du kan nemlig både trimme og barbere alle din hår på kroppen med denne maskine – uanset længden. I pakken får et blad til ansigtet og et blad til resten af kroppen. Det betyder, at du vil opleve behagelig og præcis barbering, som passer perfekt til udvalgte steder på din krop.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Maskinen er super nem at rengøre. Du skyller den bare under vandhanen, når du har brugt den, og så er den klar til næste gang behovet opstår. Du bestemmer selv, om du vil bruge barberskum. Maskinen barberer ikke så tæt på huden, som mange andre trimmere og barbermaskiner gør, og derfor er det ikke nødvendigt at bruge barberskum. 

 • Nem vedligeholdelse 
 • Bruges til hele kroppen 
 • 45 minutters batteritid 
 • Skarpe kanter

Remington Ekstra Skarp Skægtrimmer MB4125 Beard

Remington Ekstra Skarp Skaegtrimmer MB4125 BeardEr du vild med komfort og kontrol? Så læs mere om denne næste skægtrimmer i testen her.

For at få det bedste og mest præcise resultat, når du trimmer dit skæg, er det vigtigt, at du har et godt greb om trimmeren. Det får du med denne Remington Ekstra Skarp Skægtrimmer MB4125 Beard, som også vil skride hen over konturerne i dit ansigt meget let.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Designet på denne skægtrimmer er også unikt, og med de røde og mørke farver passer den ind i enhver mands palette af toiletsager. Ydermere indeholder den alle de funktioner, som du kan tænke dig til. Udover at kunne køre uden en ledning, er den også genopladelig og du kan bruge den i hele 40 minutter, inden den skal lades op igen. Du vil få en besked, når det er tid til at finde opladeren frem igen.

Trimmeren er indstillet med 11 forskellige længder, så du hurtigt kan tilpasse forskellige områder. Du kan også få glæde af teknologien, CaptureTrim, hvor dit skæg bliver formet og trimmet effektivt og knivskarpt.

 • 3 års garanti 
 • Forudindstillede længder 
 • OptiAngle design

Philips Skægtrimmer BT3206/14

Philips Skaegtrimmer BT320614Med denne trimmer kan du få glæde af at bruge det nye Lift & Trim system. Det betyder, at kammen starter med at løfte dine hår, inden den fører dine hår op i samme niveau som knivene. Knivene er i rustfrit stål, så de holder i lang tid, og de vil altid trimme dit skæg perfekt. De sliber sig selv ved at gnide en smule mod hinanden, når de bliver brugt. Det vil give dig et meget mere ensartet resultat.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hvis du har trimmet dit skæg før, har du helt sikkert oplevet, at du får små rifter eller irritationer bagefter. Det kan du undgå med Philips Skægtrimmer BT3206/14, fordi knivene er afrundet i spidsen, så de skåner huden mere.

 • På skægtrimmeren finder du et zoomhjul, hvor du kan vælge mellem ti forskellige længdeindstillinger. 
 • Du kan bruge trimmeren med eller uden ledning. Bruger du trimmeren uden ledning, kan du få glæde af den i 45 minutter, før den skal lades op igen. Du vil få besked, når det er tid til at finde opladeren frem. 
 • Det er nemt at vedligeholde trimmeren. Det eneste du skal gøre, er at skulle den under vandhanen efter brug 
 • Trimmeren er enormt brugervenlig 
 • 2 års garanti

Remington PG6130 Groom Kit

Remington PG6130 Groom KitHvis du ønsker at opnå de bedste resultater hver gang, så kan du overveje at købe denne Remington PG6130 Groom Kit, hvor alle dine behov bliver dækket. Her får du nemlig ét produkt, som du kan bruge til at fjerne og style hår i næsen, ansigtet eller ørerne.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Du kan vælge mellem fem forskellige længdeindstillinger på den primære trimmer, eller du kan skifte til en detaljetrimmer, næsetrimmer, øretrimmer eller minifolie-barberhoved.

Maskinen kan bruges i hele 40 minutter, inden du skal lade den op igen. Når du er færdig med at trimme, skal du blot vaske hovederne under vandhanen, og så er de klar til næste gang, du skal bruge dem.

Det er nemt for dig at have maskinen og alt tilbehør med dig. Der følger nemlig en opbevaringsstation med, som du kan pakke alle elementerne i.

 • Alle behov dækkes 
 • Nem at have med 
 • Vælg mellem forskellige længder

Moser Skægtrimmer Basic

Moser Skaegtrimmer BasicDen næste skægtrimmer i denne test, kan du bruge i helt op til 50 minutter uden ledning. Maskinen vil give dig besked, når den mangler strøm, så du ikke bliver overrasket og mangler halvdelen af dit skæg, når den går ud.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Inde i trimmeren sidder en afstandskam, som du let kan indstille på og som gør, at du kan trimme dit skæg i længderne fra 2 mm til 24 mm.

Knivene på skægtrimmeren er selvslibende, og du skal bare rense den med vand efter brug. Det betyder, at vedligeholdelsen er minimal, og skarpheden bevares i lang tid.

Når du køber denne Moser Skægtrimmer Basic, får du en børste til rengøring og en olie med, som du kan smøre dine skær med.

 • Rustfri skær 
 • 50 minutters drift uden ledning 
 • Besked om batteritid 
 • Let vedligeholdelse

Remington Krops- og Intimtrimmer til Mænd BHT250

Remington Krops- og Intimtrimmer til Maend BHT250Den sidste skægtrimmer i denne test er fra Remington, og leveres i et super stilfuldt design. Reminton leverer produkter, som følger de nyeste opdateringer og som prismæssigt henvender sig til alle. Her kommer dit behov i førsteprioritet, og alle produkter er meget brugervenlige. Alt dette gælder naturligvis også deres Krops- og Intimtrimmer til Mænd BHT250, som du kan bruge til alle intime områder på din krop.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Du kan vælge at bruge kamme på mellem 0,2 mm og 6 mm, så du kan trimme dine hår på kroppen i lige præcis den længde, som du ønsker.

Hygiejnen er sikres af det vandtætte design, så du hele tiden kan vaske din maskine efter brug. Det vandtætte design betyder også, at du kan tage din intimtrimmer med i badet og klare de ting der skal klares der. På den måde skal du heller ikke bruge tid på at fjerne hår og gøre rent omkring håndvasken.

 • 3 års garanti 
 • Vandtæt design 
 • Bruges til både store og små områder

Læs også: Test af de 8 bedste skægolier

Værd at overveje, når du skal vælge skægtrimmer

Når du skal vælge en skægtrimmer fra denne testoversigt, er det en god idé at overveje følgende punkter. Du kan nemlig hurtigt blive fristet af forskellige funktioner, som du måske slet ikke har brug for, og derfor er det vigtigt, at du ved, hvad du skal kigge efter. Ud fra nedenstående spørgsmål indskærper du også dit søgefelt, så din udvælgelsesproces bliver kortere:

 • Hvor meget må din nye skægtrimmer koste? 
 • Hvad skal du bruge din skægtrimmer til? Skal den bruges til kroppen, ørerne, næsen osv.? 
 • Hvor ofte skal du bruge skægtrimmeren? 
 • Hvor mange detaljer skal du kunne lave?
 • Hvor meget tilbehør ønsker du at få med? 
 • Skal skægtrimmeren være nem at have med? 
 • Er designet vigtigt for dig?

Der findes ikke noget konkret svar på, hvad den bedste skægtrimmer er. Hvad man derimod kan sige er, at det i høj grad handler om din skægtype og dine behov. Den skægtrimmer som er den rigtige til dig og dit skæg, er ikke nødvendigvis den rigtige til din bedste kammerat, din far eller din chef.

Se vores artikel om: Find den bedste dermaroller fra test her

Se også denne artikel på forbrugsguiden.dk: Skægtrimmer Test 2020 – De bedste skægtrimmere ifølge eksperterne

Denne side er anmeldt af: Lasse E. Danielsen Rating 10/10

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

Find mere information her