Guide: Se de bedste skægtrimmere i test her

Skrevet af: Redaktionen | Senest redigeret: 22.07.2021
Forbruger-test.dk samler både eksterne test og anmeldelser, så du har de bedste forudsætninger for at vælge det helt rigtige produkt. Bemærk, artiklens årstal er er et udtryk for, hvornår artiklen sidst er opdateret, og ikke et udtryk for, hvornår produkterne er testet.

Hvis du går meget op i dit skæg, og du synes, at det får dig til at se velplejet og bedre ud, så bør du købe en skægtrimmer. Med en skægtrimmer behøver du nemlig ikke barbere alt dit skæg af, som du gør med en barbermaskine, men derimod bestemmer du helt selv, hvordan du vil have dit skæg til at se ud.

Du har i dag rig mulighed for at vælge mellem forskellige skægtrimmere. Når du skal vælge den perfekte skægtrimmer for dig, er der flere forskellige ting der spiller ind. Du kan med fordel overveje pris, design, vægt og holdbarhed, inden du går på jagt efter din nye skægtrimmer.

Skægtrimmeren henvender sig til dig, som gerne vil vedligeholde et flot og sundt skæg. Hvis du gerne vil slippe for at pleje dit skæg, eller hvis du ikke kan gro et rigtigt skæg, så bør du altså ikke gå efter en skægtrimmer.

I denne test af skægtrimmere, vil du blive introduceret for nogle af de bedste på markedet lige nu. Skægtrimmerne vil blive beskrevet grundigt, så du kan få et klart overblik over, hvad for en model der vil passe bedst til dig.

forbruger-test.dk

Philips Series 9000 S9711 – Bedste testvinder

Philips Series 9000 S9711
 • Testvinder ved Englands største testmagasin Which.co.uk
 • Testvinder ved teknologimagasinet Wired.co.uk
 • Testvinder hos det engelske website Pocket-lint.com
 • God anmeldelse og nr. 4 på listen ved det britiske magasin T3.com

En 100 % tæt barbering har været ambitionen bagved designet af Philips Series 9000 S9711. Barbermaskinens specialudviklede hoved løfter hårene ind mod kniven, og det fører til et jævnt og tæt resultat. 20 % mere hår bliver klippet af på én gang. 

Mærk fleksibiliteten med den innovative maskine, der kan indstilles til at være skånsom, hurtig eller hurtigere. Komforten er høj med et ergonomisk greb og et barberhoved, der bevæger sig i otte retninger og følger dit ansigts konturer. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Maskinen kan køre i 50 minutter ad gangen, og opladningstiden er på bare 1 time. Du kan rengøre den under rindende vand eller ved brug af SmartClean PRO-rensesystemet. SmartClean PRO kan både rense, tørre og oplade maskinen ved et tryk på en knap. Maskinen er velegnet på tør og våd hud og kan bruges i brusebadet eller med barberskum.  

Fordele ved Philips Series 9000 S9711

 • Glat finish
 • Letvægtsmodel
 • SmartClean PRO

Philips Series 9000 S9711 vs. markedet

Philips Series 9000 S9711 er testvinder hos Englands største testmagasin Which.co.uk. Produktet får en samlet testscore på 80 ud af 100 % og bliver kåret til: ”Bedste køb”. 

Ved teknologimagasinet Wired.co.uk er den populære barbermaskine også testvinder med dommen: ”Du får ikke en mere fair maskine til pengene, og derfor er Phillips S9000 vores nuværende førstevalg af en elektrisk barbermaskine”.

Remington Style Series R4 – Bedst til prisen

Remington Style Series R4
 • Topscorer og nummer 2. på listen hos engelske Pocket-lint.com
 • Topscorer og ”Bedste budgetvenlige roterende barbermaskine” ved det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk
 • God anmeldelse og 4. på listen ved teknologimagasinet Wired.co.uk
 • God bedømmelse og 5. ud af 10 ved det britiske magasin GQ-magazine

Style Series R4 er en ergonomisk barbermaskine, der tilpasser sig ansigtets konturer med bøjelige blade og en bevægelig hals. Med det fleksible, roterende hoved opnår du et helt tæt resultat. Barbermaskinen er med blade i dobbelt spor, så der bliver barberet mere hår, når du bevæger maskinen. Det giver ideel dækning.   

Med Style Series R4 mindsker du irritation efter barbering. Hovedomgivelserne bekæmper bakterier og beskytter huden, så du opnår en mere nænsom og hygiejnisk barbering. ComfortTrim-blade sørger for god komfort. Du kan anvende modellen på både tør og våd hud, og den er 100 % vandtæt. 

Driftstiden på 45 minutter giver god tid til barbering, og du kan nemt se batteritiden takket være to moderne 3-fase LED-lys. Efter brug kan du let rengøre maskinen med den medfølgende rengøringsbørste.

Fordele ved Remington Style Series R4

 • Genopladeligt batteri
 • Pop up-trimmer
 • Blade i dobbeltspor

Remington Style Series R4 vs. markedet

Søger du en budgetvenlig roterende barbermaskine til tørt og vådt brug? Så klarer Style Series R4 sig godt på markedet og er udnævnt som den ”Bedste budgetvenlige roterende barbermaskine” af det britiske magasin Expertreviews.co.uk. Du får du en ergonomisk barbermaskine med nænsomme blade i dobbelt spor, der giver et helt tæt resultat. 

Modellen har en høj værdi til prisen ifølge magasinet, der fremhæver fordele som det genopladelige batteri, pop up-trimmer og dobbeltspor-blade.

Philips Series 9000 Prestige SP9860 - Premium Valg

Philips Series 9000 Prestige SP9860
 • God anmeldelse og nr. 4. ud af 10 ved det britiske magasin GQ-magazine.co.uk
 • Brugerbedømmelse: 4,7 ud af 5 stjerner hos Pricerunner.dk
 • Speciel pris: ”Meget rost” ved det britiske magasin T3.com
 • God anmeldelse og udnævnt som den ”Bedste roterende barbermaskine” ved det amerikanske magasin Esquire.com

Er du på udkig efter en barbermaskine, der kan levere et helt tæt resultat? Så er Philips Series 9000 Prestige SP9860 et godt bud. Maskinens hoved er specialdesignet til at yde grundig og præcis barbering. Når maskinen er i brug, løfter det hårene ind mod kniven, så barberingen bliver ekstra tæt – også ved syv dages stubbe.

Maskinen glider let og nænsomt over huden takket være Superb SkinComfort-ringe omkring skæreelementerne. Ringene er med anti-frikitonsbelægning og har en beskyttende effekt på huden. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Bladenes kanter er skarpere end normalt, da de er forstærket med nanopartikler for maskimal præcision. 

Maskinen er nem at rengøre under rindende vand. Det vandtætte design gør det muligt at bruge den under bruseren. Modellen har en lang driftstid på 60 minutter, og du kan oplade den trådløst på op til 3 timer ved at placere den på den moderne Qi-ladestation. Efter barbering kan du også opbevare maskinen i det medfølgende etui. 

Rengør nemt maskinen under rindende vand. AquaTec giver dig frihed til selv at bestemme, om barberingen skal være på tør eller våd hud, og om det skal være med barbergel eller barberskum. Det er muligt at bruge Philips model i brusebadet.

Fordele ved Philips Series 9000 Prestige SP9860

 • Trådløs opladning
 • NanoTech
 • Kompatibel med iPhone- eller Samsung Galaxy-oplader

Philips Series 9000 Prestige SP9860 vs. markedet

Hvis du er villig til at betale ekstra for din barbermaskine, får du fuld valuta for pengene med Philips Series 9000 Prestige SP9860. Her får du et førsteklasses produkt, der er kåret som den ”Bedste roterende barbermaskine” af det amerikanske magasin Esquire.com. ”Testerne var tilfredse med, hvor godt den højteknologiske barbermaskine håndterede længere stubbe, særligt omkring kæben og andre vanskelige områder”, skriver magasinet. 

Forbrugerne udviser også tilfredshed med produktet og giver den 4,7 ud af 5 stjerner hos Pricerunner.dk. ”Den er bedre, end jeg regnede med”, skriver en fuldt ud tilfreds køber.

 

Remington MB4110 Skægtrimmer

Remington MB4110 SkaegtrimmerDen første skægtrimmer du vil blive introduceret for i denne test er fra Remington, som er et kendt og troværdigt brand, hvor kvalitet er vægtet højt. Med denne maskine får du mulighed for selv at skabe det look, som du ønsker.

Bladene på skægtrimmeren er belagt med titanium, og derudover får du også to skærehoveder med, som du selv kan skifte ud. På den måde er du sikker på, at du får det resultat og den ensartethed, som du gerne vil opnå.

Skægtrimmeren har naturligvis også en afstandskamp. Her kan du selv vælge, hvor lange dine stubbe skal være, og du kan indstille længden fra 0,4 mm til 5,5 mm. Hvis du bare ønsker at barbere dig almindeligt, kan du bruge foil-hovedet. Uanset hvilket trimmehoved du har brugt, er det nemt at gøre rent. Du klikker bare det bruge hoved af og vasker det, og så er det klar til næste gang, du skal have trimmet skægget. Derudover er bladene selvslibende, så der er ikke meget vedligeholdelse ved denne model.

Hvis du køber denne skægtrimmer, kan du få glæde af den i lang tid. Bladene er nemlig beklædt med titanium, som er meget slidstærkt. Derudover har de også fået tilført chrom, så de bliver stærkere og mere holdbare.

Når du bliver så glad for din skægtrimmer, at du vil have den med dig på farten og diverse rejser, så kan du nemt oplade den på grund af USB-funktionen. Det vil sige, at du kan sætte den i din bærbare computer, så du har din skægtrimmer lige ved hånden, når den bliver opladt. Når batteriet er fuldt opladet, vil du desuden kunne bruge skægtrimmeren ledningsfri i cirka 40 minutter.

 • Opbevaringstaske medfølger 
 • 3 års garanti 
 • Besked ved opladning 
 • Bladene er selvslibende

Wella Professional Contura HS 61 Trimmer

Wella Professional Contura HS 61 TrimmerDenne skægtrimmer bevæger sig op i den dyrere ende af prisskalaen, men her får du altså også alle de funktioner og præcision, som du har brug for. Den er både perfekt til at ændre detaljer ved din frisure og til at trimme skægget. Hvis du køber denne skægtrimmer, kan du altså både rette bakkenbarter, barbere dine nakkehår, trimme dit skæg eller lave smarte og mere avancerede detaljer i din frisure med den samme maskine.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Du kan selv indstille på afstandsstykket, så du kan få længder på mellem 0,1 mm og helt op til 6 mm. Desuden er trimmerens skærehoved produceret i rustfrit stål, så du kan bruge den rigtig mange gange. 

Når du køber Wella Professional Contura HS 61 Trimmer, får du mere end bare en skægtrimmer. Der medfølger nemlig både en ladestation, børste til rengøring, manual med instrukser, afstandskam og en flaske til olie med.

 • Stille motor 
 • Flot design 
 • God holdbarhed 
 • Lav vægt 
 • Mange funktioner

WAHL Lithium Ion Trimmer

WAHL Lithium Ion TrimmerMed denne WAHL Lithium lon Trimmer får du en maskine, som kan holde i op til 240 minutter på en fuld opladning, som tager en time. Du kan klippe helt ned til 0,7 mm uden at bruge nogle af de medfølgende afstandskamme. Afstandskammene giver dig mulighed for at vælge en længde mellem 1-12 mm. Det betyder, at du både kan trimme dine øjenbryn, øre- og næsehår meget præcist.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Når du skal have din trimmer med på farten, kan du opbevare den i det medfølgende etui, så den bliver passet godt på. Trimmeren er desuden fremstillet i rustfrit stål og skærene er selvslibende, så hvis du bare passer godt på tingene, vil du have glæde af maskinen i mange år.

 • Taske til opbevaring medfølger 
 • Børste til rengøring 
 • Forskellige afstandskamme
 • God til næse- og ørehår 
 • Lang batterilevetid

Braun Series 9 9390CC – testvindende barbermaskine

Braun Series 9 9390CC

 • Testvinder ved det britiske GQ-magazine.co.uk
 • Testvinder ved anmeldersiden Shavercheck.com
 • Testvinder hos det britiske magasin T3.com
 • Testvinder hos det amerikanske magasin Esquire.com

Opnå en nænsom og tæt barbering med Braun Series 9 9390CC. Sonic-teknologi sørger for, at hvert hår bliver indfanget i et enkelt strøg. Maskinen klarer selv genstridigt hår og mindsker irritation i huden. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Wet&Dry-barbermaskinen er velegnet på både tør og våd hud, og den er designet til at være 100 % vandtæt. Du kan endda bruge den under bruseren eller med skum eller barbergel. Rens den nemt under rindende vand, eller brug Clean&Charge-rengøringsstationen, der sørger for fuld vedligeholdelse af barbermaskinen ved et tryk på en knap.  

Den trådløse maskine kan arbejde i 60 minutter ad gangen takket være det kraftfulde li-ion-batteri. Opladningstiden er på blot en time.

Fordele ved Braun Series 9 9390CC

 • Ekstremt komfortabel
 • Tæt barbering
 • Hurtig og kraftfuld
 • Velegnet til sensitiv hud

Braun Series 9 9390CC vs. markedet

Braun Series 9 9390CC er kåret som testvinder af flere udenlandske magasiner. Selvom prisen er i den høje ende, er den pengene værd ifølge det britiske GQ-magazine.com. 

Det amerikanske magasin Esquire.com har også kåret maskinen som: ”Bedst i test”. Magasinet skriver: ”Vores testere værdsatte, hvor blød og blid den var mod huden. Den var også let at betjene rundt om kæbeområdet og ved hagen og fungerede godt ved længere hår”.

Panasonic ES-LV95 – mest værdi for pengene

Panasonic ES-LV95

 • Høj vurdering: 4,6/5 hos det tyske website Alatest.de
 • Brugerbedømmelse: 4,5/5 ved Pricerunner.dk
 • God anmeldelse og 5. på listen ved det britiske magasin T3.com
 • God anmeldelse og 10. ud af 10 hos det britiske magasin GQ-magazine.co.uk

Med Panasonic ES-LV95 får du en effektiv trådløs vibrerende barbermaskine, der er designet til alle uanset skæglængde. Maskinen er udstyret med en aktiv sensor, som evner at registrere forskellige skægdensiteter under barberingen. Sensoren justerer skærekraften fra blød til kraftig alt efter tykkelsen af dit skæg. Det betyder, at du vil opnå et flot og jævnt resultat af barberingen. 

Den innovative sensor sikrer også en mere nænsom barbering, hvor belastningen på din hud er reduceret. Det mindsker irritation og tendens til rødme i huden.  

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

ES-LV95 kan køre i 45 minutter, hvorefter maskinen skal oplades. Efter kun en time er den fuldt opladt igen og klar til brug. Du kan rengøre produktet under rindende vand eller ved brug af rengøringsstationen. Brug barbermaskinen på tør hud eller med barbergel. 

Du kan opbevare maskinen i den medfølgende opbevaringstaske, som også gør den rejsevenlig. 

Fordele ved Panasonic ES-LV95

 • Fremragende barbering
 • Fantastisk kvalitet
 • Vandtæt

Panasonic ES-LV95 vs. markedet

Forholdet mellem pris, kvalitet og ydeevne har gjort, at Panasonic ES-LV95 klarer sig godt på det danske og udenlandske marked. Forbrugerne giver den en høj vurdering på 4,5 ud af 5 stjerner ved den danske version af Pricerunner. Ved det britiske magasin T3.com er den udnævnt som den ”bedste elektriske barbermaskine til under 200 pund”. 

Også det britiske GQ-magazine.co.uk fremhæver modellen som en af de bedste elektriske barbermaskiner på markedet. ”ES-LV95-S glider gennem dine stubbe som en olympisk skøjteløber”, skriver magasinet.  

Andis Slimline Pro Lithium T-Blade Hår & Skægtrimmer

Andis Slimline Pro Lithium T-Blade Har & SkaegtrimmerHvis du har brug for en skægtrimmer, som du både kan bruge til skæg og til din frisure, så bør du overveje at købe denne Andis Simline Pro Lithium. Her får du nemlig en multifunktionel trimmer som giver dig de bedste forudsætninger for at skabe et professionelt og flot resultat.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Maskinens motor roterer, så den er god til at trimme skægget på halsen, og den bevæger sig godt på dit skæg og i dine ører. Motoren kører på Lithium-ion-batterier som betyder, at du kan bruge maskinen uden ledning i to timer på en fuld opladning.

Når du bruger denne maskine, vil dine hår blive trimmet med stålskær som i øvrigt er justerbare. Det vil sige, at du selv kan vælge den perfekte længde fra 0,1 mm og helt op til 10 mm.

Hvis du ender med at købe denne maskine, vil du få en flaske olie og en børste med, som du skal bruge, når du skal gøre maskinen rent. Det er altid en god idé at smøre og rengøre maskinen, hver gang du har brugt den, så den holder en god stand i længst mulig tid.

 • 6000 omdrejninger pr. sekund 
 • Stor motor med masser power 
 • Forskellige afstandskamme

Philips OneBlade Face & Body

Philips OneBlade Face & BodyMed Philips OneBlade Face & Body får du alt, hvad du behøver i ét produkt. Du kan nemlig både trimme og barbere alle din hår på kroppen med denne maskine – uanset længden. I pakken får et blad til ansigtet og et blad til resten af kroppen. Det betyder, at du vil opleve behagelig og præcis barbering, som passer perfekt til udvalgte steder på din krop.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Maskinen er super nem at rengøre. Du skyller den bare under vandhanen, når du har brugt den, og så er den klar til næste gang behovet opstår. Du bestemmer selv, om du vil bruge barberskum. Maskinen barberer ikke så tæt på huden, som mange andre trimmere og barbermaskiner gør, og derfor er det ikke nødvendigt at bruge barberskum. 

 • Nem vedligeholdelse 
 • Bruges til hele kroppen 
 • 45 minutters batteritid 
 • Skarpe kanter

Philips Skægtrimmer BT3206/14

Philips Skaegtrimmer BT320614Med denne trimmer kan du få glæde af at bruge det nye Lift & Trim system. Det betyder, at kammen starter med at løfte dine hår, inden den fører dine hår op i samme niveau som knivene. Knivene er i rustfrit stål, så de holder i lang tid, og de vil altid trimme dit skæg perfekt. De sliber sig selv ved at gnide en smule mod hinanden, når de bliver brugt. Det vil give dig et meget mere ensartet resultat.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hvis du har trimmet dit skæg før, har du helt sikkert oplevet, at du får små rifter eller irritationer bagefter. Det kan du undgå med Philips Skægtrimmer BT3206/14, fordi knivene er afrundet i spidsen, så de skåner huden mere.

 • På skægtrimmeren finder du et zoomhjul, hvor du kan vælge mellem ti forskellige længdeindstillinger. 
 • Du kan bruge trimmeren med eller uden ledning. Bruger du trimmeren uden ledning, kan du få glæde af den i 45 minutter, før den skal lades op igen. Du vil få besked, når det er tid til at finde opladeren frem. 
 • Det er nemt at vedligeholde trimmeren. Det eneste du skal gøre, er at skulle den under vandhanen efter brug 
 • Trimmeren er enormt brugervenlig 
 • 2 års garanti

Remington PG6130 Groom Kit

Remington PG6130 Groom KitHvis du ønsker at opnå de bedste resultater hver gang, så kan du overveje at købe denne Remington PG6130 Groom Kit, hvor alle dine behov bliver dækket. Her får du nemlig ét produkt, som du kan bruge til at fjerne og style hår i næsen, ansigtet eller ørerne.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Du kan vælge mellem fem forskellige længdeindstillinger på den primære trimmer, eller du kan skifte til en detaljetrimmer, næsetrimmer, øretrimmer eller minifolie-barberhoved.

Maskinen kan bruges i hele 40 minutter, inden du skal lade den op igen. Når du er færdig med at trimme, skal du blot vaske hovederne under vandhanen, og så er de klar til næste gang, du skal bruge dem.

Det er nemt for dig at have maskinen og alt tilbehør med dig. Der følger nemlig en opbevaringsstation med, som du kan pakke alle elementerne i.

 • Alle behov dækkes 
 • Nem at have med 
 • Vælg mellem forskellige længder

Moser Skægtrimmer Basic

Moser Skaegtrimmer BasicDen næste skægtrimmer i denne test, kan du bruge i helt op til 50 minutter uden ledning. Maskinen vil give dig besked, når den mangler strøm, så du ikke bliver overrasket og mangler halvdelen af dit skæg, når den går ud.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Inde i trimmeren sidder en afstandskam, som du let kan indstille på og som gør, at du kan trimme dit skæg i længderne fra 2 mm til 24 mm.

Knivene på skægtrimmeren er selvslibende, og du skal bare rense den med vand efter brug. Det betyder, at vedligeholdelsen er minimal, og skarpheden bevares i lang tid.

Når du køber denne Moser Skægtrimmer Basic, får du en børste til rengøring og en olie med, som du kan smøre dine skær med.

 • Rustfri skær 
 • 50 minutters drift uden ledning 
 • Besked om batteritid 
 • Let vedligeholdelse

Remington Krops- og Intimtrimmer til Mænd BHT250

Remington Krops- og Intimtrimmer til Maend BHT250Den sidste skægtrimmer i denne test er fra Remington, og leveres i et super stilfuldt design. Reminton leverer produkter, som følger de nyeste opdateringer og som prismæssigt henvender sig til alle. Her kommer dit behov i førsteprioritet, og alle produkter er meget brugervenlige. Alt dette gælder naturligvis også deres Krops- og Intimtrimmer til Mænd BHT250, som du kan bruge til alle intime områder på din krop.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Du kan vælge at bruge kamme på mellem 0,2 mm og 6 mm, så du kan trimme dine hår på kroppen i lige præcis den længde, som du ønsker.

Hygiejnen er sikres af det vandtætte design, så du hele tiden kan vaske din maskine efter brug. Det vandtætte design betyder også, at du kan tage din intimtrimmer med i badet og klare de ting der skal klares der. På den måde skal du heller ikke bruge tid på at fjerne hår og gøre rent omkring håndvasken.

 • 3 års garanti 
 • Vandtæt design 
 • Bruges til både store og små områder

Læs også: Test af de 8 bedste skægolier

Værd at overveje, når du skal vælge skægtrimmer

Når du skal vælge en skægtrimmer fra denne testoversigt, er det en god idé at overveje følgende punkter. Du kan nemlig hurtigt blive fristet af forskellige funktioner, som du måske slet ikke har brug for, og derfor er det vigtigt, at du ved, hvad du skal kigge efter. Ud fra nedenstående spørgsmål indskærper du også dit søgefelt, så din udvælgelsesproces bliver kortere:

 • Hvor meget må din nye skægtrimmer koste? 
 • Hvad skal du bruge din skægtrimmer til? Skal den bruges til kroppen, ørerne, næsen osv.? 
 • Hvor ofte skal du bruge skægtrimmeren? 
 • Hvor mange detaljer skal du kunne lave?
 • Hvor meget tilbehør ønsker du at få med? 
 • Skal skægtrimmeren være nem at have med? 
 • Er designet vigtigt for dig?

Der findes ikke noget konkret svar på, hvad den bedste skægtrimmer er. Hvad man derimod kan sige er, at det i høj grad handler om din skægtype og dine behov. Den skægtrimmer som er den rigtige til dig og dit skæg, er ikke nødvendigvis den rigtige til din bedste kammerat, din far eller din chef.

Se vores artikel om: Find den bedste dermaroller fra test her

Se også denne artikel på forbrugsguiden.dk: Skægtrimmer Test 2020 – De bedste skægtrimmere ifølge eksperterne

 

WAHL Hårklipper & Skægtrimmer i én

WAHL Harklipper & Skaegtrimmer i enDen næste skægtrimmer i denne test er fra det kendte mærke, WAHL. WAHL har været på markedet i mange år, og har indtaget en position i toppen af markedet. De er specielt kendt for deres evne til at levere produkter i høj kvalitet og til gode priser. Det gør sig også gældende ved deres hårklipper og skægtrimmer i samme produkt.

Her får du nemlig et hår- og skægtrimmer sæt med 23 forskellige ting, som du kan bruge, når du skal klippe dit hår eller trimme dit skæg. Med dette sæt har du alt, hvad du behøver. Du kan bruge maskinen i helt op til 40 minutter på en fuld opladning, så du kan komme omkring både hår og skæg, uden at maskinen skal sidde i lader.

Afstandskammene strækker sig fra 1 mm til 25 mm, så du kan vælge den længde, du foretrækker. Udover 12 forskellige afstandskamme medfølger der også: 

 • En hårklipper 
 • En saks 
 • Tre kamme 
 • En ladestation 
 • En børste til rengøring 
 • Etui til opbevaring 
 • Plejende olie 
 • Selvslibende skærere og beskyttelseskappe dertil

Remington Ekstra Skarp Skægtrimmer MB4125 Beard

Remington Ekstra Skarp Skaegtrimmer MB4125 BeardEr du vild med komfort og kontrol? Så læs mere om denne næste skægtrimmer i testen her.

For at få det bedste og mest præcise resultat, når du trimmer dit skæg, er det vigtigt, at du har et godt greb om trimmeren. Det får du med denne Remington Ekstra Skarp Skægtrimmer MB4125 Beard, som også vil skride hen over konturerne i dit ansigt meget let.

Designet på denne skægtrimmer er også unikt, og med de røde og mørke farver passer den ind i enhver mands palette af toiletsager. Ydermere indeholder den alle de funktioner, som du kan tænke dig til. Udover at kunne køre uden en ledning, er den også genopladelig og du kan bruge den i hele 40 minutter, inden den skal lades op igen. Du vil få en besked, når det er tid til at finde opladeren frem igen.

Trimmeren er indstillet med 11 forskellige længder, så du hurtigt kan tilpasse forskellige områder. Du kan også få glæde af teknologien, CaptureTrim, hvor dit skæg bliver formet og trimmet effektivt og knivskarpt.

 • 3 års garanti 
 • Forudindstillede længder 
 • OptiAngle design

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Alatest.de

Alatest.de guider forbrugere til at træffe de bedste købsbeslutninger for at mindske overforbrug. Den tyske webservice tester ikke selv produkter, men driver en af verdens største databaser over testrapporter af mange forskellige produkter på markedet.

Sitet giver en god vurdering af Panasonic ES-LV95 baseret på en analyse af over 100 testrapporter og kundebedømmelser. Det tyske site giver modellen mærkatet ”Meget god” og en høj score på 4,6 ud af 5.

Anmeldelsen er udført: april 2021
Du kan se anmeldelsen her

Esquire.com

Det amerikanske magasin Esquire.com henvender sig til mænd. Magasinet udgiver artikler, nyheder og anmeldelser inden for områder som livsstil og elektronik. 

Magasinet har testet Braun Series 9 9390CC og udnævner den som testvinder. Testen kommer omkring finish, hoved, sensor, betjening og rengøring. Baseret på en vurdering af de parametre er testerne enige om en førsteplads til Brauns produkt.  

Anmeldelsen er skrevet den: 10. marts 2021
Du kan se anmeldelsen her

Expertreviews.co.uk

Det anerkendte, britiske testmagasin Expertreviews.co.uk leverer uafhængige tests af produkter til hjemmet.

Remington Style Series R3 er topscorer ved det britiske testmagasin, der har udnævnt modellen som den ”Bedste budgetvenlige roterende barbermaskine”. Bedømmelsen er baseret på en gennemgang af maskinens ydeevne og forskellige funktioner, og anmelderen vurderer, at: ”Specifikationerne er overraskende gode for pengene”. 

Anmeldelsen er udført den: 4. januar 2021
Du kan se anmeldelsen her 

GQ-magazine.co.uk

GQ-magazine er et britisk magasin, der henvender sig specifikt til mænd. Magasinet vejleder og anmelder produktnyheder på markedet inden for blandt andet livsstil og elektronik. 

Braun Series 9 9390CC får af magasinet en førsteplads, sammenlignet med et udpluk af de bedste barbermaskiner på markedet. Placeringen er baseret på en gennemgang af relevante parametre som ydeevne, teknologi og design. I testen bliver maskinen fremhævet som værd at investere i på trods af den højere pris. 

Anmeldelsen er udført den: 25. november 2020
Du kan se anmeldelsen her 

Magasinet giver også en god anmeldelse af Philips Series 9000 Prestige SP9860, som her er nr. 4 ud af 10. Anmeldelsen kommer rundt om relevante egenskaber som trådløs opladning, NanoTech, vandtæthed og opladning. Modellen er listet som en af de bedste elektriske barbermaskiner på markedet. 

Anmeldelsen er udført den: 25. november 2020
Du kan se anmeldelsen her 

Pocket-lint.com

Pocket-lint.com er et website med base i England, der deler information om nye elektroniske produkter på markedet. Her kan forbrugere finde guides, tests og anmeldelser, der kan hjælpe dem til det rette køb. 

Philips Series 9000 S9711 er kåret som testvinder ved det engelske website. Førstepladsen er tildelt maskinen ud fra en gennemgang af parametre såsom pris, ydeevne og brugervenlighed. Modellen bliver omtalt som den bedste i en gennemgang af de – ifølge kilden – bedste elektriske barbermaskiner i 2021. 

Testen er udført den: 22. marts 2021
Du kan se testen her

T3.com

T3.com er et britisk magasin med en ambition om at forbedre forbrugernes liv gennem deres valg af produkter. Magasinet gennemgår nye produkter på markedet, blandt andet inden for områderne elektronik og livsstil.

Det britiske magasin fremhæver Braun Series 9 9000 9390CC som den bedste i test. Produktet indgår i et overblik over de – ifølge kilden – bedste elektriske barbermaskiner på markedet, hvor det indtager førstepladsen. Testpersonen har gået i tre dage uden barbering, før produktet er taget i brug. Magasinet oplyser, at Brauns produkt gav det bedste resultat. Også faktorer som pris, design og funktionalitet har spillet ind på bedømmelsen. 

Testen er udført den: 26. marts 2021
Du kan se testen her:

Which.co.uk

Which.co.uk. ligger i London og er ét af verdens største forbruger- og testmagasiner. Eksperter tester løbende produkter inden for mange forskellige kategorier, hvorefter de skriver anmeldelser af hvert enkelt.

Testmagasinet har kåret Philips Series 9000 S9711 som testvinder efter en omfattende test. Produktet får en samlet testscore på 80 ud af 100 % og bliver kåret som: ”Bedste køb”. Magasinet opremser en lang række fordele og enkelte ulemper og vurderer forskellige forhold ved maskinen ved at tildele stjerner fra 1 til 5.

Testresultatet er baseret på strenge uafhængige laboratorietests, der måler de vigtigste aspekter af ydeevne og brugervenlighed. Resultaterne er efterfølgende kombineret. 

Testen er udført: november 2017
Du kan se testen her 

Wired.co.uk

Wired.com er et teknologimagasin, der både udkommer online og på tryk. Magasinet har fokus på emner inden for teknologi, hvor eksperter laver tests af forskellige elektroniske produkter for at hjælpe forbrugerne med det bedste køb.

Magasinet har kåret Philips Series 9000 S9711 til at være testvinder. Førstepladsen er tildelt produktet på baggrund af en gennemgang af blandt andet maskinens design, ydeevne, pris og brugervenlighed. Magasinet anbefaler barbermaskinen gennemgangen af relevante parametre og en opvejning af fordele og ulemper ved produktet. 

Testen er udført den: 6. oktober 2021
Du kan se testen her

FAQ

Hvilken skægtrimmer er den bedste at købe?

Det varierer fra person til person, hvilken skægtrimmer der er den bedste at købe, da ingen menneskers behov er de samme. Nogle af de bedste skægtrimmere, som er super alsidige i brug, er dog bl.a. modellerne Philips Series 9000 S9711, Remington Style Series R4 og Philips Series 9000 Prestige SP9860.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber en skægtrimmer?

Når du skal købe en skægtrimmer, så er det vigtigt, at du er opmærksom på, hvorvidt skægtrimmeren indeholder de egenskaber, som tillader dig at få den barbering, som du ønsker. Derudover bør du også altid være opmærksom på, hvor lang skægtrimmerens batterilevetid er, så den ikke bliver for kort.

Skal jeg barbere op eller ned med en skægtrimmer?

En skægtrimmer er lavet sådan, at du kan barbere både op og ned med den. Dermed bliver du ikke forhindret af trimmeren, men kan i stedet barbere den vej, som du foretrækker. Dog er det altid en fordel at barbere med hårene, da huden bliver mindre irriteret af det.

Hvor lang tid bør en skægtrimmer holde?

Når du køber en ny skægtrimmer, så kan du forvente, at den ca. har en levetid på syv til ti år. Levetiden varierer, alt efter hvilket brand du køber fra, da kvaliteten på produkterne er meget forskellig. Dertil påvirker måden du vedligeholder og bruger trimmeren også trimmerens levetid.

Denne side er anmeldt af: Lasse E. Danielsen Rating 10/10

Vores skribent og research-team

Redaktionen for Forbruger-test har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om os’.

Find mere information her